Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Live strong
QUOTE(womanplayer @ Apr 13 2008, 18:33 ) *
πως χανεις ενα παιχνιδι που το κερδιζεις με 22π??? για την Χιο μιλαω!

η μπάλα είναι στρογγυλή!!!! bball.gif αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... wink.gif
Rondo
Στον κατάμεστο Τάφο ο Παναθηναϊκός είχε την ατυχία να έχει σε κάκιστη μέρα την Τρίσα Σκίμπι που έμεινε άποντη...Το ίδιο και η Κόγγινς...Όπως είχα δυστυχώς προβλέψει οι Εσπερίδες έπαιζαν με 7 παίκτες και έτσι επικράτησαν...Πιστεύω πως μία ομάδα με την κλάση των Εσπερίδων δεν χρειάζεται το καταφανέστατο σπρώξιμο των κυρίων με τα γκρι...Για τις γηπεδούχες που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, κορυφαία η Νένα Νικολαίδου που έδειξε την μεγάλη της ποιότητα και αξία κυριαρχώντας κάτω και από τα 2 καλάθια μη έχοντας όμως καμία βοήθεια από τις συμπαίκτριές της...Η αρχηγός του ΠΑΟ έκλεισε και κάποια στόματα που αμφισβητούσαν την αξία της...Τέλος θα ήθελα να πω ότι ελπίζω του χρόνου η ομάδα μου να φτιάξει τόσο ισχυρό σύνολο που θα νικάει και τα φαλτσοσφυρίγματα και τις ομάδες που βαράνε 15 μόνο βολές παραπάνω...Ωραίο πρωτάθλημα...
womanplayer
QUOTE(Live strong @ Apr 13 2008, 18:54 ) *
η μπάλα είναι στρογγυλή!!!! bball.gif αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... wink.gif

σωστο blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
trefoil 13
QUOTE(sch @ Apr 13 2008, 18:28 ) *
Του Κώστα Παπαπάνου
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Τούλα Καλέτζου με δύο ελεύθερες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, επιδεικνύοντας ολύμπια ψυχραιμία, κι αφού πρώτα ο Παναθηναϊκός είχε ισοφαρίσει με τρίποντο της Σπαθάρου (60-60).Η διοίκηση του "τριφυλλιού" τίμησε την Ανθή Παπαηλία στο σημερινό παιχνίδι, καθώς ήταν η τελευταία της εντός έδρας εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πριν το τζάμπολ της έδωσε κορνίζα με τη φανέλα με το όνομά της.

basketblog.gr

Τώρα εγώ είμαι η κακιά;
Όσοι ήσασταν γήπεδο είδατε καμιά Σπαθάρου να ισοφαρίζει;
Από βλακεία της χάθηκε οριστικά το παιχνίδι. Με το σκορ στο 57-60 και 18 δεύτερα για το τέλος, πήρε την μπάλα, έκανε μερικές τρίπλες, έκανε μια ψευτοσταυρωτή και σούταρε στα 12 δεύτερα τρίποντο αιρ-μπολ με αντίπαλη να κρέμεται πάνω της.

QUOTE(Rondo @ Apr 13 2008, 18:56 ) *
Στον κατάμεστο Τάφο ο Παναθηναϊκός είχε την ατυχία να έχει σε κάκιστη μέρα την Τρίσα Σκίμπι που έμεινε άποντη...Το ίδιο και η Κόγγινς...Όπως είχα δυστυχώς προβλέψει οι Εσπερίδες έπαιζαν με 7 παίκτες και έτσι επικράτησαν...Πιστεύω πως μία ομάδα με την κλάση των Εσπερίδων δεν χρειάζεται το καταφανέστατο σπρώξιμο των κυρίων με τα γκρι...Για τις γηπεδούχες που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, κορυφαία η Νένα Νικολαίδου που έδειξε την μεγάλη της ποιότητα και αξία κυριαρχώντας κάτω και από τα 2 καλάθια μη έχοντας όμως καμία βοήθεια από τις συμπαίκτριές της...Η αρχηγός του ΠΑΟ έκλεισε και κάποια στόματα που αμφισβητούσαν την αξία της...Τέλος θα ήθελα να πω ότι ελπίζω του χρόνου η ομάδα μου να φτιάξει τόσο ισχυρό σύνολο που θα νικάει και τα φαλτσοσφυρίγματα και τις ομάδες που βαράνε 15 μόνο βολές παραπάνω...Ωραίο πρωτάθλημα...

Μετά το σημερινό οι ξένες πρέπει να φάνε σκούπα.
Επειδή δεν θέλω να πιστέψω "ψιθύρους" που άκουσα, μένω απλά να αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μένουν και οι δυο άποντες σε τέτοιο παιχνίδι...

Οι διαιτητές μπορεί να μην έδιναν ολοφάνερα βοήθεια στις εσπερίδες, τους επέτρεψαν όμως να παίξουν πολύ επιθετική άμυνα.

Πολλά χαμένα λέι απ για τον Παναθηναικό του πρώτου ημιχρόνου.

Για την αρχηγό δεν λέω τίποτα. Μίλησε η εντός παρκέ εικόνα.
Rondo, σε αυτά τα στόματα δεν αξίζει να δίνεις σημασία ή στην τελική τα ποτίζεις με δηλητήριο.

Η ημέρα βοήθησε ώστε να είναι γεμάτο το γήπεδο και να αποχαιρετιστεί όπως πρέπει μια παίκτρια του μεγέθους της Παπαηλία. 41.gif
nikefalin
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 13 2008, 20:03 ) *
Τώρα εγώ είμαι η κακιά;
Από βλακεία της χάθηκε οριστικά το παιχνίδι. Με το σκορ στο 57-60 και 18 δεύτερα για το τέλος, πήρε την μπάλα, έκανε μερικές τρίπλες, έκανε μια ψευτοσταυρωτή και σούταρε στα 12 δεύτερα τρίποντο αιρ-μπολ με αντίπαλη να κρέμεται πάνω της.

όχι δεν είσαι η κακιά , είναι το γνωστό "ρεπορτάζ από απόσταση". Προφανώς ο άνθρωπος δεν ήτο στο γήπεδο laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kunhgos talentwn
sad.gif
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 13 2008, 20:03 ) *
Τώρα εγώ είμαι η κακιά;
Μετά το σημερινό οι ξένες πρέπει να φάνε σκούπα.
Επειδή δεν θέλω να πιστέψω "ψιθύρους" που άκουσα, μένω απλά να αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μένουν και οι δυο άποντες σε τέτοιο παιχνίδι...

Οι διαιτητές μπορεί να μην έδιναν ολοφάνερα βοήθεια στις εσπερίδες, τους επέτρεψαν όμως να παίξουν πολύ επιθετική άμυνα.

Πολλά χαμένα λέι απ για τον Παναθηναικό του πρώτου ημιχρόνου.

Για την αρχηγό δεν λέω τίποτα. Μίλησε η εντός παρκέ εικόνα.
Rondo, σε αυτά τα στόματα δεν αξίζει να δίνεις σημασία ή στην τελική τα ποτίζεις με δηλητήριο.

Η ημέρα βοήθησε ώστε να είναι γεμάτο το γήπεδο και να αποχαιρετιστεί όπως πρέπει μια παίκτρια του μεγέθους της Παπαηλία. 41.gif

εχεις απολυτο δικιο αγαπητο trefoil.. ο αγωνας σημερα ηταν εθνικοτητας ελληνικης.. η Αρχηγος ειχε την πλεον καθοριστηκη παρουσια και βοηθεια στο παιχνιδι.. πολλα δυστυχως λαθη.. και επισης λαθη στην επιλογη των παιχτριων (εννοω στην συμμετοχη τους στο παιχνιδι).. sad.gif
VAGELIS N
QUOTE(basket4 @ Apr 13 2008, 13:12 ) *
στπν ταφο εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι.
συγχαρητηρια στις παιχτριες του παναθηναικου κ στους φιλαθλους οπου φυσικα ειχαν γεμισει το γηπεδο.

στο 3ο δεκαλεπτο ο παναθηναικος εδειχνε λιγο χαμενος και εφτανε να χανει μεχρι και με 14

στο 4ο δεκαλεπτο καταφερε να φερει τη διαφορα στο -2 αλλα συστυχως 1-2 λαθος και βιαστικες επιθεσεις του στερησαν τη νικη. sad.gif

συγχαρητηρια κ στην ομαδα των εσπεριδων για την κατακτηση του πρωταθληματος bball.gif

καλα εσενα επαιζε η ομαδα σου και συ ησουν στο παο
ptolemaidaras
Επιτρεψτε μου να διαφωνησω! Σωστοτατοι οι διαιτητες! Επαιξαν 50-50! Απλα οι Παναθηναικοι ηθελαν καποια σφυριγματα με το ζορι δικα τους. Εγω παντως αγαπητοι μου φιλοι Παναθηναικοι αυτο ειδα αυτο λεω!
Ηγετικο παιχνιδι απο Νικολαίδου, περιμενουμε παντως πιο σταθερη αποδοση απο την Νενα σε ολη την χρονια και οχι με εξαρσεις μετρημενες στα δαχτυλα (αρκει να ειναι υγιης η κοπελα και να προσεχει τον εαυτο της) και μακαρι να μην ειναι το τελευταιο παιχνιδι της Ανθης αυτο...
Rondo
QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 13 2008, 22:40 ) *
Επιτρεψτε μου να διαφωνησω! Σωστοτατοι οι διαιτητες! Επαιξαν 50-50! Απλα οι Παναθηναικοι ηθελαν καποια σφυριγματα με το ζορι δικα τους. Εγω παντως αγαπητοι μου φιλοι Παναθηναικοι αυτο ειδα αυτο λεω!
Ηγετικο παιχνιδι απο Νικολαίδου, περιμενουμε παντως πιο σταθερη αποδοση απο την Νενα σε ολη την χρονια και οχι με εξαρσεις μετρημενες στα δαχτυλα (αρκει να ειναι υγιης η κοπελα και να προσεχει τον εαυτο της) και μακαρι να μην ειναι το τελευταιο παιχνιδι της Ανθης αυτο...

Σου επιτρέπουμε βεβαίως να διαφωνήσεις αν και είσαι λάθος...Επίτρεψέ μου να σου πω πως δεν είδες αυτό απλά αυτό θες να γράψεις...Ήταν δυστυχώς το τελευταίο παιχνίδι της Ανθής...Τιμήθηκε και από την ομάδα όπως της άξιζε νομίζω...Πάντως απ'ότι ξέρω δεν θα απομακρυνθεί από τον χώρο...
center
QUOTE(Rondo @ Apr 13 2008, 18:56 ) *

Αυτό θα πει αρχηγός... Αλλά δυστυχώς τα στόματα δεν γίνεται να κλείσουν, πάντα θα υπάρχει κάποιος εδω μέσα που θα αμφισβητεί την αξία της..
Η αρχηγός χθες ήταν φοβερή, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά δυστυχώς δεν έφτασε για να πανυγηρίσουν και την νίκη, που για μένα είχαν τις Εσπερίδες άνετα! Το θετικό από ολο αυτό ήταν ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο και ότι ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να τιμήσουν την Παπαηλία, έτσι όπως της αξίζει αφού πρόσφερε πολλά στο γυναικείο..
Του χρόνου και εγώ ελπίζω σε έναν ισχυρότερο Παναθηναικό γιατί έχει μια απο τις καλύτερες έδρες και του αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή..
G_7

Καλημέρα,

Θα συμφωνήσω μαζί σου ... οι διαιτητες ηταν 50-50 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστοί!!! Άφησαν φάσεις να περάσουν και από τις δύο πλευρές!!! Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι Εσπερίδες και έπαιξαν στα ίσια…Η ψυχραιμία της Καλέντζου όμως στις τελευταίες βολές εξασφάλισε το επιθυμητό αποτέλεσμά για την Καλλιθέα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος wav.gif…Ένας τίτλος απάντηση για πολλούς (που όπως έχω πει πολλές φορές τρέξανε και μέσα από αυτό το topic να μοιράσουν τίτλους) και επιβράβευση των κοριτσιών και τον προπονητή τους, για τον αγώνα που έκαναν να καλύψουν τη διαφορά που είχαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος!!!! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif laugh.gif laugh.gif

Από πλευράς Παναθηναϊκού η Γιαλυτάκη και η Νικολαϊδου ήταν οι μόνες που μπορούσαν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι!!! cool.gif

Απαράδεκτη οι συμπεριφορά των φιλάθλων απέναντι στην ομάδα των Εσπερίδων κατά τη λήξη του αγώνα… 68.gif 68.gif 68.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Apr 14 2008, 08:33 ) *
Καλημέρα,

Θα συμφωνήσω μαζί σου ... οι διαιτητες ηταν 50-50 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστοί!!! Άφησαν φάσεις να περάσουν και από τις δύο πλευρές!!! Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι Εσπερίδες και έπαιξαν στα ίσια…Η ψυχραιμία της Καλέντζου όμως στις τελευταίες βολές εξασφάλισε το επιθυμητό αποτέλεσμά για την Καλλιθέα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος wav.gif…Ένας τίτλος απάντηση για πολλούς (που όπως έχω πει πολλές φορές τρέξανε και μέσα από αυτό το topic να μοιράσουν τίτλους) και επιβράβευση των κοριτσιών και τον προπονητή τους, για τον αγώνα που έκαναν να καλύψουν τη διαφορά που είχαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος!!!! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif laugh.gif laugh.gif

Από πλευράς Παναθηναϊκού η Γιαλυτάκη και η Νικολαϊδου ήταν οι μόνες που μπορούσαν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι!!! cool.gif

Απαράδεκτη οι συμπεριφορά των φιλάθλων απέναντι στην ομάδα των Εσπερίδων κατά τη λήξη του αγώνα… 68.gif 68.gif 68.gif

πες τα εσύ για μένα...δε μπορώ να γράφω πολλά!!!
συγχαρητήρια στα κορίτσια....των εσπερίδων..που έδειξαν για ακόμα μία φορά δυνατό χαρακτήρα...αλλά απέδειξαν ότι παίζοντας καλή άμυνα κερδίζεις όλα τα ματσ με τις όποιες συνθήκες!!\όσο για την Σκίμπη δεν έμεινε τυχαία άποντη,....!!!
συγχαρητήρια και στην ομάδα του παο...που πάλεψε στα ίσα το παιχνίδι...που μετά το 2ο γύρο έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο πιο δυναμικό....λυπάμαι...για τους φιλάθλους και για τον "πρόεδρο" που αντί να πιάνει τους διαιτητές καλό είναι να δώσει και κανά φράγκο σαυτές τις κοπέλες!!!
και είπα ότι δε θα μιλήσω...
tsops
QUOTE(Rondo @ Apr 13 2008, 16:56 ) *
Όπως είχα δυστυχώς προβλέψει οι Εσπερίδες έπαιζαν με 7 παίκτες και έτσι επικράτησαν...Πιστεύω πως μία ομάδα με την κλάση των Εσπερίδων δεν χρειάζεται το καταφανέστατο σπρώξιμο των κυρίων με τα γκρι...

Καλό είναι να τεκμηριώνουμε τις κουβέντες μας κύριοι...οι Εσπερίδες δεν χρειάζονται καμία διαιτησία για να κερδίσουν αγώνες και το έχουν δείξει αυτό φέτος πολλάκοις. Στο Τάφο έπαιξαν 2 σοβαρές ομάδες σε ένα σοβαρό ντέρμπυ που θα έκρινε τον τίτλο και το είχαμε πει. Δεν έκρινε τον αγώνα όμως καμία διαιτησία και εκφράσεις όπως "καταφανέστατο σπρώξιμο" κλπ. νομίζω το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις χωρίς λόγο bball.gif
nikefalin
QUOTE(tsops @ Apr 14 2008, 11:08 ) *
Καλό είναι να τεκμηριώνουμε τις κουβέντες μας κύριοι...οι Εσπερίδες δεν χρειάζονται καμία διαιτησία για να κερδίσουν αγώνες και το έχουν δείξει αυτό φέτος πολλάκοις. Στο Τάφο έπαιξαν 2 σοβαρές ομάδες σε ένα σοβαρό ντέρμπυ που θα έκρινε τον τίτλο και το είχαμε πει. Δεν έκρινε τον αγώνα όμως καμία διαιτησία και εκφράσεις όπως "καταφανέστατο σπρώξιμο" κλπ. νομίζω το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις χωρίς λόγο bball.gif

ακριβώς , αν δεν εντάξουμε τη διαιτησία στο τι ομάδα προτιμάμε ή μας αρέσει, τότε θα κοιτάμε καλύτερα τα παιχνίδια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχώρισε η τιμή για ένα θρύλο του γυναικείου , την Ανθή Παπαηλία και επίσης η αγωνιστικότητα του ΠΑΟ να κυνηγήσει εως το τελευταίο δευτερόλεπτο το παιχνίδι ενώ είχε μείνει ως και 14 πόντους πίσω. Οι Εσπερίδες δίκαια βαδίζουν στο ντάμπλ και ο ΠΑΟ περιμένει τη νέα χρονιά με περισσότερα όνειρα (ειδικά αν αναμειχθεί ο Βγενόπουλος όπως έλεγε αρκετός κόσμος εχτές)
trefoil 13
QUOTE(VAGELIS N @ Apr 13 2008, 20:50 ) *
καλα εσενα επαιζε η ομαδα σου και συ ησουν στο παο

Η basket 4 είναι Παναθηναικός. Άρα την ομάδα της έβλεπε!

Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια.

QUOTE(G_7 @ Apr 14 2008, 10:33 ) *

Είναι Γιαλιτάκη και όχι Γιαλυτάκη και έκανε και αυτή τα λαθάκια της χθες.

QUOTE(G_7 @ Apr 14 2008, 10:33 ) *

Αχ ναι;; Τι έγινε; Την ώρα που σφύριζε η κόρνα ήμασταν απαράδεκτοι; Πάντως αν θες να πεις "μετά την λήξη του αγώνα" να σου πω ότι 1)αποκλείεται να μην ξέρεις ότι απέναντι σε αυτή την ομάδα υπάρχουν προηγούμενα και εγώ φοβόμουν και για τίποτα χειρότερο από αυτά που δεν έγιναν και 2)ότι οι παίκτριες καλό είναι να μην απαντάνε σε προκλήσεις της εξέδρας γιατί είναι στο επίκεντρο και πυροδοτούν το κλίμα...
outSider
QUOTE(outSider @ Apr 11 2008, 16:34 ) *
Τεσπα, ευχή όλων είναι να γίνει ένας όμορφος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος και κυρίως χωρίς να υπάρχει τρίτο ημίχρονο με διαμαρτυρίες για διαιτησίες ή οτιδήποτε άλλο. wink.gif cool.gif

QUOTE(Rondo @ Apr 13 2008, 17:56 ) *

Τελικά η ευχή για τις διαμαρτυρίες, δεν πολυεπιασε sad.gif
και δεν θα πιάσει ποτέ αν δεν μάθουμε να χάνουμε. 68.gif

Μετά τις κορασιδες και νεανιδες λοιπον,
ο Πανιώνιος φαίνεται να χάνει και το γυναικείο από τις Εσπερίδες, ... ...
‘Έγινε η απώλεια συνήθεια μας’ όπως θα έλεγαν και τα ‘Διάφανα Κρίνα’. rolleyes.gif blink.gif
G_7
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 14 2008, 12:56 ) *
Είναι Γιαλιτάκη και όχι Γιαλυτάκη και έκανε και αυτή τα λαθάκια της χθες.
Αχ ναι;; Τι έγινε; Την ώρα που σφύριζε η κόρνα ήμασταν απαράδεκτοι; Πάντως αν θες να πεις "μετά την λήξη του αγώνα" να σου πω ότι 1)αποκλείεται να μην ξέρεις ότι απέναντι σε αυτή την ομάδα υπάρχουν προηγούμενα και εγώ φοβόμουν και για τίποτα χειρότερο από αυτά που δεν έγιναν και 2)ότι οι παίκτριες καλό είναι να μην απαντάνε σε προκλήσεις της εξέδρας γιατί είναι στο επίκεντρο και πυροδοτούν το κλίμα...

Τωρα εχουμε μαθημα γλωσσας??? 69.gif
Γιαλιτακη ή Γιαλυτάκη η ουσία είναι μια ...ήταν η μόνη σταθερη στο χρόνο που ειχε συμμετοχη στο παιχνιδι...εαν θεωρεις λαθακια τις δυο μπαλες που της πηρε η Χατζηνικολαου το περιεργο θα ηταν να μην ειχε γινει...Τουλαχιστον δεν σουταρε αστοχο τριποντο σε αιφνιδιασμο!!!

Μιλαω για τη ληξη του αγωνα φυσικα ... και εαν εστω και στο ελαχιστο επικροτεις τετοια γεγονοτα δεν αξιζει καν να σου απανταει ο ανθρωπος... Η Καλεντζου ειπε μια κουβεντα οτι καποιοι γνωριζουν τη μιση αληθεια...και επισης δεν υπαρχουν προηγουμενα με την ομαδα αλλα με παικτριες της ομαδας που ηταν στο παρελθον παικτριες του Παναθηναϊκου και επελεξαν για δικους τους λογους να συνεχισουν σε μια αλλη ομαδα!!! Το παρελθον δεν θα τους στερησει τη χαρα του παροντος ειναι πρωταθλητριες και θα το χαρουν με οποιον τροπο θελουν ...κανενας δεν τους χαρησε τον τιτλο...μονο οι οπαδοι του Παναθηναϊκου τους χαρησαν ποτηρια με καφε και μπουκαλακια με νερο!!! 41.gif
trefoil 13
QUOTE(G_7 @ Apr 14 2008, 13:05 ) *
Τωρα εχουμε μαθημα γλωσσας??? 69.gif

Εγώ σε εσένα μάθημα γλώσσας;;; Ποτέ!
Απλά ήθελα να μου διευκρινίσεις πότε εννοούσες... wink.gif

QUOTE(G_7 @ Apr 14 2008, 13:05 ) *
Μιλαω για τη ληξη του αγωνα φυσικα ... και εαν εστω και στο ελαχιστο επικροτεις τετοια γεγονοτα δεν αξιζει καν να σου απανταει ο ανθρωπος...

Αυτό κατάλαβες εσύ; Συνεννοηθήκαμε τώρα... icon_bored.gif
Rondo
Αν δεν ήξερα να χάνω απλούστατα θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με το γυναικείο μπάσκετ του Παναθηναϊκού και θα παρακολουθούσα μόνο το αντρικό...Άρα εντελώς άτυχα τα συγκεκριμένα λόγια...Στα της διαιτησίας...Μόνος μου είπα ότι οι Εσπερίδες δεν χρειάζονται το σπρώξιμο από τους διαιτητές αλλά τι να κάνω να μην πω ότι το είχαν...Βέβαια κάποιος μπορεί να μου πει ότι σιγά μωρέ, μόνο 15 βολές παραπάνω χτύπησαν...Επίσης θυμάμαι πολλές φάσεις κάτω από τα 2 καλάθια που το χτύπημα του χεριού ακουγόταν στην κερκίδα και οι διαιτητές σήκωναν τα χεράκια ψηλά...Τεσπά,κάτι θα βρείτε να μου απαντήσετε και πραγματικά θα περιμένω με αγωνία κάποια φράση του στυλ δεν ξέρεις να χάνεις...
Για να μην το ξεχάσω, η Καλέντζου ήταν λίγο προκλητική ξεχνώντας το παρελθόν της...Επίσης καμία κοπέλα δεν πειράχτηκε ευτυχώς παρά μόνο κάποιοι έβρισαν που εννοείται πως είναι κι αυτό ανεπίτρεπτο...Τέλος στη Χίο που έγιναν πολύ πολύ χειρότερα,δυστυχώς κανείς δεν είχε τέτοια πρεμούρα εδώ μέσα...
outSider
QUOTE(Rondo @ Apr 14 2008, 15:56 ) *
Αν δεν ήξερα να χάνω απλούστατα θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με το γυναικείο μπάσκετ του Παναθηναϊκού και θα παρακολουθούσα μόνο το αντρικό...Άρα εντελώς άτυχα τα συγκεκριμένα λόγια...

Σωστός ο παίχτης tongue.gif
(και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει peace.gif )

QUOTE(Rondo @ Apr 14 2008, 15:56 ) *
Επίσης καμία κοπέλα δεν πειράχτηκε ευτυχώς παρά μόνο κάποιοι έβρισαν που εννοείται πως είναι κι αυτό ανεπίτρεπτο...Τέλος στη Χίο που έγιναν πολύ πολύ χειρότερα,δυστυχώς κανείς δεν είχε τέτοια πρεμούρα εδώ μέσα...

Δεν είναι σωστο να συγκρίνεις την 'ατμόσφαιρα' του Παναθηναικος-Εσπεριδες με το Χίος-Παναθηναικός αλλά με το Εσπερίδες-Παναθηναικός wink.gif
Rondo
QUOTE(outSider @ Apr 14 2008, 16:31 ) *
Σωστός ο παίχτης tongue.gif
(και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει peace.gif )
Δεν είναι σωστο να συγκρίνεις την 'ατμόσφαιρα' του Παναθηναικος-Εσπεριδες με το Χίος-Παναθηναικός αλλά με το Εσπερίδες-Παναθηναικός wink.gif

Έχεις δίκιο, αλλά στην χώρα μας όταν η ομάδα μας κερδίζει δεν συμβαίνει ποτέ και τίποτα...Στον πρώτο γύρο ήμουν στην Καλλιθέα και πράγματι ήταν άψογη η συμπεριφορά μην ξεχνάμε όμως και το σκορ της συγκεκριμένης αναμέτρησης...Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως θα συνέβαινε κάτι αν κέρδιζε ο Παο, απλά μετά από μεγάλη σε έκταση νίκη δεν μπορεί να συμβεί τίποτα...Αντίθετα τα παιχνίδια στη Χίο και στον Τάφο είχαν παρόμοια εξέλιξη...
tsops
QUOTE(Rondo @ Apr 14 2008, 15:42 ) *
Έχεις δίκιο, αλλά στην χώρα μας όταν η ομάδα μας κερδίζει δεν συμβαίνει ποτέ και τίποτα...Στον πρώτο γύρο ήμουν στην Καλλιθέα και πράγματι ήταν άψογη η συμπεριφορά μην ξεχνάμε όμως και το σκορ της συγκεκριμένης αναμέτρησης...Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως θα συνέβαινε κάτι αν κέρδιζε ο Παο, απλά μετά από μεγάλη σε έκταση νίκη δεν μπορεί να συμβεί τίποτα...Αντίθετα τα παιχνίδια στη Χίο και στον Τάφο είχαν παρόμοια εξέλιξη...

Αγαπητέ, αυτό που αναφέρεις είναι θέμα "ελληνικής νοοτροπίας" και όχι αθλητικής κουλτούρας ούτε έδρας. Ούτως ή άλλως, το πρόβλημα των Εσπερίδων είναι ότι το γήπεδο είναι "εκκλησία". Το θέμα όμως δεν είναι ύτε στον ΠΑΟ, ούτε πουθενά. Αν είναι να λέμε εν έτη 2008 ότι στα ντέρμπυ η συμπεριφορά των φιλάθλων είναι λογικό να είναι διαφορετική, ζήτω που καήκ'αμάν, χαθήκαμε! Και φυσικά αυτό δεν στο λέω προσωπικά, προς θεού, απλώς πρέπει να μάθουμε να μην χανόμαστε στη μιζέρια του οπαδισμού, αλλά στη χαρά του φιλάθλου.

Το αγωνιστικό ευχαρίστως να το συζητήσουμε εάν θεωρείς ότι έκρινε το αποτέλεσμα. Εάν δεν θεωρείς ότι έκρινε το αποτέλεσμα, ας αφήσουμε την άποψή μας αιωρούσα και αποστράπτουσα tongue.gif
Rondo
QUOTE(tsops @ Apr 14 2008, 17:52 ) *
Το αγωνιστικό ευχαρίστως να το συζητήσουμε εάν θεωρείς ότι έκρινε το αποτέλεσμα. Εάν δεν θεωρείς ότι έκρινε το αποτέλεσμα, ας αφήσουμε την άποψή μας αιωρούσα και αποστράπτουσα tongue.gif

Συζητάμε ό,τι θέλεις αφού μου δώσει κάποιος μια πειστική απάντηση για το προπροηγούμενο ποστ μου...Διότι αν έκρινε το παιχνίδι η διαιτησία παύει να έχει νόημα το αγωνιστικό κομμάτι καθώς αν η ομάδα που επρόκειτο να αδικηθεί δεν έπαιρνε διαφορά ασφαλείας θα έχανε...Τώρα στα υπονοούμενά σου ειλικρινά δεν αξίζει να δώσω σημασία.
ptolemaidaras
Ορισμενες/οι εχουν πολυ πλακα γιατι δεν θελουν απλα να καταθεσουν την αποψη τους αλλα να την επιβαλλουν θεωρωντας οτι μονο αυτοι εχουν δικιο. Ακουστε λοιπον την αποψη του αλλου πανω στην οποια μπορουμε να συζητησουμε και μην γραφετε/ουμε μονο και μονο για να πεισετε τον αλλον ή για να δειξετε οτι μονο εσεις γνωριζετε 1000 καρντασια μπασκετ. Επ'αυτου θα πω κι εγω την αποψη μου, και φυσικα ειναι αυτη που αισθανομαι και βλεπω κι οχι αυτο που "θελω" να γραψω φιλε Rondo, εξαλλου δεν με πληρωνει κανενας για κατι τετοιο ουτε ειμαι φανατικος μεχρι αηδιας ουτε καν της ομαδας μου, απλα χαιρομαι το μπασκετ.
Επι της ουσιας δεν διαφωνει κανενας οτι ασχημα γεγονοτα στα γηπεδα τα καταδικαζουμε ολοι, ειτε γινονται στην Χιο ειτε στο Περαμα ειτε τα κανει ο διπλανος μας κι ας ειναι συγγενης μας (οποτε σε τι διαφωνειτε δεν καταλαβαινω, απλα την τελευταια λεξη πρεπει να την γραψουμε εμεις νομιζω....). Αυτα ομως περι προηγουμενα τα ακουω βερεσε, υπαρχει συλλογος που δεν εχει προηγουμενα με αλλον? Μετρηστε καλα εσεις οι Παναθηναικοι για παραδειγμα (οπως και αλλοι συλλογοι το ιδιο). Με την Χιο τωρα εχετε προηγουμενα, με τις Εσπεριδες εχετε προηγουμενα, αν ο Σπορτινγκ ήταν στην θεση των Εσπεριδων και διεκδικουσε πρωταθλημα θα ειχατε προηγουμενα πολλων ετων, με τον Πανιωνιο εχετε προηγουμενα απο τα περσινα παιχνιδια κοκ, με τον Ηρακλη επανω φετος εγιναν διαφορα, η λιστα δεν εχει τελειωμο... Ειπα το ιδιο συμβαινει παντου. Αλλα το οτι καποιοι ανεγκεφαλοι πεταξαν καποια μπουκαλια δεν σημαινει οτι ειναι ανεγκεφαλοι ολοι οι φιλαθλοι του Παναθηναικου οι οποιοι ηταν τουλαχιστον οι μισοι που βλεπαν το παιχνιδι (αν θεωρησω οτι οι αλλοι μισοι, και πολυ λεω, ήταν ουδετεροι μπασκετικοι).
Κανεις δεν αμφισβητει την αξια καμιας παιχτριας, ολες εχουν την δικια τους αξια, τα δικα τους καλα και τα δικα τους ασχημα και νομιζω το ιδιο ισχύει και στην Νικολαιδου που αναφερα προηγουμενως, οχι φυσικα για να την μειωσω, και γιατι να το κανω αλλωστε αφου ο καθενας γραφει την δικια του ιστορια στο χωρο με πραξεις και αριθμους που δεν αμφισβητουνται. Απλα διαφωνω στο "οι μεγαλοι παιχτες ειναι για τα μεγαλα παιχνιδια", σε μενα ισχυει το μεγαλος παιχτης ειναι ο σταθερος παιχτης που βοηθησε την ομαδα του σε ΟΛΑ τα παιχνιδια ΟΛΗ την χρονια. Για την διαιτησια οσες μερες και να μιλαμε δεν προκειται να βγει ακρη, οποτε δεν αναφερμαι αλλο σε αυτο το θεμα. Οσον αφορα την Καλεντζου νομιζω οτι εχει αποδειξει εδω και παρα πολλα χρονια οτι ειναι μια ΚΥΡΙΑ των γηπεδων, και οι πετρες γνωριζουν οτι απο τον Παναθηναικο την ΕΔΙΩΞΑΝ (Μαρινος) και δεν εφυγε μονη της, οποτε οσοι την εβριζαν οντως δεν γνωριζαν ολη την αληθεια μαλλον (την οποια βεβαιως δεν διεκδικω εγω, πιθανον κι εγω να μην την γνωριζω, παντα την γνωμη μου λεω). Οποτε θελετε να κανουμε μια πιο μπασκετικη συζητηση, για παραδειγμα για ποιο λογο εμεινε αποντη η Σκιμπε απο πλευρας τακτικής (ή θα αρχισουμε παλι τις φημες να συζηταμε...) ή το γιατι και πως αλλαξε ξαφνικα προσωπο ο Δαγλας στις Εσπεριδες και γενικα περι μπασκετ που θα μας βελτιωνουν σαν φιλαθλους?
Σορυ για τον μακρυ καταλογο...! Και ειπα να μην μακρυγορήσω...
trefoil 13
QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 14 2008, 23:10 ) *
Σορυ για τον μακρυ καταλογο...! Και ειπα να μην μακρυγορήσω...

Και δεν τα είπες κι όλα... 40.gif
Ξέχασες τα σκηνικά που είχαν γίνει με την ομάδα σου την σαιζόν 2005-2006...
Όταν κάνεις τόσο αναλυτικά ποστ να είσαι πιο προσεκτικός, κρίμα να σου ξεφεύγουν αυτά! icon_wave.gif
Rondo
Εγώ θέλω να πω και από εδώ ότι αν επιμένω σε κάτι δεν το κάνω για να σας πείσω,αυτό με αφήνει εντελώς αδιάφορο...Το κάνω διότι είναι η άποψή μου την οποία και στηρίζω μέχρι να αποδειχτεί λανθασμένη...
ptolemaidaras
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 14 2008, 21:32 ) *
Και δεν τα είπες κι όλα... 40.gif
Ξέχασες τα σκηνικά που είχαν γίνει με την ομάδα σου την σαιζόν 2005-2006...
Όταν κάνεις τόσο αναλυτικά ποστ να είσαι πιο προσεκτικός, κρίμα να σου ξεφεύγουν αυτά! icon_wave.gif

Οπως ειπα και πριν...
"απλα την τελευταια λεξη πρεπει να την γραψουμε εμεις"

Επιβεβαιωθηκα!
ptolemaidaras
Μα το πιο αστειο ειναι πως οταν πιανεις στο στομα σου το ινδαλμα καποιου, αυτοι οι καποιοι/ες σε βριζουν με ΠΜ και δεν καταλαβαινουν πως γινονται απιστευτα αστειοι/ες ετσι. Αντε κοριτσακι μου σε αλλη παραλια, εμεις εδω μιλαμε μονο για μπασκετ, συζηταμε διαφωνουμε και αποκτουμε αν οχι φιλους τοτε σιγουρα μια ομορφη παρεα. Σορυ για το οφ τοπικ. Στα ον τοπικ τωρα, δηλαδη αν οι Εσπεριδες δεν ειχαν κανει γκελα στο γηπεδο τους με εμας, ή δεν εχαναν στην Χιο θα ειχαν καθαρισει το πρωταθλημα δια περιπατου. Ή αλλιως, αν ο Πανιωνιος δεν ειχε χασει απο τον Μεγα ή τον Αθηναικο στο γηπεδο του θα ηταν αυτος τωρα πρωταθλητης. Αν ο Αθηναικος δεν εχανε στο Σπορτινγκ και στο γηπεδο του απο Χιο ισως να μην εκανε και τις 2 extra ήττες που του στερουσε το πρωταθλημα. Αν ο Χολαργος δεν εχανε στην Χιο στον Μεγα και στο γηπεδο του απο Εσπεριδες εμας και Πανιωνιο κι αυτος θα πανηγυριζε τωρα. Εμας δεν μας βαζω γιατι δε νομιζω οτι ειμασταν ποτε στο κολπο του τιτλου.
1 ESPERIDES RAVENNA 46
2 PANIONIOS 45
3 ATHINAIKOS 42
4 APOLLON PTOLEMAIDAS 41
5 ARIS HOLARGOU 41
Ο Αθηναικος τελικα ήταν η πιο περιεργη ομαδα, ισως πληρωσε την απειρια του αφου οι νικες που εκανε εναντι των διεκδικητων τον καθιστουσε φαβορι για τον τιτλο, μα κατι οι ξενες που αλλαξανε, κατι το κλιμα σταβωσε δεν ξερω γιατι, 2 ηττες απο το πουθενα κλωτσησαν την χρονια και το πρωταθλημα που το ειχανε μπροστα στα ποδια τους. Λογικα του χρονου ειναι ισως το πρωτο φαβορι. Το πιο περιεργο ειναι οτι μετα τις πρωτες ήττες εξαφανιστηκαν ΟΛΟΙ οι Αθηναικοι απο το φορουμ (γιατι;;;), καποτε μεχρι καιο κοουτς εμπαινε, μα τι λεω μεχρι και ο Δημαρχος. Κριμα γιατι με υψηλες παρουσιες οι συζητησεις γινονται σιγουρα πολυ πιο επιμορφωτικες για ολους μας. Οι Εσπεριδες τρελλη μεταμορφωση, οχι τοσο σε αποτελεσματα οσο σε εικονα ομαδας, μην τα λεω τα ειδατε κι εσεις, οπως τρελλη μεταμορφωση με την ελευση Κεραμιδα ο ΠΑΟ. Εκει που δεν κερδιζαν ουτε τον Ηρακλη, δεν χανανε απο κανεναν μετα. Εγω θα ελεγα οτι μολις πηρε μπροστα η Σκιμπη πηρε μπροστα και ο ΠΑΟ και αυτο φαινεται σε ολα τα παιχνιδια του ΠΑΟ οτι αυτη ειναι το μοναδικο βαρομετρο της ομαδας. Οι ελληνιδες που εχει δεν νομιζω οτι μπορουν να την πανε πιο ψηλα, αν και σε αυτη την ομαδα μεγαλυτερη απογοητευση και ντροπη νομιζω ειναι αυτος που υποτιθεται πρεπει να πληρωνει τις παιχτριες του. Αληθεια αν δεν λεγοταν Γιαννακοπουλος και λεγοταν Τζιγγερ ή οπως αλλιως θελετε τι θα γινοτανε σε καθε παιχνιδι του γυναικειου; Το θεμα ειναι πως αν ο ΠΑΟ αποφασισει να βαλει βαθεια το χερι στην τσεπη, πιθανον να ειναι η μοναδικη ομαδα η οποια θα μπορει να φτασει ψηλα το Ελληνικο γυναικειο μπασκετ στην Ευρωπη. Anyway.Ο Πανιωνιος ειναι πρωφανες οτι αυτοκτονησε αλλα υπαρχει και μια αληθεια εδω. Οτι τα κρισιμοτερα ντερμπι της χρονιας τα παιξανε επανω στα δυσκολοτερα ευρωπαικα παιχνιδια. Η Πτολεμαιδαρα δυστηχως μια απο τα ιδια και νομιζω οτι αν δεν δωθουνε βασικες παιχτριες σε αλλες ομαδες να ανανεωθουν και αυτες, να βαδισει σε αλλα χναρια η ομαδα, πιθανον απο την αλλη χρονια να αρχισει η κατρακυλα. Αρνητικη εκπληξη η Καστορια, ουτε Ευρωπη ειχαν φετος ουτε κουραση και καθολου κακη ομαδα, δεν καταλαβαινω τι παθανε και κοντεψαν να πεσουνε. Ο Αρης ειχε κατι απο αρωμα τιτλου αν και κατα την γνωμη μου απλα ακουμπησαν το ταβανι και μπραβο τους, δεν πιστευω ομως οτι μπορουνε παραπανω. Η Siemens μια χρυση μετριοτητα ενω ο Μεγας ζητω η Δημητρακου και οι ξενες (και ο κοουτς φυσικα) γιατι καποια αν ελειπε απο την τριαδα αυτη, η ομαδα θα επεφτε πρωτη! Για μενα επιτυχια του Σπορτινγκ που εμεινε στην κατηγορια. Η Χιος τωρα πεφτει ή δεν πεφτει; Και τελικα αξιζει να πεσει ή αξιζει να μεινει??? Ιδου η απορια!!!! Τον Αστερα προσωπικα τον σιχαινομαι σαν ομαδα (οχι τις παιχτριες ή τους φιλαθλους φυσικα) για προσωπικους λογους, ενω ομαδες σαν τον Ηρακλη ας κοιταζουν να σεβονται την τεραστια ιστορια τους πρωτα κα ας βρισκονται σε οποια κατηγορια θελουν(παλι δεν μιλαω για παιχτριες φιλαθλους).Αλλα τι ζηταω;και στο αντρικο τα ιδια δεν κανανε εδω και χρονια; Μπραβο στον Αίαντα για την μαχητικοτητα που τους διεκρινε, ισως αν ειχαν προσαρμοστει στην κατηγορια νωριτερα και με καλυτερες ξενες...ισως και να το σωνανε. Ξεχασα κανεναν?
airsta
ειμαστε εδω ( εννοω για τον αθηναικο)ειμαστε τριτοι στο πρωταθλημα , ειμαστε στην ευρωπη, δεν ειμαστε περιεργη ομαδα , συνεχιζουμε.δεν χαθηκαμε απο το φορουμ παντα εδω ημασταν shot.gif το κατεστημενο του γυναικειου μπασκετκαι πριν 3 χρονια ημασταν στηνΒ ΕΣΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .
tsops
QUOTE(Rondo @ Apr 14 2008, 20:26 ) *
Συζητάμε ό,τι θέλεις αφού μου δώσει κάποιος μια πειστική απάντηση για το προπροηγούμενο ποστ μου...Διότι αν έκρινε το παιχνίδι η διαιτησία παύει να έχει νόημα το αγωνιστικό κομμάτι καθώς αν η ομάδα που επρόκειτο να αδικηθεί δεν έπαιρνε διαφορά ασφαλείας θα έχανε...Τώρα στα υπονοούμενά σου ειλικρινά δεν αξίζει να δώσω σημασία.

1. η πειστική απάντηση δεν δίνεται από εμένα αλλά από τα στατιστικά του Γαλάνη. Διάβασέ τα και εφόσον ήσουν και στον αγώνα, θα καταλάβεις ότι τα νούμερα δεν κάνουν ποτέ λάθος. Τεχνικά, αυτό που υποστηρίζεις για τις βολές (το οποίο είναι σωστό), τεκμηριώνεται από τα rebounds (30-45, τα 15 επιθετικά), τα φάουλ της Davis νωρίς στο παιχνίδι και τα δίποντα smile.gif

2. για τη διαιτησία δεν αναφέρθηκα, ούτε αναφέρομαι (ενώ εσύ συνεχίζεις) και δε νομίζω ότι άφησα κάποιο υποννοούμενο. Ήταν ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα (οι Εσπερίδες ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και για 40 λεπτά) σε ένα καλό ντέρμπυ και οι διαιτητές σαφώς έκαναν λάθη και για τις 2 ομάδες. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ξαναλέω, χωρίς κανένα υπονοούμενο, ότι καλό είναι να μην δημιουργούμε εντυπώσεις για στημένα παιχνίδια σε μέλη που μπορεί να μην παρεβρέθησαν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η άποψή σου είναι σεβαστή όπως και κάθε μέλους στο φόρουμ, όμως δηλώσεις όπως "Πιστεύω πως μία ομάδα με την κλάση των Εσπερίδων δεν χρειάζεται το καταφανέστατο σπρώξιμο των κυρίων με τα γκρι" καλό είναι να αποφεύγονται διότι δεν είναι τεκμηριωμένες bball.gif

Υ.Σ. ptolemaidara, τι οίστρος είναι αυτός που σε έπιασε? blink.gif tongue.gif
airsta
ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ.
Live strong
QUOTE(tsops @ Apr 15 2008, 10:10 ) *

Μπορεί ο ptolemaidaras να ήταν χείμαρρος….αλλά δε νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα είπε άσχημα!!!!!

+1 41.gif 41.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Apr 15 2008, 08:15 ) *
Μπορεί ο ptolemaidaras να ήταν χείμαρρος….αλλά δε νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα είπε άσχημα!!!!!

+1 41.gif 41.gif

Όντως laugh.gif
basketa15
QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 15 2008, 03:37 ) *
Μα το πιο αστειο ειναι πως οταν πιανεις στο στομα σου το ινδαλμα καποιου, αυτοι οι καποιοι/ες σε βριζουν με ΠΜ και δεν καταλαβαινουν πως γινονται απιστευτα αστειοι/ες ετσι. Αντε κοριτσακι μου σε αλλη παραλια, εμεις εδω μιλαμε μονο για μπασκετ, συζηταμε διαφωνουμε και αποκτουμε αν οχι φιλους τοτε σιγουρα μια ομορφη παρεα. Σορυ για το οφ τοπικ. Στα ον τοπικ τωρα, δηλαδη αν οι Εσπεριδες δεν ειχαν κανει γκελα στο γηπεδο τους με εμας, ή δεν εχαναν στην Χιο θα ειχαν καθαρισει το πρωταθλημα δια περιπατου. Ή αλλιως, αν ο Πανιωνιος δεν ειχε χασει απο τον Μεγα ή τον Αθηναικο στο γηπεδο του θα ηταν αυτος τωρα πρωταθλητης. Αν ο Αθηναικος δεν εχανε στο Σπορτινγκ και στο γηπεδο του απο Χιο ισως να μην εκανε και τις 2 extra ήττες που του στερουσε το πρωταθλημα. Αν ο Χολαργος δεν εχανε στην Χιο στον Μεγα και στο γηπεδο του απο Εσπεριδες εμας και Πανιωνιο κι αυτος θα πανηγυριζε τωρα. Εμας δεν μας βαζω γιατι δε νομιζω οτι ειμασταν ποτε στο κολπο του τιτλου.
1 ESPERIDES RAVENNA 46
2 PANIONIOS 45
3 ATHINAIKOS 42
4 APOLLON PTOLEMAIDAS 41
5 ARIS HOLARGOU 41
Ο Αθηναικος τελικα ήταν η πιο περιεργη ομαδα, ισως πληρωσε την απειρια του αφου οι νικες που εκανε εναντι των διεκδικητων τον καθιστουσε φαβορι για τον τιτλο, μα κατι οι ξενες που αλλαξανε, κατι το κλιμα σταβωσε δεν ξερω γιατι, 2 ηττες απο το πουθενα κλωτσησαν την χρονια και το πρωταθλημα που το ειχανε μπροστα στα ποδια τους. Λογικα του χρονου ειναι ισως το πρωτο φαβορι. Το πιο περιεργο ειναι οτι μετα τις πρωτες ήττες εξαφανιστηκαν ΟΛΟΙ οι Αθηναικοι απο το φορουμ (γιατι;;;), καποτε μεχρι καιο κοουτς εμπαινε, μα τι λεω μεχρι και ο Δημαρχος. Κριμα γιατι με υψηλες παρουσιες οι συζητησεις γινονται σιγουρα πολυ πιο επιμορφωτικες για ολους μας. Οι Εσπεριδες τρελλη μεταμορφωση, οχι τοσο σε αποτελεσματα οσο σε εικονα ομαδας, μην τα λεω τα ειδατε κι εσεις, οπως τρελλη μεταμορφωση με την ελευση Κεραμιδα ο ΠΑΟ. Εκει που δεν κερδιζαν ουτε τον Ηρακλη, δεν χανανε απο κανεναν μετα. Εγω θα ελεγα οτι μολις πηρε μπροστα η Σκιμπη πηρε μπροστα και ο ΠΑΟ και αυτο φαινεται σε ολα τα παιχνιδια του ΠΑΟ οτι αυτη ειναι το μοναδικο βαρομετρο της ομαδας. Οι ελληνιδες που εχει δεν νομιζω οτι μπορουν να την πανε πιο ψηλα, αν και σε αυτη την ομαδα μεγαλυτερη απογοητευση και ντροπη νομιζω ειναι αυτος που υποτιθεται πρεπει να πληρωνει τις παιχτριες του. Αληθεια αν δεν λεγοταν Γιαννακοπουλος και λεγοταν Τζιγγερ ή οπως αλλιως θελετε τι θα γινοτανε σε καθε παιχνιδι του γυναικειου; Το θεμα ειναι πως αν ο ΠΑΟ αποφασισει να βαλει βαθεια το χερι στην τσεπη, πιθανον να ειναι η μοναδικη ομαδα η οποια θα μπορει να φτασει ψηλα το Ελληνικο γυναικειο μπασκετ στην Ευρωπη. Anyway.Ο Πανιωνιος ειναι πρωφανες οτι αυτοκτονησε αλλα υπαρχει και μια αληθεια εδω. Οτι τα κρισιμοτερα ντερμπι της χρονιας τα παιξανε επανω στα δυσκολοτερα ευρωπαικα παιχνιδια. Η Πτολεμαιδαρα δυστηχως μια απο τα ιδια και νομιζω οτι αν δεν δωθουνε βασικες παιχτριες σε αλλες ομαδες να ανανεωθουν και αυτες, να βαδισει σε αλλα χναρια η ομαδα, πιθανον απο την αλλη χρονια να αρχισει η κατρακυλα. Αρνητικη εκπληξη η Καστορια, ουτε Ευρωπη ειχαν φετος ουτε κουραση και καθολου κακη ομαδα, δεν καταλαβαινω τι παθανε και κοντεψαν να πεσουνε. Ο Αρης ειχε κατι απο αρωμα τιτλου αν και κατα την γνωμη μου απλα ακουμπησαν το ταβανι και μπραβο τους, δεν πιστευω ομως οτι μπορουνε παραπανω. Η Siemens μια χρυση μετριοτητα ενω ο Μεγας ζητω η Δημητρακου και οι ξενες (και ο κοουτς φυσικα) γιατι καποια αν ελειπε απο την τριαδα αυτη, η ομαδα θα επεφτε πρωτη! Για μενα επιτυχια του Σπορτινγκ που εμεινε στην κατηγορια. Η Χιος τωρα πεφτει ή δεν πεφτει; Και τελικα αξιζει να πεσει ή αξιζει να μεινει??? Ιδου η απορια!!!! Τον Αστερα προσωπικα τον σιχαινομαι σαν ομαδα (οχι τις παιχτριες ή τους φιλαθλους φυσικα) για προσωπικους λογους, ενω ομαδες σαν τον Ηρακλη ας κοιταζουν να σεβονται την τεραστια ιστορια τους πρωτα κα ας βρισκονται σε οποια κατηγορια θελουν(παλι δεν μιλαω για παιχτριες φιλαθλους).Αλλα τι ζηταω;και στο αντρικο τα ιδια δεν κανανε εδω και χρονια; Μπραβο στον Αίαντα για την μαχητικοτητα που τους διεκρινε, ισως αν ειχαν προσαρμοστει στην κατηγορια νωριτερα και με καλυτερες ξενες...ισως και να το σωνανε. Ξεχασα κανεναν?

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!ΑΞΙΟΣ!!!
outSider
QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 15 2008, 03:37 ) *
1 ESPERIDES RAVENNA 46
2 PANIONIOS 45
3 ATHINAIKOS 42
4 APOLLON PTOLEMAIDAS 41
5 ARIS HOLARGOU 41

Τυφώνας Κατρίνα ο ptolemaidaras tongue.gif laugh.gif
Μίλησε για pm έκανε ανάλυση του αγώνα, μέχρι και ανασκόπηση του πρωταθλήματος. laugh.gif
Συμφωνω σχεδόν σε όλα και επαυξάνω 41.gif 41.gif
Στο μόνο ίσως που έχω διαφορετική άποψη είναι στο ότι ο Σπορτινγκ σώθηκε και έπεσε η Χίος. sad.gif
Νομίζω ότι μαθηματικά δεν έχει κριθεί rolleyes.gif
ptolemaidaras
QUOTE(tsops @ Apr 15 2008, 08:10 ) *

Παιδια δεν ξερω. Αμεσως μετα λιποθυμησα και τωρα σας γραφω απο το Α' βοηθειων με ορους στα χερια (και στα ποδια) ενω το στομα μου εχει στραβωσει λιγο αλλα το πνευμα αθανατο. Κατα τ'αλλα καλα, εσεις πως πατε? smiley.gif
trefoil 13
QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 15 2008, 11:06 ) *
Παιδια δεν ξερω. Αμεσως μετα λιποθυμησα και τωρα σας γραφω απο το Α' βοηθειων με ορους στα χερια (και στα ποδια) ενω το στομα μου εχει στραβωσει λιγο αλλα το πνευμα αθανατο. Κατα τ'αλλα καλα, εσεις πως πατε? smiley.gif

Αγοράκι μου που να σε είχα βρίσει κιόλας στο πμ. Και αν δεν ξέρεις να το λειτουργείς το σύστημα εδώ μέσα και δεν ξέρεις τα προσωπικά μηνύματα τράβα εσύ αλλού, το πολύ πολύ σε κανά εργοστάσιο της περιοχής σου να μην ξεμείνουμε πάλι από ρεύμα.

Φαντάζομαι ότι μετά από αυτά που έγραψα, πρέπει κι εγώ να κάνω καμιά ανάλυση για να μπαλώσω και να συμπληρώσω το ποστ για να μην σβηστεί.
Οι τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο από ποιους θα καταληφθούν. Οι δυο τελευταίες ομάδες είχαν διαφορετικές πορείες αφού ο ηρακλής έδειξε να το παλεύει στην αρχή σε αντίθεση με τον εύοσμο που ήταν ο "σάκος του μποξ" ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές αν και τα πάντα είχαν κριθεί φάνηκε να γίνεται το αντίθετο.
Το σπόρτιγκ, όσες φορές το είδα, ειδικά και μετά τον τραυματισμό της Κοχ μου φάνηκε να παίζει το πιο άσχημο μπάσκετ. Μόνο η Τιέρνη πάλευε κάπως αποτελεσματικά, οι Ελληνίδες λίγες για να αποτελέσουν καλό σύνολο και η Νταή που θα μπορούσε να προσφέρει ήταν αποκομμένη.
Ο μέγας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έζησε με το άγχος της παραμονής.
Στην χίο ελπίζω να έμαθαν πως ούτε με ζούγκλες αλλά ούτε με λεφτά κερδίζεις μια θέση στην Α1.
Για καστοριά και Παναθηναικό νομίζω ότι θα μπορούσαν να πάνε και λίγο πιο καλά. Ο Παναθηναικός στα 2/3 του πρωταθλήματος έπαιζε ουσιαστικά χωρίς ξένες ενώ τώρα στο τέλος πήρε κάπως μπροστά η μία.
Τον χολαργό τον πήρε η κάτω βόλτα παρότι ενισχύθηκε στα μέσα της χρονιάς και με την Τζεγιαννάκη. Επίσης δεν περίμενα να υπάρξει τέτοια διαφορά στα αποτελέσματα μετά την φυγή της Ζότοβα αλλά και πάλι, υπήρχαν και άλλα προβλήματα στην μέση.
Ο αθηναικός έμεινε τόσο πίσω εξαιτίας της απειρίας του; Δεν νομίζω να ισχύει αυτό για τις παίκτριες που έχει, δεν είναι άπειρες. Και είχε και επιτυχημένες επιλογές στις ξένες.
Οι εσπερίδες ήταν πληρέστερες από τον γερασμένο αλλά και άτυχο -όσον αφορά την κούραση που προέκυψε- πανιώνιο.

2 πραγματάκια που κατά καιρούς θέλω να πω... tongue.gif
Οι πιο χάλια φανέλες φέτος ήταν αυτές του σπόρτιγκ. Απαίσιο, γυαλιστερό ύφασμα(ίδιες νομίζω έχει και το αντρικό τους) χαρά στο κουράγιο των κοριτσιών που τις φορούσαν!
Και δεύτερον, στις φανέλες των εσπερίδων γιατί να υπάρχει Ιταλική σημαία; Σίγουρα είναι πάνω στο σήμα του χορηγού όμως χτυπάει άσχημα σε Ελληνική ομάδα. Σε περίπτωση πχ που η ομάδα κατέβει Ευρώπη θα αλλάξει χορηγό ή θα μπορέσει να κάνει κάτι για να μετατρέψει λίγο το σήμα;
TSAKITSAN4
QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 14 2008, 21:10 ) *
Κανεις δεν αμφισβητει την αξια καμιας παιχτριας, ολες εχουν την δικια τους αξια, τα δικα τους καλα και τα δικα τους ασχημα και νομιζω το ιδιο ισχύει και στην Νικολαιδου που αναφερα προηγουμενως, οχι φυσικα για να την μειωσω, και γιατι να το κανω αλλωστε αφου ο καθενας γραφει την δικια του ιστορια στο χωρο με πραξεις και αριθμους που δεν αμφισβητουνται. Απλα διαφωνω στο "οι μεγαλοι παιχτες ειναι για τα μεγαλα παιχνιδια", σε μενα ισχυει το μεγαλος παιχτης ειναι ο σταθερος παιχτης που βοηθησε την ομαδα του σε ΟΛΑ τα παιχνιδια ΟΛΗ την χρονια.

θα μείνω σε αυ΄το μόνο και θα πω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό....για έναν παίκτη αλλά και για μια ομάδα!!!!
τα άλλα τα διάβασα πολύ βιαστηκά και αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να σταθώ!!! στο ότι "μεγαλος παιχτης ειναι ο σταθερος παιχτης που βοηθησε την ομαδα του σε ΟΛΑ τα παιχνιδια ΟΛΗ την χρονια".
center
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Apr 15 2008, 13:05 ) *
θα μείνω σε αυ΄το μόνο και θα πω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό....για έναν παίκτη αλλά και για μια ομάδα!!!!
τα άλλα τα διάβασα πολύ βιαστηκά και αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να σταθώ!!! στο ότι "μεγαλος παιχτης ειναι ο σταθερος παιχτης που βοηθησε την ομαδα του σε ΟΛΑ τα παιχνιδια ΟΛΗ την χρονια".

Καλά εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα.. Η κοπέλα παίζει λίγο και εσείς την κατακρίνετε, παίζει πολύ και είναι η καλύτερη στο γήπεδο και πάλι τα ίδια λέτε.. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, δεν την αφήνετε σε ησυχία.
Και κάτι ακόμα, το να πάτε κόντρα σε μερικά άτομα εδώ μέσα, χρησιμοποιώντας ονόματα παικτριών για να τους τσαντίσετε είναι πολύ κουτό..
peace.gif
Rondo
QUOTE(tsops @ Apr 15 2008, 10:10 ) *
1. η πειστική απάντηση δεν δίνεται από εμένα αλλά από τα στατιστικά του Γαλάνη. Διάβασέ τα και εφόσον ήσουν και στον αγώνα, θα καταλάβεις ότι τα νούμερα δεν κάνουν ποτέ λάθος. Τεχνικά, αυτό που υποστηρίζεις για τις βολές (το οποίο είναι σωστό), τεκμηριώνεται από τα rebounds (30-45, τα 15 επιθετικά), τα φάουλ της Davis νωρίς στο παιχνίδι και τα δίποντα smile.gif

2. για τη διαιτησία δεν αναφέρθηκα, ούτε αναφέρομαι (ενώ εσύ συνεχίζεις) και δε νομίζω ότι άφησα κάποιο υποννοούμενο. Ήταν ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα (οι Εσπερίδες ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και για 40 λεπτά) σε ένα καλό ντέρμπυ και οι διαιτητές σαφώς έκαναν λάθη και για τις 2 ομάδες. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ξαναλέω, χωρίς κανένα υπονοούμενο, ότι καλό είναι να μην δημιουργούμε εντυπώσεις για στημένα παιχνίδια σε μέλη που μπορεί να μην παρεβρέθησαν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η άποψή σου είναι σεβαστή όπως και κάθε μέλους στο φόρουμ, όμως δηλώσεις όπως "Πιστεύω πως μία ομάδα με την κλάση των Εσπερίδων δεν χρειάζεται το καταφανέστατο σπρώξιμο των κυρίων με τα γκρι" καλό είναι να αποφεύγονται διότι δεν είναι τεκμηριωμένες bball.gif

Θέλω να ξεκινήσω με αυτό που λες για τα στημένα παιχνίδια.Αν διάβαζες προηγούμενα ποστ μου όταν είχαν βγει φήμες για στημένα παιχνίδια στη Βόρεια Ελλάδα θα καταλάβαινες ότι πιστεύω πως ΔΕΝ στήνονται παιχνίδια. Τα στατιστικά του Γαλάνη τα μελετώ την ίδια ημέρα αλλά πριν σου απαντήσω τους έριξα άλλη μία προσεκτική ματιά.Στον αγώνα είχα καταλάβει ότι είχαν αρκετά περισσότερα ριμπάουντ αλλά αυτός ήταν ο μόνος τομέας της στατιστικής που υπερτερούσαν.Είχαν ακόμα μία παραπάνω ασίστ.Δεν λες για τα λάθη που είχαν 5 περισσότερα όπως και για όλες τις προσπάθεις 2 ή 3 πόντων που ο Παναθηναϊκός είχε ψηλότερα ποσοστά.Η άποψη πως οι Εσπερίδες σπρώχτηκαν χωρίς να λέω ότι ήταν στημένο(διότι παρερμηνεύεις τα λόγια μου) βγαίνει καθαρά μέσα και από το παιχνίδι καθώς είχαμε σκληρές άμυνες και στις 2 πλευρές που στη μία πλευρά σφυριζόταν φάουλ πολύ πιο εύκολα από την άλλη. Αυτό που λες πως οι διαιτητές έκαναν λάθη και για τις 2 ομάδες το θεωρώ τσουβάλιασμα,διότι αν έχουν και παράπονα με αυτή τη διαιτησία οι Εσπερίδες, ζήτω που καήκαμε.Επίσης σχετικά με τα στατιστικά αν ψάξεις αναλυτικά στις 2 ομάδες θα δεις πως οι πρώτες παίκτριες του Παο με τις περισσότερες βολές όλη τη χρονιά (Σκίμπι, Σπαθάρου) δεν χτύπησαν καμία!!!! Αντίθετα τις 27 βολές των Εσπερίδων τις χτύπησαν 4 κοπέλες...Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό στατιστικό...Δεν ξέρω αν θεωρείς πως κάνω κάπου λάθος????
TSAKITSAN4
QUOTE(center @ Apr 15 2008, 11:26 ) *
Καλά εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα.. Η κοπέλα παίζει λίγο και εσείς την κατακρίνετε, παίζει πολύ και είναι η καλύτερη στο γήπεδο και πάλι τα ίδια λέτε.. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, δεν την αφήνετε σε ησυχία.
Και κάτι ακόμα, το να πάτε κόντρα σε μερικά άτομα εδώ μέσα, χρησιμοποιώντας ονόματα παικτριών για να τους τσαντίσετε είναι πολύ κουτό..
peace.gif

άκου να σου πω τώρα γιατί πολύ με έχει κουράσει το θέμα και έλεος δε πάει άλλο!!!
εγω΄προσωπικά χέστηκα και δεν αναφέρομαι για την Νένα...και μη με ανακατεύεις σε αυτό!!
είναι μία γνώμη που πιστεύω γενικότερα και για όλες τις παίτριες και ομάδες αν θες!!!
λοιπον όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!!!άντε τώρα...
και ας μου δώσουν και φαουλ και ας με βγάλουν και από το φόρουμ!!|αλλά παρακαλώ πολύ να ξέρουμε τι λέμε από δω και πέρα και τι διαβάζουμε!!! και σε ποιούς αναφερόμαστε και ποιός λεει τι και αναφέρει και ονόματα!!!
αυτά...
tsops
QUOTE(Rondo @ Apr 15 2008, 11:31 ) *
Θέλω να ξεκινήσω με αυτό που λες για τα στημένα παιχνίδια.Αν διάβαζες προηγούμενα ποστ μου όταν είχαν βγει φήμες για στημένα παιχνίδια στη Βόρεια Ελλάδα θα καταλάβαινες ότι πιστεύω πως ΔΕΝ στήνονται παιχνίδια

+1

Τα στατιστικά του Γαλάνη τα μελετώ την ίδια ημέρα αλλά πριν σου απαντήσω τους έριξα άλλη μία προσεκτική ματιά.Στον αγώνα είχα καταλάβει ότι είχαν αρκετά περισσότερα ριμπάουντ αλλά αυτός ήταν ο μόνος τομέας της στατιστικής που υπερτερούσαν.Είχαν ακόμα μία παραπάνω ασίστ.Δεν λες για τα λάθη που είχαν 5 περισσότερα όπως και για όλες τις προσπάθεις 2 ή 3 πόντων που ο Παναθηναϊκός είχε ψηλότερα ποσοστά

Σου απήντησα απλώς στο δεδομένο ότι οι Εσπερίδες εκτέλεσαν περισσότερες βολές. Τα λάθη και τα τρίποντα τι σχέση έχουν, δεν καταλαβαίνω.

Η άποψη πως οι Εσπερίδες σπρώχτηκαν χωρίς να λέω ότι ήταν στημένο(διότι παρερμηνεύεις τα λόγια μου) βγαίνει καθαρά μέσα και από το παιχνίδι καθώς είχαμε σκληρές άμυνες και στις 2 πλευρές που στη μία πλευρά σφυριζόταν φάουλ πολύ πιο εύκολα από την άλλη

Διάβασε καλύτερα αυτά που σου γράφω στο προηγούμενο ποστ

Αυτό που λες πως οι διαιτητές έκαναν λάθη και για τις 2 ομάδες το θεωρώ τσουβάλιασμα,διότι αν έχουν και παράπονα με αυτή τη διαιτησία οι Εσπερίδες, ζήτω που καήκαμε.

Σεβαστή η άποψή σου

Επίσης σχετικά με τα στατιστικά αν ψάξεις αναλυτικά στις 2 ομάδες θα δεις πως οι πρώτες παίκτριες του Παο με τις περισσότερες βολές όλη τη χρονιά (Σκίμπι, Σπαθάρου) δεν χτύπησαν καμία!!!! Αντίθετα τις 27 βολές των Εσπερίδων τις χτύπησαν 4 κοπέλες...Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό στατιστικό...Δεν ξέρω αν θεωρείς πως κάνω κάπου λάθος????

Μα ακριβώς το ότι Σπαθάρου και Σκίμπι δεν εκτέλεσαν βολές, αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σου δίνει άλλη εικόνα από αυτή που περιγράφεις, όπως και το ότι Σκίμπι και Κόγκινς έμειναν άποντες. Τέλος, το ότι 4 παίκτριες εκτελούν βολές, επίσης, θα πρέπει να σου λέει κάτι για στοχευμένη επιθετική τακτική στο επιθετικό rebound και το drive στο κέντρο της άμυνας. Για ψάξτο λίγο καλύτερα wink.gif
Rondo
QUOTE(tsops @ Apr 15 2008, 13:51 ) *
+1
Σου απήντησα απλώς στο δεδομένο ότι οι Εσπερίδες εκτέλεσαν περισσότερες βολές. Τα λάθη και τα τρίποντα τι σχέση έχουν, δεν καταλαβαίνω.
Διάβασε καλύτερα αυτά που σου γράφω στο προηγούμενο ποστ
Σεβαστή η άποψή σου
Μα ακριβώς το ότι Σπαθάρου και Σκίμπι δεν εκτέλεσαν βολές, αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σου δίνει άλλη εικόνα από αυτή που περιγράφεις, όπως και το ότι Σκίμπι και Κόγκινς έμειναν άποντες. Τέλος, το ότι 4 παίκτριες εκτελούν βολές, επίσης, θα πρέπει να σου λέει κάτι για στοχευμένη επιθετική τακτική στο επιθετικό rebound και το drive στο κέντρο της άμυνας. Για ψάξτο λίγο καλύτερα wink.gif

Λοιπόν τα λάθη και τα ποσοστά στα σουτ αποδεικνύουν πως οι Εσπερίδες δεν ήταν ανώτερες κατ'εμέ. Τέλος, στην άμυνα των Εσπερίδων θυμάμαι αρκετά φάουλ στη Σκίμπι που δεν δόθηκαν ενώ η Σπαθάρου σε κάποια ντράιβ της δεν πήρε τα φάουλ που πήρε η Καλέντζου.Κάνω την σύγκριση διότι ήταν ολόιδιες φάσεις...Για την απόδοση των Αμερικάνων θέλω να πω πως η Σκίμπι ήταν κάκιστη,παρ'όλο που δεν της σφυρίχτηκαν κάποια πεντακάθαρα φάουλ ενώ τα 8 λεπτά που αγωνίστηκε η Κόγγινς δεν μου επιτρέπουν να την κρίνω...Πράγματι τα μπλοκ του Παναθηναϊκού για το αμυντικό ριμπάουντ ήταν ανύπαρκτα, όσο για το ντράιβ στο κέντρο της άμυνας ισχύει αλλά γενικά δεν εντυπωσιάστηκα από το όλο παιχνίδι των Εσπερίδων...Πάντως ξαναλέω ότι μου φαίνεται υπερβολική η διαφορά των 15 βολών όπως και να έχει...Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θυμάσαι μετά το τρίποντο της Κυριακοπούλου που η Καλέντζου κάνει μεταφορά που δεν σφυρίζεται και στη συνέχεια της γίνεται φάουλ για να σταματήσει ο χρόνος???
center
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Apr 15 2008, 13:33 ) *
άκου να σου πω τώρα γιατί πολύ με έχει κουράσει το θέμα και έλεος δε πάει άλλο!!!
εγω΄προσωπικά χέστηκα και δεν αναφέρομαι για την Νένα...και μη με ανακατεύεις σε αυτό!!
είναι μία γνώμη που πιστεύω γενικότερα και για όλες τις παίτριες και ομάδες αν θες!!!
λοιπον όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!!!άντε τώρα...
και ας μου δώσουν και φαουλ και ας με βγάλουν και από το φόρουμ!!|αλλά παρακαλώ πολύ να ξέρουμε τι λέμε από δω και πέρα και τι διαβάζουμε!!! και σε ποιούς αναφερόμαστε και ποιός λεει τι και αναφέρει και ονόματα!!!
αυτά...

Το ότι χέστηκες για την Νένα έχει φανεί εδώ και καιρό.. Εγώ δεν σε ανακατεύω μόνη σου ανακατεύεσαι..
Λογικότερο είναι με την εύνοια εδω μέσα να φάω εγώ το μπαν παρά εσύ.. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι διαβάζω, δεν θα μου πεις εσύ.. Και το ότι δεν ξέρεις να απαντάς στα πμ λέει πολλά.. Προσωπικά δεν μου αρέσει το υφάκι στο ποστ σου. Έτσι για να ηρεμήσουμε όλοι λέω να την κάνω εγώ για λίγο μπας και μερικοί μάθουν τρόπους..
Αυτά από μενα..
Καλές συζυτήσεις..
trefoil 13
QUOTE(center @ Apr 15 2008, 14:14 ) *
Το ότι χέστηκες για την Νένα έχει φανεί εδώ και καιρό.. Εγώ δεν σε ανακατεύω μόνη σου ανακατεύεσαι..
Λογικότερο είναι με την εύνοια εδω μέσα να φάω εγώ το μπαν παρά εσύ.. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι διαβάζω, δεν θα μου πεις εσύ.. Και το ότι δεν ξέρεις να απαντάς στα πμ λέει πολλά.. Προσωπικά δεν μου αρέσει το υφάκι στο ποστ σου. Έτσι για να ηρεμήσουμε όλοι λέω να την κάνω εγώ για λίγο μπας και μερικοί μάθουν τρόπους..
Αυτά από μενα..
Καλές συζυτήσεις..

Ρε center τι κάθεσαι και απαντάς; Πολύ ασχοληθήκαμε με μερικούς (και δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω).
Όσο για τα πμ, φαίνεται πως εκτός από τα ανοιξιάτικα λουλούδια, προκαλούν κι αυτά αλλεργίες σε μερικούς.
G_7
Αυτό το πράγμα σε αυτό το forum που από προπονητές παίκτριες φιλάθλους πρέπει μετά από μια νίκη να ζητάνε συγνώμη δεν μπορώ να το καταλάβω…Είναι γεγονός και το είπα και εχθές ότι οι Εσπερίδες δεν έδειξαν τον καλό τους (η μια ομάδα έπαιζε για την κατάκτηση του τίτλου και η άλλη για λόγους γοήτρου) πρόσωπο πράγμα που έδωσε στον Παναθηναϊκό την ελπίδα για το ροζ φύλλο αγώνα!!! Το ότι δεν πήρε τη νίκη δεν είναι ευθύνη τον διαιτητών. Μην ξεχνάει κανένας τους 29πόντους στην Καλλιθέα όταν οι Εσπερίδες έπαιξαν χωρίς άγχος!!! Εάν την Κυριακή δεν υπήρχε το αναμενόμενο άγχος σίγουρα θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα και κανένας δεν θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να μιλήσει για όλους αυτούς του υποτιθέμενους παράγοντες που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό…
Είναι χαρά μου που παρακολουθώ μια ομάδα με φιλάθλους και όχι οπαδούς, με έναν πρόεδρο Κύριο που ουδέποτε έχει παρέμβει (όχι να στήσει παιχνίδι) ούτε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού!!! Έχοντας καλό υλικό δεν χρειάζεται να κάνει άλλη «επένδυση» στην ομάδα του. Χειροκροτήστε την ομάδα σας για την προσπάθεια…αλλά και την αντίπαλη σας για την προσπάθεια της…που για πολλούς ήταν άπιαστο όνειρο…!!!!

Όσο για το σχόλιο με τα pm, να ξέρετε ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει και πόσο μάλλον να συμφωνεί με αυτά που γράφετε!!! Ο καθένας από εμάς έχει κρίση και άποψη και μπορεί να την εκφράζει. Όταν παίζεις μπάσκετ λοιπόν δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους!!!
Live strong
Εγώ πάλι λέω ότι το πράγμα πρέπει να σταματήσει εδώ για τι άρχισε και χοντραίνει πάλι! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια!
Λοιπόν αν ξαναδώ ποστ ανάλογο των παραπάνω θα υπάρχουν ποινές, όποιος και να είναι αυτός!
ptolemaidaras
QUOTE(G_7 @ Apr 15 2008, 12:49 ) *
Αυτό το πράγμα σε αυτό το forum που από προπονητές παίκτριες φιλάθλους πρέπει μετά από μια νίκη να ζητάνε συγνώμη δεν μπορώ να το καταλάβω…Είναι γεγονός και το είπα και εχθές ότι οι Εσπερίδες δεν έδειξαν τον καλό τους (η μια ομάδα έπαιζε για την κατάκτηση του τίτλου και η άλλη για λόγους γοήτρου) πρόσωπο πράγμα που έδωσε στον Παναθηναϊκό την ελπίδα για το ροζ φύλλο αγώνα!!! Το ότι δεν πήρε τη νίκη δεν είναι ευθύνη τον διαιτητών. Μην ξεχνάει κανένας τους 29πόντους στην Καλλιθέα όταν οι Εσπερίδες έπαιξαν χωρίς άγχος!!! Εάν την Κυριακή δεν υπήρχε το αναμενόμενο άγχος σίγουρα θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα και κανένας δεν θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να μιλήσει για όλους αυτούς του υποτιθέμενους παράγοντες που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό…
Είναι χαρά μου που παρακολουθώ μια ομάδα με φιλάθλους και όχι οπαδούς, με έναν πρόεδρο Κύριο που ουδέποτε έχει παρέμβει (όχι να στήσει παιχνίδι) ούτε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού!!! Έχοντας καλό υλικό δεν χρειάζεται να κάνει άλλη «επένδυση» στην ομάδα του. Χειροκροτήστε την ομάδα σας για την προσπάθεια…αλλά και την αντίπαλη σας για την προσπάθεια της…που για πολλούς ήταν άπιαστο όνειρο…!!!!

Όσο για το σχόλιο με τα pm, να ξέρετε ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει και πόσο μάλλον να συμφωνεί με αυτά που γράφετε!!! Ο καθένας από εμάς έχει κρίση και άποψη και μπορεί να την εκφράζει. Όταν παίζεις μπάσκετ λοιπόν δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους!!!

G7 γιατι αργησες να παρεμβεις; ε; και μας αφηνεις μονους μας με τις απαιχτες; Λοιπον εκτος απο τον οιστρο που με επιασε εχτες (εως παραληρημα) παραλληλα αλληλογραφουσα σε PM με τον Rondo icon_wave.gif σε παρα πολυ ομορφο κλιμα και τελικα σε αρκετα ειχε δικιο και συμφωνησαμε. 41.gif Καποιοι ανθρωποι ξερουν οντως και μιλανε.
Όλοι ξερουμε να μιλαμε αρκει να θελουμε! Και να πω οτι με διορθωσε ο Rondo στο ποστ μου διοτι ειχα γραψει ο ανιδεος 1000 καρντασια μπασκετ, ενω ειναι 1000 καφασια,, ohmy.gif ,,συγνωμη, 1000 κανταρια μπασκετ laugh.gif
outSider
QUOTE(Live strong @ Apr 15 2008, 15:03 ) *
Εγώ πάλι λέω ότι το πράγμα πρέπει να σταματήσει εδώ για τι άρχισε και χοντραίνει πάλι! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια!
Λοιπόν αν ξαναδώ ποστ ανάλογο των παραπάνω θα υπάρχουν ποινές, όποιος και να είναι αυτός!

Πάμε (για να εκτονωθεί η κατάσταση) και τα προγνωστικά της τελευταίας αγωνιστικής που κρύβει πολλές εκπλήξεις ohmy.gif

(Τον λύκο τον shot.gif , και αυτός, που πάν τα πρόβατα. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif )

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ - > 1
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - > 2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - > 1
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ - > 1
SIEMENS – ΚΑΣΤΟΡΙΑ - > 2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - > 1
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - > 1
Rondo
QUOTE(G_7 @ Apr 15 2008, 14:49 ) *
Είναι γεγονός και το είπα και εχθές ότι οι Εσπερίδες δεν έδειξαν τον καλό τους (η μια ομάδα έπαιζε για την κατάκτηση του τίτλου και η άλλη για λόγους γοήτρου) πρόσωπο πράγμα που έδωσε στον Παναθηναϊκό την ελπίδα για το ροζ φύλλο αγώνα!!! Το ότι δεν πήρε τη νίκη δεν είναι ευθύνη τον διαιτητών. Μην ξεχνάει κανένας τους 29πόντους στην Καλλιθέα όταν οι Εσπερίδες έπαιξαν χωρίς άγχος!!! Εάν την Κυριακή δεν υπήρχε το αναμενόμενο άγχος σίγουρα θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα και κανένας δεν θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να μιλήσει για όλους αυτούς του υποτιθέμενους παράγοντες που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό…

Απαντώ μόνο στα όσα μπασκετικά έγραψες...Θεωρώ πως από τον Τάφο δύσκολα θα περνούσαν οι Εσπερίδες έτσι κι αλλιώς όπως είχε γίνει και με τον Πανιώνιο και τον Άρη Χολαργού καθώς μιλάμε για την πιο δυνατή έδρα του πρωταθλήματος. Για τη διαιτησία έγραψα παραπάνω τις απόψεις μου με στοιχεία οπότε να μην τα επαναλαμβάνω...Τέλος για το παιχνίδι του πρώτου που το είχα παρακολουθήσει βεβαίως από κοντά έχω να πω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την τωρινή οπότε δεν στέκει αυτό σαν επιχείρημα. Είχε άλλο προπονητή και άλλη ψυχολογία...Τέλος ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό δεν δικαιολογούνται για μένα να λένε τη λέξη άγχος...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.