Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2012-2013 NBA 6th Man of the Year
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
duncan21
Η διαδικασία γνωστή.Ψηφίστε και γράψτε 2 λόγια αν θέλετε γιατί εγώ βαριέμαι.

Ηonorable mentions: Gordon Hayward, Ray Allen, Mike Dunleavy, Andre Miller, Andray Blatche, Corey Brewer.
Pierce
Ο smith δεν έχει ανταγωνισμό λογικά.
SteveNashidis
Θα ψήφιζα τον Lou Williams των Atlanta αλλά ατύχησε και τραυματίστηκε και δεν μπήκε καν στη λίστα του Duncan !
Δίλημμα ανάμεσα σε Crawford και Jr Smith ..... biggrin.gif
SG3ptshooter
j-kidd13
Νομιζω οτι το βραβειο παιζει ξεκαθαρα αναμεσα σε σμιθ και κροφορντ...
Ισως σμιθ...Παντως εξαιρετικη σεζον κανει και ο ρεντικ και ισως ειναι βασικος υποψηφιος για πιο βελτιωμενος παικτης.
GMF80
Αν και fan των Knicks και το λογικο να έλεγα JR Smith λέω Jamal Crawford δαγκωτό!
Nuntius
Ήμουν ανάμεσα σε Kevin Martin και Jarret Jack αλλά τελικά επέλεξα τον Kevin.
Magnus92
Δυστυχως λογω χρονου, δεν εχω δει και παρα πολυ ΝΒΑ φετος ...

Απ οσα εχω δει ομως, νομιζω οτι ο JR δεν εχει αντιπαλο...
Ειχα ενα μικρο διλημα, οσον αφορα τον Κροφορντ, αλλα τελικα JR δαγκωτο laugh.gif !
aegeansheed
Ήμουν ανάμεσα στον πάγκο των Clippers και τον Earl. Οπότε Earl. Απίστευτο αν σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο buzzer beatin winning shot στην καριέρα του ήταν αυτό με τους Bobcraps. Φέτος είμαι knicksfan και Εarlfan και γουστάρω που είναι ο Μέλο στην ομάδα του Μέλο ό-ταν-ο-με-λο-δεεεεεν-ειν-ε-δώ....

Anaz
Αναμεσα σε Σμιθ και Τζακ. Θα ψηφισω Τζακ γιατι του'χω κι αδυναμια..
morfi
Τρεις είναι αδιαμφισβήτητα οι βασικοί υποψήφιοι: Κέβιν Μάρτιν, Τζαμάλ Κρόφορντ και Τζ. Αρ. Σμιθ. Το βραβείο δύσκολα θα ξεφύγει να πάει άλλου. Η διαφορά τους είναι πως οι Μάρτιν και Κρόφορντ έπαιζαν (και γιατί όχι ακόμη) σε all-star επίπεδο. Ο Σμιθ ποτέ δεν έφτασε τόσο ψηλά αλλά πλέον, στον ίδιο ρόλο με τους υπόλοιπους, προσφέρει τα ίδια. Αναμενόμενη δηλαδή η απόδοση για τους δύο παραπάνω, καλύτερος από ότι πολλοί περίμεναν στον ίδιο ρόλο που είχε πάντα ο Σμιθ.
Tobias Funke
Εύκολα Jack κι ας μην φαίνεται τόσο στους αριθμούς. Δεν έχω μετρήσει πόσα παιχνίδια έχουν πάρει στο τέλος οι Warriors αλλά είναι πολλά και με τη μπάλα στα χέρια του Jack. Είναι κι ο μόνος από τους βασικούς υποψήφιους που παίζει άμυνα πάνω από το μέσο όρο.
geo82
JR Smith
SoKRaM
Ρε παιδια τι JR Smith? Εχετε δει τον Jamal Crawford? Πιστευω ειναι με διαφορα απο τους υπολοιπουςο καλυτερος που ερχεται απο το παγκο.
koutsou10
κ εγω ημουν αναμεσα σε τζαμαλ κροφορντ κ τζαρετ τζακ κ ψηφισα τον περισσοτερο συμπαθητικο για μενα τζακ...

σιγουρα δεν εχει τους συμπαικτες του τζαμαλ κ ειναι αυτος που δημιουργει για τους συμπαικτες του αλλα κ παιζει αμυνα,δυσκολα θα μπορουσε να φανταστει καποιος να πηγαινει τοσο καλα οι γουοριορς κ χωρις αυτον δεν νομιζω πως θα το εκαναν...

ο τζ.αρ.σμιθ νομιζω οτι επειδη εχει συμπαικτες οπως ο κιντ κ ο φελτον που στηνουν πολυ καλα την ομαδα,παει καλα αλλα ειχε κ πολυ ασχημα ποσοστα οταν ελειπε ο καρμελο κ πηρε πολλες προσπαθειες παρολο που εβαλε ενα clutch σουτ αν θυμαμαι καλα κ αυτο παιζει σημαντικο ρολο για μενα.επισης κατα την γνωμη μου δεν ειναι ο παιχτης που ανεβαζει επιπεδο την νεα υορκη αλλα οτι εχει βελτιωθει κ το οτι ειναι περισσοτερο μυαλομενος στα σουτ κ στις ενεργειες που παιρνει ειναι κατι το εμφανης...
aegeansheed
Player season finder->

GS<10
GP>=50
P/G> 8
A/G>5

http://bkref.com/tiny/q7cad
T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Feb 20 2013, 23:59 ) *
Player season finder->

GS<10
GP>=50
P/G> 8
A/G>5

http://bkref.com/tiny/q7cad



Αν και ειμαι off topic, μολις εψαξα ποσοι παιχτες ερχομενοι κυριως απο τον παγκο εκαναν σεζον με νταμπλ-νταμπλ σε ποντους και ριμπαουντ. Το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο και αρκετα ενδιαφερον για εμας στην Ελλαδα...

part 2 της off-topic αναζητησης μου(γιατι μολις τωρα ανακαλυψα χαρη στο λινκ σου οτι μπορεις να κανεις τετοια ερευνα στο basketball-reference): Παιχτες που ερχομενοι απο τον παγκο σκοραραν πανω απο 20ppg. Ακομα πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα και αμεσα σχετιζομενο με το παραπανω.
Anaz
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 2 2013, 18:50 ) *
Αν και ειμαι off topic, μολις εψαξα ποσοι παιχτες ερχομενοι κυριως απο τον παγκο εκαναν σεζον με νταμπλ-νταμπλ σε ποντους και ριμπαουντ. Το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο και αρκετα ενδιαφερον για εμας στην Ελλαδα...

part 2 της off-topic αναζητησης μου(γιατι μολις τωρα ανακαλυψα χαρη στο λινκ σου οτι μπορεις να κανεις τετοια ερευνα στο basketball-reference): Παιχτες που ερχομενοι απο τον παγκο σκοραραν πανω απο 20ppg. Ακομα πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα και αμεσα σχετιζομενο με το παραπανω.
ε δε λες και τα αποτελεσματα μιας και το εκανες, να μας γλιτωσεις χρονο..?

Ψηφισα Τζακ.
HLR CENATION
Φετος λογο ΟΤΕ ειναι η χρονια που εχω δει περισσοτερο ΝΒΑ απο καθε αλλη.

Ημουν αναμεσα του δικου μου στους Κλιπερς Κροφορντ και του Τζακ.

Τελικα επελεξα Τζακ επειδη κανεις δεν τον περιμενε στην αρχη της χρονιας και ειναι βαρομετρο μαζι με τον Κερι για τους φετινους Γουοριορς.
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Mar 2 2013, 19:41 ) *
ε δε λες και τα αποτελεσματα μιας και το εκανες, να μας γλιτωσεις χρονο..?

Ψηφισα Τζακ.


Ηθελα να τα κρατησω για τον εαυτο μου για να υπαρχει μυστηριο και σασπενς! tongue.gif

Λοιπον, απο οσους παιχτες ερχονταν απο τον παγκο(max. 10 games started και min. 50 games played) μονο ενας εχει κανει νταμπλ-νταμπλ σε ποντους-ριμπαουντ! Ειναι ο Roy Tarpley τη σεζον 1987-88. Το μονο σχολιο που εχω να κανω για αυτον τον παιχτη ειναι οτι αν δεν ειχε μπλεξει με ποτο και ναρκωτικα, την Ελλαδα θα μπορουσε να τη δει μονο στον ημιτελικο του Μουντομπασκετ του Τοροντο...
Στο σκοραρισμα τωρα, πανω απο 20 ποντους ανα αγωνα ειχαν παρατηρηθει 4 φορες. 2 φορες το ειχε κανει ο Ricky Pierce(1989-90 και 1990-91 αν θυμαμαι καλα) και απο μια φορα ο Eddie Johnson(1988-89) και ο Xavier McDaniel(1989-90 αν δεν κανω λαθος).
Οι Tarpley, Johnson και Pierce ειχαν παρει το βραβειο του καλυτερου 6ου παιχτη τις χρονιες που ειχαν αυτες τις επιδοσεις(ο Pierce την πρωτη απ τις 2 χρονιες).
Το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι ολοι τους εχουν περασει απο την Ελλαδα!
Zephyr
Ψήφισα Jack, με πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με Crawford.
Όχι ότι δεν το αξίζει ο (εξαιρετικός) Crawford αλλά ο Jack δεν είναι απλά αυτό που χρειάζεται μια ομάδα που είναι σε τροχιά play off, είναι ο λόγος που οι Warriors είναι σε τροχιά play off. Μπορεί ο Curry να είναι star με τα όλα του και να πηγαίνει παρέα με τον έτερο star της ομάδας Lee τους Warriors σε μια εξαιρετική σεζόν, όμως ο Jack καλείται να υπερβάλει εαυτό κάθε φορά που τα ταλαιπωρημένα πόδια του Curry δεν τραβάνε. Και μέχρι στιγμής τα πάει άψογα.

ΥΓ. Είναι και ο JR Smith στα φαβορί αλλά η αστάθεια του με αποτρέπει από το να τον ψηφίσω. Έχει το ταλέντο να είναι 2ο βιολί επιθετικά σε οποιαδήποτε ομάδα αλλά με τα μυαλά που κουβαλάει αδικεί τον εαυτό του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.