Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ Γυναικών 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jhantzop

Play-offs (Ημιτελικά)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ 46-38 (ημ. 20-26)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 82-43 (ημ. 37-19)

Το Περιστέρι με τη νίκη αυτή έκανε το 3-0 και πέρασε στον τελικό. Τα Μελίσσια προηγούνται 2-1 και ο επόμενος αγώνας είναι στο Αιγάλεω την Τετάρτη 28/3.

stev basket
QUOTE(jhantzop @ Mar 21 2012, 22:05 ) *
Play-offs (Ημιτελικά)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ 46-38 (ημ. 20-26)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 82-43 (ημ. 37-19)

Το Περιστέρι με τη νίκη αυτή έκανε το 3-0 και πέρασε στον τελικό. Τα Μελίσσια προηγούνται 2-1 και ο επόμενος αγώνας είναι στο Αιγάλεω την Τετάρτη 28/3.

Σας περιμένουμε , όλους τους φίλους του μπάσκετ, στον αγώνα της Τετάρτης 28/3 και ώρα 21:30 στο Κλειστό του Αιγάλεω.

ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ
jhantzop

Play-offs (Ημιτελικά)
ΤΕ 28/03 21:30 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 53-73 (ημ. 28-36)

Play-offs (Μικρός Τελικός)
ΚΥ 01/04 21:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Το παιχνίδι είναι ένα και μοναδικό και είναι στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Play-offs (Τελικός)
ΚΥ 01/04 21:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ (1-1)
ΤΕ 04/04 21:30 ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Η σειρά θα κριθεί στις τρεις νίκες. Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει την Κυριακή 8/4 στο Περιστέρι.

kasper7
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΑΟ ΜΕΛΛΙΣΙΩΝ 61-63
legal
QUOTE(kasper7 @ Apr 1 2012, 23:00 ) *

Σημερα και οι τυφλοι ειδαν......Συγχαρητηρια στα Μελισσια και ειδικα στον προεδρο που καθαρισε το ματσακι πριν καν αρχισει... Αποτελεσμα παιχνιδιου 9 ευστοχες βολες στις 14 για το Περιστερι 26 ευστοχες στις 36 για τα Μελισσια. Τεφτικης Παυλοπουλος σε διατεταγμενη υπηρεσια και ο κος Μπασουρης στο τελος να χαριεντιζεται με χαμογελακια με τους ανθροπους της διοικησης των Μελισσιων....τουλαχιστον το μονο καλο απο το σημερινο παιχνιδι ειναι οτι επεσαν επιτελους οι μασκες για το ποια ομαδα εχει τις ακρες στα γκριζα παρασκηνια....Καληνυχτα σας κυριοι κανατε πολυ καλα το εργο που η διοικηση του Περιστεριου ειτε σαν αρχη ειτε απο αδυναμια δεν μπορουσε ποτε να κανει, δηλαδη την προστασια της ομαδας μεσα στο γηπεδο της απο τετοιου ειδους απροκαλυπτες διαιτησιες. Ας τελειωσει η σεμνη τελετη απο την Τριτη το βραδυ καλυτερα να παμε ολοι μας για υπνο....Τελικα και το μπασκετακι μικρογραφια της Ελληνικης κοινωνιας ειναι...ολοι παλευουν αλλα στο τελος γελανε παντα τα λαμογια.
legal
QUOTE(legal @ Apr 2 2012, 00:23 ) *
Σημερα και οι τυφλοι ειδαν......Συγχαρητηρια στα Μελισσια και ειδικα στον προεδρο που καθαρισε το ματσακι πριν καν αρχισει... Αποτελεσμα παιχνιδιου 9 ευστοχες βολες στις 14 για το Περιστερι 26 ευστοχες στις 36 για τα Μελισσια. Τεφτικης Παυλοπουλος σε διατεταγμενη υπηρεσια και ο κος Μπασουρης στο τελος να χαριεντιζεται με χαμογελακια με τους ανθροπους της διοικησης των Μελισσιων....τουλαχιστον το μονο καλο απο το σημερινο παιχνιδι ειναι οτι επεσαν επιτελους οι μασκες για το ποια ομαδα εχει τις ακρες στα γκριζα παρασκηνια....Καληνυχτα σας κυριοι κανατε πολυ καλα το εργο που η διοικηση του Περιστεριου ειτε σαν αρχη ειτε απο αδυναμια δεν μπορουσε ποτε να κανει, δηλαδη την προστασια της ομαδας μεσα στο γηπεδο της απο τετοιου ειδους απροκαλυπτες διαιτησιες. Ας τελειωσει η σεμνη τελετη απο την Τριτη το βραδυ καλυτερα να παμε ολοι μας για υπνο....Τελικα και το μπασκετακι μικρογραφια της Ελληνικης κοινωνιας ειναι...ολοι παλευουν αλλα στο τελος γελανε παντα τα λαμογια.

.....και κατι για πλακιτσα. Δειτε την ωρα συνταξης της σελιδας της ΕΣΚΑ....Απο λαθος μεν αλλα μερικες φορες θελει λενε στο χωριο μου η π......α να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
Α’ Γυναικών: Μελίσσια έτοιμα για… άνοδο
Συντάχθηκε απο τον/την ΕΣΚΑ press Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 19:53 PDF Εκτύπωση E-mail

Τα Μελίσσια νίκησαν με 63-61 το Περιστέρι εκτός έδρας και έκαναν το 2-1 στον τελικό των πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας Γυναικών.

Πλέον, οι Κυπελλούχες έχουν την ευκαιρία με νίκη στο επόμενο παιχνίδι, στην έδρα τους, να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα και παράλληλα να κερδίσουν την άνοδο.
jhantzop

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 61-63 (ημ. 35-34)

Διοργάνωση: Πρωτάθλημα Α' ΕΣΚΑ Γυναικών 2011-12 - Play-offs (Τελικός)
Ημερομηνία: 1/4/2012 και ώρα 21:00
Γήπεδο: Κλειστό Περιστερίου
Διαιτητές: Τεφτίκης, Παυλόπουλος Α, Πόντας
Δεκάλεπτα: 21-19, 14-15, 16-16, 10-13

Περιστέρι (Παπαδέλος - Γλεντής): Τσαρούχα 20 (3), Κελλάρη 8 (2), Ψωμά 6, Σερέτη 10, Χρονοπούλου 10, Μπακαλέξη 2, Χιώτη 2, Χαραλαμπάκη 3 (1)

Μελίσσια (Μίχα - Κουκής): Σολωμού 12, Μοίρα 9, Καβαλάρη 7, Κεμαβόρ 18 (3), Ζακυνθινού 4, Ροίδου 6, Σκαρογιάννη 7

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 49-55
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 65-67
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 61-63
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 4/4 21:30

Σε αγώνα για την 3η θέση, η ομάδα του ΜΕΛΑΣ επικράτησε του Ζωγράφου.

Orlock
και οι λευκές γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα είναι ψεκασμός, ο κένεντυ ζει μαζί με τον μαικλ τον τζάκσον, το 2012 θα καταστραφούμε και άλλα αντίστοιχα όσων λες.

Λογικά έχεις παρακολουθήσει και άλλους αγώνες του περιστερίου φέτος αλλά και των μελισσίων. Το συμπέρασμα που βγάζεις είναι αυτό? Περαστικά.

Δεν υπάρχει λόγος να μπει κανείς σε αντιπαράθεση.. έχεις τα περιθώρια.. αν νομίζεις ότι σου αξίζει η πρώτη θέση βγάλε μπάσκετ στο παρκέ και πάρτην.. τα άλλα όλα είναι για να έχουμε να λέμε..

ΜΠΡΑΒΟ στα Μελίσσια smile.gif
soouza
QUOTE(kasper7 @ Apr 1 2012, 23:00 ) *

Για τρεις περιόδους το Περιστέρι είχε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ κι είχε κι ελαφριάς μορφής καλύτερη απόδοση.Διαφαίνετο όμως πως ήτο οριακό όλο αυτό.

Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο και ιδίως προς τη λήξη τα Μελίσσια προσπέρασαν παίρνοντας περισσότερο το ψυχολογικό πλεονέκτημα.Το ματς έδειχνε να έχει τελειώσει αλλά κρίθηκε ουσιαστικά στη λήξη με άστοχο σουτ από σέντρα που λίγο ήθελε να γράψει.

Όλο το τελευταίο λεπτό θέλει πολύ κουβέντα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν εντός κι εκτός παρκέ.Πλην όμως έδωσαν ένα συναρπαστικό τέλος που κατ εμέ κρίθηκε πάλι στην προσωπικότητα.

Δύσκολα η σειρά θα επιστρέψει στο Περιστέρι και τα Μελίσσια για τρίτη χρονιά θα είναι η ομάδα που θα κάνει το double.Επίσης βλέπω να είναι κι η τρίτη χρονιά που ομάδα που τελειώνει πρώτη δε μπορεί να κρατήσει το πλεονέκτημα της εδρας.

Πολύ λογικό καθώς τα play offs έχουν μία άλλη βαρύτητα και θέλουν άλλη διαχείριση καθώς είναι κάτι καινούριο για όλους.Η εμπειρία κι η νοοτροπία του νικητή πάντα επιβιώνουν ακόμα κι αν βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο.

Τέλος τα play offs έχουν ένα καλό κι ένα κακό.Το καλό είναι πως σου δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία.Το κακό είναι πως επίσης σου δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία. smiley.gif

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
stev basket
Σε αγώνα για την 3η θέση, η ομάδα του ΜΕΛΑΣ επικράτησε του Ζωγράφου.

Διαιτητές: Πλιάκας, Σέληνας Δεκάλεπτα: 17-15, 34-24, 46-31, 59-45

ΜΕΛΑΣ(Γεωργακίου): Κουρούβανη, Τσιφτελή 16, Αλεξανδρή 20(3), Βλαχάκη, Γιαννέλη Αθ. 4(1), Κοντοδιού 11(3), Μπαροτσάκη 4, Αγκάνη, Κανονίδου, Χαλιβίδου 4

Ζωγράφου(Αργυρίου): Κατρίνη, Σκεπετάρη, Καρλή, Αγγελίδη 13(2), Νομικού 3(1), Κεσσέ 11, Καρλαύτη 8(2), Κονταλή 1, Βαμβακά 9.

Δεν είναι λάθος η σύνθεση του ΜΕΛΑΣ κατέβηκε με σύνθεση ανάγκης, λόγω ιώσεων και τραυματισμών.
Στους τραυματισμούς προστέθηκαν άλλοι τρεις μέσα στον αγώνα (Κανονίδου, Χαλιβίδου, Αλεξανδρή) αλλά οι μικρές δε κατάλαβαν τίποτα και μαζί με τη Νατάσσα καθάρισαν το παιχνίδι.

Τρίτη χρονιά συνεχόμενα στα PlayOff, με 2-3-3η θέση για τη μεγάλη μας αγαπημένη ομάδα του Γυναικείου Μπάσκετ στο Αιγάλεω, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος.

Συγχαρητήρια κορίτσια, σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε.
Orlock
QUOTE (legal @ Apr 1 2012, 23:23 ) *

Επίσης βλέποντας τα στοιχεία του αγώνα θα δεις ότι τα κερδισμένα φάουλ ήταν 19-23 για Περιστέρι και Μελίσσια αντίστοιχα συνεπώς η διαφορά στις βολές έχει να κάνει με το που γινόντουσαν τα φάουλ και όχι τον αριθμό τους. Γιατί είναι εύκολο να λέμε αλλά πρέπει να μπορούμε και να το στηρίξουμε με κάτι
legal
QUOTE(Orlock @ Apr 2 2012, 16:53 ) *
Επίσης βλέποντας τα στοιχεία του αγώνα θα δεις ότι τα κερδισμένα φάουλ ήταν 19-23 για Περιστέρι και Μελίσσια αντίστοιχα συνεπώς η διαφορά στις βολές έχει να κάνει με το που γινόντουσαν τα φάουλ και όχι τον αριθμό τους. Γιατί είναι εύκολο να λέμε αλλά πρέπει να μπορούμε και να το στηρίξουμε με κάτι

Το Πριστερι χρεωθηκε με 23 φαουλ εκ των οποιων τα 15 εδειναν δικαιωμα βολων (απο αυτα δε τα 12 σφριχτηκαν απο το συγκεκρημενο δυδιμο) ενω τα Μελλισια με 19 εκ των οποιων τα 7 μονο εδειναν βολες . Τα Μελισσια σκοραραν στο 1ο ημ 34 ποντου τους 21 με βολες ενω το Περιστερι 35 ποντους με 9 βολες. Στο 2ο ημ τα Μελισσια σκοραραν 29 ποντους τους 7 με βολες 2 στο 3ο δεκαλεπτο και 5 στο 4ο ενω το Περιστερι 4 ποντους ολους στο 3ο δεκαλεπτο αφου στο 4ο δεν σουταρε βολη. 6 λεπτα πριν το τελος του παιχνιδιου τα φαουλ ηταν 22 Περιστερι (Σερετη 4, Χρονοπουλου 4, Μπακαλεξη 4, Κελαρη 3 ολη η αμυντικη γραμμη δηλαδη εκτος της Τσαρουχα που ειχε 2) ενω για τα Μελισσια 15 (Μοιρα 4, Καβαλαρη 3, Σκαρογιαννη 3). Μιας και ειναι πολυ ευκολο για μενα να στηριξω αυτα που λεω κατσε εκει που καθεσαι αδελφε σαν rookie που εισαι γιατι το αθλημα ουτε να το διαβαζεις ξερεις ουτε καν να το βλεπεις.....Τον ιδρώτα καποιων απο δω και περα θα τον σεβεστε παλιολαμογια ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Γέμισε ο χώρος με μαναβομπακαλιδες και λοιπούς ασχετους που λετε κατι απλά για να μιλησετε
leonkalf
legal,

θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις τους χαρακτηρισμούς που κάνεις στο post σου...

Μπορείς να γράψεις την άποψή σου αλλά όχι με χαρακτηρισμούς! Να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός στους συνομιλητές μας.
Δεν μπορεί να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι..

Επίσης καλό θα ήταν, αφού λες όσα λες εναντίον διαιτητών, πρόεδρου Μελισσίων, και τους κατηγορείς για εσκεμμένα λάθη (σοβαρές κατηγορίες), να υπογράψεις με το όνομά σου τα όσα υποστηρίζεις.
Πρέπει να ξέρους ποιος τους κατηγορεί κατά αυτόν τον τρόπο.

Ευελπιστώ σε γρήγορη απάντηση και ήρεμη συνέχεια στα πλαίσια του σωστού διαλόγου.
Και επίσης και καλό/ά ματς στη συνέχεια, με καλό μπάσκετ.

Υ.Γ. Έχω νοιώσει κι εγώ αδικία στο φουλ.. και μάλιστα πέρα από τα όρια (που δεν μπορεί να φτάσει ο νους σας) φέτος. Έγραψα την άποψή μου, τα όσα είδα, τα όσα βίωσα, χωρίς παρεκτροπές και χαρακτηρισμούς, και επώνυμα.

Y.Γ2: Όποιος θέλει μπορεί να δει τον 1ο τελικό των play-off κάνοντας κλικ ΕΔΩ και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Alexws
Περιστέρι: "Κατακρεούργησαν την ομάδα μας"

http://www.womensports.gr/index.php?option...tem&id=2470
Orlock
Τον χαρακτηρισμό rookie τον δέχομαι γιατί αυτό είμαι όπως φαίνεται στο forum profile μου. Δεν νομίζω ότι κάτι μεμπτό έχει αυτό γιατί όλοι από εκεί ξεκινάμε!

Το λες και μόνος σου στην αρχή φίλε μου. Τα φάουλ που έκανε το Περιστέρι ήταν πάνω στο σουτ και οδήγησαν τα Μελίσσια στις βολές πιο πολλές φορές ενώ τα φάουλ των Μελισσίων έγιναν σε φάσεις που δεν είχαν κόστος σε βολές. Είναι εύκολο να μιλάμε για τις βολές αλλά αυτό που λέω είναι πρέπει να δούμε και στα συνολικά φάουλ που έγιναν για να έχουμε εικόνα.

Το ότι τα Μελίσσια είχαν καλύτερη κατανομή στα φάουλ είναι και αυτό μεμπτό? Αυτό χρειάζεται βάθος πάγκου και καλό προπονητή (και τα δύο τα έχουν τα Μελίσσια)

Τώρα για όλους τους υπόλοιπου χαρακτηρισμούς δεν θα μπω στην διαδικασία γιατί δεν μου ταιριάζει σαν άνθρωπος. Εκφράζω απλά αυτό που θεωρώ σωστό και σίγουρα δεν εκφράζω την ομάδα των Μελισσίων.
legal
QUOTE(leonkalf @ Apr 3 2012, 10:05 ) *
legal,

θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις τους χαρακτηρισμούς που κάνεις στο post σου...

Μπορείς να γράψεις την άποψή σου αλλά όχι με χαρακτηρισμούς! Να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός στους συνομιλητές μας.
Δεν μπορεί να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι..

Επίσης καλό θα ήταν, αφού λες όσα λες εναντίον διαιτητών, πρόεδρου Μελισσίων, και τους κατηγορείς για εσκεμμένα λάθη (σοβαρές κατηγορίες), να υπογράψεις με το όνομά σου τα όσα υποστηρίζεις.
Πρέπει να ξέρους ποιος τους κατηγορεί κατά αυτόν τον τρόπο.

Ευελπιστώ σε γρήγορη απάντηση και ήρεμη συνέχεια στα πλαίσια του σωστού διαλόγου.
Και επίσης και καλό/ά ματς στη συνέχεια, με καλό μπάσκετ.

Υ.Γ. Έχω νοιώσει κι εγώ αδικία στο φουλ.. και μάλιστα πέρα από τα όρια (που δεν μπορεί να φτάσει ο νους σας) φέτος. Έγραψα την άποψή μου, τα όσα είδα, τα όσα βίωσα, χωρίς παρεκτροπές και χαρακτηρισμούς, και επώνυμα.

Y.Γ2: Όποιος θέλει μπορεί να δει τον 1ο τελικό των play-off κάνοντας κλικ ΕΔΩ και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Φιλε Λεωνιδα
Μιας και τα γραφομενα μου πιο πανω (αρκετα εντονα ναι βαση των οσων βιωσαμε την Κυριακη) και απορρεουν απο την πικρα μας για την αδικια που εγινε σε βαρος της ομαδας προβληματισαν να πω τα εξης για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις

Σε οτι αφορα τον προεδρο των Μελισσιων αυτο που ειπα ηταν οτι προστατευσε την ομαδα του σε ενα τετοιο παιχνιδι, και πολυ καλα εκανε. Η λεξη "καθαρισε " σε καμια περιπτωση δεν γραφτηκε για να αφησει σκιες για τον συγγεκριμενο ανθρωπο. Πρεπει να ξερεις οτι οσοι στις μερες μας βαζουν εστω και μια δραχμη στο αθλημα που ολοι αγαπαμε, τα οποια μαλιστα δεν τα βρηκαν στον δρομο χαιρουν του απολητου σεβασμου μου. Μακρια απο εμενα λοιπον τετοιου ειδους ερμηνιες.
Σε οτι αφορα το γκριζο παρασκηνιο που ανεφερα γνωριζουμε ολοι πολυ καλα οτι πριν απο 5 περιπου μηνες η ΕΣΚΑ προχωρησε μετα απο φωνες που ακουγονταν για καποια παιχνιδια σε αναδιαρθρωση της επιτροπης διαιτησιας και νομιζω οτι ολοι χεραιτησαμε αυτη την κινησή της.
Οταν ομως υπαρχουν τετοιου ειδους διαιτησιες σε πολυ κρισημα παιχνιδια για δυο ομαδες που οπως λεγεται παιζουν καλο μπασκετ, εχουν καλες παικτριες και σοβαρες διοικησεις νομιζω οτι ολους πρεπει να μας προβληματιζουν και για το λογο αυτο ολοι οσοι ειστε στον χωρο μπορειτε να δεχτειτε και ενα αρθρο το οποιο απορρεει απο την αδικια που εγινε εναντιον της ομαδας.....Μην ξεχνατε οτι το Περιστερι πρωτη φορα φετος διαμαρτηρηθηκε εντονοτατα για διαιτησια, παρολο που φετος υπηρξαν ατυχεις διαιτησιες για αυτο τουλαχιστον σε 4 παιχνιδια. Φετος ομως στο Περιστερι με την παρουσια της Τσαρουχα βιωνουμε μια συντονισμενη επιθεση για δηθεν ευνοια της διαιτησιας και σε καθε παιχνδι προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Την προηγουμενη χρονια πχ που η Βασω επαιζε στα Εξαρχεια δεν υπηρχε θεμα? Και απο ποτε πρεπει καποιος ο οποιος ειναι διαιτητης να σταματησει να παιζει μπασκετ? Να θυμησω επισης οτι η ιδια γκρινια ως δια μαγειας παλι στην ιδια κατηγορια υπηρχε το 2003 με την συμμετοχη της Καπνια στους Αγιους. Ελεος. Τελος παντων κλεινω λεγοντας οτι τα γραφομενα μου σε καμια περιπτωση δεν εχουν ως σκοπο να κατηγορησουν τα Μελισσια και τον προεδρο τους, το ξαναγραφω οτι δεν ειναι κακο ο καθενας να περιφρουρει τα χρηματα του και την ομαδα του και λυπαμαι αν παρεξηγηθηκα τοσο εντονα. Μιας και αλλη μια φορα σε παρομια περιπτωση παρεξηγηθηκα απο τα γραφομενα μου να ειστε ολοι καλα θα σας παρακολουθω πλεον ως απλος αναγνωστης
Καλη δυναμη και καλο παιχνιδι στις δυο ομαδες και ζητω συγνωμη
leonkalf
QUOTE (legal @ Apr 3 2012, 13:48 ) *
Φιλε Λεωνιδα
Μιας και τα γραφομενα μου πιο πανω (αρκετα εντονα ναι βαση των οσων βιωσαμε την Κυριακη) και απορρεουν απο την πικρα μας για την αδικια που εγινε σε βαρος της ομαδας προβληματισαν να πω τα εξης για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις

Σε οτι αφορα τον προεδρο των Μελισσιων αυτο που ειπα ηταν οτι προστατευσε την ομαδα του σε ενα τετοιο παιχνιδι, και πολυ καλα εκανε. Η λεξη "καθαρισε " σε καμια περιπτωση δεν γραφτηκε για να αφησει σκιες για τον συγγεκριμενο ανθρωπο. Πρεπει να ξερεις οτι οσοι στις μερες μας βαζουν εστω και μια δραχμη στο αθλημα που ολοι αγαπαμε, τα οποια μαλιστα δεν τα βρηκαν στον δρομο χαιρουν του απολητου σεβασμου μου. Μακρια απο εμενα λοιπον τετοιου ειδους ερμηνιες.
Σε οτι αφορα το γκριζο παρασκηνιο που ανεφερα γνωριζουμε ολοι πολυ καλα οτι πριν απο 5 περιπου μηνες η ΕΣΚΑ προχωρησε μετα απο φωνες που ακουγονταν για καποια παιχνιδια σε αναδιαρθρωση της επιτροπης διαιτησιας και νομιζω οτι ολοι χεραιτησαμε αυτη την κινησή της.
Οταν ομως υπαρχουν τετοιου ειδους διαιτησιες σε πολυ κρισημα παιχνιδια για δυο ομαδες που οπως λεγεται παιζουν καλο μπασκετ, εχουν καλες παικτριες και σοβαρες διοικησεις νομιζω οτι ολους πρεπει να μας προβληματιζουν και για το λογο αυτο ολοι οσοι ειστε στον χωρο μπορειτε να δεχτειτε και ενα αρθρο το οποιο απορρεει απο την αδικια που εγινε εναντιον της ομαδας.....Μην ξεχνατε οτι το Περιστερι πρωτη φορα φετος διαμαρτηρηθηκε εντονοτατα για διαιτησια, παρολο που φετος υπηρξαν ατυχεις διαιτησιες για αυτο τουλαχιστον σε 4 παιχνιδια. Φετος ομως στο Περιστερι με την παρουσια της Τσαρουχα βιωνουμε μια συντονισμενη επιθεση για δηθεν ευνοια της διαιτησιας και σε καθε παιχνδι προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Την προηγουμενη χρονια πχ που η Βασω επαιζε στα Εξαρχεια δεν υπηρχε θεμα? Και απο ποτε πρεπει καποιος ο οποιος ειναι διαιτητης να σταματησει να παιζει μπασκετ? Να θυμησω επισης οτι η ιδια γκρινια ως δια μαγειας παλι στην ιδια κατηγορια υπηρχε το 2003 με την συμμετοχη της Καπνια στους Αγιους. Ελεος. Τελος παντων κλεινω λεγοντας οτι τα γραφομενα μου σε καμια περιπτωση δεν εχουν ως σκοπο να κατηγορησουν τα Μελισσια και τον προεδρο τους, το ξαναγραφω οτι δεν ειναι κακο ο καθενας να περιφρουρει τα χρηματα του και την ομαδα του και λυπαμαι αν παρεξηγηθηκα τοσο εντονα. Μιας και αλλη μια φορα σε παρομια περιπτωση παρεξηγηθηκα απο τα γραφομενα μου να ειστε ολοι καλα θα σας παρακολουθω πλεον ως απλος αναγνωστης
Καλη δυναμη και καλο παιχνιδι στις δυο ομαδες και ζητω συγνωμη

Δεν ξέρω, δεν μας είπες την ταυτότητά σου. Εγώ μπορεί να ξέρω, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω χωρίς τη δική σου έγκριση.
Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω στο "Φίλε Λεωνίδα"..

Έγραψα απαντώντας σου γιατί ο τρόπος που τα είπες (που μπορεί να είχες δίκιο, μπορεί άδικο εγώ δεν μπορώ να ξέρω, δεν έχω δει και το παιχνίδι στο site) φαινόταν ότι υπονοείς όλα αυτά που κατάλαβες.

Οπότε πιστεύω ήταν καλή η παρέμβασή μου ώστε να διευκρινήσεις.

Το να μην γράφεις, επειδή θεωρείς ότι παρεξηγήθηκες δεν το θεωρώ σωστό. Μπορείς, όπως και όλοι, να συμμετέχεις στο διάλογο που γίνεται εδώ, όπως όμως έγραψες στη δευτερολογία σου τώρα. Ίσως ήταν και ο θυμός σου χθες που σε έκανε να γράψεις έτσι. Και ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείτε (όχι από μένα, γενικά) και να παρερμηνευτεί.

Η κάθε άποψε μπορεί να είναι γόνιμη και να προσφέρει.

Επειδή όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν σκιές (γενικά στο χώρο) και θέλουμε πιστεύω όλοι εδώ πέρα να τις σβήσουμε και να έχουμε καθαρά πρωταθλήματα, καλό είναι να συμβάλουμε όλοι με τον τρόπο μας.. τον σωστό.

Πιστεύω να είμαι κατανοητός..

Συγγνώμη μη ζητάς από μένα, ίσως από κάποιους που θα παρεξηγήθηκαν (όπως λες) και δε νομίζω ότι αξίζει να υπάρχουν παρεξηγήσεις..

Καλή συνέχεια.
aionio talento
QUOTE(legal @ Apr 2 2012, 22:14 ) *
Το Πριστερι χρεωθηκε με 23 φαουλ εκ των οποιων τα 15 εδειναν δικαιωμα βολων (απο αυτα δε τα 12 σφριχτηκαν απο το συγκεκρημενο δυδιμο) ενω τα Μελλισια με 19 εκ των οποιων τα 7 μονο εδειναν βολες . Τα Μελισσια σκοραραν στο 1ο ημ 34 ποντου τους 21 με βολες ενω το Περιστερι 35 ποντους με 9 βολες. Στο 2ο ημ τα Μελισσια σκοραραν 29 ποντους τους 7 με βολες 2 στο 3ο δεκαλεπτο και 5 στο 4ο ενω το Περιστερι 4 ποντους ολους στο 3ο δεκαλεπτο αφου στο 4ο δεν σουταρε βολη. 6 λεπτα πριν το τελος του παιχνιδιου τα φαουλ ηταν 22 Περιστερι (Σερετη 4, Χρονοπουλου 4, Μπακαλεξη 4, Κελαρη 3 ολη η αμυντικη γραμμη δηλαδη εκτος της Τσαρουχα που ειχε 2) ενω για τα Μελισσια 15 (Μοιρα 4, Καβαλαρη 3, Σκαρογιαννη 3). Μιας και ειναι πολυ ευκολο για μενα να στηριξω αυτα που λεω κατσε εκει που καθεσαι αδελφε σαν rookie που εισαι γιατι το αθλημα ουτε να το διαβαζεις ξερεις ουτε καν να το βλεπεις.....Τον ιδρώτα καποιων απο δω και περα θα τον σεβεστε παλιολαμογια ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Γέμισε ο χώρος με μαναβομπακαλιδες και λοιπούς ασχετους που λετε κατι απλά για να μιλησετε

Γιατι αραγε ???
Alexws
49-54 Μελίσσια - Περιστέρι

http://womensports.gr/index.php?option=com...tem&id=2500
leonkalf
Μεγάλο ντερμπι στο Περιστέρι!!
leonkalf
Μελίσσια νίκη και άνοδος Α2
49-51 τελικό
Orlock
Νίκη μέσα στο Περιστέρι σε μεγάλο derby!!!

Πανάξιες πρωταθλήτριες τα Μελίσσια!!!!!!!!

BRAVO!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
soouza
Περιστέρι-Μελίσσια 49-51(30-24 ημίχρονο).

Βράδυ Σαββάτου,σε ένα τελικό των τελικών,μέσω μίας φανταστικής ατμόσφαιρας,τα Μελίσσια τουμπάρισαν τη σειρά εκ νέου και πήραν την άνοδο παίζοντας τα ρέστα τους. shot.gif

Με τηλεοπτική κάλυψη(διαδικτυακή)και live score(πάλι μέσω internet)έγινε ένα ματς καρμπόν του πρώτου τελικού.Περιστέρι καλύτερο για σημαντικό διάστημα μη μπορώντας όμως να χτίσει μία απόσταση από τα Μελίσσια.

Μελίσσια έφεραν το παιχνίδι εκεί που τους συνέφερε στην τέταρτη περίοδο,ότι ακριβώς και πριν μία εβδομάδα.

Κοιτάζοντας προσεκτικά την τακτική ουσιαστικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε επ ουδενί κι από τους(τις)δύο μονομάχους.Τι θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ! biggrin.gif Μόνιμη κλασσική διάταξη για σκρην στη μπάλα κεντρικά,ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των επιθέσεων σε όλο το ματς.Λίγο καλύτερο ποστάρισμα από πλευράς Μελισσίων στο χαμηλό post.

Συμπερασματικά όμως όλα θα κρίνονταν από την προσωπικότητα και την ετοιμότητα στην ψυχολογία όπως είχα αναφέρει ακριβώς και μετά τον πρώτο τελικό(δε μπόρεσα να δω τον δεύτερο).

Κάπου εκεί,από τη μία Σκαρογιάννη όλα τα λεφτά,Ροίδου καλύτερη από ποτέ και Κεμαβόρ ξεκλείδωσε όλους τους διαδρόμους.

Από την άλλη Σερέτη και Τσαρούχα κρατούσαν την ομάδα πολύ αλλά η τελευταία έκανε πολλά λάθη σε κομβικά σημεία εκβιάζοντας καταστάσεις.Προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες point guard που έχω δει καθώς διαβάζει άριστα τις φάσεις και μετακινεί ταχύτατα τη μπάλα σε set παιχνίδι.

Όλα αυτά ανήκουν πλέον στη σεζόν που τελείωσε κι ο απολογισμός απαραίτητος για όλους.

Συγχαρητήρια στα Μελίσσια για την άνοδο και φυσικά το πρωτάθλημα. 41.gif

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την προσπάθεια. 41.gif

Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο! smile.gif

THREEPOINTER
QUOTE(soouza @ Apr 8 2012, 00:53 ) *
Περιστέρι-Μελίσσια 49-51(30-24 ημίχρονο).

Βράδυ Σαββάτου,σε ένα τελικό των τελικών,μέσω μίας φανταστικής ατμόσφαιρας,τα Μελίσσια τουμπάρισαν τη σειρά εκ νέου και πήραν την άνοδο παίζοντας τα ρέστα τους. shot.gif

Με τηλεοπτική κάλυψη(διαδικτυακή)και live score(πάλι μέσω internet)έγινε ένα ματς καρμπόν του πρώτου τελικού.Περιστέρι καλύτερο για σημαντικό διάστημα μη μπορώντας όμως να χτίσει μία απόσταση από τα Μελίσσια.

Μελίσσια έφεραν το παιχνίδι εκεί που τους συνέφερε στην τέταρτη περίοδο,ότι ακριβώς και πριν μία εβδομάδα.

Κοιτάζοντας προσεκτικά την τακτική ουσιαστικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε επ ουδενί κι από τους(τις)δύο μονομάχους.Τι θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ! biggrin.gif Μόνιμη κλασσική διάταξη για σκρην στη μπάλα κεντρικά,ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των επιθέσεων σε όλο το ματς.Λίγο καλύτερο ποστάρισμα από πλευράς Μελισσίων στο χαμηλό post.

Συμπερασματικά όμως όλα θα κρίνονταν από την προσωπικότητα και την ετοιμότητα στην ψυχολογία όπως είχα αναφέρει ακριβώς και μετά τον πρώτο τελικό(δε μπόρεσα να δω τον δεύτερο).

Κάπου εκεί,από τη μία Σκαρογιάννη όλα τα λεφτά,Ροίδου καλύτερη από ποτέ και Κεμαβόρ ξεκλείδωσε όλους τους διαδρόμους.

Από την άλλη Σερέτη και Τσαρούχα κρατούσαν την ομάδα πολύ αλλά η τελευταία έκανε πολλά λάθη σε κομβικά σημεία εκβιάζοντας καταστάσεις.Προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες point guard που έχω δει καθώς διαβάζει άριστα τις φάσεις και μετακινεί ταχύτατα τη μπάλα σε set παιχνίδι.

Όλα αυτά ανήκουν πλέον στη σεζόν που τελείωσε κι ο απολογισμός απαραίτητος για όλους.

Συγχαρητήρια στα Μελίσσια για την άνοδο και φυσικά το πρωτάθλημα. 41.gif

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την προσπάθεια. 41.gif

Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο! smile.gif

Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο.
Μια σειρά συναρπαστικών τελικών με καλό μπάσκετ και πολλές ανατροπές σε όλα τα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες.
Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι καλοί οι χαρακτηρισμοί (πρωταθλητές των μεταγραφών , τρένο , κτλ) αλλά η ουσία βρίσκεται και αναδεικνύεται μόνο μέσα στο παρκέ.
Συγχαρητήρια στα Μελίσσια για την δίκαια άνοδό τους.
Συγχαρητήρια και στο Περιστέρι για την προσπάθεια τους.
Κρίμα για μια ακόμα φορά που το σύστημα επιτρέπει μόνο σε μία ομάδα από το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 .
Όπως εγραψε και ένας καλός φίλος δυστηχώς ή ευτυχώς στο μπάσκετ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ .
Καλό Πάσχα σε όλους
jhantzop

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 49-51 (ημ. 30-24)

Ημερομηνία: 7/4/2012 και ώρα 21:00
Διαιτητές: Σώμος, Ανδρικόπουλος, Αποστολίδης Β
Δεκάλεπτα: 12-12, 18-12, 9-12, 10-15

Περιστέρι (Παπαδέλος - Γλεντής): Τσαρούχα 17 (2), Κελλάρη 1, Ψωμά, Σερέτη 7 (1), Χρονοπούλου 12, Μπακαλέξη 3, Χιώτη 6, Χαραλαμπάκη 3 (1)

Μελίσσια (Μίχα - Κουκής): Κασίμη, Σολωμού 6, Κουτσαυγουστή, Μοίρα 10, Καβαλάρη 2, Κεμαβόρ 11 (1), Ζακυνθινού, Ροίδου 12, Σκαρογιάννη 10

leonkalf
To Σάββατο είδα από κοντά το 2ο ημίχρονο του τελικού. Άργησα λίγο, αλλά δεν έβρισκα να παρκάρω (είχε πολύ κόσμο το γήπεδο οπότε..) και έτσι μπήκα στο ημίχρονο.

Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο, και παθιασμένο -για τη νίκη της ομάδας του- κόσμο!! Είχε πολύ φασαρία (με την καλή έννοια), ανθρώπους κάθε ηλικίας, με κασκόλ, κόρνες και γενικά η ατμόσφαιρα σε έβαζε στο ρυθμό ενός μεγάλου ματς! Τυχερός όποιος παίκτης και προπονητής μπορεί να ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα σε αυτές τις κατηγορίες. Και μακάρι να υπήρχε και σε άλλα ματς του πρωταθλήματος. Θα ήταν ευλογία.. και οι παίκτριες σίγουρα θα το απολάμβαναν περισσότερο.

Αυτό που είδα στο 2ο ημίχρονο ήταν ένα ματς που έλεγες.. "απόψε θα κερδίσει ο πιο τυχερός, και μάλλον θα κριθεί στο τέλος, στο σουτ"..
Το σκορ γρήγορα πήγε στην ισοπαλία, και από κει και πέρα πόντο-πόντο.. καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει προβάδισμα και να το κρατήσει.
Και οι 2 ομάδες, στην άμυνα σε διάταξη ζώνης (διαφορετική η μία από την άλλη αλλά ζώνες) και επιθετικά φαινόταν σαν να μην υπήρχε ένα ξεκάθαρο πλάνο και υπομονή. Κάτι η ατμόσφαιρα γύρω γύρω κάτι η κρισιμότητα, "ανάγκαζαν" τις κοπέλες να πηγαίνουν περισσότερο σε ατομικές ενέργειες και βιαστικές επιλογές που συνήθως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Και οι 2 ομάδες έπαιξαν περισσότερο (στο β' που είδα επαναλαμβάνω) με ατομικές ενέργειες των κοντών guard.

Εκεί που κρίθηκε το ματς όμως, τις φάσεις τις καθάρισαν οι ψηλές των Μελισσίων. Η Σκαρογιαννη πήρε φάσεις και κράτησε την ομάδα της στο παιχνίδι, και στο τέλος έβαλε πολύ κρίσιμο καλάθι με πλάτη (μετά από άουτ και time out, άρα σχεδιασμένη επίθεση που βγήκε στο ακέραιο) και η Ροίδου με εκείνο το goal-faoul που έκανε το 47-44, 47-47 μετά από χαμένο -φαινομενικά εύκολο- σουτ και επιθετικό rebound. Η Ροίδου μάλιστα έπαιξε πολύ ώρα, νομίζω πάνω από 10 λεπτά, κουτσαίνοντας και με πόνους μετά από τραυματισμό στο πόδι κατά τη διάρκεια του ματς!!

Συνολικά, το θέαμα δεν ήταν καλό αλλά το πάθος των ομάδων και η αγωνία ως το τέλος άξιζαν! Μπράβο και στις 2 ομάδες και καλή επιτυχία στα Μελίσσια στην Α2.

Το Περιστέρι πρέπει να δει τι έφταιξε που απόλεσε 2 φορές το πλεονέκτημα έδρας και έχασε την άνοδο και να εμφανιστεί τη νέα περίοδο καλύτερο και να πρωταγωνιστήσει ξανά. Με τέτοιο γήπεδο και τέτοιο κόσμο που στήριξε με πάθος την ομάδα, και βέβαια το όνομα το καλό σαν ομάδα που έχει, δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω η ήττα αυτή.
Είδα όμως ότι είχε και ελλείψεις στο ρόστερ σε σχέση με το αρχικό που είχα δει νωρίτερα μέσα στη σεζόν, που βέβαια στοίχισαν σε λύσεις.

Η διαιτησία έκανε λάθη και προς τις 2 μεριές. Άφησε κάποιες φορές το σκληρό παιχνίδι, άλλοτε όμως όχι. Δεν είχε ενιαία φιλοσοφία θεωρώ.
Μου προξένησαν κακή εντύπωση πολλές φορές οι αντιδράσεις των διαιτητών προς εξέδρα, πάγκους.. Το να κάνουν λάθη και μετά να έχουν και ύφος είναι οξύμωρο.. μάλλον το ότι είναι διαιτητές Α1 τους έχει κάνει λίγο υπερόπτες θαρρώ..

Καλή ξεκούραση σε όλες και σε όλους.
Αριστείδης
QUOTE (jhantzop @ Apr 8 2012, 03:16 ) *
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 49-51 (ημ. 30-24)

Ημερομηνία: 7/4/2012 και ώρα 21:00
Διαιτητές: Σώμος, Ανδρικόπουλος, Αποστολίδης Β
Δεκάλεπτα: 12-12, 18-12, 9-12, 10-15

Περιστέρι (Παπαδέλος - Γλεντής): Τσαρούχα 17 (2), Κελλάρη 1, Ψωμά, Σερέτη 7 (1), Χρονοπούλου 12, Μπακαλέξη 3, Χιώτη 6, Χαραλαμπάκη 3 (1)

Μελίσσια (Μίχα - Κουκής): Κασίμη, Σολωμού 6, Κουτσαυγουστή, Μοίρα 10, Καβαλάρη 2, Κεμαβόρ 11 (1), Ζακυνθινού, Ροίδου 12, Σκαρογιάννη 10

Χθές το βράδυ σε μια συνέντευξη στο site των Μελισσίων με στεναχώρησε πολύ κάτι που διάβασα.
Τα θερμά μου λοιπόν συλλυπητήρια στην οικογένεια Καραβέλη για την αναπλήρωτη απώλεια που είχαν .
Η οικογένεια τους ,τα δύο κορίτσια με το ήθος τους τιμούν το χώρο.
Ειμαι σίγουρος ότι η μητέρα τους σεμνή όπως πάντα θα χειροκροτεί απ΄εκεί ψηλά τις προσπαθειές τους.
Κουράγιο παιδιά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.