Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - 3ος Τελικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
grigoris
QUOTE
ζητω απο τον αγγελοπουλο να κατεβασει ερασιτεχνικη ομαδα στο σεφ


Και την Τετάρτη θα δούμε εικόνες αλλήστου μνήμης με κοτόπουλα,εξωτικές χορεύτριες και δε συμμαζεύεται στο ΟΑΚΑ?Να σοβαρευτούμε λίγο παιδιά...
enypnio
κατα τα αλλα , ματσαρα η σημερινη.
Μακαρι να δουμε αναλογο και στους υπολοιπους αγωνες.
james
Μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι ρε παιδια? Στο 39 και 30 αν δε κανω λαθος ακι ενω ο ΠΑΟ ειναι 2 ποντους μπροστα ο Βουγιαντς κλεβιε στη σεντρα και οι διαιτητες σφυριζουν φαουλ? Αυτο τι ειναι δλδ? Μονο οτι μας συμφερει βλεπουμε? Κι αυτο θα ηταν αλλοιωση αποτελεσματος με αυτην εννοια ε? Ειπαμε εγιναν λαθη. Ο ΠΑΟ πηρε 6 φαουλ παραπανω και εκτελεσε 4 βολες παραπανω. Lετε οτι οι διαιτητες ξεκαννα την frpontline σας. ΟΙ διαιττες φταιενι που βγαλατε ενα αγωνα με 2 παιχτες? Ημαρτον πια. Κατεβαστε ερασιτεχνικη ομαδα. Τι να πω . . .
PARISINOS
Ενταξει παιδια το γ******* με την διαιτησια.

να θυμισω απλα οτι οσο εκρινε τον αγωνα το φαουλ του μητσο, αλλα τοσο λαθος ηταν το σφυριγμα για φαουλ πανω στον βουγιανιτς οταν στην σεντρα κλεβει την μπαλλα απο τον πενν και παει να φυγει στον αιφνιδιασμο στο τελευταιο λεπτα.

Εγω θα πω απλα οτι οσο δικαια κερδισε ο ΟΣΦΠ την κυριακη, αλλο τοσο δικαια κερδισε ο ΠΑΟ σημερα.

Επισης για τα φαουλ των ψηλων του ΟΣΦΠ, ειδικα ο βασιλο, εκανε τουλαχιστον 7-8 φαουλ σε ολο τον αγωνα.
P.Faliro13
Ο πιο συγκλονιστικός αγώνας της τελευταίας 10ετίας έγινε την Τετάρτη (13/06) το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός πιο τυχερός και πιο ικανός στα κρίσιμα σημεία λύγισε τον Ολυμπιακό με 86-85 στην παράταση μετά από διαδοχικές ανατροπές που έκοψαν την ανάσα. Ηρωας των νικητών ο Διαμαντίδης που όμως στην τελευταία φάση έκανε φάουλ που δεν καταλογίστηκε.
--------------------------------------------------------------------------------

Ως συνήθως, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο ζεστός και ο Τσαρτσαρής ακόμα πιο ζεστός. Με πρωταγωνιστή τον Ελληνα φόργουορντ που βρήκε πεδίο να δράσει, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 12-7 πριν απαντήσει ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Πεν για το 17-20. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό, έπαιξε καλή άμυνα και πήγε σε λογικές επιθέσεις και πήρε πάλι τα ηνία. Χαρακτηριστική της αμυντικής ανυπαρξίας του Ολυμπιακού σε αυτό το σημείο είναι ότι κατάφερε να δεχθεί φάουλ-γκολ από τον Διαμαντίδη σε επίθεση 3 δευτερολέπτων μετά από επαναφορά. Κάπως έτσι έγινε το 28-20, ενώ αργότερα το σερί μεγάλωσε (32-20 με επιμέρους 15-0).
Ο Γκέρσον έπαιξε τα μεγάλα χαρτιά από τον πάγκο. Ο Σχορτιανίτης δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, καθώς στην άμυνα δεν υπήρχε. Ο Μασιγιάουσκας όμως πέτυχε φαρμακερά σουτ, η ομάδα δούλεψε και γι' αυτόν και το παιχνίδι γύρισε (32-27, 34-35, 35-41), αν και οι ερυθρόλευκοι έχασαν σωρηδόν βολές. Σε αυτό το διάστημα, ο Παναθηναϊκός δεν είχε απαντήσεις. Οι επιθέσεις του ήταν προβλέψιμες, τα λάθη μοιραία έγιναν και το καλάθι ερχόταν με πόνο και αίμα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν πάντως να μαζέψουν τα πράγματα και να πάνε στα αποδυτήρια με -2 (40-42).

Η τιτανομαχία συνεχίστηκε πόντο-πόντο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε την μπάλα κοντά στο καλάθι και ο Μπατίστ πέτυχε εύκολους πόντους, στους οποίους όμως απαντούσε ο Μπουρούσης με μακρινά σουτ ή ο Πεν που ήταν ζεστός. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν μακρινό σουτ γι' αυτό και ο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον Αλβέρτη. Ο αρχηγός σημείωσε 5 γρήγορους πόντους, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε και πάλι τις λύσεις πότε με τον Ντόμερκαντ και πότε με τον Πεν που τρύπωνε σα βέλος στην "πράσινη" ρακέτα. Φυσικά με το 60-63 τίποτα δεν είχε τελειώσει, το παιχνίδι είχε δρόμο ακόμα.

Στο παρκέ έπεφταν κορμιά. Ο Ολυμπιακός είχε το ψυχολογικό προβάδισμα και βρήκε τρόπους να διασπάσει την άμυνα του Παναθηναϊκού και να συντηρήσει μικρές διαφορές. Οι "πράσινοι", στην επίθεσή τους, ήταν μονοδιάστατοι και έψαχναν συνεχώς τον Τομάσεβιτς που φυσικά δεν είναι... Ντάνκαν.

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν και πάλι για το 71-71 (με φάουλ γκολ του Μπετσίροβιτς) και το 73-73. Ολα κρέμονταν πλέον σε μία κλωστή και η μπάλα ζύγιζε τόνους. Ο Μπετσίροβιτς μετά από ένα δεκάλεπτο αφλογιστίας έκανε το 75-73, το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και ο Βασιλόπουλος έκανε λάθος πάσα. Ο Σισκάουσκας στη συνέχεια αστόχησε σε τρίποντο, αλλά το επιθετικό ριμπάουντ του έδωσε τη δυνατότητα για δύο βολές στις οποίες ευστόχησε.

Στην κρίσιμη επόμενη επίθεση, ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε, αλλά ο Πεν πήρε το ριμπάουντ κερδίζοντας παράλληλα φάουλ. Ο Μασιγιάουσκας όμως έκανε λάθος πάσα και η κατοχή πήγε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο. Ο Ακερ πήρε την ευθύνη για τον Ολυμπιακό και έγραψε με τρίποντο (πρώτο καλάθι του στον αγώνα) το 77-76 στα 35 δευτερόλεπτα.

Εσπαγαν καρδιές στο ΟΑΚΑ. Ο Ακερ έκλεψε την μπάλα από τον Σισκάουσκας αλλά στον αιφνιδιασμό δέχθηκε μεγαλοπρεπέστατη τάπα από τον Διαμαντίδη, ο χρόνος κύλησε και οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν φάουλ 10 δεύτερα πριν το τέλος στον Μπετσίροβιτς. Ο Σλοβένος ευστόχησε σε μία βολή (78-76) και ο Διαμαντίδης σταμάτησε το χρόνο με φάουλ στα 6,8. Ο Πεν ευστόχησε, ο Μπετσίροβιτς αστόχησε σε δύσκολο σουτ και... παράταση.

O έξτρα χρόνος κύλησε με χαμένες βολές, κακές επιλογές και νεύρα εκατέρωθεν. Από το 78-78 πήγαμε στο 81-81 και με μία βολή του Μασιγιάουσκας στο 81-82. Για μία ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός έκανε λάθος στην πάσα και ο Ντόμερκαντ έκανε το 81-84. Εκεί που ο Παναθηναϊκός έδειχνε να πελαγώνει, ο Μπατίστ ισοφάρισε με τρίποντο, στη συνέχεια έκλεψε, αλλά ο Τσαρτσαρής δεν συγκράτησε την μπάλα και χρεώθηκε με -ανύπαρκτο- φάουλ πάνω στον Πεν, ενώ ο Διαμαντίδης είχε κλέψει.

Ο Αμερικανός ευστόχησε στη μία βολή και οι "πράσινοι" άρχισαν νέα επίθεση. Ο Διαμαντίδης έδωσε στον ξεμαρκάριστο Τσαρτσαρή που επιχείρησε τρίποντο. Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου αστόχησε, αλλά ο Διαμαντίδης ήταν εκεί για να μαζέψει τα ριμπάουντ και να κάνει το 86-85. Ο Πεν ανέλαβε να κατεβάσει, ο Διαμαντίδης του έκανε φάουλ που δεν σφυρίχτηκε και το ροζ φύλλο αγώνα μπήκε στην τσέπη των γηπεδούχων για το 2-1.

MVP
Ολοι. Σε τέτοια ματσάρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον, θα ήταν αδικία. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω για να νικήσει η ομάδα τους, όλοι ίδρωσαν, όλοι πρόσφεραν. Οι παίκτες που χρησιμοποίησαν οι δύο προπονητές χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Δεν θα το βασανίσουμε καθόλου. Καμία.

ΣΧΟΛΙΟ
Αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε σε αυτό το παιχνίδι που έπαιξε, κατά την ταπεινή μας άποψη, λάθος στο μεγαλύτερο διάστημα, μάλλον δεν θα ηττηθεί ποτέ στο ΟΑΚΑ. Ο Ομπράντοβιτς δεν μοίρασε το χρόνο, άφησε στο παρκέ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά τους ίδους ανθρώπους και πήγε να πάρει το ματς με τις μπούκες. Ο Ολυμπιακός διαχείριστηκε σωστά τις καταστάσεις, αλλά έκανε πολύ κρίσιμα λάθη και έχασε πολλές βολές για ένα τέτοιο παιχνίδι. Για τη διαιτησία όλοι θα βρουν κάτι μετά από έναν αγώνα που κρίθηκε στον πόντο. Ωστόσο, το τελευταίο παράπονο, θα το έχει ο Ολυμπιακός.




--------------------------------------------------------------------------------
Τα δεκάλεπτα: 28-20, 40-42, 60-63, 78-78, 86-85
Παναθηναϊκός: Αλβέρτης 5(1), Βούγιανιτς 2(0/3τρ), Μπετσίροβιτς 8(0/3τρ), Μπατίστ 22(11ρ), Σισκάουσκας 9(6/8β), Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής 15(3/5τρ), Διαμαντίδης 10(1τρ, 5λ), Τομάσεβιτς 15(5/8δ)

Ολυμπιακός: Πεν 20(1/5τρ, 5λ), Παπαμακάριος, Άκερ 3(1), Ματσιγιάουσκας 14(3), Ζίζιτς 8, Μπουρούσης 15(4/5τρ), Ντόμερκαντ 7, Χαρίσης 3, Μπάρλος, Βασιλόπουλος 11(1/4τρ), Στακ 2, Σχορτσιανίτης 2(0/4β)

απο contra.gr
reignman
james εισαι σοβαρος αγορι μου??? αν δεν εκρινε αυτο το σφυριγμα την αναμετρηση τοτε ποιο την εκρινε????????????????????!?!?!?!?!?!?!?!
saou
Παιδιά ο Διαμαντίδη κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ φαουλ στον Πεν αλλά οι διαιτητές δε σφυρίζουν τίποτα. Άλλο το φάουλ ή μη πάνω στη φάση όπως ήταν του Τσαρτσαρή στον Πεν και άλλο να θες να κάνεις φάουλ και να μη στο δίνουν.

Και ο κλασσικός Ομπράντοβιτς βγήκε και έκανε τα παραπονάκια του, ας του πει κάποιος ότι αυτά τα έκανε ο Ιωαννίδης 15 χρόνια πριν και πέρασε ο καιρός τους. 68.gif 68.gif
thrylos7
Οι δύο ομάδες είχαν δώσει δυο παιχνίδια στην κανονική περίοδο που είχαν χαρακτηριστεί τα καλύτερα της χρονιάς... Καλό ήταν και το προηγούμενο (2ο, στο ΣΕΦ). Κανένα όμως δε συγκρίνεται μ' αυτό.. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ματς - διαφήμιση του (ελληνικού) μπάσκετ. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες...

Κι εκεί που νιώθεις "γεμάτος" μ' αυτό που έχεις ζήσει (και όχι δει, ή παρακολουθήσει, μόνο να το ζήσεις μπορούσες αυτό το ματς), έρχεται το σφύριγμα στο τέλος και σε ξενερώνει. Ναι, ξενερώνεις και πιο πριν, με τη χαλαρό μπάσιμο του Άκερ, με τις διάφορες κακές επιλογές στην παράταση, με το επιθετικό ρημπάουντ του Διαμαντίδη.. Αλλά και πάλι, νιώθεις γεμάτος... Έχεις δει ένα μοναδικό αγώνα μπάσκετ. Δυστυχώς όμως, ότι και να λέμε, το φάουλ που δε δόθηκε στον Διαμαντίδη ήταν αλλοίωση αποτελέσματος... Κρίμα, που κάποιοι κατέστρεψαν ένα τόσο ωραίο παιχνίδι. Ας τις έχανε και τις 2 βολές ο Πεν... Ας κέρδιζε ο ΠΑΟ.. αλλά όχι έτσι.

Η διαιτησία έκανε κάποια τρανταχτά λάθη μέσα στον αγώνα και για τις δύο ομάδες... Ένα που δεν αναφέρθηκε ήταν το διχτάκι που τράβηξε ο Μπατίστ σε βολή του Ολυμπιακού στην παράταση.. -1 πόντος για τον Ολυμπιακό..

Τέλος πάντων, εγώ για πρώτη φορά φέτος ένιωσα πραγματικά υπερήφανος για την ομάδα μου (ενώ προς το τέλος της χρονιάς δεν έτρεφα καθόλου εκτίμηση γι' αυτήν)... Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και ν' αποδείξουν πάλι ότι τελικά η διαφορά των δύο ομάδων, συνολικά, δεν είναι και πολύ μεγάλη... αν τελικά υπάρχει... (όχι, δε θέλω ν' ακούσω ως αντεπιχείρημα δικαιολογίες που υφίστανται όλως παραδόξως μόνο για τον Παναθηναϊκό).

Κρίμα, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία...

Έχουμε άλλα δύο ματς όμως... rolleyes.gif
msg
μία παρατήρηση: δεν σφυρίζεται φάουλ του βούγιανιτς αλλά του τσαρτσαρή. ρε παιδιά ηρεμία peace.gif
σαφώς και οι διαιτητές δεν έκριναν τον αγώνα. μην φανατιζόμαστε. ό,τι έλεγαν πολλοι παναθηναϊκοί προχθές το λένε σήμερα πολλοί ολυμπιακοί. για μενα τα λάθη μας και οι βολές μας εκριναν το ματς.
james
Θα ειχαμε φτασει εκει αν δεν ειχε σφυριχτει λαθος φαουλ σοτ Βουγιανιτς??????????????????

Η απαντηση ΔΕ ΞΕΡΩ

Θα ειχε νικησει ο Ολυμπιακος αν ειχε σφυριχτει φαουλ???????

Η απαντηση ειναι ΔΕ ΞΕΡΩ

Γιατι βλεπεις μονο οτι σε συνφερει δε μππρω να καταλαβω?

Επισης περι σοβαροτητας καλυτερα να μιλας καλυτερα.

Γνωμη μου και γνωμη σου στην τελικη. Οτι θελει λεει ο καθενας. Μεσα στο παιχνιδι ο Βασιλοπουλος εκανε 5 επιπελον φαουλ. Δε σφυριχτηκε τιποτα. Προφανως για σενα δεν τα εκανε.
vastravoud
Το φάουλ αν σφυριζόταν θα έδινε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει (το πιο πιθανό με δεδομένο το ποσοστό μέχρι εκείνη τη στιγμή), να νικήσει ή και να χάσει το παιχνίδι. Βέβαια μετά θα έμεναν και 3-4 δευτερόλεπτα στον Παναθηναϊκο για μια βιαστική επίθεση.

Το επίσης ανύπαρκτο φάουλ που εμπόδισε τον Βούγιανιτς να σκοράρει ενδεχομένως και να σφράγιζε νωρίτερα το ματς για τον Παναθηναϊκό.

Ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Λίγη ψυχραιμία δεν έβλαψε κανέναν.
Anaz
Eνταξει όπως και να'χει το κουρασαμε..
Αυτο που δεν δεχομαι ειναι οι διθυραμβοι για τον Διαμαντιδη. ΜVP του αγωνα ηταν μακραν ο Μπατιστ,ο οποιος και ηταν ο καλυτερος του Παο σε ολη τη διαρκεια κ εβαλε και το μεγαλο τριποντο στο τελος!

Ο Διαμαντιδης σε καμμια περιπτωση δεν πάει εσκεμμενα για φαουλ στο τέλος!
Igor
Kατ'αρχας δεν βγαζουμε ακρη.
Ο ΔΙΑΜΑνΤΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΕΝ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΙΧΕΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.

Το φαουλ στον Τσαρτσαρη πισετυω ηταν. Αλλα πάλι αν δεν ειχε δωθει δεν ξερουμε τι θα ειχε γινει. ΙΣως ο Βουγιανιτς ετρωγε ταπα σαν τον Ακερ.
sihainas
ok έκαναν λαθος οι διαιτητές... όχι και πολύ "αθώο" αν θέλετε τη γνώμη μου...αλλά ρε παιδιά δεν είναι κρίμα μετά από τέτοια ματσάρα να μιλάμε πάλι για την διαιτησία; Ας επικεντρωθούμε στο παιχνίδι καλύτερα λέω εγώ...

Πάμε λοιπόν... Πολύ ισσοροπημένο παιχνίδι στην αρχή πάλι πήρε κάποια διαφορά ο ΠΑΟ αλλά με ένα εντυπωσιακό σερί επέστρεψε στο ματς ο Ολυμπιακός...και από εκείνη την ώρα το ματς πήγαινε πόντο πόντο...

Φάση του αγώνα φυσικά το κλέψιμο του Άκερ και η τάπα του ΔΔ...

ps.
(Ο Σόφο γιατί έπαιξε τόσο λίγοwink.gif
kostasss28
QUOTE(vastravoud @ Jun 13 2007, 07:04 PM) *
Το φάουλ αν σφυριζόταν θα έδινε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει (το πιο πιθανό με δεδομένο το ποσοστό μέχρι εκείνη τη στιγμή), να νικήσει ή και να χάσει το παιχνίδι. Βέβαια μετά θα έμεναν και 3-4 δευτερόλεπτα στον Παναθηναϊκο για μια βιαστική επίθεση.

Το επίσης ανύπαρκτο φάουλ που εμπόδισε τον Βούγιανιτς να σκοράρει ενδεχομένως και να σφράγιζε νωρίτερα το ματς για τον Παναθηναϊκό.

Ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Λίγη ψυχραιμία δεν έβλαψε κανέναν.


για το φαουλ που εδωσε στο βουγιανιτς που λετε μην ξεχνατε οτι ποιο μπροστα γινεται ενα φαουλ στον πεν στην διυσδηση μετα η μπαλα παει πισω απο το κεντρο την μαζευει ο βασιλο γινεται δευτερο καθαρο φαουλ απο τον τσαρτσαρη εκει που κατεβαζει το χερι του φευγει η μπαλα απο τον βασιλο κ την ξαναπιανει κ στη συνεχεια της φασης γινεται στο κεντρο ακριβως γινεται το κλεψιμο που του μιλος που δεν ηταν φαουλ.η φαση επρεπε να ειχε σταματησει πολυ πιο πριν με τα δυο φαουλ που γινονται σε παιχτες του ολυμπιακου.η μαλακια του διαμαντιδη ειναι απιστευτη στο τελος που κανει αυτο το φαουλ στον πεν αλλα οι διαιτητες θελουν την αδεια του διαμαντιδη για να του χρεωσουν φαουλ.θυμαμαι φαση απο το πανιωνιος-παο που εχει να δωσει φαουλ ο παο στα τελευταια δευτερολεπτα κ ο μητσος κραταει εναν παιχτη του πανιωνιου ο διαιτητης δεν σφυριζει τιποτα κ πιανει η καμερα το μητσο να γυρναει στο διαιτητη κ να λεει κανω φαουλ σφυρα το.κατι τετοιο επρεπε να κανει σημερα ο μητσος για να το δωσουν οι διαιτητες.κεφαλοκλειδωμα να του κανε φαουλ δεν θα σφυριζαν.φενεται καθαρα ποτε ενας διαιτητης κανει το λαθος απο απροσεξια η επειδη εκρινε λαθος κ ποτε κανει λαθος εσκεμενο επειδη εχει να εκτελεσει μια αποστολη.αν ηταν λιγοτερο αγαρμπο το φαουλ το μητσου θα εδεινα ενα αλλοθι στους γκρι αλλα τετοιο φαουλ κ τυφλος το βλεπει
joi
Αράξτε λίγο με την διαιτησία. Κουράζει η συζήτηση όταν γίνεται σε τέτοιους τόνους.
Λάθος το τελευταίο δεν λέω, αλλά χαρείτε λίγο για το μπασκετάκι που παίχτηκε.
Δεν είναι ωραία που βλέπουμε τέτοιους αγώνες?

Υ.Γ. Ολύμπια είμαι, μην αρχίσετε να υποπτεύεστε τίποτα άλλο
thrylos7
QUOTE
Ο Σόφο γιατί έπαιξε τόσο λίγο


Έλα ντε! Θα το μάθουμε συντόμως από τα ρεπορτάζ...

Εγώ περίμενα ότι ήταν κόλπο του Γκέρσον και περίμενε να τον βάλει στο 4ο δεκάλεπτο για να έχει πιο εύκολο έργο απέναντι σε κουρασμένους ψηλούς.

Πέρα από την τάπα του Διαμαντίδη, πολύ θεαματική ήταν κι αυτή του Τσαρτσαρή στον Μπουρούση.. Του τη χρωστούσε από το προηγούμενο ματς.

Κι εγώ συμφωνώ ότι ο Μπατίστ ήταν πολυτιμότερος του Διαμαντίδη. Μεγάλο σουτ εκείνο. Το έχει ξανακάνει μάλιστα, αν θυμάμαι καλά στη νίκη του ΠΑΟ στο ΣΕΦ στην κανονική περίοδο.
kalfok
παιδια ας μην λεμε οτι 8ελουμε.....σαφεστατα το παιχνιδι ηταν υπεροχο...μονο για τους παιχτες ομως γιατι οι διαιτητες ηταν απαραδεχτοι.....οχι μονο στη τελευταια φαση....πχ η βολη του πεν που μετρι8ηκε ως ενας ποντος ηταν σιγουρα για 2 απο τη στιγμη ποy ο Βatist χτυπαει το διχτακι...λαθοι ομως εγιναν και κατα του παναθηναικου,χωρις αυτο να σημαινει οτι ο αδικημενος δεν ειναι ο ολυμπιακος....και παλι μπραβο 41.gif στους παιχτες και ας ελπισουμε να μας χαρισουν μια παρομια εμπηρια την κυριακη 41.gif
kostasss28
QUOTE(Igor @ Jun 13 2007, 07:10 PM) *
Kατ'αρχας δεν βγαζουμε ακρη.
Ο ΔΙΑΜΑνΤΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΕΝ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΙΧΕΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.

Το φαουλ στον Τσαρτσαρη πισετυω ηταν. Αλλα πάλι αν δεν ειχε δωθει δεν ξερουμε τι θα ειχε γινει. ΙΣως ο Βουγιανιτς ετρωγε ταπα σαν τον Ακερ.


μαζι σου ρε φιλε.αλλα δωσε το δικαιωμα σε μια ομαδα που εχει κανει καταθεση ψυχης στο παρκε να παει στις βολες κ να ειναι αξια της μοιρας της.να τις χασει κ τις δυο κ να χασει,να βαλει τη μια κ να παει παραταση η να βαλει κ τις δυο κ να νικησει.αν γινοταν κατι αντιστοιχο στον τελικο της ευρωλιγκα κ επαιζε ο παναθηναικος ενα εξαιρετικο ματς δεν θα στεναχοριοσουν κ θα ξενερωνες αν εσκεμενα ο διατητης με ενα τετοιο σφυριγμα σου στερουσε το δικαιωμα στη νικη?τοσο πολυ δηλαδη ρε γιαννακοπουλοι κ σια πρωταθλητες ευρωπης φοβαστε τον ολυμπιακο που παιζει μπασκετ αλανας?αφηστε το ματς να παιχτει κ ελατε στο σεφ να κανετε το 2-2.πρωταθλητες ευρωπης ειστε εχεται την ομαδα να νικησετε στο σεφ
apkat
Ενταξει εγινε εκπληκτικο παιχνιδι που πραγματικα σε γεμιζε αλλα δεν ειναι δυνατον να μην σχολιαστει η τελευταια φαση που προφανως και διαμορφωνει αποτελεσμα.Ειναι κριμα..Ας εχανε ο πεν τις βολες.Δε θα με ενοιζε και τοσο.Αλλα να βλεπαμε οτι υπαρχει διαθεση να παιξουν τον Ολυμπιακο στα ισα..

Ο Σοφο επαιξε λιγο γιατι στις 2 τελευταιες προπονησεις προπονηθηκε 20 λεπτα.Ο Γκερσον ειπε οτι ξεπερασε τις αρχες του βαζοντας τον αλλα το εκανε για το καλο της ομαδας.Θα το θυμομαστε σιγουρα για πολλα χρονια αυτο το παιχνιδι.Κριμα ομως και παλι κριμα για το φιναλε του.

Υ.Γ:Ο Μητσος εχει κατι σαν αστρο.Δεν γινεται παντα στα μεγαλα ματς να ναι εκει στο καταλληλο σημειο τον καταλληλο χρονο.Ειναι εκπληκτικα ευφυης αλλα εχει και τυχη..
Gravedigger
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνίδι με όλη την σημασία της λέξης.Πριν λίγο γύρισα από το γήπεδο.Για την διαιτησία δν μπορώ να πω πολλά αφού μέσα από το γήπεδο δεν φαίνονται όλα αλλά κανείς δν μπορεί να μιλάει ΜΟΝΟ για το φάουλ του Διαμαντίδη γιατί έγιναν και πολλά λάθη πιο πριν.Πάντως το να ακούω ότι ήταν 99-1 είναι αστείο.Για να μην πω 50-50 θα πω 55-45 χωρίς βέβαια να επιμείνω σε αυτό το κομμάτι.Στα αγωνιστικά τώρα.Πολύ κακός Παναθηναικός,καταπληκτικός Ολυμπιακός.Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μου δν υπήρχε.Όλοι οι περιφερειακοί μας σε άσχημη μέρα κ καλά που είχαμε τον καταπληκτικό Batiste.Πότε θα μπουν επιτέλους τα σουτ???Πάντως αυτό το παιχνίδι δν ξεχνιέται...Απλά φανταστικό με highlight την τάπα του Διαμαντίδη και το 3ποντο του Batiste...


Υ.Γ. Και κάτι που ξέχασα!Αν προσέξατε στο τέλος της κανονικής περιόδου και της παράτασης ο ΠΑΟ έκλεψε την μπάλλα και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι αλλά νομίζω την μία ο Siska και την άλλη ο Τσαρτσαρής την έχασαν...!
losers can win
w00t.gif Το με διαφορά καλύτερο παιχνίδι που έχω δει τις τελευταίες τρεις σεζον στο οακα, τόσες εναλλαγές στο σκορ, τόσο πάθος, χοντρά λάθη και από τις δύο μερίες βέβαια, για μένα φάνηκε η κλάση δύο πολύ μεγάλων παικων που χαιρόμαστε στην ελλάδα
Δημητρης Διαμαντίδης και Αρβίντας Ματσιγιαουσκας 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Οργάνωση, πάθος, τελευταίο ριμπαουντ και καλαθι, ΤΑΠΑ w00t.gif w00t.gif
Ματσε, τρίπλα απιστευτη, σουτ ολα μέσα, αρχηγός του ολυμπιακου. Να γινει καλά να τον χαιρομαστε

υγ φήμες οτι ο παο είχε αρνητικο ποσοστο στα τρίποντα κρινονται αναληθείς
υγ γκρινιάζουν οι ολυμπιακοί για διαιτησία, μάλλον αλλο παιχνιδι έβλεπα tongue.gif
Anaz
Στη φαση του αιφνιδιασμου του Ακερ πεταχτηκα απ'τον καναπε και φωναζα "ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ". Οταν τον ειδα να ακολουθει τη φαση,ήμουν σχεδον βεβαιος οτι θα φαει την ταπα.Αυτος κι ο Ντομερ εχω παρατηρησει οτι τελειωνουν με χαρακτηριστικη απαθεια τις φασεις σε αιφνιδιασμους.Και βεβαια ο Διαμαντιδης που τις κυνηγα αυτες τις φασεις παντα-ποσο μαλλον αυτην-, δεν συγχωρει..
Στην τελευταια φαση ειναι καθαρα θεμα τυχης και κακιας στιγμης της αμυνας που δεν δουλεψε τα μπλοκ αουτ.Θα μπορουσε να'ναι καποιος αλλος στη θεση του Μητσου,που βεβαια κυνηγησε τη φαση..
Απ'την αλλη εκανε και πολλα λαθη στον αγωνα και ηταν αστοχος και πολλες φορες κλειστηκε απ'την εξαιρετικα διαβασμενη αμυνα του Ολυμπιακου! Αυτος που εδινε σταθερα επιθετικες λύσεις και μαζευε και ριμπαουντ και εβαλε το μεγαλυτερο σουτ του αγωνα ειναι..ο Μπατιστ!

Οι περιφερειακοι του Παο πολυ φοβισμενοι..Που να μπουν τα σουτ..
apkat
Και γω ρε Αναζ..Σιγουρος ημουν οτι την ταπα θα την ετρωγε ο Ακερ.Ουτε καν σπρινταρε.Πηγε με χαλαρο τρεξιμο να κανει λει απ απο τα αριστερα.Αν ειναι δυνατον.Τρεχα και καρφωσε ρε Αλεξ.Μας εβαλε βεβαια τεραστιο τριποντο αλλα ενταξει.
PARISINOS
Μαγκες πιστεψτε με, το φαουλ το διαμαντιδη δεν υπηρχε περιπτωση να σφυριχτει σε κανενα ματς.

Οντως ειναι φαουλ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ δεν προκειται να σφυριξε τετοιο φαουλ 3 δευτερα πριν απο τη ληξη για ενα φαουλ που εγινε πισω απο το κεντρο του γηπεδου και που στο κατω κατω δεν επηρεασε την φαση μιας και ο πεν συνεχισε ακαθεκτος προς το αντιπαλο καλαθι.

Ουσιαστικα ειναι κατι σαν αγραφος κανονας. Πως ειναι τα αντιαθλητικα που ποτε δεν δινονται στο τελος , οταν οι παιχτες προσπαθουν να σταματησουν το χρονο και ολα τα φαουλ ειναι εσκεμμενα και πολλες φορες σκληρα.

Σαν το φαουλ του μουλαομεροβιτς στον μπατιστ στο 73-74 στο σεφ. Ειδατε κανας διαιτητης να σφυραει αντιαθλητικο? Οχι. Ηταν αντιαθλητικο με το γραμμα του κανονισμου? ΣΙΓΟΥΡΑ. αφου ο μουλα τραβαγε τον ματιστ απο το σορτσακι αντι να πηγανει στην μπαλλα.

Ο διαιτητης δεν σφυριζει παντα με το γραμμα το κανονισμου αλλα και με το πνευμα του παιχνιδιου.

Ας σταματησει λοιπον η σηζητηση για τη διαιτησια μιας και ειναι ασκοπη και δεν βγαζει πουθενα.

Ο ενας λεει για το φαουλ στον πεν, ο αλλος για το κλεψιμο του μιλος, ο τριτος ξαναλεει οτι ναι μεν αλλα πριν ειχε γινει φαουλ στον Βασιλο, ο τεταρτος για διχτακια κλπ. Εγω μπορω να παω οτι εκει που τραβαει ο μπατιστ το διχτακι, την ιδια ωρα ο βασιλοπουλος τον κραταει και δεν τον αφηνε να πηδηξει σωστα κλπ.
msg
πάντως αρχίζουμε και παίζουμε και άμυνα και ο γκέρσον αλλάζει φιλοσοφία. βγάλαμε σωστές και κρίσιμες άμυνες. ο άκερ είπαμε : έπρεπε να καρφώσει με τα δύο χέρια. τι τα έχει;;; blink.gif tongue.gif
ΥΓ ρε συ λούζερ πες μου τελικά τι πιστεύεις για διατησία γιατί αλλα έλεγες στο ημιχρονο...
apkat
ΔΕν επιρρεασε τον αγωνα αφου ο Σκουνι συνεχισε?????????? blink.gif blink.gif blink.gif

Ξαναδες τη φαση φιλε και δες οτι του αλλαζει πορεια οσο δεν παει αλλο.Τον στελνει με δυναμη στην γωνια και του στερει πανω απο ενα δευτερολεπτο στην επελαση του..
sihainas
QUOTE(PARISINOS @ Jun 13 2007, 10:38 PM) *
Οντως ειναι φαουλ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ δεν προκειται να σφυριξε τετοιο φαουλ 3 δευτερα πριν απο τη ληξη για ενα φαουλ που εγινε πισω απο το κεντρο του γηπεδου και που στο κατω κατω δεν επηρεασε τον αγωνα μιας και ο πεν συνεχισε ακαθεκτος προς το αντιπαλο καλαθι.


Προφανώς και επηρρέασε τον αγώνα καθώς σε 1" δεν προλαβαίνει ούτε ο Κεντέρης από πίσω από το κέντρο να φτάσει σε απόσταση ώστε να κάνει ένα αξιοπρεπές σουτ...

Αλλά το κουράσαμε το θέμα... ήταν φάουλ, έπρεπε να δωθεί, επηρρέασε το αποτέλεσμα αλλά το παιχνίδι δεν κριθηκε σε αυτό το λάθος απλά πράγματα. Αν είχαμε βάλει τις μισές από τις βολές που χάσαμε τώρα κανείς δεν θα μίλαγε για το φάουλ
james
PARISINOS 41.gif Επιτελους . . .
Aristofanis
Καταρχάς είδαμε μία ματσάρα από 2 από τις μεγαλύτερες ομάδες της ευρώπης. Είδαμε πόσο πιο ψήλα σε επίπεδο είναι το ελληνικό μπάσκετ από το ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο αδικείται αυτό το άθλημα στην Ελλάδα. Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και χωρίς παρατράγουδα και απίστευτη αγωνία και άγχος σε ένα μεγάλο ντέρμπυ.

Πάρα πολύ καλός ο ΟΣΦΠ που απέδειξε ότι αξίζει το πρωτάθλημα και μπορεί να το πάρει. Η συμμετοχή του Μάτσε στην ομάδα έχει ανεβάσει επίπεδο στο ΟΣΦΠ, αποφασίσαν όλοι οι παίκτες να συγκεντρωθούν σε ένα στόχο και πραγματικά σβήνουν όλη την κακή χρονιά με αυτές τις εμφανίσεις στα play-offs.

Τώρα για το ματς συγκεκριμενά το ματς κρίθηκε στην ποιότητα του Διαμαντίδη και του Μπατιστ. Είναι οι 2 καλύτεροι παίκτες του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια και το απέδειξαν και σήμερα. Όταν κολλούσε ο ΠΑΟ ο Μπατιστ τράβηξε το κουπί της επίθεσης ενώ έβαλε και το καθοριστικό τρίποντο στην παράταση. Όσο για τον Διαμαντίδη η τάπα στον Άκερ είναι το highlight της δεκαετίας για την Α1 και το επιθετικό ριμπάουντ και το καλάθι στο τέλος έδωσε την νίκη στον ΠΑΟ. Πάρα πολύ καλός και ο Τομάσεβιτς (κάνει φοβερή σεζόν φέτος, ο πιο βελτιωμένος παίκτης της ομάδας από περσι και είναι και 34 ετών), ο Τσαρτσαρής στο πρώτο δεκάλεπτο και κάποια μικρά διαστήματα οι Σισκα και Μπέτσι αλλά μπορούσαν πάρα πολύ παραπάνω από ότι προσφέραν σήμερα. Βέβαια ο Ζοτς μπορούσε να κρατούσε τον Αλβέρτη παραπάνω γιατί όσο έπαιξε έδωσε λύσεις. Κάκιστη εμφανίση από τρεις παίκτες: Χατζηβρέττα, Ντικούδη και Βούγιανιτς. Με απογοητεύσαν πλήρως.

Τώρα για την διαιτησία όπως είπε και ο Μπουρούσης το (καθαρό) φαουλ στον Πεν στην τελευταία επίθεση ούτε ο ίδιος δεν θα το έδινε. Και από έναν νέο διαιτητή σαν τον Πηλοϊδή είναι λογικό ένα φάουλ (που δεν ήταν και τόσο τραβηγμένο ή σκληρό) στα τελευταία 3 δέκατα σε ένα φλεγόμενο ΟΑΚΑ και σε έναν τελικό να μην τον έδινε. Αλλά για μένα δεν έκρινε αυτό το γεγονός το ματς γιατί μην ξεχνάμε και πιο πριν το φάουλ του Τσαρτσαρή στον Πεν ήταν τραβηγμένο. Ο ΟΣΦΠ έχασε το ματς στις λεπτομέρειες γιατί άμα μαρκάραν καλύτερα τον Μπατιστ στο τρίποντο, αμα έπαιρναν το ριμπάουντ στο τέλος ή άμα έβαζαν περισσότερες βολές δεν θα συζητάγαμε τώρα για διαιτησία.

Αυτό που παρατηρήσα στο σημερινό ματς ήταν ότι τώρα φαίνεται η απώλεια του Σπανούλη. Έναν παίκτη που μπήκε αμέσως στα συστήματα της ομάδας, έναν πολύ καλό αμυντικό παίκτη και έναν παίκτη που θα έπαιρνε τις τελευταίες επιθέσεις του ΠΑΟ γιατί είδα και εκεί έναν δισταγμό από πολλούς παίκτες σήμερα.

Τώρα για την συνέχεια θεωρώ εύκολα ο ΟΣΦΠ θα νικήσει στο ΣΕΦ και την επόμενη Τετάρτη αποχαιρετάμε το ΟΑΚΑ αφού το ενδεχόμενο της υπάρξης οπαδών και από τις 2 ομάδες για πρώτη φορά μετα τα γεγονότα της Λαυρίου σε έναν 5ο τελικό είναι εφιάλτης...
kemp
ολυμπιακος ειμαι αλλα η αληθεια ειναι οτι το φαουλ του DD13 στο τελος συνηθως δεν δινεται.
Κατι παρομοιο δεν ειχε γινει και με το rigodo στο eurobasket με τη γαλλια?
enypnio
paides oso astro exei o gerson pou katafernei ton obradovic na @@ sta metaxy tous match allo toso exei kai o diamantidis pou einai ekei na prostateyei to afentiko tou

to match krithike sto oti o becirovic prolave na kanei to 5o faoul prin teleiosei to match gia allios den ypirhe periptosi na ton bgalei o zots ... giati eipame ton ypnotizei o gerson tongue.gif

einai monadikos o gerson einai o ontos o hountini
McRae
δηλαδη και μπουνια να του εδινε ο Διαμαντιδης δεν θα σφυριζοταν τιποτα αφου παλι δεν θα προλαβαινε..μαλιστα τρομερη λογικη blink.gif
thrylos7
Ε τον Γκέρσον... ή κάνεις την παραχώρηση για το καλό της ομάδας, ή όχι... Δηλαδή αν έμπαινε στο 4ο δεκάλεπτο ο Σοφοκλής για 3 μόνο λεπτά, δε θα ήταν για το καλό της ομάδας..

Κι ο Σοφοκλής βέβαια... ξανάρχισε τα γνωστά απ' ότι φαίνεται...

Πολύ μεγάλη ζημιά βέβαια έκανε και ο Τομάσεβιτς.. Όλως παραδόξως, οι παίκτες του Ολυμπιακού φαίνονταν πιο αργοί τόσο από αυτόν, όσο και από τον Αλβέρτη, ενώ στις άλλες περιπτώσεις είχαν τον πρώτο λόγο.
losers can win
msg οτι σου εστειλα και στο ημιχρονο απλά σε πιο ήπιους τόνους, αυτό πιστέυω
Ας μην μεινουμε εκει, βλεπουμε τους καλύτερους τελικους της νεας χιλιετιας νομίζω
πολυ κακή η περιφέρεια του παο σήμερα, πέρα απο την αστοχια,αδυνατούσαν να σταματήσουν το ματσιγιαυσκας αλλα και τον πεν
Ας τους βάλει ο ζοτς να σουταρουν 2 μέρες, να βρει μια λύση
Δεν περιμενα σε καμια περιπτωση οταν ζοριστει ο παο να κρατηθει ζωντανός απο τη ρακέτα
Μπατιστ, τομασεβιτς δώσαν ρέστα. Ειδικα ο δεύτερος ξεπέρασε τον εαυτο του σε καποιες φάσεις
msg
οκ αν και διαφωνώ.παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι η διαιτησία ήταν αυτή που έκρινε το ματς.
πάντως για το ότι είναι οι καλύτεροι τελικοι έχεις απόλυτο δίκιο. άντε και σε λίγα χρόνια να έχουμε τέτοιες μάχες και στα ημιτελικά με άρη και άλλη μια ομάδα.
soz
Kαλά,δεν περίμενα εδω να βρω βλακείες για την τελευταία φάση.
Δλδ στο κλέψιμο του μίλος δεν θα έληγε το παιχνίδι??Αλλά "ανακαλύψαν" ενα ανύπαρκτο φάουλ.


Έχω ενα σωρό φάσεις να αναφέρω επίσης,αλλά αφήνω αυτή τη δουλειά να την κάνουν οι χαμηλού νοητικού επιπέδου οπαδοί,καθώς και οι "αντικειμενικοί" σχολιαστές ανα την ελλάδα που κάνουν πάρτι με την "επιστοφή" του "μεγάλου" ολυμπιακού...

Χαίρομαι επίσης για το περίπου 70-80% των φιλάθλων του ολυμπιακού ανα την ελλάδα που για 10 χρόνια αγνοούσαν το μπάσκετ και φέτος έγιναν όλοι ειδικοί,αναλυτές απέκτησαν γνώμη κλπ.Έτσι,γιατι κατάντησε αηδία να ασχολούμαστε μόνοι μας.


Τέσπα,μακάρι να έχουμε τέτοια διαιτησία μέσα στο σεφ,όπως ο ολυμπιακός σήμερα.Το παιχνίδι θα πάει +20 χαλαρά.
Nik7
αυτο που πιο πολύ μ'εχει εντυπωσιάσει είναι η τεράστεια αλλαγή με την οποία στήνεται ο Ολυ στο γήπεδο. μιλάμε οτι απο μπουλούκι εχει γίνει ομάδα, τουλάχιστον στη μεγαλύτερη διάρκεια των τελευταίων αγώνων. πού οφείλεται αυτό;
πάντως σίγουρα μ'εχει εκπλήξει ο Πινι, τον θεωρούσα ολίγον τσαρλατάνο παρα τα 3 ευρωπαικά του.
είχα αρχίσει να πιστεύω οτι προπονητής τοσο χρόνια στη μακάμπι ήταν ο βούιτσιτς...
μπράβο στην προσπάθεια του Ολυ.
ο ΠΑΟ σέρνεται και δεν εχει προσανατολισμό.
Σισκα, ΔΔ είναι άδεια σακιά...
είναι αξιοπερίεργο πως ορισμένες στιγμές βλέπεις τον ΠΑΟ να πετάει και μετά να σέρνεται.
επίσης ο μύθος οτι ο ΠΑΟ έχει ατράνταχτο πάγκο έχει πλεον καταριφθεί κατα τη γνώμη μου:
αλβέρτης, γιαβτόκας, σάκοτα είναι σαν μην υπάρχουν, μπετσίροβιτς, βούγιανιτς τα μια τα βάζουν και παίζουν και δυό κρ΄βονται..
apkat
Nαι εχουν παει πολλα ματς στο +20 φετος και θα παει και αυτο.. 68.gif 68.gif 68.gif
Μα ρε φιλε σοζ θα μας τρελανεις;;Η διαιτησια κατα τη διαρκεια του αγωνα ηταν στο 50-50 και στο τελος δεν δοθηκε αδικα φαουλ που εκρινε αποτελεσμα.Και γω εχω φασεις να σου πω που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος πριν απο αυτην.Δεν ειναι αυτο το νοημα.Αυτη ομως ηταν η τελευταια φαση και αυτη εκρινε το αποτελεσμα..

Πιστευεις δηλαδη οτι σε ενα ματς με 50-50 διαιτησια στο ΣΕΦ κερδιζετε +20 ποντους;;;παντως σιγουρα κατι τετοιο το βλεπεις μονο εσυ και καποιοι ελαχιστοι λογικα ομοιδεατες σου..
spysta
δεν μ'αρεσει να μιλαω για διαιτησια αν και ολοι ξερουμε οτι μπορει να καθορισει πολυ ευκολα αποτελεσματα....ο Ολυμπιακος εχασε μονος του το ματς!! Αν ειχε βαλει τις μισες απο τις χαμενες βολες θα ειχε κερδισει ευκολα και χωρις παραταση με 5-6 ποντους...Απο κει και περα ευνοηθηκε σε μερικες φασεις αλλα ο Παο σε περισσοτερες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΕΝΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!στην φαση που θα εκρινε το παιχνιδι ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ φαουλ μπροστα στα ματια και των δυο διαιτητων....και αυτα περι πανικου και πανδαιμονιου στις εξεδρες μετα το καλαθι του Διαμαντιδη δεν τα πιστευω....
reignman
οπως προφανως και για εσενα ο μπατιστ δεν εκανε φαουλ σε καθε σκριν 41.gif


spysta
QUOTE(apkat @ Jun 13 2007, 09:14 PM) *
Nαι εχουν παει πολλα ματς στο +20 φετος και θα παει και αυτο.. 68.gif 68.gif 68.gif
Μα ρε φιλε σοζ θα μας τρελανεις;;Η διαιτησια κατα τη διαρκεια του αγωνα ηταν στο 50-50 και στο τελος δεν δοθηκε αδικα φαουλ που εκρινε αποτελεσμα.Και γω εχω φασεις να σου πω που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος πριν απο αυτην.Δεν ειναι αυτο το νοημα.Αυτη ομως ηταν η τελευταια φαση και αυτη εκρινε το αποτελεσμα..

Πιστευεις δηλαδη οτι σε ενα ματς με 50-50 διαιτησια στο ΣΕΦ κερδιζετε +20 ποντους;;;παντως σιγουρα κατι τετοιο το βλεπεις μονο εσυ και καποιοι ελαχιστοι λογικα ομοιδεατες σου..

Συμφωνω απολυτα με τον Apkat!!!!!!!!
morfi
QUOTE(soz @ Jun 13 2007, 11:05 PM) *
Έχω ενα σωρό φάσεις να αναφέρω επίσης,αλλά αφήνω αυτή τη δουλειά να την κάνουν οι χαμηλού νοητικού επιπέδου οπαδοί,καθώς και οι "αντικειμενικοί" σχολιαστές ανα την ελλάδα που κάνουν πάρτι με την "επιστοφή" του "μεγάλου" ολυμπιακού...

Ναί. Μεγάλος ολυμπιακός. Γιατί χάσατε τον Ιανουάριο μέσα στην έδρα σας και τώρα χρειαστήκατε μία παράταση για να πάρατε την νίκη από τον "μεγάλο" ολυμπιακό.

QUOTE(soz @ Jun 13 2007, 11:05 PM) *
Χαίρομαι επίσης για το περίπου 70-80% των φιλάθλων του ολυμπιακού ανα την ελλάδα που για 10 χρόνια αγνοούσαν το μπάσκετ και φέτος έγιναν όλοι ειδικοί,αναλυτές απέκτησαν γνώμη κλπ.Έτσι,γιατι κατάντησε αηδία να ασχολούμαστε μόνοι μας.

Όταν οι οπαδοί του ολυμπιακού ασχολιόντουσαν με το μπάσκετ για εσάς υπήρχε μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα που δεν έχετε ποδόσφαιρο θυμηθήκατε το μπάσκετ (και αυτό μόνο όταν παίζετε με τον ολυμπιακό ή σηκώνετε καμμία κούπα γιατί όλη την άλλη χρονιά δεν ακούγεστε και δεν πατάτε στο γήπεδο) και τα γυναικεία σας τμήματα. Πιο κάτω δεν γίνεται να πέσετε.
reignman
QUOTE(morfi @ Jun 13 2007, 11:30 PM) *
Ναί. Μεγάλος ολυμπιακός. Γιατί χάσατε τον Ιανουάριο μέσα στην έδρα σας και τώρα χρειαστήκατε μία παράταση για να πάρατε την νίκη από τον "μεγάλο" ολυμπιακό.
Όταν οι οπαδοί του ολυμπιακού ασχολιόντουσαν με το μπάσκετ για εσάς υπήρχε μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα που δεν έχετε ποδόσφαιρο θυμηθήκατε το μπάσκετ (και αυτό μόνο όταν παίζετε με τον ολυμπιακό ή σηκώνετε καμμί ακουπά γιατί όλη την άλλη χρονιά δεν ακούγεστε) και τα γυναικεία σας τμήματα. Πιο κάτω δεν γίνεται να πέσετε.



+1 δις
Nik7
γενικά πάντως η εντύπωσή μου είναι οτι και οι παίκτες του ΠΑΟ συμπεριφέρθηκαν μετά το ματς σα να το χαν χάσει και οχι κερδίσει.
ο ΠΑΟ δεν έπαιξε καλά αυτό είναι γεγονός, αλλά και τις κρίσιμες στιγμές έδειξε στόφα μεγάλης ομάδας.
νομίζω η υπερβολική ενασχόληση με τη διαιτησία δεν οδηγεί πουθενά.
ναι ήταν φάουλ του ΔΔ και όντως καθοριστικό, αλλά αντίστοιχα καθοριστικό ήταν και το σφύριγμα στον Τσαρτσαρή στο τέλος της κ.π.
εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι τελικά υπάρχει κάποιο δέος των Ολυμπιακών απέναντι στον ΠΑΟ, και αυτό είναι λογικό, και εν τέλει αυτό έκρινε τον αγώνα, γιατί οι παίκτες του Ολυ έκαναν πολλά λάθη στις κρίσιμες στιγμές.
billy_14
QUOTE(soz @ Jun 13 2007, 08:05 PM) *
Kαλά,δεν περίμενα εδω να βρω βλακείες για την τελευταία φάση.
Δλδ στο κλέψιμο του μίλος δεν θα έληγε το παιχνίδι??Αλλά "ανακαλύψαν" ενα ανύπαρκτο φάουλ.
Έχω ενα σωρό φάσεις να αναφέρω επίσης,αλλά αφήνω αυτή τη δουλειά να την κάνουν οι χαμηλού νοητικού επιπέδου οπαδοί,καθώς και οι "αντικειμενικοί" σχολιαστές ανα την ελλάδα που κάνουν πάρτι με την "επιστοφή" του "μεγάλου" ολυμπιακού...

Χαίρομαι επίσης για το περίπου 70-80% των φιλάθλων του ολυμπιακού ανα την ελλάδα που για 10 χρόνια αγνοούσαν το μπάσκετ και φέτος έγιναν όλοι ειδικοί,αναλυτές απέκτησαν γνώμη κλπ.Έτσι,γιατι κατάντησε αηδία να ασχολούμαστε μόνοι μας.
Τέσπα,μακάρι να έχουμε τέτοια διαιτησία μέσα στο σεφ,όπως ο ολυμπιακός σήμερα.Το παιχνίδι θα πάει +20 χαλαρά.

Αυτό ακριβώς εννοούσα αδιόρθωτη αλαζονεία των Παναθηναϊκών...Καλά φιλαράκο, πριν κοιμηθείς απόψε κάνε την προσευχή σου να έχει καλά ο Θεούλης το Μητσάρα γιατί χωρίς αυτόν άντε γεια... Και στη χειρότερή του μέρα κάνει τη διαφορά για τον ΠΑΟ και σώζει Ζοτς και Γιαννακόπουλους από το έμφραγμα...
enypnio
ah thee mou ti matsara itan ayti akoma den mporo na iremiso

o ithikos nikitis o olympiakos pou megalose kai egine omada smiley.gif

tou hronou kai oi 2 omades sto Final 4 na allosoume tin ISPANIA

to tel aviv kai i saragosa xanarhontai etsi

outos i allos oles oi aytokratories teleionoun me triple crown smiley.gif

as to paroun mia ora arxitera
soz
QUOTE(morfi @ Jun 13 2007, 11:30 PM) *
(και αυτό μόνο όταν παίζετε με τον ολυμπιακό ή σηκώνετε καμμία κούπα γιατί όλη την άλλη χρονιά δεν ακούγεστε και δεν πατάτε στο γήπεδο)


Ρε φίλε σόρυ κιόλας αλλά είσαι ΠΟΛΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!

Ρεκόρ εισητηρίων έχουμε φέτος παντού.
Ρεκόρ εισητηρίων έχουμε φέτος παντού
Ρεκόρ εισητηρίων έχουμε φέτος παντού

(3 φορές μπας και το καταλάβεις)

Άντε γιατί αν και είσαι επίτιμο μέλος εδω μέσα απο οτι βλέπω,δεν ξέρεις τι γίνεται πέρα απτη μύτη σου.
Καλό θα ήταν να ενημερώνεσαι πριν πετάξεις κάτι τόσο άτοπο...



Λυπάμαι γιατί μάλλον κάποιοι άλλοι έπαθαν έμφραγμα σήμερα,και έχουν χάσει τα λογικά τους και λένε οτι τους κατέβει.


Στο θέμα μας τώρα,θα κρατήσω την φράση του ΝΙΚ7 "νομίζω η υπερβολική ενασχόληση με τη διαιτησία δεν οδηγεί πουθενά."
Άλλωστε αυτό είπα κ εγω και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Και αυτά ήθελα να σας πω,καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους μας.
kolossos
Ρε όργια έχετε το θράσος και μιλάτε για διαιτησία σήμερα; ΕΛΕΟΣ δηλαδή πραγματικά έλεος. Σε όλο το παιχνίδι σας κρατούσε ζωντανούς η διαιτησία (ναι έδωσε και ένα ανύπαρκτο φάουλ στον ματσιγιάουσκας) και μιλάτε για κλοπή για την φάση στο τέλος. Να δω πάλι τι θα βγουν να πουν όλοι οι "αντικειμενικοί" και να μας αναλύσουν το πόσο αδικήθηκε ο γαύρος σήμερα. Γιατί φσικά για την διαιτησία μιλάμε μόνο όταν χάνει ο Ολυμπιακός. Όταν δίνει αντιαθλητικό στον Σισκάουσκας και σε 3 αντίστοιχες του γαύρου δίνει απλά φάουλ δεν μιλάμε; Όταν ο Πεν κάνει επιθετικό δεν δίνεται τίποτα και στην συνέχεια δίνει ανύπαρκτο φάουλ στον Τσαρτσαρή δεν μιλάμε; Σήμερα ρε ηλίθιοι έτσι όπως παίζατε με 3 παίκτες θα έπρεπε να είχατε τελειώσει το ματς. Αλλά μας έχει φάει η "αντικειμενικότητα" όλους μας... Οι "αντικειμενικοί" πιστεύουν ότι ο ΠΑΟ ποτέ δεν αδικείται και επίσης όποιος παίζει αντίπαλος του σφάζεται.
ΝΑ σας χαίρονται!
kostasss28
κ εγω εδω ειναι που τρελενομαι.μιλησε η στοφα λενε της μεγαλης ομαδας αντι να λενε μιλησε η στοφα της διαιτησιας.σημερα στο γηπεδο υπηρχε μια ομαδα η οποια προσφερε κ θεαμα στους φιλους του παναθηναικου βγαζοντας πολυ καλες φασεις κ αυτη ηταν ο ολυμπιακος.παρα το κακιστο ποσοστο στις βολες κ τις επιπολεοτητες που αν δεν γινοντουσαν θα χε καθαρισει το ματσ ευκολα παλι θα μπορουσε ο ολυμπιακος να νικησει εχοντας την τυχη στα χερια του.οι διαιτητες ομως του στερησαν αυτο το δικαιωμα κ δυστυχως η καλυτερη ομαδα εχασε λογω κακων δημοσιων σχεσεων.η πρωτη μεταγραφη που πρεπει να κανει ο ολυμπιακος τη νεα χρονια κ η πιο σημαντικη ειναι να προσλαβει εναν καλο PR για να βελτιωση τις δημοσιες σχεσεισ του μαγαζιου.χωρις δημοσιες σχεσεις δεν πας μπροστα στην ελλαδα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.