Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(26/05/10)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
apkat
AZ το θεωρω υπερβολικο και αστειο να πας να βγαλεις μια εντελως αυθαιρετη και υποθετικη παρατηρηση σου(που μπορει και να στεκει) ως γενικη αληθεια..!

Τεσπα τραγικος ο Ολυμπιακος σημερα κοντρα σε εναν μετριο Παο..Ας δουμε και στην Κυριακη τον αγωνα και βλεπουμε..
lakersdynasty
QUOTE(Manu7 @ May 27 2010, 01:32 ) *
Διαφωνώ και πάλι.Ελάχιστες πάσες άσχημες προκάλεσε.Και είναι λογικό αυτό που λες.Ναι δεν γίνεται να παίξεις το ίδιο καλα άμυνα περιφερικά και στο καλάθι μετά.Αυτό έκανε στην αρχή ο ΠΑΟ και αφού τού έβγαινε το συνέχισε.Γι'αυτό είναι καθοριστικό για τον Ολυμπιακό πάντα το 1ο δεκάλεπτο όσον αφορά το ρυθμό και τα σουτ.Γιατί έτσι μπορεί κάπως να αποδιοργανώσουμε τον Παναθηναϊκό στην άμυνα και να χτυπάμε και απ'έξω έτσι και στο καλάθι.
Απλά σήμερα μου έχουν μείνει πόσα σουτ που βαράει ο παίχτης με την άπλα του και την άνεση του και ρίχνει τούβλο.

Και εγω επιμενω γιατι εσυ βλεπεις μονο την αποσταση μεταξυ των παικτων αλλα δεν βλεπεις πως φτανει η μπαλα στον παικτη εξω σε πολλα απο τα σουτ.

Τεσπα. Γνωμες. smile.gif

Το οτι του βγηκε του ΠΑΟ εννοειται. Αλλα οταν εχεις ενα αντιπαλο που η δυναμη του ειναι μεσα στην ρακετα ετσι θα τον παιξεις.

Η αμυνα μας παντως ηταν συνολικα καλη...

Αν εμπαιναν 4-5 τριποντα προφανως θα ηταν αλλο παιχνιδι αλλα και παλι. Περισοτερα δεν εμπαιναν. Εκτος αν τα εριχνε ο μικρος Τεο με τον γνωστο τροπο.

Στο ΣΕΦ δεν θα εχει σε καμια περιπτωση τα ιδια ποσοστα ουτε ο ΟΣΦΠ ουτε ο ΠΑΟ.
a bullet for your head
QUOTE(traveller @ May 26 2010, 23:26 ) *
Τον Τεόντοσιτς γιατί τον αφήνει και διασύρεται έτσι?? unsure.gif unsure.gif αφού είναι φανερό ότι είναι θολωμένος. Σας έχει καταστρέψει (μέχρι τώρα)

Ενω ξεκινησε πολυ καλα,μετα βγηκε τελειως εκτος ρυθμου.
Η αμυνα πανω του βελτιωθηκε κατα πολυ & δεν μπορεσε να δημιουργησει φασεις.
Επισης ο ΠΑΟ τον ''ταλαιπωρησε'' παρα πολυ οταν αυτος αμυνοταν & τον κουρασε αρκετα.
playmaker raketas
Γιαννάκη βαζέλα, βγάλε τη φανέλα! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Ότι μπορούσε έκανε για να σπάσει η 35άρα και πάλι δε τα καταφέραμε... Απογοήτευση είμαστε.

Τρέξιμο και σωστό πέρασμα της μπάλας στους ψηλούς που υπερτερούμε ξεκάθαρα (για όποιον ξέρει μπάσκετ γιατί ο Σκουντής δε ξέρει. Ένα απλός στατιστικολάγνος είναι)! Ότι λέγαμε όλοι πρίν το ματς.

Οι Τέπιτς-Καλάθης-Σάρας-Πεν-Μπεβερλυ-Βούισιτς δεν υπάρχουν σα παίκτες... Η διαφορά είναι ότι οι 3 πρώτοι μπαίνουν στο +25 ενώ οι 3 τελευταίοι σε τακτά προκαθορισμένα χρονικά σημεία...
Manu7
QUOTE(lakersdynasty @ May 27 2010, 01:36 ) *
Και εγω επιμενω γιατι εσυ βλεπεις μονο την αποσταση μεταξυ των παικτων αλλα δεν βλεπεις πως φτανει η μπαλα στον παικτη εξω σε πολλα απο τα σουτ.

Τεσπα. Γνωμες. smile.gif

Το οτι του βγηκε του ΠΑΟ εννοειται. Αλλα οταν εχεις ενα αντιπαλο που η δυναμη του ειναι μεσα στην ρακετα ετσι θα τον παιξεις.

Η αμυνα μας παντως ηταν συνολικα καλη...

Αν εμπαιναν 4-5 τριποντα προφανως θα ηταν αλλο παιχνιδι αλλα και παλι. Περισοτερα δεν εμπαιναν. Εκτος αν τα εριχνε ο μικρος Τεο με τον γνωστο τροπο.

Στο ΣΕΦ δεν θα εχει σε καμια περιπτωση τα ιδια ποσοστα ουτε ο ΟΣΦΠ ουτε ο ΠΑΟ.

Μωρε κορόιδο είναι ο Ζέλικο?Φυσικά και θα κλείσει τη ρακέτα και θα αφήσει τους άλλους να σουτάρουν.Αν τα βάλουν καλώς...Αλλά πόσα θα βάλουν πια?Και ο Ολυμπιακός φέτος δεν βάζει πολλά...Οπότε αυτή είναι η τακτική στην άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό.Και τις περισσότερες φορές πιάνει.

Καλά στο Σεφ σίγουρα θα είναι διαφορετικά τα ποσοστά.Δυστυχώς όμως ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει όπως προείπα τον ίδιο του κακό εαυτό...Μόνο μια νίκη με 20 πόντους θα μπορέσει να αναστήσει την ομάδα για να κάνει 2πλό στο ΟΑΚΑ.Φυσικά πράγμα αδύνατο...
il postino
θεωρω πως ο παο σημερα (παντα μιλαω για τα 3 πρωτα δεκαλεπτα) εκανε ενα καλο παιχνιδι. δεν εκανε κατι εξαιρετικα , δεν επιασε μεγαλη αποδοση , δεν στηριχθηκε στην πολυ καλη αποδοση καποιου παικτη, δεν επιασε μεγαλα νουμερα! επαιξε καλα στην αμυνα και με λογικη στην επιθεση.

οπως ειναι η ομαδα λοιπον σημερα δε βλεπω κανενα λογο να μην επαναλαβει , τουλαχιστον , αυτη την εμφανιση και στα επομενα παιχνιδια. με αυτη την εμφανιση λοιπον κερδισε ανετα τον ολυμπιακο σε 3 μονο δεκαλεπτα. εχει σαφες προβαδισμα λοιπον για τον τιτλο. ο ολυμπιακος δε μπορει να στηριζεται πλεον σε ατομικες ενεργειες , δε μπορει να χανει το παθος και τη διψα για νικη τοσο νωρις σε καθε ματς , δε μπορει να χανει τη ψυχραιμια του .εχει το δικαιωμα να χανει οσα σουτ θελει , δεν εχει το δικαιωμα ομως να παραιτειται και αυτο εκανε σημερα.

αυτο που πρεπει να ανησυχησει σημερα τον οσφπ , εκτος απο την ασχημη εικονα που επεδειξε ο ιδιος , ειναι οτι ο παο δεν επιασε μεγαλα στανταρντ αποδοσης και παρολαυτα κερδισε περπατωντας.

οσο για το δευτερο και κρισιμο ματς ,

εικαζω οτι αυτο που θελουν στον παο , μετα απο μια τετοια χρονια , ειναι ενα sweep , οποτε τους περιμενω το ιδιο αποφασιστικους (και οχι οπως περυσι στο γ ματς) και , πανω κατω , με την ιδια αποδοση. αν ο ολυμπιακος δε μεταμορφωθει στο επομενο ματς τοτε παμε για σκουπα!

υ.γ οκ τραβ?

AZ1980
QUOTE(apkat @ May 26 2010, 22:36 ) *
AZ το θεωρω υπερβολικο και αστειο να πας να βγαλεις μια εντελως αυθαιρετη και υποθετικη παρατηρηση σου(που μπορει και να στεκει) ως γενικη αληθεια..!

Aμάν ρε συ, όλο "αστείο" με ανεβάζεις, "υπερβολικό" με κατεβάζεις!

Δεν είπα πως είναι γενική αλήθεια. Αλλά όχι και εντελώς αυθαίρετη παρατήρηση. Το έθεσα ως καλή αφορμή για κουβέντα, αν ξέρει κάποιος κάτι ας το πει.

Εγώ ξέρω αλλά δεν είναι 100% διασταυρωμένο οπότε δε μιλάω.

Αλλά όχι και "αστείος" επειδή παρατηρώ πως αυτό δεν είναι ντεφορμάρισμα, αλλά αποσύνθεση...

bball.gif
traveller
QUOTE(lamar @ May 26 2010, 22:36 ) *
Ρε συ traveller, στο πρωτο ημιχρονο, εχει σουταρει ενα ο Πεν απο τη γωνια, αυτος και ο πονος του. Δυο ο Κλειζα ενα απο την κορυφη και ενα απο τη γωνια, αυτος και ο πονος του. Δυο ο Τσιλντρες αυτος και ο πονος του. Δυο ο Τεοντοσιτς αυτος και ο πονος του, οπως λεει και το ασμα. Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να βγουν μονοι τους σε ενα ημιχρονο. 50???

Καλα για το δευτερο ημιχρονο που ηταν μια παρωδια και απο τις 2 πλευρες ουτε καν θα αναφερθω.

Φίλε ο Πεν δεν είναι ο σουτέρ που μου το που θα πάρει τη μπάλα θα πεις "εντάξει το' σταξε" ή "έχει καλές πιθανότητες να το χώσει". Ενας καλός compo είναι που μπορεί να σε σπρώξει στον αιφνιδιασμό , να δυσκολέψει το αντίπαλο PG με τη χαμηλή του άμυνα και να σου βάλει και κανένα σουτ. Επί Γκέρσον έκανε καλύτερα πράγματα.

Του Τσίλντερς του το δίνει το σουτ. Όπως έκανε πέρσι και με τον Στόουνρουκ της Σιένα και ας παίζαμε το κεφάλι μας. Μπορεί κάποτε να τα χώσει και το πληρώσουμε. Μέχρι στιγμής ούτε και σε αυτόν μπορείς να στηριχθείς από τα 6,25.

Για τον Τεόντοσιτς θα πω ότι είχα πει και πριν το ΦΦ. Περιμένετε πολλά , είναι μόλις 22 (κάπου εκεί πρέπει να είναι) δεν έχει πείρα, δεν έχει παραστάσεις, έχει το ελεύθερο να κάνει πράγματα πέρα από κάθε μπασκετική λογική που έτσι και δεν του πιάσουν τρέχεις και δε φτάνεις.

Για τον Κλέιζα θα συμφωνήσω αλλά θα συμφωνήσεις κι εσύ φαντάζομαι ότι τα σουτ 3 πόντων είναι ένα από τα πολλά που μπορεί να κάνει. Εντάξει ήταν άστοχος από μακριά σήμερα αλλά και να σου έβαζε 2/5 ή 3/5 δε νομίζω να άλλαζε κάτι.

Η αστοχία (που συμφωνούμε όλοι ότι ήταν εξωφρενική και δύσκολο να επαναληφθεί) ήταν ένα από αυτά που είδαμε απόψε. Και στην τελική , σουτ μακρινά είναι , τη μια μπαίνουν και την άλλη όχι.
Το ότι π.χ είχε ανωχύρωτη τη ρακέτα του , εκεί που αντικειμενικά έχει υπεροπλία, είναι ένα επίσης σοβαρό θέμα. Το ότι δεν έτρεξε , ένα άλλο.

Τε σπα, με επιφύλαξη όλα τα παραπάνω, 6-7 φορές έχω δει τον Ολυμπιακό φέτος (ΣΕΦ, Κύπελλο, δυο στο ΦΦ , μια σήμερα και μια δυο άλλες) μπορεί να μη τα γράφω έτσι όπως πραγματικά είναι.

@ilpostino no problem φίλε μου, σαφώς και δε μου "χρωστάς" κάτι. Με χιουμοριστική διάθεση το έγραψα smile.gif
a bullet for your head
QUOTE(kotzito @ May 27 2010, 00:22 ) *
Αναστενουμε τον καθε απιθανο.4 τριποντα ο Φωτσης και 10 ποντους ο Τσαρτσαρης.Και εχει βαλει και μονο ενα τριποντο ο Νικολας.Αλλιως θα ημασταν στους 30 τουλαχιστον.Ακομα και ο Χαλπεριν κατι θα ειχε κανει σημερα πιστευω.Απλα ανυπαρκτοι σημερα.Απο το 19-18 και μετα το παρατησαμε το ματς.

Νομιζω οτι η 1η αμυντικη προτεραιοτητα του ΟΣΦΠ,ηταν να ελεγξει την περιφερειακη δραστηριοτητα των G του ΠΑΟ & να τους περιορισει τις τελικες προσπαθειες εξω απ τη γραμμη των 6.25μ...πιθανοτατα ''θορυβημενος'',απ το 48% σε συνολο 32 προσπαθειων,στο ματς της κανονικης περιοδου..
Γι'αυτο το λογο χρησιμοποιηθηκαν περισσοτερο του αναμενου οι Πεν-Μπεβερλι.
Ομως ο ΠΑΟ βρηκε αντιδοτο βγαλμενο απ τα παλια...
Με λυσεις στο μακρινο σουτ απ τη θεση 4,με τα post-up του Μητσου,με καθετες πασες στους ψηλους(μετα απο pick n' roll η' σε post-up..)..
apkat
QUOTE(AZ1980 @ May 27 2010, 00:45 ) *

Δεν είπα πως είναι γενική αλήθεια. Αλλά όχι και εντελώς αυθαίρετη παρατήρηση. Το έθεσα ως καλή αφορμή για κουβέντα, αν ξέρει κάποιος κάτι ας το πει.

Αλλά όχι και "αστείος" επειδή παρατηρώ πως αυτό δεν είναι ντεφορμάρισμα, αλλά αποσύνθεση...

bball.gif

Δεν χαρακτηρισα εσενα αστειο..Προς Θεου..Ισα ισα σε εκτιμαω πολυ αλλα πραγματικα στα τελευταια 3-4 ποστ εγραφες για μια δεδομενη και μη αναστρεψιμη επι της ουσιας κατασταση σαν να γνωριζεις κατι πολυ συγκεκριμενο..Και αν ξερεις κατι εχει καλως αλλιως απλα δημιουργεις κατα την γνωμη μου ανουσια εντυπωσεις..

Φανταζομαι οι περισσοτεροι και ειδικα αυτοι που ημασταν στο παρισι εχουμε ακουσει πολλα πραγματα αλλα μεταξυ μιας οπαδικης κουβεντας μεσα στο Μπερσι και μιας πραγματικης καταστασης υπαρχει μεγαλη αποσταση ωστε να βιαστουμε να βγαλουμε συμπερασματα.Οπως και να εχει ειλικρινα δεν ηθελα να σε προσβαλω και λυπαμαι αν το εξελαβες ετσι..
Manu7
QUOTE(traveller @ May 27 2010, 01:50 ) *
Τε σπα, με επιφύλαξη όλα τα παραπάνω, 6-7 φορές έχω δει τον Ολυμπιακό φέτος (ΣΕΦ, Κύπελλο, δυο στο ΦΦ , μια σήμερα και μια δυο άλλες) μπορεί να μη τα γράφω έτσι όπως πραγματικά είναι.

E εδώ έχεις ένα φαουλάκι φίλε trav...
Και εντάξει ο Ολυμπιακός με την λογική που λες για τον Πεν,δεν έχει κανένα παίχτη που στη γωνία θα το παστελώσει στανταρντ ελεύθερος.Αλλά ούτε και ο Τσαρτσαρής είναι τέτοιος,ούτε ο Φώτσης πλέον...

Τεσπά εγώ τα έλεγα από την αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα δεν έχει σουτ αλλά κάποιοι χάρηκαν που έφυγε ο Wafer και δεν αντικαταστάθηκε με 2άρι και μείναμε με τον Χαλπερίν περιμένοντας ανάσταση του...
a bullet for your head
QUOTE(Sokos @ May 27 2010, 00:30 ) *
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού κατά την γνώμη μου είναι ότι δεν έχει εναλλακτικά σχέδια. Πάντα αυτό ήταν. Άμα τον ζορίσει μια καλή ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να βρει λύση. Και ο ίδιος δεν μπορεί να δημιουργήσει άλυτα προβλήματα στον αντίπαλο.

Είμαστε ομάδα που διαβάζεται εύκολα. Και δεν μπορούμε να διαβάσουμε άλλες ομάδες...

Αυτο ειναι μια αληθεια που τονιζεις.
Ολο το προπονητικο τιμ του ΟΣΦΠ φερει ευθυνες σημερα.
Manu7
QUOTE(a bullet for your head @ May 27 2010, 01:56 ) *
Αυτο ειναι μια αληθεια που τονιζεις.
Ολο το προπονητικο τιμ του ΟΣΦΠ φερει ευθυνες σημερα.

Σ'αυτό που λέει ο Sokos συμφωνώ και γω.
Αλλά πιστεύω ότι plan b δεν έχει ούτε ο ΠΑΟ φέτος.
Αν δεν βάζει τα τρίποντα,θα σουτάρει μέχρι να τα βάλει.
Απλά συνήθως τα βάζει.Σε κάποια κρίσιμα ματς όμως δεν το κατάφερε.
spysta
QUOTE(AZ1980 @ May 26 2010, 23:17 ) *
To περίμενα πως κάποιος θα το έλεγε αυτό.

Παιδιά ο Ολυμπιακός έχει εσωτερικό πρόβλημα. Σήμερα ο ΠΑΟ αν ήθελε του έριχνε 40άρα. Δεν "γκάζωσε" καν ο ΠΑΟ όσο θα μπορούσε. Μην κάνετε αυτές τις προσθέσεις "αν είχα καλύτερα ποσοστά". Αποπροσανατολίζεστε και αποπροσανατολίζετε.

Τα ποσοστά ήταν χάλια γιατί οι επιθέσεις ήταν χάλια, η ομαδική συνοχή δεν υπήρχε, όπως δεν υπάρχει δυο μήνες τώρα, το μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός ήταν άθλιο, και μετά όλοι καταρρακώθηκαν διότι σε κάθε φάση οι παίκτες του ΠΑΟ σα δεμένο σύνολο που είναι εξέθεταν όλους τους αντιπάλους τους ατομικά.

Μην ακούω τέτοιες αμπάσκετες προσθέσεις... Άκου κει "μπορεί να αισιοδοξεί" ο Ολυμπιακός μετά το σημερινό.

Πρόκειται για διαλυμένη ομάδα, διαλυμένη λόγω κάποιου συμβάντος στο εσωτερικό της, και αυτό φαίνεται παντακάθαρα εδώ και πολύ καιρό, απλά σήμερα φάνηκε το μέγεθος της διάλυσης και αποσύνθεσης.

Και πραγματικά εξεπλάγην από το μέγεθος αυτό.

Μέχρι τον τελικό κυπέλλου και λίγο μετά ήταν ομαδάρα.

Αυτή τη στιγμή ο καθένας παίζει για την πάρτη του, κανείς δεν ενδιαφέρεται για το συμπαίκτη του ή για το σύνολο.

Αν ο ΠΑΟ εφαρμόσει την τακτική που ακολούθησε σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια αυτός ο Ολυμπιακός που βλέπω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ. Ότι ποσοστά και να βγάλει σε κάποιο ματς. Έτσι όπως παίζει εβδομάδες, αν σε κάποιο ματς του "μπούνε" θα είναι τυχαίο. Και μπορείς να κερδίσεις μια σκληρή έστω, αλλά απλά καλή ομάδα όπως η Παρτιζάν σε ένα ματς με κάποιες ατομικές/ατομιστικές ενέργειες, και με κάποια βοήθεια από την τύχη. Τον ΠΑΟ σε σειρά αγώνων δε τον κερδίζεις με αυτή τη λογική που να χτυπιέσαι κάτω ανάποδα.

Σόρι παιδιά, ξέρετε πως εγώ μέχρι το Κύπελλο τον θεωρούσα τον Ολυμπιακό φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις.

Και στον τελικό του Κυπέλλου με δικαίωσε, έπαιξε με συνοχή και με όραμα ομαδικό, με πίστη στο σύνολο.

Λίγο μετά κάτι συνέβη.

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το φλέγον ζήτημα.

bball.gif

εγω παντως ΤΟΣΟ τραγικα τα πραγματα οσο τα βλεπεις για τον ΟΣΦΠ.. ΔΕΝ τα βλεπω.
Ουτε 40 ποντους θα ετρωγε αν γκαζωνε ο ΠΑΟ ουτε διαλυμμενη ομαδα ειναι !!

και ΠΡΟΦΑΝΩΣ μπορει να αισιοδοξει .. ΟΤΑΝ εχει 0/23 τριποντα 200 χαμενες βολες,κακιστο των πρωτο σκορερ της Α1,μετριο τον πρωτο σκορερ της Euroleague και τρομερα αστοχο τον mvp της Ευρωλιγκα ... και γενικα ομως αν δεν μπορει να αισιοδοξει μια ομαδα του επιπεδου του ΟΣΦΠ τοτε ποιος μπορει ???

Ουτε ασπαζομαι αυτο το ''κατι συνεβη''

τσπ

ΣΙΓΟΥΡΑ στην ομαδα υπαρχουν καποια εσωτερικα προβληματα ..οπως και στις περισσοτερες ομαδες ..ισως μεταξυ σχεσεων,ισως επειδη συγκρουονται οι ρολοι καποιων παικτων κτλ
Οντως η συνοχη δεν ειναι και στα καλυτερα της .. μοιαζει να υπαρχει ενα παγωμα στην ομαδα αλλα αυτο ΔΕΝ μπορω απλα να το δικαιολογησω ξεκαθαρα και μονο δινοντας ευθυνη σε εξωαγωνιστικους και παρασκηνιακους λογος.δεν θελω να το πιστευω αυτο τουλαχιστον

ΚΥΡΙΟ προβλημα για μενα ειναι το γεγονος της ΚΑΚΗΣ διαχειρισης του ροστερ.Θα ελεγα και λαθος σχεδιασμος ως ενα σημειο .. που απο αυτο εν μερει αυτη τη στιγμη η ψυχολογια ειναι σε χαμηλα επιπεδα

--Υπαρχουν ΜΟΝΟ 2 σουτερ στην ομαδα .. ο Μιλος και ο Λινας.period ..το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ προβλημα της ομαδας σε καταστασεις που απαιτειται να σουταρουμε.
--Ο Μιλος ειναι εμφανως κουρασμενος μετα απο μια εξοντωτικη χρονια .. και μετα απ αυτον ΔΕΝ υπαρχει κανενας αλλος περιφερειακος σουτερ στην ομαδα ωστε να τον αποφορτισει.Εχει και το εγωιστικο στυλακι του να αποδειξω πραγματα .. επομενως θολωνει και κανει πολλα λαθη
--Παπαλουκας Τσιλι στην ιδια 5αδα .. τα 2 μεγαλυτερα σου συμβολαια αποτελουν ευκολη λεια για τον αντιπαλο οταν στο ματς κλεισει η αμυνα του αντιπαλου και ο ΟΣΦΠ δεν παρει ποντους απο το inside game ή sto transition
-- 2,3 ο Βουιστις 1,2 ο Βασιλο και 0,7 ο Χαλπεριν // ολα αυτα τα εκατομυρια παιζουν λιγοτερο απο ενα 5λεπτο στα κρισιμα ματς.ΚΑΚΗ διαχειριση .. οταν στην θεση τους και με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να ειχες 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ επιπεδου Μακινταιρ,Λανκτον,Λαβρινοβιτς κτλ κτλ
-- ευνουχισμος του Πενν ... δεν ειναι δυνατον να μενουν μερικα δευτερολεπτα για σουτ και ο Πενν με ευκαιρια για σουτ να πασαρει στον Μπεβερλι.ΛΑΘΟΣ προσεγγιση για τον παικτη Πενν

vastravoud
Επίσης ο Κλέιζα με τα νεύρα του κάνει πολύ περισσότερο κακό στη δική του ομάδα παρά στην αντίπαλη.
lamar
QUOTE(traveller @ May 27 2010, 01:50 ) *
Φίλε ο Πεν δεν είναι ο σουτέρ που μου το που θα πάρει τη μπάλα θα πεις "εντάξει το' σταξε" ή "έχει καλές πιθανότητες να το χώσει". Ενας καλός compo είναι που μπορεί να σε σπρώξει στον αιφνιδιασμό , να δυσκολέψει το αντίπαλο PG με τη χαμηλή του άμυνα και να σου βάλει και κανένα σουτ. Επί Γκέρσον έκανε καλύτερα πράγματα.

Του Τσίλντερς του το δίνει το σουτ. Όπως έκανε πέρσι και με τον Στόουνρουκ της Σιένα και ας παίζαμε το κεφάλι μας. Μπορεί κάποτε να τα χώσει και το πληρώσουμε. Μέχρι στιγμής ούτε και σε αυτόν μπορείς να στηριχθείς από τα 6,25.

Για τον Τεόντοσιτς θα πω ότι είχα πει και πριν το ΦΦ. Περιμένετε πολλά , είναι μόλις 22 (κάπου εκεί πρέπει να είναι) δεν έχει πείρα, δεν έχει παραστάσεις, έχει το ελεύθερο να κάνει πράγματα πέρα από κάθε μπασκετική λογική που έτσι και δεν του πιάσουν τρέχεις και δε φτάνεις.

Για τον Κλέιζα θα συμφωνήσω αλλά θα συμφωνήσεις κι εσύ φαντάζομαι ότι τα σουτ 3 πόντων είναι ένα από τα πολλά που μπορεί να κάνει. Εντάξει ήταν άστοχος από μακριά σήμερα αλλά και να σου έβαζε 2/5 ή 3/5 δε νομίζω να άλλαζε κάτι.

Η αστοχία (που συμφωνούμε όλοι ότι ήταν εξωφρενική και δύσκολο να επαναληφθεί) ήταν ένα από αυτά που είδαμε απόψε. Και στην τελική , σουτ μακρινά είναι , τη μια μπαίνουν και την άλλη όχι.
Το ότι π.χ είχε ανωχύρωτη τη ρακέτα του , εκεί που αντικειμενικά έχει υπεροπλία, είναι ένα επίσης σοβαρό θέμα. Το ότι δεν έτρεξε , ένα άλλο.

Βλεπεις που μου απαντας σε λαθος βαση? Στο ποστ σου εγραψες, οτι τα σουτ δεν ηταν ελευθερα. Δεν εγραψες οτι ηταν ελευθερα αλλα αυτοι που τα εκαναν δεν ειναι καλοι σουτερ κατα τη γνωμη σου, γιατι δεν χρειαζεται να εισαι καλος σουτερ για να βαλεις τετοιο σουτ. Καλος σουτερ χρειαζεται να εισαι για να βαλεις ενα σουτ σαν αυτο που εβαλε ο Νικολας στην τεταρτη περιοδο που με το που πηρε το σκριν το καρφωσε και μαλιστα μετα απο ντριμπλα.

Οχι φιλε trav θα αλλαζε αν εβαζε δυο ο Κλειζα, ή καποιος αλλος, γιατι οταν το ματς ειναι στο χ, κανει αστοχο ανενοχλητος ο Πεν, καπακι τριποντο ο Φωτσης, αστοχο ανενοχλητος ο Κλειζα, καπακι τριποντο ο Φωτσης. Οταν η διαφορα ειναι μονοψηφια, κανει ανενοχλητος αστοχο ο Τεοντοσιτς καπακι δυο στα δυο ο Σπανουλης και ολοκληρωνεται το πρωτο ημιχρονο με αστοχο του ολομοναχου Κλειζα απο τη γωνια.

Υ.Γ Επισης διαβαζω για τα νευρα του Κλειζα. Που ειδατε εσεις σημερα τον Κλειζα με τα νευρα του να κανει κακο? Ισα ισα δυο φορες που προκληθηκε δεν εκανε τιποτα. Μια απο τον Φωτση και μια απο τον Τσαρτσαρη που ντυθηκε Ισπανος πηγε του κολλησε τη μουρη του και μετα αρχισε τις βουτιες αλλα Φελιπε Ρεγιες.
a bullet for your head
QUOTE(lamar @ May 27 2010, 00:38 ) *
Εδω οφειλουμε να που με ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ομπραντοβιτς. Επαιζε στην τεταρτη περιοδο με Γιασικεβιτσιους, Τεπιτς, Καλαθη. Οι δυο τελευταιοι δεν τη βαζουν ουτε με αιτηση και ο πρωτος που την βαζει οπως να ναι απλα πλεον δεν μπορει.

Ο Ζοτς πολυ καλα εκανε & διευρυνε το ροτεισον,καθως ηθελε να παραμεινει η αμυντικη ενταση & επρεπε να ξεκουρασει καποιους βασικους του παικτες.
Ακουγα πολλους στο γηπεδο να κραζουνε τον Τεπιτς...
Κατ'εμε,αδικα..
Δεν περιμενω απ τον Τεπιτς να ειναι αποτελεσματικος στο μακρινο σουτ.
Μπηκε οταν ο Περπερογλου εκανε το 2ο φαουλ & αργοτερα στο Β' ημιχρονο.
Και επαιξε καλη αμυνα & στον Τζος & στους 2 Τεο.
vastravoud
Είχε πάντως πάρα πολλή πλάκα το απίστευτο χώσιμο του Ζοτς στον Καλάθη και αμέσως μετά η στοργική αγκαλιά που ήρθε από τον Διαμαντίδη στον μικρό που τα είχε ακούσει για τα καλά tongue.gif

Το ψιλοανέφερα και πριν αλλά δε θυμάμαι καλά, ο Κλέιζα με τον Τσαρτσαρή τι έκανε;
PrasiniThyella
QUOTE(AZ1980 @ May 27 2010, 01:45 ) *

bball.gif

Eγώ ειχα γράψει ΠΡΙΝ τον τελικό κυπέλλου οτι οι παικτες δεν έχουν καθολου καλή σχέση με τον Γιαννάκη και πως ο ιδιος ο Τεόντοσιτς τον γράφει εκει που δεν πιάνει μελάνι.Φυσικά ολα αυτά λιγες μερες πριν τον τελικο κυπέλλου με έναν Παναθηναικο να παραπαίει και έναν Ολυμπιακό να ειναι καλός, αυτο φάνηκε ως flame και ως προσπάθεια ενός... βάζελου να δημιουργήσει θέμα εκει που δεν υπάρχει.Και ολες αυτές οι πληροφορίες προέρχονταν απο τον ιδιο τον Τεόντοσιτς.

Τώρα για συγκεκριμένο περιστατικο μετά τον τελικό κυπελλου δεν έχω ακούσει τιποτα αλλά δεν θεωρώ απιθανο να έχει γινει κατι αφού υπήρχε εσωτερικό προβλημα, το οποίο όποιος θελει μπορει να το πιστέψει, οποιος δεν πιστεύει τετοιου ειδους πληροφοριες μπορεί απλά να το αγνοήσει.Εδώ για τον Σπανούλη έχουμε στήσει ολοκληρη κουβέντα απο ένα θέμα που δεν υπάρχει καν...
rankin
0/23 τρίποντα! Μάλιστα! Παραδέχομαι πως όταν ήμασταν κάπου στο 0/17 δεν ήθελα να αρχίσουμε να βάζουμε αφου θεωρώ σπουδαία επιτυχία για μία ομάδα να καταφέρει να έχει ένα νούμερο τόσο εντυπωσιακό όσο αυτό το 0/23!
Νομίζω πως και στους τελικούς των πλει οφ της Φινλανδίας, δεν θα υπάρχει ομάδα με 0/23!
ίσως οι φιναλίστ του πρωταθλήματος Ζιμπάμπουε, να έχουν πετύχει κάτι παρόμοιο.
Τι να πω; Συγχαρητήρια! Δημιουργήσαμε καινούρια στατιστική κατηγορία! Μετα τα περιβόητα 1 trillion του Χαλπερίν*, θα έχουμε και το 0/23 ! Σπουδαίο!

Φυσικά αυτό δεν είναι η αιτία της ήττας και φυσικά σε καμία περίπτωση η αιτία της τραγικής εμφάνισης... είναι όμως κάτι πραγματικά εντυπωσιακό και μπράβο στα παιδιά που το κατόρθωσαν!

Η ήττα τώρα έχει να κάνει με πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα.
Μηδενική δημιουργία
Μηδενική ψυχολογία
Μηδενική συνοχή

Λες και έπαιζε ο Παναθηναϊκός με μια παρέα που μόλις την μάζεψαν απο ένα ουζερί!
Προσωπικά, είδα τον Κλέιζα, που κάποιοι λένε ατομιστή, να προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί, έστω και μόνος εναντίων όλων.
μετά απο αυτόν δεν είδα τίποτα άλλο θετικό σε αυτή την ομάδα σήμερα.
Κάποιοι έχουν χαθεί στη μετάφραση ή κάπου αλλού. Δεν ξέρω.. Πάντως είναι χαμένοι και αυτό κάνει παίχτες που θεωρώ πραγματικούς συνταξιούχους, όπως ο Τσαρτσαρής, να δείχνουν σε σουπερ φόρμα..
Αν ο Τσαρτσαρής και ο Κλέιζα φορούσαν ανάποδα τις φανέλες, ο πρώτος θα είχε βάλει σήμερα 2 πόντους και ο δεύτερος καμιά 25αριά.. Γενικότερα, πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν κάποιοι παίχτες φορούσαν ανάποδα φανέλες, όμως σε ομαδικό επίπεδο πάλι θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός.. Γιατί; Δεν ξέρω...
Φταίει ο Γιαννάκης; Τι να πω.. Ειδικά σήμερα, δεν ξέρω, όπως δεν ήξερα αν έφταιγε και μετά τον τελικό της ευρωλίγκα.
Η ευθύνη του, είχα γράψει και τότε, είναι διαχρονική.. Υπάρχουν λάθη βαθύτερα ριζωμένα απο ένα κακό κοουτσάρισμα ή ένα κακό βράδυ. Η ουσία είναι πως η ομάδα, η κάθε ομάδα, κερδίζει μαζί και χάνει μαζί. Η ευθύνη είναι συλλογική.
Αν την κυριακή δεν κερδίσουν και δεν δείξουν ΟΜΑΔΑ, τότε πραγματικά είναι ντροπή για όλους τους (ή σχεδόν για όλους τους) να φοράνε τα ερυθρόλευκα. Αν δεν μπορούν να παίξουν σαν πραγματική ομάδα ούτε τώρα, που μόνο η εννότητα μπορεί να φέρει αποτελέσματα, τότε κάποια παλικάρια καλό θα ήταν το καλοκαίρι να μας αδειάσουν τη γωνιά.
Θα τα γράψουμε εν καιρό όλα αυτά πάντως. Ακόμα περιμένουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Παναθηναικός έκανε το 1-0 και εμείς πιάσαμε πάτο. Τώρα, έχει σημασία πόσο ψηλά μπορούμε να σηκωθούμε.. Εδώ πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, αν έχουμε..

Its a game of wills, not a game of skills...

*1 trillion ή 1 τρις, είναι εκείνη η εικόνα που βλέπει κανείς κοιτώντας το φύλλο της στατιστικής και αντικρίζοντας έναν παίχτη που αγωνίστηκε 1 λέπτο και δεν έκανε απολύτως τίποτα. 0 σε όλα. Το σύνολο αυτών των μηδενικών, στα φύλλα στατιστικής του ΝΒΑ είναι 12, και κάπως έτσι σχηματίζεται η εικόνα 1.000.000.000.000, η κλασική εικόνα του μοναδικού κλασικού SG του Ολυμπιακού!!!!
traveller
QUOTE(Manu7 @ May 26 2010, 22:56 ) *
E εδώ έχεις ένα φαουλάκι φίλε trav...
Και εντάξει ο Ολυμπιακός με την λογική που λες για τον Πεν,δεν έχει κανένα παίχτη που στη γωνία θα το παστελώσει στανταρντ ελεύθερος.Αλλά ούτε και ο Τσαρτσαρής είναι τέτοιος,ούτε ο Φώτσης πλέον...

Τεσπά εγώ τα έλεγα από την αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα δεν έχει σουτ αλλά κάποιοι χάρηκαν που έφυγε ο Wafer και δεν αντικαταστάθηκε με 2άρι και μείναμε με τον Χαλπερίν περιμένοντας ανάσταση του...

Να πω ότι δεν είναι σύνηθες το 4/4 του Φώτση? κανένα πρόβλημα. Να το δεχθώ. Το 2/4 ή το 3/4 είναι όμως.

Προφανώς έχεις την εικόνα ενός ξεζουμισμένου παίχτη που δεν έχει σταματήσει να παίζει 2 χρόνια σερί τώρα και παρουσιάζε αυτό που παρουσίαζε στα μέσα και στην αρχή της χρονιάς.

Πέρσι ο Φώτσης ήταν παίχτης-κλειδί για ότι κατάφερε η ομάδα. Μπορείς να δεις τα συγκεντρωτικά στατιστικά από τον esake και θα παρατηρήσεις ότι είναι ο παίχτης με το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και κομβικός αμυντικά για την άμυνα που παίζουμε. Είναι σε καλή ηλικία και προσωπικά περιμένω να δώσει και άλλα ακόμα.
Βέβαια δεν περιμένω να έχει 100% στα 3ποντα πάντα και ούτε και χρειάζεται να έχει. Τα σουτ όμως του Φώτση φάνηκαν να είναι δουλεμένα. Είναι 100% ελεύθερα σουτ

ο Τσαρταρής είναι άλλη ιστορία. ιμηο είναι πολύ πιο μπασκετικός παίχτης από τον Φώτση και ιδανικός να ξεκλειδώνει άμυνες αφού μπορεί να συνεισφέρει πόντους και κοντά και μακριά από το καλάθι. Είναι επίσης ιδανικός για pick n pop
Είναι όμως και βαρύ κορμί και κάθε τρυματισμός μετράει διπλά σε αυτόν. Και δυστυχώς έχει πολλούς απο δαύτους. Από το 2007 ταλαιπωρείται από τρυματισμούς, είχε χάσει και τον τελικό του ΦΦ εάν θυμάμαι καλά.
Και πέρσι τελειωμένο τον έλεγαν μεχρι που ήρθε εκείνη η ματσάρα που έκανε μεσα στη Σιένα. Και φέτος τα ίδια μέχρι το σημερινό.
Προσωπικά τον πιστεύω πολύ και νομίζω ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Επίσης παραδοσικά παίζει καλά εναντίον του Ολυμπιακού. Όχι ότι έκανε και τίποτα τρομερό απόψε, απλώς έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
AZ1980
QUOTE(apkat @ May 26 2010, 22:53 ) *
Δεν χαρακτηρισα εσενα αστειο..Προς Θεου..Ισα ισα σε εκτιμαω πολυ αλλα πραγματικα στα τελευταια 3-4 ποστ εγραφες για μια δεδομενη και μη αναστρεψιμη επι της ουσιας κατασταση σαν να γνωριζεις κατι πολυ συγκεκριμενο..Και αν ξερεις κατι εχει καλως αλλιως απλα δημιουργεις κατα την γνωμη μου ανουσια εντυπωσεις..

Koίτα, ακόμα και να μην ήξερα κάτι συγκεκριμένο, για μένα είναι ηλίου φαεινότερον πως η αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού το τελευταίο δίμηνο είναι τόσο κάθετη, ραγδαία, εντυπωσιακή που δεν αρκεί η εξήγηση "ντεφορμάρισμα" για όσα παρακολουθούμε στο παρκέ.

Δε νομίζω πως χρειάζεται να είναι κανείς λάτρης των "ανούσιων εντυπώσεων" για να ψυλλιαστεί πως στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Φαίνεται σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Και μη με πεις πάλι φαντασιόπληκτο, αστείο ή υπερβολικό, διότι δε μπορεί να γίνεται κουβέντα με ανταλλαγή χαρακτηρισμών, μπορώ κι εγώ άνετα να σε κατηγορήσω πχ για έλλειψη παρατηρητικότητας! smile.gif

Απλά πες μου... Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, στον τομέα "ομαδική και ψυχική συνοχή", παρατηρείς εσύ προσωπικά ομαλή εξέλιξη, ή μήπως η "καμπύλη" εμφανίζει σε κάποιο σημείο της σεζόν ανεξήγητη πτωτική ασυνέχεια?

bball.gif
vastravoud
Η φάση που παίρνει τη μπάλα διαγώνια και αντί να σουτάρει τη βάζει στο παρκέ και τελειώνει με αριστερό λέι-απ θύμησε παλιό, κλασικό Κωστάκη.

ΕΠίσης ο Φώτσης δεν είχε 4/4, είχε 4/6 που για τα δικά του στάνταρ δεν είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ. Είναι πολύ καλό αλλά όχι εξωφρενικό, αν μάλιστα σκεφτούμε και με πόσο καλές προϋποθέσεις έγιναν τα σουτ.

Τέλος, αν μας έλεγε κανεις πριν 2 χρόνια ότι ο Ντρου θα έπαιζε 30λεπτά σε τελικό με τον ΟΣΦΠ, θα είχε 1/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα αλλά θα ήταν διακριθείς λογω της άμυνας και της δημιουργικότητας του θα τον λέγαμε τρελό. Respect λοιπόν στον Ντρου για τη δουλειά που έχει ρίξει.
apkat
QUOTE(AZ1980 @ May 27 2010, 01:19 ) *
Koίτα, ακόμα και να μην ήξερα κάτι συγκεκριμένο, για μένα είναι ηλίου φαεινότερον πως η αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού το τελευταίο δίμηνο είναι τόσο κάθετη, ραγδαία, εντυπωσιακή που δεν αρκεί η εξήγηση "ντεφορμάρισμα" για όσα παρακολουθούμε στο παρκέ.

Δε νομίζω πως χρειάζεται να είναι κανείς λάτρης των "ανούσιων εντυπώσεων" για να ψυλλιαστεί πως στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Φαίνεται σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Και μη με πεις πάλι φαντασιόπληκτο, αστείο ή υπερβολικό, διότι δε μπορεί να γίνεται κουβέντα με ανταλλαγή χαρακτηρισμών, μπορώ κι εγώ άνετα να σε κατηγορήσω πχ για έλλειψη παρατηρητικότητας! smile.gif

Απλά πες μου... Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, στον τομέα "ομαδική και ψυχική συνοχή", παρατηρείς εσύ προσωπικά ομαλή εξέλιξη, ή μήπως η "καμπύλη" εμφανίζει σε κάποιο σημείο της σεζόν ανεξήγητη πτωτική ασυνέχεια?

bball.gif

Με παρεξηγησες παντως..Εγραψα και στο πρωτο ποστ οτι ισως και αυτο που λες να ισχυει..Και οτι λιγο πολυ οσοι βρεθηκαν στο παρισι ειδαν καποια πραγματα..Απλα η διαφωνια μου εχει να κανει με τον τροπο που παρουσιασες κατι που δεν γνωριζεις ως κατι 100% δεδομενο..

παντως δεν σκοπευω να ανταλλαξω χαρακτηρισμους και σου ξαναλεω οτι δεν ηταν αυτη η αρχικη μου προθεση.
AZ1980
QUOTE(vastravoud @ May 27 2010, 00:19 ) *
Τέλος, αν μας έλεγε κανεις πριν 2 χρόνια ότι ο Ντρου θα έπαιζε 30λεπτά σε τελικό με τον ΟΣΦΠ, θα είχε 1/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα αλλά θα ήταν διακριθείς λογω της άμυνας και της δημιουργικότητας του θα τον λέγαμε τρελό. Respect λοιπόν στον Ντρου για τη δουλειά που έχει ρίξει.

Mπράβο παιδί μου, μπράβο!

Πάμε τώρα να ξεκινήσουμε να βάζουμε και κανα σουτάκι... Έλεος πια με τα τούβλα σου biggrin.gif

bball.gif

QUOTE(apkat @ May 27 2010, 00:23 ) *
Με παρεξηγησες παντως..Εγραψα και στο πρωτο ποστ οτι ισως και αυτο που λες να ισχυει..Και οτι λιγο πολυ οσοι βρεθηκαν στο παρισι ειδαν καποια πραγματα..Απλα η διαφωνια μου εχει να κανει με τον τροπο που παρουσιασες κατι που δεν γνωριζεις ως κατι 100% δεδομενο..

παντως δεν σκοπευω να ανταλλαξω χαρακτηρισμους και σου ξαναλεω οτι δεν ηταν αυτη η αρχικη μου προθεση.

Βρε συ δε σε παρεξήγησα, ούτε και θα κάνουμε ανταλλαγή χαρακτηρισμών (για πλάκα το είπα αυτό)... Απλά κι εγώ σε εκτιμώ όπως ξέρεις και θα ήθελα την άποψή σου πάνω σε αυτό το ζήτημα που έχω θέσει.

Παρατηρείς κάποια ανεξήγητα απότομη αλλαγή σε αυτό τον τομέα?

bball.gif
traveller
QUOTE(lamar @ May 26 2010, 23:02 ) *
Βλεπεις που μου απαντας σε λαθος βαση? Στο ποστ σου εγραψες, οτι τα σουτ δεν ηταν ελευθερα. Δεν εγραψες οτι ηταν ελευθερα αλλα αυτοι που τα εκαναν δεν ειναι καλοι σουτερ κατα τη γνωμη σου, γιατι δεν χρειαζεται να εισαι καλος σουτερ για να βαλεις τετοιο σουτ. Καλος σουτερ χρειαζεται να εισαι για να βαλεις ενα σουτ σαν αυτο που εβαλε ο Νικολας στην τεταρτη περιοδο που με το που πηρε το σκριν το καρφωσε και μαλιστα μετα απο ντριμπλα.

Οχι φιλε trav θα αλλαζε αν εβαζε δυο ο Κλειζα, ή καποιος αλλος, γιατι οταν το ματς ειναι στο χ, κανει αστοχο ανενοχλητος ο Πεν, καπακι τριποντο ο Φωτσης, αστοχο ανενοχλητος ο Κλειζα, καπακι τριποντο ο Φωτσης. Οταν η διαφορα ειναι μονοψηφια, κανει ανενοχλητος αστοχο ο Τεοντοσιτς καπακι δυο στα δυο ο Σπανουλης και ολοκληρωνεται το πρωτο ημιχρονο με αστοχο του ολομοναχου Κλειζα απο τη γωνια.

Υ.Γ Επισης διαβαζω για τα νευρα του Κλειζα. Που ειδατε εσεις σημερα τον Κλειζα με τα νευρα του να κανει κακο? Ισα ισα δυο φορες που προκληθηκε δεν εκανε τιποτα. Μια απο τον Φωτση και μια απο τον Τσαρτσαρη που ντυθηκε Ισπανος πηγε του κολλησε τη μουρη του και μετα αρχισε τις βουτιες αλλα Φελιπε Ρεγιες.

Ναι, έχεις δίκιο άλλαξα θέμα άθελά μου. Άλλο τα χάνεις επειδή δεν είναι ελεύθερα και άλλο τα χάνεις επειδή και ελεύθερα δεν είναι και δε σουτάρουν καλοί σουτέρ.

Ο Κλέιζα είναι καλός σουτέρ, δε διαφωνεί κανείς με αυτό. Και συμφωνώ και με rankin που λέει ότι έδινε την εντύπωση ότι πάλευε μονος του (και ούτε προκλητικός ήταν) αλλά εντάξει 0/5 δεν είναι σύνηθες αλλά του δικαιολογείς μια κακή βραδιά.
Στον Τσίλντερς όμως δε μπορείς να βασιστείς απ έξω , έχει πλέον αποδειχθεί αυτό ιμηο.

Το εάν δεν χρειάζεται να είσαι καλός σουτέρ για να βάλεις τα ελεύθερα : Πιθανό και να παίζει κάτι τέτοιο αλλά εάν δε σου μπουν τα δυο τρία πρώτα κάτι που είναι σύνηθες σε όλους ακόμα και στους καλύτερους και βλέπεις τον άλλον να πατάει γκάζι, βαραινουν και τα πόδια, χάνεις και την αυτοπεποίθησή σου, παίζει και εκτός έδρας , ε δε θέλει και πολύ.

Αλλά δες και το άλλο : Και με την Παρτίζαν 4/23 είχες, αυτό θα πρέπει να προβληματίσει νομίζω. Όχι εσένα, γενικά μιλάω.
a bullet for your head
Κατα κυριο λογο η νικη προηλθε απ την αμυνα.
Ο ΠΑΟ περιορισε ολους τους επιθετικους εκφραστες του ΟΣΦΠ,τους δημιουργους & τους επιθετικους προσανατολισμους.
Ο Παπαλουκας δεν μπορεσε να δημιουργησει καθολου για τους συμπαικτες του,δεν βρηκε πολλες ευκαιριες για να διεισδυσει & οποτε το εκανε,ηταν αστοχος.
Το inside game αντιμετωπιστηκε καλυτερα απο ποτε(low-post game & high-low συνεργασιες).
Ο Τεοντοσιτς,πλην της αρχης,αντιμετωπιστηκε ιδανικα,τοσο στη δημιουργια,οσο & στην εκτελεση.
Ελεχθηκε πληρως η δραστηριοτητα του Κλειζα,τοσο στη περιφερεια,οσο & στο low-post.
Εγινε παρα πολυ καλη δουλεια πανω στος Τζος,τοσο οταν ειχε τη μπαλα,οσο(& το σημαντικοτερο),& στη κινηση του χωρις αυτην.

Επιθετικα ηταν solid & decent.
To διδυμο Πεκοβιτς-Μπατιστ εκανε παρα πολυ καλη δουλεια στην εφαρμογη των pick n' roll,στα post-up,στη φθορα των αντιπαλων ψηλων & στις τελικες προσπαθειες.
Το διδυμο Φωτση-Τσαρτσαρη,εδωσε αυτο που ειχε λειψει καιρο τωρα....το καλο μακρινο σουτ απ τη θεση 4.
Η 3αδα Διαμαντιδης-Σπανουλης-Νικολας,εκανε εξαιρετικη δουλεια στην εφαρμογη των pick n' roll(O Ντρου εκανε επισης & παρα πολλες κουρσες στην baseline,ταλαιπωροντας τους προσωπικους του αντιπαλους),στη συνεχη δημιουργια ρηγματων & στη τροφοδοτηση του Πεκοβιτς.

Η επικρατηση ηταν περα για περα καθαρη & δικαιη & αξιζουν παρα πολλα συγχαρητηρια στους παικτες & τους προπονητες του ΠΑΟ.

QUOTE(Manu7 @ May 27 2010, 01:59 ) *
Σ'αυτό που λέει ο Sokos συμφωνώ και γω.
Αλλά πιστεύω ότι plan b δεν έχει ούτε ο ΠΑΟ φέτος.
Αν δεν βάζει τα τρίποντα,θα σουτάρει μέχρι να τα βάλει.
Απλά συνήθως τα βάζει.Σε κάποια κρίσιμα ματς όμως δεν το κατάφερε.

Μιλωντας για το συγκεκριμμενο ματς θα διαφωνησω.
Ο ΠΑΟ ειχε παρα πολλα option στην επιθεση.
Ειχε pick n' roll game,split out game,inside game & απ τους ψηλους & απ τον Διαμαντιδη,πετυχε φθορα των αντιπαλων & οδηγηθηκε αρκετες φορες στη γραμμη του φαουλ.
Εντωμεταξυ ολα τα μακρινα σουτ ηταν ελευθερα & πολυ καλες επιλογες,προιον μιας υπομονετικης & καλης κυκλοφοριας & αριστου διαβασματος του ελευθερου παικτη.
Δεν εδειξε καμια μονομερεια & ειχε συνεχεις εναλλαγες στους επιθετικους του προσανατολισμους.
Bonzo
Πάμε τώρα να ξεκινήσουμε να βάζουμε και κανα σουτάκι... Έλεος πια με τα τούβλα σου

Οταν χρειαστεί θα τα βάλει (βλέπε παιχνίδι με πανελλήνιο).
Κρίμα που δεν πήρε χρόνο και ο Σερμαντίνι σήμερα.
Ginobili
Κανά λινκ ρε παιδιά...ας στείλει κάποιος να κατεβάσουμε τον αγώνα με κανά τορεντ.

Στα του αγώνα....δεν ξέρω τι να πω....δεν ξέρω τι να σχολιάσω.Η αλήθεια είναι ότι ψιλοέπαθα και ένα σοκ με την εμφάνιση του Ολυμπιακού.Μου θύμισε Ολυμπιακό του Ποστέλ και του Μαρκί Πέρι....
Για το 0/23 δίνω πρωταρχική ευθύνη στον Γιαννάκη....δεν έχει ξαναγίνει αυτό.Ψυχολογία ΜΗΔΕΝ....κόμπλεξ....

Υ.Γ Για τον Τέπιτς πιστεύω ότι δεν αξίζει ούτε να τον κατακρίνουμε...ούτε γενικά να αναφερόμαστε στο όνομα του
lakersdynasty
μεχρι το πρωι-μεσημερι λογικα θα υπαρξουν λινκ απο rapidshare για τον αγωνα.
24 me 5
Ο ολυμπιακός είναι πλέον προβλέψιμος. Ο πεν και ο μπεβερλι δεν απειλούν καθόλου.
Ο μαυροκεφαλίδης λίγος για αυτό το επίπεδο. Ο βασιλόπουλος,βούισιτς δεν μπορούν να
ανταπεξέλθουν. Ο παπαλουκάς έχει συνηθίσει μόνο να πασάρει και δεν παίρνει πρωτοβουλίες
(π.χ.να ποστάρει όπως ο διαμαντίδης και να βγάλει φάσεις).Ο τεόντοσιτς είναι με τις μέρες του
και το χειρότερο η μαύρη τρύπα στην άμυνα.Ο μπουρούσης δεν έχει μάθει να ποστάρει και παίζει
περιφερειακά.Ο σχορτσιανίτης είναι η δύναμη του ολυμπιακού,αλλά είναι αργός και δεν μπορεί να
ακολουθήσει τους περιφερειακούς του παο,έχει πάντως μεγάλη βελτίωση και αποτελεί το μέλλον του
ελληνικού μπάσκετ.Ο κλέιζα είναι μεγάλος παίκτης αλλά προβληματικός χαρακτήρας.
Το παιχνίδι το έχει χάσει ο γιαννάκης.Δεν ελέγχει καθόλου τα αποδυτήρια και ο κάθε παίκτης κάνει
ότι θέλει.Δεν έχει κάνει σωστή διαχείρηση του υλικού.Δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ατού της ομάδας.
Να βγάλει συστήματα πάνω στις δυνατότητες(π.χ να ποστάρει τον κλέιζα, να πάρει double stuck να
σουτάρει ο τεόντοσιτς).Έχει κάνει λάθος από την αρχή στο στήσιμο της ομάδας και το χρεώνεται
αυτό.
Με το μισό μπάτζετ μπορούσε ο ολυμπιακός να φτιάξει καλύτερη ομάδα,με καλές επιλογές παιχτών.
Το πρωτάθλημα πάλι ο παναθηναικός θα το πάρει φέτος εκτός αν γίνουν θαύματα.
a bullet for your head
Διαβασα οτι ο Γιαννακης απαγορεψε στους παικτες του να προβουν σε δηλωσεις,ενω ερωτηθεις για το τι τους ειπε στα αποδυτηρια,ανεφερε πως ''Εχουμε να πουμε πολλα.Δεν φτανουν αυτα που ειπαμε στα αποδυτηρια''..

Ειναι λογικο η ψυχολογια να ειναι υπο του μηδενος,ομως μηπως τελικα υπαρχει καποιο ''θεμα''?
thrylos7
Μιας κι έτυχε να πέσω πάνω του... biggrin.gif

Sokos
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να θάψουμε τους μισούς μας παίκτες. Ειδικά όταν μέσα στην χρονιά έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν και μάλιστα πολλά.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι παίκτες σούπερμαν δεν υπάρχουν. Μπορεί κάποιος να σεληνιαστεί και να σου πάρει ένα οριακό ματς, αλλά δεν γίνεται να ναι αυτό το σχεδιό σου και η ελπίδα σου. Αν πάρεις έναν-έναν τους πάικτες πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα παιρνε triple crown από τον Σεπτέμβριο φέτος..

Όλοι οι παίκτες όμως έχουν και αδυναμίες. Η μαγκιά είναι να κρύβεις τις αδυναμίες και να μεγιστοποιείς τα πρωτερήματα.

Ο Ολυμπιακός κολλάει ως σύνολο. Τον διαβάζουν εύκολα, και όσοι έχουν τους παίκτες και τους προπονητές για να το κάνουν, τον μπλοκάρουν και μετά ψάχνουμε να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι. Ο Βούισιτς γίνεται αργός, ο Childress άμπαλος, ο Παπαλουκάς συνταξιούχος, ο Kleiza προβληματικός κτλ κτλ

Οι μεγάλες ομάδες (Barca, ΠΑΟ) βρίσκουν το κουμπί μας και παθαίνουμε κοκομπλόκο. Δεν είναι τυχαίο που και στο Παρίσι και ήμερα ήταν πολλά με λίγα.

Έχω την εντύπωση πως με τις καλές ομάδες, είτε θα κερδίσουμε (δεν θα καταφερουν να μας κλείσουν) είτε θα χάσουμε εύκολα...

Να δούμε του χρόνου αν θα διορθωθεί αυτό..

Manu7
QUOTE(thrylos7 @ May 27 2010, 03:34 ) *
Μιας κι έτυχε να πέσω πάνω του... biggrin.gif

71.gif 69.gif
Γίνεσαι κακός...tongue.gif
Bonzo
Ο αγώνας υπάρχει στο greektracker για όποιον είναι μέλος
lakersdynasty
sportdog/Παρασκήνιο: Το «ντοπάρισμα» του Ομπράντοβιτς με τις αφίσες στα αποδυτήρια
27 Μαϊ, 01:12 Από sportdogteam

Ένα παλιό και ιδιαίτερα επιτυχημένο κόλπο εφήρμοσε πριν από το τζάμπολ του σημερινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε εντολή λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ώστε στα αποδυτήρια των «πρασίνων» να υπάρχει κολάζ φωτογραφιών από τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων» με το κύπελλο στα χέρια.

Πρόκειται για μία πάγια τακτική του προπονητικού τιμ του «τριφυλλιού», σε μία προσπάθεια να τονώνει τους παίκτες του πριν από τα μεγάλα παιχνίδι. Από το σημερινό αποτέλεσμα, μάλλον το κόλπο είχε απόλυτη επιτυχία.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε, πως ο «Ζοτς» είχε κάνει το ίδιο και πέρυσι, όταν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στην κανονική διάρκεια με τα πρωτοσέλιδα των «κόκκινων» εφημερίδων, που έγραφαν «ήρθε η ώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα»…

thumbsup.gif
PrasiniThyella
Οπως και το 2007 στο final-4 με το περιφημο γλέντι που ειχαν κανονισει οι αντιπαλοι υποτιθεται μετα τον αγώνα...

Αυτο λεγεται αγωνιστικός εγωισμός...
ViC
Αλλάζει έδρα ο ολυμπιακός; Γιατί άκουσα ότι σήμερα έχτισε καινούριο γήπεδο. Κακίες...
Αλλά και 10/23 τρίποντα να είχε, πάλι θα έχανε.
Το πάρτυ του παναθηναϊκού απόψε μέσα στη ρακέτα δεν είχε προηγούμενο.
Πέκοβιτς, Μπατίστ έκαναν ό,τι ήθελαν όποτε ήθελαν
ο Φώτσης ξύπνησε και ο Τσαρτσαρής αναστήθηκε
Ο Κλέιζα όταν γεννήθηκε έβρισε το γιατρό που τον ξεγέννησε. Γιατί απλά γεννήθηκε με νεύρα.
Ακόμα μια κακή εμφάνιση του Τεόντοσιτς σε ένα κρίσιμο ματς.
Πάντως η γνώμη μου είναι ότι αν ο ολυμπιακός πάρει κάποιο ματς στο οακα, αυτό θα είναι το πέμπτο (αν φτάσουμε ως εκεί...)
Anaz
Ο Κλέιζα όταν γεννήθηκε έβρισε το γιατρό που τον ξεγέννησε. Γιατί απλά γεννήθηκε με νεύρα.
Νευρικος και κωλοπαιδι ο Κλειζα, αλλα το'χουμε παραχεσει λιγο μου φαινεται.. Χτες ειδικα παρολο που η ομαδα του παρεπαιε και ο ιδιος δεχοταν "προκλησουλες" απο τον Τσαρτσαρη, μια χαρα κρατηθηκε..! Εκτος αν φταιει αυτος ΚΑΙ για το χτεσινο περιστατικο με τον Κωστα -που σιγουρα ειχε μπει "ντοπαρισμενος" απ'τον Ζοτς γι'αυτο το μαρκαρισμα, καθως δεν συνηθιζει τετοια..-.

Ο Παναθηναικος εμφανιστηκε ΤΡΟΜΕΡΑ διαβασμενος και εξεθεσε στο μεγιστο τα προβληματα που παρουσιαζει ο Ολυμπιακος τον τελευταιο 1.5 μηνα.. Ομαδα χωρις ψυχολογια, χωρις συνοχη, χωρις αγωνιστικο πλανο. Η χτεσινη ΕΙΚΟΝΑ μαλιστα -περα απο την αστοχια ρεκορ δηλαδη- ηταν τοσο τραγικη που πραγματι κι εμενα δεν ξερω αν με καλυπτει πλεον το ζητημα της κουρασης (και της διστακτικοτητας του προπονητη του) που ειχα θιξει μετα το final four. Πραγματικα προβληματιζομαι κι εγω για τον αν οντως τα περιστατικα στο Παρισι δεν ηταν τελικα και τοσο αθωα, οσο τα ειχα εκτιμησει αρχικα. τι να πω...

Σε καθε περιπτωση, πιστευω οτι μια νικη στο ΣΕΦ θα ισορροπησει λιγο τα πραγματα οσων αφορα την εξελιξη της σειρας, δεδομενου οτι θα δωσει λιγο ψυχολογια κι οτι ΤΟΣΟ κακοι δεν μπορει να ξαναεμφανιστουμε, κι απ'την αλλη ο Παο εξακολουθει να εχει αδυναμιες που μπορουμε να χτυπησουμε..
Βεβαια με την εικονα που εχει η ομαδα, υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι για τη σειρα, και θεωρω μαλιστα ΠΑΡΑ πολυ δυσκολο το επομενο ματς για τον Ολυμπιακο.

Σε καθε περιπτωση χρειαζεται ψυχραιμια, υπομονη και στηριξη μεχρι το καλοκαιρι που θα (πρεπει να) ληφθουν αποφασεις και θα γινουν οι διορθωτικες κινησεις που χρειαζονται..
vastravoud
Δεν είδα τη φάση κάτω απ' τη ρακέτα και δεν ξέρω πόσο ο ίδιος "προκλήθηκε" και πόσο έριξε την αγκωνίτσα του, γι' αυτό και ίσως βιάστηκα να μιλήσω.

Ο ίδιος ο Τσαρτσαρής πάντως υποβάθμισε το γεγονός στη συνέντευξη.
rankin
σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απο την ιστοσελίδα kaigamwtaparaskinia.gr το λεωφορείο του Ολυμπιακού έπαθε λάστιχο πριν φτάσει στο ΟΑΚΑ. Οι παίχτες, θεωρώντας ότι δεν θα προλάβουν, προσέλαβαν 10 περαστικούς, τους έδωσαν τις φανέλες της ομάδας και τους έστειλαν να παίξουν αντί αυτών. Στην συνέχεια πήραν ταξί και πήγαν στο Βέρτη!

η πληροφορία είναι διασταυρωμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης..
modernam
QUOTE(MaJesty23 @ May 27 2010, 01:29 ) *
Ειλικρινά τρελαίνομαι όταν λέτε πεθαμένους τον Φώτση και τον Τσαρτσαρή!Μπορεί να μην κάνουν σούπερ χρονιά αλλά παίζουν 10 χρόνια στο προσκήνιο και είναι υψηλού επιπέδου!Σε τέτοια ματς θα παίξουν!Δεν είναι των δηλώσεων ,ουτε των υποσχέσεων όπως ο Μπουρούσης αλλά αν τους βγεί το παιχνίδι θα παίξουν!
Ο Τσαρτσαρής παίζει να είναι ο πιο μπασκετικος Ελληνας ψηλος της 10 ετιας !Παίζει πλάτη,σουτάρει και έχει τρίπλα και ας είναι 2.10!

μπράβο στα παιδιά

μακάρι να συνεχίσουν να παίζουν πολλά χρόνια μπασκετ .... στον ΠΑΟ βέβαια.
rankin
και κάτι τελευταίο για το χθεσινό παιχνίδι γιατί σχεδόν το έχουμε εξαντλήσει το θέμα
περιληπτικά θα πω πως ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην έχει σχέδιο, ή να μην έχει ψυχραιμία για να εκτελέσει το όποιο σχέδιο μπορεί να υπήρχε

Όταν βλέπεις το Μπουρούση ή τον Τεόντοσιτς στο τρίποντο, και κάνουν 1-2-3 προσποιήσεις αλλά δεν ελευθερώνονται, αλλά και πάλι, τελικά επιλέγουν να σουτάρουν αντί να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, τότε ξέρεις πως κάτι έχει πάει στραβά.
Ας κυκλοφορήσει η μπάλα. Ας βρεθεί η σωστή επιλογή και ας είναι άστοχη. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον να έχει γίνει κάτι σωστό

Επίσης, μπλοκ αουτ.. Τραγωδία.. Αφηρημάδα ή έλλειψη πάθους για το αμυντικό ριμπάουντ..
Άλλο. Οι αργές επιστροφές στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έβγαζε αιφνιδιασμό απο χαμένη βολή του Ολυμπιακού!
Μιλάμε για ασύλληπτα πράγματα. Μιλάμε για πράγματα που και ερασιτεχνικές ομάδες θα τα έκαναν καλύτερα.

Δεν ξέρω τι φταίει. Τι μπορεί να έχει πάει στραβά.. Να έλεγε κανείς ότι αυτή η ομάδα όλη τη σεζόν έχει τέτοια χάλια, να το καταλάβω. Να δεχτούμε ότι είναι ανίκανοι παίχτες και προπονητές και να μην στεναχωριόμαστε.
Αλλά, πανάθεμα τους, έχουν παίξει εξαιρετικό μπάσκετ για ένα τρίμηνο και συμπαθητικό για όλη την υπόλοιπη σεζόν.
Τι πάθανε απο το final 4 και μετά; Πως μπορεί να εξηγηθεί όλο αυτό;
Εντάξει ο Μίλος ήταν ο κινητήριος μοχλός, και τα έχει πλέον φτύσει.. Αλλά, ένας παίχτης είναι ικανός να παρασύρει όλη την ομάδα προς τα κάτω; Δεν έχει νόημα!

Είναι ανεξήγητα αυτά που συμβαίνουν..
Όπως είναι ανεξήγητο να μπαίνει αλλαγή ο Μπουρούσης και να τον πιάνει η κάμερα να μπινελικώνει τους συμπαίκτες του που βγαίνουν..
Ακόμα και αν υπάρχει κακό κλίμα, το βρίσκω απαράδεκτο να βγαίνει εις βάρος της ομάδας και της συνολικής προσπάθειας.
Όποιος δεν θέλει να παίζει ας δηλώσει αδιαθεσία και ας πάει σπίτι του. Ας παίξει ο Σλουκας και ο Γλυνιαδάκης, αν αυτοί έχουν μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά! Τι να πω; Ακούγεται γελοίο, αλλά από το να έχω κάμποσα εκατομμύρια να περιφέρουν το κουφάρι τους στο παρκέ, καλύτερα να έχω μερικούς ταλιμπάν που τουλάχιστον θα τα δώσουν όλα
Καλύτερα τον Μπέβερλι που πανηγυρίζει για ένα κλέψιμο, παρά κάποιους που δεν δίνουν το χέρι στους συμπαίκτες τους, διασύρονται από τον Παναθηναϊκό, και νοιώθουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα..
hagi
Για μένα το παιχνίδι δεν χωράει κριτική..Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και ήρθε φυσιολογικά το αποτέλεσμα..Το θεμα είναι ότι δεν δικαιολογήτε τέτοια εμφάνιση από τον Ολυμπιακό.Ομάδα τέτοιου επιπέδου να χάνει για πλάκα 20 πόντους δεν είναι φυσιολογικό..Αυτό δείχνει για άλλη μια φορά φέτος ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ ασταθείς.
Και το κακό είναι ότι η μπάλα τους παίρνει όλους..Δηλαδή δεν υπήρχε ούτε ένας παίχτης να ξεχωρήσει.. Δεν έχει νόημα να σχολιάσω αγωνιστικά. Θα πρέπει να αλλάξει την ψυχολογία του ο Ολυμπιακός αν θέλει να έχει τύχη στην σειρά..
rchos
εχω διαβασει ολα τα ποστ μεχρι τωρα και απορω πως υποβαθμιζεται το γεγονος του 0/23 απο μερικους.το 4/23 ναι μπορει να συμβει και πανω απο μια φορα σε κακες βραδιες.το 0/23 ομως δεν συμβαινει ποτε σε φυσιολογικη ομαδα.ποτε ομως.εκτος αν αυτη η ομαδα αποτελειτε απο δεκαχρονα οπου αν ο προπονητης τους αφησει δεκαχρονα να βαρεσουν 23 τριποντα τοτε πρεπει να εκδιωχθει αυτοματα.εμενα παντως ο προπονητης μου τα πρωτα χρονια μονο τα ποδια που δεν μου σπασε οταν δοκιμασα σε αγωνα τριποντο(με προοριζε και για ψηλο βεβαια).παμε τωρα παλι στα χθεσινα.αυτο το 0/23 δεν ειναι μονο του.δεν το κοιτας σαν στατιστικο και μονο.οι παιχτες του οσφπ μπηκαν στο παιχνιδι με εναν φοβο ανευ προηγουμενου και με ενα αγχος(αυτο οχι ανευ προηγουμενου) και μετα τις πρωτες κακες συγκηριες(τα δυο τριποντα του φωτση με αντιστοιχα χαμενα ελευθερα δικα μας) ουσιαστικα κατερευσαν.ο παναθηναικος οπως ειπε και ενας φιλος (δεν θυμαμαι ποιος συγνωμη) δεν εκανε φοβερο παιχνιδι χτες.ηταν απλα καλος και ευστοχος.ταυτοχρονα βεβαια σε σχεση με τον ολυμπιακο ηταν πολυ καλυτερος.αν ο οσφπ μπορουσε να τον κοντραρει πιο πολυ πιθανοτατα να ηταν ακομη καλυτερος ο παο και απλα να επαιξε οσο επρεπε για να παρει μια ευκολη νικη.αυτο παντως που εχουμε σαν απτο αποτελεσμα ειναι οτι ο παο επαιξε καλα απλα ενω ο ολυμπιακος απλα δεν εμφανιστηκε.υπο αυτη την εννοια αυτο που διαφοροι ειπατε πως αυτο το παιχνιδι απεδειξε οτι ολα εξαρτουνται απο τον παο και το πως θα κατεβει δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.το χτεσινο ματς ηταν καθαρα ευθυνη του οσφπ πως κατεληξε.
αυτα τα ολιγα απο μενα.
sportdog/Παρασκήνιο: Το «ντοπάρισμα» του Ομπράντοβιτς με τις αφίσες στα αποδυτήρια
27 Μαϊ, 01:12 Από sportdogteam

Ένα παλιό και ιδιαίτερα επιτυχημένο κόλπο εφήρμοσε πριν από το τζάμπολ του σημερινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε εντολή λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ώστε στα αποδυτήρια των «πρασίνων» να υπάρχει κολάζ φωτογραφιών από τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων» με το κύπελλο στα χέρια.

Πρόκειται για μία πάγια τακτική του προπονητικού τιμ του «τριφυλλιού», σε μία προσπάθεια να τονώνει τους παίκτες του πριν από τα μεγάλα παιχνίδι. Από το σημερινό αποτέλεσμα, μάλλον το κόλπο είχε απόλυτη επιτυχία.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε, πως ο «Ζοτς» είχε κάνει το ίδιο και πέρυσι, όταν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στην κανονική διάρκεια με τα πρωτοσέλιδα των «κόκκινων» εφημερίδων, που έγραφαν «ήρθε η ώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα»…

λεω και εγω δεν θα το πει κανεις.να το το ειπαν.μεγαλος προπονητης ο ομπραντοβιτς και η παραπανω ειδηση ειναι η αποδειξη.το παιχνιδι το πηραν οι αφισες και οχι οι παιχτες του παο.γατος της ψυχολογιας ο σερβος!κερδισε το παιχνιδι πριν καν γινει με αυτη την κινηση.ελεος με αυτες τις φοβερες μπασκετικες αναλυσεις μερικων.μηπως οι αφισες αυτες ειναι και ο λογος που οι παιχτες του ολυμπιακου κατεβηκαν να παιξουν σαν κοτες?υπαρχουν πληροφοριες πως εμαθαν το κολπο με τις αφισες του ομπραντοβιτς πριν τον αγωνα και τους κοπηκαν τα ποδια.γιαυτο και βγηκαν να παιξουν σαν σχολιαροπαιδα!
η ειρωνεια πιο πανω δεν εχει να κανει με σενα lakerdynasty αλλα με τον δημοσιογραφο.
θελω να δω οταν ο οσφπ κατεβει και νικησει τον παο στα ισα και εχουν μπει οι αφισες αυτες τι θα λενε μερικοι για την αλανθαστη αυτη τεχνικη.το εχω ξαναπει πως τετοια σχολια για κολπα πετυχιμενα και αλανθαστα το μονο που κανουν ειναι να μειωνουν την ομαδα του παναθηναικου.

Υ.Γ. αλλη κορυφαια ατακα δημοσιογραφου για τον ομπραντοβιτς χτες.ο μαγουλας οταν ο σπανουλης εκανε 2ο φαουλ και ειπε στον ομπραντοβιτς να τον αφησει μεσα κατι που συνεβει λεει ο μαγουλας: να Η αποδειξη οτι ο ομπραντοβιτς ειναι ο καλυτερος προπονητης!ρε μαγουλα λιγο προσοχη στο τι λεμε.εχει κανει τα παντα στη καριερα του και μας απεδειξε οτι ειναι ο καλυτερος επειδη αφησε μεσα τον σπανουλη?
Υ.Γ.2 ειχα χρονια να μην αγχωθω καθολου ουτε πριν ουτε κατα την διαρκεια ενος αγωνα με τον παο.αυτο μαλλον απο οτι φανταζομαι εχει να κανει με την ευρωλιγκα.οπως ειχα ματαπει προ φαιναλ 4 για πολλους λογους η ευρωλιγκα με ενδιαφερει περισσοτερο και ειμαι ακομη ξενερωμενος απο αυτο που εγινε εκει.εδω δεν ειχα ορεξη να παω στο γηπεδο με το μαρουσι.
xristos_metal
Και εγω περιμενα οτι θα νικησει ο Παο, ελεγα ισως να ριξει και καμμια 20αρα αλλα δε το περιμενα να γινει τοσο ευκολα. Αυτο το ποσοστο στα τριποντα ειναι εξωπραγματικο και ισως μπει και στα βραβεια γκινες. Δε νομιζω να εχει ξαναγινει ακομη και σε φιλικο ματς. Ωστοσο δε πρεπει να μεινουμε μονο εκει γιατι ο Ολυμπιακος υστερουσε σε ολους τους τομεις και οχι μονο στα τριποντα. Οι 8 ασσιστ ειναι ενδεικτικες για το ποσο ομαδικα επαιξε, ενω και η διαφορα στα ριμπαουντ δειχνει τη θεληση για τη νικη. Τρεις ομαδικες προσπαθειες μου εχουν μεινει σε ολο τον αγωνα που ουσιαστικα ηταν πασες του Παπαλουκα στο Τεοντοσιτς και ετοιμο καλαθι. Τα υπολοιποα που εχω συγκρατησει ειναι αστοχια, κακες επιλογες, ατομικοτητα, εκνευρισμος και γκρινια.

Παντως παρομοια εμφανιση δυσκολα επαναλαμβανεται, αλλα ετσι λεγαμε και μετα τον ημιτελικο με την Παρτιζαν, ετσι λεγαμε και μετα τον τελικο με την Μπαρτσελονια. Πραγματικα ομως χειροτερα δε παει. Ακομη ομως και να βελτιωθει δε ξερω κατα ποσο ειναι αρκετο για να νικησει τη Κυριακη.
GMlls
QUOTE(AZ1980 @ May 27 2010, 01:45 ) *

bball.gif

ένα περιστατικό που έγινε στο παρίσι και το είδε πολύ κόσμος ήταν αυτό με τον μπουρούση μετά απο 3ποντο να γυρνάει και να κάνει χειρονομίες στο γιαννάκη λέγοντάς του ¨μη μιλάς¨ ενώ και χθές πάλι ο ίδιος έβρισε τον κλέιζα όταν το σκόρ ήταν 47-31.
rankin
QUOTE(xristos_metal @ May 27 2010, 11:17 ) *
Παντως παρομοια εμφανιση δυσκολα επαναλαμβανεται, αλλα ετσι λεγαμε και μετα τον ημιτελικο με την Παρτιζαν, ετσι λεγαμε και μετα τον τελικο με την Μπαρτσελονια. Πραγματικα ομως χειροτερα δε παει. Ακομη ομως και να βελτιωθει δε ξερω κατα ποσο ειναι αρκετο για να νικησει τη Κυριακη.

Κοίτα, πάτο έπιασες. Αυτό είναι σίγουρο
το θέμα είναι αν θα κάνεις γκελ και θα σηκωθείς (και πόσο θα σηκωθείς) ή αν θα μείνεις κολλημένος εκεί..
PanosIlio
Είμαι πολύ απογοητευμένος, είχα και άγχος τρομάρα μου και νόμιζα πως δεν θα δω και πάλι το ίδιο έργο.

Είναι πολύ απλό IMHO, από τη μία μεριά είχες μια ομάδα που αποτελούνταν από ΑΝΤΡΕΣ και από την άλλη είχες μια ομάδα που αποτελούνταν από παιδάκια... Τέλος. Τόσο απλά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.