Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ντενβερ-Γιουτα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Air and King
denv1-sm.gif(4) vs jazz-sm.gif(5)

Σχολια για την σειρα.
Air and King
Ωραια σειρα!
Θα γινει σκληρη μαχη και βεβαια τα φωτα θα εστιασουν πανω στον Ντερον και στον Μπιλαμπς ενω ενδιαφερον θα εχουν οι μαχες μεσα στην ρακετα μεταξυ Νενε-Μαρτιν-Αντερσεν εναντιον Μπουζερ-Μιλσαπ-Οκουρ..Υπαρχουν προδιαγραφες να πεσει ωραιοτατο "ξυλο"..

Το Ντενβερ εχει ενα ελαφρες προβαδισμα για μενα και η Γιουτα μια πολυ σκληρη εδρα με ενα εξαιρετικα θορυβωδες κοινο...

Προβλεψη:4-3 Ντενβερ...
duncan21
Ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα εδω.Οπως ειπε και ο Αir μεσα στη ρακετα αναμενεται να εχουμε αρκετο ξυλο.Θεωρω οτι το προβαδισμα το εχουν οι Ναγκετς για τον εξης λογο:εστω οτι οι front lines των δυο ομαδων ειναι ισοδυναμες,στην περιφερεια οι Ναγκετς εχουν σαφεστατο προβαδισμα με το τριο Μελο,Μπιλαπς και τον τρελο-Σμιθ ενω οι Τζαζ τους Ουιλιαμς,Μαιλς,Μαθιους και Κορβερ.Αν κολλησει ο Ουιλιαμς(στα playoffs ειναι ακομη καλυτερος σε σχεση με τη regular season) δε νομιζω οτι οι υπολοιποι μπορουν να ανταπεξελθουν στα δυσκολα.

Προβλεψη:4-2 για τους Ναγκετς
captain charisma
ντενβερ στα 7 παιχνιδια

στον ασσο θα εχουμε μια ενδιαφερουσα μονομαχια μεταξυ μπιλαμπς-ντερον, οπως περσι μπιλαμπς-πολ και ο τσονσι τον ειχε κερδισει κατα κρατος σε ολη τη σειρα..ενδιαφερον θα εχει να δουμε πως θα σταματησει η γιουτα τον καρμελο. οσο για τη ρακετα οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω θα κρινει πολλα στη σειρα..
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Apr 15 2010, 20:37 ) *
ντενβερ στα 7 παιχνιδια

στον ασσο θα εχουμε μια ενδιαφερουσα μονομαχια μεταξυ μπιλαμπς-ντερον, οπως περσι μπιλαμπς-πολ και ο τσονσι τον ειχε κερδισει κατα κρατος σε ολη τη σειρα..ενδιαφερον θα εχει να δουμε πως θα σταματησει η γιουτα τον καρμελο. οσο για τη ρακετα οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω θα κρινει πολλα στη σειρα..


Κι εδω θα συμφωνησω μαζι σου. Το μονο που με προβληματιζει σχετικα με αυτη την προβλεψη ειναι οτι οι Ναγκετς ειναι πεσμενοι τον τελευταιο καιρο χωρις τον Καρλ στον παγκο και οτι αν το πλεονεκτημα εδρας χαθει, ειναι πιο δυσκολο να γυρισει η σειρα στη Γιουτα απ οτι σε καποια αλλη εδρα πιθανου αντιπαλου.
a bullet for your head
Στην κανονικη περιοδο οι Ναγκετς πηραν τον αερα των Τζαζ νικωντας τους 3-1.
Μαλιστα στη μοναδικη τους ηττα δεν επαιξαν οι Καρμελο & Μπιλαμπς...

Απ την αλλη ομως υπαρχουν ορισμενα ζητηματα..
1ον,ποσο θα επηρρεασει την ομαδα στα πλει-οφς η κατασταση(απουσια?),του κοουτς Καρλ?
2ον,σε τι κατασταση θα βρεθει ο Μαρτιν,μιας & επεστρεψε απο τραυματισμο?
3ον,θα βελτιωθουν στην αμυνα?Καθως οι 102.4π που δεχονταν ανα παιχνιδι,δεν ειναι & τοσο ''ελπιδοφορο'' νουμερο για πλει-οφς..
Οι Τζαζ προβληματιζονται απ τη κατασταση των Κιριλενκο & Μπουζερ...για τους οποιους υπαρχει ερωτηματικο για το εαν θα αγωνιστουν στο 1ο ματς..λογω τραυματισμων.




koutsou10
δυσκολα αυτη η σειρα θα παει σε λιγοτερα απο 7 παιχνιδια κατα την γνωμη μου...
για μενα παντως το προβαδισμα το εχουν στην γιουτα αν κ εφοσον βεβαια ειναι υγειης οπως αναφερει πιο πανω ο φιλος μπουλετ...το ντενβερ φετος δεν με πειθει κ ειδικα με τα τελευταια τεκτενομενα...
benchwarmer
Με τον Καρλ στον παγκο, θα ελεγα Ντενβερ και ευκολα.. Τωρα ειναι πολυ μπερδεμενα τα πραγματα. Το Ντενβερ εξακολουθει να εχει καλυτερη ομαδα φυσικα, αλλα απεναντι σε εναν απο τους κορυφαιους προπονητες δεν μπορεις να πας με αυτοματο πιλοτο.. Πολυ σκληρη σειρα παντως, θα δουμε ωραια πραγματα...
Hoff
Η Γιούτα αν καταφέρει να κλέψει ένα από τα δύο πρώτα ματς της σειράς τότε πιστεύω ότι θα καταφέρει να περάσει. Το Ντένβερ δείχνει πολύ αδύναμο εκτός έδρας μετά την απουσία του Καρλ (γενικά είναι πεσμένο βέβαια) ενώ συν τοις άλλοις, η Γιούτα έχει πολύ δυνατή έδρα. Πολύ αμφίρροπο ζευγάρι και αυτό, όπως όλα της Δύσης άλλωστε (ακόμα και το Lakers - Thunder είναι αμφίρροπο ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για το ζευγάρι 1-8 και Πρωταθλητές εναντίον Πρωτάρηδων).

nikolas12
Πολυ ενδιαφερουσα σειρα με δυο πολυ καλες ομαδες.Κατα την γνωμη μου θα περασουν οι Ναγκετς με 4-3.
captain charisma
http://www.sport-fm.gr/article/225771

απ οτι φαινεται ο κιριλενκο χανει το πρωτο γυρο των πλειοφς
duncan21
Λιγο δυσκολα τα πραγματα στο μαρκαρισμα του Μελο για τους Τζαζ.Ποιος θα τον αναλαβει;Ο Μαιλς;Σαφες προβαδισμα για τους Ναγκετς,
Johnaros
Μάλλον το πιο αμφίρροπο ζευγάρι τον Πλέι-Οφ.
Το Ντένβερ έχει καλύτερο υλικό, όμως είναι η κατάσταση του Καρλ που ανησυχεί, και δεν έχουν δείξει σταθερότητα στην ρέγκιουλαρ σίζον, χάνοντας από όλες τις απαράδεκτες ομάδες (Κινγκς, Νικς, Κλίπερς κλπ).
Στα τελευταία παιχνίδια βέβαια, ήταν απαθείς, όπως οι Λέικερς.
Με αυτά και με αυτά, έχασαν την 2η θέση, που θεωρητικά ήταν ο στόχος.
Από την άλλη ούτε η Γιουτα έδειξε σοβαρότητα.
Στην ρακέτα θα γίνουν ομηρικές μάχες μεταξύ Nene-Birdman Andersen-Martin και Boozer-Millsap-Okur. Ειδικά Νενε και Μπούζερ είναι από τους δυνατότερους παίκτες στο ΝΒΑ. Και ο Μίλσαπ είναι πάρα πολύ καλός ως 6ος παίκτης.
Στην περιφέρεια υπερέχουν σαφώς σε ποσότητα οι Νάγκετς.

Πολλά θα κριθούν: Στην μάχη Μπίλαπς - Ντερόν, και στην απόδοση του JR Smith.

Πρόβλεψη: 4-3 Νάγκετς. Για τον Καρλ.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 16 2010, 02:27 ) *
Οι Τζαζ προβληματιζονται απ τη κατασταση των Κιριλενκο & Μπουζερ...για τους οποιους υπαρχει ερωτηματικο για το εαν θα αγωνιστουν στο 1ο ματς..λογω τραυματισμων.

Απων τελικα απ'αυτη τη σειρα των παιχνιδιων & για τουλαχιστον 2 εβδομαδες ο Αντρει Κιριλενκο..
http://www.sbnation.com/2010/4/16/1426195/...zz-nba-playoffs

Οσον αφορα τον Μπουζερ,θα αποφασιστει τη τελευταια στιγμη το εαν θα αγωνιστει στο 1ο παιχνιδι της σειρας..
http://sports.espn.go.com/nba/playoffs/201...tory?id=5099602

Νομιζω οτι ολοι εκει στη Γιουτα θα πρεπει μαλλον να.... hammer.gif ...τα κεφαλια τους που εχασαν το τελευταιο ματς της κανονικης περιοδου...γιατι αν κερδιζαν,θα 'παιζαν τωρα με τους Μπλειζερς & με αποντα τον Μπραντον...

Βλεπω προκριση των Ναγκετς με 4-2..
aegeansheed
Συμφωνώ κι εγώ και περιμένω να παρακολουθήσω αυτό το ζευγάρι περισσότερο απ' όλα (μαζί με το PHO-POR) στον πρώτο γύρο. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις του Carisma και duncan21 σχετικά με το mismatch του Carmelo με τους αμυντικούς της Jazz. Δεν έχω ιδέα ποιον θα σκεφτεί να ρίξει πάνω του ο Mr. Huge Hands. Είναι ίσως το 1 από τα 2 πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς.

Στο άλλο που αναφέρεται περί μονομαχίας Deron-Big Shot είναι καθαρά mind game. Ο Billups είναι δοκιμασμένος τόσα χρόνια στους Pistons. Είναι big game time player και το απέδειξε και πέρυσι κόντρα στον Paul ότι δεν σκέφτεται τη σύγκριση, αλλά είναι εκεί για την ομάδα του συγκεντρωμένος και δυνατός. Ο Billups είναι σχεδόν σίγουρο ότι στα playoffs ανεβαίνει και εξισώνεται στο επίπεδο Α+ των top point guards της κανονικής διάρκειας (Nash, Deron,Paul και Kidd φέτος), όπως κάνει κάθε χρόνο.
Αν κάνει το λάθος ο Deron να μπει στη σκέψη της σύγκρισης "ποιος είναι ο καλύτερος" και να κάνει αυτό που λένε "trying too much" θα μειώσει τις πιθανότητες της ομάδας του για κάτι καλό. Πρέπει να παίξει πιστεύοντας ότι είναι ο καλύτερος pg αυτή τη στιγμή.

Δεν έχω δει μεταξύ τους παιχνίδι φέτος για να κάνω πρόβλεψη. Θα έχω άποψη στο game1.
Ginobili
Εγώ έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση τους Τζαζ από το Ντένβερ,άν έπαιζε και ο Κιριλένγκο ο οποίος είναι από τους πλέον κατάλληλους αμυντικούς σε όλο το ΝΒΑ για να αναλάβει τον Καρμέλο,θα είμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα πέρναγαν οι μορμόνοι.Ακόμα κι έτσι όμως...εγώ τους δίνω τον 1ο λόγο γιατί περιμένω πολλά από τον Ντερόν.Αυτός είναι κατά την γνώμη μου ο κομβικός παίκτης της σειράς.
4-3 ή 4-2 υπέρ των Τζαζ
Leon_cp3
Το θέμα είναι να μη χάσει στην έδρα του το Ντένβερ ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια.Με τις εμφανίσεις που είδαμε φέτος εκτός έδρας θα έχει μεγάλο πρόβλημα να περάσει έστω και μία φορά από τη Γιούτα.Αν πάρει τα δύο πρώτα θα πάει χωρίς άγχος.
Η πρόβλεψη μου είναι 4-3 με τους Νάγκετς να παιρνούν δύσκολα.
Επίσης όσο αναφορά τον Καρλ που θα απουσιάζει,να προσθέσουμε ότι αυτό είναι ένα βάρος ακόμα στην πλάτη του Μπίλαπς.Είναι το μυαλό αυτής της ομάδας,και αρκετές φορές θα κλιθεί να αποφασίσει αυτός πως θα λειτουργήσουν τα συστήματα.Οψόμεθα...
il postino
το μονο αρνητικο με τους ναγγετς ειναι το θεμα με τον κοουτς! απο κει και περα , οι τζαζ μου δινουν την εντυπωση οτι δε μπορουν να χτυπησουν σε σειρα αγωνων μια ανταγωνιστικη ομαδα της δυσης. εχουν ρεκορ κανονικησ περιοδου στη δυση 31-21 και περιφερειας 8-8 , σε συνδιασμο με την καλη εδρα που εχουν και με το λιγο που τους εχω δει σε αυτο το συμπερασμα καταληγω.

αν ο καρλ ηταν κομπλε δε θα εκανε καμια εντυπωση ενα σουιπ!

εστω και δυσκολα οι ναγγετς θα προχωρησουν!

υ.γ το ματσαρισμα μπιλαπς-ουιλιαμς θα ναι το πιο ενδιαφερον point της σειρας.
Air and King
QUOTE(il postino @ Apr 17 2010, 16:27 ) *
αν ο καρλ ηταν κομπλε δε θα εκανε καμια εντυπωση ενα σουιπ!



υ.γ το ματσαρισμα μπιλαπς-ουιλιαμς θα ναι το πιο ενδιαφερον point της σειρας.

Δεν θα υπηρχε καμια περιπτωση για σουιπ!Η Γιουτα εχει ενα απο τα πιο θορυφωδη κοινα στο ΝΒΑ.Οι μορμονοι ειναι οτι κοντινοτερο στους Ευρωπαιους..Ακομα και περυσι που τερματισαν 8οι πηραν ενα ματς απο τους Λεικερς...Σουιπ σε καμια των περιπτωσεων..
Το ποσο καλη ομαδα ειναι Γιουτα φαινεται!


Ανεξαρτητου τι θα γινει στην σειρα ο Ντερον Γουιλιαμς (και μετα την φετινη χρονια και τους τραυματισμους του αντιπαλου δεους του Κρις Πολ) ειναι και επισημα ο κορυφαιος Πλειμεικερ του Πλανητη..Εκπληκτικος παιχτης!
Igor
Πραγματικα ποτε δεν ειμουν φαν του ΝΒΑ, αλλα λατρευω οταν ερχεται αυτη η περιοδος. Ουτε πολλα παιχνιδια θα δω, ουτε με ενδιαφερει πολυ ποιος θα προκριθει.

Απλα λατρευω οταν αρχιζει το πραγματικο μπασκετ, να διαβαζω τις αποψεις ολων των παιδιων του φορουμ. Μιλαμε για πολυ υψηλη ποιοτητα. Συνεχιστε ετσι !

Το εγραψα εδω γιατι δεν ηξερα που αλλου να το γραψω, και αυτο το τοπικ ειναι το πιο 'δημοφιλες'...
Razorblade Fish
1-0 oι Ναγκετς με εντυπωσιακο Καρμελο.Μετα τον ΑΚ η Γιουτα χανει και τον Οκουρ και πλεον η σειρα αποκτα ξεκαθαρο φαβορι...
aegeansheed
QUOTE(Razorblade Fish @ Apr 18 2010, 09:38 ) *
1-0 oι Ναγκετς με εντυπωσιακο Καρμελο.Μετα τον ΑΚ η Γιουτα χανει και τον Οκουρ και πλεον η σειρα αποκτα ξεκαθαρο φαβορι...


Αυτό ήταν ό,τι σκόπευα να γράψω και πιθανότατα θα ήταν το τελευταίο μου post στο topic. Κατάφερα να δω το 1ο ημίχρονο. Ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε οι περισσότεροι. Ο Melo δε μπορούσε να αντιμετωπιστεί (όσο έβλεπα ήταν ο Miles πάνω του). Είχε ξεκινήσει με 9 πόντους στο πρώτο 7λεπτο και έτσι πρέπει να το συνέχισε και στο Β' ημίχρονο. Κατέληξε να κάνει career playoff scoring game με τους 42.
Πραγματικά fish όταν είδα τον Okur να κουτσαίνει, σκέφτηκα "Ok, πάμε για ένα αξιοπρεπές 4-1, άντε 4-2 στην καλύτερη".
Johnaros
126 έβαλαν σε ομάδα που παίζει άμυνα...
Πολύ καλό παιχνίδι μάλλον ατομικά από Μέλο-Σμιθ.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να το δω πουθενά.
Ο Καρμέλο έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoff με 42 και ο Σμιθ έβαλε 18 από τους 20 στην 4η περίοδο (στην οποία πήραν το ματς η Νάγκετς) και μάλιστα 11 συνεχόμενους.
Χάνοντας και τον Οκούρ η Γιούτα μόνο με ένα μικρό θαύμα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από το 4-2.
Εκτός αν ο Κουφός αρχίσει να βάζει 40ρες. smiley.gif
Aegeanshead, πού το είδες;
GK_23
Πολύ άσχημα τα νέα για τους Τζαζ...
Ο τραυματισμός του Οκούρ είναι στον αχίλλειο τένοντα και ο Τούρκος πάει για χειρουργείο 68.gif
http://www.deseretnews.com/article/7000255...ml?s_cid=rss-43
Ginobili
QUOTE(sixama23 @ Apr 18 2010, 22:56 ) *
Πολύ άσχημα τα νέα για τους Τζαζ...
Ο τραυματισμός του Οκούρ είναι στον αχίλλειο τένοντα και ο Τούρκος πάει για χειρουργείο 68.gif
http://www.deseretnews.com/article/7000255...ml?s_cid=rss-43

Κρίμα...τώρα είναι αναγκασμένοι να παλέψουν με ελλιπής front line...να δω τι θα πρωτοκάνουν ο Μπούζερ με τον Μίλσαπ...
a bullet for your head
QUOTE(Ginobili @ Apr 19 2010, 20:07 ) *
Κρίμα...τώρα είναι αναγκασμένοι να παλέψουν με ελλιπής front line...να δω τι θα πρωτοκάνουν ο Μπούζερ με τον Μίλσαπ...

Αναμφισβητητα οι απουσιες των Κιριλενκο & Οκουρ ειναι πολυ σημαντικες..
Παρολα αυτα στη Γιουτα,ηδη εχουν ξεκινησει μια μινι ''εκστρατεια'' προκειμενου να προετοιμασουν ψυχολογικα τους Φεσενκο & Κουφο..
Ο Ντερον προσπαθει με τον τροπο τους να τους ανεβασει...
Ο Ματ Χαπρινγκ δηλωνει πως το ΝΒΑ ειναι μια λιγκα ευκαιριων...
Ενω ο κοουτς Σλοαν θα αναζητησει να ''αγορασει'' καποια αγωνιστικα λεπτα απ τους Φεσενκο & Κουφο...& μαλλον δεν σκοπευει να ξεκινησει μαζι τους Μπουζερ & Μιλσαπ..
http://www.deseretnews.com/mobile/article/...o-help-out.html

Το Ελληνικο ενδιαφερον ειναι σιγουρα εντονο...διοτι οι συγκυριες το 'φεραν ετσι,που ο Κουφος θα παρει τις πολυποθητες ευκαιριες του..
Και δεν στεκομαι τοσο στα προσωπα-μοναδες...ουτε θα συγκρινω τον Οκουρ με τον δικο μας..
Διοτι για τους Τζαζ σημασια εχει ο τροπος παιχνιδιου & η φιλοσοφια που εχει περασει ο κοουτς Σλοαν...& αυτη δεν νομιζω οτι θα αλλαξει..
Απο κει & περα το ζητουμενο ειναι αν οι Φεσενκο(εχει 3 χρονια στη λιγκα),& Κουφος(εχει 2 χρονια στη λιγκα),θα κανουν σωστα τις δουλειες που θα τους ζητηθουν & εαν θα ανταποκριθουν στους ρολους τους...

Οι Τζαζ σιγουρα δεν μπορουν να προβαλλουν ως το φαβορι της σειρας,ομως με τη χρησιμοποιηση των 2 νεαρων ψηλων & το ''ριξιμο τους στα βαθια'',μονο οφελη πιστευω οτι θα αποκομμισουν..

Κωστακη...ευκαιριες δεν αναζητουσες?
Here we go...
Razorblade Fish
O Φεσενκο ξεκινησε πενταδα,ολα δειχνουν οτι ο Κουφος ειναι ξεκαθαρα ο τελευταιος ψηλος στο rotation.Δυσκολα τα πραγματα για τον Κωστα,2 χρονια στη Γιουτα μαλλον χαμενα που τον πανε πισω.Να δουμε πως θα επιλεξει να κινηθει το καλοκαιρι.Και αυτος και η Γιουτα...
viperbite
QUOTE(Razorblade Fish @ Apr 20 2010, 06:53 ) *
O Φεσενκο ξεκινησε πενταδα,ολα δειχνουν οτι ο Κουφος ειναι ξεκαθαρα ο τελευταιος ψηλος στο rotation.Δυσκολα τα πραγματα για τον Κωστα,2 χρονια στη Γιουτα μαλλον χαμενα που τον πανε πισω.Να δουμε πως θα επιλεξει να κινηθει το καλοκαιρι.Και αυτος και η Γιουτα...

Ξεκινησε τον Φεσενκο που ομως δειχνει οτι δεν τον εμπιστευεται ουτε αυτον
Razorblade Fish
QUOTE(viperbite @ Apr 20 2010, 06:55 ) *
Ξεκινησε τον Φεσενκο που ομως δειχνει οτι δεν τον εμπιστευεται ουτε αυτον

Για να τον ξεκιναει σιγουρα τον εμπιστευεται περισσοτερο απο τον Κουφο,δεν συμφωνεις;Ο Ντερον διαστημικος μεχρι στιγμης...15 ποντοι χωρις χαμενο σουτ και 4 ασσιστ...
viperbite
QUOTE(Razorblade Fish @ Apr 20 2010, 07:11 ) *
Για να τον ξεκιναει σιγουρα τον εμπιστευεται περισσοτερο απο τον Κουφο,δεν συμφωνεις;Ο Ντερον διαστημικος μεχρι στιγμης...15 ποντοι χωρις χαμενο σουτ και 4 ασσιστ...

viperbite
Ντερον και Μπουζερ κανουν πλακα απεναντι στην ανυπαρκτη αμυνα των Ναγκετς. Ειδικα στην περιφερεια στο ροτεισιον η Γιουτα βγαζει ευκολα παικτη ελευθερο
Razorblade Fish
Φορτωθηκε με 5 φαουλ ο Ουκρανος και μπηκε ο Κουφος...Μεγαλο ντερμπυ,η Γιουτα ακομα κραταει...Πιστευω στο τελος θα χασει ομως.
viperbite
QUOTE(Razorblade Fish @ Apr 20 2010, 08:46 ) *
Φορτωθηκε με 5 φαουλ ο Ουκρανος και μπηκε ο Κουφος...Μεγαλο ντερμπυ,η Γιουτα ακομα κραταει...Πιστευω στο τελος θα χασει ομως.

Koυφος 2λ 2π. μεγαλο ματς η Γιουτα εβγαλε κρισιμους ποντους απο τον Κορβερ στο 3ο δεκαλεπτο
Razorblade Fish
QUOTE(viperbite @ Apr 20 2010, 08:56 ) *
Koυφος 2λ 2π. μεγαλο ματς η Γιουτα εβγαλε κρισιμους ποντους απο τον Κορβερ στο 3ο δεκαλεπτο

Και 1 ριμπαουντ παρακαλω και μαλιστα επιθετικο...Περασαν μπροστα οι Ναγκετς,99-98
viperbite
QUOTE(Air and King @ Apr 15 2010, 17:38 ) *
denv1-sm.gif(4) vs jazz-sm.gif(5)

Σχολια για την σειρα.

Παμε για μπαζερ μπιτερ? χαχαχα
Razorblade Fish
Μπραβο στη Γιουτα,τεραστια νικη...
viperbite
Τεραστια νικη για την Γιουτα σε ενα ματς που εξελιχθηκε σε θριλερ με τον Ντερον να κανει 33π. Οι Ναγκετς εχασαν καποιες σημαντικες βολες στο ραλυ των βολων στο τελος με Καρμελο και Μπιλαπς. Ο πρωτος αποβληθηκε με 6 φαουλ 3' πριν το τελος. Ο Κορβερ ηταν αυτος που εδωσε τις λυσεις οταν στο 2ο η αμυνα ειχε σφιξει πανω σε Ντερον και Μπουζερ, βαζοντας ενα μεγαλο 3ποντο και κερδιζοντας ενα σημαντικο επιθετικο φαουλ. Η σειρα παει στη Γιουτα τωρα και ολα δειχνουν οτι θα ειναι το πιο αμφιρροπο ζευγαρι του πρωτου γυρου
Leon_cp3
Καλά ρε 47 και 44 βολές αντίστοιχα;Τι έγινε;Όποιος το είδε ας πει μία... blink.gif
viperbite
QUOTE(Leon_cp3 @ Apr 20 2010, 09:37 ) *
Καλά ρε 47 και 44 βολές αντίστοιχα;Τι έγινε;Όποιος το είδε ας πει μία... blink.gif

Πολυ ξυλο φιλε μου ματσαρα φοβερη η Γιουτα σε καποια φαση κερδιζε με 14 και η Ναγκετς εκαναν ενα σερι 14-0 και το γυρισαν 3ωρες και 15 παιχνιδι ηταν
Ginobili
Τα έλεγα για την Γιούτα ότι είναι καλύτερη ομάδα....πολύ απλά γιατί όπως έγραψε και ο Air ο Ντερόν είναι ο καλύτερος play maker αυτή τη στιγμή στον κόσμο.Πολύ αυτοκρατορικός...πολύ αθλητικός...πολύ θεαματικός...πολύ ουσιαστικός
Air and King
Το Ντενβερ σημερα παιζει ισως ολη τη χρονια..Δεν θα αποδρασουν ευκολα στην εδρα των μορμονων οι Ναγκετς..Μεγαλο ματς και αυτο σημερα..Δυσκολα τα πραγματα για τους Ναγκετς αν χασουν...
Με τον Ντερον σε πολυ καλη κατασταση(περιττο να πω οτι μου αρεσει 5 φορες πιο πολυ απο τον Στοκτον) η Γιουτα εχει τυχη να περασει...
big sak
τι γινετε ρε παιδια σημερα η σφαγη των ναγκετς απιστευτο τρελο ξυλο του μπουζερ στο νενε και δινετε επιθετικο, 3 συνεχομενες φασεις γιατους ναγκετς δοθηκαν επιθετικα
Leon_cp3
Πραγματικά κρίμα για τους Νάγκετς,πέραν του Μέλο κανείς άλλος δεν έδειξε ικανός για τα περσινά σε αυτή τη σειρά.Πλέον εκεί στο Ντένβερ πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τις κινήσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι γιατί το "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" δε τους βγήκε καθόλου φέτος.Οπωσδήποτε ψηλό καταρχάς.
Τώρα και να πάρει το επόμενο ματς δε δίνω σχεδόν καμία πιθανότητα να καταφέρει να πάρει διπλό στο 6ο.
Air and King
Δυσκολα τα πραγματα για το Ντενβερ...
Ο Καρμελο οντως ηταν πολυ μονος χθες ενω στην συνεντευξη τυπου εριξε "και το μπαλακι" στους συμπαιχτες του,οτι χρειαζεται βοηθεια.....

Η Γιουτα απο την αλλη εκμεταλευτηκε την εδρα της και πλεον σιγουρα κραταει την σειρα στα χερια της..Το κοινο της Γιουτα ειναι αυτο που οσο αφορα "τα" του ΝΒΑ δινει την μεγαλυτερη ωθηση εδω και χρονια.
a bullet for your head
Οι Τζαζ εχουν ανατρεψει τα εως τωρα εις βαρος τους δεδομενα & κρατουν τη προκριση στους ημιτελικους της Δυσης στα χερια τους.
Περαν του Ντερον που κανει πολυ καλες εμφανισεις & οδηγει την ομαδα του εκ του ασφαλους,& οι Μπουζερ-Μιλσαπ εχουν κερδισει τις μονομαχιες απ τους Μαρτιν-Νενε...ενω & ο birdman δεν ειναι καλος..
Συν οτι απ τους Ναγκετς δεν εχουν τραβηξει οι Τ.Ρ.Σμιθ & Αφφαλο..
Δεν μπορω να φανταστω τη σειρα αυτη να τελειωνει με 4-1...πιστευω οτι θα υπαρξει & συνεχεια..
duncan21
Νικη για τους Ναγκετς και μαλιστα χωρις τον Νενε στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα(ειναι αμφιβολλος για το επομενο παιχνιδι).Ο Μελο χθες δεν ηταν μονος του καθως οι Ναγκετς ειχαν ακομη 5 παικτες με διψηφιο αριθμο ποντων.Οπως εχουν τα πραγματα αυτη τη στιγμη θεωρω οτι η Γιουτα θα τελειωσει τη σειρα στο επομενο παιχνιδι δινοντας πιθανοτητες υπερ της 70-30.

Υ.Γ:Θεωρω οτι οι Ουιλιαμς και Μπουζερ ειναι υποδειγμα σοβαροτητας και αποτελεσματικοτητας κατα τη διαρκεια των τελευταιων 4 παρουσιων της Γιουτα στα playoff.Κανουν τη δουλεια τους πολυ καλα και με το παραπανω.Λιγοι ειναι αυτη που ανεβαζουν κατακορυφα την αποδοση τους οταν ερχονται τα δυσκολα.Ειδικα ο Ντερον ειναι απιστευτος.Το καλυτερο pg αυτη τη στιγμη στον κοσμο.Νομιζω οτι ειναι καπως υποτιμημενο διδυμο στο nba ενω αξιζουν περισσοτερα.
a bullet for your head
Επιτελους το σαπορτινγκ-καστ του Μελο τα πηγε καλα...ειδικα ο Τ.Ρ.Σμιθ & οι ψηλοι Μαρτιν-Αντερσεν..
Δεν θα μπορουσα να φανταστω αυτη τη σειρα να τελειωνει τοσο προωρα...
Παρολο που τα προγνωστικα & η προιστορια ειναι υπερ των Τζαζ..(The Jazz have never lost a playoff series in which they led 3-1.),δεν θεωρω τους Ναγκετς τελειωμενους..

Και εδω λοιπον ενδιαφερουσα η σειρα.
Leon_cp3
Άντε να δούμε απόψε αν και εκτός είναι,οπότε δε περιμένω πολλά,είμαι ήδη απογοητευμένος για τον επικείμενο αποκλεισμό αλλά η ελπίδα λένε πεθαίνει τελευταία.
Μακάρι να βάλει καμιά 40άρα ο Μέλο να βοηθήσουν λίγο και Μπίλαπς,Σμιθ μπας και γίνει το μικρό θαύμα.
Ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με Νένε.
Leon_cp3
Και όντως τα πράγματα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα περιμέναμε μετά το break των Τζαζ. Οι Νάγκετς δε θα έκαναν διπλό ακόμα κι αν έπαιζαν 20 παιχνίδια ακόμα και φυσιολογικά ήρθε ο αποκλεισμός.Μεγάλα κουράγια και βοήθειες απ'όλους τους Μορμόνους σε μία σειρά μάλιστα που έλειπαν Κιριλένκο-Οκούρ.Ίσως ο κύκλος ακόμη μίας ομάδας (μετά τους Μάβς που είδαμε χθες) κλείνει κι αυτός κάπου εδώ και οι Νάγκετς το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνουν μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές που μπορούν να τους οδηγήσουν ψηλότερα από τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ετών.
koutsou10
QUOTE(Leon_cp3 @ May 1 2010, 12:43 ) *
Και όντως τα πράγματα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα περιμέναμε μετά το break των Τζαζ. Οι Νάγκετς δε θα έκαναν διπλό ακόμα κι αν έπαιζαν 20 παιχνίδια ακόμα και φυσιολογικά ήρθε ο αποκλεισμός.Μεγάλα κουράγια και βοήθειες απ'όλους τους Μορμόνους σε μία σειρά μάλιστα που έλειπαν Κιριλένκο-Οκούρ.Ίσως ο κύκλος ακόμη μίας ομάδας (μετά τους Μάβς που είδαμε χθες) κλείνει κι αυτός κάπου εδώ και οι Νάγκετς το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνουν μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές που μπορούν να τους οδηγήσουν ψηλότερα από τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ετών.


σε αλλη μια σειρα επεσα μεσα... smiley.gif
μεχρι κ περυσι οι ντενβερ πηγαν μεχρι τελικους δυσης επειδη ηταν στην καλυτερη δυνατη κατασταση που μπορουσαν να ειναι,φετος δεν επιασαν ουτε το μισο αυτης της καταστασης κ δικαια αποκλειστηκαν απο την ελλειπης ομαδα της γιουτα!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.