Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kώστας Κουφός VS Νικ Κάλαθης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
freeze
Καλημέρα παιδιά το Σάββατο παίζουν το Ohio State του Κώστα Κουφού εναντίον των Florida Gators του Νικ Κάλαθη.Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στον τελικό του NCAA και φιλοδοξούν να φτάσουν ξανά στην κορυφή.Ο Κουφός είναι πολύ γνωστός.Ο Κάλαθης είναι επίσης πρωτοετής,παιδί μεταναστών στην Αμερική (δεν γνωρίζει ελληνικά σε αντίθεση με τον Κουφό) και έπαιξε πέρυσι στο McDonalds Open όπυ παίζουν οι καλύτερες παίκτες των High School απ'όλη την Αμερική (εννοείται πως έπαιξε και ο Κουφός).Εχουν γίνει κινήσεις από την ομοσπονδία για να πάρει ελληνικό διαβατήριο άμεσα γιατί τον διεκδικούν και οι ΗΠΑ για τις εθνικές τους ομάδες και ο Γιαννάκης ταξίδεψε φέτος δύο φορές στην Αμερική για να τον παρακολουθήσει.

Αυτά τα ολίγα...
Παρασκευή-Σάββατο θα βάλω link έγκυρα για να το δούμε όλοι.
man10
τον περιμενω με αγωνια αυτον τον αγωνα.
Ο Καλαθης πιστευω οτι εχει παρα πολλες ικανοτητες,να μου το θυμηθειται...
Ειναι φοβερος παικτης.

Φιλε,για να μπορεσουμε να δουμε τον αγωνα απο τα Link,πρεπει να κατεβασουμε πρωτα καποιο προγραμμα?Ποιο?
leelo15
Τελικα λινκ δεν υπαρχει?? rolleyes.gif
basket4
Πήρε εκδίκηση ο Κουφός
Του Θωμά Αυγέρη
24/12/2007 (17:38)

Οχάιο Στέιτ και Φλόριντα είναι δύο πανεπιστήμια που κατά τη φετινή σεζόν απασχολούν τους απανταχού Έλληνες φίλους του μπάσκετ, αφού στα δύο κολέγια αγωνίζονται αντίστοιχα οι δικοί μας, Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης.
Την περσινή χρονιά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος με τους "Γκέιτορς" να είναι αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν και τους "Μπάκις" να μένουν με την... όρεξη. Η πρώτη φετινή μονομαχία ανάμεσά τους όμως είχε αντίθετη εξέλιξη από τον προαναφερθέντα τελικό. Ο Κουφός νίκησε τον Καλάθη, ή αλλιώς το Οχάιο Στέιτ πήρε μια μίνι εκδίκηση από τη Φλόριντα για τον χαμένο τίτλο επικρατώντας με το εντυπωσιακό 62-49.
Η ομάδα του Κώστα Κουφού κυριάρχησε στο παρκέ της Value City Arena, έχοντας τον διεθνή σέντερ σε πολύ μέρα. Το επόμενο big thing της επίσημης αγαπημένης μας πέτυχε ακόμη ένα ντάμπλ ντάμπλ, αφού σημείωσε 17 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, όντας πρώτος σκόρερ αλλά και ριμπάουντερ της ομάδας του.
Στην αντίπερα όχθη ο Νικ Καλάθης δε τα πήγε και τόσο καλά, αφού έχοντας πολύ άσχημα ποσοστά ευστοχίας, σταμάτησε στους 4 πόντους, μαζεύοντας άλλα τόσα ριμπάουντ και δίνοντας 6 ασίστ.

basketblog.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.