Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ U21 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2
gspara
1oς ΟΜΙΛΟΣ

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
Α.Ε.Κ.
ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

1η Αγωνιστικη (12/10)
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
Α.Ε.Κ.-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΡΕΠΟ: ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚ.
ΑΘΛ.ΕΝ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ Β

1η Αγωνιστικη (12/10)
ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚ.
ΑΘΛ.ΕΝ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΡΕΠΟ: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ Β

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛ.

3η Αγωνιστικη (12/10)
ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ-ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛ.




Gkos
Δεν κατεβηκε ο Παναθηναικος φετος ....
Καλα εκανε κατ εμε
xfactor
Εχουμε κανα φαβορι ?ξερουμε τι παιζει?
Gkos
Η ΑΕΚ αν κατεβαζει και Μωραιτη και Σκούλι και Τσαλμπούρη είναι πολύ δυνατή.
Ο Δουκας έχει Μιλεντίγιεβιτς,Καρρά,Μαστόρο,Αγραβάνη συν το (πολύ) δυνατό του εφηβικό.
Θεωρητικά το φαβορί.
Παπάγος σίγουρα Γκατζο και Χαικάλη μπορεί να κατεβάσει(ο Φακοπουλίδης ειναι εκτός ηλικίας) ,αλλά αυτοί είναι βασικοί στο αντρικό,σιγά μην κατεβαίνουν.
Θα φανεί στην πορεία!


Υ.γ
Και ο Ικαρος Νεας Σμύρνης εχει και Σταθη Παπαδακη,και Καννα και Μελισουργο ,αλλα ειναι σημαντικά μέλη του αντρικου όλοι.
Θα δείξει.
Gkos
Πλάκα πλάκα,υπό προυποθέσεις ,και η ΑΕΨ μπορεί να έχει πολύ δυνατή ομάδα.

Εκτός των 98ρηδων που πήρε από Παναθηναικό που συμμετέχουν και στο εφηβικό και στο αντρικό(Ιορδάνου,Μαγουλάς και Ρουμελιώτης) ,πήρε και τον 97ρη Παντελάκη(Ηλυ και Όλυ πιο παλιά)  ενώ υπάρχει και ο (97ρης) Λευτέρης Χρυσός ενώ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ και ο Μουράτος μπορεί να κατεβαίνει(ηλικιακά είναι οκ-τώρα αν από Α1 θα κάνει κέφι να αγωνίζεται U21 δεν το ξέρω).
Αυτα.

(Ειναι topic ενηλίκων εδώ αρα μπορώ να γράφω wink.gif )

Gkos
Καλημερίζω .
Προχτές Τετάρτη είχαμε την πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης του  πρωταθλήματος νέων της ΕΣΚΑ,
που μας έχει χαρίσει αμέτρητες(not) συγκινήσεις τα προηγούμενα έτη, και όπως βλέπω από τα post σας,και φέτος το ενδιαφέρον θα είναι πολύ έντονο(μην ψαρώνετε και γω σπίτι μου ήμουνα  και έβλεπα Ευρωλίγκα wink.gif  ) !!

Στον πρώτο όμιλο  ,το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας έγινε στον Άγιο Θωμά,όπου ο Δούκας επικράτησε με 78-68 της ΑΕΨ.
Στον πάγκο της ομάδας των εκπαιδευτηρίων κάθησε ο Μπακό,καθότι ο Παπαδόπουλος είχε-εξ αναβολής-αγώνα με το αντρικό του Άρη Πετρούπολης,και αγωνίστηκε το εφηβικό( και μόνον), αλλά θα δούμε τις επόμενες αγωνιστικές τι θα ισχύσει ,καθότι οι 4 του αντρικού που έχουν δικαίωμα συμμετοχής(Μίλε,Καρράς,Μαστόρος και Άγρα),είχαν παίξει στο φιλικό (του αντρικού) με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λίγο νωρίτερα.
Από ΑΕΨ αγωνίστηκαν  όλοι όσοι γινόταν να αγωνιστουν (εκτός τραυματιών και όσων δεν έχουν δελτίο) εκτός του  Μουράτου.
Για την ιστορια και μόνο,και δω ,είχε φιλικό το αντρικο  νώρίτερα  (με ΚΑΠ),αλλά τα παιδιά αγωνίστηκαν κανονικά και κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο Ρουμελιώτης ήταν ιδιαίτερα καλός.
Στο ΟΑΚΑ,η  ΑΕΚ με Σκουλίδα και Τσαλμπου στην σύνθεση της (παρότι είχαν παίξει αρκετα στο φιλικό με Duke) ,καθώς και δυο παίδες (Σπυρόγλου και Ζαρκαδούλας) νίκησε αρκετά εύκολα με 71-47 τον Ιωνικό Νικαίας,αν και στο πρώτο μέρος ήταν ντέρμπι.
Το Περιστερι με πλήρη σύνθεση εφηβικου (εκτος Φωτόπουλου) επικράτησε του  Απόλλωνα  πολύ εύκολα με 81-51 ,με κορυφαίους Δομπρο και Στάθη που σταμάτησαν στους 13 πόντους,ενώ ο Ιωάννου πρόσθεσε άλλους 12.
Στην Πυρκάλ τέλος,ο Αμυντας δίελυσε το Λαύριο με 50 πόντους διαφορά.

Στα του 2ρου ομίλου ξεχώρισε ο αγώνας στο Μαρούσι,όπου βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο
Νικη με 67-64  επί του Ικάρου Νέας Σμύρνης!
Για τους ηττημένους αγωνίστηκαν και ο Καννάς και ο Μελισσουργός και ο Παπαδάκης ενώ για την γηπεδούχο  ξεχώρισε ο Μαραγκίδης που σταμάτησε στους 37 (!!!) πόντους,όπως μας ενημέρωσε το γνωστό σαιτ που έχει αναλάβει (με το αζημίωτο)  να του κάνει promotion.
Λίγο πιο δίπλα,στα Μελίσσια ,η γηπεδούχος ομάδα  επικράτησε της ΚΑΠ με 70-61, ενώ ο Κρονος Γερακα πέρασε με 43-42 από τα Σουρμενα.
Στο Πέραμα,ο  Προμηθέας πέρασε με  εμφατικό τρόπο,επικρατώντας  με 80-38 του τοπικού Ερμή .
Ρεπό είχε ο Δούκας Β ,που έχω μεγάλη απορία να δω ποιοι θα είναι(το παιδικό; ) !

Αυτά εν συντομία. . .

Gkos
Διεξήχθη και η 2ρη αγωνιστική του πρωταθλήματος που όλοι αγαπήσαμε ,με τα φαβορί να επικρατούν (εύκολα) !

Στο Ψυχικό ,η ΑΕΚ επικράτησε με 89-75 της ιδιαίτερα αξιόμαχης ΑΕΨ που οδήγησε το σκορ για αρκετή ώρα !
Για τους νικητές κιτρινόμαυρους αγωνίστηκε η 3άδα του αντρικού,με τον Τσαλμπούρη να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ,ενώ για τους ηττημένους,κορυφαίος ήταν ο Ρουμελιώτης.
Στο έτερο ματς υψηλου ενδιαφέροντος που διεξήχθη στο Σαλούν ,ο Δούκας επικράτησε με 72-58 του γηπεδούχου Παπάγου που προέβαλε μεγάλη αντίσταση με Γκάτζο,Χαικάλη κλπ.
Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων ,που αγωνίστηκε χωρίς τους Δούβλη,Τσούργιαννη,Καμπερίδη και Ψαρά βρήκε τις λύσεις με κορυφαίο τον Καρακατσάνη.
Στο Λαύριο,το Περιστέρι δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην (πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου) γηπεδούχο επικρατώντας με 63-37 και αφήνοντας πίσω το σοκ στο Χαιδάρι.
Στα του 2ρου ομίλου ,η ΚΑΠ είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ερμή Περάματος,ενώ και τα Μελίσσια επικράτησαν με 60-37 του Δούκα Β (που είναι ένα κράμα παίδων και κάποιων εφήβων).

Καλό ξημέρωμα!




Gkos
Καλησπερίζω.

Διεξήχθη και η τρίτη αγωνιστική του συναρπαστικού πρωταθλήματος νέων της σεζόν 16-17 (μόνος μου τα γράφω,μόνος μου τα διαβάζω) !!!

Στα του πρώτου ομίλου, η ΑΕΨ επιβεβαίωσε την δυναμική της και πέρασε από την Πυρκάλ με 69-50 κάνοντας σεφτέ στα ροζ φύλλα!
Η ΑΕΚ σε πολύ χαμηλους ρυθμους ,με Μωρα να μην χρησιμοποιείται λόγω τραυματισμού και Τσαλμπουρη να αγώνιζεται λίγο,επικράτησε 51-42 του Παπάγου, ενώ (και) ο Ιωνικός πέρασε απο το Λαύριο με 63-45.
Σήμερα στην Ριζούπολη, αγωνίζονται Απολλωνας και Δουκας!

Στα του 2ρου ομίλου , η Νίκη Αμαρουσίου επικράτησε με 76-51 του Ελληνικού ,με μια εκπληκτική εμφάνιση του Μαραγκιδη,βγάλμενη κατευθείαν από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ,με τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ να σταματάει στους 29 πόντους και να σμπαραλιάζει κάθε αμυντικό σύστημα των δυσμοιρων φιλοξενουμένων(είπα και γω να βγάλω μεροκάματο-χοχο) !
Λίγα μέτρα πιο δίπλα,ο ανόρεκτος Ίκαρος της τριανδρίας(Καννάς-Μελλισουργός-Παπαδάκης) επικρατουσε με 54-53 των Μελισσιων,σε ένα κακό ματς όπως μας ενημερωσε η σελίδα του Ικαρου στο φουμπου(!!!),ενώ τέλος ο (πολύ δυνατός) Προμηθέας (είναι σχεδόν η ομάδα του αντρικού),επικράτησε με 73-55 της ΚΑΠ!
Ο Ερμης Περάματος μάλλον μας άφησε χρόνους . . .

Καλό 3ήμερο να έχετε!
Gkos
Στα χθεσινά,ένας άνευρος και κουρασμένος Δούκας κέρδισε στο νήμα με 64-62 τον μαχητικό και εύστοχο Απόλλωνα με τρίποντο του Σακελλαρίου στην εκπνοή μετά από ασιστ του Καρακατσάνη.
gavronick
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΦΙΛΟΘΕΗ 59 - 77
Gkos
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε και η τέταρτη αγωνιστική του συγκλονιστικού πρωταθλήματος νέων (κλπ κλπ κλπ -τα ξέρετε πλέον) που ενημερώνεσθε αποκλειστικά από το basketforum.gr !

Στον πρώτο όμιλο ξεχώρισε η νίκη του Δούκα στο Περιστέρι με 58-52!
Οι γηπεδούχοι(εφηβικό συν Γοργόνης) προσπάθησαν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στα πλαίσια του πρωταθλήματος εφήβων,και πλησιάσανε αρκετά κοντά ,αλλά με επιμέρους σκορ 24-11 στην τελευταία περίοδο, η ομάδα των εκπαιδευτηρίων(χωρίς Λιουνη και Δούβλη) δεν άφησε ούτε αυτό το ροζ φύλλο να της γλυστρίσει από τα χέρια.
Κορυφαίος για τους νικητές ο Σακελαρίου που διανύει το καλύτερο του φεγγάρι από την στιγμη που φόρεσε τα μπλε,ενώ από κοντά και ο Τσουργιάννης που έδειξε κάποια στοιχεία του πλουσίου ταλέντου του.
Για τους πρίγκηπες της Δυτικής όχθης,ο Γοργόνης πάνω που'χε βρει ρυθμό ,έπαθε κάτι κράμπες και έκατσε πάγκο, και κει ήταν που ξεκίνησε. . . η κατηφόρα.
Στα πιο βραδινά,η ΑΕΚ(με παρούσα την τριπλέτα του αντρικού) , επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα με 77-63 (ημ 28-42) ,ενώ στο Σαλούν ο Αμύντας(χωρις Μελιο) επικρατησε με 7 πόντους(68-61) του ελλιπους Παπαγου (ειχε αγωνα το αντρικο με Τριτωνα ,αρα...) !

Στον 2ρο όμιλο που παρουσιάζει επίσης ζωηρό ενδιαφέρον(και στα γήπεδα υπάρχει sold out) ο Δούκας Β πέρασε άνετα από το Κοντόπευκο . . .
Και πως να μην περάσει όταν με την ομάδα συμμετείχαν Καρράς,Μαστόρος και Αγραβανης(. . .) ;;;;
Τα Μελίσσια πέρασαν από Γέρακα με 71-59 , ενώ πόσο μάγεψε ο Μαραγκίδης στο ντέρμπι με τον Προμηθέα, θα το μάθουμε το απόγευμα με το άρθρο-ύμνο από το αγαπημένο μας σαιτ.

Να είσθε καλά!
Καλό ξημέρωμα.

wink.gif
tekton
Και επειδή ο Gkos... "σνομπάρει" τον τρίτο όμιλο, να πω ότι ξεχωρίζουν τα Βριλήσσια (πολύ δυνατή ομάδα φέτος) που μάλλον θα τερματίσουν πρώτα χωρίς ήττα και θα παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις Ίρις Πετρούπολης, Νέα Μάκρη, Φιλοθέη και Βριλησσιακός.
gavronick
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 59 - 67
Gkos
QUOTE (tekton @ Nov 3 2016, 09:40 ) *
Και επειδή ο Gkos... "σνομπάρει" τον τρίτο όμιλο, να πω ότι ξεχωρίζουν τα Βριλήσσια (πολύ δυνατή ομάδα φέτος) που μάλλον θα τερματίσουν πρώτα χωρίς ήττα και θα παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις Ίρις Πετρούπολης, Νέα Μάκρη, Φιλοθέη και Βριλησσιακός.



Καταρχας εσύ με σνομπάρεις καθότι έχεις αδιάβαστα μηνύματα από πέρυσιwink.gif
Τωρα στο θεμα που έθεσες ,πρακτικα δεν μπορώ να ενημερώνομαι και για τον τρίτο όμιλο,που έχει και λιγοστό ενδιαφερον (δεν εννοώ σαν εξέλιξη πρωτίας κλπ αλλά σαν μπάσκετ -καλά καλά στους 2 πρώτους δεν υπάρχει ενδιαφέρον στην πρώτη φάση-47 άτομα ήμασταν κερκίδα στο Ανδρέας Παπανδρέου εψές ) αλλά εσύ φυσικά και κάνεις καλά και γράφεις wink.gif
Όπως και οποιοσδήποτε άλλος ,ανοιχτό είναι το φορουμ !

Btw μπηκα στο σαιτ της ΕΣΚΑ να δω τα υπολοιπα αποτελεσματα και εχω μεινει αναυδος !
Στον πρωτο ομιλο δεν εχουν σκορ για το ΑΕΨ-Ιωνικος Νικαιας(που ξερω οτι εχει διεξαχθει) λες και διαβασαν εμενα για να γραψουμ τα υπολοιπα!

Αμ στον δευτερο ...!!

Που εχουν τον Ερμη Περαματος 0-20 μεσα στον Ικαρο Νεας Σμυρνης και την ΚΑΠ να εχει κερδισει 20-0 τον Δουκα Β ;;;

Απιστευτα πραματα!

Καλα τριτος ομιλος ολος χωρις σκορ η 4τη αγωνιστικη !!!

Ουτε η ΕΣΚΑ η ιδια δεν ασχολειται σου λεω.....;(
Zourinho
QUOTE(Gkos @ Nov 3 2016, 14:56 ) *
Καταρχας εσύ με σνομπάρεις καθότι έχεις αδιάβαστα μηνύματα από πέρυσιwink.gif
Τωρα στο θεμα που έθεσες ,πρακτικα δεν μπορώ να ενημερώνομαι και για τον τρίτο όμιλο,που έχει και λιγοστό ενδιαφερον (δεν εννοώ σαν εξέλιξη πρωτίας κλπ αλλά σαν μπάσκετ -καλά καλά στους 2 πρώτους δεν υπάρχει ενδιαφέρον στην πρώτη φάση-47 άτομα ήμασταν κερκίδα στο Ανδρέας Παπανδρέου εψές ) αλλά εσύ φυσικά και κάνεις καλά και γράφεις wink.gif
Όπως και οποιοσδήποτε άλλος ,ανοιχτό είναι το φορουμ !

Btw μπηκα στο σαιτ της ΕΣΚΑ να δω τα υπολοιπα αποτελεσματα και εχω μεινει αναυδος !
Στον πρωτο ομιλο δεν εχουν σκορ για το ΑΕΨ-Ιωνικος Νικαιας(που ξερω οτι εχει διεξαχθει) λες και διαβασαν εμενα για να γραψουμ τα υπολοιπα!

Αμ στον δευτερο ...!!

Που εχουν τον Ερμη Περαματος 0-20 μεσα στον Ικαρο Νεας Σμυρνης και την ΚΑΠ να εχει κερδισει 20-0 τον Δουκα Β ;;;

Απιστευτα πραματα!

Καλα τριτος ομιλος ολος χωρις σκορ η 4τη αγωνιστικη !!!

Ουτε η ΕΣΚΑ η ιδια δεν ασχολειται σου λεω.....;(


Στα δυο παιχνιδια που πηγα χθες φιλε γγκος οι ιδιες οι ομαδες και εννοω τα παιδια που παιζουν και οι γονεις δεν πολυτρελενονται.....
ειναι να ασχολειται η εσκα ?
Ασε που τα ροστερ ειναι τρομερα!!!
Το βασικο ερωτημα ειναι εαν ενα τουρνουα τοσο ακριβο εχει λογο υπαρξης πραγματικα
και αν ισως το τουρνουα αλλαζε σε πρωταθλημα αν θα αποκτουσε μεγαλυτερο ενδιαφερον!
Gkos
Ειπμε το ενδιαφερον ειναι μηδαμινο ,το βλεπεις και στο γηπεδο το βλεπεις και στα κλικς εδω στο φορουμ.
Ετερο εκατερο ομως.
Ο σκοπος του τουρνουα ειναι να παιξουν παιδια που πλεον δεν ειναι εφηβοι αλλα δεν βρισκουν ρολο στο ροτεισον του αντρικου τους!
Gkos
Με ενημερωνουν απο το κοντρολ οτι η ΑΕΨ (ενισχυμενη με Παπανδρεου) επικρατησε με 8 ποντους του Ιωνικου. Ουφ.Τωρα μπορουμε να δουμε Ευρωλιγκα ησυχοιwink.gif wink.gif
Gkos
Επειδή δέχομαι βροχή μηνυμάτων (σταματήστε να στέλνετε-γέμισε το inbox μου) ότι ξέχασα να γράψω τι έγινε στο ντέρμπι μεταξύ Νίκης Αμαρουσίου και Προμηθέα ,να πούμε ότι δυστυχώς η Νίκη δεν τα κατάφερε,αλλά ευτυχώς ο Νίκος παραμένει σεληνιασμένος.
Αλλα επειδή εγώ δεν τα γράφω καλά ας μας τα πει η καλύτερα η κυρια Καραλη,που ναι κορυφη στο πιστολάκι.
Σόρρυ στο γράψιμο εννοούσα.

"Το να πετύχει ένας παίκτης και 20 και 30 πόντους, σ’ ένα παιχνίδι είναι σημαντικό. Το να το κάνει κάθε βραδιά είναι απίστευτο. Κι όμως, ο Νίκος Μαραγκίδηςμοιάζει να βρίσκεται στη… ζώνη του λυκόφωτος, να καταστρέφει κάθε αντίπαλη άμυνα, να κάνει μαγικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα U22.

Η Νίκη Αμαρουσίου έχασε στο ντέρμπι από τον Προμηθέα Χαλανδρίου(μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο, πλέον) με 74-62, αλλά ο “magic” Μαραγκίδης ήταν ασταμάτητος. Πέτυχε ακριβώς τους μισούς πόντους της ομάδας του (!) και μάλιστα απέναντι σ’ έναν προπονητή (Μελέτης), ο οποίος τον είχε από μικρό στα χέρια του και ήξερε το παιχνίδι του.

Η εξέλιξη στο παιχνίδι του Νίκου Μαραγκίδη είναι εκπληκτική. Στο πρώτο ματς είχε πετύχει τους 24 από τους 26 πόντους του με τρίποντα, ενώ τηνΤετάρτη σκόραρε τους 28 από τους 31 πόντους του, μέσα από τη γραμμή των6μ75! Ήταν τόσο καλή η εμφάνισή του, που ο αντίπαλος προπονητής τον πλησίασε και του ζήτησε να παίξει του χρόνου στονΠρομηθέα, όμως ο νεαρός Μαραγκίδηςαφενός νιώθει πολύ καλά στη Νίκη, αφετέρου έχει στο μυαλό του την επιστροφή στις ΗΠΑ.

Εντύπωση, πάντως, κάνει το γεγονός ότι ο παίκτης που σε τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα U22 έχει μέσο όρο πάνω από 26 πόντους, δεν είχε θέση στην αντίστοιχηΕθνική. Προφανώς κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο ομοσπονδιακόςτεχνικός, αν και στην πράξη δεν δικαιώνεται…

Διαιτητές: Τσάτσης – Καλογριάς.
Τα δεκάλεπτα: 17-23, 27-39, 40-57, 62-74.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Μπατής 3 (1), Χοτζαλάρι 4, Καρασάβας 1, Μαραγκίδης 31 (1), Χαραλάμπης 17, Τσολακόπουλος 3, Ευαγγελούλης 1, Κυριάκου 2.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μελέτης): Γεμενής 20, Ανδρικόπουλος 24, Γιαννάκης 3, Τσιγγενόπουλος 16, Πέσος 11, Μάνταλος 2."

Εδώ και το λινκ του άρθρου,μην νομίζει κανείς ότι είναι της φαντασίας μου:

http://www.ebasket.gr/2016/11/seliniasmenos-maragkidis

Ζούμε για να σε διαβάζουμε Λενα.Καθε βδομαδα και καλυτερη!Ξεπερνας τον εαυτο σου!
gavronick
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΝΟΙΞΗ 91 - 49
Gkos

Καλησπερίζω.

Ολοκληρώθηκε και η 5τη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων και το ενδιαφέρον έχει χτυπήσει κόκκινο (. . .) !

Στον 1ο όμιλο η ΑΕΚ(με την τριπλέτα του αντρικού παρούσα-μην επαναλαμβάνομαι συνέχεια) ,επικράτησε στην παράταση του ΓΣΠ με 70-64(νομίζω) .
Η ομάς των ΔΠ έφτασε πολύ κοντά στην επικράτηση,απέναντι στην κουρασμένη ΑΕΚ,αλλά ο Στάθης προτίμησε να μην κάνει φάουλ(θα ήταν το 5το του) στον Σκουλιδα,ο Διονύσης ευστόχησε στο τρίποντο,έστειλε το ματς στην παράταση, και τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους.
Μεγάλη (και πρώτη) νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας στην Πυρκαλ ,επικρατώντας με 62-52 του Αμύντα.
Κορυφαιος για τους νικητές ο Νιώτης,που ανέτρεψαν την διαφορά που χάνανε στο α ημ,κρατώντας 5-6 λεπτά στην γ περίοδο άποντους τους γηπεδούχους,ενώ άντεξαν και στην αντεπίθεση τους όταν το 38-47 εγινε 47-47!
Στην Νίκαια ο Ιωνικός νίκησε εύκολα με 87-67 τον Παπάγο,ενώ το Ψυχικό δεν είχε πρόβλημα με την ουραγό ομάδα του Λαυριου επικρατώντας με νταμπλ σκορ 74-37(με επιφυλαξη το σκορ καθώς η σελίδα της ΕΣΚΑ δεν την παλεύει-τον Παπαγο τον γράφει ότι κέρδισε 68-58!!!) !
Ρεπό είχε ο Δούκας(με τους πολλους τραυματιες).

Στα του 2ρου ομιλου,ξεχώριζε το ματς στο Παπαδάκης ανάμεσα στον (αήττητο ως χθες) Προμηθέα και Δουκα Β.
Νικητής ήταν ο Δουκας,που επειδή κατεβαζει πολλους 2001ρους χάνει στα χαρτιά ολα τα ματς ,και γι αυτό βλέπουμε το 20-0.
Στο Κοντόπευκο μετά από ένα ωραίο ντέρμπι ο Ίκαρος Ν.Σ επικράτησε με 68-58 της ΚΑΠ,αφου χρειάστηκε να ανατρέψει το -10 της ανάπαυλας (37-27 ) με τον Βλάχο να σταματάει στους 32 πόντους με 6 τρίποντα (οι φιλοξενούμενοι ήταν χωρις Παπαδάκη και Καννά,ενώ ο Μελισσουργος έμεινε στους 2 μόλις) !!!
Τα Μελισσια από την πλευρά τους επικράτησαν (πιο εύκολα απότι δείχνει το τελικό σκορ) 63-55 του Ελληνικου,και την επόμενη αγωνιστική έχουν το τοπικό ντέρμπι(2 χμ απέχουν τα γηπεδα) με Νίκη Αμαρουσιου που χτες είχε ρεπό(αγωνιστική χωρίς Νίκη Αμαρουσιου=φαγητό χωρίς αλάτι) !

Στα του τρίτου ομίλου βλέπουμε ότι Βριλήσσια συνεχίζουν αήττητα ,με Φιλοθέη να ακολουθεί κατά πόδας.


Να είσθε καλά!
Gkos
Χαζευα λιγο και βρήκα και τους ποντους απο το ΑΕΚ-ΓΣΠ

Δεκάλεπτα: 11-13, 30-25, 45-47, 64-63κ.α., 70-64π.

ΑΕΚ (Φαλέκας): Βάση, Μωραΐτης 13, Στεργίου 4, Πρόφκα 1, Κούρος, Ρούσσης, Σκουλίδας 23 (3), Καπερώνης, Κόλτηρης, Βιτζηλαίος, Χατζηδάκης 3, Τσαλμπούρης 26 (3).


ΓΣ Περιστερίου (Παναγάκης, Κρητικός): Ιωάννου 2, Τσερμπατζίδης, Χουγκάζ Ν. 23(2), Βούρτης, Πεδουλάκης, Χουγκάζ Ρ. 4, Στάθης 5, Καράμπελας 9(1), Ανέστης 10, Στρογγύλης, Δομπρογιάννης 11(1).
gavronick
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΦΙΛΟΘΕΗ 38 - 71
gavronick
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ 65 - 70
Gkos
Διεξήχθη την (προηγούμενη) Τετάρτη,και η 6τη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων με τις συγκινήσεις σταθερά αμείωτες ,όπως πολυ καλά έχετε εμπεδώσει όλοι πλέονwink.gif

Στον πρώτο όμιλο το Περιστέρι επικράτησε δύσκολα του Αμύντα με 74-67 με πρώτους σκόρερ τους Στάθη και Γοργόνη με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Παπάγος πήρε ρεβάνς από την ΑΕΨ για την ήττα στο εφηβικό την προηγούμενη μέρα ,νικώντας με 83-70.
Ο Ιωνικός συνέχισε την καλή πορεία του και πέρασε και απο Ριζούπολη με 66-62 επί του Απόλλωνα,ενώ ο Δούκας ξεμούδιασε με 99-28 επί του Λαυρίου.

Στον δεύτερο όμιλο η ΚΑΠ επικράτησε με 67-54 του Κρόνου στην Παλλήνη ,ενώ ο Ερμης Περάματος πέρασε από το Ελληνικό με 63-59 επί των Σουρμενων.
Ο αγώνας μεταξύ Ικάρου ΝΣ και Δούκα Β δεν διεξήχθη,ενώ η Νίκη Αμαρουσίου νίκησε τα Μελισσια,αλλά . . . ας αφήσουμε την Λένα να μας τα πει που τα λέει ωραία wink.gif

"

Έχουμε χάσει το μέτρημα!…
Ο Νίκος Μαραγκίδης είναι ασταμάτητος. Απογειώθηκε από τη στιγμή που βρέθηκε στη Νίκη Αμαρουσίου και δεν σκοπεύει να προσγειωθεί. Ο πιτσιρικάς οδήγησε και πάλι την ομάδα του σε νίκη επί των Μελισσίων, με 80-64, πετυχαίνοντας 26 πόντους με τέσσερα τρίποντα!

Είναι το έκτο παιχνίδι, σε ισάριθμες εμφανίσεις της Νίκης στο πρωτάθλημα U22, που ο Μαραγκίδηςυπερβαίνει τους 24 πόντους, οδηγώντας παράλληλα εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο 5/6. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, καθώς -ανεξάρτητα από ηλικίες, αντιπάλους κι ό,τι άλλο θέλετε- δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να είναι σε κάθε του εμφάνιση ένας παίκτης άνω των 24 πόντων.

Αν συνυπολογίσουμε ότι από τη στιγμή που τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής του στο αντρικό, σημείωσε 11 πόντους σε ένα 10λεπτο, τότε δεν έχουμε παρά να ασχοληθούμε (και εμείς, και οι υπεύθυνοι των εθνικών ομάδων) σοβαρά με τον Μαραγκίδη, που πιθανότατα σύντομα θα επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Διαιτητές: Γιακείμη – Ζαγούρης.
Τα δεκάλεπτα: 27-14, 44-32, 66-50, 80-64.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Σιδέρης 21 (1), Μπατής 8 (2), Μαραγκίδης 26 (4), Χαραλάμπης 9 (1), Τσολακόπουλος 4, Ευαγγελούλης 4, Χατζολάρη 8 (2), Αγαπάι, Κυριάκου, Καντάς.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος): Πανταζής 9 (1), Πουλόπουλος 2, Κυπαρίσσης 15 (1), Καραμποΐκης Κ. 12 (2), Κριτσίκης 2, Χρυσανθόπουλος 1, Ταμπάκης 19 (4), Ορφανίδης 4, Καψής, Γκόντζος, Καραμποΐκης Χ."

http://www.ebasket.gr/2016/11/air-maragkidis



Στον τρίτο όμιλο ξεχώρισαν οι εκτός έδρας νίκες της Ίριδας Πετρούπολης με 52-48 επί της (μέχρι τότε) αήττητης ομάδας των Βριλησσίων και του Βριλησσιακού με 70-65 επί της (τυπικά γηπεδούχου) Φιλοθέης.

Σήμερα είναι η 8η αγωνιστική ,με ΑΕΚ να υποδέχεται Δούκα σε μια επανάληψη του αγώνα που κόστισε την μόνη ήττα ως τώρα στην ομάδα των εκπαιδευτηρίων στους εφήβους.
Τζάμπολ 21:45 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Καλό απόγευμα !



Gkos
Ετελείωσε και η 7μη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων και μας γέμισε συγκινήσεις και πλούσια συναισθήματα(όσους βλέπαμε το Άρσεναλ-Παρι εννοώwink.gif Ματσάρα wink.gif ) !

Η ΑΕΚ επικράτησε και στο U21 του Δούκα ,αλλά αφού το έκανε στο εφηβικό θα ήταν περίεργο να μην το κάνει και προχτές με Τσαλμπούρη και Σκουλιδα επιπλέον. . .
Με την τριάδα του αντρικου λοιπόν να σκοράρει του 60 από τους 69 πόντους της ομάδας(7 ο Γκουαλτιέρι και 2 ο Πρόφκα ),οι κιτρινόμαυροι (παρουσία και του προέδρου Μάκη Αγγελόπουλου) επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους(42-34 ανάπαυλα) και κάνανε το 2/2 στις αναμετρήσεις με την ομαδα των εκπαιδευτηρίων.
Από Δούκα,η παρουσία του Αγραβάνη στην ομάδα ,πιο πολύ αποσυντόνισε παρά βοήθησε την ομάδα.
Στα υπόλοιπα ματς, ο Ιωνικός έδειξε την δυναμική του και επιβλήθηκε του Περιστερίου με 80-71 (δεν μας εγραψε ποντους το Περιστερι αυτη την φορα ) ,ενώ ο Απόλλωνας πήρε και 2ρο ροζ φύλλο και πάλι μακριά από την Ριζούπολη ,αλώνοντας (μετά την Πυρκάλ) και το Ψυχικό με 64-51.
Τέλος ο Παπάγος δεν είχε κανένα πρόβλημα με το Λαυριο όπου για ένα καλάθι έχασε το νταμπλ σκορ(32-62).

Στα του 2ρου ομίλου βλέπω καταρχάς ότι ο Ίκαρος ΝΣ το παράτησε(μιας και ο ΔΟΥΚΑΣ Β μηδενίζεται στα ματς του ,μόλις 3 δεν θα περάσουν φάση από τον συγκεκριμένο όμιλο) ,αφού πάλι δεν έγινε ο αγώνας του και κατοχυρώθηκε στον αντίπαλο(Προμηθέα) .
Κρίμας αυτό το ματσάκι θα πήγαινα να το δω,παίζουν και νωρίς στο Παπαδάκης.
Πάντως δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση που το παράτησε ο Ίκαρος καθότι σχεδόν όλη η ομάδα του παίζει και Β εφήβων και αρκετοι και αντρικό,ήταν πολλά τα ματς δηλαδή.
Μου θυμιζει τον έτερο Ικαρο δηλαδή,της Καλλιθέας,που πρόπερσι έπραξε το ίδιο γιατι παίζανε οι ιδιοι σε 3 διοργανώσεις,με συνέπεια σε καποια στιγμή να κατεβαζει το παιδικό και κάποια στιγμή να το αφήσει τελείως.
Στα υπόλοιπα Νίκη Αμαρουσίου και ΚΑΠ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν ευκολα,του Ερμη Περαματος και του Ελληνικου αντίστοιχα,ενώ στο ΔΟΥΚΑΣ Β-Κρόνος Γερακα που διεξήχθη χτες νωρις νωρίς (22:15) νίκησε ο Δούκας εύκολα (με παρουσία Μαστόρου και Καρρά),αλλά εσεις βλέπετε το 0-20. . .
Τα πολυαγαπημένα Μελισσια είχαν ρεπό. . .

Ωπα .
Εγραψα Νίκη Αμαρουσίου και δεν θα σας χαρίσω Λένα;
Δεν γίνεται αυτό φυσικά !

"

Σε λίγο καιρό θα μας υποχρεώσει να ψάχνουμε σε στατιστικές κατηγορίες για να δούμε πόσοι παίκτες έχουν πετύχει κάτι παρόμοιο. Για την ώρα ο ασταμάτητος Νίκος Μαραγκίδης μετρά επτά αγώνες με +20 πόντους! Μαζί με τον Χαραλάμπη και σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας, οδήγησαν τη Νίκη Αμαρουσίου σε άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί του Ερμή Περάματος.

Το 48-81 καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας, έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε στο παρκέ, στο παιχνίδι για τον 2ο όμιλο, στο πρωτάθλημα U22. Εκεί όπου η Νίκη Αμαρουσίου βάζει από τώρα πλώρη για ψηλά, έχοντας τον Μαραγκίδη σε φοβερή κατάσταση (την Τετάρτη είχε 3/3 τρίποντα).

Διαιτητές: Χρηστίδης Π. – Πλιάκας.
Τα δεκάλεπτα: 9-21, 18-35, 37-59, 48-81.
ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Αναστασόπουλος): Μαλτεπιώτης 9, Μπούζας 12 (1), Κανέλλης 6, Κατσικάδης 9, Παπαδάκης 4, Φεσσόπουλος 2, Ντάσκας 4, Δελλής 2, Κερασίδης, Μισιρλής.

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Σιδέρης 16 (2), Μπατής 6, Παπαχρήστου 3 (1), Μαραγκίδης 20 (3), Χαραλάμπης 21 (2), Τσολακόπουλος 10, Ευαγγελούλης 3, Χοτζαλάρι 2, Αραπάι, Καρασάββας, Κυριάκου, Καντάς.



http://www.ebasket.gr/2016/11/fenomeno-maragkidis

"

(Δεν υπάρχει κανάς χριστιανός να της πει ότι είναι U21 και όχι U22;
Κάθε βδομάδα τα ίδια.
Βέβαια ποιος να της το πει,δεν ασχολείται και κανείς άλλος. . .)

Στα του τρίτου ομιλου, η Ίρις ξαναέδειξε τα δόντια της,επικρατώντας και της Φιλοθέης άνετα 72-54(σε αυτό το υπέροχο κλειστό της Αγίας Τριάδος) ,τα Βριλήσσια επέστρεψαν στις νίκες με 71-43 στον Βύρωνα επι της τοπικής Δόξας,ενώ ο Βριλλησιακός συνέχισε την καλή του πορεία καταβάλοντας 72-52 τον Αγιο Στεφανο

Καλό ΣΚ να έχετε.

polykos
Στο ΟΑΚΑ περισσότερο εκνευρίστηκα με τη συμπεριφορά αθλητική και χαρακτήρα απο κάποιους αθλητές, παρά απο το ψυχρό γήπεδο την παντελή έλλειψη σχεδίου σχετικά με το γιατί συμμετέχουν οι ομάδες σε αυτό το θέατρο κλπ κλπ
Παιδάκια χαλαρώστε.... δεν τον έχετε πιάσει ακόμα τον πάπα απο τα αρ....., ούτε σε φωτό δεν τον έχετε δεί.
gavronick
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΦΙΛΟΘΕΗ 72 - 54
Gkos
Ολοκληρώθηκε και η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων και χωρίς προλόγους(στέρεψα πια) πάμε να δουμε τι είδαμε(από το σπίτι μας-πάντα ) !!!!

Στον 1ο όμιλο είχαμε δυο ντερμπάκια που κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ ,με τους φιλοξενούμενους(τυπικά ή μη),να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο Ανδρέας Παπανδρέου(είχε και γιορτή το γήπεδο) ,το Ψυχικό πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής καταβάλλοντας την γηπεδούχο ομάδα με 87-86.
Οι νικητές είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα(ημίχρονο 39-43 ) και άντεξαν στην αντεπίθεση του Περιστερίου όταν μετέτρεψε σε 86-85, το 74-83 του 35' !
Δυο ευστοχες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα επανέφεραν την τάξη και δώσανε την νίκη στην ομάδα των ΒΠ.

Κορυφαίος του αγώνα ο Λευτέρης Χρυσός που σταμάτησε στους 42(!!!) πόντους ,με τον Ρουμελιώτη να έχει 21(2) ενώ για τους ηττημένους, ο Γοργόνης (που'ναι σε καλή φόρμα) πέτυχε 35(3) ,όμως ήταν άστοχος στο σουτ της νίκης.

Στην Πυρκάλ ο τυπικά φιλοξενούμενος Αμύντας,υποχρέωσε τον Δούκα στην 2ρη σερί του ήττα ,επικρατώντας με 61-59 .
Ενώ η ομάδα των εκπαιδευτηρίων ήταν με εφηβικό (και αυτό λειψό-Δούβλης και Μπελεξής δεν συμμετείχαν) ,οι νικητές παρατάχθησαν και με Μανσαράι που έκανε ντεμπουτο στο U21 και πλαισίωσε τους συμπαίκτες του στην αντρική ομάδα Σκορδα και Παπαδούλη( που κατεβαίνουν σε όλα )!

Οι μπλε ξεκίνησαν πολύ καλύτερα και μετά το 22-12 του 10λεπτου,οδηγούσαν συνέχεια το σκορ(38-28 ανάπαυλα) πριν οι πορτοκαλί προσπεράσουν με 43-47 με 8 σερί πόντους του Παπαδούλη.
Το 46-47 του 30' άφηνε υποσχέσεις για ενδιαφέρον φινάλε και έτσι και έγινε με Δούκα να προηγείται με 56-53 με καλάθι του Προισκου,Αμυντα να προσπερνάει με 56-60,Τσουργιάννη να μειώνει 59-60 με 3/4 βολες και Μανσαράι με μια βολή να γράφει το τελικό σκορ σε ένα μέτριο πάντως αγώνα,σε μια πολύ κρύα νύχτα.

Στα υπόλοιπα,ο Απόλλωνας πέτυχε μεγάλη νίκη 48-39 επί του Παπάγου(68-58 γράφει το σαιτ της ΕΣΚΑ που νομιζω πλεον οτι οποιο σκορ δεν ξερει το γραφει στην τυχη 68-58) ανατρεποντας το 08-14 της Α περιοδου ,και έκανε σεφτέ στην Ριζούπολη,ενώ η ΑΕΚ δεν είχε πρόβλημα απέναντι στο πολύ αδύναμο Λαύριο(22-3 το Α 10λεπτο-απορώ γιατί κατέβασαν Μωραίτη και Σκουλίδα σε αυτό το ματς) με το
66-39 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων!
Αξιοσημείωτο ότι οι 40 πόντοι της ΑΕΚ , προήλθαν από την θέση 5 (Χατζηδάκης 23 -Τσιαντούλας 17) !

Δυο μεγάλα διπλά όμως,είχαμε και στον 2ο όμιλο!
Ο Προμηθέας πέρασε από τα Μελίσσια με 74-66 ,ενώ η ΚΑΠ επικράτησε με 86-80 της Νίκης στο Μαρούσι.

Στα Μελίσσια είχαμε πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη με την φιλοξενούμενη ομάδα να ξεκινάει δυνατά και να τελειώνει την Α περίοδο στο +8(11-19), για να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι και να προσπεράσουν 54-45 στο 30'!
Η τελευταια περίοδος όμωςη. άνηκε αποκλειστικά στον Προμηθέα όπου εκμεταλλεύτηκε τα προβληματα με φάουλ της γηπεδούχου και με σερι 29-12(!!!) πήρε εμφατικά το ροζ φύλλο.
Για τους ηττημένους ο Πανταζής είχε 30(4) και ο Κυπαρίσης 22(2) ,ενώ από Προμηθέα οι Τσιγγενόπουλος και Ανδρικόπουλος 23 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Για τον έτερο αγώνα δεν θα πω τίποτα,αφού τα έχει γράψει υπέροχα η Λένα, στο break που έκανε από το κομμωτήριο smile.gif
Απολάυστε(υπεύθυνα) :

"
Η Νίκη Αμαρουσίου δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και η Αγία Παρασκευή πήρε το διπλό (78-84) στο πρωτάθλημα U22. Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο πρώτο μισό του αγώνα, το κακό δεύτερο ημίχρονο τους υποχρέωσε σε ήττα. Ο ΝίκοςΜαραγκίδης, πάντως, δεν ξέφυγε από τα συνήθη στάνταρ του και τις υψηλές του πτήσεις, παραμένοντας πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Ο νεαρός σημείωσε 19 πόντους (έχει μέσο όρο 24+) και μαζί με τον Χαραλάμπηήταν οι αιχμές του δόρατος για την ομάδα του Αναστασίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μαργέλης.

“Δεν έχει σημασία η δική μου απόδοση, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Η ήττα αυτή θα μας μάθει πολλά. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στην προπόνηση για να διορθώσουμε τα λάθη μας” δήλωσε ο νεαρός Μαραγκίδης.

Διαιτητές: Καλογριάς – Πέτρου.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 45-43, 60-70, 78-84.

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ(Αναστασίου): Σιδέρης 11 (1), Μπατής 12 (1), Παπαχρήστου, Μαραγκίδης 19, Χαραλάμπης 17, Τσολακόπουλος 11, Ευαγγελούλης 9, Χοτζαλάρι 5, Αραπάι, Κυριάκου, Καντάς, Μονεμβασιώτης.

ΚΑΠ(Λέκκας): Γαρδέλης 5, Θεοδωράκης 10, Πανταζής 10, Τζουμπρής 2, Μπαρίτης 2, Βοντετσιάνος 14 (4), Λυμπερόπουλος 8 (2), Μαργέλης 27 (3), Γλυκόπουλος 6, Κοντομίχαλος, Σταμούλης.

http://www.ebasket.gr/2016/12/statheri-axia
"

Ο Δούκας Β περίπατο με Ελληνικό ,αλλά τα ξέρετε πλέον . . .

Στον 3ο ομιλο, η Ιρις Πετρούπολης συνέχισε το νικηφόρο σερί αφού πέρασε και από Βύρωνα με 70-36 επί της τοπικής Δόξας,ενώ η Νέα Μάκρη ήταν αφιλόξενη και υποχρέωσε σε ήττα 72-69 τον Βριλησσιακό.
Ο Αγιος Στέφανος κατέβαλε 55-50 την Φιλοθεη ,που μετραει πλέον 3 σερι ήττες. . .

Αυτά τα ολίγα !

Καλό υπόλοιπο ΣΚ !
gavronick
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΦΙΛΟΘΕΗ 55 - 50
abalos4
Ακομα να ανεβασει αρθρο για το Νικο η Λενα..
gavronick
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - ΦΙΛΟΘΕΗ 60 - 52
EAST END
Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ: ΚΑΟ Λυκόβρυσης vs Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.
Ο Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης ‘’φιλοξενεί’’ τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης.
Στόχος του αγώνα είναι η ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τους θεατές [τρόφιμα, ρούχα] τα οποία θα ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του δήμου μας (δεν θα υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου).
Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου σημείο συγκέντρωσης για είδη πρώτης ανάγκης και ειδικός κουμπαράς για την ενίσχυση του έργου του ‘’ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ΄’.
Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και μετά την λήξη του αγώνα κληρώσεις δώρων για τους θεατές που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Μεγάλος νικητής αναμένεται να είναι η Ανθρωπιά & η Αλληλεγγύη!
Το ραντεβού μας είναι συγκεκριμένο: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης (Δαβάκη & Σ. Καράγιωργα ,Πεύκη)
Click to view attachment
gavronick
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΡΙΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 72 - 62
Gkos
QUOTE (abalos4 @ Dec 9 2016, 13:19 ) *
Ακομα να ανεβασει αρθρο για το Νικο η Λενα..



Εξαφανίστηκε;


Και καλά μια Τεταρτη είχε ρεπό η Νίκη του Νίκου,αλλά προχτές γιατί δεν έγραψε;
gavronick
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΦΙΛΟΘΕΗ 72 - 38
Gkos
Καλησπερίζω και χρόνια πολλά.

Χαθήκαμε λίγο, αλλά oι υποχρεώσεις τρέχουν. . .
Αντιλαμβάνεσθε.

Μετά από κάποιες αναβολές,ολοκληρώθηκαν και η 9η αγωνιστική(είχαμε κάποια ματσάκια που άργησαν) και η 10η(almost) και η μισή 11η (ο πρώτος όμιλος δεν έπαιξε λόγω εθνικής εφήβων-θα γίνει 01/03 και θα είναι ουσιαστικά η τελευταία της κανονικής περιόδου) της τουρνουάρας που διοργανώνει η ΕΣΚΑ.
Πλάκα πλάκα ,από το FIBA Champions League , πρέπει να έχει παραπάνω ενδιαφέρον wink.gif

Ξεκινάμε με τον πρώτο όμιλο που έχει τα πλέον βαριά χαρτιά και παρουσιάζει μια μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα με εκπλήξεις .

Για την 9η αγωνιστική πάντως εκπλήξεις δεν είχαμε. . .

Στο κλειστό Καραμπίνη ο Δούκας υπερκέρασε το εμπόδιο του Ιωνικού με 72-62 ,ενώ στο Σαλούν ο ΓΣΠ επικράτησε (υπερβολικά εύκολα) με 65-45 των στρατηγών.
Η ομάδα των ΔΠ είχε εξαρχής διψήφιες διαφορές και είχε σαν κορυφαίο τον Παναγιώτη Στάθη που σταμάτησε στους 25 με δυο εύστοχα τρίποντα.
Ο Απόλλωνας δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Λαύριο (34-66 ,παρατρίχα το double score),ενώ την Πέμπτη η ΑΕΚ είχε την επικίνδυνη έξοδο στην Πυρκάλ.
Η Βασίλισσα πέρασε (πιο δύσκολα απόσο δείχνει το σκορ) από το κλειστό του Υμηττού με 87-67 ,με την τριανδρία να πυροβολεί από τα 6,75 και να σημειώνει 62 εκ των 87 πόντων της ομάδας(30 ο Τσαλμπούρης).
Απο τους ηττημένους(που ως το 30κάτι ακολουθούσαν κατα πόδας) ξεχώρισαν οι 99ρηδες Μέλλιος(πρώτη συμμετοχή στο U21) και Λιγνός,αλλά υστέρησαν οι πιο μεγάλοι.
*Στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν και ο εκπρόσωπος τύπου ,που μάλιστα σηκωνόταν και ζητούσε από τους αναπληρωματικους να χειροκροτάνε και τέτοια wink.gif
Κλάμα.
Άντε στα επόμενα και ο Αγγελόπουλος.

Στα της 10ης αγωνιστικής τώρα ,είχαμε δυο ντερμπάκια σε Ριζούπολη και Ψυχικό με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν στα σημεία .
Αρχικά το Περιστέρι νίκησε 72-67(λάθος σκορ 58-64 γράφει η ΕΣΚΑ) τον Απόλλωνα ,έχοντας μικρό προβάδισμα σε όλη την διάρκεια ,με Διογένη Γοργόνη να σταματάει στους 21 και τον Παναγιώτη Στάθη στους 15.
Ο Δούκας (πολύ πολύ λειψό το εφηβικό ) νίκησε δύσκολα 85-73 (η ΕΣΚΑ γράφει ότι το Ψυχικό νίκησε 62-58. . .) την γηπεδούχο ΑΕΨ ,κάνοντας ανατροπή στο β ημίχρονο.
Δυστυχώς ο αγώνας στιγματίστηκε με την αντιαθλητική συμπεριφορά
(γνωστού και μη εξαιρετέου θα έλεγα) αθλητή των γηπεδούχων και καλό θα ήταν η ομάδα του να το έβλεπε λίγο πιο σοβαρά το θέμα(τον είδα να'ναι κανονικά 12άδα στο επόμενο ματς του αντρικού)...
Ιωνικός και ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν λόγω Σαμσούντας,ενώ ο Αμύντας πέρασε με 66-34 από το Λαύριο(πάλι 66-34 ρε ΕΣΚΑ;Όλα 66-34 τα γράφετε αχαχαχαχα) .

Και πάμε στον Β όμιλο smile.gif

9η αγωνιστική και το μεγάλο ματς ήταν θεωρητικά το τοπικό ντέρμπι του Αμαρουσιου(είναι δεν είναι 10 λεπτά με τα πόδια τα γήπεδα) .
Θεωρητικά.
Ο Δούκας επικράτησε πολύ εύκολα στο κλειστό της Κοκκινιάς με 94-64 ,με την συμμετοχή της σχολικής του ομάδος(και αυτή, όχι πλήρης) των εκπαιδευτηρίων.
Η Λένα δεν μας έκανε την χάρη να γράψει αρθράκι(την καταννοώ,θα είχε πολλή δουλειά στο κομμωτήριο,γιορτινές μέρες γαρ) ,αλλά ήμουνα εγώ εκεί χεχε.

Δούκας Β -Νίκη Αμαρουσίου 94-64(20-13,43-31,64-43,94-64)

Ο Δούκας λοιπόν με την σχολική ομάδα(γι αυτό το εφηβικό με ΑΕΨ ήταν λειψό) πλην
Καδρά,Σωτηρίου και
Δουβλη, είχε ένα εύκολο βράδυ ως τυπικά γηπεδούχος.
Για τους νικητές (που όλοι ήταν 2000ροι και 2001ροι εκτός Δραγάτη),ξεχώρισαν Τσουργιάννης και Ρογκαβόπουλος,ενώ για τους ηττημένους κορυφαίο ήταν ένα παιδί που αγνοώ ποιος είναι.
Μην βιάζεστε.
Θα σας πω για το πουλέν της Λένας.
18 πόντοι, με 7/9 βολες
4/13 διπ ,
1/4 τριπ , 3 λαθη ,8 κερδισμένα φάουλ ,4 κλεψίματα 1 ασιστ 1 ταπα και 1 ριμπαουντ σε κοντά 30 συμμετοχής(ναι,τα μετρούσα laugh.gif laugh.gif ).
Που να έπαιζε με αντιπάλους, συνομήλικους του.
ΝΒΑ τουλάχιστον Λένα μου.
Εκεί ξέρουν και εκτιμάνε.
Ασε την Ελλαδίτσα.

Στα υπόλοιπα ματσάκια, ο Προμηθέας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι σε Κρόνο Γέρακα ( 79-31) ,ενώ στο Πέραμα ,ο Ερμης υπέταξε 66-59 Μελίσσια .



ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 66-59 (ημ. 32-27)

Δεκάλεπτα: 18-10, 14-17, 22-10, 12-22


Ερμής Περάματος (Αναστασόπουλος): Μυσιρλής 6 (2), Μαλτεπιώτης 9, Μπουζάς 14, Κανέλλης 2, Κατσικάδης 5 (1), Τράμπαρης 26 (6), Φεσσόπουλος 4, Ντάσκας


Μελίσσια (Σταϊκόπουλος - Ψυχογιόπουλος): Πανταζής 20 (3), Πουλόπουλος, Κυπαρίσης 7 (1), Καραμποίκης Κ 3 (1), Χρυσανθόπουλος 2, Ταμπάκης 23 (3), Ορφανίδης 4, Τριανταφυλλόπουλος



Στην 10η αγωνιστική ήταν λίγο λειψά τα πράματα.
Δυο αγώνες διεξήχθησαν καθότι η τύχη του Προμηθέας-Ερμης Περάματος ,αγνοείται.

Η ΚΑΠ είχε εύκολο βράδυ -αν και ανησύχησε όταν το 23-4 της Α περιόδου πήγε 26-24 - και επικράτησε με 20 των Μελισσίων ,ενώ τα Σουρμενα πέρασαν από την Παλλήνη με 71-69 επί του Κρόνου Γέρακα.

Στα της 11ης αγωνιστικής είχαμε ντέρμπι στο Πέραμα όπου γηπεδούχος Ερμής νίκησε στο νήμα 79-76 την ΚΑΠ.
Σούρμενα-Προμηθέας Χαλανδρίου 41-65 ενώ ο Δούκας Β πέρασε από τα
Μελισσια με 71-67 !

"ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΔΟΥΚΑΣ Β' 67-71 (ημ. 31-46)

Γήπεδο: Κλειστό Μελισσίων

Διαιτητές: Αντερρρώτης

Δεκάλεπτα: 9-24, 22-22, 14-14, 22-11

Μελίσσια (Σταϊκόπουλος): Πανταζής 22 (4), Πουλόπουλος 3 (1), Κυπαρίσης 21, Καραμποίκης Κ 7 (1), Κριτσίκης, Μπακλέσης, Καραμποϊκης Χ, Χρυσανθόπουλος 2, Βαγιανέλης, Ταμπάκης 5, Ορφανίδης 3, Γκόντζος 4

Δούκας Β΄ (Κουκής - Μελετιάδης): Καράμπελας 9 (1), Τσακίρης Δ 3 (1), Βλάσιος 6, Μπρατσιάκος 6 (1), Ρογκαβόπουλος 15 (1), Τσακίρης Ν, Καρακατσάνης 5 (1), Τσούργιαννης 8, Σωτηρίου 19 "

Τέλος η Νίκη Αμαρουσιου έδειξε την κλάση της επικρατώντας 83-62 του Κρόνου Γέρακα.
Ευτυχώς η Λένα μας έγραψε και θα ενημερωθούμε laugh.gif

"Αν και αμερικανοθρεμμένος, δεν έχει… “μπασκετική Black Friday” ο Νίκος Μαραγκίδης, ο οποίος έχει… κόψει ταρίφα, χωρίς να κάνει την παραμικρή έκπτωση! Κόντρα στον Κρόνο Γέρακα, ο “μπόμπερ” της ΝίκηςΑμαρουσίου, σημείωσε 29 πόντους, οδηγώντας έτσι την ομάδα του σε άνετη νίκη με 84-63.

Ο νεαρός, ο οποίος έχει +20 σε κάθε αγώνα (και λίγους λέμε) του πρωταθλήματος Under22, είναι ασταμάτητος. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν μετά από τόσο σπουδαίες εμφανίσεις θα κληθεί στην αντίστοιχη Εθνική κι αν εντέλει καθρέπτης για τις κλήσεις είναι το οικείο πρωτάθλημα.

Νωρίς είναι ακόμα, η χρονιά είναι μεγάλη, όπως και η σταθερότητά του σε υψηλά στάνταρ. Κι αν δεν το αντιληφθούν οι ομοσπονδιακοί εκλέκτορες, αυτοί που… πρέπει τον παρακολουθούν στενά.

Διαιτητές: Αντωνιάδης – Κούλης.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 20-21, 21-17, 21-13.

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Μπατής 4, Μαραγκίδης 29 (1), Χαραλάμπης 21, Τσολακόπουλος 7, Ευαγγελούλης 11, Χοτζαλάρι 13 (2), Παπαχρήστου, Αραπάι.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Λιγνός): Βλάχος 6, Χιονάς 5, Τρανός 7 (1), Μπιράνης 3 (1), Γκίνης 13 (2), Γιαννακόπουλος 4, Σταμέλος 19, Παναγόπουλος 3, Πάνου 3.

http://www.ebasket.gr/2016/12/echi-kopsi-tarifa "

Αυτά είναι.Λογικά στον Μίσκο αναφέρεται,καπου τον πηρε το ματι μου στο κλειστο της Κοκκινιας....

Στα του τρίτου ομίλου να πουμε στα γρήγορα(ξεπέτα) ότι γίνεται χαμούλης,και (σχεδόν) όλοι νικάνε όλους με αρκετά ντέρμπι.

Στην βαθμολογία ,τα Βριλησσια είναι στην κορυφή,ενώ την προνομιούχο 4άδα συμπληρώνουν Νεα Μάκρη,Αρίωνας και Βριλησσιακός.

Καλή χρονιά σε όλους με πολλή υγεία !
abalos4
QUOTE (Gkos @ Jan 2 2017, 15:54 ) *
Μην βιάζεστε.
Θα σας πω για το πουλέν της Λένας.
18 πόντοι, με 7/9 βολες
4/13 διπ ,
1/4 τριπ , 3 λαθη ,8 κερδισμένα φάουλ ,4 κλεψίματα 1 ασιστ 1 ταπα και 1 ριμπαουντ σε κοντά 30 συμμετοχής(ναι,τα μετρούσα ������������������������).
Που να έπαιζε με αντιπάλους, συνομήλικους του.
ΝΒΑ τουλάχιστον Λένα μου.
Εκεί ξέρουν και εκτιμάνε.
Ασε την Ελλαδίτσα.


Τη Λενα δε θα τη χλευαζεις, τη Λενα!! ugly_tocktock.gif
julius ervin
QUOTE(abalos4 @ Jan 2 2017, 16:08 ) *
Τη Λενα δε θα τη χλευαζεις, τη Λενα!! ugly_tocktock.gif

ελεος με το ζευγος παλι σημερα αποθεωτικα σχολια για μαραγκιδη. shot.gif shot.gif ohmy.gif ohmy.gif [u]Ψάξτε για τον δεύτερο (σκόρερ)eBasket.gr - Το Μπάσκετ στο Internet | eBasket.gr - Το Μπάσκετ στο Internet[/u]
http://www.ebasket.gr/2017/01/psaxte-gia-ton-deftero-skorer. βαρεθηκε φαινεται να ασχολειται μονο με τον βασιλακοπουλο,τον οποιο για το μονο που δεν τον εχει κατηγορησει ειναι το 3 μνημονιο. υγ.αραγε τι σχεση εχει με το παιδι;
Gkos
Έχει ξεπεράσει τα όρια της κωμωδίας ,αστο ....
Gkos
Καλησπερίζω.

Ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική (και πρώτη του 2017) του πρωταθλήματος Νέων.

Ολοκληρώθηκε είπα;
Χμ,γράψτε λάθος.
Στους 2 πρώτους ομίλους,οι μισοί αγώνες διεξήχθησαν.

Στον πρώτο όμιλο είχαμε δύο διπλά.
Ο Αμύντας πέρασε από το Ψυχικό με 71-66(ψιλοέκπληξη) αλλά παραπάνω δεν ξέρω να σας διαφωτίσω, ενώ η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Παπάγου με 74-56 στο Σαλούν.
Για τους νικητές η τριάδα ΜΣΤ(παραφράζοντας το MSN της Μπαρτσελόνα-θέλω πνευματικά δικαιώματα)είχε 55 πόντους(22 Τσαλμπουρης,18 Μωραιτης,15 Σκουλίδας) ενώ από Παπάγο (που στάθηκε πολύ καλά δεδομένων των απουσιών αφού το αντρικό είχε αγώνα νωρίτερα) οι Κώτσος και Μερκουρης.

Στο Β όμιλο ο Δούκας Β επικράτησε του Ερμή Περάματος με σύνθεση παιδικού(θα δείτε το 20-0 όταν γράψει η ΕΣΚΑ) ενώ η
Νίκη Αμαρουσιου ισοπέδωσε τα Σούρμενα με 77-55 με μια ακόμα μαγική εμφάνιση κλπ κλπ ,παραμιλάει το πανελλήνιο κλπ.

Στον 3ο όμιλο,νίκες για Νέα Μάκρη ,Βριλησσιακό,Φιλοθέη και Ίριδα Πετρούπολης.

Καλό ΣΚ.
gavronick
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 62 - 48
julius ervin
QUOTE(abalos4 @ Jan 16 2017, 12:53 ) *

προφανως η οικογενεια εχει παρει αδεια μανατζερ. tongue.gif wink.gif
gavronick
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΝΟΙΞΗ - ΦΙΛΟΘΕΗ 47 - 84
nichols92
Σημερα βρεθηκα στους Θρακομακεδονες γιατι απο παραπληροφορηση νομιζα οτι ειχε αγωνα Β ΕΣΚΑ της τοπικης ομωνυμης ομαδας, αλλα τελικα ειχε λιγο αργοτερα τουρνουα Νεων Κ21 της Εσκα. Φιλοθεη-Ακαδημια Αναπτυξης (η το αντιστροφο, γιατι μαλλον ουδετερη μου φανηκε η εδρα). Τελικο 63-56 για τη Φιλοθεη, σχετικα χαμηλο επιπεδο και μονο 1-2 αξιολογα παιδια απο τα πιτσιρικια της Ακαδημιας (λογω ηλικιας). Ξεχωρισε το νο9 (δε ξερω ονοματα) με πολυδιαστατο παιχνιδι και σκορ με αρκετους τροπους, και απο τους Νικητες εκτος απο τα 4-5αρια που τραβηξαν σκορ απο το ζωγραφιστο και το νο12 που μου θυμισε Γιωργο Σιγαλα των φτωχων ( tongue.gif ) καθως ανελαβε το νο9 στη τεταρατη περιοδο και το περιορισε με συνεχομενες αμυνες deny, ενω προσεφερε και επιθετικα με 6-8 ποντους ολους στη 4η περιοδο αν δε κανω λαθος. Προφανως δεν ηταν ο καλος ομιλος με τις ομαδες γεματες ταλεντο αλλα αφου δεν ειδαμε Β ΕΣΚΑ τουλαχιστον ηταν ενα ευχαριστο μπασκετικο βραδακι στα Βορεια Προαστια....
akratacity
QUOTE (nichols92 @ Jan 26 2017, 00:22 ) *
Σημερα βρεθηκα στους Θρακομακεδονες γιατι απο παραπληροφορηση νομιζα οτι ειχε αγωνα Β ΕΣΚΑ της τοπικης ομωνυμης ομαδας, αλλα τελικα ειχε λιγο αργοτερα τουρνουα Νεων Κ21 της Εσκα. Φιλοθεη-Ακαδημια Αναπτυξης (η το αντιστροφο, γιατι μαλλον ουδετερη μου φανηκε η εδρα). Τελικο 63-56 για τη Φιλοθεη, σχετικα χαμηλο επιπεδο και μονο 1-2 αξιολογα παιδια απο τα πιτσιρικια της Ακαδημιας (λογω ηλικιας). Ξεχωρισε το νο9 (δε ξερω ονοματα) με πολυδιαστατο παιχνιδι και σκορ με αρκετους τροπους, και απο τους Νικητες εκτος απο τα 4-5αρια που τραβηξαν σκορ απο το ζωγραφιστο και το νο12 που μου θυμισε Γιωργο Σιγαλα των φτωχων ( tongue.gif ) καθως ανελαβε το νο9 στη τεταρατη περιοδο και το περιορισε με συνεχομενες αμυνες deny, ενω προσεφερε και επιθετικα με 6-8 ποντους ολους στη 4η περιοδο αν δε κανω λαθος. Προφανως δεν ηταν ο καλος ομιλος με τις ομαδες γεματες ταλεντο αλλα αφου δεν ειδαμε Β ΕΣΚΑ τουλαχιστον ηταν ενα ευχαριστο μπασκετικο βραδακι στα Βορεια Προαστια....

Φίλε νικολς δεν θα το πιστέψεις αλλά ήμουν και εγώ στο ίδιο γήπεδο για να παρακολουθήσω έναν φίλο μου που αγωνιζόταν στην ομάδα της Φιλοθέης. Έχω να πω ότι το ίδιο με σένα σκέφτηκα για το νο12 της Φιλοθέης. Η αμυντική του επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του ήταν παροιμιώδης και ήταν αυτή που της έδωσε τη νίκη. Μπορεί αυτό το καροτομαλλικο παιχτακι να είναι ότι πιο αντιμπασκετικο έχω δει στη ζωή μου ( για να βάλει καλάθι από μακριά κάνει αίτηση πρώτα στην αρμόδια ΔΟΥ) αλλά έβγαλε στο παρκέ ψυχή και εγωισμό που δεν βγάζουν παίχτες ανώτερων κατηγοριών. Είχε καρδιά χιλίων λεόντων όπως λέμε. Συνέχισε έτσι (αν μας διαβάζεις) και το μέλλον σου ανήκει. Μέχρι και σημάδια στο πρόσωπο αποκόμισε σμρ από την υπερπροσπάθεια στην άμυνα. Τι να λέμε τώρα ο Σιγάλας των φτωχών μη σου πω και ο Χατζηβρέττας λοιπόν...
Gkos
QUOTE (nichols92 @ Jan 26 2017, 00:22 ) *
Σημερα βρεθηκα στους Θρακομακεδονες γιατι απο παραπληροφορηση νομιζα οτι ειχε αγωνα Β ΕΣΚΑ της τοπικης ομωνυμης ομαδας, αλλα τελικα ειχε λιγο αργοτερα τουρνουα Νεων Κ21 της Εσκα. Φιλοθεη-Ακαδημια Αναπτυξης (η το αντιστροφο, γιατι μαλλον ουδετερη μου φανηκε η εδρα). Τελικο 63-56 για τη Φιλοθεη, σχετικα χαμηλο επιπεδο και μονο 1-2 αξιολογα παιδια απο τα πιτσιρικια της Ακαδημιας (λογω ηλικιας). Ξεχωρισε το νο9 (δε ξερω ονοματα) με πολυδιαστατο παιχνιδι και σκορ με αρκετους τροπους, και απο τους Νικητες εκτος απο τα 4-5αρια που τραβηξαν σκορ απο το ζωγραφιστο και το νο12 που μου θυμισε Γιωργο Σιγαλα των φτωχων ( tongue.gif ) καθως ανελαβε το νο9 στη τεταρατη περιοδο και το περιορισε με συνεχομενες αμυνες deny, ενω προσεφερε και επιθετικα με 6-8 ποντους ολους στη 4η περιοδο αν δε κανω λαθος. Προφανως δεν ηταν ο καλος ομιλος με τις ομαδες γεματες ταλεντο αλλα αφου δεν ειδαμε Β ΕΣΚΑ τουλαχιστον ηταν ενα ευχαριστο μπασκετικο βραδακι στα Βορεια Προαστια....


Οι όμιλοι δεν έχουν διαχωριστει βασει δυναμικότητας ομαδων,αλλα βασει αντρικών (στον α όμιλο βρισκονται όσες ομαδες εχουν αντρικο Α1,Α2 και Β Εθνικη,στον β όμιλο Β και Γ Εθνική κλπ) ,αλλα όντως ο όμιλος του συγκεκριμενου αγώνα που ειδες είναι ο πιο αδύναμος και οι ομαδες που ειδες δεν θα περάσουν φαση(εχει καποιες ελπιδες η Φιλοθεη)

Το παιδι στο οποίο αναφέρεσαι λέγεται Άγγελος Παναγόπουλος και επέστρεψε στην ομάδα της Φιλοθέης εφέτος μετά από 6-7 έτη!

Αυτά τα ολίγα.
gavronick
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 63 - 56
gavronick
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ - ΦΙΛΟΘΕΗ 63 - 61
jhantzop
Επειδή δεν το έγραψε ο gkos... φοβήθηκε!!!

cool.gif shot.gif ohmy.gif tongue.gif laugh.gif blink.gif w00t.gif

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 74-62 (ημ. 33-37)
Διαιτητές: Φραγκούλη, Τσάτσης
Δεκάλεπτα: 18-17, 15-20, 15-15, 26-10
Μελίσσια (Σταϊκόπουλος - Ψυχογιόπουλος): Πανταζής 20 (3), Πουλόπουλος, Κυπαρίσης 29 (3), Καραμποίκης Κ 7 (2), Καραμποϊκης Χ, Γκόντζος 2, Χρυσανθόπουλος, Βαγιανέλης, Ταμπάκης 12 (1), Ορφανίδης 4, Τριανταφυλλόπουλος
Νίκη Αμαρουσίου (Αναστασίου): Μονεμβασιώτης 1, Μπατής 9 (1), Καντάς, Σιδέρης 8, Μαραγκίδης 20 (2), Χαραλάμπης 10, Τσολακόπουλος 1, Ευαγγελούδης, Χοτζαλλάρι 13 (2)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.