Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κλήρωση Ουλεμπ Καπ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
emperor
Τελικά η κληρωτίδα δεν έκανε το χατήρι στον ΠΑΟΚ.Έβγαλε την ομάδα την οποία δεν ήθελε την Σιένα που είναι πρώτη στην Ιταλία.
Warrior
Kαι οχι μονο αυτο....

Αν περασει,πεφτει σε Ουνιξ και μετα σε Ρεαλ!!!

Πολυ κακη κληρωση..
McRae
Η κληρωση εινα πολυ δυσκολη,αλλα γενικα ειναι απιστευτο πως απο την μια οχταδα επεσαν ολα τα βουνα ,Σιενα,Ρεαλ,Ουνιξ,Ερυθρος,Κιμκι,(απο αυτες μια θα παει τελικο) και απο την αλλη ολα τα λιμα εκτος απο την Λιετουβος...
NBAer
QUOTE(Warrior @ Jan 19 2007, 05:36 PM) *
Kαι οχι μονο αυτο....

Αν περασει,πεφτει σε Ουνιξ και μετα σε Ρεαλ!!!

Πολυ κακη κληρωση..


H χειριστη! Τραγωδια....

Αλλα το εαν μια ομαδα ειναι μεγαλη καθοριζεται ΚΑΙ απο το εαν θεωρει μια κληρωση καλη ή οχι. Μια μεγαλη ομαδα δεν νοιαζεται για τον αντιπαλο.
Οποτε σαν ονειροπολοι ΠΑΟΚτσηδες ας πουμε: "Σιγα την κληρωση! ΠΑΟΚ ρε! Θα τους φαμε ολους."
thrylos7
Θεωρώ ότι ο πιο δύσκολος αντίπαλος στους τρεις αυτούς γύρους (εφόσον προχωρήσει δηλαδή μέχρι εκεί) είναι η Σιένα, μιας και θα λείπει ο Ουάσινγκτον, ενώ αν φύγει ο Σέκουλιτς, προφανώς το χειρότερο διάστημα είναι αυτό της προσαρμογής της ομάδας στα νέα δεδομένα, άρα οι επόμενες μέρες.
McRae
Καλα τι τρομερο ενδιαφερον ξαφνικα για την κληρωση του ΠΑΟΚ...623 views? blink.gif
Air Kef
Επεσε λινκ στο Ισπανικο μπασκετ φορουμ.

Καποιος μπηκε και νομιζε οτι εδω μπορει να γραψει για τον Σεκουλιτς,εδωσε το λινκ εκει και μπουκαραν ολοι.Ενας μαλιστα ποσταρε κατι Ισπανικα αλλα ευτυχώς ο admnin ήταν μεσα!
McRae
Ευχαριστω για την πληροφορηση,για να μπουκαρουν και οι ισπανοι παντως τελειωμενο θα ειναι το θεμα Σεκουλιτς..αυριο μαλλον και η οριστικοποιηση..
dizzy_fingers
Όχι, απ'ότι κατάλαβα από το εκεί λινκ (μέσω online μετάφρασης) οι άνθρωποι μπήκαν για να μάθουν από εδώ για τη μεταγραφή, οπότε δε νομίζω να το έχουν αυτοί σίγουρο.
hagi
Δύσκολα τα πράγματα για ΠΑΟΚ..Αύριο με Σιέννα για το πρώτο παιχνίδι..Αν καταφέρει και πάρει τη νίκη αρχικά και στη συνέχεια και μια διαφορά θα είναι καλά..Αλλά το βλέπω δύσκολο..Μακάρι να τα καταφέρει..
thrylos7
Αμαν! Εδώ παίζουν; Θα' χε πλάκα να μην πήγαινα...

Καλαμπόκης και Σκεπάνοβιτς έχουν προβλήματα ε;
grigoris
Δύσκολο το παιχνιδάκι ειδικά άμα δεν παίξει και ο Σκέπι.Για να δούμε...

Ευτυχώς που οι ιταλικές ομάδες βρίσκονται σε πτώση τελευταία και η Σιένα δεν αποτελεί και εξαίρεση στον κανόνα,Όχι ότι κι εμείς γίναμε ξαφνικά καμιά υπερομάδα rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
FREEMIND
O Σκέπι θα παίξει λογικά....

Και ο Όστοιτς και ο Ουάσιγκτον θα είναι πιο έτοιμη από ότι στο ματς με τον Πανιώνιο....

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε τουλάχιστο την νίκη...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ......
thrylos7
QUOTE
Ευτυχώς που οι ιταλικές ομάδες βρίσκονται σε πτώση τελευταία και η Σιένα δεν αποτελεί και εξαίρεση στον κανόνα,


Μπα, μάλλον εξαίρεση αποτελεί. Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Μετά από 2 χρόνια έχει και πάλι σταθερή πορεία, ενώ βρίσκεται στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Θεωρώ όμως ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για αύριο, αρκεί να παίξει όπως το τελευταίο (μεγάλο) διάστημα.

20:30 είναι ο αγώνας. Θα τιμηθεί και ο Ζόραν Σάβιτς για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς έρχεται στη Θεσσαλονίκη με τη Μπαρτσελόνα.

Καλώς ήρθες FREEMIND!
grigoris
Προ ολίγου διάβασα ότι πριν από το ματς με τη Σιένα θα τιμηθεί ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Ζόραν Σάβιτς και πραγματικά ενθουσιάστηκα.Μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι τρομερές στιγμές που χάρισε στον κόσμο του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα το ζευγάρωμά του με τον άλλο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Γουόλτερ Μπέρι που οδήγησε την ομάδα σε Κόρατς το '94.

Απλά respect 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
thrylos7
Βρήκα τί θα κάνω! Θα πάω να του ζητήσω αυτόγραφο σήμερα στο Παλατάκι και αύριο στο Παλέ... σίγουρα θα με περάσει για ξένο... biggrin.gif

Τώρα που το σκέφτομαι, σιγά μην το κάνω στο Παλέ.. δεν είναι να φάμε ξύλο τελευταία αγωνιστική... biggrin.gif
sihainas
Τι παιχταράς αυτός ο Φορτέ... ορίστε... αυτόν πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός στην θέση του Πεν tongue.gif biggrin.gif
dizzy_fingers
Τί παιχταράς που ήταν αυτός ο Σέκουλιτς...ΑΥΤΟΝ πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός tongue.gif.

Έκλεισα την τηλεόραση στα μέσα του τελευταίου δεκάλεπτου.
Δεν είδα το δεύτερο μισό και το τρίτο δεκάλεπτο πάντως.
Έχασα τίποτα? Το δίδυμο Πάρκερ-Γουάσιγκτον συνέχισε να αποδίδει καλά?

Πολύ κακή εμφάνιση πάντως για τον ΠΑΟΚ...σίγουρα ο τραυματισμός του Στσεπάνοβιτς έπαιξε κάποιο ρόλο αλλά αυτό δε δικαιολογεί την έλλειψη κινητικότητας, την κακή άμυνα και τις κακές γενικά επιθετικές επιλογές.

Αν ήταν ο Σέκουλιτς, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πάρει πολλούς πόντους από τη ρακέτα όπου οι Ιταλοί ήταν επιεικώς κάκιστοι (βρε τον Μπάξτερ που βρήκε ομάδα με πράσινα και παίζει κιόλας tongue.gif laugh.gif ).
rchos
αχ μας δουλευουν στον παοκ!που εισαι μπλακοτα?!γυρνα πισω!πολυ κακη εμφανιση!κριμα!
grigoris
Εμφάνιση πανικόβλητης ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο,καμία ηρεμία και καμία ομαδικότητα.Το σημερινό ματς από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν το απαύγασμα της κωλοτούμπας!!!

Και το χειρότερο είναι πως η Σιένα έδειξε μεν εικόνα πολύ ψύχραιμης και οργανωμένης ομάδας αλλά μέχρι εκεί.Ο σοβαρός ΠΑΟΚ πιστεύω πως είχε ελπίδα όχι απλά για νίκη αλλά και για καλή διαφορά.

Τέλος πάντων,επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα από δω και πέρα...
thrylos7
Πάλι καλά που έπαιξε καλά ο Όστοιτς και είναι μια ελάχιστη παρηγοριά στον άρρωστο (οπαδό, το ξέρουμε!).

3 παίκτες έπαιξαν σήμερα για τον ΠΑΟΚ, ο Όστοιτς, ο Χαριτόπουλος, που ήταν η μόνη σίγουρη λύση στα ρημπάουντς και ο Κογιαντίνοβιτς με καλή ατομική άμυνα ανά σημεία.

Επιθετικά η ομάδα ήταν πάρα πολύ κακή, σ' αντίθεση με την αμυντική λειτουργία. Κι όμως, ο ΠΑΟΚ αμυντικά ήταν καλός... αρκετά καλός στο τρίτο δεκάλεπτο που ο Φορτέ έκανε το πάρτυ του. Απλά από τα διάφορα double team που έκανε επιτυχώς, του ξέφευγε ένας παίκτης (μετά από πολύ κόπο από τους Ιταλούς) και η Σιένα ήταν ικανή, αλλά και τυχερή ίσως ώστε να το εκμεταλλευτεί.
Πολύ καλό περιφερειακό παιχνίδι από τους παίκτες της ιταλικής ομάδας, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά.

Δεδομένου μάλιστα ότι οι δύο ξένοι ήταν σε κακή βραδιά (ο Μπρέμερ δε μπορούσε να προσφέρει), τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ. Και ο Καλαμπόκης εγκλωβίστηκε στο παιχνίδι της Σιένα.

Δυστυχώς η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, ώστε να υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Θα μπορούσε να είναι και μικρότερη.
dizzy_fingers
Έχεις δίκιο για την αμυντική λειτουργία...παρασύρθηκα από την κακή εμφάνιση, αλλά μπορούμε να πούμε πως ο ΠΑΟΚ περιόρισε όσο μπορούσε την ισχυρή περιφέρεια των Ιταλών.

Καλή περίπτωση τελικά ο Όστοϊτς, ε?
Δεν είναι ο εξωτικός σέντερ που θα σου δώσει πόντους και ακλόνητη σιγουριά στη ρακέτα αλλά είναι φανερά έμπειρος και ψύχραιμος.
Να δούμε αν θα βελτιωθεί ο Χαριτόπουλος δίπλα του...
grigoris
Ο οποίος Χαριτόπουλος έμαθα χτες πως είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής!Ήδη τον συμπαθούσα σαν παίχτη αλλά τώρα ανέβηκε κι άλλο στην εκτίμησή μου!

(Άσχετο κάπως αλλά έπρεπε να το ποστάρω κι αυτό)
FREEMIND
Συμφωνώ με τον Thrylos7 σε όλα....
thrylos7
Σιένα - ΠΑΟΚ 80 - 77.

Μέτριες και οι δύο ομάδες. Αρχικά αδιάφορες ή νευρικές. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε καλύτερος ρυθμός.

Χωρίς καμιά ουσιαστική προσφορά από τους Αμερικάνους, με τους Πάσαλιτς - Αγαδάκο να είναι τουλάχιστον κακοί και τους Σκεπάνοβιτς - Καλαμπόκη να μη βρίσκονται στη μέρα τους (ο δεύτερος ήταν, απλά η ομάδα δεν το εκμεταλλεύτηκε σχεδόν καθόλου), ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη και θα μπορούσε κάλλιστα να την είχε πάρει αν είχε προσέξει ακόμη και σε μια δυο φάσεις παραπάνω.
Αυτοί που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι ήταν οι Όστοϊτς και Χαριτόπουλος.

Αξιοσημείωτο ότι ο DC έπαιξε 4 μόλις λεπτά και παράλληλα η εμμονή του Πιλαφίδη στον Μπρέμερ (που μέχρι σήμερα κάνει τραγικά σουτ και επελέχθη να εκτελέσει τις 2 βολές μιας τεχνικής ποινής, ενώ υπήρχαν μέσα Καλαμπόκης και Πάρκερ.. 0/2 τελικά).

Αν το δίδυμο των Αμερικανών ήταν στην κατάσταση που είχε όταν πρωτόρθε στην ομάδα ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούσε όχι τη νίκη, αλλά την πρόκριση... Η Σιένα δεν είχε καμιά σχέση με την ομάδα που έπαιξε στην Πυλαία, είτε λόγω κούρασης και απογοήτευσης από το Κύπελλο, είτε λόγω του +17 που είχε.. Προφανώς λόγω και των δύο.

Μακάρι να "επανέρθει" ο Ουάσινγκτον...
grigoris
Λογικό ως ένα βαθμό η Σιένα να ήταν κάπως κουρασμένη και επαναπαυμένη αλλά πιστεύω πως το χτεσινό παιχνίδι έδειξε πως με μια καλύτερη εμφάνιση στην Πυλαία μπορούσαμε να χτυπήσουμε την πρόκριση.Πάντως τους Σιένους δεν τους είδα και πολύ χαλαρούς ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση,το κάνανε το παιχνιδάκι τους.Όντως οι Αμερικανοί δεν βοήθησαν επιθετικά χτες (ελπίζω να μη γίνει καμία στραβή και κρατήσουμε τον Μπρέμερ για το πρωτάθλημα αντί του Ουάσιγκτον) αλλά ήταν πολύ καλός ο Χαριτόπουλος,ο Όστοϊτς (παρ'όλο που δείχνει 50άρης) και ο Σκεπάνοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο.Και ένα τελαυταίο:Ο ΑΓΑΔΑΚΟΣ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ???????ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΛΕΟΝ!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Στη θέση του θα έστελνα μια ευχαρηστήρια επιστολή στους κύριους Εζέ,Μπάξτερ και Μπόισα που τον άφησαν να βάλει τους πόντους αυτούς biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
thrylos7
Πράγματι χθες ήταν τραγικός, μπάλες φεύγαν από τα χέρια του, λάθος κινήσεις, πολλά πράγματα. Αντιθέτως, πέτυχε.. τα δύσκολα καθώς τα καλάθια του ήταν λίγο περίεργα.

Όχι και άσχετος όμως...
grigoris
Άσχετος δεν ήταν ,με καλές προοπτικές ξεκίνησε.Αλλά το πολύ το χαμαλίκι και ο πολύς ο πάγκος περνάει στο αίμα σου τελικά.Τώρα προσωπικά όποτε τον βλέπω στο παρκέ μου σηκώνεται η τρίχα.Βέβαια δεν φτάνει το επίπεδο του Κούβελα αλλά... (ρε αυτή η ομάδα με τις αγαθοεργίες της!!!)
nikefalin
QUOTE(grigoris @ Feb 15 2007, 05:30 PM) *
Άσχετος δεν ήταν ,με καλές προοπτικές ξεκίνησε.Αλλά το πολύ το χαμαλίκι και ο πολύς ο πάγκος περνάει στο αίμα σου τελικά.Τώρα προσωπικά όποτε τον βλέπω στο παρκέ μου σηκώνεται η τρίχα.Βέβαια δεν φτάνει το επίπεδο του Κούβελα αλλά... (ρε αυτή η ομάδα με τις αγαθοεργίες της!!!)

Μην ξεχνάς Γρηγόρη ότι η ομαδάρα έχει παράδοση στις...αγαθοεργίες...Ζήσης Τσέκος, Πέρι Κάρτερ (καλά αυτός είχε έρθει στην εποχή της τρελής αφραγκίας), Φρεντερίκ Βαίς, Αφοί Κατσίκη...και βέβαια Η αγαθοεργια (με όλη τη σημασία της λέξης)..το διαβατήριο του Νεστέροβιτς (μιας και δεν έπαιξε καθόλου)

Νίκος
grigoris
Θυμήσου Νίκο όταν συναντηθούμε να έχεις μαζί σου χαρτομάντιλα γιατί με τις περιπτώσεις που μου θύμησες με έπιασαν τα κλάματα!!! shot.gif shot.gif shot.gif
nikefalin
QUOTE(grigoris @ Feb 15 2007, 11:58 PM) *
Θυμήσου Νίκο όταν συναντηθούμε να έχεις μαζί σου χαρτομάντιλα γιατί με τις περιπτώσεις που μου θύμησες με έπιασαν τα κλάματα!!! shot.gif shot.gif shot.gif

Καλά τι να πούμε κι εμείς ...., Μίλος Μπάμπιτς, Βασίλης Λανές, Τζακ Χάλει, Νικ Ντόνοβαν, Μάρκους Λίμπερτι ( α ρε Τζούροβιτς, σ'άρεσε κιόλας),Πιούκας (αυτός που παραλίγο να ρίξει κατηγορία), Άντριαν Πενλαντ (την αξίζει τη θέση στην κατηγορία της αγαθοεργίας), Ραμόν Ρίβας (έτσι όπως έπαιζε)...
Θα πας στον Πανελλήνιο ?
grigoris
Αυτές τις μέρες είμαι τραυματίας στο πόδι (α ρε άτιμο μπασκετάκι τι τραβάω για την πάρτη σου) και δεν ξέρω.Αν η κατάσταση το επιτρέψει είναι πιθανόν.Εσύ Μαρούσι κλασικά?
nikefalin
QUOTE(grigoris @ Feb 16 2007, 10:11 AM) *
Αυτές τις μέρες είμαι τραυματίας στο πόδι (α ρε άτιμο μπασκετάκι τι τραβάω για την πάρτη σου) και δεν ξέρω.Αν η κατάσταση το επιτρέψει είναι πιθανόν.Εσύ Μαρούσι κλασικά?

Περαστικά φίλε...διαστρεματάκι ή τίποτα πιο σοβαρό ?
Εγώ αν προλάβω αύριο θα χω εργολαβίες, Μαρούσι, ΟΑΚΑ και ο Θεός να μας έχει καλά εμάς τους φιλάθλους του καναπέ biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.