Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Clippers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
sacarame
(2) Oklahoma City Thunder vs (3) Los Angeles Clippers




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1: LAC at OKC | Mon., May 5, 9:30 PM ET | TNT
Game 2: LAC at OKC | Wed., May 7, 9:30 PM ET | TNT
Game 3: OKC at LAC | Fri., May 9, 10:30 PM ET | ESPN
Game 4: OKC at LAC | Sun., May 11, 3:30 PM ET | ABC
Game 5: LAC at OKC | Tue., May 13 | TNT | If Needed
Game 6: OKC at LAC | Thu., May 15 | ESPN | If Needed
Game 7: LAC at OKC | Sun., May 18 | TNT | If Needed


Season Splits
(4 παιχνίδια) Thunder 2 νίκες, Clippers 2 νίκες
13.11.2013 Νίκη Clippers 111-103
21.11.2013 Νίκη Thunder 105-91
23.02.2014 Νίκη Clippers 125-117
09.04.2014 Νίκη Thunder 107-101

2014 Playoffs Leaders
Oklahoma City Thunder
Πόντοι: Kevin Durant 29.9
Ριμπάουντ: Russell Westbrook 9.7
Ασίστ: Russell Westbrook 8.0
Κλεψίματα: Russell Westbrook 1.6
Κοψίματα: Serge Ibaka 2.7
Ευστοχία: Kendrick Perkins 70% (12/17) Serge Ibaka 60%

Los Angeles Clippers
Πόντοι: Blake Griffin 23.3
Ριμπάουντ: DeAndre Jordan 15.1
Ασίστ: Chris Paul 9.0
Κλεψίματα: Chris Paul 3.1
Κοψίματα: DeAndre Jordan 4.0
Ευστοχία: DeAndre Jordan 75% (28/37)

Thunder- Thriller
Οι Thunder κατάφεραν να επιβιώσουν μιας πολύ δύσκολης σειράς (ίσως της δυσκολότερης των φετινών play-offs) απέναντι στο Memphis. Μπορεί οι Grizzlies να τερμάτισαν στην έβδομη θέση στο τέλος της regular, όμως δυσκόλεψαν πάρα πολυ την Oklahoma. Το δίδυμο των Westbrook-Durant σούταρε πολύ άσχημα στα πρώτα 5 ματς και οι Thunder βρέθηκαν φάτσα με τον αποκλεισμό. Όμως στο έκτο ματς η αλλαγή του Butler με τον Sefolosha στο βασικό σχήμα έδωσε μια καλύτερη επιθετική λειτουργία στο ξεκίνημα, που σε συνδυασμό με τους 18 πόντους του KD στην πρώτη περίοδο οδήγησαν τη σειρά στο Win or go home ματς. Εκεί οι Grizzlies στερήθηκαν τον Ζαχο, πάλεψαν το ματς όμως η Θαντέρα είχε περισσότερες λύσεις και πήρε τελικά την πρόκριση για τους ημιτελικούς.

Οι Thunder κατεβαίνουν με καλή ψυχολογία στη σειρά με τους Clippers καθώς κατάφεραν να γυρίσουν μια σειρά στην οποία βρέθηκαν πίσω με 3-2. Όμως ξέρουν πως δεν έχουν καταφέρει να παίξουν όσο καλά μπορούν και θα πρέπει να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι πως ο αντίπαλος δεν έχει παίκτη να μαρκάρει τον Durant. Ο Rivers βέβαια είναι εξαιρετικός στον αμυντικό σχεδιασμό, όμως είναι γεγονός πως δεν υπάρχουν αντίστοιχα κορμιά στα SF's του LA ώστε να ματσάρουν στο 1-1 τον forward των Thunder. Επιπλέον, το καλό για τους Thunder είναι πως η front-line τους είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από τους Warriors απέναντι στο δίδυμο Griffin-DJ. Ο Ibaka-κορμί λαμπάδα είναι ίσως το μοναδικό αθλητικό τεσσάρι που ματσάρει τόσο καλά πάνω στον Blake. Δυνατός, εξαιρετικός μπλοκέρ, γρήγορος στα πόδια μπορεί να ακολουθήσει τον Griffin σε όλο το γήπεδο. Ταυτόχρονα, ο Perkins είναι μαούνα, αλλά μπορεί να βάζει το σώμα του σωστά ώστε να αποτρέψει τον Jordan από το να κάνει πάρτυ κάτω από τα 2 καλάθια.
Το θέμα είναι να τιθασεύσουν τον RW και να τον πείσουν πως πρέπει να αφοσιωθεί και στο αμυντικό κομμάτι για να κόψει τη δημιουργία του CP3, καθώς και η βελτίωση των ποσοστών τους.

O παίκτης με το μεγαλύτερο κίνητρο
Russell Westbrook


Ο Ninja Turtle των Thunder θα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο σε αυτη τη σειρά καθώς έχει να ματσάρει τον κορυφαίο PG στο πρωτάθλημα. Ο Russell είναι διαφορετικού στυλ παίκτης από τον Paul όμως η μεταξύ τους αναμέτρηση σίγουρα του δίνει motivation. Το γεγονός πως στον πρώτο γύρο απέναντι στους Grizzlies σούταρε με τραγικά ποσοστά (συγκεκριμένα 38% στα fg και μόλις 23% στα τρίποντα) είναι ακόμα ένας παράγοντας που πρέπει να τον προβληματίσει και να του δώσει κίνητρο για να βελτιωθεί στους ημιτελικούς.

Clippers Qualify Through Sterling's Wounds

Η σειρά απέναντι στο Golden State ήταν έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερης δυσκολίας. Όμως το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο των Clippers χάλασε σίγουρα το κλίμα στα αποδυτήρια και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο του Rivers και των παικτών. Παρ΄ όλα αυτά η ομάδα κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη και να πάρει την πρόκριση σε ένα μυθικό έβδομο παιχνίδι-διαφήμιση του αθλήματος.
Και μόνο η πρόκριση στα ημιτελικά μετα το Sterling-effect θα μπορούσε να είναι αρκετό για την πορεία τους. Όμως οι Clippers δείχνουν πως είναι αποφασισμένοι να πάνε μακριά τη φετινή χρονιά και σίγουρα δεν θα παραδοθούν χωρίς μάχη. Η ψυχολογία τους είναι καλή και ο Doc είναι σίγουρο πως θα ετοιμάσει πολύ καλά την ομάδα του για τα ματς με τους Thunder. Το θέμα είναι ότι η Oklahoma είναι τελείως διαφορετική ομάδα από τους Warriors και θα τους δημιουργήσει αρκετά θέματα.
Η γραμμή ψηλών τους αναμένεται να συναντήσει πολυ σημαντικότερα εμπόδια από την Bogut-less front line των πολεμιστων, καθώς οι Ibaka, Perkins, Adams,Collison συνδυάζουν αρκετά από τα στοιχεία των ψηλών των Clippers.
Ένα ακόμα ζήτημα είναι και η ανισσοροπία στην περιφέρεια καθώς πρόκειται για αρκετά διαφορετικούς παίκτες Οι Clippers είναι κοντύτεροι σαν περιφερειακή γραμμή ενώ δεν υπάρχει ο αμυντικός εξολοθρευτής για να περιορίσει τον KD. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και κάποιες μικροενοχλήσεις του Paul που θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος είτε με γρήγορους και αθλητικούς παίκτες (βλέπε Westbrook) είτε με ψηλότερα guard (Thabo, Butler).

O παίκτης με το μεγαλύτερο κίνητρο
Jamal Crawford


Ο Jamal είναι παίκτης που του πηγαίνουν τα ματς με την Oklahoma. Είναι παίκτης που μπορεί να εκτελέσει και να δημιουργήσει σουτ για τον εαυτό του και η ταυτόχρονη παρουσία του στο παρκέ με τον CP3 θα αναγκάσει την Oklahoma να προσέξει πολυ την περιφερειακή της άμυνα. Δεν είναι τυχαίο πως σε 6 ματς απέναντι τους τα τελευταία 2 χρόνια έχει μέσο όρο 21 πόντους. Οι Paul και Griffin θα χρειαστούν βοήθεια σε σκοράρισμα και δημιουργία και ο Crawford πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα για να μπορέσουν να έχουν τυχη οι Clippers στη σειρά.

The Match-up
Κάναμε αναφορά και προηγουμένως στο ματς απ Griffin- Ibaka που εν πολλοις μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την ροή της σειράς. Ο Griffin είναι εξαιρετικός επιθετικός παίκτης, όμως ο Ibaka έχει αθλητικά προσόντα αναλόγου επιπέδου οπότε είναι ικανός να περιορίσει το επιθετικό ρεπερτόριο του Blake. Το match up των PG's είναι επίσης άκρως ενδιαφέρον όμως εκεί περιμένουμε και εναλλαγές με τον Daren Collison να επιστρατεύεται στο μαρκάρισμα του RW και τον Sefolosha αντίστοιχα να κυνηγάει τον CP3 σε όλο το γήπεδο. Jordan και Perkins θα προκαλέσουν αρκετούς μώλωπες ο ένας στον άλλο κατά την διάρκεια των παιχνιδιών ενώ αναμένουμε και τις μάχες των back-court και ειδικά των Jackson-Crawford.

Overview
Πρόκειτα για 2 πολύ ισχυρούς αντιπάλους που μοιράστηκαν και τις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη regular season. Όμως οι Thunder δείχνουν να ματσάρουν καλύτερα στα ατού των Clips και για αυτό θα τους δώσουμε ένα προβάδισμα. Thunder στα 6.
aegeansheed
O Ιbaka θα ζοριστεί αρκετά με τον Griffin. Δεν έχει γρήγορα πλάγια βήματα και δεν είναι τόσο καλός προσωπικός αμυντικός, όσο καλός είναι στις βοήθειες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πόσες φορές τον Dirk (!!!!) που του έπαιρνε τη baseline και έβγαινε μπροστά του. Κι ο Griffin έχει δουλέψει φέτος πολύ πολύ δύσκολη φάση την προσποίηση και το spin στην εσωτερική της baseline. Τολμώ να πω ότι έχει το πλεονέκτημα εδώ.

Οι Clippers επιβάλλεται να χτυπήσουν με Jamal στον Reggie Jackson, που είναι κακός αμυντικός.

Και ζούμε για τιτανομαχία 590 pounds combined: Perkins με Μεγάλο, χοντρό και ατσούμπαλο (J.O. - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) Μωρό. laugh.gif
T.W.Is.M.
Στην αρχη των πλει οφ ειχα δωσει Κλιπερς για πρωταθλητες. Δεν ειχε σκασει ακομα η υποθεση Στερλινγκ βεβαια και δεν ξερω αν τελικα επηρεασει την πορεια τους στα πλει οφ, αν και τωρα που ο πολυς θορυβος κοπασε, ισως τα πραγματα ησυχασουν. Εκτος κι αν ο ιδιος ο Στερλινγκ συνεχισει το καταστροφικο του εργο...
Δυσκολευομαι να κανω προβλεψη λοιπον. Θα ηθελα OKC, αλλα φοβαμαι οτι θα περασουν οι γειτονες της ομαδας μου. Η Οκλαχομα πρεπει οπωσδηποτε να βρει επιθετικες βοηθειες απο αλλους πλην των γνωστων δυο και ο Ibaka δε νομιζω οτι ειναι σε θεση να τις δωσει με τον τροπο που θα κανει ζημια στην αμυνα των Κλιπερς. Πιστευω οτι ο Durant και κατα διαστηματα ο Westbrook θα κανουν μεγαλα επιθετικα παιχνιδια, αλλα δεν ξερω αν αυτα θα ειναι αρκετα. Jackson και Butler πρεπει να κανουν απο ενα πολυ καλο επιθετικα παιχνιδι και αν παμε σε αλλο ενα game 7, δε φοβαμαι. Θα αναλαβει ο ρεκορντμαν συμμετοχων στα πλει οφ. Εκει που δε θα το περιμενει κανενας(ναι, καλα, ολοι θα το περιμενουν και κανενας δε θα κανει τιποτα, γιατι ολοι θα εχουν τα ματια τους στον Durant) θα βαλει αλλο ενα απ τα γνωστα του τριποντα που σκοτωνουν τον αντιπαλο, ξανα, και παλι, για ακομα μια φορα.
nikolas12
Μετά από σχεδόν 4 χρόνια είπα να δω play offs και έχει γίνει χαμός. Anyway κάνω τα πρώτα δειλά βήματα να δω ΝΒΑ και ξεκινάω και το ποστάρισμα εδώ. Από τους ημιτελικούς, η σειρά αυτή θεωρώ πως είναι η πιο δύσκολη (σε πρόβλεψη) και η πιο αμφίρροπη. Οι Κλίπερς δεν επηρεάστηκαν σε άσχημο βαθμό από το περιστατικό με τον Sterling, αντίθετα κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά. Από τη μία έχουμε την Oklahoma που είναι μία απίστευτα συμπαθής ομάδα σε εμένα και από την άλλη τους γείτονες και αντίπαλους της ομάδας που υποστηρίζω στο ΝΒΑ. Θεωρώ πως η μάχη των ψηλών Griffin-Jordan με Ibaka-Perkins θα είναι συναρπαστική και σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τη σειρά, καθώς και το ποιος από τους Westbrook και Paul θα ξεχωρίσει στο εκάστοτε ματς. Η πρόβλεψη είναι δύσκολη και θα έλεγα πως θα δούμε 6 ή 7 παιχνίδια, αλλά το θέμα είναι ποιον να πω. Μιας και όπως είπα ίσως η σειρά τραβήξει θα πάω με τους Oklahoma, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι οι Clippers στους τελικούς της Δύσης.
sacarame
QUOTE(aegeansheed @ May 5 2014, 21:51 ) *
O Ιbaka θα ζοριστεί αρκετά με τον Griffin. Δεν έχει γρήγορα πλάγια βήματα και δεν είναι τόσο καλός προσωπικός αμυντικός, όσο καλός είναι στις βοήθειες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πόσες φορές τον Dirk (!!!!) που του έπαιρνε τη baseline και έβγαινε μπροστά του. Κι ο Griffin έχει δουλέψει φέτος πολύ πολύ δύσκολη φάση την προσποίηση και το spin στην εσωτερική της baseline. Τολμώ να πω ότι έχει το πλεονέκτημα εδώ.



Προφανώς δεν θέλω να πω ότι θα ρίξει τον Γκριφ από κει που έβαζε 25 πόντους στο ματς στους 15, αλλά ότι θα του κάνει τη ζωή δύσκολη για να φτάσει στο καλάθι.

Και κάτι τέτοιο φαίνεται στα στατιστικά και των 2. Αν πάρουμε λοιπόν τα στατιστικά των 2 παικτών στα 3 από τα 4 ματς της φετινής regular (δεν παίρνω το πρώτο γιατί εκεί ο Ιμπάκα ήρθε από τον πάγκο και αγωνίστηκε μόλις για 16 λεπτά. Προσπαθώ ακόμα να θυμηθώ το λόγο που έπαιξε λίγο σε εκείνο το ματς αλλά δεν μου ρχεται. Μολις το βρω θα το παραθέσω)

Griffin στα 3 ματς--> 37,2 λεπτά 24,6 πόντους 9,6 rebs 4 ασσιστ 0,6 κλεψίματα 3,3 λάθη 3,3 pf και 29/61 σουτ (47,5%)
Griffin στη σεζόν---> 35,8 λεπτά 24,1 πόντους 9,5 rebs 3,9ασσιστ 1 κλεψιμο 2,8 λάθη 3,3 pf και 52,8% fg

Από την άλλη

Ibaka στα 3 ματς --> 32,7 λεπτά 17,3 πόντους 6 ρεμπς 0,6 ασσίστ 0,6 κλεψίματα 1,3 λάθη 4 blocks 4 pf και 23/38 (60,5%)
Ibaka στη σεζόν --> 32,9 λεπτά 15,1 πόντους 8,5 ρεμπς 1 ασσιστ 0,5 κλεψίματα 1,2 λάθη 3,5 pf 2,7 blocks και 53,6% fg


Βλέπουμε δηλαδή ότι ναι μεν ο Blake σκοράρει στα ίδια νούμερα, αλλά με πολύ χειρότερα ποσοστά καθώς η απόκλιση των 5 μονάδων είναι σημαντική. Βέβαια προφανώς δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα τα νούμερα τριων ματς με όλης της σεζόν, αλλά επειδή πρόκειται για σειρά απέναντι σε ένα συγκεκριμένο αντίπαλο μας δίνει μια εικόνα για να δούμε ότι ο Griff ζορίζεται λίγο περισσότερο, ενώ χρειάζεται και περισσότερα σουτ για να προσεγγίσει τα νούμερα των μέσων όρων του. (Να πω ότι κατά μέσο όρο παίρνει 17 σουτ ανα ματς ενώ με την Οκλαχόμα περίπου 21).Παράλληλα βλέπουμε και μια μικρή αύξηση των λαθών του.

Την ίδια ώρα ο Ιμπάκα καταφέρνει και σκοράρει περισσότερο στα ματς απέναντι στους Κλίπερς ενώ το καταφέρνει και με καλύτερα ποσοστά, γεγονός που καταδεικνύει τις γνωστές αδυναμίες του Blake στην άμυνα.
Αυτό λοιπόν που ήθελα να πω στο ποστ-παρουσίαση είναι πως η επιτυχία για τους Θάντερ στο συγκεκριμένο match-up είναι να συνεχίσει ο Ιμπάκα να δυσκολεύει τον Griffin στο να κάνει το παιχνίδι του. Αν πετύχει για τα ματς της σειράς να του ρίχνει τα ποσοστά και να ισοσταθμίζει με ελαφρά καλύτερη δική του επιθετική συγκομιδή, το ζευγάρι έχει γείρει υπέρ των Θάντερ.

Επίσης είχαμε δείξει αναλυτικά στο ποστ του πρώτου γύρου απέναντι στους Warriors, οι Clippers έχουν ειδικό play για να παίρνει την μπάλα ο Griffin στο low post. Το παραθέτω ξανά για όσους τυχόν δεν με διάβασαν τότε...(ναι αυτοί οι ελάχιστοι..tongue.gif)



Ο Ιμπάκα λοιπόν δεν έχει τα τέλεια πλάγια βήματα, αλλά έχει ακριβώς αυτά τα στοιχεία που θα ζορίσουν τον Griffin στη βασική του επιθετική επιλογή. Το παιχνίδι στο ποστ.
Κι αυτό γιατί είναι εξίσου δυνατός, οπότε δεν θα είναι τόσο εύκολο για τον σταρ του ΛΑ να φτάσει άνετα to the rim, ενώ και οι αλτικές του ικανότητες είναι τέτοιες που θα του επιτρέψουν να αλλοιώσει πολλές από τις προσπάθειες του Blake. Ακόμα και την κίνηση με την προσποίηση που αναφέρεις, ο Ibaka έχει σίγουρα την ικανότητα να κάνει 2 επιτόπια και να μην χάσει την φάση

Υπάρχει και η επιλογή για τους Θάντερ να δοκιμάσουν αλλαγές σε κάποια από τα σκριν που θα γίνουν για να πάρει μπάλες ο Griff στα σποτς του, καθώς τα SF's τους έχουν τη δυνατότητα να κοντράρουν στο ποστ και να αφήσουν τον λαμπαδόκορμο Ibaka να έρθει να σκεπάσει το σουτ του Blake με βοήθειες..

Και τέλος βλέποντας τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στους ημιτελικούς περιφερειών, κανένα από τα 4αρια δεν έχει καλύτερο "πακέτο" για να ματσάρει τον Griffin από τον Serge.Οπότε νομίζω ότι όντως είναι το χειρότερο ματσάρισμα που θα μπορούσε να έχει αυτή τη στιγμή στη φάση που βρισκόμαστε.
aegeansheed
Τι έχουμε? Καλά, φαίνεται ότι είναι η νύχτα των "6/6 τρίποντα" ως τώρα. Μια ο Αρίθα και τώρα ο Paul στο μίχρονο.

Στο πάνθεον ο Αριζα μαζί με Stojakovic και Horry
http://bkref.com/tiny/GeWHq

Edited: 3η περίοδος 5;06: CP σε τρομερή κατάσταση και αυτοπεποίθηση το μεταδίδει σε όλη την ομάδα. Griffin ζορίζεται με Ibaka, που ζορίζεται περισσότερο και στρεσάρεται. Griffin όποτε ζορίζεται την πετάει στο Πουλί κι αυτός την tweetάρει στο καλάθι. Στέλιο είχα ξεχάσει να το γράψω στο "scouting report" tongue.gif . Ήδη δύο hig-low λόμπες στην 3η μέχρι τώρα, ενώ ο Paul μόλις έχασε το πρώτο του τρίποντο (το ένατο!!!!)
redleg7
Υπαρχει καποιο λινκ να δουμε κανα βιντεο με στιγμιοτυπα απο το παιχνιδι?
Μπηκα στην επισημη σελιδα του ΝΒΑ αλλα δεν βρηκα κατι περα απο την συνεντευξη τυπου που δωσανε Γουεστμπρουκ και Ντουραντ και καποια βιντεο με μεμονωμενα στιγμιοτυπα απο τα τριποντα του Πολ κλπ.
Air Kef
Δεν χορταίνω να βλέπω Ουέστμπρουκ να κάνει τέτοια ματς, να τσακώνεται με τον προπονητή του ενώ ο αντίπαλος pg κάνει όργια. Πρέπει να τελειώσει αυτό το ψέμα με τον Globetrotter επιτέλους! Go Clippers.
PanosIlio
QUOTE(redleg7 @ May 6 2014, 09:52 ) *
Υπαρχει καποιο λινκ να δουμε κανα βιντεο με στιγμιοτυπα απο το παιχνιδι?
Μπηκα στην επισημη σελιδα του ΝΒΑ αλλα δεν βρηκα κατι περα απο την συνεντευξη τυπου που δωσανε Γουεστμπρουκ και Ντουραντ και καποια βιντεο με μεμονωμενα στιγμιοτυπα απο τα τριποντα του Πολ κλπ.


Highlights εδώ http://watch.nba.com/nba/

Επίσης ο Westbrook την παλεύει??

Τεσπα λογικά η διαφορά στο σκορ δεν θα είναι αντιπροσωπευτική της σειράς, αλλιώς sweep??? ohmy.gif
ctamathc
Γεια χαρά σε όλους, πρώτο μήνυμα μου,φίλος του μπάσκετ και κυρίως του ΝΒΑ. Ανακάλυψα το φόρουμ και είπα να πω δυο κουβέντες για το χθεσινό παιχνίδι που παρακολούθησα.
Η εμφάνιση του cp3 ήταν εξωπραγματική, ένα παίκτης που δεν δοκιμάζει πολλές προσπάθειες απο το τρίποντο γενικώς να πάιζει με τέτοια αυτοπεποίθηση και να βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι και όλα αυτά μόλις σε λιγότερο απο 28λεπτά συμετοχής.
Οι υπόλοιποι των Κλίπερς και αυτοί πάνω απο το μέσο όρο των εμφανίσεων τους, εκτός απο τον Γκρίφιν που ψιλο-δυσκολεύτηκε με τον Ιμπακα. Κροφορντ - Ρεντικ- Κολισον θετικότατοι, Ντε Αντρε εκανε πλάκα στον Πέρκινς.

Απο την άλλη, ολοκληρωτική κατάρρευση απο το τέλος του 1ου δεκαλέπτου και μετά.Ήταν φανερο πως απο ένα σημείο και μετά ούτε οι ίδιοι πίστευαν στην ανατροπή και τα παράτησαν.

Τίποτε δεν έχει κριθεί βέβαια, θεωρώ οτι θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι μεθαύριο αν η Οκλαχομα καταφέρει να αμυνθει στοιχειωδώς καλυτερα (39 πόντους έφαγε στην 1η περίοδο) και δεν βρεθεί σε τέτοια ημέρα πάλι ο Paul.

Αν τα καταφέρουν πάλι οι Κλιπερς πάει για σκούπα ολοταχώς η σειρά, διαφορετικά ξεκινούν για μένα πάλι απο το μηδεν και ας έχουν κάνει το μπρεικ.
redleg7
QUOTE (PanosIlio @ May 6 2014, 11:42 ) *
Highlights εδώ http://watch.nba.com/nba/

Ευχαριστω πολυ αδερφε!
SG3ptshooter
Ότι και να λέμε, στιλιστικά είναι πολύ μπροστά τα παλικάρια αυτά:
QUOTE
Russell Westbrook's pants are beyond yellow, Serge Ibaka goes Heisenberg
http://www.sbnation.com/nba/2014/5/5/56852...berg/in/5449131



και δώρο η απάντηση των Clippers:


Για τους Clippers σκέφτηκε κανείς άλλος το Calciopolis και τα ευεργετικά του αποτελέσματα; Ή άκυρο και απλά ήρθε επιτέλους η ώρα να πάει ο Brooks -που πάντα έτοιμος μοιάζει στα πλάνα- για καμιά παραλία; tongue.gif
captain charisma
τετοια εμφανιση με τοσα τριποντα απο ενα παικτη ειχα να δω απ το 2011 οταν ο τερυ ειχε παστελωσει 9 στα 10 τριποντα στους λεικερς...τη μεγαλυτερη ζημεια την εκαναν οι κοντοι των κλιπερς με τα τριποντα τους και οι θαντερ θα πρεπει στα επομενα παιχνιδια να προσεξει τη περιφεριακη αμυνα της γτ οι τριποντακηδες των κλιπς δεν χαριζονται..
Das Kapital
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η σειρά θα συνεχιστεί κάπως έτσι, πιστεύω πως θα περάσουν οι Clippers αλλά με τη σειρά να πηγαίνει στα 6-7 games. O Paul τρομερός, χαίρομαι που παρακολούθησα έναν αγώνα με τέτοια επίδοση από έναν παίκτη, 32 πόντοι με 12-14 fg σε μόλις 28' λεπτά αγώνα, δεν χρειάστηκε παραπάνω έτσι κι αλλιώς. Durant και Westbrook πολύ καλοί αλλά δεν είχαν καθόλου βοήθεια, μόνο ο Ibaka συνεισέφερε κάπως στο παιχνίδι. Ο Perkins άφαντος, παχύς, αργός με ίχνος τεχνικής. Δεν μπορεί να μαρκάρει ούτε τον Griffin ούτε και τον Jordan που είναι υπεραθλητές.

Ο πάγκος των Clippers ίσως είναι ο ποιοτικότερος σε όλο τον ΝΒΑ, αν είχε και κάνα καλό ψηλό, πιστεύω πως θα το πάλευε για playoff στην ανατολή.
T.W.Is.M.
Αν επαιζα στοιχημα, στο δευτερο ματς θα πονταρα σε νικη της Οκλαχομα. Οι Κλιπερς παντως δεν αστειευονται και θα ειναι δυσκολο για τη Θαντερ που ειδα στη σειρα με το Μεμφις να τους αποκλεισει.
aegeansheed
QUOTE(ctamathc @ May 6 2014, 12:29 ) *


Welcome to our basketball laboratory αγαπητέ. Μας έλειπε ένα μέλος με την κυριλλικοχριστιανικές επιρροές στην επιλογή του username! smile.gif

Για τον Paul για μένα η χθεσινή εμφάνιση είναι ας πούμε η εξέλιξη των γεγονότων, η φυσιολογική και η best case αν θέλεις, αν πάρουμε την πορεία από την αρχή της περιόδου. Έλευση Doc και βγαίνει προς τα έξω ότι θέλει να πιέσει εγωιστικά τον Paul λέγοντάς του ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα στην καριέρα του ως μέλος συνόλου, στη συνέχεια βλέπουμε τον πολύ καλό CP3 που σκοράρει αδυσώπητα πασάροντας το ίδιο όπως πάντα και έρχεται και το ρεκόρ. Αυτό το παιχνίδι (αν εξαιρέσεις την ανουσφαρδία με τα τρίποντα) είχα στον νου μου να δω να κάνει, ένα τέτοιο δηλαδή, για να πειστώ για το κίνητρό του να πετύχει μέσα από το team success που λένε οι Αμερικάνοι και γενικά προς αυτήν την κατάσταση που πάω να περιγράψω ότι πιθανότατα βιώνει στο κεφάλι του φέτος. Μια πειστική εμφάνιση ότι δεν αστειεύεται. Όπως πειστικότατος ήταν και στο τελευταίο της Σειράς με τους Warriors.

Είμαι σίγουρος ότι οι Thunder θα αντιδράσουν. Ο Durant θα βγει μπροστά. Καθυστέρησε να το δείξει με τους Grizzlies, άφησε τον Τύπο να τον κυνηγήσει, κάτι που θα το ξανασυμβεί μιας και πλέον είναι κι επίσημα ο MVP και ως γνωστό κάθε παιχνίδι που δε γράφει "W", σημαίνει και αποτυχία.
aegeansheed
Game 2

O MVP ήδη 12 πόντους στα πρώτα 7 λεπτά με full conciousness και αυτοσυγκέντρωση, χόρεψε πριν από λίγο στα ταψί Matt Barnes. Paul με δύο φάουλ στον πάγκο-μεγάλο πλήγμα για τους Clipps, όσο καλά κι αν έχει πάει με το σουτ του σε αυτό το ξεκίνημα ο Red Hot Starting Reddick!

Edited: Λήξη 1ης και 37 - 28 υπέρ του Κλαδιού με το Χώμα, που θα'λεγε και ο Charisma #Oklad-hwma #a-xa-kalo-e-axakaloe
Τί έχουμε? - Τον KD να απαντάει στη γήπεδο όπως αναμενόταν μετά την έλλειψη Durant από το πρώτο παιχνίδι (έχει ήδη 17 πόντους!!!) και τον RW να ξεκινά πολύ επιθετικά (μόλις τώρα ακούω να το αναγνωρίζει ο Doc στο mini interview!!!) και να πηγαίνει το σουτ του. Έπαιξε ρόλο στην πρόωρη έξοδο του Paul.

Motivational Vid από την παρουσίαση του MVP Trophy στον Durant
aegeansheed
Ημίχρονο (61 -56): η OKC δεν έχασε το προβάδισμα από τα μισά της πρώτης περιόδου και μετά, αν κι οι Clippers δεν το παρατούν εύκολα, έχουν πάρει σήμερα αρκετούς πόντους από το Μεγάλο Χοντρό Μωρό και τον Reddick κυρίως που είναι πολύ συνεπής στο σουτ και στην επίθεση ως presence.
Ο Paul επανήλθε μετά το foultrouble και δείχνει όσο καλός και δυνατός φαινόταν και στο Game 1, ο Griffin αντίθετα δεν πατάει καλά, δεν του πήγαν τα πρώτα δύο midrange jumpers και έχει χάσει καλάθια από κάτω που άλλες φορές βάζει. Φαντάζομαι είναι το IbakaShadow (Bill Russell ref) που έλεγε ο Στέλιος στο Scouting Report! tongue.gif
Ορισμένοι προβολείς σταμάτησαν να δουλεύουν ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, μια θεωρητική ανησυχία περί συνέχισης του αγώνα περισσότερο, μιας και το παιχνίδι συνεχίστηκε για να πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο Commish Silver, που παρακολουθεί το παιχνίδι έδωσε εντολή στους Μάστορες να φτιάξουν άμεσα τη βλάβη. Για κάποιον λόγο ο Perkins μπερδεύτηκε και τους ακολούθησε. Ποιό είναι το επάγγελμα του Perkins τελικά??? laugh.gif
aegeansheed
3η περίοδος: Crazy RW-led home OKC momentum! Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το περιγράψω. O Thabo παίζει σαν ο Tony Allen της προηγούμενης σειράς σήμερα. Στην 3η κάνει τα πάντα και συμφέρει.

Με τη διαφορά στους 20 δύο λεπτά πριν τη λήξη της περιόδου, οι Thunder δεν ισοφαρίζουν απλώς τη σειρά, αλλά δείχνουν με τον πιο πειστικό τρόπο ότι παραμένουν το πρώτο φαβορί για την πρόκριση.
redleg7
Respect στον KD!!
Για το break τωρα το Σαββατο.
Zoys
Η απίστευτη κλάση του Durant είναι αυτή που κάνει την διαφορά στην σειρά και φέρνει τους Thunder σε καλύτερη μοίρα. Ελπίζω όμως ακόμα στους Clippers γιατί δεν μου αρέσει το μπάσκετ της Oklahoma και ήδη έφαγα την πρώτη μίνι-ξενέρα που πέταξαν έξω τους συμπαθέστερους μπασκετικά Grizzlies.
captain charisma
η θαντερ αν βγαλει σ ολη την σειρα την ενεργεια που εβγαλε στο 2ο παιχνιδι θα τους περασει τους κλιπερς ευκολα αλλα πρεπει να προσεξει την περιφερειακη της αμυνα κυριως στην αρχη των παιχνιδιων γτ και στα 2 παιχνιδια οι κλιπς βαλαν παρα πολλα ελευθερα σουτ με τους πολ,ρεντικ,μπανρς
aegeansheed
Και κάπου εδώ ο Νούντα (μου αρέσει αυτή η παραλλαγή που παραπέμπει σε deep σοφομπασκετικό nick) δίνει την σκυτάλη για το επόμενο παιχνίδι.

Η διαφορά είναι απλή, αλλά αξίζει τον κόπο:
aegeansheed
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ!!!!

Δεν ξέρω τί θα κάνετε, ξυπνήστε, βρείτε vids, streams, κατεβάστε το, κάντε κάτι αλλά δείτε αυτό το ημίχρονο!!! Μακράν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που έχω δει φέτος σε συγκινήσεις και ενθουσιασμό σε αγώνα μπάσκετ. Το παιχνίδι είναι Dogfight! Ειδικά στα τελευταία 4 λεπτά της δεύτερης περιόδου μιλάμε για ένα τρελά ανταγωνιστικό παιχνίδι με back2back καλαθάρες από τις δύο πολεμικές μηχανές που δε χορταίνεις.

Η εικόνα μου γρήγορα:
η OKC δείχνει αυτό που είναι και αυτό που μπορεί, παίζει με τρομερή άνεση και αυτοπεποίθηση, και ήρθε στα LA για να πάρει και τα δύο παιχνίδια. Ο RW είναι δυναμίτης, είναι παντού. Oι Clippers το εξισορρόπησαν πάλι με τον Crawford, που ξεμπούκωσε καταστάσεις με τα πανδύσκολα σούτου, αλλά κυρίως τον Barnes που έσωσε το momentum σε δυο συνεχόμενες επιθέσεις και μετά σε ένα κλέψιμο/κάρφωμα πάνω στον Durant (KD με ήδη 21 πόντους). Μασίφ Chris Paul και σήμερα στρατηγάρει την ομάδα του και φωνάζει ασταμάτητα setting the tone. To ζευγάρι Griffin-Ibaka φαίνεται σα να μονομαχεί σε έναν άλλο γαλαξία για την επικράτηση του ισχυρότερου, δυνατές άμυνες, πολλά φαουλ, με κάποιον τρόπο αλληλοεξουδετερώνονται, δημιουργώντας την εικόνα ότι κατά προτεραιότητα δίνουν το μεγαλύτερο ποσοστό της προσοχής τους ο ένας στον άλλον και κατά δεύτερον στον αγώνα τον ίδιο. Θέλω να πω ότι αν κάνουμε αυτή την ώρα μια ακτινογραφία σκέψης στο κεφάλι της Λαμπάδας θα δούμε κάτι τέτοιο:


Very Very Solid Game, Close 63 -61 για τους Clipps
redleg7
Πολυ ομορφο ματς ειδικα στο πρωτο μερος.Αποκατασταση της ταξης για OKC με τον Ιμπακα στο τελος να εχει τεραστια συμβολη.Για τον #35 απλα no comments.
aegeansheed
Συνολικά έπαιξε περισσότερες καλές άμυνες η OKC. Συμφωνώ για τη συμβολή του Ibaka, αλλά για να καταλάβει ο κόσμος (και πιο πολύ ο Σακαράκας που ψάχνεταιtongue.gif και μπορεί να νομίζει ότι μιλάμε για την άμυνα στον Griffin*-που ήταν το κεντρικό θέμα της παρουσίασής του!!!!! laugh.gif !) συμφωνώντας εννοώ τη συμβολή του στην επίθεση προφανώς και στα σουτ που έπρεπε να πάρει και πήρε. Και τα έβαλε. Και τα έβαλε όλα! Αυτός ήταν ο καταλύτης.
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ο Doc στο τέλος της 3ης αν θα αλλάξει κάτι πάνω στον Ibaka (μέχρι τότε ήταν κάτι σε 7/7 από mid-range) το απέκλεισε (λέγοντας ότι αρκεί να μη σουτάρει τρίποντα ο KD) αν και τόνισε ότι δε θα ήθελε να καταλήγει το σουτ σε αυτόν. Οπότε αν ήταν θέμα τύχης να αφήνει τα σουτ, τότε ναι οι Clippers έχασαν από τον Ibaka σήμερα. Βεβαίως είναι γνωστό ότι από τα 10-16 πόδια η Λαμπάδα είναι στη μέση μέρα του στο 55%. Σήμερα βρέθηκε σε καλή μέρα! Kι αν ο Doc λέει ότι προτιμά να χάσει το παιχνίδι από τον Ibaka, εγώ βλέπω ότι το σημερινό το έχασε κυρίως από την κακή άμυνα στη ρακέτα. Θυμάμαι σίγουρα δυο-τρεις φορές τον WB, άλλες τόσες τον Durant και πιο πολύ δυο χαρακτηριστικές με Ibaka και καπάκι Reggie Jackson στο τέλος, να παίρνουν ανενόχλητοι το drive προς το καλάθι.
Credits στον Brooks και τους βοηθούς του για τις οδηγίες αντιμετώπισης στο lobbying των Clips. Πλέον (από το Game 2 και μετά) o Ibaka δίνει ενάμιση μέτρο στον Griffin για να αμυνθεί στην πάσα, ενώ του αφήνει το σουτ από μέση απόσταση (που σήμερα τα έβαλε). Ο Griffin έκανε σήμερα για πρώτη φορά lob fake βλέποντας ότι ο Ibaka πάει πίσω σκόπιμα. Οι Perkins και Adams κάνουν αρκετή βρώμικη δουλειά στην άμυνα, έκλεισαν καλά τη baseline για το alley cut στον Jordan και έκαναν καλά blockouts. Πειραματισμοί γενικά και στρατηγική από τους δυο coach με τον Brooks αυτή τη στιγμή να δείχνει ότι έχει τη Σειρά, έχοντας πάρει το σημαντικότερο όπλο από τους Clippers (το τρέξιμο και το lob). To παιχνίδι πηγαίνει στο μισό γήπεδο αναγκαστικά, εκεί που o Paul πρέπει να δείξει το καλύτερο πρόσωπό του και να πέσει το σουτ από τους άλλους. Griffin/Reddick/Crawford πρέπει να φτιάξουν το μυαλό τους ετοιμότητα για fast mid-range shooting καταστάσεις. Αναμένω με προσδοκίες τις κινήσεις του Rivers.

* 34 σήμερα!
nikolas12
Πάρα πολύ ωραίος αγώνας με τις ομάδες να είναι σταθερά κοντά στο σκορ, αλλά προς το τέλος η Οκλαχόμα δημιούργησε ένα σταθερό προβάδισμα 4-6 πόντων (το οποίο διατήρησε), γιατί ήταν ψύχραιμοι και πήραν μεγάλα σουτ και ειδικά τρίποντα στα κρίσιμα σημεία με Butler (3 εύστοχα στην αρχή του τέταρτου) και Westbrook (πολύ κρίσιμο τρίποντο στα τελευταία λεπτά) και ήταν εύστοχοι. Ο Ibaka με τον Griffin παίξανε σκληρά ο ένας τον άλλο. Τρομεροί οι Durant, Westbrook, Ibaka πρωτεργάτες σε αυτό το δύσκολο break. Αν παίξουν έτσι και στο Game 4 ίσως καταφέρουν να κάνουν και το δεύτερο break μέσα στο Los Angeles.
T.W.Is.M.
QUOTE(Zoys @ May 9 2014, 21:39 ) *
Η απίστευτη κλάση του Durant είναι αυτή που κάνει την διαφορά στην σειρά και φέρνει τους Thunder σε καλύτερη μοίρα. Ελπίζω όμως ακόμα στους Clippers γιατί δεν μου αρέσει το μπάσκετ της Oklahoma και ήδη έφαγα την πρώτη μίνι-ξενέρα που πέταξαν έξω τους συμπαθέστερους μπασκετικά Grizzlies.


Μιλαμε για συγκριση Γκριζλις με Θαντερ, ετσι? Οχι με τους Σιξερς ή τους Μπακς...
Γιατι μπροστα στην Οκλαχομα το μπασκετ των Γκριζλις ειναι Monday Night Raw! smiley.gif

QUOTE(aegeansheed @ May 10 2014, 06:00 ) *
Και κάπου εδώ ο Νούντα (μου αρέσει αυτή η παραλλαγή που παραπέμπει σε deep σοφομπασκετικό nick) δίνει την σκυτάλη για το επόμενο παιχνίδι.

Η διαφορά είναι απλή, αλλά αξίζει τον κόπο:


Καλα, δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα σε αυτο που παιζεται σε Ανατολη και Δυση. Ουτε σε θεαμα ουτε σε συναγωνισμο, ουτε σε επιπεδο. Δε θα πρεπε να ξεκινησουν τελικους φετος. Οσο καλη ομαδα κι αν ειναι αυτη που θα περασει απο την Ανατολη, δε θα πρεπε να της επιτρεψουν να παιξει με οποιον βγει ζωντανος απ τη Δυση. Μονο αν οι πρωταθλητες Ανατολης αντιμετωπιζαν διαδοχικα και τις 4 ομαδες που συνεχιζουν στη Δυση και επρεπε να τις κερδισουν ολες για να παρουν το πρωταθλημα...
aegeansheed
Video Vault και statistics από το χθεσινό ματς:

Ibaka:
Από το 1986 και μετά η χθεσινή του εμφάνιση με το 9/9 δίποντα ήταν η δεύτερη καλύτερη, μετά την...1η δική του πρόπερσι (το είχα ξεχάσει τελείως)

Serge Ibaka (2/6/2012): 11/11 δίποντα
Serge Ibaka (9/5/2014): 9/9 δίποντα
Yao Ming (18/4/2009): 9/9 δίποντα
Kiki Vandeweghe (11/5/1989): 9/9 δίποντα

Λαμπάδα


RW vs CP3


KD and Blake Griffin


* O Dawk Ins ξεκίνησε συνεργασία με τον GD για τον απόλυτο highlights παράδεισο, το καλύτερο NBAικό κανάλι στο Τιουμπ. Πυροβολεί μεταφορτώσεις με μυδραλιακό ρυθμό!
http://www.youtube.com/user/GDawkinsReborn
Rated: (en)joy
Καταπληκτικος Westbrook μεχρι στιγμης στη σειρα με μια statline που κυμαινεται στο 28/7/9 περιπου. Το εντυπωσιακο βεβαια δεν ειναι αυτο -μιας και στην προηγουμενη σειρα ειχε κατι αναλογο του στυλ 25/10 (!!) /8- αλλα η εξωπραγματικη -κυριως για τα δικα του δεδομενα- ευστοχια του. Απ'το 47,9 TS% του προηγουμενου γυρου εχει παει στο 69% οταν ο mvp συμπαικτης του ειναι στο 60,8. Φυσικα και δεν περιμενω να κρατησει αυτα τα νουμερα αλλα αν συνεχιζε σ'αυτον τον ρυθμο ισως μιλουσαμε για την πρωτη φορα μετα το 2010 που ξεπερασε τον KD σε αποδοση σε μια σειρα -ναι οκ, ξερω ακομα και τοτε ο KD ειχε απεναντι του τον Αρτεστ ενω ο αλλος τον Φισερ μεγαλη διαφορα...
aegeansheed
Ισχύει αυτό που περιγράφεις και τρομάζει για αρκετούς λόγους, τα γνωστά ερωτηματικά με τον Russ.

- μπορεί να γίνει ο RW τόσο καλός (και να κρατηθεί εκεί), όσο στο επίπεδο που παίζει στα τρία αυτά παιχνίδια?
- είναι το ταβάνι του αυτό ή μπορεί να το βελτιώσει κι άλλο?
- για πόσα παιχνίδια μπορεί να κρατήσει ακόμα?
- δεν είναι τρομακτικό που κάνει τέτοια όργια κόντρα στον Paul, που γενικά είναι elite defensive PG. (αλλά δε μπορεί να του κόψει το drive με καμία δύναμη!)

Η συνέπεια (το μεγάλο ερωτηματικό) και η ένταση που δείχνει στη Σειρά ως τώρα είναι ατόφιο Russell state of mind. Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος PG και ο καλύτερος στην ομάδα του. Όταν κάνει καλό decision making ασφαλώς και οδηγεί την ομάδα του

* είδε κανείς το ριμπάουντ που πήρε από τον DAJ???? και την προσπάθεια για κλέψιμο στην επαναφορά πάνω στον Paul που τον έριξε κάτω???? So Russ.... bball.gif
D-Wade
Αντε να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να τους πάει το πραγματικό νούμερο 1 γιατί μέχρι τώρα ο προηγούμενος δε μπόρεσε να τους δώσει το πρωτάθλημα
Rated: (en)joy
QUOTE (D-Wade @ May 10 2014, 20:14 ) *
Αντε να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να τους πάει το πραγματικό νούμερο 1 γιατί μέχρι τώρα ο προηγούμενος δε μπόρεσε να τους δώσει το πρωτάθλημα

No offense αλλα εχει γουστο αυτο να το δουμε και σαν quote στη υπογραφη κανενος laugh.gif
aegeansheed
Τα αναμενόμενα για το αποψινό σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για τους Clippers. Win or Go home. Κι εδώ επειδή δεν επιτρέπεται η επιλογή Cartman (#screw you guys) o Rivers φαίνεται να έχει στο μυαλό του μόνο το γνωστό "καλή άμυνα-> ριμπάουντ -> transition. Πλύση εγκεφάλου στους παίκτες, φωνές για blockouts, ίσως και λίγο τύχη στα σουτ των αντιπάλων τους, το επόμενο στάδιο για την εφαρμογή του framework νίκης.

QUOTE(aegeansheed @ May 10 2014, 08:55 ) *
Πειραματισμοί γενικά και στρατηγική από τους δυο coach με τον Brooks αυτή τη στιγμή να δείχνει ότι έχει τη Σειρά, έχοντας πάρει το σημαντικότερο όπλο από τους Clippers (το τρέξιμο και το lob).

Doc Rivers
What we didn't get is stops. When we get multiple stops, we get in transition and we get easy baskets. In this series so far we really haven't gotten in transition at all and they've taken that away from us. We got to do a better job of getting stops in a row so we can get some kind of offensive rhythm in transition.
Blake Griffin
I think with the exception of the first game, the last two games we haven't been very good. I thought they kind of got everything they wanted the last two games. They got to the rim. They got easy buckets. They got threes. They got everything. So we've got to be better

QUOTE(aegeansheed @ May 10 2014, 08:55 ) *
To παιχνίδι πηγαίνει στο μισό γήπεδο αναγκαστικά, εκεί που o Paul πρέπει να δείξει το καλύτερο πρόσωπό του και να πέσει το σουτ από τους άλλους. Griffin/Reddick/Crawford πρέπει να φτιάξουν το μυαλό τους ετοιμότητα για fast mid-range shooting καταστάσεις. Αναμένω με προσδοκίες τις κινήσεις του Rivers.

ESPN
Offensively, Paul will be looking to get J.J. Redick more shots than the six he attempted in Game 3.


Εύχομαι να μην ξαναδώ το Κογιότ στο παιχνίδι να μαρκάρει Durant. Εννοώ γιατί να δώσεις ακόμα δυο-τρία εύκολα καλάθια στον Durant, ενώ το παιχνίδι μπορεί να πάει στο καλάθι.

Εύχομαι να δω τον CP3 σε ρόλο ντελιβεράNash με στοιχεία penetrοΤεπέ, ενώ ο ίδιος θα μπουκάρει σαν να ήταν η νο1 επιθετική απειλή των Clippers.

Τον Westbrook να συνεχίζει εκεί που μας άφησε στο προηγούμενο ματς, για να δούμε επιτέλους καμιά υπογραφή της προκοπής εδώ μέσα!!!

* Το "inhuman rebound" (διακρίνεται λίγο και ο Jordan!) ohmy.gif :
D-Wade
QUOTE(Rated: (en)joy @ May 10 2014, 20:41 ) *
No offense αλλα εχει γουστο αυτο να το δουμε και σαν quote στη υπογραφη κανενος laugh.gif

smiley.gif russell for president
Rated: (en)joy
presidential or common daily Westbrook look, τι προτιμάς; smiley.gif



T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ May 11 2014, 16:22 ) *
smiley.gif russell for president


Εσυ τα λες για να παρει ο Wade κι αλλο πρωταθλημα, δεν εξηγειται αλλιως! tongue.gif
T.W.Is.M.
Φοβερο ξεκινημα μεχρι στιγμης για την Οκλαχομα. Μεχρι και στο +22 η Θαντερα με 5/7 τριποντα μεχρι στιγμης με τους Κλιπερς να μην μπορουν να βρουν το καλαθι με τιποτα. Αν δεν αλλαξουν τα πραγματα δραματικα, η σειρα παει για γρηγορο τελος.
geo82
Όντως πολύ δυνατό ξεκίνημα. Αλλά είναι νωρίς ακόμη. Η Δύση είναι τρελή και άγρια. Θα σε πάω πίσω στο χρόνο, αλλά θυμάσαι τα παρόμοια δυνατά ξεκινήματα των Κings στο 3ο και 4ο παιχνίδι απέναντι στους Lakers το 2002 και πώς τους μαζεύατε μετά;
SteveNashidis
QUOTE(geo82 @ May 11 2014, 22:42 ) *
Όντως πολύ δυνατό ξεκίνημα. Αλλά είναι νωρίς ακόμη. Η Δύση είναι τρελή και άγρια. Θα σε πάω πίσω στο χρόνο, αλλά θυμάσαι τα παρόμοια δυνατά ξεκινήματα των Κings στο 3ο και 4ο παιχνίδι απέναντι στους Lakers το 2002 και πώς τους μαζεύατε μετά;


Mε κάτι ωραιότατα σφυρίγματα tongue.gif

Γυρνάει το ματσάκι . Καιρός ήταν μπας και δούμε λίγο μπασκετάκι της προκοπής . ο Γκρίφιν πάλι μάτωσε. Γενικά τρώει πολύ ξύλο! Ο Crawford είναι κλειδί στο momentum των Κλίπερς !
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ May 11 2014, 22:56 ) *
Mε κάτι ωραιότατα σφυρίγματα tongue.gif

Γυρνάει το ματσάκι . Καιρός ήταν μπας και δούμε λίγο μπασκετάκι της προκοπής . ο Γκρίφιν πάλι μάτωσε. Γενικά τρώει πολύ ξύλο! Ο Crawford είναι κλειδί στο momentum των Κλίπερς !


Κακιες!!! Ας επαιρναν το ριμπαουντ στο 4ο ματς(αφου δεν ειχε δοθει φαουλ υπερ του Σακ) κι ας μην προσπαθουσε ο Webber να το παιξει Χριστοφιδελης(και τελικα εγινε Κουρνετας πασαροντας στο Horry). Κι ας επαιζε και κανενας αλλος πλην του Bibby στο 7ο ματς, που οι υπολοιποι εψαχναν πως να ξεφορτωθουν τη μπαλα...

Στα του ματς τωρα, οι Κλιπερς πανε να το γυρισουν! Εχουν ξαναμπει για τα καλα στο παιχνιδι, πραγμα που ειναι πολυ καλο για τη σειρα, γιατι αν γινει το 3-1 σημερα, δε βλεπω να ξαναγυριζουν ουτε στο LA για 6ο γκειμ.

nikolas12
Μοιράζει τάπες αβέρτα ο Ibaka, αλλά οι Clippers γυρίζουν το παιχνίδι. Πολλές μονομαχίες και νεύρα υπάρχουν ως τώρα.
aegeansheed
Παιδιά δεν βλέπω το παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι ο Griffin φτύνει αίμα για να βάλει καλάθι? tongue.gif
redleg7
Οι Κλιπερς καλα το πανε να ¨χτισουν¨ αλλο ενα Staples Center.
sacarame
QUOTE(aegeansheed @ May 11 2014, 23:34 ) *
Παιδιά δεν βλέπω το παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι ο Griffin φτύνει αίμα για να βάλει καλάθι? tongue.gif


Προχτές του άνοιξε τη μύτη, σήμερα του σκισε τα χείλη... Καλά πάει... cool.gif
aegeansheed
O Paul πρέπει να γράψει ένα βιβλίο και να το ονομάσει "BE A MAN". Και να το διδάσκουν στα σχολεία.

QUOTE(sacarame @ May 11 2014, 23:38 ) *
Προχτές του άνοιξε τη μύτη, σήμερα του σκισε τα χείλη... Καλά πάει... cool.gif

Του έριξε και μία στα ούμπαλα στην πρώτη!
redleg7
Ιμπακα τον λενε και ολα τα παιδακια κλαινε.... cool.gif
T.W.Is.M.
Προσπαθουν οι Κλιπερς, αλλα οποτε πλησιαζουν, ερχεται η απαντηση απο την Οκλαχομα. Ο Westbrook σημερα μονο σαν κατσικι δεν παιζει και καλυπτει και καποια αστοχα διαστηματα του Durant. Απ την αλλη λειπει ο παιχτης που θα τραβηξει λιγο παραπανω το σκορ για τους Κλιπερς.
nikolas12
Χάνουν βολές οι Clippers. Θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάποια έμμεσα τρίποντα. Κόλλησε στους 66 πόντους η Oklahoma για αρκετή ώρα. Πολλά λάθη για τους Thunder, αλλά και οι Clippers δεν πάνε πίσω. Και οι Thunder χάνουν αρκετές βολές. Στους 12 η διαφορά και περιμένουμε για το τελευταίο 12λεπτο.
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ May 12 2014, 00:12 ) *
Χάνουν βολές οι Clippers. Θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάποια έμμεσα τρίποντα. Κόλλησε στους 66 πόντους η Oklahoma για αρκετή ώρα. Πολλά λάθη για τους Thunder, αλλά και οι Clippers δεν πάνε πίσω. Και οι Thunder χάνουν αρκετές βολές. Στους 12 η διαφορά και περιμένουμε για το τελευταίο 12λεπτο.


Τολμω να πω οτι το παιχνιδι εχει κριθει! Γνωριζω οτι μιλαμε για ΝΒΑ, για πλει οφ, για τους Κλιπερς με την Οκλαχομα που μπορουν να βαλουν 40 ποντους η καθε μια σε ενα 12λεπτο, αλλα νομιζω οτι το τριποντο του Jackson στη ληξη της επιθεσης, που δεν απαντηθηκε αμεσως μετα και εφερε τη διαφορα ξανα στο διψηφιο στο τελος της περιοδου(και ακολουθηθηκε απο γκολ-φαουλ του Durant) ηταν καθοριστικο απο ψυχολογικης πλευρας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.