Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
ITIES CITY 13
PROTATHLITES KAI EPISIMA.....ITIES-PANAXAIKOS=71-68......CAMPEONES CAMPEONES OOOEEEE OEEEE.....SYGXARITIRIA SE OLOUS TEXNIKO TEAM TOUS ATHLITES KAI STI DIOIKISI...MAS PERIMENEI POLI DOULEIA...AS ARXISOUN OI XOROI.......
vosporos
wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif
QUOTE(ITIES CITY 13 @ Apr 17 2010, 19:00 ) *
PROTATHLITES KAI EPISIMA.....ITIES-PANAXAIKOS=71-68......CAMPEONES CAMPEONES OOOEEEE OEEEE.....SYGXARITIRIA SE OLOUS TEXNIKO TEAM TOUS ATHLITES KAI STI DIOIKISI...MAS PERIMENEI POLI DOULEIA...AS ARXISOUN OI XOROI.......

ITIES CITY 13
VOSPORE SE EFXARISTOUME POLI POU PISTEPSES STIN OMADA MAS...I PORTA TIS OMADAS MAS EINAI ANOIXTI..OI GNOSEIS SOU POLITIMES..
kbb
QUOTE(ITIES CITY 13 @ Apr 17 2010, 19:36 ) *
VOSPORE SE EFXARISTOUME POLI POU PISTEPSES STIN OMADA MAS...I PORTA TIS OMADAS MAS EINAI ANOIXTI..OI GNOSEIS SOU POLITIMES..

με μια διατησια 60 -40 οι Ιτιές κέρδισαν

Είδαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδη με δυο πολυ δυνατές ομάδες

Ο Παναχαικος με Καραγιάννη Δημόπουλο Κεπενο με 5 φάουλ από νωρίς πήγε να πάρει το παιχνίδη με ένα Σούπερ Πριάρη

Οι Ιτιες με ένα Σούπερ Κιάφα με πολλά τρίποντα να καθαρίζει τον Παναχαϊκο

Δίκαια οι Ιτιές στην Α2
ities87
TO AKSIZAME DIKAIA EIMASTE PROTATHLITES smiley.gif
alexxanthi2
QUOTE(kbb @ Apr 17 2010, 19:07 ) *
με μια διατησια 60 -40 οι Ιτιές κέρδισαν

Είδαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδη με δυο πολυ δυνατές ομάδες

Ο Παναχαικος με Καραγιάννη Δημόπουλο Κεπενο με 5 φάουλ από νωρίς πήγε να πάρει το παιχνίδη με ένα Σούπερ Πριάρη

Οι Ιτιες με ένα Σούπερ Κιάφα με πολλά τρίποντα να καθαρίζει τον Παναχαϊκο

Δίκαια οι Ιτιές στην Α2

τι λες ρε φιλε..??μαλλον σε αλλο γηπεδο ησουν..... 60-40 διαιτησια?? μη το πεις παραεξω
οταν χανεις μεχρι και 20 ποντους δεν μπορεις να μιλας για διαιτησια...
50-50 ηταν και καθαρα!!!
ities87
QUOTE(alexxanthi2 @ Apr 17 2010, 19:28 ) *
τι λες ρε φιλε..??μαλλον σε αλλο γηπεδο ησουν..... 60-40 διαιτησια?? μη το πεις παραεξω
οταν χανεις μεχρι και 20 ποντους δεν μπορεις να μιλας για διαιτησια...
50-50 ηταν και καθαρα!!!

kala leei 50-50 itan i diaitisia
kaukasios
QUOTE(ities87 @ Apr 17 2010, 21:45 ) *

φιλε μου μπορεις να γραφει ελληνικα?τυφλωθηκαμε!!!!! 69.gif 69.gif
ities87
QUOTE(kaukasios @ Apr 18 2010, 01:49 ) *
φιλε μου μπορεις να γραφει ελληνικα?τυφλωθηκαμε!!!!! 69.gif 69.gif

NA MATHEIS AGGLIKA KAI DN EIMAI FILOS FILI EIMAI icon_wave.gif
white chocolate
QUOTE(ities87 @ Apr 18 2010, 03:08 ) *
NA MATHEIS AGGLIKA KAI DN EIMAI FILOS FILI EIMAI icon_wave.gif

το κακο φιλη μας ειναι πως κ ο jabar στραβωνεται με τα αγγλικα!!

τι σημαινει αυτο?????θα σου πουν..... smiley.gif
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 17 2010, 21:45 ) *

οπως κ να ηταν η διαιτησια σε αυτο το ματς....οποιος δεν εχει δει σε ολο το πρωταθλημα οτι οι ιτιες ειναι η πιο σταθερη ομαδα ειναι ασχετος
galaxy
QUOTE(AODYMIS @ Apr 18 2010, 14:17 ) *
οπως κ να ηταν η διαιτησια σε αυτο το ματς....οποιος δεν εχει δει σε ολο το πρωταθλημα οτι οι ιτιες ειναι η πιο σταθερη ομαδα ειναι ασχετος

exo dei tis ities se 3 paixnidia exoun oti xriazete mia omada gia na paei a2 proponiti kalous center kai ena tromero souter opos einai to 7 mou exei kanei tromeri entiposi
ities87
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΔΥΜΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΣ-ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
laimbeer7
QUOTE(ities87 @ Apr 18 2010, 21:54 ) *
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΔΥΜΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΣ-ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΔΥΜΗ 54-55
galaxy

pote pauzoun dimi ities
ities87
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΡΟΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 7
kbb
QUOTE(ities87 @ Apr 19 2010, 03:22 ) *

Ο ΑΧΑΙΌΣ ΑΝΕΒΗΚΕ?

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Apr 19 2010, 13:51 ) *
Ο ΑΧΑΙΌΣ ΑΝΕΒΗΚΕ?

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????

ο αχαιοσ ναι.....ξερει κανεισ τι εγινε σειριοσ-σκαγιοπ.??????
ITIES CITY 13
mipos kseroume ti ginetai ston allo omilo?poioi anevainoun kai poioi palevoun gia play-off?
Subotic
QUOTE(ITIES CITY 13 @ Apr 19 2010, 15:44 ) *
mipos kseroume ti ginetai ston allo omilo?poioi anevainoun kai poioi palevoun gia play-off?

Γράφετε ελληνικά.Μαs βγαίνουν τα μάτια για να διαβάζουμε...
alexxanthi2
QUOTE(Subotic @ Apr 19 2010, 16:47 ) *
Γράφετε ελληνικά.Μαs βγαίνουν τα μάτια για να διαβάζουμε...

ας τ αφησουμε αυτα και ας μιλησουμε για μπασκετακι!!ερωτηση: καλυτερη 5αδα της β' εσκαη???
laimbeer7
QUOTE(alexxanthi2 @ Apr 19 2010, 22:21 ) *
ας τ αφησουμε αυτα και ας μιλησουμε για μπασκετακι!!ερωτηση: καλυτερη 5αδα της β' εσκαη???

δεν μπορω να πω 5αδα παιδια γιατι δεν εχω δει τον αποκει ομιλο καλα...αλλα θα πω παιχτεσ που εχω δει κ κ ξεχοριζουν......χαριτος(2-3αρι),εχω παιξει αντιπαλος παιδια δεν νομιζω οτι ειναι για β επαιζε ευκολα α1.παπαλεωνιδοπουλος (1-2)αιγιο παρα πολυ καλος αλλα στα τελειωματατου κ παιζει κ μονοστου σχεδον.κιαφας(2) συγουρα,πολυ καλος,βαλεοντης(5αρι) κ αυτοσ ιτιες πολυ καλος,κουτσογιαννης(3αρι)απο σειριο.
alexxanthi2
QUOTE(AODYMIS @ Apr 19 2010, 22:44 ) *
δεν μπορω να πω 5αδα παιδια γιατι δεν εχω δει τον αποκει ομιλο καλα...αλλα θα πω παιχτεσ που εχω δει κ κ ξεχοριζουν......χαριτος(2-3αρι),εχω παιξει αντιπαλος παιδια δεν νομιζω οτι ειναι για β επαιζε ευκολα α1.παπαλεωνιδοπουλος (1-2)αιγιο παρα πολυ καλος αλλα στα τελειωματατου κ παιζει κ μονοστου σχεδον.κιαφας(2) συγουρα,πολυ καλος,βαλεοντης(5αρι) κ αυτοσ ιτιες πολυ καλος,κουτσογιαννης(3αρι)απο σειριο.

εχεις δικαιο για κιαφα,βαλεοντη(αν επαιζε και λιγο αμυνα θα ταν για πολλα),παπαλεωνιδοπουλο
αυτος ο κουτσογιαννης γιατι εχει παιξει μονο σε 3 ματσ??
laimbeer7
QUOTE(alexxanthi2 @ Apr 20 2010, 00:05 ) *
εχεις δικαιο για κιαφα,βαλεοντη(αν επαιζε και λιγο αμυνα θα ταν για πολλα),παπαλεωνιδοπουλο
αυτος ο κουτσογιαννης γιατι εχει παιξει μονο σε 3 ματσ??

δεν ξερω....φανταρος μαλλον,μπορει να κανω κ λαθος
kbb
QUOTE(ities87 @ Apr 19 2010, 03:22 ) *

Μετά την Ήττα του Σκαγιοπουλίου βλέπω την Δύμη πλέον φαβορί για την κατάλυψη της 3ης θέσης

Ο Σείριος παίζει με Υπερίωνα που δεν νομίζω να κερδίσει και η Δύμη

με την ήδη πρωταθλήτρια Ιτιές που θα παίξουν αδιάφορα στο παιχνίδη και μην

ξεχνάμε ο Προπονητής από τις Ιτιές ξεκίνησε από την Δύμη...οπότε το

αδιαφιλονίκιτο φαβορί είναι η Δύμη!!

indian11
emeis san ities tha peksoume gia mas kai gia tin istoria mas....den xarizomaste se kanenan...
diehard
Ο Υπερίων είναι πιο αδιάφορος από τις Ιτιές kbb!

Μήπως ξέρεις το ακριβές σκορ από το Σείριος - Σκαγιοπούλειο;
indian11
pesta eftyxie...den mpenoume stis logikes tous...persi mas ekopse tin anodo o adiaforos axaios.....
alexxanthi2
QUOTE(diehard @ Apr 20 2010, 09:48 ) *
Ο Υπερίων είναι πιο αδιάφορος από τις Ιτιές kbb!

Μήπως ξέρεις το ακριβές σκορ από το Σείριος - Σκαγιοπούλειο;

Σείριος - Σκαγιοπούλειο 62-66 παρ. (52-52 κ.α.)
A. Hardaway
QUOTE (indian11 @ Apr 20 2010, 10:58 ) *
pesta eftyxie...den mpenoume stis logikes tous...persi mas ekopse tin anodo o adiaforos axaios.....

Δεν νομίζω και η Δύμη να θέλει να μπει στην διαδικασία να της δώσουν το ματς. Όπως επίσης δεν νομίζω οτι υπάρχει παίκτης στις Ιτιές που να θέλει να κάτσει να χάσει(έστω και αν ανέβηκαν). Πάντως εμένα αν μου έλεγαν να κάτσω να χάσω τότε δεν θα αγωνιζόμουν. Και το θέμα στην τελική δεν είναι ποιος θα ανεβοκατέβει(γιατί τι Α2 τι Β' πάλι ερασιτεχνικό είσαι και λεφτά δεν θα πάρεις) αλλά να έχουμε λίγο επίπεδο μπασκετικό.
alexxanthi2
QUOTE(S.Pippen @ Apr 20 2010, 10:37 ) *
Δεν νομίζω και η Δύμη να θέλει να μπει στην διαδικασία να της δώσουν το ματς. Όπως επίσης δεν νομίζω οτι υπάρχει παίκτης στις Ιτιές που να θέλει να κάτσει να χάσει(έστω και αν ανέβηκαν). Πάντως εμένα αν μου έλεγαν να κάτσω να χάσω τότε δεν θα αγωνιζόμουν. Και το θέμα στην τελική δεν είναι ποιος θα ανεβοκατέβει(γιατί τι Α2 τι Β' πάλι ερασιτεχνικό είσαι και λεφτά δεν θα πάρεις) αλλά να έχουμε λίγο επίπεδο μπασκετικό.

συμφωνω απολυτα....

επειδη δεν εχω δει καθολου τον αχαιο φετος,σε σχεση με τις ιτιες πως ηταν(γιατι δεν προκειται να αλλαξουν και πολλα του χρονου)??
και ποια ομαδα πιστευεται 8α ναι η 3η που θα ανεβει? για μενα μαλλον ο παναχαικος αν και οπως ειπα δεν εχω δει τον αλλο ομιλο καθολου
laimbeer7
QUOTE(alexxanthi2 @ Apr 20 2010, 11:31 ) *
Σείριος - Σκαγιοπούλειο 62-66 παρ. (52-52 κ.α.)

ρε παιδια τελικα εχασε η κερδισε ο σειριοσ?
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 20 2010, 12:49 ) *
ρε παιδια τελικα εχασε η κερδισε ο σειριοσ?

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΧΑΣΕ....πλέον η 3η θέση είναι στα χέρια σας!!!

Αν χάσει Σείριος και Δύμη περνάει ο Υπερίωνας!!!

laimbeer7
QUOTE(kbb @ Apr 20 2010, 13:03 ) *

εχασε?γιατι το σαιτ των ιτεων αλλα λεει
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 20 2010, 13:05 ) *
εχασε?γιατι το σαιτ των ιτεων αλλα λεει

είναι λάθος...έχασε στην παράταση!!!
alexxanthi2
QUOTE(kbb @ Apr 20 2010, 12:03 ) *

αν γινει αυτο που λες..ο υπεριων εχει για μενα τον πρωτο λογο για ανοδο!!
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Apr 20 2010, 13:08 ) *
είναι λάθος...έχασε στην παράταση!!!

προβλεπω μαχεσ το σαβ...............
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 20 2010, 13:17 ) *
προβλεπω μαχεσ το σαβ...............

smiley.gif

ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ δεν χάνει με τπτ από Σείριο οπότε όλα εξαρτώνται από εσάς!!
A. Hardaway
QUOTE (kbb @ Apr 20 2010, 14:09 ) *
smiley.gif

ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ δεν χάνει με τπτ από Σείριο οπότε όλα εξαρτώνται από εσάς!!

θα δούμε kbb.Πάντως κάτι μου λέει οτι υπάρχει πολύ παρασκήνιο απο πίσω.Δεν γνωρίζω κάτι αλλά έχω την εντύπωση οτι θα υπάρχει.
diehard
Διορθώθηκε το http://esiteon.info

Πλέον γίνεται ροντέο για την 3η θέση στον όμιλο! Προβλέπω τριπλή ισοβαθμία Δύμη, Σείριος, Υπερίων στους 26!
kbb
QUOTE(diehard @ Apr 20 2010, 14:22 ) *

Πλέον γίνεται ροντέο για την 3η θέση στον όμιλο! Προβλέπω τριπλή ισοβαθμία Δύμη, Σείριος, Υπερίων στους 26!

Αν γίνει κάτι τέτοιο περνάει ο Υπερίωνας

Από άλλο προβλέπω Γαστούνη και Πήγασο!!
A. Hardaway
QUOTE (diehard @ Apr 20 2010, 14:22 ) *

ψηλέ θα έχουμε καλό ματς εμείς.εξάλλου θα έχουμε στην διάθεσή μας και τον Ανδριόπουλο οπότε δεν θα τα βάζεις εύκολα..... να σε ρωτησω,το 10 σε σας πως λέγεται?
laimbeer7
QUOTE(diehard @ Apr 20 2010, 14:22 ) *

ναι ετοιμασου για μαχη με τον ψιλομασ......11στρεματα πατατα εχει βαλει......ο σειριοσ εχει 25 βαθμους DIEHARD
laimbeer7
QUOTE(S.Pippen @ Apr 20 2010, 14:35 ) *
ψηλέ θα έχουμε καλό ματς εμείς.εξάλλου θα έχουμε στην διάθεσή μας και τον Ανδριόπουλο οπότε δεν θα τα βάζεις εύκολα..... να σε ρωτησω,το 10 σε σας πως λέγεται?

ξερει κανεις πως θα γινει μετα με τις ομαδες που θα περασουν στις θεσεις 2-3?θα γινει αλλος ομιλος με 4 ομαδες?
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 20 2010, 15:18 ) *
ξερει κανεις πως θα γινει μετα με τις ομαδες που θα περασουν στις θεσεις 2-3?θα γινει αλλος ομιλος με 4 ομαδες?

Απότι ξέρω θα περάσουν ο 2ος και ο 3ος από κάθε όμιλο και θα σχηματίσουν ένα όμιλο των
4ων ομάδων και να κουβαλάνε την βαθμολογία από τα μεταξύ τους παιχνίδια!!

Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος....αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Apr 20 2010, 15:31 ) *
Απότι ξέρω θα περάσουν ο 2ος και ο 3ος από κάθε όμιλο και θα σχηματίσουν ένα όμιλο των
4ων ομάδων και να κουβαλάνε την βαθμολογία από τα μεταξύ τους παιχνίδια!!

Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος....αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με

k ποσες ομαδες για α2 απο τις 4?
diehard
QUOTE(S.Pippen @ Apr 20 2010, 13:35 ) *

Ο Κουκουλομάτης έχει το 10. Έχει πολύ καλό σουτ αλλά του λείπουν προπονήσεις λόγω δουλειάς.
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Apr 20 2010, 15:45 ) *
k ποσες ομαδες για α2 απο τις 4?

Σίγουρα η μία...τώρα 2η δεν ξέρω...(μπορεί αν δεν πέσει κάποια από Γ και αν γίνει συγχώνειση μπορεί και 3ς
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Apr 20 2010, 16:02 ) *
Σίγουρα η μία...τώρα 2η δεν ξέρω...(μπορεί αν δεν πέσει κάποια από Γ και αν γίνει συγχώνειση μπορεί και 3ς

υπεριων-σειριος κ δυμη-ιτιες με νικη εμεις ειμαστε στην 3αδα με ηττα ο νικητης του αλλου παιχνιδιου......ακουω προβλεψεις..........
alexxanthi2
QUOTE(AODYMIS @ Apr 20 2010, 17:57 ) *
υπεριων-σειριος κ δυμη-ιτιες με νικη εμεις ειμαστε στην 3αδα με ηττα ο νικητης του αλλου παιχνιδιου......ακουω προβλεψεις..........

ο υπεριων πιστευω θα κερδισει σιγουρα...τωρα για σας με τις ιτιες το σιγουρο ειναι οτι θα παιξει ρολο κατα ποσο θα το κυννηγησουν οι ιτιες το ματσ(χωρις να λεω οτι δεν μπορεις να το παρεις κανονικα!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.