Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bienvenue Letuni
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Nuntius
Ψάχνοντας να βρω πιτσιρικάδες για την ομάδα μου στο PCF11 έπεσα πάνω σε ένα παιδί από το Κονγκό ύψουν 2,27 και 16 χρονών (!!!). Ο λόγος για τον Bienvenue Letuni, ο οποίος αγωνίζεται στην U-17 της DVK Juventut. Ορίστε κάποια βίντεο:





Πως τον κόβεται?

Άποψη μου: Πολύ ψηλό και δυνατό παιδί που με την κατάλληλη δουλειά μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά. Άτεχνος και αργός προς το παρόν. Δεν είναι ιδιαίτερα αλτικός αλλά αν πάρει ακόμα 10 πόντους (πιθανό μιας και είναι 16) θα μπορεί άνετα να κάνει standing dunks οπότε γιατί να πηδήξει?
antiion
παντως δειχνει οτι 8ελει πολυ δουλεια σε πολλα πραγματα,δεν ξερω σε ηλικια 16χρονων μπορουσε να κανει περισσοτερα τουλαχιστον απο τα βιντεακια που δειχνει..σαν να μην ξερει να χρησιμοποιει το υψος του,να ειναι λιγο αγαρμπος φυσικο αυτο λογω ηλικιας..το μελλον 8α δειξει..
Nuntius
Σίγουρα θέλει δουλειά. Σε κάποια σημεία δείχνει πιο άτεχνος και από μένα όταν ήμουν στην ηλικία (και εγώ με το ζόρι έμπαινα στα αγωνιστικά του Περιστερίου) tongue.gif

Παρόλα αυτά έχει πολλά χρόνια μπροστά του ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι και έχει και το τεράστιο πλεονέκτημα του μεγέθους του. Η Juventut έχει αρκετά καλές ακαδημίες και σίγουρα θα έχει τους καταλλήλους προπονητές ώστε να ανδρωθεί μπασκετικά.

Δεν λέω πως θα γίνει αστέρι του NBA αλλά δεν είναι απίθανο να εξελιχθεί σε έναν αξιοπρεπέστατο σέντερ για τα δεδομένα των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.