Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
duncan21
San Antonio Spurs




One last run(NOT)



Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 62-20

Leaders (2013-2014):
Πόντοι: T.Parker 16.7
Ριμπάουντ: T.Duncan 9.7
Ασσίστ: T.Parker 5.7





Πάγκος:
PG's: Patty Mills, Cory Joseph, Bryce Cotton
SG's: Manu Ginobili, Marco Belinelli
SF's: Kyle Anderson, Austin Daye
PF's: Boris Diaw, Jeff Ayres
C's: Aron Baynes, Matt Bonner


Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Mills(resign), Diaw(resign), Baynes(resign), Bonner(resign)

Draft Picks: Kyle Anderson(#30,first round), Jordan McRae(#58,second round,traded to the Philadelphia 76ers for Nemanja Dangubic), Cory Jefferson(#60,second round,traded to the Brooklyn Nets for cash)

Έφυγαν: Damion James(FA)


Προπονητής:

Gregg Popovich

Τhe bully,the buddy,the WINNER.Ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο,τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Ο άνθρωπος που μαζί με τον Duncan αντιπροσωπεύουν πλήρως το franchise των Spurs.Mε το πέρασμα των χρόνων άλλαξε το στυλ παιχνιδιού της ομάδας κρατώντας την στην κορυφή ενώ κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών απολαύσαμε την αποθέωση του ομαδικού και συνάμα θεαματικού μπάσκετ,ισοπεδώνοντας τους Miami Heat με 4-1.Συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας για ένα last run(NOT).


Σχόλιο:

The Champs!Ο ορισμός της ομάδας με αρχή,μέση και τέλος.Οι ρόλοι και το status quo της ομάδας δεν αλλάζει ούτε φέτος.Ένα σύνολο που απαρτίζεται από 3 βετεράνους σταρ (Parker,Ginobili,Duncan),ρολίστες πολυτελείας (Green,Splitter,Mills,Belinelli,Diaw) κι έναν εκκολαπτόμενο σταρ (Leonard) που είναι ταυτόχρονα κι ο x-factor της ομάδας.Φοβερή κυκλοφορία της μπάλας,παρά πολλοί και καλοί σουτέρ ενώ παράλληλα ο οποιοσδήποτε μπορεί να λειτουργήσει ως playmaker μέσω του συστήματος των Spurs.

Γενικά δεν υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ ενώ η σχετική έλλειψη αθλητικών προσόντων και η ηλικία των σταρ της ομάδας υπερακαλύπτονται απ' το υψηλό μπασκετικό iq και τα fundamentals τους.Στην offseason δεν κινήθηκαν ιδιαίτερα,έτσι μας έχουν συνηθίσει άλλωστε.Έγιναν οι απαραίτητες ανανεώσεις συμβολαίων ενώ απ' το draft αποκτήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον prospect,o Kyle Anderson που μοιάζει κομμένος και ραμμένος για το μπάσκετ των Spurs,θεωρητικά τουλάχιστον.Αυτός και ο Daye είναι οι μόνοι ουσιαστικά που δεν έχουν έχουμε δει τι μπορούν να προσφέρουν σ' αυτούς τους Spurs.Με ιντριγκάρουν και οι δυο,ανυπομονώ να τους δω.


Πρόβλεψη: 58-24
Conference rank: 2rd
Division rank: 1st



υ.γ Μια έξτρα φωτογραφία που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί και τον τίτλο του preview.Σαν το παλιό καλό κρασί.Γραφικό μεν,τεράστια αλήθεια δε.
SG3ptshooter
QUOTE
Erazem Lorbek, former Barcelona forward, told to Spanish magazine Gigantes del Basket that he's currently working out and that he hopes to play for the San Antonio Spurs.

natouralistis
geo82
Νίκη - μήνυμα από τους Σπερς στο Μέμφις. Ο Ντάνκαν τελείωσε με triple double. Ό,τι και να πούμε γι' αυτόν τον άνθρωπο...
duncan21
http://www.basketball-reference.com/play-i...mp;order_by=pts

Αδιανόητα πράγματα.Το μεγαλείο του(ς) δεν έχει τελειωμό.
geo82
Απλά οι 2 καλύτεροι πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών. Αν και στην εκάστοτε εποχή του καθενός μου άρεσε περισσότερο το "αντίπαλο δέος" (Barkley και Garnett αντίστοιχα) δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την ανωτερότητά τους. Καλές οι συμπάθειες, αλλά να είμαστε και αντικειμενικοί όσο μπορούμε.
Ginobili
Έπαιξε 18' χθες... 13π-10ριμπ-5ασ-2κοψ ...πιτσιρίκι όταν ήμουν..ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ο Μεγάλος Ναύαρχος θα φαντάζει σαν ενας απλά καλός παίκτης μπροστά στο μεγαλείο του Ντάνκαν...

geo82
Ε καλά τα παραλές κι εσύ. Ο Ναύαρχος ήταν παιχτάρα. smile.gif
kotzito
Το ματς της χρονιας απεναντι σε Memphis. Τριτη παραταση ηδη και συνεχιζουμε. Ο Lee με τριποντο εβαλε στο +2 τους φιλοξενουμενους στα 2.6" για την ληξη της 2ης παρατασης, ομως ο Τιμοθεος ισοφαρισε με buzzer beater. Ο οποιος Τιμοθεος σημερα εχει 5/15 βολες μεχρι τωρα και εχει χασει 2-3 κρισιμα καλαθια. Τρομερο ματς παντως. Και πολυ καλος κι ο Κουφος οσο εχει παιξει.


edit: Τελος. 1 ποντο το Memphis με τον Manu να αστοχει σε τριποντο στο τελος. Duncan 23-16-5, πολυ καλοι και ο Diaw με τον Green. Για Grizzlies ο Randolph ειχε 21 ποντους και ριμπαουντ, Conley παραλιγο triple-double αν και αστοχος, και στα γνωστα φετινα στανταρ και ο Marc.
jasonick
Μετά τις 3 παρατάσεις με το Μέμφις και τα 40άρια που βαρέσαν Duncan, Manu, Diaw και Green (αυτός 51) είχε ενδιαφέρον η τακτική που ακολούθησε χθες ο Popovich με τις αλλαγές χόκευ για να έχει πιο φρέσκους τους παίκτες του. Χθες που είχαμε και πάλι 3 παρατάσεις θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον το πως θα παρουσιαστούν σήμερα οι Spurs στo back to back εναντίων των Mavs.

QUOTE
Bill Simmons @BillSimmons · 9 ώρες Πριν από 9 ώρες

Popovich just announced tomorrow's Spurs starting 5 in Dallas - it's Aron Baynes, JR Reid, Larry Kenon, Sean Elliott, and Danny Trejo.


tongue.gif
Zoys
QUOTE
OFFICIAL: Spurs sign forward Reggie Williams to 10-day contract.
Dwyane ''the flash'' Wade
1000 νικες για τον τεραστιο ποποβιτς 77.gif 77.gif 77.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
Ο ποπ δεν πηρε το μαθημα απο τους τελικους του 2013... deja vu χτες...
T.W.Is.M.
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Mar 13 2015, 10:47 ) *
Ο ποπ δεν πηρε το μαθημα απο τους τελικους του 2013... deja vu χτες...


Μπορει, αλλα αν τους ξαναβρει, οπως ξαναβρηκε το Μαιαμι περσι, θα τους κερδισει! ;)
επαθα λαστιχο
Τσούκου-τσούκου 2 νίκες από την 2η θέση.Κουφάλα Ποπ επίτηδες το κάνεις.
tanasen01
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Apr 4 2015, 00:18 ) *
Τσούκου-τσούκου 2 νίκες από την 2η θέση.Κουφάλα Ποπ επίτηδες το κάνεις.

Και πλέον είναι μισή νίκη πίσω από το Mέμφις... με 10 νίκες σερί... Και εκεί που πίστευα ότι καλή και η πέμπτη θέση laugh.gif
captain charisma
οπως το κοβω θα εχουμε παλι 2 σερι χρονια σπερς-μαβς..και εκει που ολοι τους ειχαν τελειωμενους οπως παντα εχουν ανεβασει στροφες το τελευταιο καιρο και ποιος ξερει που θα σταματησουν..ο ποπ ξερει..
SteveNashidis
Kαλό και το Non-call foul στο τέλος 41.gif

Tips&Tricks . hack-a-smith από το 3ο δεκάλεπτο. πεμπτουσία μπασκετικής προπονητικής και θεάματος
The Admiral
http://espn.go.com/nba/story/_/id/12670625...rden-legal-play

Ηταν κανονικο το κοψιμο,οπως φαινεται και απ το ρηπλεη αλλωστε.

Το hack-a-καποιον ειναι μπασκετικη επιλογη, οπως και το να μην κανεις φαουλ στα τελευταια δευτερολεπτα. Με αυτα ζεις και πεθαινεις. Η αξια του να ακους την κλαψα των αντιπαλων οταν η στρατηγικη αποδιδει; Ανεκτιμητη.
T.W.Is.M.
QUOTE(The Admiral @ Apr 12 2015, 19:12 ) *
Το hack-a-καποιον ειναι μπασκετικη επιλογη, οπως και το να μην κανεις φαουλ στα τελευταια δευτερολεπτα. Με αυτα ζεις και πεθαινεις. Η αξια του να ακους την κλαψα των αντιπαλων οταν η στρατηγικη αποδιδει; Ανεκτιμητη.


Ενταξει, δεν ειναι ωραιο ουτε σαν θεαμα ουτε σαν στρατηγικη το hack-a-καποιον. Για μενα ειναι ενα βημα πριν απο το σκοπιμο σκληρο φαουλ που θα βγαλει εναν αντιπαλο εκτος αγωνα. Βεβαια αυτο ειναι προσωπικη αποψη, εμενα δε μου αρεσει ουτε το σκοπιμο φαουλ οταν εισαι στο +3. Νομιζω οτι ο Ποποβιτς παρολο που εχασε ενα πρωταθλημα απο μια τετοια αποφαση θα εκανε το ιδιο αν βρισκοταν στην ιδια κατασταση και δε θεωρω οτι ειναι ξεροκεφαλια, αλλα προπονητικη σταση κι ο Ποποβιτς ειναι μαλλον ο κορυφαιος.

Οι Σπερς παντως δειχνουν να ζεσταινονται την καταλληλη στιγμη. Ετσι οπως μοιαζουν οι υπολοιπες ομαδες και στη Δυση και στην Ανατολη, αν παρουν τη 2η θεση(αν βρεθουν μπροστα απο τους Γκριζλις θα ελεγα για να ειμαι ακριβης), θα τους θεωρησω πρωτο φαβορι και παλι.
klow13
QUOTE (The Admiral @ Apr 12 2015, 19:12 ) *
http://espn.go.com/nba/story/_/id/12670625...rden-legal-play

Ηταν κανονικο το κοψιμο,οπως φαινεται και απ το ρηπλεη αλλωστε.

Το hack-a-καποιον ειναι μπασκετικη επιλογη, οπως και το να μην κανεις φαουλ στα τελευταια δευτερολεπτα. Με αυτα ζεις και πεθαινεις. Η αξια του να ακους την κλαψα των αντιπαλων οταν η στρατηγικη αποδιδει; Ανεκτιμητη.

Δεν διαφωνω οτι ειναι στρατηγικη το hack,και εγω περισσοτερο με το σμιθ τα βαζω που βαρεσε 26 βολες και ακομα δεν εχει ζεσταθει(θελει και τριποντα και midrange,που μπλεξαμε),ομως αμφιβαλλω για την αποτελεσματικοτητα του.Δεν κερδισαν απο αυτο οι σπερς,67-65 το ματς μολις αρχισε το hack a smith,98-98 μολις τελειωσε,μετα απο 10 αγωνιστικα λεπτα και 1 ωρα πραγματικο χρονο.Το ματς χαθηκε μετα,απο ενα 4-0 των σπερς,ενα λαθος του χαουαρντ και ενα κακο φαουλ παλι του χαουαρντ στο positioning με timmy που εδωσε βολες στους σπερς.Θα μπορουσε να ισχυριστει καποιος οτι παγωσε το παιχνιδι με αυτον τον τροπο και ηταν εκτος ρυθμου ο χαρντεν για παραδειγμα,αλλα ουτε αυτο ισχυει κατα τη γνωμη μου.Κακος ηταν σε ολο το ματς ο χαρντεν,ενω στο τελος εβαλε 5 σερι ποντους και παραλιγο να δωσει και τη νικη στους ροκετς.Και αν ισχυει αυτο,τοτε ειναι αμφιδρομο,οσο εκτος ρυθμου ηταν οι ροκετς,αλλο τοσο ηταν και οι σπερς και κυριαρχουσαν οι αμυνες.Το hack απλα χαλασε το παιχνιδι προχθες.



Αν τυχον πεσουμε με κλιπερς και ο ριβερς μιμηθει τον ποπ,του κοψει και του μακχειλ και αρχισει και αυτος το hack στον deandre,ποιος θα κατσει να δει αυτη την αηδια?
SupG18
Ακομα θυμαμαι καποιους να λενε οτι ο ποποβιτς και οι σπερς παιζουν σωστο μπασκετ , προφανως αυτο το πραγμα (το οποιο δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει) ειναι ο ορισμος του σωστου μπασκετ. Καλα εδω διαβασαμε οτι ειναι στρατηγικη....κατα αλλα μας πειραζει οτι ο λεμβρον δεν σουταρει και μπαινει μεσα σαν "τραγος" η οτι ο ουεστμπρουκ παιζει μονος του
SteveNashidis
QUOTE(klow13 @ Apr 12 2015, 19:46 ) *
Αν τυχον πεσουμε με κλιπερς και ο ριβερς μιμηθει τον ποπ,του κοψει και του μακχειλ και αρχισει και αυτος το hack στον deandre,ποιος θα κατσει να δει αυτη την αηδια?


Σίγουρα θα κάτσουν να το δουν οι οπαδοί της συγκεκριμένης μπασκετικής στρατηγικής αποθεώνοντας τον Pop 30.gif

Στρατηγική ήταν και το πως σταμάτησε ο Artest τον Harden κάποιο φεγγάρι με μια ωραιότατη αγκωνιά στο λαιμό.
Επίσης στρατηγική ήταν και το flopping όπου εκμεταλλευόσουν την κακή κρίση και οπτική γωνία του διαιτητή , σαν παίκτης.
Το ΝΒΑ σωστά εκμηδένισε όλες αυτές τις "στρατηγικές" και το μπάσκετ έγινε πολύ καλύτερο .Σειρά πιστεύω θα πάρει και το "hack a ".

Προφανώς admiral δεν έβλεπες το ματς live , για να καταλάβεις πόσο κουραστικό έγινε το παιχνίδι . Εγώ το έκλεισα από ένα σημείο και έπειτα και μάλλον το έκαναν πάρα πολλοί άλλοι. Oπότε ούτε ο Σίλβερ ούτε οι διάφοροι παράγοντες θα ευχαριστήθηκαν από αυτήν την εξέλιξη. Όσο για τις κλάψες, αυτά στο thread ολυμπιακός-παναθηναικός smiley.gif
Neondreamer
Θεωρητικά ο Σέρβος μπορεί να το κάνει το #hack_a_... από το πρώτο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα, σε όλες τις προσπάθειες για σουτ του/των στοχοποιημένου/-ων, μέχρι θανάτου, ίσα-ίσα μέχρι λίγο πριν αποβληθούν όλα τα σπιρούνια, ή έστω μέχρι να φτάσουν οι αντίπαλοι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.
Και γενικά δεν το λες και επαναστατική, ιδιοφυής στρατηγική.
The Admiral
Το παιχνιδι θα μπορουσε να χαθει λογω του χαμενου λεη απ του ντανκαν και του λαθους του τζινομπιλι. Πρεπει να ηταν απ τα λιγα παιχνιδια των σπερς φετος που πηγε στον ποντο και το πηραν. Αν θυμαμαι πρεπει να εχουν χάσει και δυο συνεχομενα με τριπλη παραταση. Με αυτα και μ αυτα και ολους τους τραυματισμους θα μπορουσαν να ειναι 10-15 νικες μπροστα απ τους ροκετς π.χ. και αυτο το ματς να μην ειχε αξια,αλλα με τα αν δεν παιρνεις πρωταθλημα. Επισης οι ροκετς ειχαν πολλους τραυματισμους και αναγκαστηκε ο χαρντεν να τραβα μονος κουπι.

Δε φταινε οι Σπερς αν υπαρχουν ακομη στο nba παικτες που δε γνωριζουν τα βασικα του αθληματος. Ανεπιτρεπτο να εισαι στο 50% οταν δε σε λενε Σακιλ. Ουτε εμενα μ αρεσει το hack-a, αλλα αφου υπαρχουν ακομη ανοητες ομαδες που βαζουν τετοιους παικτες μεσα,καλα να παθουν.
Voyager, δε συμμετεχω στα τοπικ Παο-Οσφπ, γιατι εκει γινεται λογος για ανυπαρκτα non call σαν αυτο που ανεφερες εσυ σε αυτο το παιχνιδι. Μηπως να γραφεις λοιπον εσυ καλυτερα εκει rolleyes.gif ;
giorgos14
QUOTE(The Admiral @ Apr 12 2015, 18:37 ) *
Το παιχνιδι θα μπορουσε να χαθει λογω του χαμενου λεη απ του ντανκαν και του λαθους του τζινομπιλι. Πρεπει να ηταν απ τα λιγα παιχνιδια των σπερς φετος που πηγε στον ποντο και το πηραν. Αν θυμαμαι πρεπει να εχουν χάσει και δυο συνεχομενα με τριπλη παραταση. Με αυτα και μ αυτα και ολους τους τραυματισμους θα μπορουσαν να ειναι 10-15 νικες μπροστα απ τους ροκετς π.χ. και αυτο το ματς να μην ειχε αξια,αλλα με τα αν δεν παιρνεις πρωταθλημα. Επισης οι ροκετς ειχαν πολλους τραυματισμους και αναγκαστηκε ο χαρντεν να τραβα μονος κουπι.

Δε φταινε οι Σπερς αν υπαρχουν ακομη στο nba παικτες που δε γνωριζουν τα βασικα του αθληματος. Ανεπιτρεπτο να εισαι στο 50% οταν δε σε λενε Σακιλ. Ουτε εμενα μ αρεσει το hack-a, αλλα αφου υπαρχουν ακομη ανοητες ομαδες που βαζουν τετοιους παικτες μεσα,καλα να παθουν.
Voyager, δε συμμετεχω στα τοπικ Παο-Οσφπ, γιατι εκει γινεται λογος για ανυπαρκτα non call σαν αυτο που ανεφερες εσυ σε αυτο το παιχνιδι. Μηπως να γραφεις λοιπον εσυ καλυτερα εκει rolleyes.gif ;


Σου κατσε βαρυ το κατσικακι και εισαι ετσι εριστικος;Που τις ειδες τις κλαψες;Οσοι βλεπουν το βιντεο εκτός από τους οπαδους των σπερς βλεπουν τον Ντανκαν να χτυπαει το χερι του Χαρντεν.Το οτι δεν πηρε το nba την ευθυνη να αλλαξει το αποτελεσμα ενος αγωνα μετα τη ληξη του δεν μπορει να με κανει να μην πιστεψω αυτα που βλεπουν τα ματια μου.Απο κει και περα για το hack-a νταξει 13 παικτες εχει στο παγκο ,βγαζω τη 5αδα αρα εχεις 8 παικτες να κανουν 40 φαουλ.Αμα δεν φτανουν στον Ποποβιτς μπορει να βαλει και τον Μεσινα να κανει 2-3.Λαθος μου που ελεγα καποτε οτι οι Σπερς παιζουν ευρωπαικο μπασκετ.Αυτα τα καραγκιοζιλίκια στην ευρωπη δεν γινονται πουθενα
klow13
QUOTE (The Admiral @ Apr 12 2015, 21:37 ) *
Το παιχνιδι θα μπορουσε να χαθει λογω του χαμενου λεη απ του ντανκαν και του λαθους του τζινομπιλι. Πρεπει να ηταν απ τα λιγα παιχνιδια των σπερς φετος που πηγε στον ποντο και το πηραν. Αν θυμαμαι πρεπει να εχουν χάσει και δυο συνεχομενα με τριπλη παραταση. Με αυτα και μ αυτα και ολους τους τραυματισμους θα μπορουσαν να ειναι 10-15 νικες μπροστα απ τους ροκετς π.χ. και αυτο το ματς να μην ειχε αξια,αλλα με τα αν δεν παιρνεις πρωταθλημα. Επισης οι ροκετς ειχαν πολλους τραυματισμους και αναγκαστηκε ο χαρντεν να τραβα μονος κουπι.

Δε φταινε οι Σπερς αν υπαρχουν ακομη στο nba παικτες που δε γνωριζουν τα βασικα του αθληματος. Ανεπιτρεπτο να εισαι στο 50% οταν δε σε λενε Σακιλ. Ουτε εμενα μ αρεσει το hack-a, αλλα αφου υπαρχουν ακομη ανοητες ομαδες που βαζουν τετοιους παικτες μεσα,καλα να παθουν.
Voyager, δε συμμετεχω στα τοπικ Παο-Οσφπ, γιατι εκει γινεται λογος για ανυπαρκτα non call σαν αυτο που ανεφερες εσυ σε αυτο το παιχνιδι. Μηπως να γραφεις λοιπον εσυ καλυτερα εκει rolleyes.gif ;

Πλακα κανεις ετσι?Οι ροκετς ειναι 3οι σε missed games σε ολο το nba πισω απο timberwolves και lakers,με τη διαφορα οτι αυτοι τανκαρουν εξωφθαλμα.Και αν εχουν χασει ματς στον ποντο οι ροκετς(και ολες οι ομαδες του nba,συμβαινει και εκτος σαν αντονιο αληθεια).Σε ενα απο αυτα,με το ματς ισοπαλο πριν τη ληξη εγινε και αυτο
https://vine.co/v/O0PDOBrtxZW
που εκρινε τις ισορροπιες και για τη 2η θεση και για τη division.

Και γιατι 10-15 παραπανω νικες μονο,μπορει να κινδυνευε και το ρεκορ των bulls αμα ησασταν λιγο πιο τυχεροι.

Να διορθωσω αυτο που ειπα πριν

Houston tie 64-64 before Hack a Smith 73-72 wining After Hack a Smith.
Houston losing 86-89 before Hack a Smith 98-98 After Hack a Smith.

Houston + 4 during Hack a Smith. -5 When not.

Τα 20 λαθη(5 παραπανω απο σαν αντονιο) και η κακη μερα του χαρντεν ηταν οι σημαντικοτεροι λογοι της ηττας,οχι το hack.

Αμα ο παικτης που δεχεται το hack εχει ενα ποσοστο 50% η λιγο πανω,τοτε το TS% ειναι ιδιο μπορει και καλυτερο και δεν υπαρχει και κινδυνος για λαθος στην επιθεση.Αμα δεν μιλαμε για ακραιες περιπτωσεις τυπου ντορσευ που βαραει με 25% περιπου η καπελα που ακομα δεν εχει βαλει βολη στην καριερα του στο nba,τοτε πραγματικα αμφιβαλλω για την αποτελεσματικοτητα του hack,ειδικα στα πλειοφς που οι αμυνες εχουν τον πρωτο λογο(ακομα και για τους ροκετς φετος) και υπαρχουν μεγαλα διαστηματα χωρις σκορ εκατερωθεν.Ξανα το 13 ειχαμε δει να γυρναει μπουμερανγκ αυτη η τακτικη στους θαντερ με το hack asik.Με λιγα λογια η τελευταια φαση εσωσε τον ποπ και απο εκει που πολλοι κραζουν τον μακχειλ που δεν εβγαλε τον σμιθ,τωρα θα εκραζαν τον ποποβιτς για την ξεροκεφαλια και την επιμονη του.

Και οντως,κορυφαιος ο ποπ,να του δινουμε τα credits οποτε πρεπει αλλα δεν ανακαλυψε την πενικιλινη με αυτη την τακτικη.

Το nba εχει κανει πολλες αλλαγες στους κανονισμους για το καλο του θεαματος,οπως το hand checking. Θελω να δω την αντιδραση του silver αμα σε ενα ματς γινεται ανελεητο hack και απο τις 2 πλευρες.
Ginobili
Τελικά το ολοκληρωτικό και απλά όμορφο μπάσκετ των Σπερς ...πόνεσε πολλούς πέρσι που αντιπαθούν αυτόν τον "οργανισμό"...και βρήκαν την γελοία αφορμή του Hack-a-Smith' τώρα για να ξεσπαθώσουν... rolleyes.gif
duncan21


Φάουλ κι απευθείας κόκκινη κατά την ταπεινή μου άποψη,μόνο χέρι βρίσκει ο Ντάνκαν.Θα το γυρίσω στο curling μου φαίνεται μ' αυτά που διαβάζω.
aegeansheed
QUOTE(The Admiral @ Apr 12 2015, 21:37 ) *
Δε φταινε οι Σπερς αν υπαρχουν ακομη στο nba παικτες που δε γνωριζουν τα βασικα του αθληματος. Ανεπιτρεπτο να εισαι στο 50% οταν δε σε λενε Σακιλ. Ουτε εμενα μ αρεσει το hack-a, αλλα αφου υπαρχουν ακομη ανοητες ομαδες που βαζουν τετοιους παικτες μεσα,καλα να παθουν.
Voyager, δε συμμετεχω στα τοπικ Παο-Οσφπ, γιατι εκει γινεται λογος για ανυπαρκτα non call σαν αυτο που ανεφερες εσυ σε αυτο το παιχνιδι. Μηπως να γραφεις λοιπον εσυ καλυτερα εκει rolleyes.gif ;


Χαχαχα!!! Πες τα χρυσόστομε, κι άστους να λένε για αρνιά και ευρωλίγκες! Γελάω επίσης με αυτό που γράφεις για Τζος, ενώ θυμάμαι το σχόλιό του που διάβασα μετά τον αγώνα, περίπου ως "Νταξ, πήγαινα με καλύ ψυχολογία για να σουτάρω, αλλά it just didn't happen".

+1 που απάντησες από μέρος όλων των φίλων του Ιερού Τέρατος στο Φόρουμ για την λάσπη που δεχθήκαμε.
+1 και στον Κουτς, που κι αν δεν του άρεσε ο Ρέτζυς για υπογραφή, έκατσε κι έφτιαξε αυτό για να ξεπλύνει την αδικία.

Spurs are back -> Playoffs are alive -> Succesion (Kawhi) has begun. Περί διαδοχής τα είπε όλα ο Τεπές

Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την επιλογή του Τζος για τα σκόπιμα φάουλ, ο Popovich (που αν ακούσει ότι κάποιος τον λέει Σέρβο θα ρίξει σίγουρα ένα μελλοντικά διάσημο quote laugh.gif ) δήλωσε ότι ήθελε να στείλει τον Smith στις βολές για να μη δώσει τη δυνατότητα στον Harden να έχει για πολλή ώρα τη μπάλα στα χέρια του. Το συμπέρασμα είναι ότι η στρατηγική πέτυχε με τον Harden να μένει στους 16 (?) πόντους. Κι επειδή έχασε και το layup στο τέλος, τότε το συμπέρασμα ενισχύεται περισσότερο (δε λέω κάτι παραπάνω από κάποιον που έχει ρίξει μια ματιά στο recap με τις δηλώσεις του Harden).
klow13
Διαβασα τι ειπε ο ποπ για αυτο εγραψα αυτο.

<Θα μπορουσε να ισχυριστει καποιος οτι παγωσε το παιχνιδι με αυτον τον τροπο και ηταν εκτος ρυθμου ο χαρντεν για παραδειγμα,αλλα ουτε αυτο ισχυει κατα τη γνωμη μου.Κακος ηταν σε ολο το ματς ο χαρντεν,ενω στο τελος εβαλε 5 σερι ποντους και παραλιγο να δωσει και τη νικη στους ροκετς.>

Δεν ξερω απο που προκυπτει οτι η στρατηγικη πετυχε.3/10 ειχε ο χαρντεν πριν αρχισουν τα σκοπιμα φαουλ,3/14 στο τελος της τριτης περιοδου(στην τεταρτη εγινε ο κακος χαμος),με 5/19 τελειωσε το παιχνιδι.Γενικα οι σπερς του επαιξαν εξαιρετικη αμυνα.

Γεγονος ειναι οτι στα διαστηματα του χακ οι ροκετς ειχαν ενα +5.Επισης γεγονος ειναι οτι οι ροκετς φετος(με τη μπαλα στα χερια του χαρντεν προφανως) σκοραρουν 1,04 ποντους ανα κατοχη,σαν να λεμε 1/2 βολες.

Παραλιγο να χασουν λογω του hack,δεν κερδισαν λογω αυτου.


http://s28.postimg.org/pf3ywi64d/Harden_Tim.jpg

Duncan υπαρχει και αυτη η εικονα,που δειχνει οτι ενω πρωτα ηταν καθαρο μπλοκ η μπαλα ειχε μεινει στα χερια του χαρντεν και μετα χτυπαει το χερι του.Δεν ξερω τι προβλεπεται σε αυτη την περιπτωση,προσωπικα δεν κολλαω εκει,αλλα την ανεβαζω για να χουμε να λεμε.

Δεν ηξερα οτι σε οσους δεν αρεσει η συγκεκριμενη τακτικη ειναι εμπαθεις με τους σπερς και περιμενουν στη γωνια να ξεσπαθωσουν.Απο τον ιουνιο τους το κραταγαμε,επιτελους βρεθηκε η αφορμη. rolleyes.gif
SteveNashidis
QUOTE(The Admiral @ Apr 12 2015, 21:37 ) *
Το παιχνιδι θα μπορουσε να χαθει λογω του χαμενου λεη απ του ντανκαν και του λαθους του τζινομπιλι. Πρεπει να ηταν απ τα λιγα παιχνιδια των σπερς φετος που πηγε στον ποντο και το πηραν. Αν θυμαμαι πρεπει να εχουν χάσει και δυο συνεχομενα με τριπλη παραταση. Με αυτα και μ αυτα και ολους τους τραυματισμους θα μπορουσαν να ειναι 10-15 νικες μπροστα απ τους ροκετς π.χ. και αυτο το ματς να μην ειχε αξια,αλλα με τα αν δεν παιρνεις πρωταθλημα. Επισης οι ροκετς ειχαν πολλους τραυματισμους και αναγκαστηκε ο χαρντεν να τραβα μονος κουπι.

Δε φταινε οι Σπερς αν υπαρχουν ακομη στο nba παικτες που δε γνωριζουν τα βασικα του αθληματος. Ανεπιτρεπτο να εισαι στο 50% οταν δε σε λενε Σακιλ. Ουτε εμενα μ αρεσει το hack-a, αλλα αφου υπαρχουν ακομη ανοητες ομαδες που βαζουν τετοιους παικτες μεσα,καλα να παθουν.
Voyager, δε συμμετεχω στα τοπικ Παο-Οσφπ, γιατι εκει γινεται λογος για ανυπαρκτα non call σαν αυτο που ανεφερες εσυ σε αυτο το παιχνιδι. Μηπως να γραφεις λοιπον εσυ καλυτερα εκει rolleyes.gif ;


offtopic Σε ένα πράγμα που αρέσκονται πολλοί εδώ μέσα είναι το "θέμα" να το κάνουν προσωπικό σχολιάζοντας όχι την άποψη του συμφορουμίτη αλλά να ειρωνεύονται τον ίδιο που εκφράζει αυτήν την διαφορετική γνώμη . Υποδείξεις για το που θα γράφω δεν θα δεχτώ και φρόντισε να μάθεις πριν ειρωνευτείς την ιστορία με τα call και non call που έπαιρνε το San Antonio εύκολα απέναντι σε άλλες ομάδες τα πρόσφατα χρόνια . Προχωράμε όμως γιατί δεν είναι ωραίο να αναλωνόμαστε σε εκφράσεις πόνεσε, κλάψα και curling γιατί ανήκουν στην χουλιγκανική διάλεκτο και κουλτούρα των ελληνικών οπαδών οποιουδήποτε αθλήματος και προφανώς δεν ακουμπάνε το ΝΒΑ. offtopic


-Εγώ αυτό που είδα από ριπλέι είναι στο κόψιμο να βρίσκει πρώτα μπάλα (oπότε είναι κανονικό) και μετά χέρι. Όμως επειδή η φάση είναι πιο σύνθετη ,χτυπάει και χέρι και με το σώμα υπάρχει αρκετή επαφή , για μένα είναι ένα αυστηρό non-call το οποίο κρίνει τον αγώνα και απλά δέξου το διαφορετικό της άποψης μου. peace.gif

-Για το " hack a" το ανέλυσα προηγουμένως κατακρίνοντας τον Pop . Χωρίς όμως να μηδενίζω το ολοκληρωτικό μπάσκετ που έπαιξε πέρσι το οποίο και αναγνώρισα με θαυμασμό. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

-Τέλος ανόητες ομάδες δεν υπάρχουν ή μάλλον να είναι ανίκανες να σκεφτούν αυτό που σκέφτηκες εσύ (να βγάλουν τον smith αλλαγή). πόσο μάλλον οι αποδεκατισμένοι από τους τραυματισμούς Rockets που έχουν ελάχιστες επιλογές ευελιξίας στο rotation.

Τροφή για σκέψη: σκέψου τι θα γινόταν αν σε επαναφορά δύο ή τριών , τεσσάρων δευτερολέπτων όπου το σουτ θα έκρινε τον αγώνα, υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις φάουλ τον πιο άχρηστο παίκτη στις βολές ώστε να ευνοηθείς πριν γίνει η επαναφορά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κανονισμός που προστατεύει αυτήν την κατάσταση σε Inbound plays. Και γιαυτό είναι απαραίτητη η εισαγωγή νέου κανονισμού για το "hack a " για να μπορέσουμε να δούμε ένα ματς χωρίς τόσες διακοπές και πόσο μάλλον να αρχίσεις και εσύ κάποτε να βλέπεις την ομάδα σου. icon_wave.gif
duncan21
Σας παραπέμπω στην αντίδραση του Harden για το αν ήταν φάουλ ή όχι.Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να ωρυόταν ο MVB αν τον είχε βρει ο Duncan.

https://www.youtube.com/watch?v=L9fUMHPrl_U

-Χρόνος:0.11-0.14
-Ταχύτητα αναπαραγωγής βίντεο:0.25
-0.12,τα ακροδάχτυλα του Harden χτυπάνε στο ταμπλό.
-Ο Duncan σηκώνεται κάθετα κι όταν είναι να μπλοκάρει το lay up κατεβάζει το χέρι του(με τον αγκώνα του Harden να δουλεύει παράλληλα) στη μπάλα και δεν βρίσκει ούτε στο ελάχιστο το χέρι του Harden.

Tώρα αν βλέπετε ακόμη ότι υπάρχει επαφή και non-call,curling it is then.Moυ χουν πει ότι έχει ενδιαφέρον.Στα του hack-a o καθένας έχει την άποψη του και είναι απολύτως σεβαστή.Προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα μπορεί να κρίνει τη ροή ενός παιχνιδιού.
The Admiral
QUOTE(Voyager @ Apr 13 2015, 06:08 ) *
offtopic Σε ένα πράγμα που αρέσκονται πολλοί εδώ μέσα είναι το "θέμα" να το κάνουν προσωπικό σχολιάζοντας όχι την άποψη του συμφορουμίτη αλλά να ειρωνεύονται τον ίδιο που εκφράζει αυτήν την διαφορετική γνώμη . Υποδείξεις για το που θα γράφω δεν θα δεχτώ και φρόντισε να μάθεις πριν ειρωνευτείς την ιστορία με τα call και non call που έπαιρνε το San Antonio εύκολα απέναντι σε άλλες ομάδες τα πρόσφατα χρόνια . Προχωράμε όμως γιατί δεν είναι ωραίο να αναλωνόμαστε σε εκφράσεις πόνεσε, κλάψα και curling γιατί ανήκουν στην χουλιγκανική διάλεκτο και κουλτούρα των ελληνικών οπαδών οποιουδήποτε αθλήματος και προφανώς δεν ακουμπάνε το ΝΒΑ. offtopic


-Εγώ αυτό που είδα από ριπλέι είναι στο κόψιμο να βρίσκει πρώτα μπάλα (oπότε είναι κανονικό) και μετά χέρι. Όμως επειδή η φάση είναι πιο σύνθετη ,χτυπάει και χέρι και με το σώμα υπάρχει αρκετή επαφή , για μένα είναι ένα αυστηρό non-call το οποίο κρίνει τον αγώνα και απλά δέξου το διαφορετικό της άποψης μου. peace.gif

-Για το " hack a" το ανέλυσα προηγουμένως κατακρίνοντας τον Pop . Χωρίς όμως να μηδενίζω το ολοκληρωτικό μπάσκετ που έπαιξε πέρσι το οποίο και αναγνώρισα με θαυμασμό. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

-Τέλος ανόητες ομάδες δεν υπάρχουν ή μάλλον να είναι ανίκανες να σκεφτούν αυτό που σκέφτηκες εσύ (να βγάλουν τον smith αλλαγή). πόσο μάλλον οι αποδεκατισμένοι από τους τραυματισμούς Rockets που έχουν ελάχιστες επιλογές ευελιξίας στο rotation.

Τροφή για σκέψη: σκέψου τι θα γινόταν αν σε επαναφορά δύο ή τριών , τεσσάρων δευτερολέπτων όπου το σουτ θα έκρινε τον αγώνα, υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις φάουλ τον πιο άχρηστο παίκτη στις βολές ώστε να ευνοηθείς πριν γίνει η επαναφορά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κανονισμός που προστατεύει αυτήν την κατάσταση σε Inbound plays. Και γιαυτό είναι απαραίτητη η εισαγωγή νέου κανονισμού για το "hack a " για να μπορέσουμε να δούμε ένα ματς χωρίς τόσες διακοπές και πόσο μάλλον να αρχίσεις και εσύ κάποτε να βλέπεις την ομάδα σου. icon_wave.gif


Γραφοντας στο θεμα δεν ηταν προθεση μου να κανω υποδειξεις ποιος να γραφει που,αλλα επειδη πρωτος μου υπεδειξες πού να γραφω,εκανα μια αντιστοιχη υποδειξη και σε εσενα. Θυμησου,ειμαστε ολοι ισοι στο φορουμ, δεν εχει κανεις δικαιωμα στην αυθεντια,εγω δε στην αναγνωριζω, σιγουρα οχι την ειρωνεια να μου λες να αρχισω να βλεπω την ομαδα μου,τελος το off topic και απο μενα.

Θεωρω οτι σωστα εκανα παρεμβαση,οπως αποδεικνυουν δυο σελιδες εμπαθειας προς τους Σπερς. Τα περισσοτερα ελεχθησαν με αφορμη αυτο το παιχνιδι και περιλαμβανουν απο σκανδαλωδεις ευνοιες μεχρι μακρα ιστορια non calls. Αστειοτητες, που λεγονται απο πικραμενους,ειδες,αναγκαζομαι να χρησιμοποιησω αυτο τον οντως αντιαισθητικο χαρακτηρισμο,αλλα ,ειλικρινα,τι αλλο ειναι αυτα τα ξεσπασματα εκτος απο πικρα και φθονο; Απειρες οι ευκαιριες για παραπονα απο ολες τις ομαδες,αληθεια εν τελει το συμπερασμα ειναι πως ευνοηθηκαν και πηραν πρωταθληματα οι Σπερς ή οι Λεηκερς λογω ευνοιας;; Και παλι,αστεια πραγματα. Και ο Φισερ ενα φεγγαρι με το πασο του εκανε 5 δευτερολεπτα να παρει την προσπαθεια του και ας ειχε το ρολοι 0,4 δευτερα. Και τι εγινε. Ομαδα απατη οι Λεηκερς;; Σοβαρευτειτε.

Εχεις τη δικη σου αποψη για την ταπα στον Χαρντεν,αλλα ειναι ρητορεια και οχι αποψη,το σωστο ειναι αυτο που αποφασισε το nba και το διατυπωσε σε μια προταση και οχι σε μια παραγραφο. Δεν εχει προβλημα το nba να παραδεχτει λαθη,σε αλλο παιχνιδι με τον χαρντεν ειπαν οτι του εγινε φαουλ ,δεν κρυφτηκαν.

Αν τελικα λοιπον το hacking δεν εκρινε το παιχνιδι,προς τι η γκρινια. Eγω το βλέπω ως την αποψη ενος προπονητη απεναντι στην αδιανοητη γι αυτον χρηση παικτων χωρις τα fundamentals. Καλα κανει,και αν αυτο εχει ως συνεπεια να μην προχωρουν τετοιοι παικτες ή να αλλαξει ο κανονισμος ,θα παει μπροστα το αθλημα και σε αυτον τομεα,οπως παει μπροστα αντιγραφοντας τα συστηματα των σπερς.Τωρα,αν το Χιουστον κατεβηκε εχοντας γνωση αυτης της αδυναμιας του,τοτε συγγνωμη ,αλλα κατεβηκε για να χασει,δεν ειχε βλακα απεναντι του,τον πρωταθλητη ειχε. Παντα μπορεις να προσαρμοσεις την πενταδα σου και,ναι, εισαι ανοητος οταν δεν μπορεις να το κανεις. Δεν το θεωρω απιθανο καποιος προπονητης να μην μπορει να δει κατι που βλεπουν ολοι οι αλλοι. Στην πρωτη παραγραφο σου ειπα οτι δεν αναγνωριζω αυθεντιες,ουτε τη δικη σου,ουτε κανενος αλλου,προπονητη,γκουρου κτλ. Αλλιως δε θα ημασταν φιλαθλοι,αλλα χαζεμενοι τηλεθεατες ριαλιτι. Ας πουμε θα κοιταω ,λεω τωρα πχ,τον ιβανοβιτς να παιζει στα κρισιμα λεπτα με δυο τεσσαρια και ας εχει τρια σεντερ και να δεχομαι οτι φταιει οτι η "ελλειψη παθους" οπως γραφουν μετα οι μπασκετικοι δημοσιογραφοι που εχουν στρεβλη νοοτροπια προστασιας του αθληματος; 30 χρονια μπασκετ βλεπουμε ,τα κολπα τα μεγαλα δεν τα ξερουμε,αλλα τα βασικα το παλευουμε.
klow13
QUOTE (The Admiral @ Apr 13 2015, 14:53 ) *
Αν τελικα λοιπον το hacking δεν εκρινε το παιχνιδι,προς τι η γκρινια.

H γκρινια γιατι καταστρεφει το παιχνιδι.Δεν εγινε κατα διαστηματα,εγινε 10 αγωνιστικα λεπτα.
Πιο πολυ το εγραψα για να γινει κουβεντα πανω σε αυτο,να πει ποιος πραγματικα δεν ενοχλειται να βλεπει 1 ωρα τον καθε σμιθ να βαραει βολες,και αν πιστευει η οχι στην αποδοτικοτητα του.Φιγουρα και ξεροκεφαλια του ποπ μου φανηκε απο ενα σημειο και μετα,οταν οι 3 στις 10 εγιναν 9 στις 18 πχ και ενω ηταν μπροστα στο σκορ τα σπιρουνια.Τεσπα,κλεινω εδω,εκτος απο εμπαθης μπορει να βγω και τιποτα αλλο
Καλο ειναι το curling,και αρκετα mainstream τωρα με τον καπουρανη.
duncan21
QUOTE (klow13 @ Apr 13 2015, 17:33 ) *
H γκρινια γιατι καταστρεφει το παιχνιδι.Δεν εγινε κατα διαστηματα,εγινε 10 αγωνιστικα λεπτα.
Πιο πολυ το εγραψα για να γινει κουβεντα πανω σε αυτο,να πει ποιος πραγματικα δεν ενοχλειται να βλεπει 1 ωρα τον καθε σμιθ να βαραει βολες,και αν πιστευει η οχι στην αποδοτικοτητα του.Φιγουρα και ξεροκεφαλια του ποπ μου φανηκε απο ενα σημειο και μετα,οταν οι 3 στις 10 εγιναν 9 στις 18 πχ και ενω ηταν μπροστα στο σκορ τα σπιρουνια.Τεσπα,κλεινω εδω,εκτος απο εμπαθης μπορει να βγω και τιποτα αλλο
Καλο ειναι το curling,και αρκετα mainstream τωρα με τον καπουρανη.

Νώντα μόνο για σένα δεν έγραψα το curling και πόσο μάλλον για τις αναλύσεις περί hack-a , peace.gif .H φάση με το Χάρντεν δεν τίθεται καν υπό αμφισβήτηση imo αλλά anyway.O Pop έχει τα κολλήματα του και προφανώς κάνει κάποια πράγματα όπως τα hack-a ή τα ρεπά των σταρς ή οτιδήποτε άλλο ξέρωγω(στα όρια του trolling) γιατί απλά μπορεί.Γι' αυτό είναι κορυφαίος και δεν μπορείς να του βρεις εύκολα κάποιο ψεγάδι.
aegeansheed
Tanasen μείωσε σε παρακαλώ το μέγεθος της υπογραφής σου.
jasonick
Ηρεμήστε λίγο με τους χαρακτηρισμους, ιδιαίτερα αν δεν ξέρετε ο ένας τον άλλον, γιατί για ασήμαντα πράγματα είδαμε ότι πήγε να γίνει μπουρδελε το τοπικ. Επίσης μην βλέπετε φαντάσματα κάποιοι το ότι π.χ εγώ ασκω κριτική στο hack a Shaq/Smith κλπ. δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την ομάδα του SA.
Τώρα από εκεί και πέρα αν θεωρησετε ότι προκληθηκατε από κάποιο ποστ δεν είναι ανάγκη να απαντήσετε, μπορείτε κάλλιστα να στείλετε ένα μήνυμα σε εμάς τους mods,για να το τακτοποιησουμε το θέμα, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας.
Επίσης θα παρακαλούσα κάποιους χρήστες αν έχουν προηγούμενα με κάποιους άλλους να μην το μεταφέρουν εδώ μέσα. Δεν είναι ωραίο για την εικόνα του φόρουμ και πιστεύω ότι δεν τιμάει και εσάς τους ίδιους.
SG3ptshooter
QUOTE
θελανε μεσινα ομιτζι
[5:32:53 μμ] SG 3ptshooter: ο ποπ μαλλον προσπαθει να δουλεψει ολον τον πλανητη
[5:32:56 μμ] SG 3ptshooter: αντι να μεινει τζιεμ
[5:33:11 μμ] SG 3ptshooter: θα τα βροντηξει θα πει σας αφηνω στο ποδι μου τον καλυτερο τακτισιαν του κοσμου που εμαθε διπλα μου
[5:33:19 μμ] SG 3ptshooter: και θα κανουν ενα 30-52 οι σπερς να λενε ολοι
[5:33:26 μμ] SG 3ptshooter: καλα ο ποπ μπεστ εβερ δες τι εγινε με το που εφυγε
[5:33:56 μμ] SG 3ptshooter: kai tha gyrisei meta to tanking ws president of basketball operations
[5:33:59 μμ] SG 3ptshooter: na ksanakanei omada
[5:34:09 μμ] SG 3ptshooter: me proponhth kati typoy derekas fisher anti toy phil
[5:34:20 μμ] SG 3ptshooter: zaxo vaughn
[5:34:21 μμ] SG 3ptshooter: tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.