Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Tafos toy indoy
οχι και δεν ειναι καλο play η σπαθαρου?ποιος τα γραψε αυτα?για μενα κακως δεν ειναι και στην εθνικη...
air
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 7 2007, 03:37 PM) *
οχι και δεν ειναι καλο play η σπαθαρου?ποιος τα γραψε αυτα?για μενα κακως δεν ειναι και στην εθνικη...

καλησπερα.μην ξυνεις πληγες...
εχω διαφωνησει πολλακις με τον ομοσπονδιακο μας γι αυτο το θεμα αλλα...
εγω ομως υποκλεινομαι και παω πασο....πιστευω να συμφωνεις...
με κραζουν οι συμπαικτριες μου κι οι φιλοι μου που την θαυμαζω και λενε απλως οτι δεν ειναι καλο play γιατι δεν ειναι σταθερη...
ασχετο αλλα εσυ ταφε εισαι coach??
an ναι θελω συμβουλες....
Tafos toy indoy
οχι δεν ειμαι..σαν εφορος ασχολουμαι σε συλλογους και διαφορα αλλα ποστα...

αλλα αν θες πες μου τι θες κ θα σε βοηθησω
air
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 7 2007, 04:07 PM) *
οχι δεν ειμαι..σαν εφορος ασχολουμαι σε συλλογους και διαφορα αλλα ποστα...

αλλα αν θες πες μου τι θες κ θα σε βοηθησω

να παιζω σαν εκεινη....
αντε και λιγο χειροτερα συμββιβαζομαι..
μπορεισ να βοηθησεις???? smiley.gif
basket4
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 7 2007, 07:37 PM) *

δεν νομιζω οτι σε αυτην την εθνικη ''χοραει''...ετσι μου φαινεται.ειδικα σαν ασσος αφου υπαρχει η Καλεντζου και η Λυμουρα..ετσι πιστευω
kontos
Ποια Καλέντζου ρε παιδιά; Πόσα χρόνια θα παίζει ακόμα;
Βρείτε εσείς άλλη πλέι μέικερ που να πλησιάσει σε triple double σε κάθε παιχνίδι και τα λέμε.
Δουλειά θέλει λίγο στις προπονήσεις μόνο και να μην ξανακάνει τα λάθη του καλοκαιριού.
Πολύ καλή πλέι μέικερ, έχει αλλάξει όλο τον Παναθηναϊκό από τότε που ήρθε
ptolemaidaras
QUOTE(kontos @ Feb 7 2007, 08:59 PM) *
εχω διαφωνησει πολλακις με τον ομοσπονδιακο μας γι αυτο το θεμα αλλα...

Ποια Καλέντζου ρε παιδιά; Πόσα χρόνια θα παίζει ακόμα;

Σοβαρα μιλατε??? Στην εθνική παίζει η καλυτερη playmaker της τελευταιας δεκαετιας, η Καλεντζου, και ανετα θα παιζει αλλα 5 χρονια ακομα. Πιο μπασκετικο μυαλο δεν υπάρχει στο γυναικειο μπασκετ. Και οταν σταματησει αυτη υπαρχουν ενα σωρο ακομα οπως η Παπαδημητριου η Λυμουρα η Σταυριδου η Μπαλτα η Βλανη και μετα η Σπαθαρου... Ασε που κοπηκαν λογω ανανεωσης οι Γκουζινη και Δελλη. Ο Μισας μεχρι και την Κωστακη απαρνηθηκε στον ασσο και την εβαλε στο 2 για να παιζει η Καλεντζου play maker και ετσι η ομαδα επαιζε πιο πολυ με μυαλο σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια που επαιζε η Κωστακη στο 1 και η Καλεντζου στο 2. Εγω ετσι νομιζω... Και ο Μισας μαλλον ξερει καλυτερα...
basket4
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 7 2007, 11:15 PM) *
Σοβαρα μιλατε??? Στην εθνική παίζει η καλυτερη playmaker της τελευταιας δεκαετιας, η Καλεντζου, και ανετα θα παιζει αλλα 5 χρονια ακομα. Πιο μπασκετικο μυαλο δεν υπάρχει στο γυναικειο μπασκετ. Και οταν σταματησει αυτη υπαρχουν ενα σωρο ακομα οπως η Παπαδημητριου η Λυμουρα η Σταυριδου η Μπαλτα η Βλανη και μετα η Σπαθαρου... Ασε που κοπηκαν λογω ανανεωσης οι Γκουζινη και Δελλη. Ο Μισας μεχρι και την Κωστακη απαρνηθηκε στον ασσο και την εβαλε στο 2 για να παιζει η Καλεντζου play maker και ετσι η ομαδα επαιζε πιο πολυ με μυαλο σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια που επαιζε η Κωστακη στο 1 και η Καλεντζου στο 2. Εγω ετσι νομιζω... Και ο Μισας μαλλον ξερει καλυτερα...

ελα ντε..πες τα!!
womanplayer
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 7 2007, 11:15 PM) *

+1

πιστευω οτι η ΣΠαθαρου εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα , δεν παιζει αμυνα!! και ενα αλλο βεβαια που αυτο μπορει να διορθωθει ειναι οτι κραταει πολυ ωρα την μπαλα στα χερια της , της αρεσει το κοντρολ παιχνιδι 5 vs 5 και λιγοτερο ο αιφνιδιασμος και απο οτι γνωριζω η φιλοσοφια του Μισσα ειναι απο τα playmeiker να κατεβαζουν γρηγορα την μπαλα και να αρχιζουν γρηγορα το επιθετικο παιχνιδι της ομαδας ,οπως το κανει η Καλεντζου ! εμενα μου αρεσει η Σπαθαρου αρκει να δουλεψει την μια της αδυναμια , οσο για το αλλο ειναι αναλογα με την φιλοσοφια του καθε προπονητη !

ειμαστε λιγο offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif εδω μιλαμε για το πρωταθλημα οχι για τις παικτριες σε αλλο τοπικ πρεπει να μιλησουμε γιαυτο το θεμα wink.gif
trefoil 13
Δεν νομίζω ότι είμαστε offtopic.gif από την στιγμή που σχολιάζουμε κάποια παίκτρια του πρωταθλήματος...
Να πω την γνώμη μου, ούτε εγώ πιστεύω ότι η Σπαθάρου χωράει σε αυτή την εθνική. Κρατάει πολύ την μπάλα στα χέρια της και δεν μοιράζει γρήγορα το παιχνίδι. Πολλές φορές παρατραβάει κάποιες προσπάθειες, ειδικά αν ακολουθούν κάποια προηγούμενη ευστοχή της. Γενικά, για να πούμε ότι πρέπει να πάει εθνική πρέπει ειδικά αυτό να το αλλάξει αφού εκεί θα υπάρχουν άλλες παίκτριες για να τραβάνε στο σκοράρισμα και θα είναι άλλος ο ρόλος της.
womanplayer
εδω μιλαμε για τις ομαδες του πρωταθληματος οχι για παικτριες εχουμε αλλο τοπικο γιαυτο το θεμα
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Feb 7 2007, 11:26 PM) *
εδω μιλαμε για τις ομαδες του πρωταθληματος οχι για παικτριες εχουμε αλλο τοπικο γιαυτο το θεμα

Εδώ μιλάμε για ότι αφορά το πρωτάθλημα... Άλλωστε οι παίκτες αποτελούν τις ομάδες... smile.gif
Tafos toy indoy
Παπαδημητριου η Λυμουρα η Σταυριδου η Μπαλτα η Βλανη

ολες κατωτερες της σπαθαρου...η λυμουρα ειχε το ταλεντο αλλα δεν εξελιχθηκε οπως περιμεναμε
trefoil 13
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 8 2007, 12:10 AM) *

ολες κατωτερες της σπαθαρου...η λυμουρα ειχε το ταλεντο αλλα δεν εξελιχθηκε οπως περιμεναμε

Σε αυτό συμφωνώ... Αλλά υπάρχουν και οι μεγαλύτερες τις οποίες προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορεί να ξεπεράσει.
ptolemaidaras
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 8 2007, 12:10 AM) *

Η Λυμουρα δεν ειναι 20 χρονων???
Σεβομαι τις αποψεις σου βρε ταφε (του Ινδου) αλλα νομιζω πως σκεφτεσαι πως αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. Καλυτερη ασσος ειναι η Σπαθαρου, η καλυτερη σουτερ ειναι η Κυριακοπουλου, καλυτερο πενταρι η Νενα, καλυτερη ξενη η Σκιμπε, πιθανων καλυτερο δυαρι και καλυτερο τεσαρι καποιες απο τον ΠΑΟ, καλυτερος προπονητης ο Τσαφαρας,... τοτε γιατι ο ΠΑΟ ειναι εκει που ειναι? Δεν σε ειρωνευομαι αλλα καπως ετσι φανταζομαι οτι σκεφτεσαι, μηπως πρεπει να δεις τα πραγματα καπως πιο αντικειμενικα?
trefoil 13
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 8 2007, 12:20 AM) *
....καλυτερο πενταρι η Νενα, ...

Μίλησε κανείς;;; sleep.gif
womanplayer
H Λυμουρα ειναι 22 , 10- 3 - 1985

καλα re trefoil δεν σε πιανω πουθενα , μην την τυχον και συμφωνεις με καποιον θα παθεισ τιποτα
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Feb 8 2007, 12:24 AM) *
καλα re trefoil δεν σε πιανω πουθενα , μην την τυχον και συμφωνεις με καποιον θα παθεισ τιποτα

Πες με και παράλογη επειδή συζητάω στο τόπικ του πρωταθλήματος για μια παίκτρια της κατηγορίας... Δηλαδή να λέμε μόνο αποτελέσματα; Για αυτό είναι εδώ;;; huh.gif
womanplayer
καλα δεν ξανασχολουμε μαζι σου , κουραστικα!και εξαλλου εγω το ελεγα για ολα τα μελη του φορουμ αλλα αμεσως εσυ την απαντηση στο τσεπακι την εχεις .! wacko.gif wacko.gif
ptolemaidaras
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 8 2007, 12:24 AM) *
Μίλησε κανείς;;; sleep.gif

ΣΑΜΑΡΟΥΚΟΒΑ!!!!

Παρακαλω να ξεκινησει ψηφοφορια!!!!!
womanplayer
[quote name='ptolemaidaras' date='Feb 8 2007, 03:08 AM' post='59602']
ΣΑΜΑΡΟΥΚΟΒΑ!!!!

+1
air
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 7 2007, 07:15 PM) *

Kαλημερα.γιατι πεσατε πανω του να τον φατε το ταφο ρε παιδια?την γνωμη του λεει κι αυτοσ κι οποιοσ μπαινει στο forum.καταρχην επειδη καποια πραγματα ισως παρερμηνευτηκαν..η σπαθαρου ειναι ενα πολυ καλο playmaker χωρις να σημαινει οτι ειναι κι ο θεος..εννοειται πως εχει αδυναμιες και ελαττωματα οπως και πολλες αλλες που ειναι στην εθνικη....δεν πιστευω να διαφωνειτε σ αυτο..
τωρα απο κει και περα χωρις να γνωριζω κιολας ισως η κοπελα να μην εχει δουλεψει και με σωστους προπονητες..το θεμα ειναι πως ειναι νεα,μπορει να βελτιωθει,απ οσο ξερω εχει διαθεση και υπομονη και πανω απο ολα ειναι δεκτικη σ αυτα που της λενε οι προπονητες της.απο κει και περα η εθνικη θα ηταν μια καλη προκληση και για τον δασκαλο(μισσας) αλλα και για την ιδια πολυ περισσοτερο...
παρολα αυτα ειναι μεγαλος δασκαλος και τα κριτηρια του ειναι αλανθαστα καθως η εμπειρια του κανει τις αποψεις του να εχουν μεγαλη βαρυτητα και να τυγχανουν αναλογου σεβασμου...και σ αυτο πιστευω θα συμφωνειται ολοι!!!!!!!
κι επειδη θα μου φωναζουν ολοι οτι ειμαι ...
offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif ....
Tafos toy indoy
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 8 2007, 02:20 AM) *
Η Λυμουρα δεν ειναι 20 χρονων???
Σεβομαι τις αποψεις σου βρε ταφε (του Ινδου) αλλα νομιζω πως σκεφτεσαι πως αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. Καλυτερη ασσος ειναι η Σπαθαρου, η καλυτερη σουτερ ειναι η Κυριακοπουλου, καλυτερο πενταρι η Νενα, καλυτερη ξενη η Σκιμπε, πιθανων καλυτερο δυαρι και καλυτερο τεσαρι καποιες απο τον ΠΑΟ, καλυτερος προπονητης ο Τσαφαρας,... τοτε γιατι ο ΠΑΟ ειναι εκει που ειναι? Δεν σε ειρωνευομαι αλλα καπως ετσι φανταζομαι οτι σκεφτεσαι, μηπως πρεπει να δεις τα πραγματα καπως πιο αντικειμενικα?

Ποτε δεν εχω πει αυτα που λες...μα ποτε...η νενα ναι ειναι απο τα καλυτερα πενταρια,η σκιμπε ισως η καλυτερη ξενη,η κυριακοπουλου μια πολυ καλη σουτερ(αλλο αν δεν της βγαινει)για τον προπονητη ασχολιαστο

απο γκουζινη δελη σιγουρα δεν ειναι καλυτερη,αλλα ειδικα η δελη πιστευω πως οτι ειχε να προσφερει το προσφερε...οσο για το γιατι δεν ειναι ο παο εκει που επρεπε να ειναι κοιτα στον παγκο κααι θα βρεις την απαντηση σου
Tatubasketfan
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 8 2007, 09:38 AM) *
η σκιμπε ισως η καλυτερη ξενη

ε δε θα συμφωνούσα μαζί σου τάφε....
basket4
η βλανη ειναι 20 και ειναι και αυτη μικρη.πιστευω οτι θα εξελιχθει σε πολυ καλο ασσο.οσο για την καλυτερη ξενη παιχτρια συγουρα ειναι η Davis και η Μπουσερ.

Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών
Κυριακή 11/2/2007
Χολαργού 12.00 ΑΚΟ Άρης Χολ. – ΑΟ Τρίγλια Χριστοφή, Αντωνόπουλος – Αλιφραγκής
Siemens 12.00 ΑΠΣ Siemens – ΑΟ Σπόρτιγκ Παφίλης, Βάτσιος – Μπαγλάνης
Εσπέρου 12.00 ΑΕ Εσπερίδες – ΓΣ Μ.Αλέξανδρος Κοτσίμπος, Ξάνθος – Χασάπης
Αργους Ορεστικού 12.00 ΜΑΣ Καστοριά – ΔΑΣ Άνω Λιοσίων Τάτσικας, Ζαγορίδης – Νοβάκος
Ιβανώφειο 12.00 ΓΣ Ηρακλής – Ακαδημία Νικολούλης, Νεδόγλου – Αρβανιτίδης
Θήβας 12.00 ΑΣ Άρης Θήβας – Πανιώνιος ΓΣ Λαϊνιώτης, Δημόπουλος – Χρήστου
Δευτέρα 12/2/2007
Πτολεμαϊδας 17.00 ΓΑΣ Απόλλων Πτ. – Παναθηναϊκός ΑΟ Γκούμας, Σιμητόπουλος – Παπασυμεών
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Feb 8 2007, 01:00 AM) *
καλα δεν ξανασχολουμε μαζι σου , κουραστικα!και εξαλλου εγω το ελεγα για ολα τα μελη του φορουμ αλλα αμεσως εσυ την απαντηση στο τσεπακι την εχεις .! wacko.gif wacko.gif

Ξέρω, ξέρω. Έχω την μύγα... wacko.gif icon_tomato.gif

QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 8 2007, 01:08 AM) *
ΣΑΜΑΡΟΥΚΟΒΑ!!!!

1ον: Για πόσο ακόμα;
2ον: Είστε από αυτούς που την παρακαλάγανε το καλοκαίρι να πάει εθνική; Φέτος να μαζέψετε υπογραφές μήπως την συγκινήσετε και ξαναπαίξει... sleep.gif
ptolemaidaras
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 8 2007, 07:19 PM) *
ΣΑΜΑΡΟΥΚΟΒΑ!!!
1ον: Για πόσο ακόμα;
2ον: Είστε από αυτούς που την παρακαλάγανε το καλοκαίρι να πάει εθνική; Φέτος να μαζέψετε υπογραφές μήπως την συγκινήσετε και ξαναπαίξει... sleep.gif

1ον: Παντως μεχρι την στιγμη που μιλαμε ειναι καλυτερη απο την Νικολαιδου.
2ον: Αν η Νενα δεν γινει πιο γρηγορη δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να βοηθησει την Εθνικη ετσι οπως παιζει με τον Μισσα αλλα και ετσι οπως παιζουν στην Ευρωπη οι ψηλες. Γιάυτο επαιξε σουπερ στην Εθνικη η Σταχτιαρη, αν και σαν παιχτρια θεωρω καλυτερη την Νικολαιδου. Κι ομως λειπει ενα τετοιο υψος σαν της Σαμαρουκοβα απο την Εθνικη, smilie_schal1.gif αν θελει να φτασει καπου στην Ευρωπη.

3ον: Νομιζω πως ξενη σαν την Μπουσερ δεν υπαρχει αλλη...
womanplayer
Μπουσερ και ξερο ψωμι........... 77.gif 77.gif 77.gif
Tafos toy indoy
διαφωνω,ειδικα η φετινη μπουσερ...αν και εχει καποια προβληματα τραυματισμων...βεβαια αυτα ειναι γνωμες...και η davis φοβερη!

πρεπει να κρατησει που θα γινει μαλλον,σκιμπε ο παο και να φερει πισω και την γκαχαν(απιστευτη παικτρια)για να γεμισει λιγο και ο παγκος γιατι ειναι...φυγανε κα 2-3 και χουμε αδειασει...

ο παο παντως μην ξεχνατε πως μεχρι 3 μερες πριν τελιωσουν οι μεταγραφες ηταν αν θα κατεβει η οχι,και καταφερε και το σωσε ο τσαφαρας που του χε βγει το λαδι για να μπορεσει να κρατησει τις παικτριες...

απο κει λοιπον που δεν ξεραμε αν θα κατεβει,καλα παμε εδω που ειμαστε!τωρα αν χρειαζετε αλλαγη προπονητη,αλλαγη διοικησης θα το κρινουν αυτοι που πρεπει...η χρονια φετος για τον παο δεν υπηρχε απο την αρχη της σεζον!
Tatubasketfan
ταφε η μπουσερ μόνο σε κανα δυο παιχνίδια δεν έχει παίξει καλα φέτος...δηλαδή πες μου ποια ψηλή έχει βγάλει 12 ασσίστ σε ένα παιχνίδι;;;και εγώ προσωπικά δεν κρίνω έναν παίκτη μόνο από τους πόντους που έχει βάλει αλλά από την συνολική του επίδοση μέχρι τώρα....smile.gif άσε που και στην αμερική έκανε το καλύτερο πρωτάθλημα της ζωής της...κ αν είχατε πάρει το All Star όταν είχανε αφιέρωμα στον Πανιώνιο, έγραφε ότι για να παίξει η κοπέλα σ'ένα παιχνίδι με δύο ενέσεις ήτανε...και ξέρω πως την ενοχλούσε ιδιαίτερα...

α και περί της σαμορούκοβα....ρε παιδιά η γυναίκα για την ηλικία της παίζει απίστευτα....με τις εσπερίδες δεν την σταματούσανε...ειδικά στην αρχή....νομίζω της αξίζει να παίζει εθνική....και μη στεναχωριέστε...θα ρθει κ η ώρα της νικολαΐδου....
Tafos toy indoy
σιγουρα δεν κρινετε μονο απο τους ποντους...αλλα just for the records,εγω την μπουσερ παντα την θεωρουσα ενα σουπερ 3,πιστευω οτι στο 4 χαλαει...
Tatubasketfan
έτσι κ αλλιώς αν την παρατηρήσεις στα παιχνίδια περισσότερο στην περιφέρεια την βλέπεις παρά μέσα στην ρακέτα...λολ..μπαίνει μόνο για τα rebound συνήθως...
Tafos toy indoy
φετος παντως δειχνει λιγο πεσμενη,βεβαια το ξαναλεω εχει και καποια μικροπροβληματα η κοπελα.

σιγουρα παντως αυτες οι 3 ειναι με διαφορα οι καλυτερες ξενες του πρωταθληματος
Tatubasketfan
ε την έπιασε η κούραση την κοπέλα laugh.gif laugh.gif πλάκα κάνω....για μένα μπούσερ πάνω απ όλα λολ

πάντως χειρότερη ξένη του πρωταθλήματος...θά'λεγα η lacy και ίσως η washington...
Tatubasketfan
παρεπιπτόντως ξέρετε πότε θα γίνει τελικά το all star game?εδώ θεσσαλονίκη δε θα γίνει;;;
womanplayer
για το all star ακουσα οτι θα γινει μετα το final foyr του κυπελου.
ταφε εχεις απολυτο δικιο
α υπαρχει μια πληροφορια οτι του χρονου στο πρωταθλημα θα αγωνιζονται 2 ξενες σιγουρα και οι ομαδες αν θελουν θα μπορουν να εχουν και 1 κοινοτικη στο ροστερ τους .
Tafos toy indoy
για τις 2 ξενες ναι ειναι σιγουρο...ξυπνησανε επιτελους με την κοινοτικη?μακαρι...αντε να καταλαβανουν και οτι χρειαζομαστε και Play-off και παμε καλα!
tsaousides
Καλημέρα,θα ήθελα την βοηθεια σας +την άποψη σας για τα ματς Εσπερίδες-Μ.Αλέξανδρος..Άρης Θήβας-Πανιώνιος..
Tatubasketfan
QUOTE(womanplayer @ Feb 8 2007, 08:23 PM) *
για το all star ακουσα οτι θα γινει μετα το final foyr του κυπελου.
ταφε εχεις απολυτο δικιο
α υπαρχει μια πληροφορια οτι του χρονου στο πρωταθλημα θα αγωνιζονται 2 ξενες σιγουρα και οι ομαδες αν θελουν θα μπορουν να εχουν και 1 κοινοτικη στο ροστερ τους .

καλά η μεγάλη γκαντεμιά θα είναι αν γίνει όταν εγώ θα είμαι τριήμερη........
Kidd4
QUOTE(tsaousides @ Feb 9 2007, 05:05 AM) *
Καλημέρα,θα ήθελα την βοηθεια σας +την άποψη σας για τα ματς Εσπερίδες-Μ.Αλέξανδρος..Άρης Θήβας-Πανιώνιος..

Δεν θελει και πολυ σκεψη νομιζω.....
Ασσος το 1ο και διπλο το 2ο....... smile.gif
Οι Εσπεριδες θα κερδισουν ευκολα τον Μεγα,οσο για τον Πανιωνιο ειναι πολυ πιο ποιοτικη ομαδα απο τον Αρη εστω κ αν καιγεται για τη σωτηρια....Αφου δεν κερδισε και τον Ηρακλη happy.gif
tsops
QUOTE(Tatubasketfan @ Feb 9 2007, 12:16 PM) *

Όντως....σε χάλασε, ε? laugh.gif
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Feb 9 2007, 12:23 AM) *

Μακάρι...!

QUOTE(Tatubasketfan @ Feb 9 2007, 02:16 PM) *

Εμείς πάμε τριήμερη Θεσ/νίκη... 22 Απριλίου θα είμαι πάνω... και τότε έχει και πρωτάθλημα... και ο Παναθηναικός παίζει με μέγα... εκτός φυσικά... Δεν ξέρω αν σκέφτεστε τι σκέφτομαι...! 19.gif

QUOTE(Kidd4 @ Feb 9 2007, 02:29 PM) *
Δεν θελει και πολυ σκεψη νομιζω.....
Ασσος το 1ο και διπλο το 2ο....... smile.gif
Οι Εσπεριδες θα κερδισουν ευκολα τον Μεγα,οσο για τον Πανιωνιο ειναι πολυ πιο ποιοτικη ομαδα απο τον Αρη εστω κ αν καιγεται για τη σωτηρια....Αφου δεν κερδισε και τον Ηρακλη happy.gif

+1
Tatubasketfan
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 9 2007, 09:26 PM) *
Εμείς πάμε τριήμερη Θεσ/νίκη... 22 Απριλίου θα είμαι πάνω... και τότε έχει και πρωτάθλημα... και ο Παναθηναικός παίζει με μέγα... εκτός φυσικά... Δεν ξέρω αν σκέφτεστε τι σκέφτομαι...! 19.gif

Ωραία....θα έρθω να σε πάρω από το ξενοδοχείο σας κρυφά....και θα πάμε tongue.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
trefoil 13
QUOTE(Tatubasketfan @ Feb 10 2007, 02:04 PM) *
Ωραία....θα έρθω να σε πάρω από το ξενοδοχείο σας κρυφά....και θα πάμε tongue.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

wink.gif
Tafos toy indoy
φερε και το σχολειο για κερκιδα...
trefoil 13
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 10 2007, 07:48 PM) *
φερε και το σχολειο για κερκιδα...

Kαι μάντεψε ποια παίκτρια θα γνωρίζουν και θα υποστηρίζουν όλοι...!!! laugh.gif
Tafos toy indoy
THN ΜΠΡΕΛΛΟΥ...
basket4
γιατι??? ohmy.gif
trefoil 13
QUOTE(Tafos toy indoy @ Feb 10 2007, 08:14 PM) *
THN ΜΠΡΕΛΛΟΥ...

To πέτυχες!!! smiley.gif
Tafos toy indoy
τι κερδιζω?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.