Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brooklyn Nets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger
Brooklyn Nets






2017 Draft day here we come!


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 21-61

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Brook Lopez 20.6
Ριμπάουντ: Thaddeus Young 9.0
Ασίστ: Jarrett Jack 7.4
Κλεψίματα: Thaddeus Young 1,5
Κοψίματα: Brook Lopez 1.7
Ευστοχία %: Thaddeus Yound 51.4
Χρόνος συμμετοχής: Joe Johnson 33.9

Πιθανή 5άδα:
J. Lin B. Bogdanovic R. Hollis-Jefferson
T.Booker B. Lopez


Πάγκος:
PG: Greivis Vasquez, Isaiah Whitehead
SG: Randy Foye, Joe Harris, Caris LeVert
SF: Sean Kilpatrick
PF: Luis Scola, Chris McCullough, Anthony Bennett
C: Justin Hamilton

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:
Caris LeVert (#20, 1st round, from Indiana)
Marcus Paige (#55, 2nd round, from LAC)

Ήρθαν ή ανανέωσαν:
Jeremy Lin, Trevor Booker, Greivis Vasquez, Isaiah Whitehead, Randy Foye, Joe Harris, Caris LeVert (draft), Anthony Bennett, Justin Hamilton

Έφυγαν:
Thaddeus Young (traded to Indiana), Jarrett Jack, Wayne Ellington, Shane Larkin, Donald Sloan, Andrea Bargnani, Henry Sims, Markel Brown, Thomas Robinson

Παρουσίαση ομάδας
Στο Brooklyn έχουν ξεκάθαρο πλάνο. Θέλουν το No1 του draft του 17 και κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε? Έδιωξαν ότι αξιόλογο είχαν, κράτησαν τον (καημένο) Lopez και έχρισαν βασικό PG τον Lin. Ντάξει, μπορεί να γίνει fun to watch η ομάδα. Ο Bogdanovic θα σουτάρει όποτε βρίσκει χώρο, ο Jefferson θα κάνει το χαμαλίκι και ότι βγει.

Προπονητής
Kenny Atkinson

Ρούκι Coach για τους Nets, ότι πρέπει δηλαδή. O Hollins απολύθηκε γιατί φυσικά αυτός έφταιγε που οι Nets ήταν τσίρκο πέρσι, και ο βοηθός του Budenholzer στους Hawks ήρθε να καθοδηγήσει την ομάδα χωρίς να έχει ιδιαίτερο βάρος στην πλάτη του η πίεση για αποτελέσματα. Στο ΝΒΑ δεν υποβιβάζεται κανείς.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
LOL. Ταβανόμετρο δεν υπάρχει. Ίσως να μην βγουν τελευταίοι αλλά δεν νομίζω ότι το θέλουν αυτό οι ίδιοι. Οι στόχοι είπαμε είναι ξεκάθαροι. Νο1 επιλογή στο draft.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Ο Jeremy Lin θα έχει φέτος τα κλειδιά μια ομάδας μετά από καιρό και θέλει να επαναφέρει την Linsanity. Όσο αστείο και αν ακούγεται, έκανε πολύ καλή preseason και έχει το χρόνο και την ελευθερία να κάνει αυτά που μπορεί, δεν είναι καθόλου κακός παίχτης.

Θέλω να ρωτήσω τον...
Mikhail Prokhorov. Είχες βλέψεις, πήγες την ομάδα στο Brooklyn, έκανες νέα Big 3, προσπάθησες αλλά τζίφος. Πως σου φαίνεται που η ομάδα σου πλέον παλεύει να αποφύγει την τελευταία θέση του ΝΒΑ?

Πρόβλεψη νικών:
15-67
Conference rank:
15
Division rank:
5

Teaser
sacarame
Τρελαμένη η Σικαγάρα, έχει μπει με γκάζια στο Μπρούκλυν.


38 πόντοι 1η περίοδο (πράγμα που έχουμε να πετύχουμε από το 2012) και 62 πόντοι ημίχρονο με 8/14 τρίποντα...


Το πολύ ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει φανερή διάθεση να τρέξει και επιδιώκει το transition.


Θα τα πούμε και αναλυτικά κάποια στιγμή.



Υ.Γ. Ναι το ποστ έγινε για να χαρίσουμε καμιά δημοσίευση στο κακόμοιρο το Μπρούκλυν... tongue.gif
GK_23
QUOTE(Gravedigger @ Oct 23 2016, 20:32 ) *
Παρουσίαση ομάδας
Στο Brooklyn έχουν ξεκάθαρο πλάνο. Θέλουν το No1 του draft του 17 και κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε? Έδιωξαν ότι αξιόλογο είχαν, κράτησαν τον (καημένο) Lopez και έχρισαν βασικό PG τον Lin. Ντάξει, μπορεί να γίνει fun to watch η ομάδα. Ο Bogdanovic θα σουτάρει όποτε βρίσκει χώρο, ο Jefferson θα κάνει το χαμαλίκι και ότι βγει.

QUOTE
Celtics have right to swap 2017 first-round picks with Nets.

QUOTE
Celtics receive a 2018 Nets first-round pick.

Μπορούν να περιμένουν μέχρι το 2019 οι Nets, αν δεν έχουν ανταλλάξει εν τω μεταξύ και αυτά τα πικς. Στη Βοστώνη περισσότερο χαίρονται όταν χάνει το Brooklyn παρά όταν κερδίζουν αυτοί tongue.gif
jvalin
QUOTE (GK_23 @ Nov 1 2016, 05:31 ) *
Στη Βοστώνη περισσότερο χαίρονται όταν χάνει το Brooklyn παρά όταν κερδίζουν αυτοί tongue.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Δηλώνω ένοχος! Ειδικά πέρυσι που εμείς είχαμε ταβάνι τον πρώτο-δεύτερο γύρο και οι Νετς ξεκίνησαν τη σεζόν με ρεκόρ 0-7. Θυμάμαι τις τελευταίες αγωνιστικές υπήρχε υποτίθεται αγωνία για το πλασάρισμα εν όψει playoffs και εμένα το πρώτο πράγμα που με ένοιαζε ήταν να χάνει το Μπρούκλιν και να κερδίζει το Φοίνιξ. laugh.gif

Τώρα που το σκέφτομαι, και φέτος πάλι τα ίδια. Πιο πολύ ξενέρωσα που κέρδισαν τους Πέισερς παρά πχ με την ήττα μας στο Σικάγο.
Είναι σα να υποστηρίζω 2 ομάδες. Τους Σέλτικς και τον εκάστοτε αντίπαλο των Νετς. smiley.gif smiley.gif
SG3ptshooter
Ήταν θέμα χρόνου.

Unexpected Protagonist of the Night, 02/11 - Sean Kilpatrick

Tα νούμερα: 24 πόντοι με 8/13 fg, 4-4 3pt, 4-4 ft. 10 rebs όλα αμυντικά, 3 ast, 2 stl, +8 στην 109-101 εντός έδρας νίκη των Nets απέναντι στους Pistons. Eπιλογές σήμερα υπάρχουν πολλές, Kilmagic μόνο ένας.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Ο Sean μ' άρεσε απ' την παρουσία του στο Cincinnati, όπου έκανε μια top10 σε όλο το NCAA senior χρονιά και οδήγησε τους Bearcats ως το Μάρτη. Πρόσφατα το πανεπιστήμιο απ' το Οhio τον ανέδειξε ως τον καλύτερο παίκτη τους για την περασμένη δεκαετία με τον προπονητή τους στον πάγκο. Πέρασε τις δοκιμασίες του udfa με θαυμαστή επιμονή και χωρίς Κίνες, όμως και με συνεχές σκοράρισμα σε ό,τι summer league και preseason του δινόταν, έχει μάλιστα 12 παιχνίδια κανονικής περιόδου ΝΒΑ πριν υπογράψει στους Nets με Wolves και Nuggets. Βρήκε το κατάλληλα άδειο roster για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και δε θα μας αφήσει εύκολα ξανά. Στα προς ώρας 25 λεπτά του στα 5 πρώτα παιχνίδια της σεζόν σκοράρει 16.6 πόντους με 47,5% και 44,5% τρίποντα σε 4,5 προσπάθειες ανά ματς. Και 17-18 βολές γιατί άμα μιλάς στη μπάλα βολές δε χάνεις λέμε. Οκ ξεχειλώνει. Μετά, χμμ. Θα ανέβουν στα 28 λεπτά οι μέσοι όροι του και θα ρίχνει 12 fga με σεβαστή για 2017 Nets αποτελεσματικότητα και θα μείνει στο Brooklyn για καιρό, έχει δει πόσο δύσκολο είναι να βρεις χώρο και χρόνο σε φυσιολογικές ομάδες. Εκτός πια κι αν ενισχύσει second unit διεκδικητή.. cool.gif

Δε δήλωσε: "Σπουδαίο ξεκίνημα, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα σα franchise και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στα playoffs 39.gif "
benchwarmer
Ο Κιλπάτρικ είναι μία κλασική περίπτωση παίχτη που αγνοείται στο ντραφτ γιατί δεν έχει upside, όντας ήδη 23χρονος senior στο κολλέγιο. Και για 2 ολόκληρα χρόνια ωρυόμουν για το πώς γίνεται να μην έχει έρθει ακόμα στην Ευρώπη, έχοντας το πλήρες πακέτο για εδώ. Καλύτερος και ωριμότερος του Goudelock πχ. Ε μέχρι πέρυσι τον Μάρτιο να υπογράψει τα 10ήμερα στους Νετς και να γίνει το μπαμ.
Εντάξει κατά τα λοιπά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο γενικότερο ενδιαφέρον για τους Νετς, αν και δείχνουν ότι μπορούν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις (που δεν ξέρω πόσο καλό θα τους κάνει βέβαια tongue.gif )
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 12/11 - Rondae Hollis-Jefferson

Tα νούμερα: Ρεκόρ καριέρας οι 20 πόντοι με 5/12 και 10/11 βολές, το ίδιο και τα 13 rebs, 4 ast, από ένα stl+blk. +17 στην πρώτη εκτός έδρας επικράτηση των Nets για φέτος, στην Arizona. Εκεί δηλαδή που διακρίθηκε ως κολεγιόπαις. Μήπως του κάνει καλό το θερμό κλίμα της πολιτείας; Έφεραν και τη μητέρα του να τον δει και ενθουσιάστηκε, δήλωσε. Ας υπογράψουν δέκατο πέμπτο παίκτη τη μάνα του αντί του Bennett που δεν έχει κάποια χρησιμότητα και να πάρουν και δύο φροντιστές με θερμάστρες να τον κυνηγούν παντού και βλέπω MVP season... Η σχετική έφεση στις βολές -ρεκόρ οι 11 κερδισμένες σήμερα- ίσως και να δείχνουν πως έχει υποτιμημένο χειρισμό και κάθετο τρέξιμο με τη μπάλα πάντως, κάτι που μας είχε διχάσει κάποτε σα συζήτηση και που δε θυμάται κανείς αλλά οκ.

H εικόνα:
sad-smiley-009.gif

Πριν/Μετά: Στο κολέγιο βαρέθηκε να χάνει απ' το Wisconsin πάνω που πίστευαν πως έφταναν final four. Οι Nets τον επέλεξαν στο αρκετά φυσιολογικό νούμερο 23 του 2015 draft και -λόγω κατάστασης του franchise κυρίως- του έδωσαν σεβαστό ρόλο με το καλημέρα μέχρι να τραυματιστεί αρχές Δεκέμβρη και να χάσει αρκετό καιρό. Γύρισε προς το τέλος παίζοντας σε ένα μικρό βαθμό limited και χωρίς back-2-back κλπ. Φέτος ξεκίνησε άσχημα στα πρώτα παιχνίδια, όπου γενικά το first unit των Nets δεν έμοιαζε πολύ καλύτερο απ' τους αναπληρωματικούς και γιατί να συνέβαινε αυτό άλλωστε, όλοι για παγκίτες είναι, όμως πατάει καλύτερα όσο προχωράνε τα παιχνίδια. Θα έβγαινε ΜVP αν οι Nets δεν ήταν υπερβολικά τεμπέληδες και δεν απέρριπταν την καταπληκτική ιδέα μου με τις θερμάστρες, όμως είναι σε καλό δρόμο να είναι ο νέος Τσιλιχρήστος, που δεν επιλέχθηκε όμως υπερβολικά νωρίς όπως ο αγαπημένος μας SF/dog_of_war* οπότε no prob. Άλλωστε πόσα καλά νέα να κουβαλάνε τα draft nights των Nets, γενικότερα..

Δε δήλωσαν: "Μαμά μπες στο αεροπλάνο έχουμε άλλα 73 παιχνίδια να κερδίσουμε. Και όχι, το Rondae δεν είναι γυναικείο. Kαι όχι ο τρόπος που σουτάρω είναι πανέμορφος."
Gravedigger
Έστω και καθυστερημένη η απάντηση έχετε δίκιο για το pick, είχα την εντύπωση ότι ήταν protected αλλά τελικά ούτε αυτό δεν τους έκατσε! Πάντως είναι καλύτεροι από ότι τους περίμενα.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 29/11 - Sean Kilpatrick vol. II

Τα νούμερα: Ρεκόρ καριέρας με 38 πόντους -οκ με 14/34 fg όπου το 34 fga είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στη λίγκα φέτος, 14 rebs οκ όλα αμυντικά, οκ κακό a/to με 2/5, +8 στην εντός έδρας νίκη επί των LAC, οκ στη δεύτερη παράταση. Ο όγκος ξεχωρίζει παρά οκ τα μέτρια ποσοστά. Είχε 2 fgm μόνο πρώτο ημίχρονο. Τα περισσότερα fga που είχε ως τώρα σε ένα παιχνίδι ήταν ακριβώς τα μισά, 17. Νταξ οκ έπαιξε 47 λεπτά. 15+ fgm έχουν σκοράρει μόνο 7 παίκτες ως τώρα, 4 φορές ο AD και από μία άλλοι 6 all-stars. Οκ; Οκ.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Τι γράφουμε τώρα που θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι ίδιοι παίκτες; laugh.gif Toν είχα postάρει στο season high των 24 πόντων τότε, που δεν το είχε ξεπεράσει ως χτες. Τα παρελθοντικά μπορείτε να τα βρείτε λίγο πιο πάνω, για μέλλον είχα προβλέψει σταθερότητα σε ένα scoring bench ρόλο, όμως οι Nets είναι τόσο χάλι που πλέον ο Kil έχει γίνει βασικούρα και όπως είδαμε χτες έως και go-to-guy των φτωχών. Ο DeAndre Jordan ανάλογα με το capacity μνήμης θα τα θυμάται για κάποιον καιρό τα 2 χτεσινά. Ο Kilpatrick θα βρει καλά χρήματα στη λίγκα πλέον, ανάλογα με το πόσο θέλει να γίνει συμπληρωματικός για δαχτυλίδι ή θέλει να συνεχίσει να αλωνίζει σε σάπια franchises... Οπότε πρόεβλεψα και πάνω κάτω τα ίδια. mad.gif apple.gif

Δε δήλωσε: "Ρε σεις πως μπόρεσε ο Westbrook να ρίξει 44 σουτ σε ένα ματς; Ότι ήθελα έκανα και πάλι 10 σουτ με είχε. Και έπαιξε και λιγότερο! Miiind blooown".
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 06/01 - Caris LeVert

Τα νούμερα: Νέο career high 19 πόντων με 5/5 δίποντα 2/7 τρίποντα 3/3 βολές, 4 αμυντικά rebounds, 5 assists / 1 λάθος, +10 σε 27(!) λεπτά στην ήττα των Nets απ' τους Ιππότες. Το προηγούμενο high πόντων ήταν 12 την προηγούμενη Πέμπτη προς Παρασκευή κόντρα στους Wizards. Μ' άρεσε υπερβολικά η transition πάσα.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Οκ, οκ, δε γράφω πάλι παραπανίσια για τους Wolverines, άλλωστε στη χρονιά που πήγαν τελικό ο LeVert ήταν guest. Μετά όμως tongue.gif έδωσε μια πολύ γεμάτη δεύτερη σεζόν που τον έφερε στις καλύτερες ομάδες της χρονιάς για το 2014, πριν αρχίσουν οι σοβαροί τραυματισμοί, έχει τρεις εγχειρίσεις στο ιστορικό του πλέον. Πολύ συμπαθής παίκτης, ψηλός guard με καλό χειρισμό και 40,1% καριέρα στο NCAA απ' το τρίποντο, ειδικά πέρυσι είχε ποσοστά κυριαρχίας μέχρι να χάσει τη σεζόν περίπου στο μισό της. Οι ομάδες ήταν διστακτικές να τον επιλέξουν το περασμένο καλοκαίρι λόγω της πολύμηνης απουσίας, όμως η φουρνιά ήταν αδιάφορη και το επιτελείο των Nets είχε καλή πληροφόρηση μιας και ο χειρούργος του LeVert ανήκε στο team του Brooklyn, οπότε τον επέλεξαν στο είκοσι. Δεν έχει κάνει προετοιμασία πρακτικά και του έδωσαν το οκ να αγωνιστεί μόλις εδώ κι ένα μήνα περίπου, ποσοτικά οι Nets έχουν ένα μάτσο guards αλλά δεν έχουν πολλά μακροπρόθεσμα prospects και παρά το ώριμο της ιδιότητάς του ως rookie πρέπει να του δώσουν το χώρο να δουν τι έχουν. Η εικόνα παρότι σε ένα βαθμό garbage -αν και το garbage time των Nets είναι σχετικό, υπάρχουν βράδια που αγγίζει το 48λεπτο laugh.gif - μπορεί να δώσει ελπίδα πως θα βρουν μελλοντικούς contributors μιας καλύτερης ομάδας σε κάποια πρόσωπα απ' το υπάρχον roster. Μένει να το δούμε, αν δεν τον καταβάλουν οι τραυματισμοί ο LeVert ανήκει στη λίγκα. Δε θα μου κάνει καμία εντύπωση να πιάσει και κάπου αλλού, ανάλογα με την υπομονή του Brooklyn. Εδώ έδιωξε, χωρίς να βγάλει έστω ένα 2nd, η Philadelphia το μεγάλο αγωνιστικά κέρδος των περασμένων σεζόν που γίνονταν ρόμπα, το Hollis. laugh.gif

Δεν ξέρατε πως: Καρι-ις-ΛεΒερτ -> LeVert is the new Curry
benchwarmer
Η πρώτη ομάδα λοιπόν που είναι και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ wav.gif

Κρίμα γιατί έχει αρκετούς μαζεμένους από τα κολεγιακά μου πουλέν της τελευταίας 5ετίας (Kilpatrick, RHJ, Acy, Harris, περιέργως ο Levert δεν ήταν σε αυτά icon_drunk.gif ). Το υπόλοιπο ρόστερ όμως είναι γενικά ασχολίαστο...

Χώρος στο salary υπάρχει, δεν υπάρχει όμως top pick για το draft, το tanking(?) δουλεύει για λογαριασμό των Celtics, χάρη στο ξεχασμένο(?) trade του 2013 που έστειλε στο Μπρούκλιν τους Γκαρνέτ και Πιρς (με μεγάλη επιτυχία στη συνέχεια..)
Reggie Miller 31
QUOTE (benchwarmer @ Mar 8 2017, 21:47 ) *
Η πρώτη ομάδα λοιπόν που είναι και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ wav.gif

Κρίμα γιατί έχει αρκετούς μαζεμένους από τα κολεγιακά μου πουλέν της τελευταίας 5ετίας (Kilpatrick, RHJ, Acy, Harris, περιέργως ο Levert δεν ήταν σε αυτά icon_drunk.gif ). Το υπόλοιπο ρόστερ όμως είναι γενικά ασχολίαστο...

Χώρος στο salary υπάρχει, δεν υπάρχει όμως top pick για το draft, το tanking(?) δουλεύει για λογαριασμό των Celtics, χάρη στο ξεχασμένο(?) trade του 2013 που έστειλε στο Μπρούκλιν τους Γκαρνέτ και Πιρς (με μεγάλη επιτυχία στη συνέχεια..)

Ποιός δίνει πικ για 2 παίκτες στα τελειώματα τους;;;; tongue.gif Η εκδίκηση του NJ που το παράτησαν για να πάνε στο Brooklyn! Πάντα θα σκέφτομαι εκείνη την ομάδα με Jason Kidd, Kenyon Martin, Richard Jefferson!
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 19/03 - Spencer Dinwiddie

Τα νούμερα: 18 πόντοι από 5/9 fg, 2/6 3pt, 6/7 ft. 1+1 rebounds, 7/1 a/to, 1 stl, +8 σε 30 λεπτά στην ήττα των μόνιμα τελευταίων Nets απ' τους Mavericks μες τo Barclays. Τι κατάλαβαν οι Mavs που δεν ήταν derby ουραγών; Οι Nets γιατί να βρίσκονται σε ένα τέτοιο; Βασανιστικά ερωτήματα για βασανισμένα fanbases..

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Θυμάστε πως κάποτε το Detroit έδωσε το first round pick του για να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ben Gordon; Χάσαμε το ένατο pick στο draft του 2014 και μείναμε με το 38 στο χέρι. Εκεί επιλέξαμε το Spencer Dinwiddie, τραυματία σοβαρά, για να έχουμε με την επιλογή αυτή το μεγαλύτερο δυνατό upside. Δεν έμοιαζε με το απίθανο ταλέντο όταν δεσμευόταν να παίξει κολεγιακά για τα Buffaloes του Colorado, έδωσε τρεις γεμάτες, φυσιολογικές χρονιές πριν τον προαναφερθέντα τραυματισμό. Άρα που ακριβώς ήταν το upside; Ούτε ο ίδιος δεν θα ξερε αν τον ρωτούσες. Τον υπογράψαμε, παραδόξως μου άρεσε η εικόνα του στα περιορισμένα λεπτά που έβλεπε παρκέ, παρότι τα ποσοστά του δεν έμοιαζαν με νούμερα παίκτη που ανήκει στη λίγκα, πρακτικά για το ψωμί του πάλευε στη D-League. Έδωσε ένα career high 20 πόντων σε απαρχαιώμενο benching του Reggie, η συνήθεια που έγινε λατρεία. Τελικά τον σουτάραμε στους Bulls για το τίποτα το περασμένο καλοκαίρι κι αυτοί με τη σειρά τους τον έκαναν waive δύο φορές πριν αρχίσει η κανονική περίοδος. Οι Nets είχαν ξεκινήσει με 4-6 τη σεζόν κι ανησυχούσαν μήπως δε βγουν τελευταίοι για χατίρι του Ainge, έδωσαν το πρώτο τους κακό run κι αμέσως υπέγραψαν Dinwiddie να πλαισιώσει το Whitehead να το σιγουρέψουν. Φιλότιμος ο Spencer αλλά όπως κάθε Net πλην του BroLo χάνεται κάπου στον αυξομειούμενο χρόνο συμμετοχής και το rotation / παιδική χαρά, μόλις ένα καλύτερο ματς είχε δώσει στη σεζόν. Το μέλλον σχεδόν κάθε παίκτη στο Brooklyn είναι αβέβαιο, στο πουθενά παίζουν σαν τους udfa που παρίσταναν τους Sixers πρόσφατα. Με 1 μύριο το χρόνο ως το 2019 τουλάχιστον θα είναι value for money για εκτός rotation παίκτης σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτά.

Περήφανος: για το goatee που κουβαλάει. Μάλλον το πρώτο πλάνο του που είδα ever ήταν να τρίβει τα μουστάκια του με λάγνο βλέμμα προς την κάμερα το βράδυ του draft. Θεούλης.
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 20 2017, 13:35 ) *
Περήφανος: για το goatee που κουβαλάει. Μάλλον το πρώτο πλάνο του που είδα ever ήταν να τρίβει τα μουστάκια του με λάγνο βλέμμα προς την κάμερα το βράδυ του draft. Θεούλης.

Ρε φίλε το θυμόμουν, στο 0.52:

https://www.youtube.com/watch?v=5qzKDy0jUSg

icon_drunk.gif

3-1 η αρμάδα και βλέπω να παίρνει τους Sixers απόψε, αφότου καθάρισαν για τον Ainge είπαν να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι..
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 06/04 - Jeremy Lin

Τα νούμερα: Season high 32 πόντοι, season high 11/20 fg, season high 5/9 3pt. 5/6 βολές, 5 αμυντικά rebounds, 3/2 a/to, 2 κλεψίματα, 1 τάπα, -11 στην ήττα του Brooklyn απ' το Orlando.

Η εικόνα, απ' το κανάλι "Speed of Lin":


"Άμα φτάσω στο σημείο να μιλάω και με Ακράτητο.." - Τάκης Τσουκαλάς
SG3ptshooter
Δύο σερί ωραίες εμφανίσεις από Caris "να γουστάρεις -2-"

Είκοσι στο προηγούμενο με Lando:


και 19 χτες με κολλητά τρίποντα για να γυρίσει το ματς που τελικά έκλεψαν οι Nets απ' τους Bulls:


Aν αντέξουν τα πόδια θα είναι παρών σε καλύτερες ομάδες των Nets. Ή γενικά.
SG3ptshooter


O άνθρωπος που έχει αναγάγει τον Απρίλη σε τέχνη και τις ήττες σε ανούσιες λεπτομέρειες χτύπησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Προσκυνώ.



This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.