seremet17
Oct 17 2008, 05:05
QUOTE(jsoiler @ Oct 16 2008, 06:19 )

Είμαι σε όλα μαζί σου!!Τώρα στο Μελάς - Ιωνικός δίνω προβάδισμα στον άσσο λόγο κούρασης και λόγο γηπέδου.....
Ρε τα κορίτσια δεν κουράζονται με τίποτα!!!!!Φόρτσα Ιωνικάρα για το διπλό......
foreverb-ball
Oct 17 2008, 10:27
QUOTE(seremet17 @ Oct 17 2008, 06:05 )

Ρε τα κορίτσια δεν κουράζονται με τίποτα!!!!!Φόρτσα Ιωνικάρα για το διπλό......
καλημέρα...πιστεύω ότι θα επικρατήσει ο μελας και πολύ ευκολα κίολας....
ειδωμεν!!
athina
Oct 17 2008, 10:39
το γαλατσι δειχνει σαφως πιο δυνατο απο περσι.....το οτι η παιανια θα παιζει στο γηπεδο της..ισως βοηθησει στο ψυχολογικο κομματι...δηλαδη στην εμψυχωση της ομαδας...ωστοσο δεν νομιζω οτι αυτο θα εμποδισει το γαλατσι να κανει το παιχνιδι του...και να δουμε ολοι εμεις ενα καλο παιχνιδι και απο τις 2ομαδες.....
QUOTE(jsoiler @ Oct 16 2008, 05:06 )

19/10/2008 17:00:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 de tha antexei to galatsi
19/10/2008 12:30:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
19/10/2008 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
19/10/2008 13:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ.2
19/10/2008 13:00:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
19/10/2008 17:00:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 de tha antexei to galatsi
19/10/2008 12:30:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
19/10/2008 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
19/10/2008 13:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ.2
19/10/2008 13:00:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
[/quote]
nikefalin
Oct 19 2008, 15:13
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 81 - 45
melrok
Oct 19 2008, 15:59
ΑΕΝΚ-Μελισσια 50-45(22-18)
athina
Oct 19 2008, 16:01
AENK-MEΛIΣΣΙΑ 50-45
οι δυο ομαδες καθ'ολη την ωρα του παιχνιδιου ηταν κοντα στο σκορ.....ωστοσο τα μελισσια καταφεραν να περασουν για ενα ποντο την αενκ μονο στο 4ο δεκαλεπτο(αν δεν κανω λαθος).....τα μελισσια κανοντας 3-4λαθη στην σειρα προς το τελος του αγωνα εδωσαν την ευκαιρια στην αενκ να σκοραρει κ να παει την διαφορα στους 4 με ενα καθοριστικο (κατα την γνωμη μου)τριποντο(νομιζω απο το 11).......η αστοχια των μελισσιων απο τις βολες....και ενα φαουλ στο τελος (1/2βολες) απο την παιχτρια της αενκ εφερε το παιχνιδι στο τελικο αποτελεσμα....50-45
ηταν ενα πολυ δυνατο παιχνιδι......συνχαρητηρια στα κοριτσια και των δυο ομαδων....
soouza
Oct 19 2008, 16:05
Η Αενκ κέρδισε τα Μελίσσια 50-45.
Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Κηφισιά ήταν μπροστά αλλά με μικρή διαφορά.Τα Μελίσσια προσπέρασαν σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού από το 30 έως το 37.Η αστοχία τους όμως έδωσε το δικαιώμα στην Κηφισιά να επανέλθει λόγω της εμπειρίας της Τσερετοπούλου και τα τελειώματα της Κοτρολού.
Τα Μελίσσια χωρίς την Σκαρογιάννη,με Ξυροτύρη και Μαρτέκα να μη χρησιμοποιούνται,είχε τις μικρές σε καλή μέρα.Δεν έφτανε όμως διότι στα κρίσιμα σουτ αστόχησαν.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια.
katharoaimo
Oct 19 2008, 19:31
30 ποντους η δαφνη κερδισε τον προμηθεα!το σκορ ξεγελαει.εφυγε στο τελος η διαφορα.ηταν ωραιο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες!καλη συνεχεια στον προμηθεα!
Baby_Jane
Oct 19 2008, 19:42
QUOTE(katharoaimo @ Oct 19 2008, 20:31 )

30 ποντους η δαφνη κερδισε τον προμηθεα!το σκορ ξεγελαει.εφυγε στο τελος η διαφορα.ηταν ωραιο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες!καλη συνεχεια στον προμηθεα!
Συγχαρητηρια στις δυο ομαδες και κυριως στη Δαφνη για την τεταρτη νικη της στο πρωτα8λημα!
coach13
Oct 19 2008, 22:11
ΠΑΙΑΝΙΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ 68 - 60
xilies siopes na akous
Oct 19 2008, 22:30
QUOTE(soouza @ Oct 19 2008, 11:05 )

Η Αενκ κέρδισε τα Μελίσσια 50-45.
Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Κηφισιά ήταν μπροστά αλλά με μικρή διαφορά.Τα Μελίσσια προσπέρασαν σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού από το 30 έως το 37.Η αστοχία τους όμως έδωσε το δικαιώμα στην Κηφισιά να επανέλθει λόγω της εμπειρίας της Τσερετοπούλου και τα τελειώματα της Κοτρολού.
Τα Μελίσσια χωρίς την Σκαρογιάννη,με Ξυροτύρη και Μαρτέκα να μη χρησιμοποιούνται,είχε τις μικρές σε καλή μέρα.Δεν έφτανε όμως διότι στα κρίσιμα σουτ αστόχησαν.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια.

Συγνωμη,ειδες το παιχνιδι?Ποτε κ που ηταν καλες οι μικρες?Ειναι πολυ ταλαντουχες αλλα ακομα απειρες.Τα πιο κρισιμα λαθη ηταν δικα τους.Οσο για τις παιχτριες των Μελισσιων,δυστυχως χαραμιζονται..
soouza
Oct 20 2008, 00:53
QUOTE(xilies siopes na akous @ Oct 19 2008, 23:30 )

Συγνωμη,ειδες το παιχνιδι?Ποτε κ που ηταν καλες οι μικρες?Ειναι πολυ ταλαντουχες αλλα ακομα απειρες.Τα πιο κρισιμα λαθη ηταν δικα τους.Οσο για τις παιχτριες των Μελισσιων,δυστυχως χαραμιζονται..
Kαλησπέρα.Ασφαλώς κι είδα το παιχνίδι.
Το point guard,Αθηνά αν δεν κάνω λάθος,έδωσε του κόσμου τις ασσίστ.Είναι άπειρη κάνει συνέχεια μεταφορά της μπάλας,δεν έχει καλή ισορροπία αλλά είναι όλα τα λεφτά από όποια πλευρά κι αν το δεις.
Έχει καλό timeing σε όλα,παίζει επιθετική άμυνα και στήνει την ομάδα.
Το άλλο το κοριτσάκι,ένα ψιλόλιγνο νούμερο δε θυμάμαι,έκανε σουτάκια,πήρε επιθετικά rebaund και σκοράρισε.
Κι οι δύο έκαναν καλές μπούκες και φοβερές διαγώνιες πάσες στην απέναντι πλευρά δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της Κηφισιάς.
Από όλα τα παραπάνω,συνεπάγεται πως έκαναν καλή εμφάνιση.Έχασαν τα κρίσιμα σουτ κι έκαναν λάθη αλλά κι οι έμπειρες παίκτριες των Μελισσίων δεν ήταν σε καλή μέρα.
Τα περί χαραμίσματος που λέγεις παρακαλώ να τεκμηριωθούν.
seremet17
Oct 20 2008, 06:06
QUOTE(foreverb-ball @ Oct 17 2008, 09:27 )

καλημέρα...πιστεύω ότι θα επικρατήσει ο μελας και πολύ ευκολα κίολας....
ειδωμεν!!
Όταν εννοούσες οτι θα επικρατήσει ο Μελάς εύκολα υποθέτω οτι δεν είχες κατα νου το θέαμα της Κυριακής έτσι??Μόλις βγήκε το 14 από το παιχνίδι το ματς ηταν παράσταση για ένα ρόλο......Περαστικά στην Αντριάννα που χτύπησε!!!!
Krousta
Oct 20 2008, 09:50
QUOTE(seremet17 @ Oct 20 2008, 07:06 )

Όταν εννοούσες οτι θα επικρατήσει ο Μελάς εύκολα υποθέτω οτι δεν είχες κατα νου το θέαμα της Κυριακής έτσι??Μόλις βγήκε το 14 από το παιχνίδι το ματς ηταν παράσταση για ένα ρόλο......Περαστικά στην Αντριάννα που χτύπησε!!!!
καλημέρα...ναι έχεις δίκιο...ένα χάος ήταν ο μέλας.....τι να πω....
η αντριάννα τελικά τι έπαθε?????????
xilies siopes na akous
Oct 20 2008, 10:34
QUOTE(soouza @ Oct 19 2008, 19:53 )

Kαλησπέρα.Ασφαλώς κι είδα το παιχνίδι.
Το point guard,Αθηνά αν δεν κάνω λάθος,έδωσε του κόσμου τις ασσίστ.Είναι άπειρη κάνει συνέχεια μεταφορά της μπάλας,δεν έχει καλή ισορροπία αλλά είναι όλα τα λεφτά από όποια πλευρά κι αν το δεις.
Έχει καλό timeing σε όλα,παίζει επιθετική άμυνα και στήνει την ομάδα.
Το άλλο το κοριτσάκι,ένα ψιλόλιγνο νούμερο δε θυμάμαι,έκανε σουτάκια,πήρε επιθετικά rebaund και σκοράρισε.
Κι οι δύο έκαναν καλές μπούκες και φοβερές διαγώνιες πάσες στην απέναντι πλευρά δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της Κηφισιάς.
Από όλα τα παραπάνω,συνεπάγεται πως έκαναν καλή εμφάνιση.Έχασαν τα κρίσιμα σουτ κι έκαναν λάθη αλλά κι οι έμπειρες παίκτριες των Μελισσίων δεν ήταν σε καλή μέρα.
Τα περί χαραμίσματος που λέγεις παρακαλώ να τεκμηριωθούν.

Θα συμφωνησω για την καταπληκτικη εμφανιση του point guard-πιστευω πως λεμε την ιδια-αν και εισαι αντιφατικος.Γνωμη μου παντως πως παιζει πολυ καλη αμυνα,κανει αρκετα φαουλ αλλα χτες ηταν εξαιρετικη!Σε ολο το παιχνιδι της.Και η αλλη μικρη βοηθησε αλλα θεωρω αυτο που της ελειπε και εχασε και τα σουτ,ηταν η ελειψη αυτοπεποιθησης αλλα θα ερθει κι αυτο.
Χαραμιζονται με την προπονητρια που εχουν,ειναι τοσο απλο.
ΕΣΚΑ 4η αγωνιστική
ΖΑΟΝ-Ζωγράφου 86-37 (49-19)
Διαιτητές: Νικολάου-Φαλούκα
ΖΑΟΝ (Λάγιου): Κωσταρά 3, Λιούμη 17 (5), Συριοπούλου 5, Φιλιππαίου 12 (4), Αναστασοπούλου 6 (2), Ρίζου 2, Λουκοπούλου 23, Παπούλια 18 (2), Πετράκη
Ζωγράφου (Κουκουζέλης): Θανασιά 6, Χρονοπούλου, Μουρμούρη, Δουνάκη 8 (1), Καφρίτσα 2, Κρητικού, Ζαφείρη 10, Σήτου 11, Τζάρου, Μπαράκη
Παιανία-Γαλάτσι 68-60 (28-20)
Διαιτητές: Μαγκουνής-Αναστασόπουλος Β.
Παιανία (Σαμαντούρα-Παππάς): Δρίβα 2, Παναγιωτίδου, Καλλιώρα 3, Ποταμιάνου 24 (2), Κελλάρη 6 (2), Κλάδου 4, Δημητρίου 9 (1), Πετυχάκη Χ. 7, Γεωργίου 2, Ανδρουλάκη 11
Γαλάτσι (Παπαδόπουλος): Φουρλιά 9 (1), Φλίγκου 10 (1), Γκόγκου 12, Σαλπέα 1, Πούλου 2, Ογκουνορίν 12, Φράγκου 8, Καμπούρη 6, Ρουμπελάκη
Δάφνη-Προμηθέας 73-43 (35-22)
Διαιτητές: Ιατρού-Μούτσιος
Δάφνη (Τζαμάλης): Πάνου Σ. 18 (4), Μπαρμπάνη 2, Στρατήγη 8 (1), Κολοβού 6, Πατμίου, Πάνου Γ. 5 (1), Βασιλοπούλου 16, Στεφανίδου 7 (1), Κυπαρίσση, Ανδρινοπούλου 9, Ντάνου 2, Σιούκα
Προμηθέας (Αναστασόπουλος): Γραμμένου, Λυμπεροπούλου 9, Ιντζέ 6, Νικολάκάκη 4, Γιαννάκου 4, Τζίβα 5, Βλάχου 15 (1), Γκάβου
Περιστέρι-ΑΕΚ Περιστερίου 81-45 (47-20)
Διαιτητές: Ρήγας-Καλογερόπουλος
Περιστέρι (Κολτσίδας-Φάσουρας): Αγρογιάννη 16 (1), Ντακόλια 7 (1), Κοντοέ 2, Λαζάρου 10, Εμμανουήλ 15, Σαραλιώτη 2, Πετράκη 8, Χρονοπούλου, Τουλιάτου 3, Μπακαλέξη 9, Μπενέκη 9, Χαραλαμποπούλου
ΑΕΚ Περιστερίου (Γκιόκα): Σακκά 9, Γκάτση 4, Βαρελάκη 1, Γκρίτζαλη 6, Κρητικού 11, Δαλαμβέλα, Βε, Πέτρου 3, Γαλανοπούλου 4, Βουδούρη 5
Κηφισιά-Μελίσσια 50-45 (22-18)
Διαιτητές: Μότσος-Νικολόπουλος
Κηφισιά (Θέμελης): Κοτρολού 21, Μαχαιριώτου 2, Σπυριλιώτη, Τουλιάτου 4, Τζόλου, Τσερετοπούλου 17 (3), Βαλασίδου 4, Σωτηρίου 2
Μελίσσια (Δουκέλη): Κασσίμη 3, Καραβέλη 2, Μάκου 3, Αρβανίτη 19, Απέργη 6, Ηλιάκη 12 (2)
Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Ιωνικός 39-59 (27-29)
Διαιτητές: Καλαϊντζάκης-Κατσίκας
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμα): Σταυράτη 7 (2), Μιχαήλ 4, Χαϊμανδού, Ραίση 15, Γιακάλου, Μιχοπούλου, Λεκαράκου 2, Κογγίνη 2, Μακρυνίκα 9, Μαρίνου
Ιωνικός (Ματζάκος): Αθανασίου 15 (3), Παπαδοπούλου 9, Μαυροειδή, Μουστάκα 11, Ζαρκαδούλα 4, Κασνέστη 5, Χιώτη, Κριθήμου 15
Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Δάφνη 8, Παιανία 7, Γαλάτσι 7, Ιωνικός 7, Περιστέρι 6, ΑΕΚ Περιστερίου 6, Κηφισιά 6, Προμηθέας 6, Μελίσσια 5, ΖΑΟΝ 5, Μελάς Αγ. Ελευθέριος 5, Ζωγράφου 4.
Η επόμενη αγωνιστική (5η 26/10): Ζωγράφου-Παιανία, Γαλάτσι-Μελάς Αγ. Ελευθέριος, Ιωνικός-Δάφνη, Προμηθέας-Περιστέρι, ΑΕΚ Περιστερίου-Κηφισιά, Μελίσσια-ΖΑΟΝ.
basketblog.gr
soouza
Oct 20 2008, 16:59
QUOTE(xilies siopes na akous @ Oct 20 2008, 11:34 )

Θα συμφωνησω για την καταπληκτικη εμφανιση του point guard-πιστευω πως λεμε την ιδια-αν και εισαι αντιφατικος.Γνωμη μου παντως πως παιζει πολυ καλη αμυνα,κανει αρκετα φαουλ αλλα χτες ηταν εξαιρετικη!Σε ολο το παιχνιδι της.Και η αλλη μικρη βοηθησε αλλα θεωρω αυτο που της ελειπε και εχασε και τα σουτ,ηταν η ελειψη αυτοπεποιθησης αλλα θα ερθει κι αυτο.
Χαραμιζονται με την προπονητρια που εχουν,ειναι τοσο απλο.
Καλησπέρα.Δεν είμαι αντιφατικός εσύ το λαμβάνεις έτσι.
Πάμε παρακάτω.Αυτό που λέγεις για την προπονήτρια είναι απαράδεκτο.Και στο τεκμηριώνω εν τάχει.Πέρυσι στον αγώνα Άρης-Μελίσσια μου έλεγες κι έσυ και διάφοροι άλλοι πως έλεγα στις παίκτριες μου να σας χτυπήσουν κάτι που ήταν ντροπή εις τη νιοστή.
Ακολούθως πως τα Μελίσσια είναι ομαδάρα χάρη στην καθοριστική συμβολή της προπονήτριας.
Ο καιρός πέρασε και σήμερα σου φταίει η προπονήτρια?
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Χρόνια πολλά στην κυρία Όλγα Σκαρογιάννη που σήμερα έχει γενέθλια.
basket is life
Oct 20 2008, 17:32
5η αγωνιστικη
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - Ζ.Α.Ο.Ν.
eska.gr
basket is life
Oct 20 2008, 18:48
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 2
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - Ζ.Α.Ο.Ν. (ωραιο παχνιδι!) 2
katharoaimo
Oct 20 2008, 18:49
QUOTE(soouza @ Oct 20 2008, 17:59 )

Πάμε παρακάτω.Αυτό που λέγεις για την προπονήτρια είναι απαράδεκτο.Και στο τεκμηριώνω εν τάχει.Πέρυσι στον αγώνα Άρης-Μελίσσια μου έλεγες κι έσυ και διάφοροι άλλοι πως έλεγα στις παίκτριες μου να σας χτυπήσουν κάτι που ήταν ντροπή εις τη νιοστή.
Ακολούθως πως τα Μελίσσια είναι ομαδάρα χάρη στην καθοριστική συμβολή της προπονήτριας.

ποια ειναι η κυρια ολγα σκαρογιαννη?
xilies siopes na akous
Oct 20 2008, 22:21
QUOTE(soouza @ Oct 20 2008, 11:59 )

Προσωπικα-γενικοτερα στην ζωη-πιστευω πως ειναι ωραιο να δινουμε χρονο και ευκαιριες στους ανθρωπους.Καποια στιγμη λοιπον οταν μπορεις να εισαι καλυτερος,δεν ειναι δυνατον να συμβιβαζεσαι με το μετριο και οταν αυτο αποδεικνυεται μεσω αποτελεσματων.Επισης δεν ειπα κατι για την ηθικη της.Ειπα πως δεν ειναι καλη προπονητρια.Κι επειδη εμεις ειμαστε απ εξω απο τον χορο,που λενε,αν μιλουσες με τις παιχτριες,νομιζω θα αλλαζες γνωμη.
soouza
Oct 21 2008, 00:08
QUOTE(xilies siopes na akous @ Oct 20 2008, 23:21 )

Προσωπικα-γενικοτερα στην ζωη-πιστευω πως ειναι ωραιο να δινουμε χρονο και ευκαιριες στους ανθρωπους.Καποια στιγμη λοιπον οταν μπορεις να εισαι καλυτερος,δεν ειναι δυνατον να συμβιβαζεσαι με το μετριο και οταν αυτο αποδεικνυεται μεσω αποτελεσματων.Επισης δεν ειπα κατι για την ηθικη της.Ειπα πως δεν ειναι καλη προπονητρια.Κι επειδη εμεις ειμαστε απ εξω απο τον χορο,που λενε,αν μιλουσες με τις παιχτριες,νομιζω θα αλλαζες γνωμη.
Καλησπέρα.Πάντως εγώ ανέφερα ένα περιστατικό από πέρυσι.Τότε ήμουν κακός γιατί ο Άρης είχε κοντράρει περισσότερο από οποιονδήποτε τα Μελίσσια.Τότε που η προπονήτρια ήταν πολύ καλή και τώρα δεν κάνει.Αυτά έγιναν ένα χρόνο πριν απλά τα αναφέρω γιατί τότε κατηγορήθηκα χωρίς να φταίω.Περσινά ξινά σταφύλια.
Πάμε στα φρέσκα κουλούρια τώρα.Δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω με τις παίκτριες των Μελισσίων.Νομίζω όμως πως καταλαβαίνω τον υπαινιγμό σου.Θα αναφέρω κάτι που είναι αλήθεια.Δε το λεώ σα συμβουλή κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.Πρόκειται για προσωπική εκτίμηση.
Τα Μελίσσια πέρυσι στη Β κατηγορία ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να μην ανέβουν.Υπήρχαν παιχνίδια που δεν έπαιξαν καλά.Κάπου στο τέλος όμως δυο-τρεις προσωπικές ενέργειες αθλητριών έδιναν πάντα τη νίκη.Αυτό ήταν δείγμα ποιότητας του ρόστερ.Η ομάδα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχε καμία λογική πουθενά(άμυνα-επίθεση).Το τελευταίο είναι και το ζητόυμενο στην Ά κατηγορία.Από την προετοιμασία,την τακτική,τους αντιπάλους και λοιπά.
Τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος.Βλέποντας τους προχτές,επιβεβαίωσα αυτό που προανέφερα.Η Αενκ έπαιξε ζώνη,έκλεισε τους διαδρόμους κι άφησε τα σουτ.Περιόρισε λοιπόν και την Αρβανίτη που την υποχρώσε σε μακρινά σουτ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.Στην επίθεση καθάριζε τους χώρους κι αξιοποιούσε καλά τις συνεργασίες με Κοτρολού και Τσερετοπούλου να διεισδύουν.
Τα Μελίσσια τι έκαναν ακόμα δεν έχω καταλάβει.Η Ηλιάκη έκανε καλά drive στη ζώνη και καλές πάσες,οι νεαρές ότι προανέφερα κι η Αρβανίτη έπαιζε καλά το ένας-ένας αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο.Συνεπώς,θα λεγε κανείς πως δεν υπήρχε ομαδική λειτουργία αλλά ατομικές ενέργειες.
Η κατηγορία αυτή θέλει το κάτι παραπάνωΤο τι, δε θα το πω εγώ.Θα το βρουν στα Μελίσσια.Ασφαλώς και παίζει ρόλο το όλο στήσιμο.
Ξαναλέω.Όλα τα παραπάνω αποτελούν την προσωπική μου γνώμη κι όχι υποδείξεις.Μη βιαστεί λοιπόν κάποιος να με κρίνει.Απάντησα σε κάτι που μου έκανε εντύπωση κι είμαι έτοιμος για περαιτέρω μπασκετικές συζητήσεις.
Baby_Jane
Oct 21 2008, 00:14
QUOTE(katharoaimo @ Oct 20 2008, 19:49 )

ποια ειναι η κυρια ολγα σκαρογιαννη?
8ες να της πεις κι εσυ χρονια πολλα μηπως ????
xilies siopes na akous
Oct 21 2008, 01:49
QUOTE(soouza @ Oct 20 2008, 19:08 )

Καλησπέρα.Πάντως εγώ ανέφερα ένα περιστατικό από πέρυσι.Τότε ήμουν κακός γιατί ο Άρης είχε κοντράρει περισσότερο από οποιονδήποτε τα Μελίσσια.Τότε που η προπονήτρια ήταν πολύ καλή και τώρα δεν κάνει.Αυτά έγιναν ένα χρόνο πριν απλά τα αναφέρω γιατί τότε κατηγορήθηκα χωρίς να φταίω.Περσινά ξινά σταφύλια.
Πάμε στα φρέσκα κουλούρια τώρα.Δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω με τις παίκτριες των Μελισσίων.Νομίζω όμως πως καταλαβαίνω τον υπαινιγμό σου.Θα αναφέρω κάτι που είναι αλήθεια.Δε το λεώ σα συμβουλή κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.Πρόκειται για προσωπική εκτίμηση.
Τα Μελίσσια πέρυσι στη Β κατηγορία ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να μην ανέβουν.Υπήρχαν παιχνίδια που δεν έπαιξαν καλά.Κάπου στο τέλος όμως δυο-τρεις προσωπικές ενέργειες αθλητριών έδιναν πάντα τη νίκη.Αυτό ήταν δείγμα ποιότητας του ρόστερ.Η ομάδα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχε καμία λογική πουθενά(άμυνα-επίθεση).Το τελευταίο είναι και το ζητόυμενο στην Ά κατηγορία.Από την προετοιμασία,την τακτική,τους αντιπάλους και λοιπά.
Τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος.Βλέποντας τους προχτές,επιβεβαίωσα αυτό που προανέφερα.Η Αενκ έπαιξε ζώνη,έκλεισε τους διαδρόμους κι άφησε τα σουτ.Περιόρισε λοιπόν και την Αρβανίτη που την υποχρώσε σε μακρινά σουτ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.Στην επίθεση καθάριζε τους χώρους κι αξιοποιούσε καλά τις συνεργασίες με Κοτρολού και Τσερετοπούλου να διεισδύουν.
Τα Μελίσσια τι έκαναν ακόμα δεν έχω καταλάβει.Η Ηλιάκη έκανε καλά drive στη ζώνη και καλές πάσες,οι νεαρές ότι προανέφερα κι η Αρβανίτη έπαιζε καλά το ένας-ένας αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο.Συνεπώς,θα λεγε κανείς πως δεν υπήρχε ομαδική λειτουργία αλλά ατομικές ενέργειες.
Η κατηγορία αυτή θέλει το κάτι παραπάνωΤο τι, δε θα το πω εγώ.Θα το βρουν στα Μελίσσια.Ασφαλώς και παίζει ρόλο το όλο στήσιμο.
Ξαναλέω.Όλα τα παραπάνω αποτελούν την προσωπική μου γνώμη κι όχι υποδείξεις.Μη βιαστεί λοιπόν κάποιος να με κρίνει.Απάντησα σε κάτι που μου έκανε εντύπωση κι είμαι έτοιμος για περαιτέρω μπασκετικές συζητήσεις.

Κι εγω απλα την γνωμη μου λεω.Δεν ειμαι ο ειδικος για τα Μελισσια,οπως ειπες ας βρουν οι ιδιοι την ακρη.Μακαρι να ειναι η καλυτερη για τις παιχτριες.Αυτες τρεχουν,ιδρωνουν,ρισκαρουν με τυχον τραυματισμους,αφηνουν την οικογενεια τους..αυτες ειναι οι ομαδα.
soouza
Oct 21 2008, 01:53
QUOTE(xilies siopes na akous @ Oct 21 2008, 02:49 )

Κι εγω απλα την γνωμη μου λεω.Δεν ειμαι ο ειδικος για τα Μελισσια,οπως ειπες ας βρουν οι ιδιοι την ακρη.Μακαρι να ειναι η καλυτερη για τις παιχτριες.Αυτες τρεχουν,ιδρωνουν,ρισκαρουν με τυχον τραυματισμους,αφηνουν την οικογενεια τους..αυτες ειναι οι ομαδα.
Aκόμα δε μου απάντησες τι άλλαξε δραστικά σε σχέση με πέρυσι.
alexas10
Oct 21 2008, 02:12
QUOTE (soouza @ Oct 21 2008, 01:08 )

σοουζα θα ηθελα κ τη γνωμη σου για την αενκ αν εχεις καλη κ πληρη εικονα
xilies siopes na akous
Oct 21 2008, 12:05
QUOTE(soouza @ Oct 20 2008, 20:53 )

Aκόμα δε μου απάντησες τι άλλαξε δραστικά σε σχέση με πέρυσι.

Νομιζω πως σου απαντησα.Δεν ειμαι κι εκει για να ξερω τοσα πολλα αλλα πιστευω πως ειμαι ικανος να κρινω απο αυτα που μου εχουν πει απο την ομαδα και απο την εικονα της μεσω των αγωνων.Η ομαδα δεν εχει ταυτοτητα,παιζει οτι να ΄ναι!Υπαρχει καλο υλικο για να ειναι σε καλυτερη μοιρα.Κι αν περασει κι αλλος χρονος,θα ειναι αργα.
soouza
Oct 21 2008, 13:21
QUOTE(alexas10 @ Oct 21 2008, 03:12 )

σοουζα θα ηθελα κ τη γνωμη σου για την αενκ αν εχεις καλη κ πληρη εικονα
Καλημέρα.Έδωσα ένα πρώτο στίγμα αλλά την είδα μόνο μία φορά οπότε δε θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Η Αενκ είναι μία ομάδα νεοφώτιστη στη δύσκολη Ά κατηγορία της Έσκα.Ψάχνει τις φάσεις στη επίθεση,έχει καλά όπλα να διεισδύσει,έχει παίκτριες να σουτάρουν όπως επίσης έχει καλή froint line.Σίγουρα χρειάζεται χρόνο όμως να προσαρμόσει το παιχνίδι σε ένα διαφορετικό επίπεδο μπάσκετ,που είναι ένα κλικ τουλάχιστο πιο πάνω.
Αμυντικά χρησιμοποίησε πολύ κατάσταση χώρου ενώ είχε σχετικά αργές επιστροφές.Αυτά τα ολίγα διέκρινα,από τη μία φορά που τις είδα και θεωρώ πως θα σωθεί εύκολα.
QUOTE(soouza @ Oct 21 2008, 14:21 )

Καλημέρα.Έδωσα ένα πρώτο στίγμα αλλά την είδα μόνο μία φορά οπότε δε θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Η Αενκ είναι μία ομάδα νεοφώτιστη στη δύσκολη Ά κατηγορία της Έσκα.Ψάχνει τις φάσεις στη επίθεση,έχει καλά όπλα να διεισδύσει,έχει παίκτριες να σουτάρουν όπως επίσης έχει καλή froint line.Σίγουρα χρειάζεται χρόνο όμως να προσαρμόσει το παιχνίδι σε ένα διαφορετικό επίπεδο μπάσκετ,που είναι ένα κλικ τουλάχιστο πιο πάνω.
Αμυντικά χρησιμοποίησε πολύ κατάσταση χώρου ενώ είχε σχετικά αργές επιστροφές.Αυτά τα ολίγα διέκρινα,από τη μία φορά που τις είδα και θεωρώ πως θα σωθεί εύκολα.

εχω καποιες ενστασεις στην front line και στο θεμα σουτ. Αξιοπιστη ψηλη εχουν μονο μια( μου διαφευγει το ονομα της τωρα, το 33 φοραει) και απο σουτ μονο η Κοτρολου και η Τσερετοπουλου η οποια παιζει 4αρι το χουν καλα. Βασικα αν δεν ειχαν την Κοτρολου θα κινδυνευαν, αλλα αφου την εχουν θα σωθουν αρκετα ευκολα.
soouza
Oct 21 2008, 14:04
QUOTE(lamar @ Oct 21 2008, 14:37 )

εχω καποιες ενστασεις στην front line και στο θεμα σουτ. Αξιοπιστη ψηλη εχουν μονο μια( μου διαφευγει το ονομα της τωρα, το 33 φοραει) και απο σουτ μονο η Κοτρολου και η Τσερετοπουλου η οποια παιζει 4αρι το χουν καλα. Βασικα αν δεν ειχαν την Κοτρολου θα κινδυνευαν, αλλα αφου την εχουν θα σωθουν αρκετα ευκολα.
Λέμε σχεδόν τα ίδια.Δε δύναται να κριθεί η ομάδα λόγω των ελλειπών εικόνων μας.
Schwarz
Oct 21 2008, 15:27
QUOTE(xilies siopes na akous @ Oct 21 2008, 12:05 )

Νομιζω πως σου απαντησα.Δεν ειμαι κι εκει για να ξερω τοσα πολλα αλλα πιστευω πως ειμαι ικανος να κρινω απο αυτα που μου εχουν πει απο την ομαδα και απο την εικονα της μεσω των αγωνων.Η ομαδα δεν εχει ταυτοτητα,παιζει οτι να ΄ναι!Υπαρχει καλο υλικο για να ειναι σε καλυτερη μοιρα.Κι αν περασει κι αλλος χρονος,θα ειναι αργα.
Μήπως για κάποιο πρόσωπο είναι ήδη αργά? Μήπως πρέπει να το συνειδητοποιήσει και το ίδιο και να πάψει να προσπαθεί να κάνει κακό στην ομάδα, επειδή πολύ απλά δεν του περνάει? Και δεν θα του περάσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Με τη σειρά μου να επισημάνω την καθόλου πειστική απάντηση που έδωσες στο καίριο ερώτημα που διατύπωσε ο soouza και το οποίο επαναλαμβάνω: Τι άλλαξε από παλαιότερα όταν θεωρούσες ότι η coach είναι εξαιρετική?
Σου καταθέτω μάλιστα με copy paste παλαιότερο post σου εδώ στο basketforum:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xilies siopes na akous
Προβολή Προφίλ Μέλους Mar 12 2007, 12:52 Δημοσίευση #887
A1 (100~250)
Ομάδα: Players
Αριθμός Μέλους: 904
Αγαπημένη Ομάδα: ολυμπιακος
Αγαπημένος Παίχτης: γκαλης
Αγαπημένη θέση: Point Guard
Συγχαρητηρια στην ομαδα των Μελισσιων και φυσικα στην προπονητρια τους Δουκελη Βασω,η οποια εκτος απο γνωσεις,δειχνει πως εχει και παρα πολυ διαθεση να βοηθησει και να παλεψει με τις παιχτριες για την παραμονη στην κατηγορια.(Σε αντιθεση με τον προηγουμενο προπονητη Καρακητσο....δεν θυμαμαι το ονομα του...ο οποιος το μονο που τον ενδιεφερε ηταν τα λεφτα του και χωρις να προσφερει το παραμικρο στην ομαδα).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
soouza
Oct 21 2008, 15:58
QUOTE(Schwarz @ Oct 21 2008, 16:27 )

Μήπως για κάποιο πρόσωπο είναι ήδη αργά? Μήπως πρέπει να το συνειδητοποιήσει και το ίδιο και να πάψει να προσπαθεί να κάνει κακό στην ομάδα, επειδή πολύ απλά δεν του περνάει? Και δεν θα του περάσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Με τη σειρά μου να επισημάνω την καθόλου πειστική απάντηση που έδωσες στο καίριο ερώτημα που διατύπωσε ο soouza και το οποίο επαναλαμβάνω: Τι άλλαξε από παλαιότερα όταν θεωρούσες ότι η coach είναι εξαιρετική?
xilies siopes na akous
A1 (100~250)
Συγχαρητηρια στην ομαδα των Μελισσιων και φυσικα στην προπονητρια τους Δουκελη Βασω,η οποια εκτος απο γνωσεις,δειχνει πως εχει και παρα πολυ διαθεση να βοηθησει και να παλεψει με τις παιχτριες για την παραμονη στην κατηγορια.(Σε αντιθεση με τον προηγουμενο προπονητη Καρακητσο....δεν θυμαμαι το ονομα του...ο οποιος το μονο που τον ενδιεφερε ηταν τα λεφτα του και χωρις να προσφερει το παραμικρο στην ομαδα).
Η επιβεβαίωση.Αν κι έψαξα και βρήκα κι εγώ ένα σωρό υπερβολές και ύμνους για τα Μελίσσια σε περυσινά Posts,καλό θα ήταν να σταματήσουμε να πυροβολάμε την προπονήτρια των Μελισσίων.Το αστείο είναι πως την υπερασπίζομαι εγώ που χλευάστηκα στο παρελθόν αλλά η όλη τότε διένεξη δεν ξεκίνησε από εμένα.
Και το λέω διότι υπάρχει μία αξιόλογη νέα διοίκηση που έχει επενδύσει αλλά όλοι στην αρχή κάνουν τα λάθη τους και μετά μαθαίνουν από αυτά.Το σίγουρο είναι πως μόνο οι διοικούντες θα πάρουν αποφάσεις οι οποίες δεν πρέπει να είναι εν... θερμώ-ψυχρώ.
Ελπίζω να αντιληφθούν άπαντες το ρόλο που παίζω στη συζήτηση που άνοιξε ο xilies siopes na akous.
team10
Oct 21 2008, 22:38
καλησπερα σασ αφηστε τα μελισσια ησυχα εκει γινετε πολλη καλη δουλεια
απο τουσ προπονητεσ των τμηματων τοσο στα γυναικεια οσο και στα αντρικα του αο μελισσιων
και υπαρχει και πολλη καλη διοικηση που αν συνεχισουν ετσι θα ειναι ενα απο τα πιο νοικοκυρεμενα σωματεια!!!!!!!!!!!
οσο το γυναικειο του αο μελισσιων ειναι πολυ καλο και θα κανει πολλες εκπληξεισ
xilies siopes na akous
Oct 22 2008, 10:53
QUOTE(soouza @ Oct 21 2008, 10:58 )

Η επιβεβαίωση.Αν κι έψαξα και βρήκα κι εγώ ένα σωρό υπερβολές και ύμνους για τα Μελίσσια σε περυσινά Posts,καλό θα ήταν να σταματήσουμε να πυροβολάμε την προπονήτρια των Μελισσίων.Το αστείο είναι πως την υπερασπίζομαι εγώ που χλευάστηκα στο παρελθόν αλλά η όλη τότε διένεξη δεν ξεκίνησε από εμένα.
Και το λέω διότι υπάρχει μία αξιόλογη νέα διοίκηση που έχει επενδύσει αλλά όλοι στην αρχή κάνουν τα λάθη τους και μετά μαθαίνουν από αυτά.Το σίγουρο είναι πως μόνο οι διοικούντες θα πάρουν αποφάσεις οι οποίες δεν πρέπει να είναι εν... θερμώ-ψυχρώ.
Ελπίζω να αντιληφθούν άπαντες το ρόλο που παίζω στη συζήτηση που άνοιξε ο xilies siopes na akous.

Μαλλον δεν εχεις μαθει να καταλαβαινεις,διαβαζοντας 1 κειμενο,απλα να απαντας παρορμητικα.Περισυ η γνωμη μου,με τα δειγματα της προπονητριας και με την συγκριση της με τον προηγουμενο,ηταν οντως αυτη που ειχα γραψει.Το ιδιο ισχυει και για την διοικηση,που τοτε ηταν ανυπαρκτη αλλα οταν ανελαβαν καοιοι αλλοι κυριοι,το γυναικειο αρχισε παλι να νοικοκυρευεται.Απο τοτε μεχρι τωρα εχει περασει πολυς καιρος.Παρατηρωντας λοιπον τα πραγματα,εξακολουθω να πιστευω πως υπαρχει διαθεση απο την προπονητρια,μα πως δεν ειναι αρκετη,γιατι δεν εχει την εμπειρια και τις ικανοτητες για την Α ΕΣΚΑ.Η διοικηση ειναι σοβαρη και διπλα στο τμημα.
Επισης δεν εχω καμια προθεση για "διενεξη",οπως την χαρακτηριζεις.Οπως ολοι μας,λεω την αποψη μου.Το γεγονος πως σε καποιους μπορει να μην αρεσει,ειναι λογικο.Οπως μπορει να μην συμφωνεις εσυ οι και αλλοι με αυτη,ειναι απολυτως φυσιολογικο.Δεν καταλαβαινω γιατι παει να δημιουργηθει ενταση..
xilies siopes na akous
Oct 22 2008, 11:02
QUOTE(Schwarz @ Oct 21 2008, 10:27 )

xilies siopes na akous
A1 (100~250)
Αλοιμονο αν παρατηρωντας κατι αλλο,δεν λεγαμε την αποψη μας,επειδη διαφερει απο την αρχικη.Θα ηταν πολυ εγωιστικο και υποκριτικο μα και 2 φορες λαθος.Αυτη εινα η αποψη που ειχα τοτε,με τα τοτε δεδομενα και οσα γνωριζα.Δεν μπορω να υποστηριζω το ιδιο,ακομα κι αν παραδεχτω πως εκανα λαθος,γιατι αυτο που πιστεψα,τελικα δεν ειναι ετσι.
katharoaimo
Oct 22 2008, 11:22
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 21 2008, 01:14 )

8ες να της πεις κι εσυ χρονια πολλα μηπως ????

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!ναι!!!αφου γιορταζαμε μαζι!να μη μαθω ποια ειναι????
katharoaimo
Oct 22 2008, 11:31
QUOTE(xilies siopes na akous @ Oct 22 2008, 11:53 )

Μαλλον δεν εχεις μαθει να καταλαβαινεις,διαβαζοντας 1 κειμενο,απλα να απαντας παρορμητικα.Περισυ η γνωμη μου,με τα δειγματα της προπονητριας και με την συγκριση της με τον προηγουμενο,ηταν οντως αυτη που ειχα γραψει.Το ιδιο ισχυει και για την διοικηση,που τοτε ηταν ανυπαρκτη αλλα οταν ανελαβαν καοιοι αλλοι κυριοι,το γυναικειο αρχισε παλι να νοικοκυρευεται.Απο τοτε μεχρι τωρα εχει περασει πολυς καιρος.Παρατηρωντας λοιπον τα πραγματα,εξακολουθω να πιστευω πως υπαρχει διαθεση απο την προπονητρια,μα πως δεν ειναι αρκετη,γιατι δεν εχει την εμπειρια και τις ικανοτητες για την Α ΕΣΚΑ.Η διοικηση ειναι σοβαρη και διπλα στο τμημα.
Επισης δεν εχω καμια προθεση για "διενεξη",οπως την χαρακτηριζεις.Οπως ολοι μας,λεω την αποψη μου.Το γεγονος πως σε καποιους μπορει να μην αρεσει,ειναι λογικο.Οπως μπορει να μην συμφωνεις εσυ οι και αλλοι με αυτη,ειναι απολυτως φυσιολογικο.Δεν καταλαβαινω γιατι παει να δημιουργηθει ενταση..
χιλιες σιωπες σε αυτο το φορουμ οταν καποιος λεει τη γνωμη του ΠΑΝΤΑ ακολουθει ενταση και μαλιστα απο τα ΙΔΙΑ προσωπα.οποτε μη το ψαχνεις.την ειπες τη γνωμη σου,τη διαβασαμε και την καταλαβαμε ολοι!καλη συνεχεια και καλημερα μας!!!
soouza
Oct 22 2008, 12:08
QUOTE(xilies siopes na akous @ Oct 22 2008, 11:53 )

Μαλλον δεν εχεις μαθει να καταλαβαινεις,διαβαζοντας 1 κειμενο,απλα να απαντας παρορμητικα.Περισυ η γνωμη μου,με τα δειγματα της προπονητριας και με την συγκριση της με τον προηγουμενο,ηταν οντως αυτη που ειχα γραψει.Το ιδιο ισχυει και για την διοικηση,που τοτε ηταν ανυπαρκτη αλλα οταν ανελαβαν καοιοι αλλοι κυριοι,το γυναικειο αρχισε παλι να νοικοκυρευεται.Απο τοτε μεχρι τωρα εχει περασει πολυς καιρος.Παρατηρωντας λοιπον τα πραγματα,εξακολουθω να πιστευω πως υπαρχει διαθεση απο την προπονητρια,μα πως δεν ειναι αρκετη,γιατι δεν εχει την εμπειρια και τις ικανοτητες για την Α ΕΣΚΑ.Η διοικηση ειναι σοβαρη και διπλα στο τμημα. Επισης δεν εχω καμια προθεση για "διενεξη",οπως την χαρακτηριζεις.Οπως ολοι μας,λεω την αποψη μου.Το γεγονος πως σε καποιους μπορει να μην αρεσει,ειναι λογικο.Οπως μπορει να μην συμφωνεις εσυ οι και αλλοι με αυτη,ειναι απολυτως φυσιολογικο.Δεν καταλαβαινω γιατι παει να δημιουργηθει ενταση..
Καλημέρα.Δε νομίζω πως απαντώ,ουτέ μαθαίνω,παρορμητικά.Απαντώ,βάσει δεδομένων.Κατ εσέ,η προπονήτρια δεν κάνει για Ά Έσκα.Αυτή είναι η ουσία της τοποθέτησης σου.Την κρατάμε σαν προσωπική σου εκτίμηση.Σε μία κουβέντα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει διένεξη.Συζήτηση κάνουμε κι αυτός είναι ο λόγος του site.Επίσης έχουμε πει πως οι χρήστες που παρεμβαίνουν ελάχιστα κι αρνητικά δε συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή των δεδομένων.
team 10 δεν ενοχλήσαμε τα Μελίσσια,ούτε κακό πάμε να κάνουμε.Λέμε τη γνώμη μας.Ιδίως εγώ που ζήτησα εξηγήσεις για το πρώτο σχόλιο.
Ελπίζω να γινόμεθα αντιληπτοί.
soouza
Oct 22 2008, 12:37
QUOTE(basket is life @ Oct 20 2008, 18:32 )

5η αγωνιστικη
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - Ζ.Α.Ο.Ν.
eska.gr
Επειδή δεν έχω άλλο χρόνο today και θα με φάνε οι δρόμοι,λέω τη γνώμη μου για την προσεχή αγωνιστική.
Πάμε.....
Αοζ-Παιανία 2.
Γαλάτσι-Μελάς 1.
Ιωνικός-Δάφνη 1-2.
Προμηθέας-Περιστέρι 2.
Αεκ Αενκ 2.
Μελίσσια Ζαον χ.
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.
VAGELIS N
Oct 22 2008, 15:15
Αοζ-Παιανία 2.
Γαλάτσι-Μελάς 1.
Ιωνικός-Δάφνη 2
Προμηθέας-Περιστέρι 2.
Αεκ Αενκ 2.
Μελίσσια Ζαον 1
foreverb-ball
Oct 22 2008, 15:40
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 22 2008, 16:15 )

Αοζ-Παιανία 2.
Γαλάτσι-Μελάς 1.
Ιωνικός-Δάφνη 2
Προμηθέας-Περιστέρι 2.
Αεκ Αενκ 2.
Μελίσσια Ζαον 1
Συμφωνώ και εγώ....μία επιφύλαξη το Μελίσσια Ζαόν....
anti15
Oct 24 2008, 09:01
Αοζ-Παιανία 2.
Γαλάτσι-Μελάς 1.
Ιωνικός-Δάφνη 1
Προμηθέας-Περιστέρι 2.
Αεκ Αενκ 2.
Μελίσσια Ζαον 2
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τουσ ανθρώπους του Μελά (παράγοντες,προοπονητές,παίχτριες) για όλη την βοήθει που μου προσφέρανε μετά τον τραυματισμό μου και για την συμπαράσταση που μου δείχνουν ακόμα και σήμερα...σας ευχαριστώ πολύ..
jsoiler
Oct 24 2008, 09:08
QUOTE(anti15 @ Oct 24 2008, 10:01 )

Αοζ-Παιανία 2.
Γαλάτσι-Μελάς 1.
Ιωνικός-Δάφνη 1
Προμηθέας-Περιστέρι 2.
Αεκ Αενκ 2.
Μελίσσια Ζαον 2
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τουσ ανθρώπους του Μελά (παράγοντες,προοπονητές,παίχτριες) για όλη την βοήθει που μου προσφέρανε μετά τον τραυματισμό μου και για την συμπαράσταση που μου δείχνουν ακόμα και σήμερα...σας ευχαριστώ πολύ..

Έτσι να λέμε και τα κακά αλλά και τα καλά!!!!Διαφωνώ όμως στο Μελίσσια - Ζαόν.Το βλέπω άσσο καρφωτό.....
soouza
Oct 24 2008, 14:46
QUOTE(anti15 @ Oct 24 2008, 10:01 )

Αοζ-Παιανία 2.
Γαλάτσι-Μελάς 1.
Ιωνικός-Δάφνη 1
Προμηθέας-Περιστέρι 2.
Αεκ Αενκ 2.
Μελίσσια Ζαον 2

Κι εμείς να σου ευχηθούμε περαστικά και καλή αγωνιστική επάνοδο.
nikefalin
Oct 26 2008, 22:20
Αεκ- Αενκ 52 - 64
H AENK αν δεν έχει ατυχίες δεν θα κινδυνέψει καθόλου (εκτίμηση κάνω)