QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 15 2008, 11:06 )

Παιδια δεν ξερω. Αμεσως μετα λιποθυμησα και τωρα σας γραφω απο το Α' βοηθειων με ορους στα χερια (και στα ποδια) ενω το στομα μου εχει στραβωσει λιγο αλλα το πνευμα αθανατο. Κατα τ'αλλα καλα, εσεις πως πατε?

Αγοράκι μου που να σε είχα βρίσει κιόλας στο πμ. Και αν δεν ξέρεις να το λειτουργείς το σύστημα εδώ μέσα και δεν ξέρεις τα προσωπικά μηνύματα τράβα εσύ αλλού, το πολύ πολύ σε κανά εργοστάσιο της περιοχής σου να μην ξεμείνουμε πάλι από ρεύμα.
Φαντάζομαι ότι μετά από αυτά που έγραψα, πρέπει κι εγώ να κάνω καμιά ανάλυση για να μπαλώσω και να συμπληρώσω το ποστ για να μην σβηστεί.
Οι τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο από ποιους θα καταληφθούν. Οι δυο τελευταίες ομάδες είχαν διαφορετικές πορείες αφού ο ηρακλής έδειξε να το παλεύει στην αρχή σε αντίθεση με τον εύοσμο που ήταν ο "σάκος του μποξ" ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές αν και τα πάντα είχαν κριθεί φάνηκε να γίνεται το αντίθετο.
Το σπόρτιγκ, όσες φορές το είδα, ειδικά και μετά τον τραυματισμό της Κοχ μου φάνηκε να παίζει το πιο άσχημο μπάσκετ. Μόνο η Τιέρνη πάλευε κάπως αποτελεσματικά, οι Ελληνίδες λίγες για να αποτελέσουν καλό σύνολο και η Νταή που θα μπορούσε να προσφέρει ήταν αποκομμένη.
Ο μέγας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έζησε με το άγχος της παραμονής.
Στην χίο ελπίζω να έμαθαν πως ούτε με ζούγκλες αλλά ούτε με λεφτά κερδίζεις μια θέση στην Α1.
Για καστοριά και Παναθηναικό νομίζω ότι θα μπορούσαν να πάνε και λίγο πιο καλά. Ο Παναθηναικός στα 2/3 του πρωταθλήματος έπαιζε ουσιαστικά χωρίς ξένες ενώ τώρα στο τέλος πήρε κάπως μπροστά η μία.
Τον χολαργό τον πήρε η κάτω βόλτα παρότι ενισχύθηκε στα μέσα της χρονιάς και με την Τζεγιαννάκη. Επίσης δεν περίμενα να υπάρξει τέτοια διαφορά στα αποτελέσματα μετά την φυγή της Ζότοβα αλλά και πάλι, υπήρχαν και άλλα προβλήματα στην μέση.
Ο αθηναικός έμεινε τόσο πίσω εξαιτίας της απειρίας του; Δεν νομίζω να ισχύει αυτό για τις παίκτριες που έχει, δεν είναι άπειρες. Και είχε και επιτυχημένες επιλογές στις ξένες.
Οι εσπερίδες ήταν πληρέστερες από τον γερασμένο αλλά και άτυχο -όσον αφορά την κούραση που προέκυψε- πανιώνιο.
2 πραγματάκια που κατά καιρούς θέλω να πω...
Οι πιο χάλια φανέλες φέτος ήταν αυτές του σπόρτιγκ. Απαίσιο, γυαλιστερό ύφασμα(ίδιες νομίζω έχει και το αντρικό τους) χαρά στο κουράγιο των κοριτσιών που τις φορούσαν!
Και δεύτερον, στις φανέλες των εσπερίδων γιατί να υπάρχει Ιταλική σημαία; Σίγουρα είναι πάνω στο σήμα του χορηγού όμως χτυπάει άσχημα σε Ελληνική ομάδα. Σε περίπτωση πχ που η ομάδα κατέβει Ευρώπη θα αλλάξει χορηγό ή θα μπορέσει να κάνει κάτι για να μετατρέψει λίγο το σήμα;