Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phoenix Suns
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
SteveNashidis
Phoenix Suns






“Hungry man, reach for the Book(er): it is a weapon.”
― Bertolt Brecht



Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016):23-59

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Eric Bledsoe 20.4
Ριμπάουντ: Tyson Chandler 8.2
Ασίστ: Eric Bledsoe 6.1
Κλεψίματα: Eric Bledsoe 2.0
Κοψίματα: Alex Len 0.8
Ευστοχία %: Tyson Chandler 58%
Χρόνος συμμετοχής: Brandon Knight 36.0

Πιθανή 5άδα:
Devin Booker Eric Bledsoe P.J. Tucker
Jared Dudley Tyson Chandler


Πάγκος:
PG: Brandon Knight , Tyler Ulis
SG: Leonardo Barbosa, Archie Goodwin, John Jenkins
SF: T.J. Warren, Derick Jones
PF: Marquese Chriss, Dragan Bender
C: Alex Len, Alan Williams

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:Dragan Bender (#4), Marquese Chriss #8(traded from Sacramento) , Tyler Ulis #34

Ήρθαν ή ανανέωσαν:
Leonardo Barbosa . two-year, $8 million contract. (FA ,GSW)
Jared Dudley three-year, 10 million contract.(FA, Wizards)


Έφυγαν:
Ronny Price, Sonny Weems , Mizra Teletovic , John Leuer , Henry Sims

Παρουσίαση ομάδας
H αύρα της νεανικότητας , έχει προκαλέσει μια αισιοδοξία στους φίλους της ομάδας. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν από το draft την περασμένη χρονιά αλλά και την φετινή , δείχνουν να έχουν ποιότητα και η εξέλιξη τους , μόνο καλός οιωνός είναι.
Όλοι μαρτυρούν ότι η ομάδα έχει οργανωμένο σχέδιο και το εφαρμόζει . Οι μεταγραφικές κινήσεις είχαν στόχο την διατήρηση της ομοιογένειας των αποδυτηρίων και την προσθήκη παικτών με εμπειρία που θα πλαισιώσουν τους νέους. Έτσι ήρθαν οι Barbosa , αγαπημένος παίκτης στην κοιλάδα της Αριζόνα ,έχοντας και δαχτυλίδι από την περσινή χρονιά καθώς και ο Dudley , εξίσου αγαπητός στο κοινό των Suns.
Ο Knight έχει πλέον διαφορετικό ρόλο. Προορίζεται για 6ος παίκτης , δίνοντας μια σταθερότητα από τον πάγκο , ρόλος που του ταιριάζει περισσότερο από αυτόν του go-to-guy. Tα κλειδιά της ομάδας τα έχουν οι Bledsoe-Booker. Θετικότατη η σκέψη να στηριχθεί ο Ερρίκος και δίπλα του να πλαισιωθεί ο νέος σταρ και πολλά υποσχόμενος Booker.
Ένα μικρό κενό υπάρχει στα forward. Για τη θέση τρία επιστρέφει ο τίμιος,ήσυχος , στρατιώτης Warren , που κάνει αθόρυβη δουλειά στο παρκέ ενώ η θέση 4 συμπληρώνεται από δύο rookies (Bender,Chriss) . Η τρύπα αυτή θα καλυφθεί από τον Dudley που δεν κάνει για starter στην θέση του PF αλλά οι μικροί είναι ανέτιμοι και θα έρχονται από τον πάγκο. Η θέση του Center μοιράζεται από τους Chandler,Len με τον δεύτερο να αναζητά την σταθερότητα που θα τον καθιερώσει στην ομάδα ως βασικό πυλώνα της ρακέτας.
Ο πάγκος πληρέστερος με πέρσι θα έχει απίστευτη εκρικτηκότα με ένα κράμα έμπειρων και νέων δειψασμένων παικτών. cool.gif

Στα αρνητικά του σχεδιασμού δε θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο τον σχεδιασμό για το Draft του Ιουνίου. Ο αιώνιος καλοκαιρινός έρωτας των ψηλών με περιφερειακό σουτ , δεν θέλει να σταματήσει για τους Suns , μιας και η επιλογή του Bender στο 4# , μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δικαιολογηθεί. Η ατυχία του να μην διαλέγουμε στα 3 πρώτα picks έφερε παρόμοια με την ουκρανική συμφορά , περίπτωση παίκτη στην ομάδα μας. Θα προτιμούσα ένα trade down από το #4 στο #8, στο pick του Σακραμέντο , παίρνοντας κάποιο αντάλλαγμα για αυτήν την πτώση στη σειρά επιλογών , κρατώντας τελικά στο #13 τον Παπαγιάννη στην Αριζόνα. Αντί αυτού επιλέξαμε να δώσουμε τον Παπαγιάννη στο Σακραμέντο , ένα καλύτερο παίκτη κατά τη γνώμη μου , με μικρότερο από τον Κροάτη, για να πιάσουμε στο #8 τον εκρηκτικό Chriss (που εξ αρχής θέλαμε φέτος) .Τελικά η αναγκαστική επιλογή του Κροάτη στο #4 , έφερε 2 άπειρους στην ίδια θέση. Τώρα, όντας τόσο υψηλό pick , οι απαιτήσεις θα είναι σίγουρα μεγαλύτερες και τα πρώτα παιχνίδια σε summer league και preseason έδειξαν ότι θέλει πολύ δουλειά ο Bender. Στα ψηλά πέρασε η επιλογή του Ulis , αλλά ο κοντός δείχνει στοιχεία Ιsaiah Thomas. rolleyes.gif

Προπονητής: Earl Watson
Aπό δεύτερος προπονητής ανέλαβε τα ινία της ομάδας , μετά την φυγή Hornacek και το σύνολο που παρουσίασε είχε από την αρχή μια εμφανής φιλοσοφία , υπέρ της αξιοποίησης των νέων παικτών. Στα θετικα είναι ότι δέχτηκε να τον πλαισιώσουν έμπειροι προπονητές και ηχηρά ονόματα στο χώρο ( Corbin, Okur) , φτιάχνοντας ένα δυνατό προπονητικό team . Παραμένει όμως ένας άπειρος πρώτος προπονητής και ελπίζουμε να βοηθήσει την ομάδα μέχρι να την δώσουμε στον Steve Nash


Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
- To ταβάνι της ομάδας φέτος είναι πολύ χαμηλό. Νομίζω δεν έχουμε βλέψεις για playoffs αλλά αν έρθουν είναι καλοδεχούμενα. Aν θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και τις προσδοκίες όλων είναι να προχωρήσουμε σε μια ανταλλαγή που θα ταράξει τα νερά. Αυτά θα τα αναλύσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
-Οι στόχοι παραμένουν απλοί. Η εξέλιξη των rookies και η ανάδειξη του Booker ως μελλοντικό star της ομάδας .

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Δεν θα επιλέξω , προς έκπληξη όλων σας , τον Ερρίκο μιας και το βλέμμα μας , σε κάθε boxscore των Suns , είναι ο Devin Booker. Ελπίζουμε να μην καεί από τις φιλοδοξίες και να αξιοποιηθεί σωστά μιας και η ομάδα μας έχει άπλετο χώρο και χρόνο, για να δώσει το έναυσμα μιας σπουδαίας καριέρας.


Θέλω να ρωτήσω ΞΑΝΑ τον... Ryan McDonough (τεχνικό διευθυντή)
... Γιατί διάλεξε τον Βender στο #4;

Πρόβλεψη νικών: 30-52
Conference rank: 4th
Division rank: 12th

Teaser



Its all about team. Its all about passion. Its all about proud.
SG3ptshooter
Ο τόσο αβίαστος τρόπος που πέφτουν τα άρτια εκτελεσμένα σουτ του Booker στο αντίπαλο καλάθι είναι μαγικός, έχει ήδη τελειοποιήσει την καμπύλη στο σουτ του όσο ελάχιστοι παίκτες που έχουμε δει..
kotzito
Goodwin ο τελευταίος που κόπηκε ώστε να φτάσουμε στους 15 παίκτες. Να πω την αλήθεια, από την μια στα 3 χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα είχε μόνο κάποιες λίγες εκλάμψεις στο παιχνίδι του και φέτος θα είχε ήδη 5 παίκτες μπροστά του στο rotation στα guard, από την άλλη όμως πιστεύω ότι σε σχέση π.χ. με τον Jenkins έχει μεγαλύτερο potential (22 χρονών είναι άλλωστε μόνο) και θα μπορούσε να δοθεί έστω και για ένα pick 2ου γύρου.

Στα της ομάδας τώρα, δεν περιμένω και πολλά φέτος. Όπως έγραψε και ο Voyager, ταβάνι θα είναι να πετύχουμε γύρω στις 32-35 νίκες ας πούμε. Πιο πολύ περιμένω να δω αν ο Booker μπορεί να γίνει από φέτος ο franchise player μας, και αν οι υπόλοιποι μικροί (Warren, Len κυρίως και μετά Chriss, Bender, Ulis) δείξουν ότι μπορούμε να στηριχθούμε πάνω τους σε 1-2 χρόνια. Κατά τα άλλα ενδιαφέρον θα έχει το πως θα παίξει σαν 6th man ο Knight, μιας και ήταν φανερό ότι μαζί στο παρκέ δεν ταίριαζε και πολύ με τον Ερρίκο. Δεν θα με χάλαγε πάντως να τον ανταλλάζαμε κάποια στιγμή (μαζί και με ένα pick ίσως) για κάποιο PF.
aegeansheed
QUOTE(kotzito @ Oct 25 2016, 12:26 ) *
Goodwin ο τελευταίος που κόπηκε ώστε να φτάσουμε στους 15 παίκτες.


Όλα δουλεύουν υπέρ του Μπούκα φέτος, παίκτες, management, cheerleaders, κ.ο.κ. tongue.gif

Μέχρι Dudley και Chandler θα του βάλουν στην πεντάδα για να μην πέφτει το ουσάζ του!
SG3ptshooter
QUOTE(aegeansheed @ Oct 25 2016, 17:53 ) *
Όλα δουλεύουν υπέρ του Μπούκα φέτος, παίκτες, management, cheerleaders, κ.ο.κ. tongue.gif

Μέχρι Dudley και Chandler θα του βάλουν στην πεντάδα για να μην πέφτει το ουσάζ του!

Πέταγε κάτι ωραίες λομπίτσες που κάρφωνε ο Τάιστον προς το τέλος πέρυσι...

Ο Goodwin έχει highs που σε εντυπωσιάζουν και στοιχεία που ανήκουν στο NBA, είχε το καλύτερο play της preseason με νικητήριο κάρφωμα, αλλά δεν έχει καταλάβει και ο ίδιος τι κάνει καλά πέρα απ' το γιουρούσι, που από μόνο του και τόσο μέτρια αποτελεσματικό δεν του δίνει τα ηνία ούτε ενός second unit.
SteveNashidis
Goodwin έπρεπε να δοθεί τουλάχιστον για κάποιο asset . Αλλά Αριζόνα είσαι , που τρως τα παιδιά σου.

Δεν στηρίχθηκε ποτέ. Δεν του δόθηκε χρόνος. Τις πρώτες χρονιές έλεγαν ότι είναι 18χρονος και πρέπει να ωριμάσει. Στα 21-22 έβλεπε την ομάδα να παίρνει ένα κάρο παίκτες στα guard.
Marshall, Ennis, , Bogdanovic , Goodwin , , είναι μερικά από τα picks που δεν στηρίχθηκαν επίσης και έφυγαν ως δωράκια σε άλλες ομάδες.

Τα άρθρα που βγήκαν μετά το κόψιμο του Goodwin αιτιολογούν τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ως αρνητικό στοιχείο για 15ο παίκτη , που πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά cheerleader ή αλλιώς Dionte Christmas , που θα δίνει high five , θα χειροκροτεί θα φωνάζει και δεν θα ζητάει χρόνο συμμετοχής.

Με 4άρι τον Dudley δεν μας δινω ελπίδες. Ο Chandler ξενερωμένος είναι. Θα προσπαθήσει ένα ακόμα recruit (..έτσι ακούγεται) και αν δεν γίνει τίποτα , θα πάει σε πιο ανταγωνιστικές ομάδες.

Toυλάχιστον η 5άδα Bledsoe, Booker, Warren,Chriss, Len είναι συμπαθητική και αν δουλευτεί, μπορούν να φτιάξουν plays όπου η πολυφωνία των χαρακτηριστικών και των 5 παικτών θα μας κάνει πολυυυυυυυυυ απρόβλεπτους.
SteveNashidis


#ΕΧΡΟΣΤΜΑΣΤΕ # ΕΡΙΡΚΣΟ ΤΣΗ ΚΑΔΡΔΙΑΣ ΜΑΣΣ laugh.gif laugh.gif
Zephyr
Μα ενώ έχετε ταλαντούχους παίχτες, πάτε και βγάζετε τα μάτια σας στις επιλογές των draft (γελάω με κάτι Λεν και κάτι Μπέντερ) και επίσης κάτι πολύ λάθος έχει στην περιφέρεια εδώ και καιρό. Για μένα η ομάδα θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο πάνω στον Μπούκερ.
SteveNashidis


Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Τρομερή ψυχραιμία από τους μικρούς Booker & Warren για τα buzzer beater. 2η συνεχόμενη νίκη στη παράταση. Άντε να ξαναρχίσουμε τις νίκες , να βρούμε πάλι το ενδιαφέρον μας για την ομάδα.
Μαρέσουμε πολύ φέτος.

KNIGHT ΦΥΓΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
SG3ptshooter


Λέει πάρα πολλά για τις δυνατότητες του Booker πως δεν αναρωτήθηκα καν αν οι 38 ήταν career high, μου φαινόταν βατή επίδοση.. smile.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Nov 5 2016, 11:58 ) *


Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Τρομερή ψυχραιμία από τους μικρούς Booker & Warren για τα buzzer beater. 2η συνεχόμενη νίκη στη παράταση. Άντε να ξαναρχίσουμε τις νίκες , να βρούμε πάλι το ενδιαφέρον μας για την ομάδα.
Μαρέσουμε πολύ φέτος.

KNIGHT ΦΥΓΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ


Καθιστε εκει που ειστε, με εσας, τους Pelicans, τους Nuggets και του εως τωρα κουφαρι των Mavericks εχουμε 4. Αλλους 3 να βαλουμε απο κατω(τη Minnesota που δε μοιαζει να στρωνει, το Sacramento που δε θα στρωσει ποτε κι αλλη μια ομαδα) και μπηκαμε πλει οφ απο το πουθενα! tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 5 2016, 14:32 ) *


Λέει πάρα πολλά για τις δυνατότητες του Booker πως δεν αναρωτήθηκα καν αν οι 38 ήταν career high, μου φαινόταν βατή επίδοση.. smile.gif


x factor για φέτος όμως , δεν είναι ο warren ? Δείχνει μια εκπληκτική σταθερότητα με all around στατιστικά .

21.7 πόντοι, 2.2 κλεψίματα, 6.2 rebound σε 36 λεπτά μέσο ορο συμμετοχής!
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 18/11 - Alan Williams, "The Big Sauce"

Τα νούμερα: 15 πόντοι με 6/7 εντός πεδιάς, 3/4 βολές, 15 rebs εκ των οποίων 8 επιθετικά, 1 ast, 2 stl, 1 blk, +20 στο μεγάλο διπλό των Suns στην Indianapolis. Ως τώρα φέτος είχε παίξει κανά δεκάλεπτο σύνολο. Chandler μείνε έξω.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Τον γνωρίσαμε απ' τους μέσους όρους του στο UCSB -Santa Barbara, σαν τα χιόνια- πριν ακόμα δούμε πως ακριβώς αγωνίζεται. Διακρίθηκε στο NCAA λοιπόν με 15,5-10-1-1-2 σε βάθος τετραετίας και 3 φορές στην καλύτερη πεντάδα της division του, στην οποία για τη junior χρονιά του επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης. Πρώτευσε μάλιστα σε όλο το NCAA στα rebounds τις δύο τελευταίες του χρονιές, είχε σαφώς περγαμηνές δηλαδή, έστω και μακριά από την προβολή σπουδαίοτερων prospects, δεν έγινε draft πέρυσι, όμως έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Έπειτα με τη φανέλα των Rockets απέδειξε πως έχει σπουδαίο επιθετικό ταλέντο σε σχέση με το summer league ανταγωνισμό του, βγήκε στη δεύτερη πεντάδα του Las Vegas, κάπου εκεί όμως προς απογοήτευση των προσδοκιών μου για Obradoiro μας τον πήρε κι αυτόν η Κίνα. Τα νούμερα απ' αυτό το πρωτάθλημα πάντα μοιάζουν παραπλανητικά οπότε παραθέτω απλά πως πρώτευσε κι εκεί μεταξύ όλων στα rebounds.

Το Μάρτη επέστρεψε στην πατρίδα του το Phoenix και έπαιξε 68 λεπτά σε 10 παιχνίδια στο αδιάφορο κλείσιμο της χρονιάς για τους Suns, στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στους Clippers πήρε τα 22 και κατέγραψε τα μέχρι χτες highs 14 πόντων και 12 rebounds. Δηλαδή 2 φορές που έχει παίξει 20+ λεπτά σε αγώνα ΝΒΑ έχει 2 double doubles. Το καλοκαίρι βγήκε στην καλύτερη πεντάδα του Summer League και υπερασπίστηκε επιτυχώς τη θέση του στο roster με τα λεφτά του να γίνονται εγγυημένα απ' την πρώτη ενάτου. Και φτάσαμε στο σήμερα. Αν συνεχιστεί η Making a Murderer συνωμοσία των γονιών του -η μητέρα του είναι αρχηγός της αστυνομίας του Phoenix και ο πατέρας του παραδικαστικός- τον βλέπω all-star τουλάχιστον. Σε αυτό το roster πράγματι αξίζει να παίζει, χωρίς αμφιβολία.

Δε δήλωσε: "I'm gonna be a terror in this nba for at LEAST the next 5 years" = The Mike James Quote laugh.gif

Οι διαφωνίες:
QUOTE
(name retracted) - Today 11:06
> exm syggnwmh, Cody Zeller mhpws xax!
SG 3ptshooter - Today 11:06
> της κοντης της ζελερ οι μακριες τριχες του αλ γουιλιαμς της φταινε
SG3ptshooter
The Big Sauce κυρίες και κύριοι. Πάλι double double σε 23 λεπτά, συνοδευόμενο από 2 κλεψίματα και 4 τάπες. shot.gif
SteveNashidis
Only players with 9+ 30-point games in their first 90 games since 2004-05:
• Blake Griffin
• Kyrie Irving
• Stephen Curry
• Devin Booker cool.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 09/12 - Leandro Barbosa

Τα νούμερα: Σε 29 λεπτά, 21 πόντοι με 8/16 fg, 5/7 3pt, 2 rebs, 4 assists χωρίς λάθος, 2 steals, +6 στην εκτός έδρας επικράτηση με 119-115 των Suns απέναντι στους Lakers. Πολλά season highs κι εδώ προφανώς.

Η εικόνα δεν υπάρχει ακόμη, αλλά θα τη συμπληρώσουν οι έχοντες δυνατότητα καθυστερημένης επεξεργασίας.

Πριν/Μετά: Ξεκίνησε από Palmeiras και έπειτα Bauru, στη δεύτερη κατέκτησαν μαζί με το Vinicius το μοναδικό της πρωτάθλημα. Έγινε draft στο 28 απ' τους Spurs, ίδιο νούμερο με Τεπέ, αλλά γρήγορα έγινε trade στην Arizona για ένα μελλοντικό pick που βρέθηκε τελικά στη Νέα Υόρκη ως το νούμερο 30, με τους Knicks να επιλέγουν το Ντεϊβιλή. Πολύ γρήγορα βρήκε ρόλο στο roster των Suns, μάλιστα τα 46 παιχνίδια του ως βασικός στην πρώτη του χρονιά είναι τα περισσότερα που έχει ξεκινήσει σε μια σεζόν ever, η μετακίνησή του βέβαια στον πάγκο του έκανε καλό μιας και τον οδήγησε στην κατάκτηση της μεγαλύτερης ατομικής διάκρισης της καριέρας του ως καλύτερο έκτο παίκτη του πρωταθλήματος για το 2007, γενικά αναδείχθηκε ως πολύ σπουδαίο βοηθητικό γρανάζι της ομάδας των Suns που έφτασε πολύ κοντά στο status της κορυφαίας ομάδας του πρωταθλήματος για εκείνο το διάστημα έχοντας 5 παρουσίες στα playoffs με το Barbosa στο roster τους ως το 2010. Κάπου εκεί έρχεται η ανταλλαγή στους Raptors, η μαύρη σελίδα δηλαδή της καριέρας του Leandrinho, από internationals καλά τα πήγαιναν, από εμφανίσεις όχι και τόσο. Έφυγε για ένα μελλοντικό pick δεύτερου γύρου προς την επίδοξη πρωταθλήτρια ομάδα των Pacers, βρήκε ρόλο με 20 λεπτά μέσο όρο και στην postseason, αλλά δεν κατάφερε να δώσει κάποια παραπάνω βοήθεια. Υπέγραψε στη Βοστώνη έχοντας έναν περιορισμένο ρόλο μέχρι να χάσει τη σεζόν με πρόβλημα στο χιαστό. Μάλιστα τα δικαιώματά του έγιναν ανταλλαγή στους Wizards, μια φανέλα που δε φόρεσε ποτέ ο Blur. Μιας και δεν βρέθηκε σε roster ομάδας ΝΒΑ, προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει στην Pinheiros, ώσπου ήρθε η πρόταση να επιστρέψει στην Arizona το Γενάρη του 2014 και να κλείσει τη σεζόν με άλλα 20 παιχνίδια ΝΒΑ στην καμπούρα του. Κάποιος εκ των Kerr - Gentry εισηγείται την απόκτησή του απ' τους Warriors ως veteran presence στα αποδυτήρια των επίδοξων πρωταθλητών και ο Barbosa έχει μια πολύ πετυχημένη διετία στην California, απ' όπου έφυγε με καλή εικόνα, με την τάση του να φέρνει αναταραχή στο ματς να είναι συνήθως υπέρ του Golden State και βέβαια με ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή, το πρώτο του και πιθανώς και τελευταίο, εκτός αν αρχίσει τα παρακάλια στο μέλλον να γίνει 15ος κάπου. Κι αφού πλέον λεφτά υπάρχουν και το Phoenix δεν έχει τι να τα κάνει, έδωσε 8 εκατομμύρια για 2 χρόνια στο Λέανδρο να παίξει τρίτη φορά στους Suns μπας και μάθει τίποτα στα ψάρια του roster και μπας και μπει στο γήπεδο κανάς νοσταλγικός τύπος παραπάνω. Έχει εγγυημένα μόνο 500 χιλιάρικα για του χρόνου πάντως, ουσιαστικά αντιμετωπίζεται ως 1+1 κι ότι προκύψει. Μ' αυτά και μ' αυτά ο Barbosa έφτασε στα 34 και παραμένει relevant παγκίτης με το συνδυασμό της τάσης προς εφόρμηση που δεν πάει πάντοτε καλά και της γενικής πιθανότητας να προσφέρει περισσότερα του ενός πράγματα, με την κοψιά δηλαδή του βετεράνου παρά του σπεσιαλίστα.

Δε δήλωσε: "Kahmos puu me Braziu nten ekei pari medalio se pagkosmiiu dio rganwss"
SteveNashidis
Sg3 ευχαριστούμε για τις αναλύσεις που κάνεις και την απονομή του συγκεκριμένου τίτλου στον Barbosa tongue.gif , μιας και δεν θα σηκώσουμε κανένα άλλο βραβείο φέτος , από τη στιγμή που ο Μπούκερ παραμένει σε ρηχά επίπεδα και ο Warren , έχει κάτι σοβαρο(;;;).

Ο Ερρίκος που δεν θα παίξει ούτε φέτος στο all star, καθώς όλα τα άλλα PG της Δύσης οργιάζουν , έριξε χθες 30άρα και του ευχόμαστε χρόνια πολλά , γιατί είχε γενέθλια !



Υ.Γ Bender αγόρι μου, ακολουθείς τα χνάρια του Len. Περιμένουμε τον τραυματισμό σου με παπάκι.
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 13/12: Tyson Chandler

Τα νούμερα: 13 πόντοι που ήρθαν με ευστοχία 63% στα δίποντα (5/8) και καμία απώλεια στις βολές (3/3). Ενα μπλοκ και ένα κλέψιμο με δύο λάθη. Μάζεψε 23 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 9 ήταν επιθετικά, +6 στη νίκη των Suns στην παράταση επί της παλιάς του ομάδας (Knicks)

Η εικόνα: Σιγά μην είχε, ποιος κάθεται να κάνει lights για τα σκουπίδια? Εξάλλου η εικόνα δεν έχει αλλάξει καθόλου, ξυρισμένο κεφάλι και μουσάρα πηγουνοτριγωνική οσο πάει. Είχε όμως αυτό:


Πριν/Μετά: Δεδομένα: βετεράνος σέντερ σε ομάδα με φιλοσοφία rebuilding, κάποτε αμυντικός παίκτης της χρονιάς (2012) και all-star (2013), του είπαν να τραβήξει το κουπί μέχρι να έρθει ο 4ετής -πλέον σέντερ (Len) και να καθιερωθεί (αν θα γίνει ποτέ αυτό) και... "βλέπουμε".
Split time? -Ενδεχομένως
Ξέρει κανείς πότε θα γίνει αυτό? -Ούτε καν
Άρα ξεκινάμε με Chandler? -γιατί όχι
Ναι, αλλά είναι και παππούς, γιατί να ξεκινάει στην τελική? -Έλα ντε!
Ξέρει κανείς τί γίνεται στο Phoenix? -Απίθανο

Ναι, η αρχική ιδέα ήταν η διαδοχή σε μια χρονιά που θα τσουλήσει κάπως και θα έχει φανεί μια επιτυχία ως προς το project "δοκιμή ρόλων" και "παροχή άπλετου χρόνου" για τους νέους παίκτες. Η χρονιά στην Αριζόνα δεν ξεκίνησε καλά, για πολλούς και διάφορους λόγους ή τουλάχιστον δεν είναι διόλου ξεκάθαρη προς το παρόν και ούτε φαίνεται ότι θα είναι στο άμεσο μέλλον. Ο Chandler βάσει προγραμματισμού θα ήταν ότι πρέπει για starter, 30 λεπτάκια, χωρίς να εκβιάζει σουτ (δεν το εκανε και ποτέ εξάλλου) και να καθαρίζει στην άμυνα και να κατευθύνει τους συμπαίκτες. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, ο ρόλος του def coordinator του πηγαίνει, έχει και την εμπειρία και τις συνθήκες (νέοι παίκτες), ωστόσο λόγω οικογενειακών λόγων έχασε δύο spans 4 αγώνων=8, που δε βοήθησαν το Phoenix, λόγω έλλειψης της κολώνας κι εμάς να καταλάβουμε τί να περιμένουμε από τον Chandler φέτος, αν μπορεί γενικότερα να δώσει τη σταθερότητα που δίνει τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον ρόλο.
Είναι εδώ για το season best του με τα 23 ριμπάουντ που έρχεται καπάκι στο προηγόυμενο προχτεσινό με 21, ψωμοτύρι για αυτόν, ειδικά σε fast pace tempo, όπως ήταν με NY και NOLA. Όταν συνδυάζεται και από διψήφιο αριθμό πόντων, έχουμε κάνει overachieving στους στόχους. Αυτόν τον Tyson θέλουμε και αυτόν έχει ανάγκη το Phoenix.

Δε δήλωσε: "Ρε τί μου φέρατε αυτόν εδώ για διάδοχο, δε θέλω να παίζω μέχρι τα 40 μου, γύρισε και ο Λεαντρίνιο και δε θα προλαβαίνω καν να πατάω παρκέ επίθεσης πριν γίνει το σουτ μας. Ποιό σουτ μας! Η μπουκαδούρα του Barbosa εννοώ!"
SteveNashidis
Να προσθέσω στο εξαιρετικό αφιέρωμα για τον Tyson ότι η μεγαλύτερη συμβολή του ήταν η παραλίγο προσθήκη του Λαμάρκους, με αυτόν στο επιτελείο. Επίσης είναι το φόβητρο στα αποδυτήρια , γιατί προπερσι δεν είχαμε κανέναν να κρατάει τα ηνία (#ποιος_τακερ_ρε).

Κατά τα άλλα ο Hornacek δεν ξέχασε την αγαπημένη του συνήθεια να χάνει στην Αριζόνα στην παράταση laugh.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 02/01 - TJ Warren vol. I et six unciae. 1.5, τον είχα αναφέρει στο αρχικό catchup post των πρώτων ημερών της αγωνιστικής περιόδου.

Τα νούμερα: 24 λεπτά με 12/20 εντός πεδιάς, 0/1 τρίποντο, 5+3=8 rebounds, 2/2 a/to, από 1 "hustle stat", +6 στην ήττα των Suns στο Staples Center απ' την παντοτινά δεύτερη ομάδα του Los Angeles. Mπαίνει γιατί ήταν μόλις το δεύτερό του παιχνίδι που έχει επιστρέψει στη βασική πεντάδα, στο προηγούμενο όμως πέρυσι στη Utah έμεινε άποντος με 0/3. Και γιατί δε μ' άρεσε τίποτε άλλο.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Εκ Βορείας Καρολίνος ορμώμενος, έπαιξε δύο χρονιές στο NC State πριν τον επιλέξουν οι Suns στο 14. Tη δεύτερη χρονιά ήταν πρώτος scorer της ACC με 24,9 πόντους μέσο όρο, παρότι σούταρε μόλις με 26,7% απ' το τρίποντο και 69% στις βολές. Bάλε και τα 7 rebounds και τα 1,8 κλεψίματα, δεν ήταν παράλογο να επιλεγεί στο τέλος των picks της λοταρίας. Η rookie season του ξεκίνησε με το Warren να βρίσκεται στα pits, έπαιξε τελικά 40 παιχνίδια και βρέθηκε στη βασική πεντάδα μόνο στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, έδειξε όμως ήδη μερικά απ' αυτά τα ultra efficient επιθετικά ματς που κάνει, οι 4 φορές που σκόραρε 13-18 πόντους για να πέσει το μάτι σου πάνω του στο box ήταν όλες με .667 ή .800 fg%. Mάλιστα στα πρώτα 50 του παιχνίδια σκόραρε τα 2/3+ των προσπαθειών του 9 φορές, πράγμα που το είχε σημειώσει τελευταίος ο κάπως ψηλότερος Yao. Έχασε ξανά μεγάλο μέρος της σεζόν όμως, το τελευταίο παιχνίδι απ' τα μόλις 47 που συμμετείχε για τη sophomore χρονιά του ήταν τέλη Γενάρη, ενώ είχε μόνο 4 ακόμα συμμετοχές στη βασική πεντάδα, αφήνοντας στην άγνοια για την εξέλιξή του εμάς που δε βλέπουμε 50 παιχνίδια Suns το χρόνο. Φέτος απόντος του Tακερά ξεκίνησε στη βασική πεντάδα παρότι δεν είχε πολλές προπονήσεις στα πόδια του, έδωσε σπουδαίες ατομικές εμφανίσεις σημειώνοντας και την career-high 30αρα που ήταν η αφορμή για την πρώτη unexpectη διάκρισή του, όμως πάλι έπαθε κάτι κι έμεινε εκτός. Περιγράφηκε ως minor head injury, όχι concussion και τον κράτησε έξω για 13 παιχνίδια. Η επιστροφή του δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, η αποτελεσματικότητά του στη σεζόν έχει χάσει κάπως τα προαναφερθέντα απίθανα standards που εμφάνιζε κατά καιρούς, αν και το fg% των Chriss και Bender δίπλα τον κάνουν να φαίνεται peak Gervin. Έχει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και το Phoenix καλείται να κρίνει αν είναι η απάντηση ως βασικός στο 3 μιας μελλοντικά -πολύ- καλύτερης ομάδας τους. Ακόμη κι αν μείνει sixth ή μετακομίσει τα ξεσπάσματα σκορ δε θα τα σταματήσει. Αλλά δε βλέπω να του δίνει κανείς μπαγκέτα, εκτός αν μιλάμε για φετινό Barnes στο Dallas mode.

Δεν ξέρατε πως: το Caboclo είναι προσβολή. Σοβαρά τώρα οι Raptors πήραν παίκτη που το επίθετό του λειτουργεί ως "mudblood" βρισιά. Ήταν στο ίδιο draft με Warren κι αν δεν το πω ούτε σήμερα θα αρχίσουν οι πιθανότητες να το ξεχάσω κάποια στιγμή. Δε λέω να μην τον έπαιρναν, αν και μπασκετικά θα πρεπε, προφανώς δε λέω να μην τον έπαιρναν λόγω ονόματος, απλά είναι τόσο Raptor thing to do.
aegeansheed
Με τους 39 πόντους του στο δεύτερο παιχνίδι του στο Mexico City (ήταν και home crowd favorite, αφού μεξικάνικο αίμα (παππούς Gutiérrez) κυλάει στις φλέβες του) ο Booker έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Suns που καταφέρνει να σκοράρει +39 πόντους σε συνεχόμενους αγώνες.
Τον Μάρτιο του 1990, ο Tom Chambers, λίγες μέρες πριν ρίξει 60 πόντους στους Sonics (μια από τις 34 καλύτερες all-time επιδόσεις), είχε σκοράρει κατά σειρά 44 και 41 κόντρα σε Bullets και Pacers αντίστοιχα.
Συνδυάστηκε με νίκη εναντίον των Spurs, οπότε δεν είναι ότι έχει διπλή αξία ακριβώς... αλλά σίγουρα αποτελεί μια μεγάλη στιγμή για το προσωπικό Ημερολόγιο του.
Ήταν η πρώτη νίκη των Suns στο Μεξικό, που μαζί με preseason έχουν 1-4 πλέον.

SteveNashidis
Ωραίος αγώνας με τους 4 μικρούς(Ulis,Bender,Booker,Len) να παίζουν μέχρι 2.5 λεπτά πριν το τέλος, με τον Warren να μην είναι έτοιμος μετά το τραυματισμό του. Μπράβον στον coach, μιας και τανκάρουμε ας παίξουν οι μικροί να πάρουν εμπειρίες. Πριν σχολιάσω τον Booker , να πω ότι ο Ulis δείχνει τρομερά σημάδια ωριμότητας στο παιχνίδι του και σύντομα θα πάρει κερδίσει αφιέρωμα στο basketforum tongue.gif

Για τον Booker . 7 περίπου χρόνια μετά τους χαμένους τελικούς της Δύσης, ο Booker είναι η ελπίδα της ομάδας για κάτι πιο θετικό και ελπιδοφόρο. Μετά το τέλος της Nash-area, η ομάδα δεν έχει ταυτότητα, σταθερό πυρήνα παικτών ή κάποιον αξιόλογο προπονητή για να μπορέσει να μπει έστω στα playoffs, μιας και όλες οι ομάδες βρίσκονται στη σκια των Warriors-Cavs αυτή τη περίοδο.

Πλέον έχουμε ένα από τα τρία κριτήρια , αυτό της σταθερότητας παικτών και μάλιστα από νέους παίκτες που μπορούν να σταθούν βασικοί, με τον Ερρίκο ενορχηστρωτή. Ο Booker ενώ γνωρίζει πλέον ότι είναι ένας μελλοντικός σταρ και ηγέτης αυτής της ομάδας, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις , πράγμα που δείχνει ότι δεν φοβάται να σηκώσει το βάρος μιας ομάδας από τόσο μικρή ηλικία.

SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 20 2017, 19:43 ) *
... αυτό που γίνεται με το Millsap δεν υπάρχει, λέμε κάθε φορά πόσο underappreciated είναι...

...στη Δύση ο αντίστοιχος παίκτης είναι ο Bledsoe που οκ στο πιο ανταγωνιστικό πεδίο ψήφων απ' τα 4 έχει και 12.000 ψήφους λιγότερες.



Εισακούσθημεν. 40 πόντοι ρεκόρ καριέρας και 13 assists για νίκη απένανι σε top8-10 ομάδα, εκτός έδρας.
SteveNashidis
Κάτι μας θύμισε, κάτι από τα παλιά :/
SteveNashidis
Tα επιτεύγματα των μικρών μας !



Devin Booker is now the youngest player with 20+PTS in 16 straight games before the age of 21, passing LeBron James' previous record (15).




Και ένα buzzer beater που ξέχασε να ποστάρει ο sg3 !



Y.Γ. Που είναι ο Bender ?? Οεο???
SG3ptshooter
The Big Sauce


SteveNashidis

Mε τον τιμωρημένο -επειδή μπήκε στο παρκέ για να μαλώσει- Len και τον τραυματία Bender , o χώρος ανοίγει διάπλατα στο πουλέν του sg3 . Δοκιμάζουμε άπειρα σχήματα με παίκτες στο 4 . Dudley,Tucker ακόμα και o Warren για κάποια διαστήματα πηγαίνουν στην θέση του PF και αναγκαστικά ο Chriss ανεβαίνει στο 5 για να ξεκουράσει τον Chandler. Πολύ χαμηλά σχήματα και ο Alan θα δώσει μεγάλο ψυχολογικό boost αφού χαρακτηρίζεται ως "αγαπημένος" του κοινού.

Κουραστικός είμαι αλλά ξαναλέω τον άχαρο ρόλο του Knight στην ομάδα , που στην ουσία κάνει δουλειά ενός rookie . Garbage time, καθόλου δημιουργία και 2-3 isolation plays πριν βγει αλλαγή. Φαίνεται και στο βίντεο από τον παραπάνω αγώνα.
SG3ptshooter
QUOTE(Voyager @ Feb 11 2017, 15:13 ) *
o χώρος ανοίγει διάπλατα στο πουλέν του sg3 .

Για να σας δω. 4 ματς έχει παίξει που χωρούν συμπεράσματα ever, με χρόνο 22 έως 26 λεπτά και έχει δώσει 4 double doubles. bball.gif

Έχω Bledsoe και Booker στο fantasy φίλε Ταξιδιάρη, στάζω Ήλιο φέτος. Ευελπιστώ να σταθεροποιηθεί επιτέλους κι ο Μακρύς Κρις, το high των 27 ήταν αρκετά συμπαθητικό σαν εικόνα.
SG3ptshooter
QUOTE(Voyager @ Feb 11 2017, 15:13 ) *
o χώρος ανοίγει διάπλατα στο πουλέν του sg3

ο Alan θα δώσει μεγάλο ψυχολογικό boost αφού χαρακτηρίζεται ως "αγαπημένος" του κοινού.

QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 11 2017, 20:46 ) *
Για να σας δω.


10 λεπτά στο ubergarbagο το χτεσινό. Just sayin

Κι ενώ για 28 λεπτά είδαμε τον τύπο που μου θυμίζει τον πιτσιρικά που συμπληρώνει roster στο ανοιχτό και φοβάται ο center μην τον χτυπήσει:
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 26/02 - Alan Williams vol. II, "Bigger Sauce"

Τα νούμερα: Career high 17 πόντοι με 7/13 fg και 3/3 ft, με ισοφάριση των career high 15 rebounds (7+8) σε career high 34 λεπτά. Ακόμη 3/2 a/to, 3 κλεψίματα, 1 τάπα, -2 στην ήττα του Phoenix στο Milwaukee. 5/5 double doubles "σε σοβαρά λεπτά" πλέον, αν το κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν ξέρω καν πως θα υπάρχει επαρκής τρόπος να το γιορτάσω.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Tα χουμε ξαναπεί κι εδώ, γλέντι στο NCAA αλλά όχι σε κορυφαίες συνθήκες, γλέντι στα Summer, γλέντι στην Κίνα ακόμα και για τα δεδομένα του Κινέζικου πρωταθλήματος, γλέντι και όποτε του δίνουν τη μπάλα οι Suns. Local kid, fan favourite, αν έχει αλλάξει κάτι είναι η υπόσχεση του Earl πως θα προσπαθήσει να κόψει τα τζατζίκια από δω και πέρα, δηλαδή θα το παίζουν εναλλάξ με το Chandler από παιχνίδι σε παιχνίδι και βλέπουμε. Μιλάει στη μπάλα λέμε, αμολήστε τον. Αλλά μετά όπως πάμε θα πρέπει να τον πληρώσετε κιόλας το καλοκαίρι. Γιατί ως τώρα... καλύτερα να δούλευε σε μάντρα με μεταχειρισμένα:
QUOTE
He's the 429th best-paid NBA player this year.
He's the 17th best-paid player of the Phoenix Suns this year.

Έπρεπε να το είχα κάνει όλο με quotes δεδομένων και προηγούμενών μου αναφορών, αλλά θα έβγαινε περισσότερο αυτοαναφορικό παρά ενδιαφέρον. Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι πως ήταν.. εφικτό. tongue.gif

Δήλωσε, το βιώνει αλλά το ποστάρω για Ενδο-Φοινικική οπαδική/Βογιατζερική κατανάλωση:
QUOTE
I love when they ask who you play for and I say PHX...then they ask where I'm from and I say PHX! It's truly a blessing to play at the crib!
SG3ptshooter


Θα βλέπετε Big Sauce μέχρι να σας καεί το video.
SteveNashidis
Γιατί νικάμε πρόεδρε;
SteveNashidis
Nικήσαμε 2ο συνεχόμενο ματς. 41.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 05/03 - Tyler Ulis

Τα νούμερα: Career high 20 πόντοι με 8/12 fg κι ένα τρίποντο, εύστοχο και νικητήριο, 3/3 βολές, 2 αμυντικά rebounds, 5 assists χωρίς λάθος, 1 κλέψιμο, +9 στην οριακή εντός έδρας επικράτηση των Suns απέναντι στους Celtics.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Γεννήθηκε στο Michigan αλλά μεγάλωνε στο Ohio και για high school πήγε Illinois, πολυμορφικά προδότης. Άργησαν να τον πάρουν χαμπάρι λόγω ύψους, τον ζήτησαν τελικά κάμποσες ομάδες του NCAA, επέλεξε Kentucky, είναι σα να βλέπεις τα sanctions να έρχοται.. Ήταν Wildcat για δύο χρονιές, ως freshman ήταν ενεργό μέλος της ομάδας που κουβαλούσε 38-0 ως το final four για να δει την πλάτη του Dekker, ως sophomore αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της SEC, καλύτερος αμυντικός της και καλύτερο PG στη χώρα οπότε σηκώθηκε κι έφυγε, σιγά μην ενδιαφερόταν για τίτλο. Είναι ο ελαφρύτερος και δεύτερος κοντύτερος παίκτης στην ιστορία του NBA draft combine, παρά τους όποιους δισταγμούς, υπήρχε και κουβέντα για hip issue, άξιζε την επιλογή και οι Suns τον σήκωσαν στο νούμερο 34 το περασμένο καλοκαίρι. Μια χαρά λιαζόταν στον πάγκο των Ήλιων αλλά μετά το All-Star είπε να μας τρολάρει εμάς τους Booker/Bledsoe owners ο Earl, να δώσει λίγη αγωνία στο φινάλε.. Το μέλλον του Ulis ως βοηθητικού guard μια χαρά το βλέπω, το πούλησε το παραμύθι του, όμως με Big Sauce δίπλα θα παίζανε και πουθενάδες. Έτσι φετιχιστικό του Alan με τα rebounds μέσα.

Έχω δηλώσει πως:
QUOTE
μου θυμίζει τον πιτσιρικά που συμπληρώνει roster στο ανοιχτό και φοβάται ο center μην τον χτυπήσει


Ευχαριστούμε πάρα πολύ το browser που κράσαρε και το γραψα πρακτικά δυο φορές σήμερα, να μην πιάνονται και τα δάχτυλα.
aegeansheed
Ούλιδα* και Σώσαρος μέχρι τελικής πτώσεως!



* τον ρίχνω 9αδάτο καμικάζι το βράδυ...
Zephyr
QUOTE(Voyager @ Mar 4 2017, 11:14 ) *
Nικήσαμε 2ο συνεχόμενο ματς. 41.gif


Άντε αρχίζει και σπάει η γκίνια με τα buzzer beaters! Πλέον βάζουν και οι Suns smiley.gif !
SteveNashidis
To 2o καλύτερο winning streak στο ΝΒΑ , με 3 νίκες στη σειρά αυτή τη στιγμή που μιλάμε η φοβερή αρμάδα του Watson που ενώ τανκάρει διεκδικεί την είσοδο στα playoff όντας 7 παιχνίδια μακριά από το Ντένβερ laugh.gif

Χαίρομαι που έχει κίνηση το τόπικ όπως επίσης για την πολύ καλή επιλογή του Ulis ως 2nd round.

To πιο κοντό τζάμπολ στην ιστορία του ΝΒΑ, έγινε χθες με τον Thomas και το Ulis να διεκδικούν την κατοχή. 1,78 και 1,73 τα ύψη τους laugh.gif

@Ζephyr αν έχεις χρόνο κοίταξε πόσα χαμένα closed games έχουν οι Knicks.
Manimal
Απίστευτα πράγματα από τον Booker. Δεν είναι μόνο το Buzzer, αλλά έχει πάρει ΟΛΕΣ τις τελευταίες επιθέσεις στο τελευταίο πεντάλεπτο και έχει ευστοχήσει σε όλες (εκτός από μία). Ο μηχανισμός του σουτ στο buzzer είναι copy από MJ23 ή Κόμπι. Μακάρι να είναι υγιείς γιατί δεν έχει ταβάνι αυτό το παιδί. Οι Suns θα δούνε πρωτάθλημα από αυτόν τον παίχτη.
SG3ptshooter


H ντροπή της Arizona o Alan Williams μόνο 5 rebounds χτες. sad.gif
SteveNashidis
QUOTE
Devin Booker is the only player in the NBA this season with multiple game-winning buzzer-beaters.


77.gif
SG3ptshooter
QUOTE
The Suns will shut down Eric Bledsoe for the season, according to John Gambadoro of Arizona Sports 98.7.
Coach Earl Watson called Bledsoe resting a "management decision" and he even asked owner Robert Sarver if he could sign a 10-day deal. This isn't an official report, but Watson's press conference made it clear more rest was coming for Bledsoe. He's not an absolute drop here because he's so good, but most owners should be dropping him


Voya άλλαξε ομάδα φίλε μπας και δεις άσπρη μέρα, αυτοί θα φτάσουν να διεκδικούν κύπελλο ΕΠΣΑ.. Βέβαια μπορεί να κέρδιζαν τα Σούρμενα χτες, ανάλογα τις προτεραιότητες του καθενός...
Zephyr
QUOTE(Manimal @ Mar 12 2017, 06:43 ) *
Απίστευτα πράγματα από τον Booker. Δεν είναι μόνο το Buzzer, αλλά έχει πάρει ΟΛΕΣ τις τελευταίες επιθέσεις στο τελευταίο πεντάλεπτο και έχει ευστοχήσει σε όλες (εκτός από μία). Ο μηχανισμός του σουτ στο buzzer είναι copy από MJ23 ή Κόμπι. Μακάρι να είναι υγιείς γιατί δεν έχει ταβάνι αυτό το παιδί. Οι Suns θα δούνε πρωτάθλημα από αυτόν τον παίχτη.


Το όλο στυλ του μου θυμίζει Allan Houston στα καλά του! Μακάρι να χτίσουν σοβαρή ομάδα πάνω του οι Suns και να κόψουν τις ηλίθιες επιλογές στα draft.
Αλλιώς εγώ ψήνω μια ανταλλαγή με LA, μπας και ξεφορτωθούμε Ντ΄Άντζελο και δούμε άσπρη μέρα smiley.gif .
SteveNashidis
Tη νεότερη πεντάδα στην ιστορία του ΝΒΑ και την δεύτερη νεότερη από τις ομάδες που βρίσκονται στο sweet-16, κατέβασε ο μάγος Watson .

Ulis,Booker, Derrick Jones, Chriss και Alex Len , με μέσο όρο 21 χρόνια και 14 μέρες. Προφανώς και μπορούμε να κατεβάσουμε και άλλο το ρεκόρ αν δεν παίξει ο 23 χρονος Ουκρανός βετεράνος. laugh.gif

SteveNashidis
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΜΠΟΥΚΕΡ;
SteveNashidis
Σταμάτησε στους 70 56.gif
geo82
Μπράβο του, πραγματικά εντυπωσιακός. Μακάρι το παιδί να μείνει μακριά από τραυματισμούς, ώστε να αναπτύξει πλήρως τις δεξιότητές του. Σε αμερικάνικα σάιτ, κάποιοι οπαδοί των Λέικερς απορούσαν πώς η ομάδα τους δεν επέλξε αυτόν αντί για τον Ράσελ (δεν έχουν κι άδικο).
aegeansheed
Έεεφτασεη και το Λάητ...


σε Περίοδο: ισοφάριση της 8ης καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών (28 πόντοι (4η), στα χαρτιά μου έχω σημειώσει ότι άλλες 20 φορές υπήρξε ίση ή ανώτερη, ισοφάριση του ατομικού του ρεκόρ (είχε ξαναρίξει 28 στο Dallas τον Ιανουάριο φέτος)
σε Ημίχρονο: 5η επίδοση όλων των εποχών (51 πόντοι), νέο ατομικό ρεκόρ
σε Αγώνα: ισοφάριση της 7ης καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών (70 πόντοι, άλλες 10 φορές έχει σημειωθεί ίση ή ανώτερη επίδοση)
SG3ptshooter
O νεότερος παίκτης ever που βάζει τόσους, ο πρώτος που σκοράρει 70+ απ' του Kobe πριν 11 χρόνια, oι περισσότεροι πόντοι ever απέναντι στους Celtics....

Ρίχνω έρευνα, τα είπε και ωραία:

ειδικά σε αυτό:



@geo η απορία των φίλων των Lakers με βάση τα τότε δεδομένα είναι στο μέγιστο δυνατό βαθμό άτοπη, ως συνήθως. Εδώ ήλπιζα αλλά δεν περίμενα πως θα τον πάρει ο SVG στο 8. Είναι σα να αναρωτιέσαι γιατί δεν έφυγαν στα πρώτα picks Antetokounmpo - Gobert στη δική τους χρονιά, μετά Χριστόν προφητείες..
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 25 2017, 13:05 ) *
Ρίχνω έρευνα, τα είπε και ωραία:

Είναι έτσι όπως τα λέει...

Οι παίκτες των Suns είναι δεμέμενοι ως ένα σύνολο σε αυτήν την προσπάθεια μετά το all-star game με στόχο να αναπτυχθούν οι νέοι παίκτες και η ομάδα να αρχίσει να παίρνει μια κατεύθυνση με τον Booker ως πρώτο βιολί. Αυτές είναι οι πρώτες εμπειρίες αυτού του group. Αυτή τη στιγμή γράφουν τη δική τους ιστορία και την γράφουν όμορφα. Όπως ο Chandler, ο Dudley ή ο αφανής μέχρι στιγμής σε κάποιο στόρυ ή quote Barbosa.

Ειδική μνεία στον Tyson Chandler που πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι προτίμησε να μείνει στο Phoenix για να συμμετάσχει συνειδητά και ενεργά σε ρόλο coach/mentor, για να βοηθήσει στην ατομική ανάπτυξη των νέων παικτών, από το να πάει σε μια ομάδα για να διεκδικήσει ένα ακόμα Πρωτάθλημα. Είναι κάτι που τιμά τον κ.Chandler και για μένα αποτελεί έναν έπαινο το ίδιο μεγάλο με αυτόν του DPOY που του είχε δοθεί κάποτε. Αν μόνο μπορούσε να χωρέσει ο νους μας ότι μια συζήτηση σε μια στιγμή επικοινωνιας με τον Booker, μπορεί να είχε προσθέσει ένα μικρό λιθαράκι, σε αυτό που είχε χτίσει ο Booker πνευματικά ώστε να είναι στη θέση να είναι έτοιμος και τελικώς να πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών. Είναι μια ατομική θυσία, που μπορεί να μη φαίνεται να έχει βραχυχρόνιο αποτέλεσμα, αλλά υποδηλώνει ένα όραμα και δίνει στους βετεράνους ένα νέο κίνητρο με κέρδη αυτήν εδώ την αναγνώριση που ακούμε από τα χείλη του Booker σήμερα. Και είναι ίσως η πιο μεγάλη αναγνώριση, η αναγνώριση όχι από κάποιο βραβείο, αλλά απ' ευθείας μέσα από την καρδιά του ευεργετηθέντος. Σπάνιες ανθρώπινες στιγμές στον κόσμο που ζούμε σήμερα, γεμίζουν με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και ειδικότερα για τις ανθρωπιστικές αξίες περισσοτερο. Η αγάπη πάντα επιστρέφει πίσω σε αυτούς που την χαρίζουν ανιδιοτελώς και με αγνά κίνητρα. Συγχαρητήρια σε όλους.

Matt Moore για άλλη μια φορά αποδεικνύεις γιατί είσαι ο καλύτερος ΝΒΑ collumnist που υπάρχει
QUOTE
Tyson Chandler could help a lot of teams. He could be the difference for a playoff squad looking to get a round further. He brings size, strength, and most importantly, experience and leadership. He’s an NBA champion and a former Defensive Player of the Year. He could have been highly sought after in the trade market.
Instead, the Arizona Republic reports that Chandler told Suns management at the deadline he didn’t want to be dealt, and they acquiesced to his wishes.
As his name surfaced in trade rumors, Tyson Chandler said he’d simply deal with it whenever management brought something to his “doorstep.” A few weeks later, after a pre-trade-deadline practice, the Suns veteran center met with General Manager Ryan McDonough in a conference room at Talking Stick Resort Arena.
Exactly what was discussed that day is not known, but it came down to this: McDonough and team owner Robert Sarver asked Chandler his preference: go to a postseason contender or stay with the rebuilding Suns in a limited on-court role.
In his 16th season, Chandler chose to stay.
“That’s true,” he said after Tuesday’s practice. “I feel like it’s a journey I started that I want to see through. If things change, I don’t know, but as long as I’m here, I’m going to try and do what’s right by these young fellas. I didn’t want to go nowhere. I wanted to be with these dudes and finish it out.”
via Given choice by owner, GM, Suns’ Chandler decided to stay.
This is a really noble decision by Chandler. He’s locked in for two more years with the Suns at over $13 million, and only has so many seasons left. But he really felt like the players “needed” him as said later in the article. It’s a good thing for the Suns and a kind thing Chandler did, but it’s also a shame. He could have helped a real contender, brought a team closer to being good.

Chandler still can’t get the Suns where they need to be. The team once again failed to make gains this season, and are playing out the string of the season with nothing on the line. Eric Bledsoe seems like a waste of money there for how good he is. Brandon Knight has one of the worst plus-minus marks in the NBA. They have young bigs who need time, and younger bigs who need even more time. There’s a core there that could someday be good, but the Suns have shown zero capacity to actually convert them into a competitive team.
Chandler is doing a good thing for players who will benefit from his guidance for years to come. But those days will probably come when neither Chandler, nor those youngsters, are on the Suns any longer.
jvalin
QUOTE(aegeansheed @ Mar 25 2017, 13:40 ) *
Σπάνιες ανθρώπινες στιγμές στον κόσμο που ζούμε σήμερα, γεμίζουν με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και ειδικότερα για τις ανθρωπιστικές αξίες περισσοτερο. Η αγάπη πάντα επιστρέφει πίσω σε αυτούς που την χαρίζουν ανιδιοτελώς και με αγνά κίνητρα. Συγχαρητήρια σε όλους.

Νταξει λύσσα το έκανες. tongue.gif

Να σου πω την αλήθεια, μου κακοφάνηκαν τα πανηγύρια των Σανς. Το παιχνίδι ήταν blowout. 20 πόντους σταθερά μπροστά οι Σέλτικς απ τα μέσα της πρώτης περιόδου. Από ένα σημείο κι έπειτα, ο προπονητής των Σανς απλά προσπαθούσε να βοηθήσει τον Μπούκερ να βάλει όσο περισσότερους πόντους γίνεται. Η διαφορά ήταν στους 10φεύγα κάνα λεπτό πριν το τέλος και σταματούσαν το ρολόι για να δώσουν καπάκι καινούρια επίθεση στον Μπούκερ. Ναι, έβαλε 70. Respect, παιχταράς, βρωμοχεράς, μπράβο του. Τον ρωτάνε αν είναι περίεργο να το γιορτάζουν μετά από μία ήττα με 10 πόντους και απαντάει

(...) the way our season is going right now, you know, we are kind of looking for something to celebrate.

Γιατί? Είστε 3οι απ το τέλος. Γιατί πρέπει σώνει και ντε να βρουν οι Σανς κάποιο λόγο να το γιορτάσουν? Μήπως να μην το γιορτάσουν καθόλου και να το παλέψουν να κάνουν καμιά νίκη? Το προηγούμενο βράδυ είχαν χάσει με 28 πόντους απ το Μπρούκλιν!! Μιλάμε για τέτοια κατάντια.

Κάποτε ο Τζόρνταν έβαζε 60 στο Γκάρντεν, οι Μπουλς έχαναν και έφευγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Σήμερα ο Μπούκερ βάζει 70, οι Σανς χάνουν με 10 και στα αποδυτήρια οι παίκτες πανηγυρίζουν.




(ο bossman99 είναι ο Κράουντερ)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.