Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Τρίκαλα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/2/2009

Κ.Γ. ΣΠΟΡΤΙΓΚ 17:00 Α.Ε.Κ.-ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

με κόσμο, χωρίς τηλεόραση (και λογικά ούτε κάμερες ως συνήθως)
ashton
QUOTE
Α1: Παραμένει εκτός ο Μπράιαντ

04/02/2009, 20:37 | Διαβάστηκε 105 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images).

Με μοναδικό-πλην όμως σοβαρό-πρόβλημα τον Τρέβον Μπράιαντ συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου απέναντι στα Τρίκαλα στο κλειστό του Σπόρτινγκ (17:00). Ο Αμερικανός σέντερ απέχει από τις προπονήσεις και συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή μετά τη θλάση που υπέστη στους προσαγωγούς την περασμένη εβδομάδα, η οποία και του στοίχισε τη συμμετοχή στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Όσο περνούν οι μέρες και δεν επιστρέφει στις προπονήσεις, οι ελπίδες να προλάβει τον κρίσιμο αγώνα εξανεμίζονται. Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, αφού από την Τρίτη ο Δημήτρης Παπανικολάου γυμνάζεται κανονικά έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει.


sportfm.gr
ashton
QUOTE
# 4/2/2009 Χωρίς τον Μπράιαντ
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. [περισσότερα]
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ένωσης υπό το βλέμμα του Κώστα Φλεβαράκη. Ο μοναδικός παίκτης που δε γυμνάστηκε είναι ο Τρέβον Μπράιαντ, ο οποίος ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή ύστερα από τις ενοχλήσεις που νιώθει στους προσαγωγούς. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι Στέλιος Κουκουλεκίδης, ο Καλαματιανός Κυριάκος Ταβουλαρέας και ο Αθηναίος Ανδρέας Βαρδάλος κληρώθηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με τα Τρίκαλα


aekbc.gr
Giorgos#4
φαβορι θεωρω τα τρικαλα που ειναι αναγκασμενα να κερδισουν!η αεκ με τις απουσιες που εχει πιστευω πως δυσκολα θα κερδισει .
ashton
Δυστυχώς τα Τρίκαλα ειναι το φαβορι...


QUOTE
Στην αναφορά του για το παιχνίδι της ΑΕΚ εναντίον των Τρικάλων ο Κώστας Φλεβαράκης εστίασε σε δυο σημεία, στην «απουσία του Τρέβον Μπράιαντ και κατά δεύτερο στη δίψα των Τρικάλων για την παραμονή στην κατηγορία». Στη συνέχεια ο προπονητής της Ενωσης εξήγησε ότι «τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα έμπειρη και σοβαρή, η οποία θέλει να παραμείνει στην κατηγορία γεγονός που φαίνεται από το πάθος και τον ενθουσιασμό που έχει. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, αλλά ευελπιστώ ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα καταφέρουμε να κάμψουμε την αντίσταση των αντιπάλων μας και να κατακτήσουμε τη νίκη. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να δείξουμε διάθεση και να παίξουμε καλή άμυνα». Ο Δημήτρης Παπανικολάου με τη σειρά του δήλωσε ότι «βλέπουμε τον αγώνα εναντίον των Τρικάλων ως ένα ακόμα τελικό» και εξήγησε ότι «σε περίπτωση που κατακτήσουμε τη νίκη, τότε θεωρώ ότι θα «κλειδώσουμε» την παραμονή μας στην κατηγορία. Όπως βλέπουμε εμείς την αναμέτρηση, επιθυμούμε να το δει και ο κόσμος. Θέλουμε να γεμίσουν το γήπεδο, όπως το πράττουν σε κάθε ματς και να μας βοηθήσουν για την επίτευξη της νίκης. Να μας «σπρώξουν» στην κατάκτηση των δύο βαθμών εναντίον μιας ομάδας, την οποία σεβόμαστε αρκετά και γνωρίζουμε ότι θα κάνει το παν για να παραμείνει στην κατηγορία». Τα Τρίκαλα πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική τη δεύτερη τους νίκη και χρειάζονται αρκετή προσπάθεια ακόμα για να πραγματοποιήσουν το στόχο τους. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι «στην θέση που βρισκόμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε λόγια. Θα προσπαθήσουμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία καλή και έμπειρη ομάδα να μπορέσουμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί. Βασικό ακόμη είναι να φανεί σε πόση διάρκεια του αγώνα μπορούμε να ανταποκριθούμε από πλευράς ετοιμότητας εγκεφαλικής, μπασκετικής τακτικής και ομαδικής αντοχής». Ο Νίκος Κατσαρές στάθηκε περισσότερο στη ψυχολογική προετοιμασία του παιχνιδιού τονίζοντας πως «μετά την νίκη επί της Καβάλας η αλήθεια είναι ότι τονώθηκε αρκετά η ψυχολογία μας ενΆ όψει της δύσκολης συνέχειας. Η ΑΕΚ είναι μία ιστορική ομάδα που παίρνει μεγάλη δύναμη στα εντός έδρας παιχνίδια από τον κόσμο της. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στην Α1».

esake.gr
Masterpiece_G4
Eαν κερδισουμε γινονται περισσοτερες οι ελπιδες μας για παραμονη. Εγω παντως φαβορι θεωρω την ΑΕΚ.
Air Kef
Όντως τα Τρίκαλα είναι αναγκασμένα να ψάχνουν για την νίκη σε κάθε ματς που έχουν από εδώ και πέρα και ένα ματς με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών είναι από τα πλέον διεκδικήσιμα.

Συνυπολογίζοντας και τις απουσίες της ΑΕΚ, ίσως έχουμε καποιου είδους έκπληξη, για μένα φαβορί είναι η ΑΕΚ.

Με ήττα τα Τρίκαλα πάντως βουλιάζουν ξανά, ενώ η ΑΕΚ με την νίκη της απλά έρχεται πιο κοντά στα πλέι οφ.
Pierce
Aπο την στιγμη που πηγε στον ποντο το ματς, και η μια ομαδα εχει τον τεραστιο coach Αγγελου στον παγκο, ηταν λογικο να κερδισει η αλλη ομαδα icon_drunk.gif (μην με παρεξηγήσετε φιλοι των Τρικαλων peace.gif )


69-67 τελικο σκορ
Giorgos#4
ανασα για την αεκ που δειχνει να διατηρειται σε τροχια πλαιυ οφ.σαν τι λαθη εκανε ο αγγελου?

Pierce
τα μισα παιχνιδια περσι στην ΑΕΚ τα ειχε χασει στους 2-3 ποντους στο τελος, για αυτο το σχολιο μου smile.gif
dreamtheater
QUOTE(pierce21 @ Feb 7 2009, 19:03 ) *
Aπο την στιγμη που πηγε στον ποντο το ματς, και η μια ομαδα εχει τον τεραστιο coach Αγγελου στον παγκο, ηταν λογικο να κερδισει η αλλη ομαδα icon_drunk.gif (μην με παρεξηγήσετε φιλοι των Τρικαλων peace.gif )


69-67 τελικο σκορ



Καλό! Συμφωνώ απολύτως...
ashton
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Ο AVERY ΣΤΑ 2,5" ΚΙ ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

QUOTE
Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θα το χαρακτήριζα σταθμό. Πρώτον μας έφερνε κοντά στους στόχους μας και δεύτερον παίζαμε με μια ομάδα που τελευταία εκτός έδρας είναι πολύ ανταγωνιστική με κάθε αντίπαλο. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Πλέον χωρίς άγχος μπορούμε να πάμε καλύτερα. Ο αρχικός στόχος ήταν η σωτηρία της ομάδας και τώρα θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς σε όλα τα ματς. Άλλωστε, όταν παίζεις στην ΑΕΚ, βρίσκεις από μόνος σου κίνητρο".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αγγέλου υπογράμμισε: "Χάρηκα που ήρθα σε ένα περιβάλλον γνώριμο για μένα, με φίλους και ανθρώπους, για τους οποίους πέρυσι κατάλαβα πως κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι η ομάδα αξιοπρεπής μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Εμείς, στα Τρίκαλα, κάνουμε το δικό μας αγώνα. Παλεύουμε τα ματς ως το τέλος, αλλά στα κρίσιμα σημεία κάνουμε λάθη. Το παιχνίδι ήταν μια μάχη ανάμεσα στην εμπειρία και την απειρία. Νίκησε η εμπειρία της ΑΕΚ".


sport24.gr
ashton
και μερικές φωτό







και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα -σ'ευχαριστούμε Βαγγέλη Αγγέλου που μας βοήθησες να κερδίσουμε.
ashton
Ας κάνω την κριτική μου...



ΡΕ ΣΥ ΚΩΟΥΤΣ...
όταν είναι "ζεστός" ο Νεμεθ στο πρώτο δεκάλεπτο γιατί τον αποσύρεις μετά ?
όταν τους παίρνει εργολαβία ο Χατζής στο 2ο δεκάλεπτο, γιατί τον θάβουμε στον πάγκο μετά ;

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ...
όταν είσαι μπροστά 5-7 πόντους, έχει 2-3 λεπτά για να λήξει το ματς, ο αντίπαλος έχει συμπληρώσει τα 5 φάουλ και μπορείς να πας για βολές, οι ψηλοί του είναι ο Χαριτόπουλος και ο Μουτόμπο (ο Πατρικ), ποιος ο λόγος να μην βάζουμε τη μπάλα κοντά στη ρακέτα και να πάμε για το φάουλ αν δεν μπορούμε να βρούμε το εύκολο σουτ, αλλά αντίθετα να γυρνάμε γύρω-γύρω τη μπαλα μέχρι να μείνει ελεύθερος ο Κυριακόπουλος (!!!) για να σουτάρει τρίποντο ;;





4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Απογοήτευση.. Ειδικά στη φάση που φύγαμε αιφνιδιασμό τον έκλεισε ο τρικαλινός κι αντι να πασαρει στον ελευθερο συμπαίκτη του έπεσε στον αντίπαλο, που πάλι καλα που δεν ειχε στηθει και πήρε τις βολές (κανοντας 65-56). Στην επαναφορά είχε πρόβλημα, στην κυκλοφορία επίσης.



6. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Επαιξε πιεστική αμυνα στον Ειβερι, και τα πήγε καλά σε αυτό τον τομέα. Εχει δυνατότητες, όμως πρέπει να προσγειωθεί και να μην κάνει μπασίματα νομίζοντας πως είναι άλλης κλάσης παίκτης.


7. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μέτριος, δεν συνέχισε το εξαιρετικό του σερί. Πάντως βοήθησε τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση (όχι τοσο οι 7π, αλλά κυριως οι 4 ασιστ).


8. THOMPSON
Μπορει να ηταν ο 1ος σκόρερ με 13π, αλλά είχε 1/5 τρίποντα, είχε & 5 λάθη. Είχε αρκετές καλές ενέργειες στην επίθεση και έδωσε και κάμποσες καλές άμυνες. Βοήθησε να ελέγξουμε το ρυθμο πάντως και να παίξουμε άμυνα.


9. ΧΑΤΖΗΣ
Πήρε το ματς πάνω του στο β' δεκάλεπτο, σκοράροντας 9 πόντους και χτίζοντας μια διαφορά 8 πόντων. Ξεχάστηκε στον πάγκο, και όταν επανήλθε στην 4η περίοδο δεν ήταν στην ίδια κατάσταση. Τελειωσε με τους 9π, 2κλ, 3ρ.


11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Μέτριος τόσο επιθετικά (μια φάση έπαιξε σωστά το κορμί του στο αντιπαλο καλάθι) οσο και αμυντικά - χωρίς να ταλαιπωρηθεί βέβαια μια που τα Τρικαλα δεν ειχαν τον παίκτη φοβητρο στη ρακετα. 4π, 3ρ.


12. KIKERPILL
Παραλίγο να ήταν ο μοιραίος με τη λάθος επαναφορά στα 28", αλλά πέτυχε το νικητήριο στα 2.5" κι έσωσε την παρτίδα. Γενικά έκανε καλή εμφάνιση - όπως είχε κάνει και στο ματς του α' γύρου. 10 πόντοι, με 3/3 1π, 2/2 2π, 3 επιθετικά ρημπάουντ, 1 κλέψιμο.


14. ANDERSEN
Δεν έπαιξε παρα πολύ. Στο διάστημα που αγωνιστηκε δεν ήταν κακός (πέρα από μια προσπάθεια που πήγε να ποστάρει κάτω από το καλάθι και φυσικά μπερδευτηκε . Μάλλον επρεπε να παίει λιγο παραπάνω (αν και ειχε ψιλοφορτωθει με φαουλ)

15. NEMETH
Ξεκινησε πολύ καλά στο α' δεκάλεπτο, αλλά μετά τον έφαγε ο πάγκος κι εχασε το touch του. Βοήθησε με τη σοβαρότητα & ηρεμία στο τέλος . Τελειωσε με 11π-3ρ-1κλ

17. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Πέτυχε το μέσο όρο του : 5π-5ρ. Αλλά σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτόν και ειδικά κόντρα σε αντιπαλους που δεν εχουν και κανενα παικτη που θα έπρεπε να τον προβληματίζει (αν ήταν στην σωστή αγωνιστική κατάσταση και δεν ασχολιόταν μονο με τα facebook)

18. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Θεατής με φόρμα όπως σχεδόν πάντα.

19. ΜΠΑΛΛΑΣ
Στην 12άδα λόγω της απουσίας του Μπραιαντ αλλά μέχρι εκεί
ashton
και η altera pars

http://www.astrikala.gr/site/index.php?opt...07&Itemid=1
Από το website των Τρικάλων

http://www.sportrikala.gr/article/3188/
Από sportrikala.gr

http://www.sportrikala.gr/article/3196/
και φωτό από το ιδιο site
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.