Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atlanta Hawks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
aegeansheed
Atlanta Hawks




Ξεκινάμε το πρωί: πέντε βατόμουρα μόνο-χαλαρά,
(δεκατιανό δεν έχει)
ένα μαρουλάκι στο μεσημέρι,
κάνα-δυο κούμαρα για βραδινό.
-Κάνουν δίαιτα τα γεράκια;
--Κομμένα πια τα μπαμπάτσικα τα σάντουιτς που ξέραμε...






Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-18): 24-58

Leaders:
Πόντοι: Schröder 19.4
Ριμπάουντ: Dedmon 7.9
Ασσίστ: Schröder 6.2

Πιθανή 5άδα:
Young - Bazemore
Prince - Collins - Len







Πάγκος:
PG: Jeremy Lin, (Jaylen Adams)
SG: Tyler Dorsey, Daniel Hamilton
SF: Vince Carter, DeAndre' Bembry, Justin Anderson, (Alex Poythress)
PF: Omari Spellman, (Thomas Robinson)
C: Dewayne Dedmon, Miles Plumlee

Offseason moves
(Ουφφφφφ -ανάσα...)
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Trae Young (ανταλλαγή από DAL), Vince Carter (FA), Jeremy Lin (ανταλλαγή από BKN), Alex Len (FA), R.J. Hunter (FA), Daniel Hamilton (FA), Thomas Robinson (FA), Jaylen Adams (2-way), Alex Poythress (2-way), Carmelo Anthony (ανταλλαγή από OKC -περαστικός), Justin Anderson (ανταλλαγή από PHI), Thomas Robinson (FA-non guaranteed)
Draft Picks: Luca Doncic (#3, 1ος), Kevin Huerter (#19, 1ος), Omari Spellman (#30, 1ος), Devonte' Graham (#34, 2ος)
Έφυγαν: Dennis Schröder (ανταλλαγή σε OKC), Marco Belinelli (FA), Malcolm Delaney (FA), Luca Doncic (ανταλλαγή σε DAL), Carmelo Anthony (αποδεσμέυτηκε μετά την ανταλλαγή), Mike Muscala (ανταλλαγή σε PHI)

Προπονητής:
Lloyd Pierce: Έχει βγει και αυτός από τα στενά της Σάντα Κλάρα, μαζί με Τσε Γκεβάρα και Στηβ Νας. Πήρε πτυχίο στα "οικονομικά" και κάπου στην πορεία τον ανακάλυψε ο Lionell Hollins και τον τράβηξε μαζί τους στους Grizzlies. Αφού έφαγε το παραμύθι-όπως κι εμείς ότι μπορούν για Τελικούς Δυτικής, άλλαξε ομάδα και πέρασε μαζί με Brett Brown τα δύσκολα χρόνια των 76ers, μέχρι και πέρυσι. Έχει προέλθει μέσα από ρόλους στα τμήματα του players development, οπότε έχει ένα ενδιαφέρον η περίπτωσή του ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα δώσει κίνητρο σε ένα ρόστερ που δεν απέχει πολύ από εκείνο που διαχειριζόταν ως assistant στη Philly πέντε χρόνια πριν. Για νέους φιλόδοξους παίκτες μιλάμε, το ταβάνι θα το μάθουμε σύντομα.



Σχόλιο:
Η Ατλάντα έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παρτάρεις στις ΗΠΑ. Οι παίκτες που ταξιδεύουν εκτός έδρας έχουν σημειώσει μήνες πριν τις ημερομηνίες που παίζουν στην πόλη και προετοιμάζουν παρουσίες σε κλαμπάκια, d.j.λίκια, guest παρουσίες σε random mobile videos που καταστρέφουν καριέρες όταν τα ανακαλύψει το TMZ και λοιπά events. Α, έχει και τους Falcons στο Football, που κι εκείνοι βαδίζουν σε καταστάσεις αυτοκαταστροφής, μιμούμενοι τις κινήσεις του management του μπασκετικού παραρτήματος. O GM που αντικατέστησε τον Ferry λέγεται ο Travis Schlenk. Γιατί να τον θυμόμαστε; Δεν ξέρω, αν και δε φαίνεται να διαφέρουν μεταξύ τους πάρα πολύ: ο νέος άφησε τον Millsap να αποχωρήσει, έδωσε τον Dennis τον Λωρίδα έτσι για έναν first rounder του 2022, ναι... 4 χρόνια μετά, σύμφωνα με πρόχειρες προβλέψεις αναμένεται να εξακολουθεί να υφίσταται επαγγελματικό μπάσκετ στον Πλανήτη Γη, οπότε γιατί όχι. Το μοντέλο Sam Hinkie είναι εδώ, πιο επίκαιρο από ποτέ και για τους Hawks. Πέρυσι αποφάσισαν να τανκάρουν κι αυτοί, είχε καλό ντραφτ φέτος και ήταν αμαρτία να πουν όχι. Όταν διάλεξαν τον Doncic στο #3 σοκαρίστηκαν πολλοί, γρήγορα όμως έδειξαν ότι η πραγματική τους προτίμηση ήταν o Trae Young, τον οποίον πήραν στο σχετικό trade τη μέρα του draft. Αμφιλεγόμενη κίνηση, λόγω της αμφισβήτησης που υπάρχει στερεοτυπικά για έναν βραχύσωμο scoring point guard, που σουτάρει γενικά με short arc. Στο Summer League συνεχίστηκε η μουρμούρα λόγω αστοχίας, αλλά οι Hawks είχαν πλάνον να τον παίξουν όσο το δυνατό περισσότερο κι ας τα έσπαγε στην αρχή. Βελτιώθηκε παίρνοντας παιχνίδια και πλέον είναι σε φάση που στις 10 Οκτώβρη κέρδισε μόνος του τους Spurs στο Georgia Tech. Αυτά για όποιον δεν πιστεύει. Χάνει χρόνο.
Πλέον έχουν μαζευτεί αρκετά draft picks για τις επόμενες χρονιές. Το πλάνο περιλάμβανε και αυτό το objective. Μόλις 7 αθλητές υπήρχαν στο περσινό ρόστερ από το υπάρχον μπασκετικό δυναμικό. Κάνει κρα (ή "κα-κάαααααααα") ότι οι Hawks θα εστιάσουν στην ανάπτυξη Young και Collins κυρίως, δευτερευόντως σε Dorsey και Μπέμμ-μ("ου" σχεδόν άηχο)ρη, με τον πιο σταθερά ανερχόμενο Prince να αποτελεί τον bonding factor. Κανονικά δεν είναι να ασχολούμαστε με ένα franchise που μπορεί να του στρίψει και να διαλύσει εκ νέου την ομάδα αυτή 4 χρόνια μετά, επειδή δεν τους βγαίνουν τα λεφτά, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν.
Υπάρχει ένα ενδιαφέρον ερώτημα σχετικά με αν μας αρέσει ο Young και τί μέρος της συζήτησης στο ΝΒΑ είναι. Τί παίκτης μπορεί να γίνει; Οι συγκρίσεις με Jimmer Fredette θα υπάρχουν σε κάθε κακό ή άστοχο ματς. Έχει range, μπορεί να γίνει άραγε ένας μικρός Curry; Για να μην πούμε για την ιστορική απόφαση να προσπεραστεί το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγει στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. Όλα αυτά δίνουν πίεση. Ο Young όμως επιλέχθηκε για να οδηγήσει αυτήν την ομάδα από την πρώτη του μέρα με την φανέλα των Hawks. Θα τα καταφέρει;
Δεν βλέπω απαραίτητα κάποια ομάδα στην Ανατολική με περισσότερες πιθανότητες να έχει χειρότερο ρεκόρ, αλλά θα ήθελα να δω έναν εγωισμό και μια μάχη από αυτήν την ομάδα νέων παικτών να το παλεύει με στόχο να μη βγει τελευταία. "Για την Ατλάντα ρε γαμώτo". Ας είναι αυτή η πρώτη κατάκτηση με την προοπτική για κάτι ακόμα καλύτερο του χρόνου.

Πρόβλεψη: 25 ματς
Conference rank: 14οι

Κατά βάθος τον πάμε, κι ας πλησιάζουμε στο να γίνουμε κίνημα που θα μαζέψει υπογραφές για να κουρευτεί. Αλλά μετά αυτό πώς θα αντέχεται; Ρεζέρβα Γουίλεμ Νταφόε σε euro avant garde παραγωγή με ουγγαρέζικες ρίζες στο θέμα sad.gif


SG3ptshooter


Η κασέτα της ημέρας που δε θα δείτε εύκολα. Κάτι ώρες λες το χει άσχημα. wink.gif
benchwarmer
Το ρόστερ φέτος θυμίζει περισσότερο G-League... Οπότε τα ερωτήματα είναι άλλα:

- Θα είναι τυχεροί στην λοταρία ώστε να τους κάτσει το pick που θέλουν? Και τι θέλουν περισσότερο, τον Barrett ή τον Zion?
- Θα συνεχίσουν οι Mavs να είναι στοιχειωδώς καλοί, ώστε το top 5 protected pick τους (που ίσως θα καταλήξει γύρω στο 7-8 δηλαδή) να πάει κι αυτό στους Hawks?
- Μπορούν να προσελκύσουν κάποιον FA το καλοκαίρι που θα έχουν τεράστιο cap space? Προφανώς κάπου θα πρέπει υποχρεωτικά να το δώσουν, εννοώ αν υπάρχει κάποιος που (μαζί με το καλό pick) να άλλαζε άμεσα τις ισορροπίες.
- Είναι ο συμπαθέστατος Pierce ο κατάλληλος για να στήσει αυτό το ενδιαφέρον project από του χρόνου?

Για τα καθαρά φετινά, το μόνο ενδιαφέρον (πέρα από τις μικρές δόσεις Trae που θα παίρνουμε) είναι το τι ιστορικά ρεκόρ μπορεί να σπάσει ο Vince, ο οποίος κλείνει τα 42 τον Γενάρη...

SG3ptshooter


Πάμε μωρή άσουτη ψυχάρα, αν και την κλαίμε τη θεσούλα στην πεντάδα όπου να ναι. Κέρδισαν και τους Sixers τις προάλλες, με το καλό και οι Celtics μετά..
SG3ptshooter
QUOTE
Only four rookies in NBA history have averaged at least 17 points, seven assists and three rebounds per game: Oscar Roberston, Magic Johnson, Damon Stoudemire and Allen Iverson… Trae Young is currently averaging 16.9 points, 7.6 assists, and 3.3 rebounds.

A NOTABLE NUMBER FOR EACH TEAM
SG3ptshooter


Triple double o Young, ας ήταν οριακό ή ψιλοάστοχο, ήταν το πρώτο του, 33-20 wacko.gif ο Collins, μια καλή επιλογή στο πρώτο τους pick τον Ιούνη θα βοηθούσε πολύ μέχρι ξαναχάσουν τους πάντες.
aegeansheed
To πήρε πάνω του και αυτό. Ο rook της χρονιάς για την Ανατολική έστω, που δε θα χάσει ούτε το βραβείο του Μαρτίου για το 4/5. Ο Luka θα κάνει το απόλυτο. Τελευταίος που το έκανε το 6/6 ήταν ο Towns 3 χρόνια πριν.

SG3ptshooter
Λάθος thread ok, αλλά ανησυχώ πάρα πολύ που δεν έχεις ξεσπάσει ακόμα για άνοδο Bagley, άκου βέβαιο 6/6 ο Σλοβένος tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.