Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αργεντινή - ΗΠΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Alexmei
Εδώ θα πούμε τις απόψεις μας για τον μικρό τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τις ΗΠΑ που θα παλέψουν για την 3ηξ θέση.... θα είναι μεγάλη ματσάρα καθώς αυτές η δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές και πιστεύω πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες....
Achilleas13
Δε νομίζω ότι οι αμερικάνοι θα χάσουν ένα ακόμα ματς.Θα είναι αποφασισμένοι για τη νίκη.
dizzy_fingers
Το ίδιο και οι Αργεντίνοι tongue.gif.
Αλλά σε μικρούς τελικούς ποτέ δε μπορείς να κάνεις προβλέψεις.
Λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, τα πάντα μπορούν να συμβούν.
qspock
Οι Αμερικανοι θα κερδισουν ανετα... Ηταν απλα ατυχοι και παιξανε προωρα -αντι για τελικο- με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!
smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
jokey
Αμφίροπο μάλλον ματς αλλά θα πω ότι είπα και για τον ημιτελικό. Αν οι Αμερικανοί αρχίσουνε πάλι τα τρίποντα σε κάθε επίθεση, το ματς το χουνε οι Αργεντίνοι. Αλλιώς ΗΠΑ και εύκολα.
Anaz
H Aργεντινη θα με επιβεβαιωσει κ θα βγει 4η!! 19.gif
Achilleas13
Mολις τελείωσε το ματς και οι ΗΠΑ κατέκτησαν την 3η θέση
Alexmei
QUOTE(Anaz @ Sep 1 2006, 09:30 PM) *
H Aργεντινη θα με επιβεβαιωσει κ θα βγει 4η!! 19.gif



όταν μιλάς εσύ..... 19.gif
Dromeas7
τΟ γεγονός ότι οι Αμερικάνοι κέρδισαν σχετικά εύκολα κάνει ακόμα μεγαλήτερο τον θρίαμβο των Ελλήνων.Ίσως κερδίσαμε την πληρέστερη USA TEAM των τελευταίων 6 χρόνων.

Ο τζινόμπιλι ήταν απογοητευτικός
Alexmei
Και ο Scola είχε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής για την κλάση του..... σαν να ήθελαν να χάσουν.... sad.gif
jokey
Οι διαιτητές πάλι με απογοητεύσανε. Ας παίζανε χωρίς φάουλ και χωρίς εκνευρισμό οι Αργεντίνοι και το ματς θα ήταν διαφορετικό τώρα. Ο Τζινόμπιλι όντως έχει προβλημα.
Anaz
O Σκολα στο 1ο ημιχρονο εκανε πλακα με τους Αμερικανους στην ρακετα αποδεικνυοντας αλλη μια φορα την κλαση του!Μετα φορτωθηκε (ανουσια)φαουλ!
Γενικα ο Μανου ηταν απογοητευση σε αυτο το Μουντο!
Νοτσιονι,Ντελφινο αρκετα βελτιωμενοι σε αυτη τη διοργανωση απ'την τελευταια φορα που τους ειδα,αλλα ο προπονητης εκανε λαθη, ιδιαιτερα με τους Ισπανους, που στοιχισαν!
thrylos7
Πολύ ωραίο παιχνίδι... συνεχίζεται η "παράδοση" που θέλει τους μικρούς τελικούς να είναι εντυπωσιακοί και πολλές φορές καλύτεροι από τους τελικούς... Βέβαια, εδώ παιζόταν το χάλκινο...
Το οποίο έκανε τους τους νικητές να χαμογελάσουν λιγάκι αλλά αυτό δεν απάλυνε τον πόνο τους...
Θεωρητικά οι Αργεντίνοι θα το ήθελαν περισσότερο.. Οι Ηνωμενοπολιτειάτες έπαιξαν καλύτερα από εχθές(αλλά χθες δεν έχασαν αυτοί, εμείς κερδίσαμε) κι έτσι, με τον Σκόλα φορτωμένο με φάουλ και τον Τζινόμπιλι εκτός φόρμας είχε την υπεροχή στο διάστημα που την έχασε από την Ελλάδα χθες...

+ ότι είπε ο Anaz στο τελευταίο μήνυμα...
dizzy_fingers
Σωστός ο Dromeas wink.gif.
Warrior
Ρε παιδια ακουσατε οτι οι Αμερικανοι ζητησανε και πηρανε τα μεταλλια απο χθες??Αληθευει?
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Sep 3 2006, 09:03 AM) *
Ρε παιδια ακουσατε οτι οι Αμερικανοι ζητησανε και πηρανε τα μεταλλια απο χθες??Αληθευει?



ναι ρε συ... έδειξε και την απονομή εχτές αμέσως μετά τον αγώνα. η απονομή έγυνε στις εξέδρες, που ανεβαίναν οι Αμερικάνοι, έπερναν το μετάλιο τους και κατέβαιναν στο γήπεδο για λίγο.....μάλιστα ο LeBron έδωσε και τα παπύτσια του νομίζω........ bball.gif bball.gif
dizzy_fingers
Ο στρατιωτικός χαιρετισμός γιατί έγινε πάντως?
Ξέρει κανείς?
jokey
Μάλλον το είχανε συμφωνήσει από την αρχή του τουρνουά. Αφού από την αρχή του παγκοσμίου, σε κάθε καλή φάση, κάνανε το ίδιο.
dizzy_fingers
Ναι, είχα δει τον Wade να το κάνει σε αγώνα μετά από κάρφωμα, αλλά δεν καταλαβαίνω το μήνυμα που θέλουν να περάσουν...anyway.
NBAholic
Ξέρεις...Ενδείξεις πατριωτισμού, ενότητας, κτλ. Κάτι ανάλογο με το "χέρι στην καρδιά" στην ανάκρουση του Εθνικού τους ύμνου. Αυτά που όταν κάνουν οι Ναζιστές τους λοιδωρούμε-θαρρείς και η χειρονομία είναι που κάνει τη διαφορά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.