Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 4ος τελικός Α1 2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
papas86
Ο ολυμπιακος επαιξε χειροτερα αυτο ειναι σιγουρο. Η διαιτησια καλη ηταν. Βγαζω το καπελο στους παιχτες του παναθηναικου για την εμπειρια και την "πονηρια" με την οποια ωθησαν τον ολυμπιακο σε μια μετρια εμφανιση.
giorgos14
QUOTE(PARISINOS @ May 30 2012, 18:37 ) *
Ναι αυτο ειπα και εγω, μετα απο σκεψη. οτι κατα βαση, απλα κατεληγε ο μαικ πανω στον πριντεζη μιας και ο λαζος δεν μπορει να στριψει ουτε με γερανο.

Ασχετο , αλλα πραγματικα ειμαι πεποισμενος, οτι οταν ειναι μεσα ο παπαδοπουλος, πρπει να μπαινει και ο μαριτς, απλα για να του κανει φαουλ και να τον στελνει στις βολες, καταστρεφοντας ΚΑΘΕ επιθεση του ΟΣΦΠ smiley.gif . Ο λαζος μιλαμε οτι μου πρικαλει θλιψη στις βολες, χειροτερη και απο αυτη του γιαβτοκας. πραγματικα παρακαλας να βαλει μια κατα λαθος...

εχουμε και χειροτερο απλα εχει ξεφυγει απο το scouting...Joey Dorsey...0/6 η' 7 αν δεν κανω λαθος στα 2 τελευταια παιχνιδια και γενικό ποσοστο 30 %...σας τον συστηνω ανεπιφυλακτα..ετσι κι αλλιως το θεωρω χαμενο παιχνιδι το επομενο για μας...δωστε μας αλλωθι να βριζουμε καποιον...
Nuntius
QUOTE (giorgos14 @ May 30 2012, 21:43 ) *
ετσι κι αλλιως το θεωρω χαμενο παιχνιδι το επομενο για μας

Γιατί?
karpathos7
ερωτηση..το φαουλ στον χαινς απο τον καλαθη δεν ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του αντιαθλητικου?
lamar
QUOTE(Razorblade Fish @ May 30 2012, 21:35 ) *
Αυτη η σιγουρια θα μας φαει μου φαινεται...Δε χανεται το ματς στο ΣΕΦ και δε χανεται αυτο το πρωταθλημα.Λιγο πιο ταπεινα δεν βλαπτει...Η ομαδα γιατι πρωτη φορα θα παιξει ενα παιχνιδι χωρις αυριο στο ΣΕΦ με την ομαδα με τη μεγαλυτερη προσωπικοτητα στην Ευρωπη...Ελπιζω να μην εχουν αγχος τα παιδια και να αποδειξουν οτι φετος ειναι καλυτεροι τους...

Υ.Γ. ΜΥΘΙΚΟΣ Μπατιστ,ελπιζω αυτο να ηταν το κυκνειο ασμα του.

Γιατι εμεις παιζουμε ρε fish??? Αν εχω εγω σιγουρια ή απαισιοδοξια θα επηρεαστει η ομαδα ???

Υ.Γ Βαριεμαι και να κατσω να γραψω ποσους τιτλους εχω χαρει με τον Ολυμπιακο, την τελευταια δεκαετια...

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!

giorgos14
QUOTE(Nuntius @ May 30 2012, 19:44 ) *
Γιατί?

ειναι το πρωτο do or die παιχνιδι για μια ομαδα που ολη τη χρονια χρησιμοποιουσε ως αλλωθι το στοχο του πρωταθληματος για να κρυψει τις κακες εμφανισεις.Επισης θεωρω πως για 1 παιχνιδι ακομα θα αντεξουν τα ποδια του μπατιστ και του σαρας και πως δεν θα χρειαστουν καροτσακι στο ημιχρονο οπως παρουσιαζεται απο πολλους αισιοδοξους ομοιδεατες μου.Εμπειρια speaking,σημερα επι 3 δεκαλεπτα ημασταν πρωταθλητες ελλαδας και στο τελος φτασαμε να μην μπορουμε να βαλουμε γκολ,οχι καλαθι...Η πιεση φανηκε στους παικτες που ξερουν ποσο θελει ο ολυμπιακος αυτο το πρωταθλημα και μιλαω για τους ελληνες που κινηθηκαν σε πολυ μετρια νερα και το κεσελ που ειναι χρονια εδω.
Συμφωνω σε ολα οσα θα πουν για εδρα,ωθηση και τα λοιπα αλλα ο παναθηναικος ειναι πιο αρτια δομημενη ομαδα σε θεματα ψυχολογιας.Δεν θα επηρεαστει απο ολα αυτα και θα κανει το παιχνιδι που ξερει.Αν ο ολυμπιακος εμφανιστει οπως στο 3ο παιχνιδι τοτε θα μιλαμε για αλλαγη σκυταλης αλλα το θεωρω δυσκολο

να προσθεσω κατι,ωστε να μην με βρισετε...οπως λεει και η υπογραφη μου θα ευχαριστω αυτη την ομαδα για χρονια για αυτο που μας προσφερε στη πολη...δεν μηδενιζω τιποτα απλα εκφραζω μια γνωμη και πραγματικα ελπιζω οτι αυτη η ομαδα θα μεινει ως εχει,με 2-3 διορθωσεις, και θα πρωταγωνιστει για χρονια
keraynopoylos
QUOTE(karpathos7 @ May 30 2012, 19:47 ) *
ερωτηση..το φαουλ στον χαινς απο τον καλαθη δεν ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του αντιαθλητικου?

Εχεις ακουσει πολλες φορες τη φραση "καλαθι και αντιαθλητικο φαουλ"..;

Οταν συνειδητοποιησεις οτι δεν την εχεις ακουσει ποτε, θα καταλαβεις γιατι προφανως και δεν ηταν αντιαθλητικο.

(αν παλι οχι, πες μου, μπορω να το κανω και πιο λιανα)
karpathos7
QUOTE (keraynopoylos @ May 30 2012, 22:05 ) *

Οταν συνειδητοποιησεις οτι δεν την εχεις ακουσει ποτε, θα καταλαβεις γιατι προφανως και δεν ηταν αντιαθλητικο.

εννοεις δηλαδη οτι δεν υφισταται?και ναι,το εχω δει αρκετες φορες να γινεται..εσυ οχι?
giorgos14
QUOTE(keraynopoylos @ May 30 2012, 19:05 ) *

αυτο που λες δεν ισχυει ως απαντηση γιατι αμα εσυ με τραβηξεις απο πισω και εγω πεταξω τη μπαλα και μπει δεν θα πρεπει να μετρησει?απλα αντιαθλητικο δεν ειναι μιας και ο καλαθης κατεβαζει το χερι του την ωρα που ο χαινς ανεβαζει τα δικα του με τη μπαλα ωστε να τελειωσει τη φαση.Θα μπορουσε ανετα να χτυπησει τη μπαλα ,δλδ ,ο καλαθης...το οτι ειναι αρκετα μπουφος ωστε να κανει φαουλ και να το βαλει και ο χαινς δεν σημαινει κατι...
Nuntius
Αυτό θα δινόταν αντιαθλητικό μονάχα αν στο receiving end ήταν κάνας superstar. Και δεν νομίζω καν να δινόταν στην Ευρώπη flagrant. Στο NBA αν ήταν κάνας star στο break τότε μπορεί.
karpathos7
για μενα ειναι παντως καθαρο αντιαθλητικο(ετσι οπως δινεται στην ευρωπη)..καμια σχεση με την μπαλα δεν εχει,καθαρα στο σωμα του χαινς παει και στο χερι αλλα μακρια απο την μπαλα..
dimit
QUOTE(bbplayer @ May 30 2012, 21:16 ) *
don't post under pressure, μέτρα μέχρι το δέκα 69.gif και ρίξε και μια ματιά στη στατιστική. Καλός και χρυσός ο Ολυμπιακός , πρωταθλητής Ευρώπης είναι αλλά δε μπορεί να έρθει στο ΟΑΚΑ για να κάνει βόλτα. Απλά πράγματα.

Η στατιστικη ειναι ο καλυτερος τροπος να πεις ψεματα. Οσοι ΠΑΙΖΟΥΝ μπασκετ κλαταλαβαν γιατι πηρε ο ΠΑΟ τα ριμπαουντ ή γιατι δε βγαιναν τα μαρκαρισματα στον Μπατιστ ενω ξαφνικα ο Παο βρηκε λυση για τον Πριντεζη.

Να πω και κατι αγωνιστικο. Ο Σπανουλης επιβεβαιωνει συνεχεια οτι ειναι 2 . Ως ασος εχει πολλα μειον στην οργανωση. Επισης η ομαδα δεν εκμεταλλευεται καθολου τον Παπ οταν εχει miss match. Γενικα ελειπε το καθαρο μυαλο στο 5-5

Για το τελευταιο παιχνιδι ο Παο εχει ξεκαθαρο προβαδισμα. Ολα αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν.
keraynopoylos
Μισο να ξαναδω τη φαση γιατι θα με τρελλανετε(και ισως να εχω ξεκουτιανει κιολας, δε λεω)

white_mamba

Φυσικα και την εχουμε ακουσει γιατι απλα συμβαινει. Το ποσο συχνα συμβαινει δεν μας ενδιαφερει, το μονο που εχει σημασια ειναι οτι ειναι εφικτο.
plo koon
Τρομερή εμφάνιση του ΠΑΟ. Θεωρώ πως έπαιξε σε απόδοση όσο καλά είχε παίξει με ΤΣΣΚΑ. Μόνο μελανό σημείο είναι ότι αυτή η εμφάνιση συνοδεύτηκε από 36 λεπτά του ΔΔ και 30 του Μπατίστ. Οι μεγαλύτεροί τους χρόνοι στη σειρά.

Τώρα αν εγώ ήμουν παίκτης του ΟΣΦΠ θα κρατούσα το γεγονός ότι πάλι κατάφεραμε ο αντίπαλος να μην ξεφύγει, να είναι η ομάδα 1.45 πριν τη λήξη 1 πόντο πίσω και στην ουσία να χάνω το παιχνίδι από μία πολύ κακή επίθεση.

Οι διαιτητές μια χαρά ήταν. Παίξανε έδρα αλλά όχι τραγικά πράγματα.

Και πάλι μπράβο στον ΠΑΟ και πάμε για το 5ο ματς.
j-kidd13
QUOTE(plo koon @ May 30 2012, 22:14 ) *
Τρομερή εμφάνιση του ΠΑΟ. Θεωρώ πως έπαιξε σε απόδοση όσο καλά είχε παίξει με ΤΣΣΚΑ. Μόνο μελανό σημείο είναι ότι αυτή η εμφάνιση συνοδεύτηκε από 36 λεπτά του ΔΔ και 30 του Μπατίστ. Οι μεγαλύτεροί τους χρόνοι στη σειρά.

Τώρα αν εγώ ήμουν παίκτης του ΟΣΦΠ θα κρατούσα το γεγονός ότι πάλι κατάφεραμε ο αντίπαλος να μην ξεφύγει, να είναι η ομάδα 1.45 πριν τη λήξη 1 πόντο πίσω και στην ουσία να χάνω το παιχνίδι από μία πολύ κακή επίθεση.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διαιτησία. Παίξανε έδρα αλλά όχι τραγικά πράγματα.

Και πάλι μπράβο στον ΠΑΟ και πάμε για το 5ο ματς.

Τρομερη εμφανιση???Δεν νομιζω....Και ουτε καν παρομοια με αυτη της ΤΣΣΚΑ....Καναμε τραγικα λαθη ανα διαστηματα...
bbplayer
Τρομερή δεν τη λες αλλά σε σχέση με τις άλλες τρεις , η μέρα με τη νύχτα. Τα κενά μας τα είχαμε πάντως και έπαιξε και ο Ολυμπιακός καλά για 3+ περιόδους
plo koon
QUOTE (j-kidd13 @ May 30 2012, 22:16 ) *
Τρομερη εμφανιση???Δεν νομιζω....Και ουτε καν παρομοια με αυτη της ΤΣΣΚΑ....Καναμε τραγικα λαθη ανα διαστηματα...

Το τρομερή εμφάνιση δε σημαίνει ότι εμείς δεν παίξαμε καλά. Πάντως τα ελεύθερα σουτ μπήκαν, ριμπάουντ πήρατε, η επίθεση είχε σωστές επιλογές και παίξατε και πολύ καλή άμυνα. Νομίζω είναι μακράν η καλύτερη εμφάνιση στους τελικούς. Νομίζω είναι και καλύτερη από αυτή με την ΤΣΣΚΑ (σε διάρκεια) αλλά αυτό νταξει μπορεί να είναι και υπερβολικό.
keraynopoylos
Ξαναειδα τη φαση 4 φορες και ζητω συγγνωμη απο ολους σας.

Προφανως και ειναι ο ορισμος του αντιαθλητικου και θεωρω τραγικο και απαραδεκτο το οτι δε δωθηκε.
karpathos7
QUOTE (keraynopoylos @ May 30 2012, 22:31 ) *
Ξαναειδα τη φαση 4 φορες και ζητω συγγνωμη απο ολους σας.

Προφανως και ειναι ο ορισμος του αντιαθλητικου και θεωρω τραγικο και απαραδεκτο το οτι δε δωθηκε.

νταξει ρε δεν ειναι και τραγικο,απλα σφυριγματακι εδρας ειναι..απλα μου φανηκε εξωφλαθμο γι αυτο το γραψα.
Nik Tepits
Τιτλοι Τελους?

Ομπραντοβιτς: "Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Και το επόμενο θα είναι το τελευταίο στο ΣΕΦ. Δεν είναι θέμα αν θέλω να συνεχίσω ή όχι. Ούτε θα παίξει ρόλο το παιχνίδι το Σάββατο. Πιστεύω ότι η σεζόν μας ήταν καλή και είμαι υπερήφανος για την δουλειά που έγινε. Αλλά να σας αντιστρέψω το ερώτημα… Είναι φυσιολογικό να έχει μία ομάδα τον ίδιο προπονητή μετά από 13 χρόνια; Μετά από όλα αυτά, είναι δυνατόν μετά από τον τέταρτο τελικό να τίθεται τέτοιο ερώτημα. Θα ήθελα να είμαι εδώ… 36 χρόνια, αλλά δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Αγαπάω την ομάδα και νιώθω Παναθηναϊκός περισσότερο από πολλούς".
vastravoud
Παίδες, λίγο αυτοσυγκράτηση με τα συναισθήματα - και όσο για τα διαιτητικά υπάρχει το ανάλογο τόπικ smile.gif
qspock
All good things come to an end...
http://www.superbasket.gr/permalink/161872.html

Τελος εποχης λοιπον για το μεγαλο Ζελικο στον μεγαλο ΠΑΟ. Προφανως θελει να μεινει, αλλα η ζητηση απο αλλες ομαδες υπερκαλυπτει προφανως τη μειωση αποδοχων που του προτεινεται...
Το μπαλακι το πεταξε στον Παυλο και τον Θαναση οι οποιοι καλουνται να αναθεωρησουν, κατι οχι απιθανο αλλα δυσκολο.

ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ ή Φενερ αραγε τον δελεασε? Προσωπικη μου εκτιμηση, η Ρεαλ τον εχει πλησιασει εδω και καιρο.

Ο,τι και να γινει τον ευχαριστουμε για οσα προσφερε στο ελληνικο μπασκετ. Χωρις αυτον τα πραγματα δε θα ηταν ιδια σιγουρα. Α, και μη γελιεστε: Θα τον ακολουθησουν κι αλλοι... Κυριολεκτικα πιστευω.

Εκτος αν... Το καρπουζι και το μαχαιρι το εχουν στα χερια τους οι μεγαλοι Αφοι...
bbplayer
QUOTE (vastravoud @ May 30 2012, 22:36 ) *
Παίδες, λίγο αυτοσυγκράτηση με τα συναισθήματα - και όσο για τα διαιτητικά υπάρχει το ανάλογο τόπικ smile.gif

είχες πάει γήπεδο ? μπας και είδες τους...μπροστινούς του Ginobilli ? smiley.gif
j-kidd13
QUOTE(plo koon @ May 30 2012, 22:23 ) *
Το τρομερή εμφάνιση δε σημαίνει ότι εμείς δεν παίξαμε καλά. Πάντως τα ελεύθερα σουτ μπήκαν, ριμπάουντ πήρατε, η επίθεση είχε σωστές επιλογές και παίξατε και πολύ καλή άμυνα. Νομίζω είναι μακράν η καλύτερη εμφάνιση στους τελικούς. Νομίζω είναι και καλύτερη από αυτή με την ΤΣΣΚΑ (σε διάρκεια) αλλά αυτό νταξει μπορεί να είναι και υπερβολικό.

Ειναι ισως η καλυτερη εμφανιση στους τελικους,αλλα οχι οτι ηταν τρομερη...Στο πρωτο ημιχρονο ημασταν αστοχοι,και στην επιθεση καναμε βλακωδη λαθη και πουλησαμε ποσες μπαλες...Το τελειο παιχνιδι δεν εχει τοσα και τετοια λαθη...

vastravoud
tongue.gif tongue.gif

Πάντως όπως και να 'χει, ακόμα κι αν χάσουμε το πρωτάθλημα, η ΟΜΑΔΑ αυτή δε χρειάζεται ούτε χλευασμό, ούτε απαξίωση, ούτε ειρωνία.

Όσο για το σχόλιο του Παρισινού, δε θα μπορούσα να το γράψω πιο καλά!
Ginobili
QUOTE(bbplayer @ May 30 2012, 19:38 ) *
είχες πάει γήπεδο ? μπας και είδες τους...μπροστινούς του Ginobilli ? smiley.gif

Προέρχομαι από μία γαστρεντερίτιδα που πραγματικά με έχει ξετινάξει..οπότε ήμουν πολύ ησυχούλης στο γήπεδο σήμερα.Αλλά όσο και να μην την πάλευα...ο Νικ τα κατάφερε να με κάνει και σήμερα να τον βρίσω... smiley.gif
Respect σήμερα στον Σάρας που όταν έμπαινε άλλαζε όλο το παιχνίδι.Έπρεπε να μπαίνει ο 36αρης Σάρας για να μας δώσει κίνηση και ενέργεια στην επίθεση... icon_drunk.gif
bbplayer
QUOTE (Ginobili @ May 30 2012, 23:29 ) *
Προέρχομαι από μία γαστρεντερίτιδα που πραγματικά με έχει ξετινάξει..οπότε ήμουν πολύ ησυχούλης στο γήπεδο σήμερα.Αλλά όσο και να μην την πάλευα...ο Νικ τα κατάφερε να με κάνει και σήμερα να τον βρίσω... smiley.gif
Respect σήμερα στον Σάρας που όταν έμπαινε άλλαζε όλο το παιχνίδι.Έπρεπε να μπαίνει ο 36αρης Σάρας για να μας δώσει κίνηση και ενέργεια στην επίθεση... icon_drunk.gif

Σάρας τεράστιος δεν το συζητάμε, γέρασε και ακόμα παίζει μπάσκετ , έτσι για να παίζει και να το φχαριστιέται. Τι να πεις για τέτοιους τύπους
rankin
Όπως έγραφα προχθες οτι ο Παναθηναικος θα τα δώσει ολα κα λογικά θα πάει στο 2-2 η σειρά, έτσι λέω τώρα ότι ο Ολυμπιακός δεν χάνει αυτο το τίτλο
Με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά μονο αν μπει και σφυρίξει ο Θανασάκης και επιστρέψει ο Ζαβλανός έχει τύχη ο Παναθηναικος ή αν ο κόσμος τρελαθει και ο αγώνας διακοπεί καμιά δεκαριά φορές και δε λήξει ποτέ, για αυτο, χαμηλοί τόνοι για την σημερινή διαιτησία, ψυχραιμία, υπομονή και πίστη στην ομάδα που ειναι καλύτερη σε ολα τα επίπεδα..
AZ1980
Ασύλληπτοι οι φετινοί Τελικοί... Τρομερή μάχη, οι παλιοί του ΠΑΟ μετά την αποκαθήλωση που υπέστη η θρυλική ομάδα τους στο τρίτο παιχνίδι το πήραν εντελώς προσωπικά πλέον, βρίσκοντας επιτέλους στον πληγωμένο τους εγωισμό τη σπίθα που λειπε από τις απογοητευμένες (ελέω ημιτελικου Euroleague) μορφές τους στα προηγούμενα ματς... Έβαλαν για τα καλά το μαχαίρι στα δόντια, και πέτυχαν το ακατόρθωτο, να αφήσουν τον φετινό Ολυμπιακό ένα ολόκληρο ημίχρονο, και μάλιστα το δεύτερο, χωρίς επιθετικό ριμπάουντ, κερδίζοντάς οι ίδιοι 8 παραπάνω και δίνοντας μια ανεπανάληπτη κατάθεση ψυχής σε κάθε εκατοστό του παρκέ!!! Οι τύποι έχουν τσαντιστεί πραγματικά. Είναι στη δύση τους, αλλά με τέτοιο πείσμα δεν υπάρχει καμιά απόδειξη πως δε θα μας δώσουν όλοι μαζί ένα τελευταίο 40λεπτο αυθεντικού πολέμου, από κείνον στον οποίο έχουν ειδικευτεί. Διαφήμιση του μπάσκετ αυτή η σειρά, με απίστευτες συγκινήσεις και, τώρα που πήρε φωτιά η ματιά των "πράσινων" βετεράνων, μικρά περιθώρια για οποιοδήποτε προγνωστικό.

ΥΓ. Το Σάββατο θα ναι ίσως το τελευταίο παιχνίδι που στον πάγκο του ΠΑΟ θα κάθεται ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ΔΕΝ καθόταν σε αυτή τη θέση ο Σέρβος ήταν ...5ος τελικός στο ΣΕΦ, με προπονητή του Ολυμπιακού τον ...Ίβκοβιτς!!! Σατανικό...

bball.gif
nikolas_asteri
Να πω ότι (νομίζω) πως αντιαθλητικό+καλάθι έχει δοθεί στον Σόφο σε ματς στο ΟΑΚΑ.
Dominique
υπομονή και πίστη στην ομάδα που ειναι καλύτερη σε ολα τα επίπεδα..

Θα συμφωνουσα αν δεν ειχες ξεχασει το επιπεδο "Προσωπικοτητες".

Οπως και ναχει,εγω εχω να θεσω το ζητημα σε αλλη βαση.
Δεν ξερω τι τροπη εχει παρει το φορουμ,ειδα καποιους παλιους γνωστους να εχουν ποσταρει και χαιρομαι γιατι εχουν λογο και αποψη.Το φορουμ σταματησα σταδιακα να το διαβαζω οταν εισεβαλε σε αυτο ο οπαδισμος,δηλαδη οταν ο Ολυμπιακος απεκτησε στα χαρτια παρομοιας ισχυος ομαδα με τον Παναθηναικο(2ος χρονος Αγγελοπουλων) και οι οπαδοι του πιστευωντας οτι η ομαδα τους αδικειται απο το συστημα και ψαχνοντας αντιβαρο για τα ποδοσφαιρικα,αρχισαν να αμφισβητουν τις νικες του Παναθηναικου επι των ιδιων.
Μιας και χτες πλεον,ηταν πιθανοτατα και η δικη μου τελευταια εμφανιση στο ΟΑΚΑ ειπα να ξαναποσταρω μετα απο καιρο.
Ο Θεος του καθενος ευλογησε εμας τους ανθρωπους που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον αθλητισμο και ετυχε να γινουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ να παρακολουθησουμε μια απ τις 3-4 μαλλον καλυτερες ομαδες(μαζι με Ρεαλ του 60' ,Βαρεζε του 70' και Γιουγκοπλαστικα) ολων των εποχων!
Εβλεπα χθες στο γηπεδο γυρω μου,αφιονισμενους τυπους να πετανε καφεδες σε κατι αλλους ανθρωπους που φορανε γκρι(για ποιο λογο αραγε),αλλους να ωρυονται και να μην αφηνουν σε ησυχια τα οσια και ιερα του διπλανου τους και αλλους σταθερα να δειχνουν επιδεικτικα προς τα γεννητικα τους οργανα σε νεαρους αθλητες!Ευτυχως υπηρχαν και πολλοι που διασκεδαζαν,γελουσαν ή προβληματιζονταν,αρκετοι που εδειχναν γαληνιοι.Μαλλον ενας απ τους τελευταιους θα μουν κι εγω.
Θελω να πω πως καποιοι ανθρωποι δε θα βρουν τη σωτηρια τους ακομα κι αν ανεβει ο Διαβολος να τους την προσφερει.
Αυτη η ομαδα εμενα προσωπικα,αλλα πιστευω και σε πολλους αλλους μας ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.Αυτο δεν ειναι και το νοημα του αθλητισμου αλλωστε;Ξερω πως ο πρωταθλητισμος δεν ειναι αγνος και αν δεν ακολουθειται με νικες σε αρρωσταινει(υπαρχει και ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος αλλωστε),αλλα αυτην την ομαδα του ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
Αυτο δεν καταλαβαινουν οι φιλοι Ολυμπιακοι που η πλειονοτητα αυτων δηλητηριαζει τις νικες του αντιπαλου με σχολια που αλλους δεν τους αγγιζουν και αλλους δεν τους αφηνουν να το χαρουν και να γινουν καλυτεροι.Ευχομαι να το καταλαβουν,αλλα θελει χρονο και 1 ευρωπαικος τιτλος ειναι φανερο πως δεν σε αλλαζει καθολου.Θεωρω ΑΣΤΕΙΑ την κουβεντα για τη διαιτησια ισως επειδη με συμφερει,αλλα αυτο με βοηθαει να παραδεχτω ξεκαθαρα,οτι στην κρισιμοτερη καμπη της χρονιας ο αντιπαλος ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και σε αντιθεση με οσα λενε τα πρασινα παπαγαλακια,δε θα μου φταιει κανενας Πηλοιδης αν χασω το πρωταθλημα.Ελπιζω εδω μεσα να μην υπαρχει τετοια ταση Παναθηναικων...
Ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου τους Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς,Σαρουνας Γιασκεβιτσιους,Δημητρη Διαμαντιδη και πολλα απ τα αλλα παιδια(μην αρχισω την καταμετρηση),που οπως ειπε και ο πρωτος μας εχουν κανει ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Αυτο δε μας το στερει ΚΑΜΙΑ σφυριχτρα.
Ειδικη μνεια στον ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΙΚ ΜΠΑΤΙΣΤ!!Δεν ξερω αν μας αποχαιρετουσε στο τελος που πηγε προς τους οργανωμενους ,εγω ομως ισως τον ειδα για τελευταια φορα μαζι με τα υπολοιπα παιδια της μεγαλης φουρνιας και θελω να του πω οτι περασα 8 φοβερα χρονια παρακολουθωντας τους!!Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Nuntius
QUOTE (Dominique @ May 31 2012, 06:05 ) *
Ελπιζω εδω μεσα να μην υπαρχει τετοια ταση Παναθηναικων...

Και από τις δύο πλευρές υπάρχουν και τα δύο είδη οπαδών που ανέφερες.

ΥΓ: Θεωρώ αρκετά από αυτά που έγραψες άδικα αν και καταλαβαίνω πως οι προθέσεις είναι καλές. Γι' αυτό άλλωστε και δεν σας σε αρπάξω από την μούρη tongue.gif
rankin
QUOTE(Dominique @ May 31 2012, 05:05 ) *

Δεν διαφωνώ, αλλά τον έχω ήδη αναφέρει στο παρελθόν τον ορο "προσωπικότητες" ή τον όρο "εμπειρία".. Απλά θεωρώ πως αυτη τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει απο την προσωπικότητα του Μπατιστ ή του Σάρας. Έκτός και αν τους δώσουν αναβολικά για άλογα για να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητα αυτη στο παρκε.
Αφενός "το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σάρκα ασθενεί" και αφετέρου ο Ολυμπιακός φέτος έχει σάρκα φρέσκια και πνεύμα, οχι μονο πρόθυμο, αλλά και ατσαλωμένο
Θεωρώ πως για λόγους τιμής του αθλήματος, δεν θα πρέπει κανείς να βάλει το χέρι του στο παιχνίδι του Σαββάτου και αν η εμπειρία τελικά κερδίσει τα νιάτα, έχει καλώς.. ολοι θα τους βγάλουμε το καπέλο.. Εγω τουλάχιστον θα το πράξω...
Σε διαφορετική περίπτωση χαμένοι ειναι οσοι αγαπούν το άθλημα γιατί απο ενα παιχνίδι που δεν ειναι καθαρό, κανονικά, δεν βγαίνει χαρούμενος ούτε ο χαμένος, μα ούτε και ο νικητής... Αντιθέτως, απο ενα καθαρό παιχνίδι, βγαίνει ευτυχής ο νικητής και τουλάχιστον, ο χαμένος μπορεί να ξέρει τι του έφταιξε

Ας τους φωτίσει ο θεός του μπάσκετ...
Manos London
QUOTE (Dominique @ May 31 2012, 04:05 ) *

Οπως και ναχει,εγω εχω να θεσω το ζητημα σε αλλη βαση.
Δεν ξερω τι τροπη εχει παρει το φορουμ,ειδα καποιους παλιους γνωστους να εχουν ποσταρει και χαιρομαι γιατι εχουν λογο και αποψη.Το φορουμ σταματησα σταδιακα να το διαβαζω οταν εισεβαλε σε αυτο ο οπαδισμος,δηλαδη οταν ο Ολυμπιακος απεκτησε στα χαρτια παρομοιας ισχυος ομαδα με τον Παναθηναικο(2ος χρονος Αγγελοπουλων) και οι οπαδοι του πιστευωντας οτι η ομαδα τους αδικειται απο το συστημα και ψαχνοντας αντιβαρο για τα ποδοσφαιρικα,αρχισαν να αμφισβητουν τις νικες του Παναθηναικου επι των ιδιων.
Μιας και χτες πλεον,ηταν πιθανοτατα και η δικη μου τελευταια εμφανιση στο ΟΑΚΑ ειπα να ξαναποσταρω μετα απο καιρο.
Ο Θεος του καθενος ευλογησε εμας τους ανθρωπους που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον αθλητισμο και ετυχε να γινουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ να παρακολουθησουμε μια απ τις 3-4 μαλλον καλυτερες ομαδες(μαζι με Ρεαλ του 60' ,Βαρεζε του 70' και Γιουγκοπλαστικα) ολων των εποχων!
Εβλεπα χθες στο γηπεδο γυρω μου,αφιονισμενους τυπους να πετανε καφεδες σε κατι αλλους ανθρωπους που φορανε γκρι(για ποιο λογο αραγε),αλλους να ωρυονται και να μην αφηνουν σε ησυχια τα οσια και ιερα του διπλανου τους και αλλους σταθερα να δειχνουν επιδεικτικα προς τα γεννητικα τους οργανα σε νεαρους αθλητες!Ευτυχως υπηρχαν και πολλοι που διασκεδαζαν,γελουσαν ή προβληματιζονταν,αρκετοι που εδειχναν γαληνιοι.Μαλλον ενας απ τους τελευταιους θα μουν κι εγω.
Θελω να πω πως καποιοι ανθρωποι δε θα βρουν τη σωτηρια τους ακομα κι αν ανεβει ο Διαβολος να τους την προσφερει.
Αυτη η ομαδα εμενα προσωπικα,αλλα πιστευω και σε πολλους αλλους μας ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.Αυτο δεν ειναι και το νοημα του αθλητισμου αλλωστε;Ξερω πως ο πρωταθλητισμος δεν ειναι αγνος και αν δεν ακολουθειται με νικες σε αρρωσταινει(υπαρχει και ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος αλλωστε),αλλα αυτην την ομαδα του ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
Αυτο δεν καταλαβαινουν οι φιλοι Ολυμπιακοι που η πλειονοτητα αυτων δηλητηριαζει τις νικες του αντιπαλου με σχολια που αλλους δεν τους αγγιζουν και αλλους δεν τους αφηνουν να το χαρουν και να γινουν καλυτεροι.Ευχομαι να το καταλαβουν,αλλα θελει χρονο και 1 ευρωπαικος τιτλος ειναι φανερο πως δεν σε αλλαζει καθολου.Θεωρω ΑΣΤΕΙΑ την κουβεντα για τη διαιτησια ισως επειδη με συμφερει,αλλα αυτο με βοηθαει να παραδεχτω ξεκαθαρα,οτι στην κρισιμοτερη καμπη της χρονιας ο αντιπαλος ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και σε αντιθεση με οσα λενε τα πρασινα παπαγαλακια,δε θα μου φταιει κανενας Πηλοιδης αν χασω το πρωταθλημα.Ελπιζω εδω μεσα να μην υπαρχει τετοια ταση Παναθηναικων...
Ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου τους Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς,Σαρουνας Γιασκεβιτσιους,Δημητρη Διαμαντιδη και πολλα απ τα αλλα παιδια(μην αρχισω την καταμετρηση),που οπως ειπε και ο πρωτος μας εχουν κανει ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Αυτο δε μας το στερει ΚΑΜΙΑ σφυριχτρα.
Ειδικη μνεια στον ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΙΚ ΜΠΑΤΙΣΤ!!Δεν ξερω αν μας αποχαιρετουσε στο τελος που πηγε προς τους οργανωμενους ,εγω ομως ισως τον ειδα για τελευταια φορα μαζι με τα υπολοιπα παιδια της μεγαλης φουρνιας και θελω να του πω οτι περασα 8 φοβερα χρονια παρακολουθωντας τους!!Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Συμφωνώ απολυτα με τα παραπάνω.

Η διαιτητολαγνεία ειναι κατι που πρεπει να προσπερναμε κι ας ειναι δυσκολο in the heat of the moment.
Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα οπου καθε φαση μπορει να χαρακτηριστει αμφισβητουμενη.

Ο Παναθηναικός της περασμένης 15ετιας ηταν συγκλονιστικός για ολους τους φίλους του μπάσκετ.
Σαν Ολυμπιακος ωφείλω να υποκλιθώ στον Ομπράντοβιτς και τα παιδια του.
Τα μεγαλύτερα μαθήματα που μας εδωσαν ηταν η πιστη στη δυναμη του μπασκετ του προπονητη, η πειθαρχεια στο σχεδιο και η πληρης αξιοποιηση του καθε παικτη με συγκεκριμενο ρολο αναλογα με τα προσοντα του.
Καπως ετσι ο ανθρωπος αυτος επιανε καρβουνα και τα εκανε διαμαντια.
Ευχομαι να μεινει στην Ελλαδα, γιατι θα ειναι για το καλο του Ελληνικου μπασκετ και την Εθνικη.
Και για οσους Ολυμπιακους λενε καλυτερα να φυγει, εχω να πω οτι η αξια ενος τιτλου ειναι τοσο μεγαλη οσο μεγαλος ειναι ο αντιπαλος. Και ο ΠΑΟ του Ζελικο ειναι μεγας αντιπαλος.

Οσο για την ομάδα μου, θεωρω πως η φετινή ομάδα αξιζει τίτλους, γιατι έχει πάθος, ώριμες επιλογές και ομαδικοτητα.
Το συνολο της γκρινιας του Γιαννακη, του Μπουρουση, του Παπαλουκα και του Τεοντοσιτς δεν ηταν ΟΜΑΔΑ και η κατακτηση ενος τιτλου δεν θα το αλλαζε αυτο.
Τη φετινη ομαδα χαιρεσαι να τη βλεπεις. Και της αξιζουν πολλες επιτυχιες.

Gidovoskos
QUOTE(Dominique @ May 31 2012, 06:05 ) *

Και εγώ έτσι ένιωσα με την κίνηση του Μαϊκ, ελπίζω να κάνουμε λάθος.
vastravoud
Πολύ ωραία ποστ τα δύο παραπάνω, πραγματικά!
bbplayer
QUOTE (rankin @ May 31 2012, 12:10 ) *
Δεν διαφωνώ, αλλά τον έχω ήδη αναφέρει στο παρελθόν τον ορο "προσωπικότητες" ή τον όρο "εμπειρία".. Απλά θεωρώ πως αυτη τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει απο την προσωπικότητα του Μπατιστ ή του Σάρας. Έκτός και αν τους δώσουν αναβολικά για άλογα για να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητα αυτη στο παρκε.
Αφενός "το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σάρκα ασθενεί" και αφετέρου ο Ολυμπιακός φέτος έχει σάρκα φρέσκια και πνεύμα, οχι μονο πρόθυμο, αλλά και ατσαλωμένο
Θεωρώ πως για λόγους τιμής του αθλήματος, δεν θα πρέπει κανείς να βάλει το χέρι του στο παιχνίδι του Σαββάτου και αν η εμπειρία τελικά κερδίσει τα νιάτα, έχει καλώς.. ολοι θα τους βγάλουμε το καπέλο.. Εγω τουλάχιστον θα το πράξω...
Σε διαφορετική περίπτωση χαμένοι ειναι οσοι αγαπούν το άθλημα γιατί απο ενα παιχνίδι που δεν ειναι καθαρό, κανονικά, δεν βγαίνει χαρούμενος ούτε ο χαμένος, μα ούτε και ο νικητής... Αντιθέτως, απο ενα καθαρό παιχνίδι, βγαίνει ευτυχής ο νικητής και τουλάχιστον, ο χαμένος μπορεί να ξέρει τι του έφταιξε

Ας τους φωτίσει ο θεός του μπάσκετ...

τα δύο bold δεν πάνε μαζί .
rankin
QUOTE(bbplayer @ May 31 2012, 13:59 ) *
τα δύο bold δεν πάνε μαζί .

μα έγραψα
"δεν θα πρέπει κανείς να βάλει το χέρι του στο παιχνίδι του Σαββάτου"
και αυτο συμπεριλαμβάνει τα πάντα .. διαιτητές. χουλιγκάνια. λειζεράκια. ακομα και αναβολικά για αλογα...
tuareg

εγω παντως την τελευταια φορα που την ειδα/ακουσα ηταν στα πλευ οφφ του 2008-2009(πρωτο παιχνιδι ΠΑΟ-Αρης στο ΟΑΚΑ)....και ναι δε το ειχε κερδισει ο Αρης οπως φανταζεστε,ενα ποντο εμεις μπροστα κανα 3λεπτο πριν το τελος,φαουλ του Πεκοβιτς στον Αιρ Αγαδακ που δε δοθηκε και στον αιφνιδιασμο το πηρε ο σπανουλης απο το μπαρλο.(ως δια μαγειας βρθηκαμε 5 πισω)......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.