Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
aegeansheed
Chicago Bulls




Θα γίνουμε…Σικάγο




Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 41-41
Leaders (2009-2010):


Πόντοι: Derrick Rose (20.8)
Ριμπάουντ: Joakim Noah (11.0)
Ασσίστ: Derrick Rose (6.0)

Πιθανή 5άδα:
PG: Derrick Rose
SG: Keith Bogans
SF: Luol Deng
PF: Carlos Boozer
C: Joakim Noah

Πάγκος:
PG’s: C.J. Watson
SG’s: Ronnie Brewer
SF’s: Kyle Korver, James Johnson
PF’s: Taj Gibson, Brian Scalabrine
C’s: Kurt Thomas, Omer Asik

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Carlos Boozer (FA), Ronnie Brewer (FA), Kyle Korver (FA), Keith Bogans (FA),C.J. Watson (FA), Omer Asik (FA), Brian Scalabrine (FA), Kurt Thomas (FA)
Draft Picks: Kevin Seraphin (#17)

Έφυγαν: Kirk Hinrich, Kevin Seraphin (με ανταλλαγή σε Wizards), Brad Miller (FA), Jannero Pargo (FA), Flip Murray (FA), Lindsey Hunter (FA)

Προπονητής: Οι γνώστες της προπονητικής στο ΝΒΑ, φώναζαν για χρόνια ότι ο Tom Thibodeau είναι έτοιμος να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή καιρό τώρα. Από το 1989 στους πάγκους, οι ικανότητές του φάνηκαν στο πέρασμά του από τους Rockets το διάστημα 2004-2007, όταν καθιερώθηκαν ως μία από τις 5 καλύτερες αμυντικές ομάδες του πρωταθλήματος. Αποκτώντας φήμη για τις τεχνικές γνώσεις στον αμυντικό τομέα, προσλαμβάνεται από τους Celtics, όπου έμεινε έως και φέτος, για να καταγράψει 3ταξίδια σε Τελικούς Ανατολής και αρκετούς επαίνους για τα αμυντικά επιτεύγματα της ομάδας.
Οι Bulls είχαν αρκετό cap room για να υπογράψουν τουλάχιστον έναν superstar και μερικούς ακόμα χρήσιμους ρολίστες. Με το βασικό κορμό έτοιμο και παίκτες σε κάθε νευραλγική θέση (G:Rose, F:Boozer, C:Noah), το puzzle συμπληρώθηκε με την πρόσληψη του Thibodeau. Το στοίχημα γι’ αυτόν είναι να μετατρέψει τους Bulls από jump-shooting team σε ομάδα με αποτελεσματική επιθετική λειτουργία σε όλο το διαθέσιμο εμβαδό.

Σχόλιο: H team-to-watch φέτος. Οι Bulls έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα σοβαρό σύνολο νεαρών-κατά βάση-παικτών με μεγάλες φιλοδοξίες. Ο Rose δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τον εαυτό του να αναδεικνύεται ως MVP (!). Ο Boozer «έλιωσε» στο γυμναστήριο, σε σημείο που μέλη της ομάδας έλεγαν ότι «θα του κακοφανεί τώρα που θα αναγκαστεί να ξεσπιτωθεί» (εννοώντας ότι η ομάδα θα φύγει από το training center!), αν και θα πρέπει να μείνει έξω για 8 εβδομάδες, χάνοντας τα πρώτα παιχνίδια της σαιζόν, μετά από τη συνάντηση με τη «φονική» σακούλα. Ο Noah θα τα δώσει όλα έτσι κι αλλιώς, έχοντας ήδη ανταμειφθεί με την επέκταση του συμβολαίου του.
Αν ο Deng σταθεί σε ένα επίπεδο του 18-7-2, τότε θα μιλάμε για μία βασική ομάδα με 4 πολύ καλούς παίκτες. Η απειλή από την περιφέρεια θα είναι μεγαλύτερη φέτος (πέρυσι υπήρχε μόνο ο Pargo και ο Hinrich) με την παρουσία του Brewer, που είναι καλός slasher και του Korver, που είχε την υψηλότερη ευστοχία από το τρίποντο πέρυσι (54%). Στους ψηλούς μιλάμε για ίσως τον καλύτερο συνδυασμό αμυντικού (Noah) με επιθετικό (Boozer) ψηλό. Θεωρητικά το κορυφαίο δίδυμο στα rebounds, μόλις μάθει ο ένας τον άλλον το συντομότερο, το όριο των 50 νικών θα καταρριφθεί σχετικά εύκολα. Ο Taj Gibson τρέφεται μόνο με άμυνα και θα σκυλιάσει σε κάθε επίθεση του αντιπάλου. Αυτό ακριβώς που ζητάει ο Thibodeau. Οι Bulls επιστρέφουν…

Πρόβλεψη: 50-52 νίκες.
Conference rank: 4
Division rank: 1

Nostradamus
Νομίζω ότι το preview σου είναι υπέραισιόδοξο για τα δεδομένα. Μην ξεχνάς ότι είμαστε μία νέα ομάδα με νέο προπονητή που ψάχνει να βρει την χημεία της, και με τον Boozer εκτός για έναν ολόκληρο μήνα (ίσως και κάτι μέρες παραπάνω) οι Bulls δεν είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την περσινή σεζόν, εκτός αν ο Deng συνεχίζει να κάνει στην regular season ότι και στην preseason (πράγμα δύσκολο).

Έχουμε και road trip στην δύση μετά τα πρώτα 7-8 ματς, και ο Rose αναμένεται να τραβήξει πολύ κουπί μέχρι την επάνοδο του Carlito!

Προσωπικά θεωρώ ότι για φέτος οι 50 νίκες είναι το ταβάνι μας, αν και τελικά νομίζω ότι θα παλέψουμε σώμα με σώμα με τους Bucks για το πλεονέκτημα της έδρας και γενικά θα κυμανθούμε γύρω στις 47-49 νίκες.
j-kidd13
Η ομαδα χρειαζοταν εναν "δυνατο" παικτη για τη ρακετα,και τον απεκτησε(αν και προσωπικα περιμενα πως και πως να αποκτηθει ο Μπος,αλλα anyways....).Η 3αδα Rose-Deng-Boozer ειναι πολλα υποσχομενη,ο Νoah θα ειναι μια σταθερη αξια με σχεδον εξασφαλισμενο double double σε καθε παιχνιδι,ενω πλεον με την προσθηκη των Korver-Brewer-Bogans-Watson η ομαδα αποκταει και ανταγωνιστικο supporting cast.Ενα κενο βλεπω στον παγκο στη θεση 5,μιας και ο Thomas ειναι στα 38 και ο Ασικ,οπως και να το κανεις,ειναι στη ρουκι του χρονια,και θελει και μερικα κιλα παραπανω για να ανταγωνιστει τα θηρια στο nba...
Johnaros
Ένα ερώτημα με βασανίζει εδώ και μήνες...

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΓΚΑΝΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ...
Pantel
απίστευτος ο Rose με τους Pistons. μόνο να τον χαζέψουν μπορούσαν
Nostradamus
Πολύ δύσκολο ματς σήμερα με το Πόρταντ που έχει 3-0 και αντιμετωπίζει back to back ματς σήμερα και αυριο με Μπουλς και Μπακς αντίστοιχα. Το Πόρτλαντ είναι πιο βαθιά ομάδα με περισσότερο ταλέντο ενώ υπερτερεί εμφανώς στις θέσεις που οι Bulls έχουν τεράστιο πρόβλημα (δηλαδή στο 2 και στο 4) με τον Aldridge στην ουσία να έχει miss match κόντρα στον Gibson και τον Roy να ξεκινάει ζεστός τη σεζόν (όπως συνηθίζει άλλωστε) να έχει να αντιμετωπίσει μέτριους guard όπως τους Bogans, Brewer, Korver κλπ. Εν τη απουσία του Boozer οι λύσεις στην επίθεση στενεύουν (και οι Blazers είναι πολύ καλή ομάδα αμυντικά) και ο Deng πρέπει να βρει σήμερα ρυθμό αντάξιο της preseason που έκανε αν θέλουμε να έχουμε τύχη στο παιχνίδι, αφού ο δεν γίνεται συνέχεια ο Rose να πάιρνει την ομάδα στις πλάτες του για 40 λεπτά με μόνο βοηθό μέχρι στιγμής τον Noah.

ΥΓ. Αν ο Roy ξεκινήσει ζεστός, προβλέπω ότι ο Thibodeau θα ρίξει πάνω του τον Deng όπως έκανε και στο ματς με τους Pistons κόντρα στον Ben Gordon. rolleyes.gif
reignman
40 Ποντακια απο τον εκπληκτικο χθες Ντενγκ! 13 Ασσιστ απο τον Ροουζ! Αλλη μια νικη στο σακουλι μας!

Παμε καλα μωρη ομαδαsmile.gif
Air Kef
Αν ο Μπούζερ δέσει σωστά με την ομάδα οι Μπουλς ανεβαίνουν επίπεδο φέτος.

Παικτάρα σαν τον Ρόουζ είχε να δει το Σικάγο απο τα χρόνια που έπαιρνε πρωτάθλημα, το παλικάρι σε αφήνει με το στόμα ανοικτό σε κάθε αγώνα, τρομερά ανταγωνιστικός και επιθετικός παίκτης, βελτιώνεται συνεχώς και έχει αποκτήσει ακόμα καλύτερη επαφή με το καλάθι, ο ανταγωνισμός για το καλύτερο pg του πρωταθλήματος έχει ανέβει σε απολαυστικά επιπεδα. smile.gif
Andre_Iguodala
Πριν ξεκινησει η season ειχα διαβασει καπου οτι ο Rose ειπε γιατι να μην βγω εγω MVP?


H βελτιωση που εχει αυτο το παιδι απο τη μερα που μπηκε ειναι αξιοθαυμαστη.Το ποιοι δουλευουν και ποιοι επαναπαυονται στις δαφνες τους ευτυχως ειναι ευκολο να το καταλαβεις.

Δεν ειμαι Bull ουτε κατα διανοια αλλα ο Rose εχει ολα τα φοντα για να γινει καποια στιγμη ο ΜVP του ΝΒΑ.Δεν ξερω αν ειναι φετος αλλα δεν αργει η ωρα του
HLR CENATION
Aπλα τραγικοι οι Μπουλς χθες...Η αμυνα τους εμπαζε απο παντου...Περα του Ροουζ -που κ αυτος δεν ειχε σταθερη αποδοση κατα την διαρκεια του ματς-αλλα κ του θαυμασιου Νοα,αντε κ του Κορβερ(μονο στην επιθεση) ολοι οι αλλοι ηταν τραγικοι.Ο Γιμπσον μπορει να εβαλε μπροστα αλλα πισω εφαγε πολλους.

Αλλα αυτος ο Νοα εχει εξελιχθει σε παικτη επιπεδου ολ σταρ..Ανεκαθεν ηταν κυριαρχος στην αμυνα κ στα σκουπιδια αλλα ο τροπος κ η ταχυτητα που κατεβαζει την μπαλα για ψηλο ειναι το κατι αλλο.
il postino
o καρλος το τσακαλι ποτε επιστρεφει ρε παιδια? γνωριζει κανεις?
aegeansheed
Γύρω στις 15 Δεκέμβρη αν μπει καλά θα είναι. Να δούμε δηλαδή πώς θα είναι όλοι μαζί με τέτοιον Rose φέτος. Τί Tyreke και κουραφέξαλα. Έχω αγαπήσει Rose...
aegeansheed
..."There is no greater honor in the world of sports than a commemorative statue in or about a team's stadium" (συνέχεια εδώ)

Οι φίλοι των Bulls και του μεγάλου SF Scottie "Skew" Pippen μπορούν να αρχίσουν να προετοιμάζονται για το άγαλμα...

...εμείς τιμούμε τον Scottie με τον δικό μας τρόπο smile.gif



Τα κρέντιτ στον παγκοτρίφτη!
aegeansheed
Τί κάνει ο Rose φέτος!

(poor Tyreke...)

il postino
QUOTE(aegeansheed @ Nov 28 2010, 14:25 ) *
Τί κάνει ο Rose φέτος!

(poor Tyreke...)


αν συνεχισει ετσι ,σε συνδιασμο με μια καλη πορεια της ομαδας (που δε βλεπω λογο να μη συνεχισουμε να πηγαινουμε και ακομα καλυτερα στο μελλον) θεωρω οτι σε λιγο θα αρχισει να σιγοψιθυριζεται καποια ιαχη τυπου "mvp, mvp" στο united center!!!!
oti-nane
Μα πως έχασαν έτσι από το orlando?

Air Kef
Ο Μπούζερ μάλλον θέλει κανα μήνα να προσαρμοστεί, πολλά λάθη, αρνητικός και περισσότερο μπέρδεψε τους συμπαίκτες του που είχαν βρει πολύ καλή χημεια.

Λογικά μια κοιλιά θα την κανουν μεχρι να δούνε τι θα γινει με τον κάπως ιδιαίτερο παίκτη (αγωνιστικά) Μπούζερ, αλλά ξανα προς την δόξα θα τραβήξουν, αυτό το παλικάρι ο Ρόουζ να ειναι καλά να κοροιδεύει όποια άμυνα έχει απέναντι του μονο..
oti-nane
Αυτή την ομάδα την συμπαθώ πιο πολύ και από τότε που έπαιζε ο MJ
έχει κάτι το "φτώχια και φιλότιμο" η δυάδα Rose & Noah και περιμένω να δω τον καλό Μπούζερ
rchos
QUOTE(oti-nane @ Dec 14 2010, 11:46 ) *
Αυτή την ομάδα την συμπαθώ πιο πολύ και από τότε που έπαιζε ο MJ
έχει κάτι το "φτώχια και φιλότιμο" η δυάδα Rose & Noah και περιμένω να δω τον καλό Μπούζερ


τι εννοεις φτωχια και φιλοτιμο.δεν το καταλαβαινω.


τρενο πηγαινε η ομας και ξαφνικα ηρθε και αλλη γκαντεμια.παει ο νοα για κανα διμηνο.τι γκαντεμια ειναι αυτη βρε παιδι μου.παιξανε λιγα ματσακια ολοι μαζι και κατατροπωναν οτι εβρισκαν και να τος παλι ο τραυματισμος.

τωρα θα αναλαβει δραση ο μπουζερ μονος του.παλι καλα θα ειναι τα αποτελεσματα αλλα ειναι κριμα να μην παιζει αυτη η ομαδα πληρης.ασχετα με το οτι την υποστηριζω το μελλον δειχνει λαμπροτατο.
sacarame
QUOTE(rchos @ Dec 16 2010, 12:35 ) *
τι εννοεις φτωχια και φιλοτιμο.δεν το καταλαβαινω.


τρενο πηγαινε η ομας και ξαφνικα ηρθε και αλλη γκαντεμια.παει ο νοα για κανα διμηνο.τι γκαντεμια ειναι αυτη βρε παιδι μου.παιξανε λιγα ματσακια ολοι μαζι και κατατροπωναν οτι εβρισκαν και να τος παλι ο τραυματισμος.

τωρα θα αναλαβει δραση ο μπουζερ μονος του.παλι καλα θα ειναι τα αποτελεσματα αλλα ειναι κριμα να μην παιζει αυτη η ομαδα πληρης.ασχετα με το οτι την υποστηριζω το μελλον δειχνει λαμπροτατο.



Έχει Ταζ η ομάδα ρε μην αγχώνεσαι... smiley.gif
Air Kef
QUOTE
τρενο πηγαινε η ομας και ξαφνικα ηρθε και αλλη γκαντεμια.παει ο νοα για κανα διμηνο.τι γκαντεμια ειναι αυτη βρε παιδι μου.παιξανε λιγα ματσακια ολοι μαζι και κατατροπωναν οτι εβρισκαν και να τος παλι ο τραυματισμος.



Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, 7-0 και...τόσο άντεξαν οι Μπουλς πλήρεις..
oti-nane
βασικά ο χαρακτηρισμός πήγαινε στην έλλειψη βεντετισμού που φαίνετε να έχει αυτη η ομάδα (χωρίς τον boozer)

γκαντεμιά με Noah
realbasket
εγω παιδια βλεπω τουσ βλεπω παρα πολυ δυνατους με πολυ σωστες προσθηκες ποιος ξερει ισωσ μεχρι και τον τελικο γιατι οχι rolleyes.gif
il postino
ενα καλο δυαρι σε καλη ηλικια λειπει για να μιλαμε για επιπεδο τελικων!! ισως ενας παικτης τυπου j.r smith ειναι το κομματακι που λειπει!!
HLR CENATION
Θα συμφωνησω ότι με ένα δυάρι αυτή η ομάδα θα απογειωθεί.Οι Μπογκανς-Μπρουερ είναι καλοί μονο στο αμυντικό κομμάτι ενώ ο Κορβερ εντελώς μονοδιάστατος στο παιχνίδι του. Επίσης είδα ότι ο Κερτ Τομας ειναι σε καταπληκτική κατάσταση...Τον εσβησε τον Γκλεν Ντειβις...Αντιθετα σε πολυ ασχημη κατασταση ο Γιμπσον...

Επισης εκτος του Σμιθ κατι διαβασα κ για Κασπι...
j-kidd13
Εγω εδω και καιρο εχω την επιθυμια να δω στα κοκκινα τον Mayo,και ας μην διανυει και την καλυτερη σεζον που θα μπορουσε...Aλλα δεν ξερω τι ανταλλαγματα μπορουν να δωσουν οι Μπουλς για μια τετοια κινηση...
realbasket
QUOTE (il postino @ Jan 9 2011, 19:15 ) *
ενα καλο δυαρι σε καλη ηλικια λειπει για να μιλαμε για επιπεδο τελικων!! ισως ενας παικτης τυπου j.r smith ειναι το κομματακι που λειπει!!

ναι κι εγω δεν το εθεσα τοσο σοβαρα απλα λεω πως εχουν καλη βαση
oti-nane
GO BULLS bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif
Air Kef
Κρατιούνται με νύχια και με δόντια πάνω απο Ορλάντο και Ατλάντα, αν τα καταφέρουν μέχρι να επιστρέψει ο Νόα θα είναι μεγάλη επιτυχία, μεγάλη νίκη χθες με το καμάρι μου τον Κόρβερ να πετυχαίνει κακαλάτο τρίποντο αφού κέρδισε διεκδικήσιμη μπάλα.
vonzuchter
ωραιο παικτακι αυτος ο ροουζ. καθε χρονο ειναι καλυτερος
Air Kef
οχι και παικτακι ο mvp!! biggrin.gif

Το παλικάρι όλο το καλοκαίρι πρέπει να σούταρε τρίποντα, τρομακτική βελτίωση, αναγκάζει τον αμυντικό να τον παιζει στο 1 μέτρο κάνωντας παιχνιδάκι για τον Ρόουζ να τον αφήνει 1 βήμα πίσω μακειλιάροντας την άμυνα!
Air Kef
Χωρις Μπούζερ και Νοά, νίκη επί των Ντάλας με ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση του Ντέρεκ στην τελευταία περίοδο.

Θα έχουμε ωραίες μάχες στα πλέι οφ, ακόμα και να αποκλειστούν, ο αντίπαλος πρέπει να φτύσει πολύ αίμα.

Ελπίζω να τα καταφέρει ο Ρόουζ και να πάρει το MVP, αισθάνομαι ότι το αξίζει περισσότερο από τον Αμάρε και σίγουρα περισσότερο από το δίδυμο του Μιάμι.
Leon_cp3
Πόσο ωραία αίσθηση να βλέπεις ξανά ψηλά στον πίνακα τους Μπουλς...
32 πόντοι και 11 ασίστ στο ρελαντί πάλι ο Ρόουζ κόντρα στον Γκρίφιν που ήταν μόνος πάλι για τους Κλιπς. Επίσης πολύ βοήθεια για ακόμη μία φορά και γενικότερα ακόμη μία χρονιά από τον Ντενγκ. Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο ότι ο Ντενγκ μπαίνει στην ανταλλαγή για τον τάδε (ακόμα και φέτος που έχει "στρώσει" η ομάδα ακουγόταν ότι θα πήγαινε Ντένβερ αν συμφωνούσαν οι Νάγκετς για την ανταλλαγή Μέλο) αλλά τελικά να μένει και τελικώς να βοηθάει τρομερά στη συνεχή βελτίωση των Μπουλς. Από τότε που έπαιζε με Γκόρντον -το νέο μεγάλο δυάρι κατά πολλούς τότε,ένας καλός σουτέρ τελικά- και Χάινριχ -ο νέος Στόκτον (Παναγιά μου άκουσα τους τοίχους να τρίζουν) κατά πολλούς τότε,ένας μετριότατος άσος τελικά- έφευγε για να μείνουν τα "κλειδιά" της ομάδας στους προαναφερθέντες αλλά τελικά είδαμε την πορεία του καθενός. Επιτέλους ας αποδεχθεί η ομάδα ότι όπως είναι τώρα με μία-δύο έστω μέτριες προσθήκες πάει για μεγάλα πράγματα,και επίσης ναι,ότι ο κύριος Λουόλ Ντενγκ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας τους. cool.gif
vc15
QUOTE (Leon_cp3 @ Feb 3 2011, 08:55 ) *
Πόσο ωραία αίσθηση να βλέπεις ξανά ψηλά στον πίνακα τους Μπουλς...
32 πόντοι και 11 ασίστ στο ρελαντί πάλι ο Ρόουζ κόντρα στον Γκρίφιν που ήταν μόνος πάλι για τους Κλιπς. Επίσης πολύ βοήθεια για ακόμη μία φορά και γενικότερα ακόμη μία χρονιά από τον Ντενγκ. Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο ότι ο Ντενγκ μπαίνει στην ανταλλαγή για τον τάδε (ακόμα και φέτος που έχει "στρώσει" η ομάδα ακουγόταν ότι θα πήγαινε Ντένβερ αν συμφωνούσαν οι Νάγκετς για την ανταλλαγή Μέλο) αλλά τελικά να μένει και τελικώς να βοηθάει τρομερά στη συνεχή βελτίωση των Μπουλς. Από τότε που έπαιζε με Γκόρντον -το νέο μεγάλο δυάρι κατά πολλούς τότε,ένας καλός σουτέρ τελικά- και Χάινριχ -ο νέος Στόκτον (Παναγιά μου άκουσα τους τοίχους να τρίζουν) κατά πολλούς τότε,ένας μετριότατος άσος τελικά- έφευγε για να μείνουν τα "κλειδιά" της ομάδας στους προαναφερθέντες αλλά τελικά είδαμε την πορεία του καθενός. Επιτέλους ας αποδεχθεί η ομάδα ότι όπως είναι τώρα με μία-δύο έστω μέτριες προσθήκες πάει για μεγάλα πράγματα,και επίσης ναι,ότι ο κύριος Λουόλ Ντενγκ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας τους. cool.gif

Δεν το συζητάμε για τον Deng. Μεγάλη παιχτούρα και πολύ underrated παίχτης. Και τα κάνει και όλα, έχει και τη διείσδυση έχει και το σουτάκι από τα 5-6 μέτρα και είναι γενικότερα δύσκολο να τον παίξεις άμυνα.
Τώρα για τους Bulls, δεν είναι στη λίστα με τις αγαπημένες μου ομάδες αλλά τουλάχιστον φέτος πρέπει να παραδεχτούμε ότι ίσως είναι η ομάδα με τον καλύτερο προγραμματισμό στο nba. Μπορεί γενικότερα το roster της να μην είναι overall το καλύτερο στο nba, αλλά έχει τουλάχιστον από ένα καλό παίχτη σε κάθε θέση. Γενικότερα, μου φαίνεται ότι έχει οικοδομήσει μια ομάδα με πολύ γερά θεμέλια που και να μην πετύχει και φέτος έχει μέλλον και τα επόμενα χρόνια.
reignman
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=4afogle

μου κανει αυτη η ανταλλαγη! :Ρ

(Πλακα κανω και εμενα μου αρεσει πολυ ο Λουολ , ειναι πολυ χρησιμο κομματι στο παζλ του Σικαγο ολα αυτα τα χρονια.)
27cat
Για να δουμε αποψε τι θα κανουμε με τα σπιρουνια.ΡΟΟΥΖ παιχτουρα παρτους για πλακα!!!
vc15
Εξαιρετικό μπάσκετ από τους bulls. Δεν είχα δει πολλά ματσάκια τους φέτος, αλλά σήμερα που δεν έχει και άλλο και το βλέπω με την ησυχία μου, μου φαίνεται ότι έχει απίστευτη ενέργεια αυτή η ομάδα. Και αυτή την ενέργεια δεν τη βγάζουν μόνο οι Rose, Deng, Boozer αλλά όλη η ομάδα, ακόμη και ο Asik παίζει σαν σκυλί. Γενικότερα, η ομάδα αυτή πιστεύω ότι παίζει στο 100% των δυνατοτήτων. Ούτε καν ο προπονητής τους δεν θα περίμενε τόσο καλή πορεία στην αρχή της χρονιάς.
Πέτυχαν και τους Spurs όχι και σε τόσο καλή βραδιά. Βασικά, να τελειώσει κιόλας... Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να το γυρίσουν οι Spurs.
Μόλις τελείωσε career high για τον Rose με 42 πόντους και νίκη 109-99 επί των Spurs. Από αυτό που είδα σήμερα, μάλλον τελικά το αξίζει το mvp award ο Rose. Και δεδομένου ότι επιστρέφει και ο Noah σε μια βδομάδα, όλα πάνε καλά για αυτή την ομάδα.
Έχασαν και οι Spurs, οπότε μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος!!! smiley.gif
Ginobili
QUOTE(vc15 @ Feb 18 2011, 03:27 ) *
Έχασαν και οι Spurs, οπότε μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος!!! smiley.gif

Άμα δεν πεθάνουν κυριολεκτικά,κανείς δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος tongue.gif

Εξαιρετική ομάδα φέτος οι Μπουλς,άμα γυρίσει και ο Νοά και βρίσκεται σε καλή κατάσταση,κατά την γνώμη μου δεν θα είναι έκπληξη να παίξουν τελικούς NBA.Τους Σέλτικ τους έβγαλαν το λάδι πρόπερσι,και φυσικά δεν έχουν σχέση δυναμικότητας με τους Μπουλς του 2009.Οι δε Χιτ δεν έχουν χημεία και σταθερότητα ακόμα
27cat
Τι μα@@@α η ήττα από τους Raptors τσάμπα ειλικρινά.Στην επιστροφή του Νοα και ενώ το είχαν το παιχνίδι.Άντε πάμε γερά για τους Heat να δούμε.
vc15
Σαν να ξυπνάνε οι Bulls σιγά-σιγά. Έκαναν συνέχεια χαζά λάθη από την αρχή του αγώνα για αυτό ήταν πίσω συνέχεια 10 πόντους, κοπανούσαν συνέχεια πάνω στους αντιπάλους και έκαναν επιθετικά φάουλ. Πολύ κλειστό ματσάκι πάντως. Κάνουν καλή εμφάνιση και Lebron και Wade.
Φοβερή τάπα του Deng στο Lebron. Στο live τουλάχιστον φάνηκε εντυπωσιακή...Για να δούμε, θα κερδίσει το Chicago; Πάντως, μέχρι στιγμής οι Heat έχουν τρεις ήττες από Boston, μία από Σικάγο και πάνε για τη δεύτερη. Αν και στα playoff είναι διαφορετικά, το παραπάνω λέει πολλά...
vc15
Το πήρε το ματσάκι ο MVP. Δεν είδαμε και πολύ καλό μπάσκετ, αλλά δεν πειράζει. Να είναι καλά και ο Wade με την άμυνα που έπαιξε σε δύο φάσεις προς το τέλος και ουσιαστικά τους καταδίκασε. Το ξαναναφέρω, οι Heat 0-5 εναντίον Βοστώνης και Σικάγο. Ίσως θα πρέπει να τους προβληματίσει αυτό. Επιθετικά ο Lebron και ο Wade ήταν καλοί, αλλά ο Bosh έσπασε ένα ρεκόρ από το 1976 αν πρόλαβα να δω καλά με ευστοχία 1-18!!!!!
T.W.Is.M.
QUOTE(vc15 @ Feb 25 2011, 06:40 ) *
Το πήρε το ματσάκι ο MVP. Δεν είδαμε και πολύ καλό μπάσκετ, αλλά δεν πειράζει. Να είναι καλά και ο Wade με την άμυνα που έπαιξε σε δύο φάσεις προς το τέλος και ουσιαστικά τους καταδίκασε. Το ξαναναφέρω, οι Heat 0-5 εναντίον Βοστώνης και Σικάγο. Ίσως θα πρέπει να τους προβληματίσει αυτό. Επιθετικά ο Lebron και ο Wade ήταν καλοί, αλλά ο Bosh έσπασε ένα ρεκόρ από το 1976 αν πρόλαβα να δω καλά με ευστοχία 1-18!!!!!


Ενταξει, δες και την καλη πλευρα. Ειχε 17/18 αστοχια ομως! smiley.gif

vc15
Ζορίζεται αρκετά στο πρώτο ημίχρονο με τους Bucks το Chicago. Οι Bucks παίζουν πολύ καλή, σκληρή άμυνα και γενικότερα έχει πέσει πολύ αστοχία στον αγώνα. Σκορ ημιχρόνου: 39-39!!! Πολύ χαμηλό και ενδεικτικό του γεγονότος ότι παίζει η 3η καλύτερη με την 4η καλύτερη άμυνα του nba. Ο Rose δεν έχει πολυπάρει μπρος ακόμα. Μακάρι να δούμε καλύτερο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο.
Ginobili
Καλά τι έκανε ο Κόρβερ στην τελευταία φάση με τα γεράκια..??? Ποοοοοοοοοοο!!!! Εγώ θα τον έδιωχνα...λιγόψυχος.
Pierce
Πρεπει να παθαν επικο blackout στο δευτερο μισο οι bulls, γιατι το ειχα αφησει στο 50-33 (αν θυμαμαι καλα) , λιγο πριν το ημιχρονο
Air Kef
Κόρβερ μονο λιγόψυχος δεν είναι, η κακιά στιγμή προφανώς tongue.gif

Anaz
Μου θυμισε το αιρμπολ του Σπανουλη στον τελικο προπερσυ στο ΣΕΦ.. 19.gif
Badass
Ο Ρόουζ ζωγραφίζει απόψε στο παρκέ 77.gif
Ginobili
QUOTE(Badass @ Mar 13 2011, 01:30 ) *
Ο Ρόουζ ζωγραφίζει απόψε στο παρκέ 77.gif

Ναι απόψε....
oti-nane
Ο ροουζ είναι η ζωντανή απόδειξη αυτού που λέμε όταν βλέπουμε κάποιον τον θαυμάζουμε για τα αθλητικά του προσόντα και σκεφτόμαστε μέσα μας " α ρε να είχε και σουτ"
και έρχετε η επόμενη χρονιά και έχει και σουτ.... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.