Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
McRae
QUOTE
betsmart.gr:

QUOTE
Μέσα στην ίδια μέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δέχτηκε πρόταση από την ULEB και τη ΦΙΜΠΑ για συμμετοχή στο ULEB Cup και το Eurocup αντίστοιχα, όμως στην κατάσταση που είναι η ομάδα, κανένα δίλημμα δεν τέθηκε.

Η περίπτωση της ULEB αποκλείστηκε αυτόματα, αφού τα χρήματα που θα χρειαστούν τόσο για τις μετακινήσεις, όσο και για τη δημιουργία μιας ομάδας που δε θα διασύρεται, είναι πολλά. Ετσι, το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να μετάσχει στη διοργάνωση της ΦΙΜΠΑ, έστω κι αν και γι' αυτήν την περίπτωση υπάρχει το ερώτημα «θα μπορέσει η ομάδα να τα βγάλει πέρα με διπλές υποχρεώσεις;».



Τα ταξίδια σε πόλεις ομάδων της ULEB χρεώνονται περισσότερο;

Φοβερός ο στόχος αυτός: Δημιουργία ομάδας που δε θα διασύρεται... κι αυτός δεν είναι πραγματοποιήσιμος για το ULEB Cup... ά ρε ΠΑΟΚ..

Αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ποιος ο λόγος να παίξει στην άλλη διοργάνωση;

Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι ακούγεται για εμπλοκή Γιατζόγλου στο σχεδιασμό της ομάδας.

McRae, άνοιξε ένα τόπικ για τα νέα της ομάδας κτλ για τη σεζόν που έρχεται...


Τις ιδιες σκεψεις πανω κατω εκανα και εγω οταν διαβασα την ειδηση..Αυτο με τα εξοδα μετακινησεων πραγματικα ειναι απο τα αγραφα.Ισως στο Fiba Cup οι μετακινησεις γινονται με αμαξες και οι αποστολες μενουν σε αντισκηνα..

Απορω ομαδες σαν τους Αιφελ ταουερς η την βελγικη(ξεχασα και το ονομα της) που αντιμετωπισαμε φετος εγιναν ρεζιλι με την συμμετοχη τους στην διοργανωση?Τοσο χαμηλοτερο και απο το μπατζετ αυτων των ομαδων θα ειναι του ΠΑΟΚ την ερχομενη σεζον?

Μεγαλο ξενερωμα,τι να πεις..και να φανταστιες την προηγουμενη εβδομαδα σκεφτομουνα μηπως αρνηθει ο Πανελληνιος και του κλεψουμε την θεση rolleyes.gif
thrylos7
QUOTE
Ισως στο Fiba Cup οι μετακινησεις γινονται με αμαξες και οι αποστολες μενουν σε αντισκηνα..


laugh.gif

Εγώ υποψιάζομαι ότι θα πηγαίνει η μισή αποστολή για να υπάρξει όσο το δυνατό λιγότερη οικονομική επιβάρυνση... (όπως είχε γίνει - δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος βέβαια - πρόπερσι, σ' ένα παιχνίδι, που δεν πήγε ούτε ο προπονητής Μπάνε)

QUOTE
Απορω ομαδες σαν τους Αιφελ ταουερς η την βελγικη(ξεχασα και το ονομα της) που αντιμετωπισαμε φετος εγιναν ρεζιλι με την συμμετοχη τους στην διοργανωση?Τοσο χαμηλοτερο και απο το μπατζετ αυτων των ομαδων θα ειναι του ΠΑΟΚ την ερχομενη σεζον?


Η Μονς! Ήταν θρυλικό παιχνίδι εκείνο... tongue.gif

Δεδομένου ότι τη χρονιά που μας πέρασε υπήρχαν πολλές φιλοδοξίες και έγιναν αυτά που έγιναν, τη χρονιά που ακολουθεί θα πρέπει να περιμένουμε σημεία και τέρατα.. Και η ULEB δεν είναι ιδιαίτερα ελαστική.


QUOTE
Μεγαλο ξενερωμα,τι να πεις..και να φανταστιες την προηγουμενη εβδομαδα σκεφτομουνα μηπως αρνηθει ο Πανελληνιος και του κλεψουμε την θεση

Τι φιλοδοξίες είναι αυτές! tongue.gif

Εγώ σκέφτομαι αν θα πάρω διαρκείας.. Το ULEB Cup θα ήταν ένα καλό "+" γι' αυτό, τώρα όμως;
man10
Ο Καλαμποκης υπαρχει περιπτωση να μεινει? Πρεπει οπωσδηποτε ο ΠΑΟΚ να κινηθει για Ελληνα προπονητη, και ν αμην καταληξει σε κανεναν παραξενο Σερβο,ο οποιος το πιθανοτερο ειναι να μην προλαβει καλα καλα την παρελαση... Την πρωτη,Ε... Γιατι μεχρι την δευτερη θα εχει φυγει και ο δευτερος!!!Η μαλλον,μηπως και ο τριτος???
McRae
Διαβαζω οτι ο Πανελουδης εχει προχωρημενες επαφες με τον μεχρι προτινως προπονητη της Ολυμπια Λιουμπλιανας Οκορν (34 χρονων) ο οποιος δεν ειναι αρνητικος στο να ερθει στην Θεσσαλονικη.

Οι νεοι παραγοντες ομως θετουν βετο στην προσληψη ξενου τεχνικου και απειλουν με ομαδικες παραιτησεις αν δεν αποκτηθει Ελληνας.Μανια και αυτοι οι ανθρωποι με τους ιδιους και τους ιδιους προπονητες.Οχι αλλο Σουλη Μαρκοπουλο και Φλεβαρακη,ελεος. Αυτος ο Οκορν μου θυμιζει εντονα περιπτωση Παβισεβιτς,νεος φιλοδοξος εχει και εμπειρια Ευρωλιγκας.Μακαρι ο προεδρας να τους γραψει και να συμφωνησει μαζι του,εχω την αισθηση οτι θα ειναι ενα απο τα ελαχιστα θετικα που εχει κανει στην θητεια του.Σημερα το βραδυ το κρισιμο διοικητικο συμβουλιο.
man10
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νέου διοικητικού συμβουλίου, έγινε γνωστή η εικόνα της διοίκησης και ο καταμερισμός ρόλων. Συζητήθηκε ακόμη και το θέμα του προπονητή αλλά και η συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση. Η ΚΑΕ εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση-διάψευση των όσων ακούγονται για επενδυτές ή αγοραστές.


Η εικόνα της νέας διοίκησης έχει ως εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Δημήτριος Πανελούδης
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσιούλας
Αντιπρόεδροι: Ηλίας Παντελιάδης, Βασίλειος Μανωλόπουλος, Κωνσταντίνος Λάσκος
Μέλη: Στράτος Βουζούκος (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων)
Κωνσταντίνος Μπράβος (Υπεύθυνος γηπέδου)
Παύλος Βάτσος (Υπεύθυνος για τις σχέσεις ΚΑΕ-φιλάθλων)
Πασχάλης Τσιούλας (Συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου)
Νίκος Ζελομοσίδης (Υπεύθυνος Τύπου)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Επειδή μέχρι σήμερα, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται, δεν εμφανίστηκαν επενδυτές και δεδομένου ότι ήδη υπάρχει νόμιμη διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θεωρούμε ότι τυχόν δημοσιεύματα που ανακυκλώνουν το θέμα περί επενδυτών ή αγοραστών θα είναι εκ του πονηρού. Καλό θα ήταν επίσης, αυτή η ιστορία να σταματήσει...»


Sportime.gr
McRae
QUOTE
Δεν δείχνουν να βιάζονται


Ήδη βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Ιούνη και ένα μήνα ακριβώς μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στις 17 Ιουνίου στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο αγώνα του Α΄ γύρου των πλέι οφ, αλλά μέχρι στιγμής ο διάδοχος του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν έχει βρεθεί.

Το νέο δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να ήρθε σε σώμα την περασμένη Πέμπτη ωστόσο και πάλι δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα του προπονητή και όπως φαίνεται τουλάχιστον με τη στάση τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δείχνουν να βιάζονται.

Ονόματα μπορεί να ακούγονται όλες αυτές τις μέρες αλλά τίποτα το επίσημο χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά το πότε μπορεί να γίνει αυτό. Το πότε δηλαδή η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε ανακοίνωση του νέου της προπονητή. Εκείνου δηλαδή που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή του είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα έπρεπε να περιμένει μέχρι τις 15 Ιουνίου υπομονή που ο "τίγρης" όπως φάνηκε δεν μπορούσε να κάνει. Όπως τουλάχιστον έχει αποδειχθεί στην πράξη δεν είχε άδικο αφού η συγκεκριμένη μέρα ήταν προχθές και παρόλα αυτά δεν έχει παρουσιαστεί κάποια εξέλιξη και ίσως κάτι τέτοιο να μην γίνει ούτε μέχρι το τέλος και αυτής της εβδομάδας.

Η πλειοψηφία των μελών του δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμεί στην τεχνική ηγεσία να βρεθεί Έλληνας προπονητής με τα ονόματα των Κώστα Φλεβαράκη και Σούλη Μαρκόπουλου να φιγουράρουν όλες αυτές τις τελευταίες μέρες χωρίς όμως να έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη. Σε αντίθεση όμως με την πλειοψηφία των μελών του δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχός της, Τάκης Πανελούδης, φαίνεται να επιμένει για ξένο προπονητή.

Ο ίδιος λοιπόν δείχνει διατεθειμένος να εξαντλήσει μέσω προσωπικών του επαφών όλα τα περιθώρια και κάποια στιγμή να παρουσιάσει στο δ.σ. της ΚΑΕ τα ονόματα που θα έχει ξεχωρίσει. Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση η επιλογή να αφορά τεχνικό από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας σύμφωνα με όσα διαμήνυσαν στον Τάκη Πανελούδη τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ..

Έτσι λοιπόν απορρίφθηκε η περίπτωση του Σλοβένου Γκασπάρ Οκόρν και κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του τεχνικού της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας, Ταμπ Μπάλντγουίν. Πάντως η καθυστέρηση ως ένα σημείο για την επιλογή του τεχνικού της ομάδας για τη νέα χρονιά οφείλεται και στην αδυναμία των μελών της ΚΑΕ να προσεγγίσουν αυτή την εποχή με ακρίβεια το μπάτζετ της περιόδου που ακολουθεί την ίδια ώρα που καταβάλλεται προσπάθεια για εξασφάλιση σημαντικής χορηγίας. Αύριο εξάλλου θα συζητηθεί στην ΕΕΑ η αίτηση μερικής κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Τρε Σίμονς που απαιτεί το ποσό των 25.000 δολαρίων. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ο μόνος αφού και ο Τζούρο Όστοϊτς έχει κάνει την πρώτη προειδοποιητική κίνηση με το εξώδικο μέσω της FIBA ενώ πιθανόν τον Οκτώβριο να τεθεί ξανά και το θέμα Μπασμίνοφ με τον Ρώσο να απαιτεί 130.000 δολάρια. Για το λόγο αυτό στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν την ρύθμιση των προστίμων και των προσαυξήσεων ώστε να μειωθεί το ποσό των μηνιαίων ρυθμισμένων δόσεων στο δημόσιο.
www.sport24.gr


Μακαρι να αναλαβει ο φαλακρος πρακτωρ Ταμπ Μπαλντουιν, ο ιθυνων νους της δυναστειας των Tall Blacks στην Ωκεανια..Ακομα καλυτερα να φερει μαζι του και το απολυτο πουλεν,τον μισο μπασκετμπολιστα-μισο παικτη του Ραγκμπι,την κινουμενη ντουλαπα που εκτελει απο τα 6.25 τον εναν και μοναδικο Perro Cameron

man10
QUOTE(McRae @ Jun 17 2007, 10:36 PM) *
Μακαρι να αναλαβει ο φαλακρος πρακτωρ Ταμπ Μπαλντουιν, ο ιθυνων νους της δυναστειας των Tall Blacks στην Ωκεανια..Ακομα καλυτερα να φερει μαζι του και το απολυτο πουλεν,τον μισο μπασκετμπολιστα-μισο παικτη του Ραγκμπι,την κινουμενη ντουλαπα που εκτελει απο τα 6.25 τον εναν και μοναδικο Perro Cameron





Φανταζεστε να ερεθει ο Καμερον στον ΠΑΟΚ? Θα μιλαμε για την απολυτη μεταγραφη...


Οσο για τον προπονητη,σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται ξενο ο ΠΑΟΚ,αφου αυτος μεχρι να μαθει την Ελληνικη πραγματικοτητα,θα χαθει πολυτιμος χρονος.
grigoris
QUOTE
Φανταζεστε να ερεθει ο Καμερον στον ΠΑΟΚ? Θα μιλαμε για την απολυτη μεταγραφη...


Οσο για τον προπονητη,σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται ξενο ο ΠΑΟΚ,αφου αυτος μεχρι να μαθει την Ελληνικη πραγματικοτητα,θα χαθει πολυτιμος χρονος.


Πόσο μάλλον σε μια χρονιά που φαίνεται πως θα είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα και δε θα υπάρχουν περιθώρια για εκπτώσεις
McRae
Αυτη η περιφημη "ελληνικη πραγματικοτητα" που πρεπει οπωσδηποτε να γνωριζει ο προπονητης δεν μου λεει κατι.Μηπως στην Ελλαδα παιζουμε διαφορετικο σπορ?Ο συγκεκριμενος αλλωστε(Μπαλντουιν) πριν δυο σεζον δουλεψε σε μια αγνωστη τουρκικη ομαδα την οποια και οδηγησε στα ημιτελικα του πρωταθληματος χωρις φανταζομαι να ξερει κατι για την λιγκα της γειτονος προτου αναλαβει τα καθηκοντα του.

Τα τελευταια νεα παντως λενε οτι ειναι ειλημμενη αποφαση να αποκτηθει Ελληνας,τι να φτουρισει αλλωστε ο 4ος στο παγκοσμιο του 2002 μπροστα στον γιγαντα Φλεβαρακη ?
man10
Oκ εχεις δικαιο ο Μπαλντουιν και ο Σλοβενος που προταθηκε ισως ειναι προπονητες ικανοι και αξιοι,αλλα δεδομενου οτι στην Α1 σχεδον ολοι αντιμετωπιζουν προβληματα να προσαρμοστουν καθως ειναι ενα πρωταθλημα με ιδιαιτεροτητες και παραξενιες. Ισως σε αυτο να κατεχουμε την πρωτη θεση στην Ευρωπη αφου λογω του μπασκετ που παιζεται στην Ελλαδα αλλα και για αλλα πραγματα γυρω απο αυτο χρειαζονται προπονητη με γνωση της ελληνικης ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ πραγματικοτητας. Φυσικα το παραπανω ειναι προσωπικη αποψη αλλα την εχω σχηματισει παρατηρωντας την πορεια των περισσοτερων ξενων προπονητων στις ελληνικες ομαδες(εκτος top 3)
man10
Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον η μοναδική ομάδα στην Α1 χωρίς προπονητή και απ' ότι φαίνεται το σίριαλ θα κρατήσει ακόμα μερικές ημέρες. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπάρχει διαφωνία για τον εκλεκτό, που θα καθοδηγήσει την ομάδα απ' τον πάγκο. Ο Τάκης Πανελούδης φαίνεται πως θέλει ξένο προπονητή ενώ τα υπόλοιπα μέλη Έλληνα. Η διαφωνία αυτή φαίνεται θα καθυστερήσει αρκετά το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του "Δικεφάλου" από κάποιον τεχνικό αφού τα μέλη προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν για την ορθότητα της απόφασης τους τον Πανελούδη, που προς το παρόν δείχνει αμετάκλητος.


Με βάση την εικόνα αυτή, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει εξέλιξη πριν από την έναρξη της επόμενης βδομάδας.


sportime.gr
McRae
Μα καλα ολα τα μελη της "Χρυσης Αυγης" Θεσσαλονικης εβαλε στην διοικηση ο Πανελουδης?Τι ψυχωση ειναι αυτη με ελληνα προπονητη...

Ακουγεται οτι ο Τακαρος προσπαθει να κλεισει τον προπονητη της Ζελεζνικ που με νεαρους παικτες εκανε καταπληκτικη πορεια σε αδριατικη λιγκα,Uleb cup και πρωταθλημα Σερβιας.Θα ειναι τρομερη επιτυχια αν επιτευχθει συμφωνια αν και κραταω τις επιφυλαξεις μου γιατι φανταζομαι θα εχει δεχτει και αλλες καλυτερες προτασεις υστερα απο τετοια χρονια.
man10
Οντως ο προπ της Ζελεζνικ θα ηταν καλη περιπτωση αλλα το βλεπω δυσκολο.
man10
Συμφωνα με τα τελευταια νεα,πιθανοτατα ο Μπαλντγουιν θα αναλαβει προπονητης του ΠΑΟΚ.
McRae
Αυτη ειναι η επιλογη του Πανελουδη,επαφες μαζι του δεν εχουν αρχισει ακομη blink.gif

Απο την αρχη ειχα θετικη αποψη για αυτον και ψαχνοντας στο ιντερνετ παιρετερω στοιχεια βρηκα αυτο το αρθρο στο www.draftexpress.com που με κανει ακομη πιο αισιοδοξο..

The person who really deserves a closer look is their Head Coach, Tab Baldwin. Originally from Jacksonville, Florida, Thomas Anthony Baldwin arrived in New Zealand in the late 1980s and quickly became a name there, successfully coaching the Otago Nuggets and Auckland Stars, as well as the U-20 NT. Baldwin was the coach of the "Tall Blacks" team four years ago in Indianapolis that made a surprising run and finished in 4th place at the World Championship.

An even bigger surprise was that it took Baldwin more than 2 years to be signed by a European club as a Head Coach - and it wasn't even a "big name" team. Instead, Baldwin was signed by low level Turkish Bandirma Bavitspor in February of 2005. That season he helped them avoid relegation from the TBL, giving us a small glimpse of the magic he can create with a group of underachievers. The next year, Banvitspor become a huge sensation on the Turkish scene -- advancing to the semifinals of the TBL, where they were defeated by Ulker Stambul 3-1, Ulker’s only loss of their entire playoff competition.

It was an impressive run considering the limited budget of Banvit in comparison to teams like Fenerbahce or Turk Telekom and the fact that their roster consisted of players who were not considered the biggest names, even on the local Turkish market.

So how did they do it? In the most fundamental way possible -- playing solid team defense, limiting their turnovers, really executing offensive set plays and not giving out any gifts for opposing teams. And this is what we can expect from a scrappy New Zealand team in Japan.

An even bigger surprise occurred a few weeks later - Baldwin and Banvitspor parted ways, with differences over his National Team duties being the biggest factor in this decision. With a good result in Japan, Baldwin can become a hot commodity on the European market, especially with his deal with New Zealand Basketball expiring in a few months. For teams which don’t have the biggest budgets, but do want to be competitive in domestic and international competition and are looking to find different ways to win, Baldwin and his unique "Red" defense (defensive system built on switching defenses during the opponent’s offensive sets) could be the perfect choice.
thrylos7
paokbc.gr:
QUOTE
Με τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την ομάδα ασχολήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αποφάσισε τα εξής...

Να υποδεχτεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη τον Αμερικανό προπονητή Thomas Anthony "Tab" Baldwin και να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Να δηλώσει συμμετοχή στο Fiba Eurocup.

Να διατηρήσει την ίδια τιμή (75€) με τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους στα εισιτήρια διαρκείας για όλες τις θύρες του γηπέδου και να μειώσει την τιμή στις θύρες VIP σε 700€ (από 1.000€) και 300€ (από 600€).


Η μείωση στις θύρες VIP γιατί έγινε; Για να πάει πιο πολύς κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο; biggrin.gif

Για να δούμε...
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
Ο Αμερικανός πήγε στο «παλατάκι» και εκτός απροόπτου το απόγευμα θα συμφωνήσει με τη διοίκηση

Ο Τόμας Μπάλντουιν, μετά το χτεσινό δείπνο με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πήγε σήμερα στο «παλατάκι» της Πυλαίας και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που είδε. Τον Αμερικανό κόουτς «ξενάγησε» το μέλος του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ, Νίκος Δημητρίου. Ο Μπάλντουιν ενημερώθηκε και για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, αλλά και για την ομάδα του ΠΑΟΚ και το υλικό που θα έχει στα χέρια, όταν θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του με τη διοίκηση.

Ο Ταμπ Μπάλντγουϊν, αντιμετώπισε με χιούμορ τη διακοπή της ηλεκτροδότησης που δημιούργησε πρόβλημα σε όλη τη Θεσσαλονίκη και διέκοψε για μικρό χρονικό διάστημα την περιήγησή του στο γήπεδο, από το οποίο δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και σχολίασε. «Μου άρεσε πολύ το γήπεδο, είναι σύγχρονο, έχει πολλές ευκολίες και αρκετούς χώρους για να γίνει σωστή δουλειά κι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν είναι ένα άψυχο πράγμα, αλλά έχει μία παράδοση, έχει ένα διαφορετικό αέρα κι αυτό κατάλαβα βλέποντας και τα λάβαρα της ομάδας στην οροφή του γηπέδου».

Ο Αμερικανός προπονητής συναντήθηκε με το Σωτήρη Μανωλόπουλο, συζήτησε με το Λάζαρο Αγαδάκο, ενώ είχε αρκετά μεγάλη συνομιλία και με το γυμναστή της ομάδας Γιώργο Χρυσάφη.Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στο γήπεδο, παρακολούθησε και μέρος της προπόνησης των αθλητών του καμπ του ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα ο Μπάλντγουϊν θα συνεχίσει τις συζητήσεις του με τη Διοίκηση της ΚΑΕ, με την προοπτική συμφωνίας για την επικύρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ολα δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να κυλήσουν καλά τα πράγματα... Αν και χρόνος υπάρχει ακόμα, με τον ΠΑΟΚ όλα γίνονται... biggrin.gif
tsitum
Απο το contra.gr
QUOTE
Στη Γρανάδα ο Σκεπάνοβιτς

Στην Ισπανία, και πιο συγκεκριμένα στη Γρανάδα, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς. Ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με έναν πολύ έμπειρο παίκτη.
Πριν έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2004 ο Σκεπάνοβιτς έπαιξε στις Μπουντούσνοστ, Παρτιζάν, Εφές Πίλσεν και Φορτιτούτο Μπολόνια.
McRae
Στεπανοβιτς...ο σπουδαιοτερος παικτης μαζι με τον Μουλα που ειχα την τυχη να δω απο κοντα στο Παλατακι τα 5 τελευταια χρονια..Κριμα που δεν τον πληρωναν ποτε και δεν προσεφερε ακομη περισσοτερα..καλη τυχη στην Ισπανια

Θρυλε κατι ηξερες,εχουν κολλησει οι διαπραγματευσεις-μαντεψτε- στο οικονομικο...Θριλερ η συμφωνια με τπν "Νεο Ζηλανδο"
thrylos7
Έτσι είναι... έχει υπάρξει εκπαίδευση από τον ΠΑΟΚ... tongue.gif

Ξέρεις τα ποσά, ή τουλάχιστον πόσο μεγάλη είναι η διαφορά;
McRae
Οχι δεν γνωριζω την διαφορα,δεν εχω και καμια "εσωτερικη" πληροφορηση οτι διαβαζω στα σαιτ και οτι ακουω στους ραδιοφωνικους σταθμους γραφω.Παντως δεν ειναι καλος οιωνος οτι δεν εχουν καταληξει ακομη οι διαπραγματευσεις,υποτιθεται οτι απο το πρωι ακομη θα ειχε ανακοινωθει και επισημα.Κριμα θα ειναι να χαθει,απὀσα εχω "ψαρεψει" στο διαδυκτιο εχω πειστει οτι ειναι ιδανικη λυση..Το θεμα ειναι και τι ροστερ δημιουργηθει και τα πρωτα ονοματα που ακουσα ειναι...αποκαρδιωτικα..Καμπεριδης,Πασχαλης και -oh mon dieu-Θρασυβουλος Σφεικος... blink.gif

Μενουν απὀτι φαινεται και τα πουλεν σου,το αχτυπητο διδυμο Κουβελα-Αγαδακου tongue.gif
thrylos7
Αφού έχουν τα μέσα... tongue.gif

Καμπερίδης και Πασχάλης... νομίζω δεν είναι τόσο κακοί για αναπληρωματικοί... για τα φετινά οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Βέβαια, μου φαίνεται λίγο εφιαλτική μια frontline με Αγαδάκο, Πασχάλη, Κούβελα... ταχύτητα, όχι αστεία.

Όσο για τον Σφεϊκο.. αν και τον έχω δει, δεν έχω συγκεκριμένη άποψη.
grigoris
Ρε παιδιά αν είναι στα λεφτά το πρόβλημα ας του δώσουν όσα ζητήσει
















Θα τα πάρει ποτέ εξάλλου? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
thrylos7
24.gif

(ψιλο-χοντρο σπαμ, αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ... )

Λέω να βάλουμε στοίχημα μέχρι πότε θα μείνει.. (αύριο, Σεπτέμβρη, Χειμώνα, τέλος χρονιάς) Αν και τα "καλύτερα" γίνονται σε μια στιγμή και ο ΠΑΟΚ το ξέρει αυτό καλύτερα (!!) από τον καθένα.. biggrin.gif
man10
QUOTE(grigoris @ Jun 28 2007, 10:20 PM) *
Ρε παιδιά αν είναι στα λεφτά το πρόβλημα ας του δώσουν όσα ζητήσει
Θα τα πάρει ποτέ εξάλλου? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
man10
Κατι αλλο,λεει οτι συναντηθηκε με τον Μανωλοπουλο,κανονικα ο Μανωλοπουλος δεν θα επρεπε να ειναι στην προετοιμασια της εθνικης νεων????
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
Ο Τόμας Μπάλντουιν είναι εδώ και λίγη ώρα ο νέος κόουτς του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Αμερικανός κόουτς είχε μαραθώνια συζήτηση με τον Τάκη Πανελούδη. Οι δύο άνδρες, αφού συμφώνησαν σε θέματα όπως το οικονομικό και η στελέχωση του τεχνικού τιμ, έδωσαν τα χέρια. Τα σχετικά συμβόλαια θα υπογραφούν αύριο και την Κυριακή ο Μπάλντουιν θα αναχωρήσει για τη Νέα Ζηλανδία.


Εντάξει, τζάμπα ανησυχήσαμε... biggrin.gif
McRae
Διετες συμβολαιο κιολας?Ναι καλα...

Το διδυμο Μπαλντουιν-Στιβ ειναι ο μονος λογος να ειμαι καπως αισιοδοξος για τη νεα σεζον

Man ο Μανωλοπουλος δεν κληθηκε στην τελικη 12αδα της εθνικης νεων...
grigoris
Πλάκα-πλάκα ο Μπάλντουιν έχει καλά αποτελέσματα στις ομάδες που έχει δουλέψει ως τώρα,για να δούμε πως θα τα πάει στην ηλεκτρική καρέκλα του ΠΑΟΚ.Όσον αφορά τον Γιατζόγλου (αν τελικά συμφωνήσει) τουλάχιστον θα έχουμε καλούς Αμερικανούς του χρόνου smile.gif smile.gif smile.gif
man10
Σιγουρα με τον Στηβ θα εχει o ΠΑΟΚ φοβερους Αμερικανους,θα βρει τους καλυτερους απο ολο ΝCAA.

Ξερει κανεις αν οντως θα ισχυσει κατι τετοιο?
man10
Μπάλντουιν: Δε θα είναι εύκολη η χρονιά

3/7/2007 15:47



Την πρώτη του συνέντευξη σαν προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ταμπ Μπάλντουιν μόλις επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία. Ο Αμερικανός παραδέχτηκε ότι τον περιμένει μια δύσκολη χρονιά στο "Δικέφαλο" λόγω του χαμηλού μπάτζετ αλλά αναγνώρισε ότι πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και κόσμο, που προσπαθεί να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη.


«Εχουν μεγάλη παράδοση και μία τεράστια βάση φιλάθλων που φτάνει τα δύο εκατομμύρια, ένα γήπεδο που χωρά 8.000 φιλάθλους, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουν περάσει δύσκολες στιγμές, ιδιαίτερα από οικονομικής πλευράς. Αυτή τη χρονιά θα γίνει προσπάθεια να συμμαζευτεί το μπάτζετ και συνεπώς δεν θα είναι εύκολη η δουλειά μου. Είναι πρωτίστως μία μεγάλη πρόκληση για μένα λόγω της κατάστασης, αλλά και μία ευκαιρία να χτίσω τη φήμη στην Ευρώπη».

Στο μεταξύ, ο επί χρόνια βοηθός του Μπάλντουιν, Μαυροβούνιος Νέναντ Βούτσινιτς, ανέλαβε την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας με σκοπό να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008.



sportime.gr
man10
Για Καμπεριδη-Κυριτση-Ασημακοπουλο ενδιαφδερεται ο ΠΑΟΚ. Μενει απο οτι φαινεται ο Αγαδακος.
thrylos7
superbasket.gr:

QUOTE
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι συνολικά προσφυγές σε βάρος του ΠΑΟΚ, κατατέθηκαν την Τετάρτη. Εξι παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, οδηγήθηκαν σε αυτή την ενέργεια θέλοντας να διεκδικήσουν πλέον τα χρήματα που τους οφείλονται και τα οποία είναι πολλές χιλιάδες ευρώ…

Πιο συγκεκριμένα, προσφυγή σε βάρος του ΠΑΟΚ, με την οποία ζητούν τα δεδουλευμένα χρήματά τους, κατέθεσαν οι Λάζαρος Αγαδάκος, Γιάννης Καλαμπόκης, Ντράγκο Πάσαλιτς και Βλάντο Στσεπάνοβιτς, ενώ τη δικαστική οδό επέλεξαν και δύο ακόμη αθλητές, ο Τρέισι Μάρεϊ και ο Θόδωρος Γεωργίτσης, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ την περίοδο 2005-06!!

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ, από την περσινή σεζόν ή και ακόμη παλαιότερα (όπως οι Γκαγκαλούδης, Βασιλειάδης, Μαυροκεφαλίδης), που ακόμη δεν έχουν πάρει την απόφαση να καταθέσουν προσφυγή, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες. Αυτό που έχει ενδιαφέρον πλέον είναι πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και πως θα καταφέρει να τακτοποιήσει όλες αυτές τις υποθέσεις, που είναι πιθανό να έχουν άμεση σχέση με την απόκτηση πιστοποιητικού συμμετοχής τα ομάδας στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου…


Κλασικές αξίες... Πότε θα βρεθεί άραγε λύση;
McRae
QUOTE(man10 @ Jul 4 2007, 01:44 PM) *
Για Καμπεριδη-Κυριτση-Ασημακοπουλο ενδιαφδερεται ο ΠΑΟΚ. Μενει απο οτι φαινεται ο Αγαδακος.



Και με τι θα το πληρωσουμε τον Κυριτση,με μπουγατσες?200 χιλιαδες ευρω κασε εχει δηλαδη οσο το 1/3 του φετινου μπατζετ.

"Ευτυχως" που βγηκε και η ειδηση με τις προσφυγες μηπως και ξυπνησει απο τον ληθαργο ο κοσμος και ασχοληθει με το αμοιρο το τμημα του Μπασκετ περα απο το τι χρωμα μπλουζακι θα φορεσει ο Ζαγορ στην επομενη συναντηση με τον Ορφανο...Οσο για το ποτε θα βρεθει λυση,αυτο δεν θα γινει συντομα παντως....
grigoris
Για τον Κυρίτση κολλάει η παροιμία:Ο κυρ-Τάκης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια

Ή που θα τον πάρει και θα βλέπουμε του χρόνου το όνομα Κυρίτσης στη λίστα με συτούς που κατέθεσαν προσφυγή ή που ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου βάζοντας και το όνομα του Κυρίτση δίπλα στους προσιτούς Καμπερίδη και Ασημακόπουλο.

Πάντως γνώμη μου είναι πως το κανόνι είναι θέμα χρόνου να σκάσει πάνω από Πυλαία μεριά...
Igor
Παίκτες από την ελληνική αγορά φαίνεται να είναι οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟΚ. Τα ονόματα που έχουν συζητηθεί είναι πολλά, η περίπτωση του Αλέξη Κυρίτση θεωρήθηκε από τις καλύτερες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα οικονομικής προσέγγισης. Αντιθέτως, φαίνεται να είναι πιο εύκολη η περίπτωση του Πρόδρομου Νικολαϊδη, για τον οποίο έγινε χθες μία πρώτη συζήτηση, ενώ στη λίστα ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ υπάρχουν και οι Ασημακόπουλος, Πασχάλης, Τσιάκος, αλλά και αρκετοί ακόμη Ελληνες παίκτες, το κασέ των οποίων μπορεί να αντέξει το ιδιαίτερα σφιχτό μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη περίοδο. Φαίνεται πάντως ότι κανείς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα και έληξε το συμβόλαιό τους δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ (με την περίπτωση του Νίκου Κούβελα να συγκεντρώνει κάποιες λίγες πιθανότητες), ενώ δεν είναι πλέον σίγουρη και η παρουσία του Δημήτρη Χαριτόπουλου στην ομάδα, αφού θεωρείται ότι έχει ιδιαίτερα υψηλό (για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ) κασέ.

Ιδιαίτερα σημαντική φαίνεται ότι θα είναι και η εξέλιξη της υπόθεσης Γιατζόγλου. Η επιθυμία του να αναλάβει τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ θα συζητηθεί επισήμως στο προγραμματισμένο για απόψε το βράδυ διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, αλλά οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία σε αυτό το επίπεδο.

Ο Γιατζόγλου πάντως έχει ήδη προτείνει αρκετούς παίκτες, κυρίως από την αμερικανική αγορά, στον Τάκη Πανελούδη, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί ως απλώς σύμβουλος, αλλά να πάρει τη θέση του G.M. Η οριστική απόφαση στο θέμα αυτό μπορεί να αναπροσαρμόσει και ορισμένα από τα πλάνα που υπάρχουν για τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργηθεί η ομάδα την επόμενη σεζόν

http://www.goalday.gr
man10
Αν παει ο Γιατογλου στον ΠΑΟΚ το καλο ειναι οτι θα οτυς βρει φτηνους αμερικανους οι οποιοι θα αποδειχτον μαλλον χρυσαφι,αλλα πιστευω πως σε μια χρονια οπως θα ειναι η φετινη καλο θα ηταν να αναλαβουν πρωταγωνιστκο και βασικο ρολο οι Βεργινης-Μανωλοπουλος...
grigoris
Κάπου πρέπει να το γράψω γιατί θα σκάσω:

Πως σας φαίνεται κύριοι των κατά καιρούς διοικήσεων που του χρόνου θα βλέπετε τα 3 μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού?

(Καμία μομφή για τον Ολυμπιακό,κάνει σωστά βήματα-τα δικά μας ρεζιλίκια με πονάνε που θα μπορούσαμε πάνω στους 3 αυτούς παίχτες να χτίσουμε καλή ομάδα για χρόνια...)
tsitum
Καλως ή κακως οι μεγαλες ομαδες δε χτιζονται μονο βγαζοντας μεγαλους παιχτες..
Για κατι τετοιο θα μπορουσε να περηφανευτει κ ο Ηρακλης.Προσθετοντας ολους τους παιχτες που εχει βγαλει τα 10 τελευταια χρονια θα μπορουσε να διεκδικησει πρωταθλημα,αλλα αυτοι οι παιχτες φτιαχτηκαν για να παρουν τα πρωταθληματα αλλου.

Οι ομαδες για να παρουν τιτλους χρειαζονται ή ενα απο τα μεγαλυτερα μπατζετ ή οταν δεν υπαρχει αυτο να υπαρχει ομοψυχια κ η πιστη πως ο,τι γινεται γινεται σε κλιμα ενωτικο κ χωρις διαθεση να φαγωθουν χρηματα.

Οπως φαινοταν οτι η ομαδα ιδιως στις αρχες του 90 θα πετουσε ετσι κ αυτα τα χρονια δε φαινεται κατι τετοιο.

Στο Μαυροκεφαλιδη δοθηκε περυσι πολυ μεγαλο συμβολαιο αλλα αρνηθηκε.Γιατι πολυ απλα ηταν κινηση απεγνωσμενη για να μη χαθει "ο παιχτης που βγαλαμε κ τον παρει κανενας αντιπαλος" χωρις αυτο το συμβολαιο να ανηκει σε ενα προγραμματισμο/μπατζετ αποκτησης κ αλλων ισαξιων παιχτων.
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Πολλά τα ερωτηματικά στον ΠΑΟΚ.Ο δικέφαλλος που εχει πολλά οικονομικα προβλήματα(μικρό μπατζετ) ,δεν αποκλέιεται να λύσει την συνεργασία με τον Μπάλντουιν πριν καν ξεκινήσουν(!) καθώς ηδη υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες.Ο αμερικανός τεχνικός προς το παρόν είναι πάντως στην Νεα Ζηλανδία.Δυσκολα πάντως θα υπάρξει και συνεργασία με τον Στιβ Γιατζόγλου,ενώ μέσα σε ολα στον ΠΑΟΚ λένε οτι θα κλείσουν τον Αλέξη Κυρίτση!Σενάριο που είναι εξαιρετικά δύσκολο αφου ο ελληνας παίκτης εχει ακριβό κασέ


Ζητείται ελπίς...
man10
QUOTE(thrylos7 @ Jul 15 2007, 10:42 PM) *
betsmart.gr:
Ζητείται ελπίς...

Ωραια...

Το καλυτερο ειναι να κανει μια Ελληνικη ομαδα,να παρει και ελληνα προπονητη και να παλεψει για την παραμονη τουλαχιστον...
McRae
Ανυπογραφο αρθρο απο το betsmart δεν του δινω ιδιαιτερη σημασια.

Θεμα Κυριτση ΔΕΝ υπαρχει,οικονομικα ειναι απροσιτιος ενω ουτε ο ιδιος θελει να ερθει..Μετα την αποκτηση του Σμιλιανιτς το ροστερ διαμορφωνεται καπως ετσι

Κοινωτικος/Βεργινης/Δεμερτζης
Σμιλιανιτς/Βασιλειου/Γιαννοπουλος
Αμερικανος/Μανωλοπουλος
Κοινωτικος/Χαριτοπουλος(?)
Αμερικανος/Ελληνας(Πασχαλης-Τσιακος)

Νομιζω οτι προκειται για το μακραν χειροτερο ροστερ στην συγχρονη ιστορια της ομαδας..
man10
Ποιος ειναι ο Δεμερτζης???

Ο Σμιλιανιτς??Αυτος που επαιζε στο Μαρουσι??

Καλα με τον Γιατζογλου θα γεμισει ξενους ο ΠΑΟΚ 68.gif
Anaz
Απο περσι τα λεγαμε οτι ο Παοκ δινει πολλα λεφτα κ το καλοκαιρι θα'χουμε παλι προσφυγες με το σωρο..πραγματικα η μπασκετικη Θεσσαλονικη ματωνει.Ο Ηρα στην Α2,ο Παοκ υπο διαλυση,ο Αρης εκανε μια προσπαθεια προπερσι αλλα δειχνει ανημπορος να κανει μισο βημα παραπανω..
Αναζητειται ελπις,οπως ειπε κ ο thrylos! Χρονια περιμενουμε μια λυση.. Ρε μηπως να αναλαβει ο Δροσος στον Παοκ?? w00t.gif
Βεργινης-Μανωλοπουλος πρεπει να παρουν πρωταγωνιστικο ρολο,και θα παρουμε απο αναγκη πλεον..Ελπιζω πολυ στους δυο.Ισως βγει κ κατι καλο απ'την ολη υποθεση..Αλλα δυο μεγαλα ταλεντα..
μαζι με κανα δυο εμπειρους μετριους Ελληνες,και δυο Αμερικανακια του Γιατζογλου,θα την βγαλει μαλλον τη χρονια ο Παοκ..Οπως την εβγαλε κ το Αιγαλεω. Αλλα ως ποτε..?? Πρεπει να ερθει καποιος να βαλει μια σειρα,να μπει μια βαση μπας κ δουμε στο μελλον ασπρη μερα..
McRae
Δεμερτζης,ταλαντουχος γκαρντ που περισυ φορουσε την φανελα του Ηρακλεως,βεβαια σημερα διαβασα οτι ειναι 24 χρονων Οι κακες γλωσσες λενε οτι ειναι συγγενης μελους της διοικησης αλλα δεν πιστευω τετοια πραγματα

Ναι ο γνωστος Σμιλιανιτς του Αμαρουσιου οπως αναφερει ο τοπικος τυπος συμφωνησε,απο οσο θυμαμαι προκειται για καλο παικτη αλλα ρολιστα,οταν ερχεται πλεον στα 32 του απο την ουραγο του πρωταθληματος Ουκρανιας ως αντι Στσετπανοβιτς καταλαβαινεις τι γινεται.....

Ο Γιατζιογλου πιθανοτατα δεν θα συνεργαστει με την ομαδα αφου ζητησε θεση εμμισθου τζενεραλ μανατζερ και δεν υπαρχουν δυνατοτητες για τετοιες "σπαταλες"..Τους ξενους θα τους ψαξει μονος του ο Μπαλντουιν..Παντως εδω που τα λεμε τα κασε των ελληνων εχουν ξεφυγει για τα καλα και αντε για τους πρωτοκλασατους το καταλαβαινω αλλα να ζηταει 100 χιλιαδες ο Κουβελας και 120 ο Ασημακοπουλος? blink.gif
man10
Nαι μπορει να ζηταν τωρα τοσο μεγαλα ποσα,αλλα ειναι πιθανον οσο περναει ο καιρος να πεφτουν οι απαιτησεις του,αφου δεν υπαρχει περιπτωση να παρι 100 χιλιαρικα ο Κουβελας ουτε στο Καταρ...


Για μενα ειναι καιρος ο ΠΑΟΚ να εμπιστευτει τη θεση του βασικου στον Βεργινη... Ο Βασιλειαδης πιο πολυ και ο Βασιλοπουλος λιγοτερο βεβαια στην ηλικια του επαιζαν κοντα στα 30 λεπτα... Ο μικρος φαινεται οτι μπορει να αντεξει το βαρος,οσο για τις δυνατοτητες τις εχει σιγουρα δεν το συζηταω... Και αν αποκτηθει και ας πουμε ο Ξανθοπουλος για συμπληρωμα,τοτε θα ηταν πολυ καλο διδυμο,ΙΜΟ...
McRae
Το παραδειγμα του Κουβελα ειναι ενδεικτικο,εγω δεν τον θελω στην ομαδα ουτε με 1000 ευρω tongue.gif

Για τους Βεργινη-Μανωλοπουλο να σου πω την αληθεια εχω τις αμφιβολειες μου κατα ποσο μπορουν να εχουν ρολο βασικου ακομα και σε ομαδα που θα παλευει για την σωτηρια της.Η συγκριση με τους Βασιλοπουλο-Βασιλειαδη ειναι αστοχη γιατι στις μικρες εθνικες αυτοι οι δυο εκαναν πραγματα και θαυματα οδηγωντας την Ελλαδα σε θεσεις μεταλιων.Ο Βεργινης απλως ηταν πρωτος σκορερ σε μια μαλλον κακη εθνικη νεων(με απροσμενα λιγες ασσιστ) ενω ο Μανωλοπουλος ουτε καν κληθηκε..Δεν αμφιβαλω οτι και οι δυο τους εχουν τις δυνατοτητες να εξελιχθουν σε χρησιμους παικτες,τα επιπεδα των Βασιλειαδη-Βασιλοπουλου δυσκολα θα τα φτασουν..Μακαρι να με διαψευσουν φυσικα......
grigoris
Αν ακούσω κανένα σύνθημα "ΠΑΟΚ αντίο εκεί στην Α2" (που δε φαίνεται και πολύ μακρινό σαν ενδεχόμενο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα πεθάνω!!!
man10
QUOTE(McRae @ Jul 16 2007, 02:59 PM) *
Το παραδειγμα του Κουβελα ειναι ενδεικτικο,εγω δεν τον θελω στην ομαδα ουτε με 1000 ευρω tongue.gif

Για τους Βεργινη-Μανωλοπουλο να σου πω την αληθεια εχω τις αμφιβολειες μου κατα ποσο μπορουν να εχουν ρολο βασικου ακομα και σε ομαδα που θα παλευει για την σωτηρια της.Η συγκριση με τους Βασιλοπουλο-Βασιλειαδη ειναι αστοχη γιατι στις μικρες εθνικες αυτοι οι δυο εκαναν πραγματα και θαυματα οδηγωντας την Ελλαδα σε θεσεις μεταλιων.Ο Βεργινης απλως ηταν πρωτος σκορερ σε μια μαλλον κακη εθνικη νεων(με απροσμενα λιγες ασσιστ) ενω ο Μανωλοπουλος ουτε καν κληθηκε..Δεν αμφιβαλω οτι και οι δυο τους εχουν τις δυνατοτητες να εξελιχθουν σε χρησιμους παικτες,τα επιπεδα των Βασιλειαδη-Βασιλοπουλου δυσκολα θα τα φτασουν..Μακαρι να με διαψευσουν φυσικα......

Λοιπον,εγω πιστευω οτι ειδικα ο Μανωλοπουλος απο potential ειναι καλυτερος των Βασιλειαδη και Βασιλοπουλο... Ο Βεργινης ηταν ο καλυτερος παικτης μια καλης εθνικης νεων η οποια ομως σταθηκε εξαιρετικα ατυχη... Παντως αν και ο Βεργινης ειναι καλος οργανωτης,ο χαμηλος αριθμος ασιστ που μοιραζει σε καθε αγωνα,ειναι οντως ανησυχητικος...
Ο Μανωλοπουλος ειναι δεδομενο οτι δεν κληθηκε για κατι ασχετο με την παικτικη του αξια,αλλωστε στην ιδια ομαδα δυο χρονια πριν,ηταν πρωτος σκορερ της με 18 ποντους στο Πανευρωπαικο εφηβων...Εγω πιστευω οτι ηρθε η ωρα να τουε δωσει ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστηκο ρολο,και θεωρω δεδομενο οτι καλυτερα να παιζει ο Βεργινς 35 λεπτα και ο ΠΑΟΚ να βγει 11ος παρα να παιζει ενας Βαλκανιος π.χ 30 λεπτα και ο Βεργινης μολις 10 και ο ΠΑΟΚ να βγει 8ος ας πουμε...
grigoris
QUOTE
Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα λοιπόν που δεν έχει γίνει ούτε μία μεταγραφική κίνηση για τη νέα χρονιά το μεσημέρι υπήρξε κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ από την ΕΕΑ μετά από αίτημα που έχει καταθέσει προ καιρού ο Τρε Σίμονς για οφειλή 25.000 δολαρίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για διακανονισμό με τον εκπρόσωπο του Σίμονς έπεσε στο κενό μια και ο Αμερικανός ατζέντης του ήταν κάθετος για την παραλαβή όλου του ποσού.

Σαν να μην έφθανε η σημερινή κατάπτωση είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και μία ακόμη τη φορά αυτή για 130.000 δολάρια που οφείλονται στον Αλεξάντερ Μπασμίνοφ με τον δικηγόρο του να είναι ανένδοτος στην πρόταση διακανονισμού και ήδη έχει προχωρήσει και σε καταγγελία στην FIBA με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει τόσο με αδυναμία απόκτησης ξένων παικτών όσο και για αποβολή του από το Eurocup της νέας περιόδου.

Στα αγωνιστικά ο Ταμπ Μπάλντγουιν συνεχίζει να βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία κάτι για το οποίο υπάρχει πλέον δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΚΑΕ αφού το γεγονός αυτό δυσκολεύει την συνεννόηση με τον Αμερικανό τεχνικό για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Όσο για τους παίκτες που απασχολούν τον ΠΑΟΚ; Τη στιγμή αυτή κι ενώ μέχρι ακόμα δεν έχει γίνει ούτε μία μεταγραφή εκείνος που συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρα ο Αλέξης Κυρίτσης κι από την ελληνική αγορά επίσης οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Γιώργος Τσιάκος.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την κοινοτική αγορά ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σέρβου Αλεξάντερ Σμίλιανιτς (31χρ., 1.96μ.) ενώ προτάθηκε και ο Λιθουανός Τάντας Κλιμαβίτσιους (25χρ., 2.04μ.) για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΛ.


πηγή:sport24.gr



Η μόνη ομάδα που ακόμα δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή,η προτελευταία ομάδα που έκλεισε προπονητή (τελευταίος ο Άρης) κι αυτός είναι ακόμα στην άλλη άκρη της Γης τώρα κινδυνεύει να μην μπορεί να αποκτήσει παίχτες και να μείναι κι εκτός Ευρώπης.Έχει και παρακάτω παιδιά...

Όσον αφορά τους Βεργίνη και Μανωλόπουλο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως φέτος όπως διαμορφώνεται η κατάσταση είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να φανούν,να αποδείξουν το ταλέντο τους (το οποίο αναμφισβήτητα διαθέτουν αν και συμφωνώ πως είναι κατώτεροι των Βασιλειάδη και Βασιλόπουλου) και να κάνουν το άλμα από "ταλέντα" σε παίχτες που μπορούν να υπολογίζονται σοβαρά για μια ομάδα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.