Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Minnesota Timberwolves
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
Pierce
Minnesota Timberwolves






Τσίρκο, σύντομα σε μια πόλη κοντά σας


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 47-35
Leaders (2017-2018):
Πόντοι: Jimmy Butler 22.2 - Karl-Anthony Towns 21.3 - Carmelo Anthony 16.2
Ριμπάουντ:Karl-Anthony Towns 12.3 - Taj Gibson 7.1 - Jimmy Butler 5.3
Ασσίστ: Jeff Teague 7.0 - Jimmy Butler 4.9 - Tyus Jones 2.8

Πιθανή 5άδα:
Teague Butler Wiggins Gibson Towns


Πάγκος:
PG: Derrick Rose, Tyus Jones
SG: Josh Okogie, James Nunnally
SF: Keita Bates-Diop, Luol Deng
PF: Anthony Tolliver
C: Gorgui Dieng, Justin Patton

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Karl-Anthony Towns ( ανανέωσε ) ,Josh Okogie (FA), Derrick Rose (ανανέωσε), Anthony Tolliver (FA), Keita Bates-Diop(FA) ,Luol Deng ( FA), James Nunnally(FA)

Draft Picks: Josh Okogie (#20, Πρώτος Γύρος), Keita Bates-Diop (#48, Δεύτερος Γύρος)

Έφυγαν: Jamal Crawford (FA) , Nemanja Bjelica (FA), Aaron Brooks (FA), Cole Aldrich (FA)

Προπονητής:

Tom Thibodeau

#LOL
Όταν είσαι και "President" (έμαθε καλά από τον Doc) και λες ότι δεν πουλάς τον παίκτη σου, αλλά ο ιδιοκτήτης λέει στους άλλους να μιλάνε με αυτόν για τον Butler, #τζίγκερσήκωπούλαφύγε μόνος σου.

Σχόλιο:

Φέρνοντας τον Butler πέρσι, ο οργανισμός ήθελε να μπεί σε win now mode, δίνοντας τους πολύ ταλαντούχους LaVine και Dunn (πέρα από τα υπόλοιπα). Κερδάτε το ψόφιο το Μέμφις κερδάς τους Νίκς, τους Κίνγκς, χάνεις από την Ιντιάνα κερδάς το Φοίνιξ, μόλις θα έρθει η Κυριακή...καλώς τα παιδιά. Έτρεξαν δύο σερί των 5 νικών και αυτό ήταν όλο. Πως να μην είναι στα κάγκελα ο Butler; Μαζί με τον Butler ήρθε και ο Taj, που καλός χρυσός Άγιος, αλλά έτσι παροπλίζεις τελείως τον εξαιρετικό Dieng. Μέσα στην σεζόν προστέθηκε και ο Rose, δείχνοντας κάποιες αναλαμπές αλλά πλέον μόνο το όνομα μένει ίδιο και ας είναι οριακά 30.

Ξέκλεψαν στο τέλος την τελευταία θέση για τα play offs (μάλλον τους την χάρισε το Ντένβερ), αλλά όπως έχει η κατάσταση το 7-8 στη δύση σημαίνει ότι πας για ψάρεμα κατά το Πάσχα που έχει δροσούλα ακόμα. Wiggins και ΚΑΤ σαφώς επηρεασμένοι από την άφιξη του Jimmy, είχαν πεσμένα νούμερα και πολλές φορές δεν έδειξαν να δένουν αρμονικά. Το max του Wiggins ίσως ήταν υπερβολή τελικά(65% στις βολές ρε μάστορα, μόνο αν είσαι ο Saq παίρνεις max). Για να είμαστε και λίγο πιο "χαλαροί" μαζί τους, η 3η θέση με την 8η ήταν 2 νίκες διαφορά, αν τις είχαν ίσως είχαμε διαφορετική κουβέντα τώρα, αλλά με το αν δεν γίνεται δουλίτσα.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά(; ), ο Butler στις 20/9 ζητάει trade γιατί βλέπει τον Maxαρισμένο και τον Χαϊδεμένο μέσα στη τρελίτσα χωρίς τσαγανό* και πρακτικά μέσα σε λιγότερο από χρόνο ενώ είχε έρθει σε έτοιμη ομάδα, να έχει γίνει αυτός το Νο1 (κάτι που προφανώς ούτε οι ίδιοι οι Wolves το θέλουν).



QUOTE
“KAT. KAT came at me. We’re up in practice and he said, “Anybody can get this work!” I said, “Do it to me.” That’s all that I said. I said, “Every time I get switched out onto you, you pass it.” I’m a competitor, I’m in here talking, come at me. If you score on me, I’m gonna tap you on your butt. You got the best of me — but you got to do it every time. Am I being tough on him? Yeah! Yeah, that’s who I am. I’m not the most talented player. Who’s the most talented player on our team? KAT. Who’s the most god-gifted player on our team? Wigs. Wigs got the longest arms, the biggest hands, can jump the highest, can run the fastest. But like who plays the hardest? Me. I play hard. I play really hard. I put my body on the line every damn practice. Every day in the games. That’s my passion. That’s how I give to the game. That’s how I give to you guys.”


Όπως καταλαβαίνετε, όλη η σεζόν είναι υπ΄ ατμόν. Ο Butler τινάζει τις προπονήσεις στον αέρα (όταν είναι σε αυτές), preseason καπούτ και είναι άγνωστο αν θα παίξει, ΠΩΣ θα παίξει αν παίξει και πόσο κακό έχει προκαλέσει στο ηθικό της ομάδας. Ο ίδιος ζήτησε αρχικά να πάει σε μια εκ των Nets/Clippers /Knicks και τελικά κατέληξε να προτιμάει το Miami. Κατά τα φαινόμενα, α) τα ανταλλάγματα δεν είναι αρκετά για τον Taylor , β) Ο Θιμπς προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση (και να φέρει τον Νοα να φτιάξει τους Bulls 2.0). Το κύριο που χρεώνουν στον Butler, είναι το timing αυτών που ζητάει καθώς θα έπρεπε να το είχε κάνει ίσως πριν το draft ή να περιμένει να προχωρήσει λίγο η χρονιά.Όλα αυτά σε μια ακόμα πιο ενισχυμένη δύση, κάνουν την χρονιά να μοιάζει χαμένη πριν ξεκινήσει.
(Παρουσίαση της ομάδας χωρίς μισή γραμμή για αγωνιστικά, το ζευγάρι της χρονιάς το κάναμε).

Πρόβλεψη νικών: 40ish
Conference rank: 8(?)

Teaser


*'Οταν ο πατέρας σου εξαφανίζεται ενώ είσαι βρέφος και η μάνα σου σε πετάει στο δρόμο στα 13 γιατί δεν της αρέσει η φάτσα σου(!), μάλλον είσαι τόσο straight from the hood που η απουσία τσαγανού σε συφιλιάζει σε τέτοιο βαθμό ώστε να τα λαμπαδιάζεις όλα.
aegeansheed
Ο Jimmy Butler είναι το απόλυτο troll αυτής της σαιζόν των Wolves, οι οποίοι συνεχίζουν να τον πληρώνουν για να το κάνει. Απίθανα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται. Αρχικά κερδίζει τους βασικούς με τους παγκίτες στο διπλό τους, στη συνέχεια βγαίνει και τους κράζει, πριν 2 μέρες του δίνουν rest εν όψει Mavericks ("ευκολάκι")και οι βασικοί καταφέρνουν να χάσουν. Ε, συγγνώμη, τί μπορούν να πουν μετά οι Ταουνογουίγκηδες (κατά το Γκουμομπασινάδες). Το απόλυτο τρολ-η ζωντανή δυσφήμιση των Wolves. Είναι για γέλια η κατάσταση. laugh.gif
RipCity
4 first round picks η προσφορά των Rockets. Φαντάζομαι μαζί με Eric Gordon κτλ για να βγουν οι μισθοί. Ανυπομονώ για το όχι του Thibs!
Andre Miller
QUOTE (RipCity @ Oct 26 2018, 02:57 ) *
4 first round picks η προσφορά των Rockets. Φαντάζομαι μαζί με Eric Gordon κτλ για να βγουν οι μισθοί. Ανυπομονώ για το όχι του Thibs!

Τον Ναιτ και τον Κρις δίνανε, και ναι ο μανιακός είπε όχι. Απορώ πως δεν επεμβαίνει ο ιδιοκτήτης. Τον φοβάται;
aegeansheed
QUOTE(Andre Miller @ Oct 28 2018, 10:28 ) *
Τον Ναιτ και τον Κρις δίνανε, και ναι ο μανιακός είπε όχι. Απορώ πως δεν επεμβαίνει ο ιδιοκτήτης. Τον φοβάται;

Δεν ξέρει τί να κάνει τα draft picks o Τιμποντώ, γενικά τους νέους παίκτες. Τί να πεις...
Andre Miller
QUOTE (aegeansheed @ Oct 28 2018, 16:29 ) *
Δεν ξέρει τί να κάνει τα draft picks o Τιμποντώ, γενικά τους νέους παίκτες. Τί να πεις...

Τον Τζίμμη αυτός δεν τον ανέδειξε; Αλλά ο Τζίμμης μπούχτησε. Τον Ρόουζ; Αυτός είχε αναγκη. Γιατί δεν κάνει το ίδιο με τον Ταϊους η τον Οκόγκι; Στο παρελθόν ζει; Οι Ρούμπιο και Μπιέλιτσα φύγανε και βρήκαν την υγειά τους blink.gif Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να φύγει, δεν ξέρω τι κάνει οΤεϊλορ. Τι άλλο να πούμε ugly1.gif
reignman
Ξεχνατε ομως οτι στους μπουλς οπου ΚΑΤ που δεν στριβει ειχε νοα που ετρωγε παιδακια. οπου γουιγκινς που δεν ψηνεται να παιξει αμυνα ειχε ντενγκ να προσπαθει να φαει παιδακια κοκ. στους γουλβς περαν του τζιμι (που τα τελευταια 2-2.5 χρονια εχει αρχισει να δινει περισσοτερο προσοχη στο πως να σκοραρει παρα στο να ειναι σκυλι του πολεμου στην αμυνα) ποιος απο τους starters ειναι ΚΑΛΟΣ αμυντικος? οχι να προσπαθει...(λεγε με ταζ) αλλα να ειναι και να μπορει.
Andre Miller
QUOTE (reignman @ Oct 28 2018, 18:24 ) *
Ξεχνατε ομως οτι στους μπουλς οπου ΚΑΤ που δεν στριβει ειχε νοα που ετρωγε παιδακια. οπου γουιγκινς που δεν ψηνεται να παιξει αμυνα ειχε ντενγκ να προσπαθει να φαει παιδακια κοκ. στους γουλβς περαν του τζιμι (που τα τελευταια 2-2.5 χρονια εχει αρχισει να δινει περισσοτερο προσοχη στο πως να σκοραρει παρα στο να ειναι σκυλι του πολεμου στην αμυνα) ποιος απο τους starters ειναι ΚΑΛΟΣ αμυντικος? οχι να προσπαθει...(λεγε με ταζ) αλλα να ειναι και να μπορει.

Ας μην έδινε στον Γουιγκινς μαξ, αυτός δεν ήταν τζ. μάνατζερ τότε; Μήπως φταίει ο Τεϊλορ που δωσε τέτοιο συμβόλαιο στον Γουϊγκινς; Η στον Γκόργκι; Ας ανταλλαζε τον Μπάτλερ για παιδοφάγους wacko.gif Πολλά μπορούσε να κάνει. Αλλά αυτός έφερε τον Λουόλ και παραλίγο θα έφερνε και τον Νοά laugh.gif sad-smiley-009.gif
Zephyr
Ακόμα και σε μεγάλα ονόματα - ομάδες της αγοράς, βλέπουμε ακατανόητους χειρισμούς. Γενικά στο ΝΒΑ η γραμμή που επικρατεί είναι "δώσε max σε αυτούς που θέλει ο λαός - στους διαφημισμένους δηλαδή, τρίποντα και καρφώματα να βλέπει η κερκίδα και όλα πόπα". Ο κόσμος έτσι κ αλλιώς δεν γκρινιάζει για κούπες και τρόπαια και για να πάει f4 ή να κάνει triple crown, οι περισσότεροι αν δουν playoff χαίρονται. Δεν ξέρω, ίσως φταίει η "ευρωπαική" νοοτροπία που έχω/έχουμε όπου σκοπός είναι η νίκη και όχι ντε και καλά το "όμορφο" μπάσκετ. Αλλά και γιαυτό ομαδούλες της πλάκας όπως η Σότα όσο ταλέντο και να έχουν ή δεν θα μπαίνουν playoff ή θα χάνουν εύκολα στον πρώτο γύρο από Spurs/Utah κλπ την μειοψηφία που όμως το παιχνίδι τους έχει άλλη προσέγγιση.
geo82
QUOTE (aegeansheed @ Oct 28 2018, 16:29 ) *
Δεν ξέρει τί να κάνει τα draft picks o Τιμποντώ, γενικά τους νέους παίκτες. Τί να πεις...


Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Στο Σικάγο μια χαρά δουλειά είχε κάνει με τους νέους παίχτες. Όπως είπε κι ο reignman, οι Butler, Rose, Noah, Deng , Gibson έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ μ' αυτόν ως προπονητή. Θεωρώ πως εκείνη η ομάδα του Σικάγο είχε παίχτες που ταίριαζαν με την αμυντικογενή του φιλοσοφία. Είχε καταφέρει να κρατήσει τους Bulls σε αξιοπρεπέστατο επίπεδο ακόμη και μετά τον τραυματισμό του Rose. Ας μην ξεχνάμε πως ήταν βοηθός στους Knicks τη δεκαετία του '90 και στους Celtics των Allen, Pierce, Garnett, δηλαδή ομάδων που βάσιζαν την επιτυχία τους στη δυνατή άμυνα. Προφανώς στη Μινεσότα δεν έχει τους παίχτες που επιθυμεί για το αμυντικό του πλάνο και οι παίχτες που έφερε από το Σικάγο είναι όπως λένε οι Αμερικάνοι past their prime (εξαιρείται ο Butler).
aegeansheed
QUOTE(geo82 @ Oct 29 2018, 17:14 ) *
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Στο Σικάγο μια χαρά δουλειά είχε κάνει με τους νέους παίχτες. Όπως είπε κι ο reignman, οι Butler, Rose, Noah, Deng , Gibson έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ μ' αυτόν ως προπονητή. Θεωρώ πως εκείνη η ομάδα του Σικάγο είχε παίχτες που ταίριαζαν με την αμυντικογενή του φιλοσοφία. Είχε καταφέρει να κρατήσει τους Bulls σε αξιοπρεπέστατο επίπεδο ακόμη και μετά τον τραυματισμό του Rose. Ας μην ξεχνάμε πως ήταν βοηθός στους Knicks τη δεκαετία του '90 και στους Celtics των Allen, Pierce, Garnett, δηλαδή ομάδων που βάσιζαν την επιτυχία τους στη δυνατή άμυνα. Προφανώς στη Μινεσότα δεν έχει τους παίχτες που επιθυμεί για το αμυντικό του πλάνο και οι παίχτες που έφερε από το Σικάγο είναι όπως λένε οι Αμερικάνοι past their prime (εξαιρείται ο Butler).

O Τιμποντώ δεν έχει κάνει ποτέ rebuild ή έστω ρεκτιφιέ μέσα από το draft επιλέγοντας αυτός παίκτες. Ο Φόρμαν τους έπαιρνε. Δεν έχει πάρει παίκτες για να τους ενσωματώσει σε μια ομάδα. Πήρε τον Νταν, δεν τον έπαιξε. Πήρε τον Μάρκανεν και τον έστειλε μαζί με Νταν και Λαβίν (νέος παίκτης με ποτένσιαλ) για να πάρει παίκτη "έτοιμο", τον Μπάτλερ. Αυτό ήταν το point μου και σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το αναπτύξω, ενώ μου φαινόταν αυτονόητο σε έναν μεγάλο βαθμό.

Rose και Towns ήταν top1 παίκτες στα drafts του, δεν έχει κάποιο ρίσκο να τους πάρεις!
reignman
del negro και paxson (gm) μεχρι και που ηρθε ο rose. μετα ανελαβε ο τιμποντο και ο φορμαν. σιγουρα δεν εχει τους παιχτες για να παιξει το μπασκετ που θελει (με δυνατο αμυντικο προσανατολισμο) λογικα και ο gm των wolves δεν πρεπει να ειναι και κανα τζιμανι...
αλλα δεν γινεται να αγνοησουμε το γεγονος οτι διαχειριζεται σχεδον αισχρα τους ρουκις του και κανει overwork τους βασικους του σε σημειο ΘΑΝΑΤΟΥ. δεν θεωρω τυχαιο οτι οι βασικοι πυλωνες που ειχε στους bulls σχεδον κοψανε το μπασκετ. νοα ντενγκ ροουζ.

δεν ειναι προπονητης για τετοιου τυπου ομαδα. που θελει να χτυσει τους νεαρους της και δεν ειναι με το καλημερα σχεδον με σουπερσταρ ποτενσιαλ... ή δεν εχουν το work ethic των deng noah butler gibson αλλα χρειαζονται guidance κτλ.
Andre Miller
Ο Τίμποντο είναι πια επικίνδυνος για την ομάδα. Είναι εμμονικός, εγωκεντρικός και διχαστικός για τους παίκτες. Πρέπει να φύγει, το ότι δεν έχει γίνει αυτό ακόμα μάλλον έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους.

QUOTE (aegeansheed @ Oct 29 2018, 17:43 ) *
O Τιμποντώ δεν έχει κάνει ποτέ rebuild ή έστω ρεκτιφιέ μέσα από το draft επιλέγοντας αυτός παίκτες. Ο Φόρμαν τους έπαιρνε. Δεν έχει πάρει παίκτες για να τους ενσωματώσει σε μια ομάδα. Πήρε τον Νταν, δεν τον έπαιξε. Πήρε τον Μάρκανεν και τον έστειλε μαζί με Νταν και Λαβίν (νέος παίκτης με ποτένσιαλ) για να πάρει παίκτη "έτοιμο", τον Μπάτλερ. Αυτό ήταν το point μου και σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το αναπτύξω, ενώ μου φαινόταν αυτονόητο σε έναν μεγάλο βαθμό.

Rose και Towns ήταν top1 παίκτες στα drafts του, δεν έχει κάποιο ρίσκο να τους πάρεις!

Ναι, και ο Νταν ξέφυγε από τον τρελό (που τον είχε επιλέξει!) και βρήκε και αυτός την υγειά του...
aegeansheed
QUOTE(reignman @ Oct 29 2018, 19:11 ) *
λογικα και ο gm των wolves δεν πρεπει να ειναι και κανα τζιμανι...

O Τιμποντώ είναι.
Αυτός που δίνουν στο σχήμα ως "GM" είναι γλάστρα, πιθανότατα φυτευτός από το non-basketball operations head management ή τους owners ενδεχομένως. Ήταν GM στη Utah για μια 10ετία έως το 1999 (με τραγικές επιλογές στο draft, είναι αυτός που επέλεγε Μάρτι Μιούρσεπ στο #25 για να μπορούν να καυχιούνται οι απανταχού Χατζημαλλιάδες της Ευρώπης ότι "έχει παίξει στο ΝΒΑ") , αλλά έχει ρόλο συμβούλου στους Wolves. Γενικά είναι επικές οι επιλογές του, αξίζει μια ματά.
Αλλά συνέχιζε να θερίζει και στους Knicks, για τον οποίο υπάρχει αυτό(wiki):
QUOTE
New York Knicks
Layden was the New York Knicks executive vice president and general manager from 1999–2001, and the president and general manager of the organization from 2001-2003. The Knicks under Layden's watch (and of his successor Isiah Thomas) were called the "Worst Franchise in Sports" by ESPN.com

To καλύτερο όμως μάλλον είναι αυτό:
QUOTE
2003–2004
Layden's last season as the GM for the Knicks started off with the selections of Mike Sweetney from Georgetown with the 9th-pick in the draft, Maciej Lampe of Poland with the 30th-pick, and Slavko Vraneš of Serbia and Montenegro with the 39th-pick. Sweetney was later traded by Layden's successor Isiah Thomas as part of the deal with the Chicago Bulls that saw the Knicks acquire center Eddy Curry. Lampe never played in a game for New York as he was later traded to the Phoenix Suns, also by Thomas as part of the deal that saw Stephon Marbury come to the Knicks. Vraneš also never saw NBA action with New York, he was waived by the team after being tendered a 1-year minimum contract; currently his career spans one game with the Portland Trail Blazers.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν τον ξέρει άνθρωπος τα τελευταία 15 χρόνια.

Τί να κάτσει να κάνει εκεί ο Μπάτλερ, καταλήγουμε πάλι... Ο Τιμποντώ λένε όλο πόσο δουλευταράς είναι σε αυτά που ξέρει να κάνει, είτε το λένε defensive schemes, είτε κάτι άλλο-θεωρητικά-για της ανάγκες του σκοπού της πρότασης (προσωπικά δε βρίσκω κάτι άλλο να του δώσω credit όλα αυτά τα χρόνια, προκαλλώ κάποιον που έχει άλλα επιχειρήματα να μας δώσει τα φώτα του).

Είναι μια κλασσική περίπτωση Stan Van Gundy, ο οποίος ανέλαβε εν λευκώ τους Pistons και δεν ήξερε πώς να οργανώσει σωστά έναν οργανισμό. Επόμενο όταν είσαι και coach. Δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος για να κάνεις καλά και τα δύο, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις όταν πρόκειται για δύο σοβαρές δουλειές/ασχολίες. Πείτε μου έναν coach που να ήταν και επιτυχημένος GM. O μόνος ήταν ο Pat Riley (οκ, δεν πηγαίνω πιο πίσω να πιάσουμε κουβέντα για Red Auerbach, που ναι ήταν one man show, αλλά ήταν τελείως αλλιώς οι συνθήκες και οι απαιτήσεις σε GM-like decisions, λιγότερα trades, financial decision analysis κοκ... άλλες εποχές), που ουσιαστικά είχε αντίστοιχο ρόλο με τον Τιμποντώ στους Wolves, δηλαδή και coach και είχε τον πλήρη έλεγχο των basketball ops. Αυτός πήρε Πρωτάθλημα με τους Heat, κάτι (μια επιτυχία) που δε μπορεί να γίνει σήμερα εύκολα, έτσι όπως είναι οι συνθήκες που επικρατούν. Πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο μοντέλο, το οποίο συνεχίζουν να ακολουθούν σήμερα μόνο απαρχαιωμένες-σε νοοτροπία ομάδες, όπως ήταν οι Pistons-ελπίζω και όπως είναι οι Wolves και οι Clippers. Απλά εκεί ο Doc είναι ακόμα-μάχιμος προπονητής (δε λέω "καλός", αλλά ξέρει μπάσκετ, όπως και είναι καλός motivator, σε καμία περίπτωση top) και προσωπικότητα και κουμαντάρει και τα δύο πράγματα σε βαθμό που συνολικά τα αποτελέσματα της ομάδας δεν δίνουν εύκολα την εικόνα μιας αποτυχημένης ομάδας, αν και κατά βάση ως GM έχει αποτύχει παταγωδώς. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο Paul τον εγκατέλειψε και έφυγε, αφού δεν πίστευε πλέον στο όραμα στους Clippers (λεφτά θα έπαιρνε όπου και να πήγαινε, δεν ήταν αυτός ο λόγος). Γενικά δεν είναι τίποτα τυχαίο. Άτυχοι είναι όσοι είμαστε οπαδοί αυτών των ομάδων.

Κι ένα παράρτημα με τις κινήσεις του Τιμπς ως GM των Wolves. Με bold είναι οι σημαντικότερες κινήσεις του κατ' εμέ.
QUOTE
Minnesota Timberwolves Franchise (April 20, 2016 - Present)
June 23, 2016: Selected Kris Dunn (1st round, 5th pick) in the 2016 NBA Draft.

July 7, 2016: Signed Kris Dunn to a multi-year contract.

July 8, 2016: Signed Brandon Rush.

July 13, 2016: Signed Cole Aldrich to a multi-year contract.

July 20, 2016: Signed Jordan Hill to a multi-year contract.

August 24, 2016: Signed Toure' Murry.

August 24, 2016: Signed John Lucas III.

September 23, 2016: Signed Rasual Butler.

October 31, 2016: Signed Gorgui Dieng to a multi-year contract.

February 8, 2017: Signed Lance Stephenson to a 10-day contract.

March 20, 2017: Signed Omri Casspi.

June 22, 2017: Selected Lauri Markkanen (1st round, 7th pick) in the 2017 NBA Draft.

June 22, 2017: Traded Kris Dunn, Zach LaVine and Lauri Markkanen to the Chicago Bulls for Jimmy Butler and Justin Patton.

June 30, 2017: Traded Ricky Rubio to the Utah Jazz for a 2018 1st round draft pick (Josh Okogie was later selected).

July 6, 2017: Signed Justin Patton to a multi-year contract.

July 10, 2017: Signed Jeff Teague to a multi-year contract.

July 10, 2017: Signed Taj Gibson to a multi-year contract.

July 19, 2017: Signed Jamal Crawford.

August 1, 2017: Signed Anthony Brown to a two-way contract.

August 11, 2017: Signed Marcus Georges-Hunt.

September 15, 2017: Signed Shabazz Muhammad.

September 18, 2017: Signed Melo Trimble.

September 18, 2017: Signed Amile Jefferson.

September 21, 2017: Signed Aaron Brooks.

October 11, 2017: Signed Andrew Wiggins to a multi-year contract.

October 13, 2017: Signed Shawne Williams.

January 15, 2018: Signed Amile Jefferson to a two-way contract.

March 8, 2018: Signed Derrick Rose to a contract for the rest of the season.

June 21, 2018: Selected Josh Okogie (1st round, 20th pick) and Keita Bates-Diop (2nd round, 48th pick) in the 2018 NBA Draft.

July 2, 2018: Signed Josh Okogie to a multi-year contract.

July 4, 2018: Signed Derrick Rose as a free agent.

July 5, 2018: Signed Jared Terrell to a two-way contract.

July 6, 2018: Signed Keita Bates-Diop to a multi-year contract.

July 7, 2018: Signed Anthony Tolliver as a free agent.

July 31, 2018: Signed C.J. Williams to a two-way contract.

August 7, 2018: Signed James Nunnally to a multi-year contract.

September 10, 2018: Signed Luol Deng as a free agent.

September 22, 2018: Signed Karl-Anthony Towns to a multi-year contract.

September 23, 2018: Signed Darius Johnson-Odom.

September 23, 2018: Signed Jonathan Stark.
geo82
QUOTE (aegeansheed @ Oct 29 2018, 23:39 ) *
. Πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο μοντέλο, το οποίο συνεχίζουν να ακολουθούν σήμερα μόνο απαρχαιωμένες-σε νοοτροπία ομάδες, όπως ήταν οι Pistons-ελπίζω και όπως είναι οι Wolves και οι Clippers.


Δεν έχεις κι άδικο σ' αυτό που λες. Είσαι οπαδός των Pistons η έχω καταλάβει λάθος;
SG3ptshooter
QUOTE
Jimmy Butler is taking the next step in a 6-week long process aimed at getting the All-Star out of Minnesota by sitting tonight against Utah and it could lead to an extended absence, league sources tell me and @ShamsCharania

https://twitter.com/JonKrawczynski/status/1...673098122670080

Pierce
QUOTE (Pierce @ Oct 14 2018, 14:52 ) *
Τσίρκο, σύντομα σε μια πόλη κοντά σας


QUOTE (roto @ Oct 31 2018, 18:56 ) *
Josh Okogie is worth grabbing in most leagues while this circus plays out.

http://www.rotoworld.com/player/nba/1870/jimmy-butler

Εμφανές ότι το roto διαβάζει basketforum cool.gif .
Andre Miller
Με τον Γουίγκς τι παίζει; Είναι όντως τραυματίας;
Andre Miller
Ενας ΑΠΙΘΑΝΟΣ Rose μας έκανε να ντραπούμε για όσα του έχουμε κατά καιρούς σύρει, κερδίζοντας μόνος του τη Γιούτα με ρεκόρ καριέρας 50 πόντους 77.gif
klow13
Και απεναντι στην άμυνα της γιούτα, όχι στους ροκετς. Η συνέντευξη στο τέλος όλα τα λεφτά, όπως και η αντίδραση των συμπαικτων του. Συγκίνηση.
j-kidd13
Μοναδικέ Rose,μας τρέλανες χαράματα που ξυπνήσαμε και είδαμε τί έκανες...Για μας τους φίλους των Bulls είναι κάτι παραπάνω απο απλά ένας παικταράς που πέρασε απο την ομάδα,ήταν αυτός που μετά απο καιρό έφερε αισιοδοξία και αέρα για μεγάλα πράγματα για το Chicago.Η απόδοση του με τη Utah,είναι απο τα πιο unexpected γεγονότα τα τελευταία χρόνια.
aegeansheed
Μοναδικός Rose, Δευτέρα Παρουσία ήταν αυτό. Απέναντι σε πολύ καλή περιφερειακή άμυνα που συνήθως έστελνε Rubio ή Exum πάνω του, του άφησαν σχετικά αμαρκάριστο χώρο για μερικά δευτερόλεπτα σε 2-3 jumpers το πολύ από όλα τα απίθανα δύσκολα καλάθια που έβαλε. Τρομερό διάβασμα κάθε φάσης. MVPικός Rose σε όλα, πήρε και τη νίκη μαζί του για να το θυμάται για πάντα.

Και συνέντευξη από Hall of Famer το κερασάκι στην τούρτα:
nikolas12
O Rose είναι το μεγαλύτερο what if της τελευταίας δεκαετίας (ακολουθεί ο Oden), γιατί η MVP σεζόν του ήταν κάτι το μοναδικό και έδειχνε γενικότερα ότι έχει μπροστά του λαμπρό μέλλον. Πραγματικός υπερπαίκτης, από τα πιο αθλητικά και εκρηκτικά γκαρντ που έχω δει να παίζουν μπάσκετ.
Στη μετέπειτα πορεία του (πέρυσι πολλοί λέγανε ότι μπορεί ακόμα και να αποσυρθεί) πέρασε από 1000 κύματα και αυτή η εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα που τον έκανε waive μόλις δύο μέρες μετά το trade από τους Cavs είναι μία προσωπική εξιλέωση. Δε θα γίνει ποτέ ξανά ο παιχταράς που θαυμάσαμε μέχρι το 2012, αλλά μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ λίγα χρόνια ακόμα. Η χθεσινή εμφάνιση ήταν τρομερή, ειδικά σε μια εξαιρετική άμυνα όπως αυτή των Jazz, σκόραρε με όποιον τρόπο ήθελε, έπαιρνε πάντα σωστές επιλογές και αυτό είναι που κάνει το επίτευγμά του ακόμα εντυπωσιακότερο. Αξίζει να δείτε τη συνέντευξη που έδωσε μετά, την οποία παρέθεσε και ο aegeansheed.
Andre Miller

geo82
Πραγματικά, χάρηκα πολύ γι' αυτόν τον παίχτη, γιατί έχει ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια.
Zoys
Λίγες φορές μια ατομική επίδοση ενθουσιάζει τόσο πολύ το σύνολο του μπασκετικού κόσμου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που αγαπάει το άθλημα και δεν χάρηκε για την πενηντάρα του Rose.
reignman
η ψυχικη δυναμη αυτου του τιτανα ειναι για να γραφτει σε βιβλια. μετα απο τοσους τραυματισμους... μετα απο ολα αυτα που εχει περασει συνεχιζει να δινει πιεση.

mad respect.

ο μπασκετικος θεος (αν υπαρχει) μας εκλεψε μια τεραστια καριερα και εναν τεραστιο παιχτη.

QUOTE
από τα πιο αθλητικά και εκρηκτικά γκαρντ που έχω δει να παίζουν μπάσκετ.


να προσθεσουμε σε αυτο (γτ πχ υπαρχει και ο westbrook) το ποσο κοντρολαρισμενος και φινετσατος ειναι ενω ταυτοχρονα επαιζε σε απιστευτους ρυθμους. θα επανερθω με κατι που διαβασα σε λιγο!
geo82
QUOTE (reignman @ Nov 1 2018, 17:04 ) *
ο μπασκετικος θεος (αν υπαρχει) μας εκλεψε μια τεραστια καριερα και εναν τεραστιο παιχτη.


Και ίσως ένα ακόμη πρωτάθλημα για την ομάδα σου.
reignman
Ισως! Αλλα σιγουρα χασαμε ολοι μας εναν μεγαλο παιχτη!

Βρηκα και το comment που διαβασα καπου στο reddit και μου αρεσε πολυ , καθως κανανε συγκριση στο ποιο guard ειναι το πιο αθλητικο

QUOTE
I think of it like this. Russell Westbrook is like a hurricane of fast-twitch muscle fibers that will find his way to the basket by any means necessary even if just on willpower alone. Derrick, though, like. I can't even describe... At least you can see what Westbrook's doing. It's like Derrick popped in and out of existence for a half a seconds at a time. Like he'd get unstuck in timespace, see how his future self got to the basket, and then just... did it.
Igor
Ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν του (δεν μου αρεσαν εκεινοι οι Μπουλς τους Thibs - sorry), αλλά δεν εχω νοιωσει ετσι για καμια αλλη εμφανιση ή αγωνα regular season NBA, ποτε μου. Συγκινηση.

Με το κλιμα οπως ειναι στους Wolves, δεν νομιζω οτι μπορουσε να γινει κατι πιο αισιοδοξο απο αυτη την εμφανιση D-Rose.


Gino_Bill
Ρισπέκτ σε έναν τεράστιο μπασκετμπολίστα και απ' οτι φαίνεται τεράστιο μαχητή. Λατρεμένος στα πραιμ του, είχα φτάσει κ εγώ να λέω πως μάλλον καλύτερα θα ήταν να σταματούσε το μπάσκετ πλέον μιας και δεν του άξιζε να γυρίζει από ομάδα σε ομάδα και να μην παίζει. Και μετά κάνει αυτο. Μπουμ. Δεν είναι αυτός που ήταν αλλά μακάρι να μας χαρίσει μερικές παραστάσεις σαν την προχτεσινή στα επόμενα χρόνια.

Κοιτούσα βίντεος στο γιουτουμπ εννοείται μετά από αυτό και είναι εμφανές ότι πλέον παίζει 2 ταχύτητες κάτω. Λογικό. Βλέποντάς τα όμως αναρωτιέσαι πως στο καλό έκανε αυτά που έκανε - ο απόλυτος ορισμος του ορμάω στο καλάθι σε κάθε φάση σχεδόν - και επίσης πως θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει σε αυτούς τους ρυθμούς ακόμα και ιντζουρι φρι. Δυστυχώς δεν έγινε.
Andre Miller
Πολύ καλό το trade του Τζιμμη, δεν το περίμενα! Οι Σαριτς και Κοβινγκτον θα ταιριάξουν στην ομάδα! Επιτέλους ο Θιμπς λογικευεται!
Andre Miller
Η ανταλλαγή του Μπάτλερ είναι κερδοφόρα και για τις δυο πλευρές μέχρι τώρα. Οι Γουλφς έχουν τρία στα τρία παίζοντας με διάθεση και αποτελεσματικοτητα στην άμυνα, οι Σιξερς κερδίζουν τους Χορνετς με μια φοβερή άμυνα στον Κεμπα και ακολούθως game winner καλάθι από τον Τζιμμη!
Andre Miller
torture.gif
Andre Miller
Τέσσερεις σερί ήττες,τελευταία η χθεσινή από τους Σανς wacko.gif
Ποιόν να κατηγορήσεις τώρα;
mixalisgate7
QUOTE(Adrian Wojnarowski)
Minnesota has fired President and Coach Tom Thibodeau, league source tells ESPN.


ΠΗΓΗ
Andre Miller
QUOTE (mixalisgate7 @ Jan 7 2019, 02:15 ) *

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Τώρα δεν θα χουμε ποιον να κατηγορήσουμε όμως w00t.gif
Andre Miller
Ενα στα ένα με τον υιό Σώντερς στο τιμόνι, ο Γουϊγκινς απόντος Μπάτλερ και Ρόουζ μας θύμησε τι μπορεί να κάνει

ΥΓ: Ο Νοέλ ζει; wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Andre Miller
Μπορούμε πλέον να είμαστε σίγουροι πως ύστερα από σύντομη απουσία ενός έτους, οι Λύκοι επιστρέφουν πανηγυρικά εκεί που πραγματικά ανήκουν, στην λοταρία του ντραφτ wacko.gif
Θα ήθελα πολύ αν γινόταν να στέλναμε τον Γουϊγκινς με ανταλλαγή. Θα μπορούσε ας πούμε να πάει στην Ατλάντα αντί του Μπεϊζμορ και ενός πικ β' γύρου. Μπορεί να παίξει καλύτερα μαζί με ένα γκαρντ σαν τον Γιάνγκ, όπως έπαιζε καλύτερα και με τον Ρούμπιο.
Andre Miller
Θα μπορούσαμε επίσης αν δεν θέλει κανείς να πάρει τον Γουϊγκς να δοκιμάσουμε να φέρουμε πίσω τον πολυαγαπημένο μας Ρούμπιο που θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Με αυτόν οργανωτή και τον Λαβαϊν τραυματία, ο Γουϊγκινς έγραψε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του το β' μισό της σεζόν 2016-17. Φοβάμαι όμως πως θα μείνει στη Γιούτα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.