QUOTE(Bonzo @ Jul 16 2007, 09:09 AM)
Ρε αιώνιο ταλέντο γιατί κανεις θέμα από ο πουθενά???Το οτι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα ιστορικά εάναι προφανές και κανείς δεν το αμφισβητεί. Αλλά αγωνιστικά αυτή τη στιγμή (και αρειανό να ρωτησεις) για τα ευρωπαικά δεδομένα είναι μεγαλομεσαία...Δεν νομίζω ότι κανείς υποτίμησε τον Άρη.
Και ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω ποιοι το παρακάνανε απόψε και ήρθες εσύ να τους βάλεις σε τάξη
Μου κάνει μάλιστα εντύπωση που σου φάνηκε εσένα (που δεν είσαι αρειανός) προκλητικό αν και κανείς αρειανός δεν αντέδρασε αφού μαλλον δεν το βρήκε προκλητικό..
Μάλλον εσύ (ως συνήθως) θες να προκαλέσεις και ψάχνεις αφορμή.
Για τον Τεοντοσιτς πάντως (αν και δε τον έχω δει καθόλου και μόνο στατιστικά τον ξέρω)πιστεύω ότι θα βοηθούσε
ακόμα και στον τωρινό ΠΑΟ.. Επίσης ο Ζέλικο σίγουρα θα τον βοηθούσε. Μακάρι να έρθει γενικά
ρε μαγκες αν δεν ειχατε γεννηθει τοτε δεν σας φταιω εγω ! ρωτηστε τους πατεραδες σας να σας πουν τι
γινοτανε ! τοτε αρης κερδιζε επειδη ηταν ο καλυτερος ουτε επειδη ξοδευε δισσεκατομυρια ουτε ειχε διαιτησια
ουτε οταν εχανε κατεβαινε ο προεδρος του να τραβολογαει τους διαιτητες απο το μανικι ! ! ! εκανε 82
συνεχομενες νικες ητοι 3,5 χρονια αηττητος ! ! ! και δεν επαιζε μονος του ουτε εκμετελλευτηκε την ανυπαρξια
των αντιπαλων του ! υπηρχε ενας παοκ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ενω ο παο ( χωρις βεβαια να ευθυνεται ) εφθασε στο
σημειο το 2004 να παιζει τελικο πρωταθληματος με το ΜΑΡΟΥΣΙ . . .
καποιος εγραψε οτι χαρη στην εθνικη εγιναν ολα ! συμφωνω απολυτα αλλα αυτο το τουρνουα που αλλαξε
την μοιρα του ελληνικου μπασκετ κρατησε 15 μερες με την γνωστη
καταληξη ! ολη η ''ιστορια''
με τον αρη κρατησε 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρονια ! τις πεμπτες που επαιζε δεν κουνιοταν φυλλο ( θεατρα - σινεμα
μπουζουκια - εστιατορια ) ολα κλειστα γιατι δεν παταγε ανθρωπος ! και μιλαμε για αποδοχη του τοτε αρη
απο ολη την ελλαδα ! ! πηγαινε π.χ. μα παιξει στην πατρα και αποτελουσε ξεχωριστο γεγονος για την πολη
και το γηπεδο ηταν γεματο 3 ωρες πριν !
ολοι οι αλλοι ( οσφπ - παο - αεκ ) απλα ακολουθησαν !
αυτα και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με το θεμα ! ξεκολληστε και δειτε λιγο και παρα περα απ τις
ομαδες σας - μας !