QUOTE (Looter @ Dec 21 2018, 23:19 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Φίλε μου τελείωσε η καραμέλα του Πασκουαλ.
Που είναι το restart που όλοι περιμένατε;
Το ηλεκτροσόκ δεν είχε αποτέλεσμα;
Ο Παππάς ζήτησε συγνώμη μέχρι και από τον Πασκουαλ σήμερα.
Είπε ότι μπορεί να υπάρχει σύμπλεγμα...
Σε λίγο θα τα ρίξουν και στους εξωγήινους
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
11ος ο ΠΑΟ πλέον.
Ας το πάρουν απόφαση ότι η χρόνια στη Euroleague τελείωσε , ας γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες παικτών και ας αρχίσει η δουλειά για τους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος οι οποίοι απέχουν σχεδόν πέντε μήνες.
Απλά πράγματα και ρεαλιστικά.
εισαι ο ιδιος μαζι με κατι αλλα παιδια που λεγατε να φυγει ο αρτζι μετα απο 2 ματς και οι ιδιοι που λεγατε οτι ο τσαβι πρεπει να κριθει σε βαθος 3ετιας. και οτι οταν θα φτιαξει το ροστερ ο τσαβι θα πεταει γιατι αυτο ηταν του αρτζι(γιατι οχι του ΔΓ?). και τωρα ξαναλετε οτι η ομαδα τωρα που εφυγε ο τσαβι μεσα σε 24 ωρες, θα επρεπε να κερδισει την αρμανι και να πεταει φωτιες!!
ρε μας κοροιδευτε? τι επιχειρηματα ειναι αυτα? αληθεια φιλε Looter, θεωρουσες οτι η ομαδα θα πεταγε μεσα σε 24 ωρες εχοντας αυτο το τραγικο ροστερ και μαλιστα χωρις τον 1ο σκορερ μας αποψε? σορρυ αλλα οτι γραφεις μπαζει απο παντου.
εγω σημερα τακτικα ειδα τεραστια βελτιωση! οσοι δεν την ειδατε να ξαναδειτε το ματς ή απλως δεν καταλαβαινετε.
ο βοβορας εξυπνα επελεξε σημερα να βασιστει σε ενα πλανο το οποιο ελεγε το εξης: ανοιξτε τον χωρο μεσα στο γηπεδο, αυξηστε τις αποστασεις στην επιθεση, ωστε νικ-γκιστ να βρουνε χωρο και χρονο να δρασουν. για αυτο ειδαμε τον νικ να κανει μακραν το καλυτερο ματς του σημερα, γιατι ειχε εντολη οχι να βαραει τριποντα αλλα να παει μεσα και κοντα να τελειωνει φασεις. ο βοβορας του εδωσε ολο τον χωρο να παει εκει καθως παντα ειχε μεσα στο ματς παικτες με καλο σουτ. επαιξε πολυ ο τομας και ο λοτζο για αυτον τον λογο ακριβως! του δημιουργησε το πλαισιο να κινηθει, ενω με τσαβι βλεπαμε ενα τουρλουμπουκι και ενα ατελειωτο πραμα να σουταρει τριποντα!
στην αμυνα και παλι επαιξε εξυπνα. ηταν αυτο που εγραψα πριν τον αγωνα. δωσε χωρο στον τζειμς και ασε να κανει τα δικα του. οντως αυτο καναμε. παιξαμε για πρωτη φορα φετος deny στο ποστ(ειδικα στην αρχη) και αφησαμε σε καταστασεις 1vs1 τον τζειμς και τον τζερελς. και παρα εναν defensive stopper το πετυχαμε αυτο. αν δεν ηταν και σε τρελη μερα ο τζερελς θα το παιρναμε το ματς.
βεβαια ειχε και το τιμημα του αυτο στην αμυνα καθως οι παικτες που σου δημιουργουν spacing στην επιθεση, ειναι τραγικοι στην αμυνα και μας πεθαναν στα close out. θυμαμαι χαρακτηριστηκα σε μια φαση του μιτσοφ που περναει σαν σταματημενο τον λοτζο και βαζει γκολ φαου. ποιος ο μιτσοφ που δεν μπορει να κουνηθει! τοσο λαθος δομηση εκανε ο τσαβι, ε σορρυ ο ΔΓ!
το καλυτερο για μενα ειναι οτι παιξαμε με παθος! απο το ματς με οσφπ εχω να δω τοσο παθος και ενεργεια και ημουν σιγουρος οτι κατι θα γινει και θα γυρισουμε στο ματς!
και προσεξε ολα αυτα χωρις τον κιθ! τον 1ο μας σκορερ!
εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος για την συνεχεια! θα παρουμε σιγουρα 2 παικτες, θα ρθει νεος κοουτς και ολα θα αλλαξουν. αλλαξαν τοσα πολλα μεσα σε 24 ωρες, παιξαμε τακτικα μακραν το καλυτερο μας ματς και παρολο που δεν επαιζε ο απειρα σημαντικος και καλυτερος μας παικτης τον μηνα δεκεμβριο κιθ(συν τον παπι), πηγαμε καλυτερα απο ποτε τον τελευταιο μηνα.
δεν λεω οτι η ομαδα θα μπει 8αδα ευκολα, θα παει φαιναλ 4 και θα παρει πρωταθλημα. λεω οτι θα ειναι ανταγωνιστικη και θα πηγαινει χωρις φοβο να παρει ματς και εκτος εδρας! οχι οπως 3 χρονια με τον τσαβι.