QUOTE (Dominique @ May 31 2012, 04:05 )
Θα συμφωνουσα αν δεν ειχες ξεχασει το επιπεδο "Προσωπικοτητες".
Οπως και ναχει,εγω εχω να θεσω το ζητημα σε αλλη βαση.
Δεν ξερω τι τροπη εχει παρει το φορουμ,ειδα καποιους παλιους γνωστους να εχουν ποσταρει και χαιρομαι γιατι εχουν λογο και αποψη.Το φορουμ σταματησα σταδιακα να το διαβαζω οταν εισεβαλε σε αυτο ο οπαδισμος,δηλαδη οταν ο Ολυμπιακος απεκτησε στα χαρτια παρομοιας ισχυος ομαδα με τον Παναθηναικο(2ος χρονος Αγγελοπουλων) και οι οπαδοι του πιστευωντας οτι η ομαδα τους αδικειται απο το συστημα και ψαχνοντας αντιβαρο για τα ποδοσφαιρικα,αρχισαν να αμφισβητουν τις νικες του Παναθηναικου επι των ιδιων.
Μιας και χτες πλεον,ηταν πιθανοτατα και η δικη μου τελευταια εμφανιση στο ΟΑΚΑ ειπα να ξαναποσταρω μετα απο καιρο.
Ο Θεος του καθενος ευλογησε εμας τους ανθρωπους που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον αθλητισμο και ετυχε να γινουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ να παρακολουθησουμε μια απ τις 3-4 μαλλον καλυτερες ομαδες(μαζι με Ρεαλ του 60' ,Βαρεζε του 70' και Γιουγκοπλαστικα) ολων των εποχων!
Εβλεπα χθες στο γηπεδο γυρω μου,αφιονισμενους τυπους να πετανε καφεδες σε κατι αλλους ανθρωπους που φορανε γκρι(για ποιο λογο αραγε),αλλους να ωρυονται και να μην αφηνουν σε ησυχια τα οσια και ιερα του διπλανου τους και αλλους σταθερα να δειχνουν επιδεικτικα προς τα γεννητικα τους οργανα σε νεαρους αθλητες!Ευτυχως υπηρχαν και πολλοι που διασκεδαζαν,γελουσαν ή προβληματιζονταν,αρκετοι που εδειχναν γαληνιοι.Μαλλον ενας απ τους τελευταιους θα μουν κι εγω.
Θελω να πω πως καποιοι ανθρωποι δε θα βρουν τη σωτηρια τους ακομα κι αν ανεβει ο Διαβολος να τους την προσφερει.
Αυτη η ομαδα εμενα προσωπικα,αλλα πιστευω και σε πολλους αλλους μας ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.Αυτο δεν ειναι και το νοημα του αθλητισμου αλλωστε;Ξερω πως ο πρωταθλητισμος δεν ειναι αγνος και αν δεν ακολουθειται με νικες σε αρρωσταινει(υπαρχει και ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος αλλωστε),αλλα αυτην την ομαδα του ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
Αυτο δεν καταλαβαινουν οι φιλοι Ολυμπιακοι που η πλειονοτητα αυτων δηλητηριαζει τις νικες του αντιπαλου με σχολια που αλλους δεν τους αγγιζουν και αλλους δεν τους αφηνουν να το χαρουν και να γινουν καλυτεροι.Ευχομαι να το καταλαβουν,αλλα θελει χρονο και 1 ευρωπαικος τιτλος ειναι φανερο πως δεν σε αλλαζει καθολου.Θεωρω ΑΣΤΕΙΑ την κουβεντα για τη διαιτησια ισως επειδη με συμφερει,αλλα αυτο με βοηθαει να παραδεχτω ξεκαθαρα,οτι στην κρισιμοτερη καμπη της χρονιας ο αντιπαλος ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και σε αντιθεση με οσα λενε τα πρασινα παπαγαλακια,δε θα μου φταιει κανενας Πηλοιδης αν χασω το πρωταθλημα.Ελπιζω εδω μεσα να μην υπαρχει τετοια ταση Παναθηναικων...
Ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου τους Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς,Σαρουνας Γιασκεβιτσιους,Δημητρη Διαμαντιδη και πολλα απ τα αλλα παιδια(μην αρχισω την καταμετρηση),που οπως ειπε και ο πρωτος μας εχουν κανει ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Αυτο δε μας το στερει ΚΑΜΙΑ σφυριχτρα.
Ειδικη μνεια στον ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΙΚ ΜΠΑΤΙΣΤ!!Δεν ξερω αν μας αποχαιρετουσε στο τελος που πηγε προς τους οργανωμενους ,εγω ομως ισως τον ειδα για τελευταια φορα μαζι με τα υπολοιπα παιδια της μεγαλης φουρνιας και θελω να του πω οτι περασα 8 φοβερα χρονια παρακολουθωντας τους!!Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Συμφωνώ απολυτα με τα παραπάνω.
Η διαιτητολαγνεία ειναι κατι που πρεπει να προσπερναμε κι ας ειναι δυσκολο in the heat of the moment.
Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα οπου καθε φαση μπορει να χαρακτηριστει αμφισβητουμενη.
Ο Παναθηναικός της περασμένης 15ετιας ηταν συγκλονιστικός για ολους τους φίλους του μπάσκετ.
Σαν Ολυμπιακος ωφείλω να υποκλιθώ στον Ομπράντοβιτς και τα παιδια του.
Τα μεγαλύτερα μαθήματα που μας εδωσαν ηταν η πιστη στη δυναμη του μπασκετ του προπονητη, η πειθαρχεια στο σχεδιο και η πληρης αξιοποιηση του καθε παικτη με συγκεκριμενο ρολο αναλογα με τα προσοντα του.
Καπως ετσι ο ανθρωπος αυτος επιανε καρβουνα και τα εκανε διαμαντια.
Ευχομαι να μεινει στην Ελλαδα, γιατι θα ειναι για το καλο του Ελληνικου μπασκετ και την Εθνικη.
Και για οσους Ολυμπιακους λενε καλυτερα να φυγει, εχω να πω οτι η αξια ενος τιτλου ειναι τοσο μεγαλη οσο μεγαλος ειναι ο αντιπαλος. Και ο ΠΑΟ του Ζελικο ειναι μεγας αντιπαλος.
Οσο για την ομάδα μου, θεωρω πως η φετινή ομάδα αξιζει τίτλους, γιατι έχει πάθος, ώριμες επιλογές και ομαδικοτητα.
Το συνολο της γκρινιας του Γιαννακη, του Μπουρουση, του Παπαλουκα και του Τεοντοσιτς δεν ηταν ΟΜΑΔΑ και η κατακτηση ενος τιτλου δεν θα το αλλαζε αυτο.
Τη φετινη ομαδα χαιρεσαι να τη βλεπεις. Και της αξιζουν πολλες επιτυχιες.