Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dallas Mavericks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger
Dallas Mavericks






Λεφτά υπάρχουν!


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 42-40

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Dirk Nowitzki 18.3
Ριμπάουντ: Zaza Pachulia 9.4
Ασίστ: Deron Williams 5.8
Κλεψίματα: Wesley Matthews 1.0
Κοψίματα: Salah Mejri 1.1
Ευστοχία %: David Lee 63.6
Χρόνος συμμετοχής: Wesley Matthews 33.9

Πιθανή 5άδα:
D. Williams W. Matthews H. Barnes
D. Nowitzki A. Bogut


Πάγκος:
PG: J.J Barea, Devin Harris
SG: Seth Curry
SF: Justin Anderson, Nicolas Brussino, Dorian Finney-Smith
PF: Dwight Powell, Quincy Acy
C: Salah Mejri, A.J. Hammons

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:
A.J. Hammons (#46, 2nd round)

Ήρθαν ή ανανέωσαν:
Harrison Barnes, Dirk Nowitzki (ανανέωση), Deron Williams (ανανέωση), Andrew Bogut, Seth Curry, Nicolas Brussino, Dorian Finney-Smith, Dwight Powell (ανανέωση), Quincy Acy, A.J. Hammons (draft)

Έφυγαν:
Chandler Parsons, Raymond Felton, Zaza Pachulia, David Lee, Charlie Villanueva, JaVale McGee, Jeremy Evans.

Παρουσίαση ομάδας
Οι Mavericks φέτος το καλοκαίρι, όπως και κάθε καλοκαίρι, είχαν μεγάλους στόχους και τελικώς συμβιβάστηκαν όπως κάνουν συνήθως. Οι μεγάλοι στόχοι ήταν ο Whiteside και ο Conley κυρίως, αντί αυτών τα λεφτά πήγαν στον Harrison Barnes. Πολλοί διαφωνούν με αυτή την κίνηση, μέσα στη χρονιά θα ξεκαθαρίσει αν αυτή η επιλογή ήταν λάθος η όχι. Η preseason πάντως δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντική. Κατά τ'άλλα φέτος και πάλι θα στηριχθούν στον Dirk Nowitzki ο οποίος πήρε τα λεφτά που άφησε στους Mavericks πριν 2 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο 2 ετών με αποδοχές 50$ εκ. Δύσκολα τα πράγματα φέτος στο Dallas.



Προπονητής
Rick Carlisle

Στον πάγκο δεν άλλαξε τίποτα. Ο Carlisle θα κληθεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παιχτών του, με σκληρή άμυνα και πολλά τρίποντα. Στα συν ότι έχει καταπληκτική σχέση με τους παίχτες του.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Στόχος των Mavericks είναι να καταφέρουν να τρυπώσουν στα Play-off. Τα πράγματα φέτος είναι ακόμα πιο δύσκολα στη Δύση, με πολλές ομάδες να δυναμώνουν και τους Mavs στα χαρτιά να αποδυναμώνονται.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Ο Cuban είναι θεός. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Αγαπάει την ομάδα αλλά πολλές φορές κάνει λάθη που στοιχίζουν. Διέλυσε την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα θέλοντας να χτίσει κάτι καινούριο και μερικά χρόνια μετά δίνει σχεδόν 100$ εκ. σε ένα ρολίστα. Mark δεν θα σε πει κανείς τσιγκούνη. Κράτα τα λεφτά σου, δεν λήγουν, μπορείς να πάρεις παίχτη του χρόνου το καλοκαίρι!

Θέλω να ρωτήσω τον...
Mark Cuban και πάλι. ΓΙΑΤΙ??? Με τα ίδια λεφτά κρατούσες τον Parsons, που μπορεί να έχει θέματα τραυματισμών αλλά είναι πολύ καλύτερος παίχτης του Barnes. Πλέον πρέπει να το έχεις καταλάβει και εσύ ο ίδιος, μετά τη χθεσινή δήλωση ότι ο Barnes δεν είναι η Νο1 επιθετική μας επιλογή.

Πρόβλεψη νικών:
35-47
Conference rank:
10-11
Division rank:
4

Teaser
SG3ptshooter
Δε θα πόνταρα στο να αξίζει 94 μύρια η προσφορά του Harrison στο παρκέ, πάντως ακόμα τον συμπαθώ, κι ας έμεινε εκνευριστικά ίδιος παίκτης τόσα χρόνια στη Bay Area.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 24 2016, 20:34 ) *
Δε θα πόνταρα στο να αξίζει 94 μύρια η προσφορά του Harrison στο παρκέ, πάντως ακόμα τον συμπαθώ, κι ας έμεινε εκνευριστικά ίδιος παίκτης τόσα χρόνια στη Bay Area.


Τον ήθελα στο draft, θα βρει χρόνο και offensive schemes να κάνει ωραία πράγματα με τον Lile εκεί πέρα. Είμαι believer γενικότερα.

Το Σμωλμπωλμπαλίδι ζει και βασιλεύει στο 'Αλλας (έχουμε πει: there's no "D" in Dallas) παίκτες βγαίνουν από το πουθενά (Anderson, Powell) να κάνουν τις βρωμοδουλειές και όσο υπάρχει ο Barea και ο Dirk μαζί στο παρκέ, θα υπάρχει για τους αντιπάλους ένα τεράστιο "WTF to do now", είναι ένα μεγάλο mismatch/ pickyourpoison πράμα, είτε θα δώσεις το drive στον Μπαρέηγια είτε θα την πασάρει στον στημένο Dirk. Το έχουν εξελίξει πλέον τόσο που ο Barea όταν σβουρίζει γύρω από τον Dirk στην κορυφή κάνει ένα απλό head fake ότι ψάχνει τον Nowitzki και κάνει ψηλούς/κοντούς να ψάχνονται τί θέλουν να κάνουν τελικά.

Νομίζω, όπως υποστηρίζει και ο Jason, ότι ο Matthews πρέπει να αναλάβει μεγαλύτερο επιθετικό ρόλο, ειδικά όταν υπάρχει πληθώρα χαμάληδων στα φτερά και η πολυτέλεια να βρίσκονται μαζί ο Deron και ο Barea.
jasonick
Το μέχρι στιγμής ρεκόρ (0-5) λέει την αλήθεια για την εικόνα της ομάδας. Επιθετικά περιμέναμε να υπάρχει μία δυσκολία στην αρχή μέχρι να προσαρμοστεί η ομάδα στο νέο σύστημα αφού οι Barnes και Bogut έχουν διαφορετικό στυλ από τους Parsons και Pachulia. Γενικά του Carlisle του αρέσει να παίζει με αρκετούς σουτέρ και χρησιμοποιόντας πολλά pick and roll και μέσω του dribble penetration να βρίσκει η ομάδα ελεύθερα σουτ. Στο νέο σύστημα λοιπόν με την καινούρια αρχική 5άδα μόνο ο Deron μπορεί να το κάνει αυτό (όσο αντέχουν τα ποδάρια του tongue.gif ) για αυτό και βλέπουμε τον Barea να παίζει τόσο πολύ από τον πάγκο (31,2 λεπτά μ.ο). Ο Harris μόλις επιστρέψει θα βοηθήσει σε αυτό τον τομέα αλλά και πάλι θα έχουμε θέμα. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΛΤΟΝ, CUBAN ΠΟΥΛΑ. ΟΚ αφού το παράχεσα το θέμα συνεχίζω. Ο Bogut που κάνει τα screen λοιπόν, μου έχει κάνει εντύπωση ότι σπάνια ρολάρει προς στο καλάθι και αντίθετα πηγαίνει στο high post όπου ψάχνει την πάσα. Νόμιζα αυτό το pick and pop το χρησιμοποιούσαν μόνο οι Warriors και θα περίμενα να τον βλέπαμε πιο πολύ να κόβει προς το καλάθι. Από εκεί και πέρα για την εικόνα της επίθεσης σίγουρα δεν βοηθάει ότι παίζει ο Dirk τραυματίας και στο χθεσινό αγώνα με τους Blazers δεν μπήκε καθόλου στο 2ο ημίχρονο και θα παραμείνει εκτός για τουλάχιστον 1 εβδομάδα.
Στα θετικά ο Barnes δείχνει καλός μέχρι ώρας. Δεν κάνει κάτι το εντυπωσιακό ή κάτι διαφορετικό από αυτά που είδαμε στους Warriors αλλά βάζει τα σουτ που παίρνει και δείχνει άνετος στη θέση 4, το οποίο είναι καλό για να βλέπουμε τον Simba στο 3. cool.gif



Μιας και μεγάλο FA δεν πρόκειται να φέρουμε, trade assets για super/all star δεν έχουμε, μήπως ρε συ Cuban να μην συνεχίζουμε να αναβάλλουμε το αναπόφευκτο;



Δεν φαίνεται άσχημο. tongue.gif Εγώ έχω ψηθεί, φέρτε μους τους ΤατουμοΣμιθοΦουλτζοΤζακσοναίους!
RipCity
Κρίμα σε αυτό το χάλι ομάδας να μην παίρνει παραπάνω χρόνο ο Justin Anderson.

Είμαστε στο 2016 και ξεκινάει ομάδα παιχνίδι στο ΝΒΑ με backcourt Deron, Barea και 3άρι τον Matthews. Αξιοθρήνητο το ρόστερ.
Rated: (en)joy
Και να σκεφτεί κανείς πως κάποια χρόνια πριν μια 3άδα αυτών των Mavs θα'ταν ίσως και το πρώτο φαβορί για το δαχτυλίδι...αυτό βέβαια θα μπορούσε να παίξει σαν επιχείρημα και για πολλές άλλες ομάδες κατά καιρούς..
jasonick
Πρώτη νίκη ενάντια στους Bucks σε ένα ματς που δεν θα πρότεινα να το δείτε. tongue.gif Η άμυνα εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένη κρατώντας τους Bucks στους 75 πόντους σε 53 λεπτά. Ο Finney Smith ξεχώρισε από τον πάγκο -κατηγορώ εκ των προτέρων τον χρήστη που δεν θα του δώσει το UPN της χθεσινής βραδιάς- tongue.gif και μπορεί τα στατιστικά του να μην λένε πολλά αλλά έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα κυρίως πάνω στον Γιάννη.
Ξαναείχαμε career high του Barnes με clutch καλάθια και αν δεν ήταν αυτός δεν θα κερδίζαμε αφού επιθετικά δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό και σταθερό σκορ από κάποιον άλλον παίκτη. Ο Wes συνεχίζει να τα σπάει και οι Dirk-Deron που θα μπορούσαν να βοηθήσουν δεν έπαιξαν σήμερα.



Το πρώτο μύριο το έκανε απόσβεση, τώρα άλλα 93 μένουν. tongue.gif

Την ώρα που ο Barnes έκανε career high ο Parsons είχε 0/8.

QUOTE(RipCity @ Nov 5 2016, 15:04 ) *
Κρίμα σε αυτό το χάλι ομάδας να μην παίρνει παραπάνω χρόνο ο Justin Anderson.

Είμαστε στο 2016 και ξεκινάει ομάδα παιχνίδι στο ΝΒΑ με backcourt Deron, Barea και 3άρι τον Matthews. Αξιοθρήνητο το ρόστερ.


Ο Barea είναι η κλασική περίπτωση παίκτη που έχει επιτυχία σε μία ομάδα και δεν μπορεί να την μεταφράσει σε κάποια από τις υπόλοιπες. Φαντάζομαι σε όλες τις άλλες ομάδες του NBA αυτή τη στιγμή θα ήταν 3rd string PG ενώ σε εμάς στην χειρότερη να είναι 8ος παίκτης. Όπως και να έχει τον αγαπάμε και μακάρι να τον δούμε του χρόνου να είναι αναπληρωματικός του Fultz. tongue.gif

QUOTE(Rated: (en)joy @ Nov 5 2016, 19:08 ) *
Και να σκεφτεί κανείς πως κάποια χρόνια πριν μια 3άδα αυτών των Mavs θα'ταν ίσως και το πρώτο φαβορί για το δαχτυλίδι...αυτό βέβαια θα μπορούσε να παίξει σαν επιχείρημα και για πολλές άλλες ομάδες κατά καιρούς..


Αν θα προτιμούσα κάποια ομάδα των Mavs, αυτή θα ήταν της χρονιάς του lockout με Dirk, Terry, Marion, VC, Kidd, Odom (booooo) στις αρχές/μέσα '00s.

aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night, 08/11 - Seth Curry

Τα νούμερα: 23 πόντοι που προήλθαν από 9/15 σουτ (4/7 τριάρια) και 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα παρακαλώ! (ποιός λέει ότι ξέρει μόνο να σουτάρει?). Πούλησε μπάλα μόλις 1 φορά και το +/- έδειξε +22 σε 31 λεπτά, το μεγαλύτερο νέτο από όλους όσοι αγωνίστηκαν στο L.A.

Η εικόνα:


Πριν/μετά: Ο Κάρυ ο 3ος, ο Θεός της Αιγύπτου, επιτέλους λατρεύεται από σήμερα! Πρόσφατα έδωσαν στους Mavs το προσωνύμιο "The Leftovers", αφού τα τελευταία χρόνια καταλήγουν να υπογράφουν τα "option 3 and down" στους free agents που κυκλοφορούν. Κάπως έτσι βρήκε θέση στην ομάδα του Άλλας ο Seth. Χωρίς να έχει κάποια φαντασμαγορική preseason (γύρω στα 20 λεπτά και 7κάτι πόντους μ.ο.) συνέχισε κάπως έτσι και στα πρώτα έξι ματς της κανονικής διάρκειας (6 πόντοι μ.ο.). Στο match με τους Lakers έκανε το step up που χρειαζόταν, το είχε ζητήσει ήδη με δηλώσεις ο Carlisle από τον Barnes, θα το ζήτησε και από τον Curry, μιας και ο Deron ήταν έξω και θα είναι σήμερα, αύριο, μεθάυριο κανείς δεν ξέρει, αλλά, οι ευκαιρίες θα είναι εδώ. Ταιριάζουν οι Mavs στον Seth? Απόλυτα, τέτοιο fit για την high powered offense του προπονητή του δύσκολα θα βρισκόταν εκτός draft. Τί μας έδειξε? Ότι ξεπέρασε την φαινομενικά αρχική συστολή του στο πλήθος των σουτ που έπαιρνε μέχρι τώρα (5και κάτι περίπου σουτ ανά αγώνα), βρήκε την εμπιστοσύνη του και επειδή είναι καλό σουτέρ/σκόρερ έχει τα φόντα να βοηθήσει πρακτικά τους Mavs, ιδίως με τον Deron έξω. Επίσης μπορεί να είναι καλός αμυντικός, κάτι που ίσως δεν ήταν πολύ γνωστό από το πέρασμά του στους Kings (χαλαρά η χειρότερη περιφερειακή άμυνα πέρυσι, τον συμπαρέσυρε η γενική εικόνα). Πάμε τον Σεθ, πάμε και τον Κάρλαηλ που βρίσκει παίκτες από το πουθενά και τους κάνει χρήσιμα εργαλεία.

Δεν δήλωσε: "Μπορώ κι εγώ 13 τρίποντα στον επόμενο αγώνα κόντρα στον αδερφό μου, εξάλου στα μονά που παίζουμε πάντα τον κερδίζω..." tongue.gif
SG3ptshooter
http://www.basketball-reference.com/play-i...mp;order_by=pts

Έτσι πέρασα να πω ένα γεια. Justin Anderson 0/11, 0/5 3pt. Η λίστα λειτουργεί εναντίον μου προφανώς, απλά ήμουν περίεργος να δω τα ονόματα που περιέχει.
Gravedigger
Αυτή η ομάδα των Mavericks είναι σίγουρα η χειρότερη των τελευταίων 15 χρόνων. Φταίνε και οι τραυματισμοί αλλά ακόμα και με υγιείς τους παίχτες που απουσιάζουν, άντε να είχαμε άλλη μια νίκη. Ο Barnes μέχρι τώρα προσπαθεί, δεν έχω παράπονο, ο Matthews έχει χτίσει άλλα 2 κλειστά.
benchwarmer
Κάπως έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα είναι η τελευταία χρονιά του Ντιρκ στο ΝΒΑ... Και η αλήθεια είναι ότι φαινόταν αυτό από την πορεία των τελευταίων ετών, ότι πάμε προς τα εκεί και όχι προς κάποιο ένδοξο φινάλε.
Σίγουρα είναι ακόμα Νοέμβρης, αλλά θα ήταν καλύτερα να αρχίσουν να σκέφτονται πώς μπορούν να χτίσουν σιγά σιγά και όχι με Cuban-ικές κινήσεις για το μέλλον μέσω του επερχόμενου draft και του free agency, αλλιώς μάλλον έρχονται αρκετά χρόνια στην αφάνεια.
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 18/12: Dorian Finney-Smith

Τα νούμερα: 5/9 εντός πεδιάς με 3/6 τρίποντα και 4/4 βολές. Οι 3 ασίστ ισορρόπησαν τα 3 λάθη, που ναι μεν τας λες "αρκετά" για 29 λεπτά συμμετοχής, αλλά αν συνυπολογίσουμε στη γενικότερη μεγάλη ευστοχία από παντού ένα ακόμα κλέψιμο και δύο ριμπάουντ, καθώς και το game best +20 στο νέτο ντιφερένσιαλ, έχουμε κάτι σεβαστό. Οι 17 πόντοι είναι πλέον το νέο ατομικό του-μέχρι το επόμενο.

Η εικόνα:


Πριν/μετά: "Η Μεγάλη Ληστεία των UDFAs": θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας που αναφέρεται στο ταλέντο του scouting team του Dallas να μαζεύει Α.Τ.Ι.Α. (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενους Αθλητές) και να τους αναδυκνείει, δίνοντάς τους την ελπίδα για ένα καλύτερο μελλοντικό συμβόλαιο.
Παιδί του Donovan κι αυτός, άφησε το Virginia Tech-χάνοντας μάλιστα τη sophomore χρονιά του λόγω restrictions, για να γίνει και αυτός Gator για τα επόμενα 3 έτη. Σύνολο δηλαδή 5 χρόνια στο Πανεπιστήμιο, "αιώνιος" και αυτός! laugh.gif Με συμπαθητικά stats και ατομικές διακρίσεις στις δύο τελευταίες (τελείωσε με 14.7π 8.3ρ 2.1ασ 0,9 κλ 0.8τ με 44% στα σουτ και 73% στις βολές) είχε το προφίλ ενός παίκτης-ομάδας που θα μπορούσε να τρυπώσει στο ΝΒΑ κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.
Ξεκίνησε κατ' ευθείαν στα βαθειά, αφού στο Dallas οι απουσίες παικτών είναι η μόνη σταθερά φέτος, απλά γίνεται rotation στο ποιός είναι διαθέσιμος. Το turning point για αυτόν ήταν η προσωρινή απόσυρση του Dirk, στις αρχές Νοέμβρη και έκτοτε έχει καθιερωθεί είτε από τον πάγκο, είτε -πλέον- ως βασικός.
Μέσα στον Δεκέμβριο έχει σπάσει απανωτές φορές το ατομικό του ρεκόρ σε πόντους, το πιο σημαντικό είναι ότι φαίνεται να έχει βρει το σουτ του, καθώς άφησε πίσω το 25% στα τρίποντα σε 36 προσπάθειες (Νοέμβριος) για να τρέχει τον μήνα με 45% σε 37 προσπάθειες! Πλέον οι Mavs δεν κάνουν μεγάλα losing streaks, μετά τα αρχικά L5 και L8, που είχαν κάτσει άσχημα στο στομάχι. Η βελτίωση είναι σαφής ατομικά και ομαδικά, ακόμα και όταν γυρίσει ο Dirk, ο Carlisle θα έχει μάχιμο στο rotation έναν ακόμα χρήσιμο παίκτη.

Δεν δήλωσε: "Finney-Smith. Mark that name. Είμαι κι εγώ μέλος της Αδελφότητας των Διπλών Επιθέτων, που έχει σκοπό απλά να σας μπερδεύει στα quiz του Sporcle, να σας κουράζει και να σας κάνει να σκέφτεστε για τη συντομογραφία που θα επιλέξετε"
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 09/01 - Dirk Nowitzki

Τα νούμερα: Σε 31 λεπτά συμμετοχής, season high 26 πόντων με 8/16 fg, 5/10 3pt, 5 αμυντικά rebounds, 4 assists στην ήττα των Mavericks στη Minneapolis, στο derby των ουραγών της Δύσης.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Δύο πράγματα. Είναι αστείο να παραθέσω επιτεύγματα του Dirk και μάλλον είναι ασέβεια και που τον ανακηρύττω απρόσμενο πρωταγωνιστή, ας είναι η πιο προφανής αριθμολαγνικά επιλογή απ' τα 3 μόλις χτεσινά ματς. Απλά ο στόχος είναι να βλέπω και να προβάλλουμε μη MVP/All-Star candidates που έκαναν κάτι μπασκετικά ομορφο. Το καλάθι και foul του Γερμανού χτες ήταν άξιο αναγνώρισης και θαυμασμού. Το μετά του Dirk είναι διακοπές στο Wurzburg ή μήπως NBA executive; Εσύ αποφασίζεις.

Αθλιότερο nickname στην ιστορία των nicks: The 7-Foot Schnitzel, χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 30/01 - Yogi Ferrell

Τα νούμερα: 19 πόντοι από 7/15 σουτ, 3/5 τρίποντα και 2/2 βολές, 5 αμυντικά rebounds, 3/2 a/to, 4 κλεψίματα, +10 στην επικράτηση των Mavs απέναντι στους Cleveland, μια μερά μετά τη νίκη τους κι επί των Spurs. Αυτά είναι και τα 2 ματς του Yogi Bear ως παίκτης του Dallas, καθόλου άσχημα..

Η εικόνα, σε συνέχεια της χτεσινής:


Πριν/Μετά: Γεννημένος δυστυχώς ως Kevin, ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της μπασκετικής Indiana όταν άφηνε το high school πίσω απ' το Gary Harris. Έμεινε στην πολιτεία που μεγάλωνε για να παίξει μια τετραετία ως Hoosier με σταθερά καλύτερη παρουσία στην αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα αλλά και βελτίωση στο playmaking, φτάνοντας μάλιστα στη senior χρονιά του στο να σπάσει το all-time record στις assists του πανεπιστημίου. Δεν κατάφερε όμως να πλησιάσει όσο ήθελε το στόχο του για ένα κολεγιακό πρωτάθλημα. Δεν τον επέλεξε κανείς παρά το πόσο φτωχό ήταν το περασμένο draft, κυρίως λόγω έλλειψης size και seniority, βρήκε όμως χώρο στους υπό συνεχή αναζήτηση παικτών Nets. Παρότι δούλεψε και Long Island έπαιξε και 10 ψιλοαναποτελεσματικά ματς ως Net μέχρι να γίνει waive στις 8 του περασμένου Δεκέμβρη. Συνέχισε στη D-League μέχρι να βρει το 10ημερο συμβόλαιο που ακόμη είναι σε ισχύ με το Dallas, πλέον προβλέπω και το δεύτερο που δικαιούνται οι Τεξανοί και.. βλέπουμε. Δεν ξέρω αν έχει μόνιμη θέση στη λίγκα όμως εύχομαι να τα καταφέρει αφού προφανώς και μας ενδιαφέρει η παρουσία του, το αξίζει.

Ετοιμάζει: τη νέα διαφήμιση Coach Godwin, άμα κάνει retweets για καθυστέρηση στο αεροδρόμιο το Beau Beech.. tongue.gif Ποντάρω στο έξπυνο μπασκετικό δωδεκάποντο..
phoenix_93
Πολύ ωραία στάση όταν σουτάρει ο Φάρελ. Έξυπνος φαίνεται, λογικά θα μείνει NBA.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 03/02 - Yogi Bear Ferrell vol.II, "Grizzlier man"
Copyright issues με Memphis και Herzog; Δεν υπάρχουν Grizzlies στο Tennessee και να πάει σε καμιά ζούγκλα να δει αν έρχομαι αντίστοιχα..

Τα νούμερα: 32 πόντοι με 11/17 fg απ' τα οποία 9/11 3pt, o πρώτος παίκτης που σκόραρε 30+ στα πρώτα 15 του παιχνίδια απ' το Blake Griffin. Ever οι περισσότεροι είναι οι 55 του Jennings, πάνω από Hayes με 54 και Jordan με 45, άλλη μια απόδειξη ματαιόητας. Επίσης 2 αμυντικά rebs, 5 assists προς 2 λάθη, +3 και το καθοριστικό τελευταίο τρίποντο στη νίκη των Mavericks στο Portland.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Προφανώς δεν έχω να προσθέσω τίποτε ιδιαίτερο, ο Yogi δύσκολα δε θα κλείσει τη σεζόν ως ΝΒΑer, το πιθανότερο κι ως Maverick. Το είπε κι ο Cuban, ας μην έθελξε με τους Sixers, το Dallas "του Ferrell" είναι τρένο, ένα τρένο που χάνει τις επίκαιρες θέσεις στο φορτωμένο PGs φετινό draft.. Γιατί βρηκε το Ferrell; biggrin.gif Είχε αρκετούς υποψήφιους για post χτες, έψηνα αρκετά το Larry Nance Jr. όμως προτίμησα Ferrell γιατί 1. η εμφάνισή του είναι πρακτικά ιστορική, περισσότερο σίγουρα κι απ' το αξιέπαινο 18-11-4-3 του Nance και 2. όποτε γράφω Laker κάτι πάει στραβά, γιατί να προκαλέσω την τύχη μου.. Τα παιχνίδια του Yogi ως Maverick, η rookie season του Brogdon και άλλα πιο διακριτικά παραδείγματα seniors που τα πάνε καλά στο ΝΒΑ παρότι δε διεκδίκησαν δάφνες κορυφαίων επιλογών στο draft μας θυμίζουν πως υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα. Το ίδιο ισχύει και για την αρνητική προδιάθεση προς το ύψος και τον όγκο του Ferrell, που οκ εκεί υπάρχει το ακραίο αντιπαράδειγμα του Curry ενώ μόλις φέτος ο Ulis έγινε ο ελαφρύτερος παίκτης που έχει ζυγιστεί στο draft combine και επιλέχθηκε τελικά απ' τους Suns. Προφανώς και έχουν απορριφθεί δικαιλογημένα seniors ως μη NBA material, προφανώς κι έχουν αποτύχει ταλαντούχοι guards που δεν μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο που ήταν γι' αυτούς η έλλειψη size. Ο Ferrell όμως δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα, είναι η υπενθύμιση πως κάθε παίκτης αξίζει διπλή και τριπλή επανεκτίμηση των δυνατοτήτων του. Καλή τύχη στους Nets btw.. tongue.gif

Δε δήλωσε: "Ο θειος ο Dirk μου δίνει τσικουλάτες και με βάζουνε και να παίτσω. Νταξ έπεισα για wonderkid στο BM;"
SG3ptshooter
Όχι ακριβώς Unexpected Protagonist of the Night, 03/03 - Nerlens Noel vol. I ως Maverick, vol. II γενικά

Τα νούμερα: Ξεκίνησε βασικός άρα εικάζω δεν άργησε να πάει στο γήπεδο, στα εντός η συνέπεια είναι πιο εύκολη, έδωσε 15 πόντους από 6/10 δίποντα και 3/6 βολές, ισοφάρισε το career high στα rebounds με 17, τα τρία απ' αυτά ήταν επιθετικά. Ακόμη έδωσε 2 assists χωρίς κάποιο λάθος, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και +10 στη σημαντική νίκη των Mavs απέναντι στο Memphis. Κι αν γουστάρουν τόσο από τώρα οι Mavs fans, που να σκάσει και το πρώτο ματς με 5+ steals.. rolleyes.gif

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Μπήκε στη ζωή μας τη σεζόν 2012-13, ως ένας ακόμη freshman του Kentucky projected για ένα απ' τα κορυφαία picks του draft. Θα ήθελα να μην είχε κάνει κάτι τόσο γραφικό όσο αυτό. Τα πήγαινε μια χαρά, έμοιαζε κοντά στο να πετύχει μέσους όρους double double με 4,5+ τάπες, όταν απέναντι στους ρημαδοGators το Φλεβάρη είχαμε το ACL tear. Παρά τα χαμένα παιχνίδια αναδείχθηκε ό,τι γινόταν στη SEC, καλύτερος rookie, καλύτερος αμυντικός και μέλος της κορυφαίας πεντάδας, επίσης παρότι ήταν πλέον σε διαδικασία επιστροφής απ' το πολύ σοβαρό τραυματισμό και δε θα μπορούσε πια να δώσει workouts στις ενδιαφερόμενες ομάδες, ο Noel δήλωσε συμμετοχή στο draft του 2013. Οι Pelicans τον επέλεξαν στο 6, πίσω από Bennett, Oladipo, Porter, Zeller, Len rolleyes.gif , αλλά πριν προλάβω να ενθουσιαστώ για το επερχόμενο pterodactyl δίδυμο με AD, κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα μέσα, είδα την είδηση για το trade με Holiday που έστελνε Nerlens στην Pennsylvania, ούτε αυτό με είχε χαλάσει. Kατά τη συνήθη πρακτική των 76ers ο Noel έχασε όλη τη rookie χρονιά του και μάλλον έγιανε καλύτερα από Embiid και Simmons στα πλαίσια της παρακολούθησής του απ' το ιατρικό team των Φίλοι. Είχε δύο αρκετά γεμάτες χρονιές μετά απ' αυτό, αναδείχθηκε και στην καλύτερη rookie πεντάδα για το 2014-15. Φέτος είχαμε όμως το Εmbiidaissance που μπέρδεψε τα πράγματα, τα reportages (ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕ ΤΟ "tournoix" ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΧΑ!) έδιναν φαβορί προς αποχώρηση τον Okafor, όμως ο Nerlens είναι αυτός που έπρεπε να πληρωθεί το καλοκαίρι ενώ κι ο Jahlil δεν έφερνε τα ανταλλάγματα που ήθελαν οι Sixers στις συζητήσεις, οπότε την τελευταία ώρα της πρόσφατης trade deadline ο Noel μετακόμισε σε πολύ λογική τιμή στο Texas, με τους Mavs να καλούνται βέβαια να τον δεσμεύσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ας χάσουν και κανά παιχνίδι όμως τώρα γιατί πως θα βρεις PG_of_the_future, με hustle ψηλό μόνο δεν κλείνει rebuild.. Α ξέχασα έχουνε Yogi. Το μέλλον του Nerlens εξαρτάται απ' το ποιοι θα βρίσκονται γύρω του και απ' το πόσο θα αντέχει το γόνατό του, μοιάζει να ξεχνάμε πως άρχισε τη σεζόν εκτός παρκέ φέτος.

Αιτούμαι: ανταλλαγή με Cousins και 2 picks; Να εκπληρωθεί η προφητεία και να γίνει το παιδί έστω και με καθυστέρηση κάτοικος Louisiana.
aegeansheed
Να μην το περάσουμε έτσι: ο τεράστιος Ντιρκ πέρασε χθες του 30.000 πόντους! Όπως δήλωσε σε ένα Players Only πριν λίγες μέρες έχει σκοπό να παίξει 1-2 χρόνια ακόμα, τότε γιατί να μην βρεθεί και στην 5η ή και 4η ακόμα θέση όλων των εποχών. Τεράστιο επίτευγμα από τον κορυφαίο Ευρωπαίο που έχει παίξει ποτέ στο ΝΒΑ.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.