Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 29η αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2016-17
Zoys
Το πρόγραμμα

Πέμπτη
Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 20:00
Μπάμπεργκ-Νταρουσάφακα 21:45
Μπαρτσελόνα-Μακάμπι 22:00

Παρασκευή
Γαλατασαράι-Μπασκόνια 20:00
Ζαλγκίρις-Αρμάνι Μιλάνο 20:00
Ερυθρός Αστέρας-Ούνικς Καζάν 20:00
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45
Ρεάλ Μαδρίτης-Φενερμπαχτσέ 22:00
Manimal
Δύσκολα να μιλήσει κανείς για μπάσκετ και να επικεντρωθεί σε αγωνιστικά κριτήρια, μετά από τα όργια που έκαναν οι γκρι. Αν υπήρχε εκατέρωθεν κίνητρο θα μιλούσαμε για ΚΛΟΠΗ της χρονιάς. Τώρα ας αρκεστούμε στη νερόβραστη σούπα που μαγειρεύουν ευρωλιγκαίοι και Τούρκοι, αλλά και αυτή δεν καταπίνεται με τίποτα. Στο λαιμό κάθεται. Κρίμα για την ομάδα του Τρινκιερί που πραγματικά ήταν πολύ καλύτερη, κρίμα για αυτούς που ήταν στο γήπεδο που από ένα σημείο και μετά δεν είχαν όρεξη να κουνήσουν ούτε τις βεντάλιες, κρίμα και όλους τους μπασκετόφιλους που χάσαμε 2μιση ώρες από τη ζωή μας για να δούμε τούρκικο σήριαλ.
natouralistis
Πόσο κρίμα να μείνει έξω ο Αστέρας και να περάσει η Νταρουσαφάκα. Είναι μετά να μη πιστεύεις σε κάτι ανώτερο...Μένουν έξω από off balance τρίποντα και γκόλ φάουλ του Δήμητριου Αγραβάνη. Έλεος κύριε σύμπαν.
ubic
Οι προημιτελικοί ως έχουν:

Real Madrid - Crvena Zvezda mts Belgrade
Panathinaikos Superfoods Athens - Baskonia Vitoria Gasteiz

CSKA Moscow - Fenerbahce Istanbul
Olympiacos Piraeus - Anadolu Efes Istanbul

Με έντονα γράμματα οι ομάδες που έχουν οριστικοποιήσει τη συγκεκριμένη θέση στην οκτάδα
SteveNashidis
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 30 2017, 22:45 ) *
Εδω να ακουτε να σας γραψω τα παντα ολα!
Σημερα το πλανο ελεγε ηττα. Οχι γιατι δωσαμε το ματς ενω μπορουσαμε να το κερδισουμε, αλλα γιατι ετσι μας συνεφερε(να γινει, οχι να λεμε)! Μας συμφερει επισης νικη της Μπασκονια αυριο με τη Γαλατασαραι, νικη του Παναθηναικου με την ΤΣΣΚΑ και της Ρεαλ με τη Φενερμπαχτσε. Μετα ειναι στο χερι της Ρεαλ να κανει το χρεος της χανοντας εντος εδρας απο την Εφες και να στειλει τη Φενερμπαχτσε στην 7η θεση για να παιξει με την ΤΣΣΚΑ προκαλωντας εγκεφαλικα σε Μοσχα, Κωνσταντινουπολη και στον Μπερτομεου που θα δει τα αγαπημενα του παιδια να παιζουν αντιπαλοι στους 8...
Μαθετε μπασκετακι στον αρχοντα...
Να τα λετε και να τα γραφετε! smiley.gif


Έπαιξες τίποτα; Αν είναι δυνατόν............................ blink.gif blink.gif
ubic
QUOTE(ubic @ Mar 31 2017, 22:51 ) *
Οι προημιτελικοί ως έχουν:

Real Madrid - Crvena Zvezda mts Belgrade
Panathinaikos Superfoods Athens - Baskonia Vitoria Gasteiz

CSKA Moscow - Fenerbahce Istanbul
Olympiacos Piraeus - Anadolu Efes Istanbul

Με έντονα γράμματα οι ομάδες που έχουν οριστικοποιήσει τη συγκεκριμένη θέση στην οκτάδα

Coach Periklis
Δλδ η Φενερ ακροβατεί μεταξύ ημών και Ρώσων ;;;

ή παίζονται όλες οι θέσεις ακόμα ;;
benchwarmer
Πλέον αρχίζει και αποκτάει πραγματικό νόημα το σενάριο του Twism icon_drunk.gif
Αν πάντως βρει κάποιος κάπου όλους τους πιθανούς συνδυασμούς (πχ ακόμα και ήττες της Μπασκόνια, της Φενέρ κλπ) ας ανεβάσει smile.gif
Stojako
Σατανική Ρεάλ, παίρνει εκδίκηση για τον περσινό εξευτελισμό στα πλειοφφ. Θα το δώσει στην Εφές χαλαρά, ειδικά τώρα που για αυτήν δεν διακυβεύεται κάτι, αλλά έχει το κίνητρο να πετάξει τον διοργανωτή εκτός φ4 ή σε πιο ακραία περίπτωση, το φαβορί.




**Σε Ολυμπιακό-Μπασκόνια και Παο-Εφές, (τα ζευγάρια αν υπάρξει τελικά 4πλη ισοβαθμία) είναι πολύ πιθανό να πάνε και οι 2 στο φ4, μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό όμως.
ssoulliss
Η λογική λέει πως Παναθηναϊκός, Φενέρ και Μπασκόνια θα κερδίσουν. Επομένως η Εφές θα καθορίσει την κατάταξη. Παίζει τελευταία την Παρασκευή το βεάδυ. Αν γίνει και εκεί το λογικό και κερδίσει η Ρεάλ τότε θα έχουμε:

  1. Η Ρεάλ με το νικητή του Νταρουσάφακα-Αστέρα, μάλλον τους Τούρκους.
  2. Ο Παναθηναϊκός με Μπασκόνια(επανάληψη των περυσινών πλέϊ-οφς).
  3. Η ΤΣΣΚΑ με την Εφές(δύο ομάδες που επιδιώκουν να κάνουν outscored τους αντιπάλους τους).
  4. Και ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φενέρ. Δηλαδή μακελιό!!!


Αν η Εφές όμως κερδίσει, με τα υπόλοιπα παιχνίδια να είναι όπως είπα παραπάνω, τότε ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Εφές και η ΤΣΣΚΑ με τη Φενερ.

Νομίζω πως όλοι μπορεί να κερδίσουν όλους πλέον. Η όγδοη ομάδα, όποια και να είναι, είναι ένα κλικ πιο πίσω. Θα παίξει ρόλο η κατάσταση των ομάδων σε τρεις εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα δε με ξεγελά ούτε το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού, παρότι θα έχει τον πρώτο λόγο. Όπως δεν μου λέει κάτι ό,τι κέρδισε δύο φορές φέτος ο Παναθηναϊκός τη Μπασκόνια. Νομίζω πως οι Βάσκοι είναι οι πιο επικίνδυνοι από τις "ανίσχυρες" ομάδες.

Μάλλον θα αποφευχθεί η ελληνική σύγκρουση, εκτός του τελικού.

Υ.Γ. Ας κέρδιζε ο Ολυμπιακός στην Φενέρ και τώρα η Φενέρ θα μπορούσε να μείνει και ένατη σε τριπλή ισοβαθμία!! 69.gif
Anubis
Οπως τα λες ειναι ssoulliss αλλα γιατι μονο σε μενα θα φανει περιεργο η ρεαλ να πεταξει εκτος φ4 εναν εκ των τσκκα - φενερ?
Stojako
QUOTE (ssoulliss @ Apr 1 2017, 00:44 ) *


Σε περίπτωση που νικήσουν Μπασκόνια, Εφές και Φενέρ και χάσει ο Παναθηναϊκός (4πλη ισοβαθμία) τότε ο Ολυμπιακός πέφτει με την Μπασκόνια και ο Παναθηναϊκός με την Εφές
ssoulliss
QUOTE (Stojako @ Apr 1 2017, 00:47 ) *
Σε περίπτωση που νικήσουν Μπασκόνια, Εφές και Φενέρ και χάσει ο Παναθηναϊκός (4πλη ισοβαθμία) τότε ο Ολυμπιακός πέφτει με την Μπασκόνια και ο Παναθηναϊκός με την Εφές


Συμφωνώ. Μόνο που θα το έβαζα σαν τέταρτο πιο πιθανό σενάριο αυτό που αναφέρεις. Έχει βάσει και ίσως να βολεύει τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους για να έχουνε να γράφουν.

Σαν τρίτο πιθανό σενάριο θεωρώ τις νίκες των Μπασκόνια, Φενέρ και τις ήττες Παναθηναϊκού και Εφές. Εκεί θα είχαμε πάλι Παναθηναϊκός-Μπασκόνια και Ολυμπιακός-Φενέρ. Αλλά νομίζω πως όλα θα έρθουν λογικά. smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Mar 31 2017, 23:57 ) *
Έπαιξες τίποτα; Αν είναι δυνατόν............................ blink.gif blink.gif


Ναι, φοβηθηκα τη Ρεαλ και εβαλα αντι γι αυτην τη Ζαλγκιρις!!! shot.gif
Neondreamer
Φαντάζομαι πως, ενώ η Ρεάλ - ακόμα και να μη θέλει να μηχανορραφήσει για το CSKA-Fener - δεν θα χάσει απολύτως τίποτα άμα ηττηθεί, επομένως γιατί να σκιστεί; Η Εφες θα καίγεται για το διπλό καθώς, υποθέτω, προτιμά να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό παρά CSKA σε σειρά αγώνων στα οφς.
το_καλύτερο_3d
Η ρεαλ για να χάσει στο ματς με την εφες πρέπει να γίνουν 2 πράγματα.
1ον η εφες να παίξει πάρα πολύ καλά και μπροστά και πίσω και 2ον να μην μπουν τα σουτ της ρεαλ.Και οχι δεν παίζει να τα χάνουν επίτηδες απλά αν τυχει να είναι σε κακή βραδιά δεν θα το πολυκυνηγήσουν κιόλας.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν παίζει να κάτσει να χάσει η ρεαλ μέσα στο γηπεδό της(οχι οτι δεν την έχω ικανή για τέτοια πράγματα αλλά αυτην την αίσθηση έχω για το συγκεκριμένο ματς).
natouralistis
Και επειδή karma is a bitch αν χάσει η Ρεάλ από την Εφές, στη διασταύρωση των κουμπάρων θα μας δοθεί η δυνατότητα να δούμε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι αν ο κόουτς Ιτούδης επιλέξει ενώ νικά με 3 και απομένουν λίγα δευτερόλεπτα να κάνει φάουλ ή αν θα αφήσει τον Όγκουστιν να μαρκάρει τον Ντίξον σε καθαρή άμυνα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.