profitisilias9
Nov 21 2008, 22:21
QUOTE(Augmon @ Nov 21 2008, 18:03 )
Ενώ, εσύ έχεις παίξει μπάσκετ;
Olympos
Nov 22 2008, 04:51
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 21 2008, 22:21 )
Ενώ, εσύ έχεις παίξει μπάσκετ; ρε augmon αστο μην το παιδευεις,που θα μ πεις εμενα αν εχω μπαλα μπασκετ...ασε το ξαναλεωαλλη μια φορα οτι αν μπορουσα να σ πω ποιοσ ειμαι δεν θα ξαναμιλουσες ποτε...αντιθετα εγω ξερω ποιος εισαι...αλλα στην αχαγια παιζεις τι να πεις και εσυ.....Θες να συνεχισω κι αλλο???
kaukasios
Nov 22 2008, 17:07
QUOTE(Olympos @ Nov 22 2008, 04:51 )
ρε augmon αστο μην το παιδευεις,που θα μ πεις εμενα αν εχω μπαλα μπασκετ...ασε το ξαναλεωαλλη μια φορα οτι αν μπορουσα να σ πω ποιοσ ειμαι δεν θα ξαναμιλουσες ποτε...αντιθετα εγω ξερω ποιος εισαι...αλλα στην αχαγια παιζεις τι να πεις και εσυ.....Θες να συνεχισω κι αλλο???
gιατι δεν μπορεις να πεις?θα πεσει η κυβερνηση?
Ενώ, εσύ έχεις παίξει μπάσκετ; οχι βεβαια,ποδοσφαιρο παιζει!!
profitisilias9
Nov 22 2008, 19:03
kostas66
Nov 22 2008, 22:44
QUOTE(Olympos @ Nov 22 2008, 03:51 )
ρε augmon αστο μην το παιδευεις,που θα μ πεις εμενα αν εχω μπαλα μπασκετ...ασε το ξαναλεωαλλη μια φορα οτι αν μπορουσα να σ πω ποιοσ ειμαι δεν θα ξαναμιλουσες ποτε...αντιθετα εγω ξερω ποιος εισαι...αλλα στην αχαγια παιζεις τι να πεις και εσυ.....Θες να συνεχισω κι αλλο???
φιλε μου εγω ακομα μια φορεα θα γραψω, για τον τροπο και το στυλ που απαντατε αν κατι δεν σας αρεσει και εγω διαφωνω στα περισσοτερα που γραφει ο augmon, αλλα απαντησεις του στυλ αν ηξερες ποιος ημουν δεν θα ξαναμιλαγες ειναι προσβλητικες για ολους,γιατι αν θεωρεις τον εαυτο σου οποιος και να εισαι τοσο ανοτερο απο μας , και κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την αποψη σου, κανενας απο μας τους απλους που δεν μας ξερει ουτε η μανα μας οτι ημαστε στο μπασκετ δεν μπορει να σου μιλησει μην γραφεις εδω μαζι με μας τους ασχετους, βρες ενα vip foroum με τους μεντορες του ελληνικου, ευρωπαικου η παγκοσμιου μπασκετ καο ανταλλαξτε αποψεις, και ασε εμας που δεν εχουμε ονοματεπωνυμο στην μιζερια μας, και στα γραφω εντελως φιλικα , χωρισ να θελω να σε προσβαλλω
Augmon
Nov 24 2008, 10:45
Ενώ, εσύ έχεις παίξει μπάσκετ; Και εσύ έχεις βγάλει τη νομική??
kaukasios
Nov 24 2008, 13:24
ερμης-ζακυνθος 60-65
Mic.Del
Nov 24 2008, 14:29
QUOTE(Olympos @ Nov 22 2008, 04:51 )
Δεν αφήνεις κανέναν να αγιάσει έτσι?δεν με ενδιαφέρει η αντιδικία σας με τον augmon αλλά θα σε παρακαλούσα να μην με εμπλέκεις.Και αν ήσουνα στο παιχνίδι με τον Εσπερο και δεν είχες βάλει τα γυαλιά τα κίτρινα θα έκρινες καλύτερα, προπάντων στην έκταση και τη διακύμανση του σκορ.Για τις μπασκετικές σου γνώσεις δεν θέλω να κρίνω τίποτα αλλά θα ήθελα να μας πεις ποιος είσαι και κομπάζεις με αυτόν τον τρόπο(αν ήξερες ποιος είμαι κλπ).Τέλος Πάντων, κάνε ότι καταλαβαίνεις , λίγο με ενδιαφέρει
Augmon
Nov 24 2008, 15:29
QUOTE(Mic.Del @ Nov 24 2008, 14:29 )
Δεν αφήνεις κανέναν να αγιάσει έτσι?δεν με ενδιαφέρει η αντιδικία σας με τον augmon αλλά θα σε παρακαλούσα να μην με εμπλέκεις.Και αν ήσουνα στο παιχνίδι με τον Εσπερο και δεν είχες βάλει τα γυαλιά τα κίτρινα θα έκρινες καλύτερα, προπάντων στην έκταση και τη διακύμανση του σκορ.Για τις μπασκετικές σου γνώσεις δεν θέλω να κρίνω τίποτα αλλά θα ήθελα να μας πεις ποιος είσαι και κομπάζεις με αυτόν τον τρόπο(αν ήξερες ποιος είμαι κλπ).Τέλος Πάντων, κάνε ότι καταλαβαίνεις , λίγο με ενδιαφέρει
Άστο φίλε μην ασχολείσε.Άλλωστε τι να ασχοληθείς με άνθρωπο που η αγαπημένη του θάση είναι center και αγαπημένος παίκτης ο chris paul
Διαβάστε και αυτό.Υπάρχει στον Αέρα site του Εσπέρου ΑΟΠΑ το οποίο ενημερωνόταν μέχρι τη στιγμή που ο Έσπερος κέρδιζε απτν 5η αγωνιστική και μετά έχει μείνει ως έχει, δεν ξέρω γιατί μήπως ξέρει κανείς????
penetration
Nov 24 2008, 15:53
Προς φιλον AUGMON:
τους τελευταιους 2 μηνες εμφανιζεται πολυ συχνα σχεδον καθε παρασκευοσαββατοκυριακο, αγνωστος κυριος απο αθηνα μερια και παρακολουθει αγωνες του τοπικου πρωταθληματος και μαλιστα συγκεκριμενης ομαδας. επισης μετα τα ματς καταναλωνει αφθονη τροφη και οινον σε διαφορα μαγαζια της περιοχης.
τί συμβαινει: ποιος ο λογος της παρουσίας του: τί ψαχνει: τί παρακολουθεί: ειναι πονηρος ο σκοπος της εμφανισης του εκει:
γνωριζω φιλε AUGMON αλλα δεν προχωρω ακομη σε αποκαλυψεις μεχρι να ειμαι απολυτα σιγουρος. εχε το νου σου παντως και μην τρελενεσαι το μπασκετακι το μυριζεις πολυ καλα. δεν χρειαζεται να εισαι α1 για να το μυριζεις, ξερεις ποσοι συναχωμενοι μονιμως ειναι εκει αλλα δεν τους το εχει πει κανενας:
Augmon
Nov 24 2008, 17:18
QUOTE(penetration @ Nov 24 2008, 15:53 )
Προς φιλον AUGMON:
τους τελευταιους 2 μηνες εμφανιζεται πολυ συχνα σχεδον καθε παρασκευοσαββατοκυριακο, αγνωστος κυριος απο αθηνα μερια και παρακολουθει αγωνες του τοπικου πρωταθληματος και μαλιστα συγκεκριμενης ομαδας. επισης μετα τα ματς καταναλωνει αφθονη τροφη και οινον σε διαφορα μαγαζια της περιοχης.
τί συμβαινει: ποιος ο λογος της παρουσίας του: τί ψαχνει: τί παρακολουθεί: ειναι πονηρος ο σκοπος της εμφανισης του εκει:
γνωριζω φιλε AUGMON αλλα δεν προχωρω ακομη σε αποκαλυψεις μεχρι να ειμαι απολυτα σιγουρος. εχε το νου σου παντως και μην τρελενεσαι το μπασκετακι το μυριζεις πολυ καλα. δεν χρειαζεται να εισαι α1 για να το μυριζεις, ξερεις ποσοι συναχωμενοι μονιμως ειναι εκει αλλα δεν τους το εχει πει κανενας:
Δεν καταλαβαίνω απόλυτα αλλά περιφερειακα.Αναμένω περισσότερες πληροφορίες για σκοπούς και αίτια της παρουσίας αυτής.Όσο για τη μυρωδιά δεν ξέρω αυτή την περίοδο γιατί έχω λίγο μπούκωμα.....
QUOTE(penetration @ Nov 24 2008, 15:53 )
Προς φιλον AUGMON:
Απο παραπληροφόρηση άλλο τίποτε.Εσύ μας έλειπες.Ο κύριος δεν είναι ευτραφής απλά δεν είναι αρκετά ψηλός.Δεν κατεβαίνει Σ/Κ αλλά μεσοβδόμαδα.Τώρα τα κρεατικά στο Ρίο κοντά στη θάλασσα καλά είναι.Από τότε στην Α1 μέχρι τώρα διαρκώς συναχωμένος είσαι.
Φιλική συμβουλή χαλαρώστε όλοι το μπάσκετ αγαπάμε.
kostas66
Nov 24 2008, 18:42
QUOTE(Jabar @ Nov 24 2008, 16:35 )
Απο παραπληροφόρηση άλλο τίποτε.Εσύ μας έλειπες.Ο κύριος δεν είναι ευτραφής απλά δεν είναι αρκετά ψηλός.Δεν κατεβαίνει Σ/Κ αλλά μεσοβδόμαδα.Τώρα τα κρεατικά στο Ρίο κοντά στη θάλασσα καλά είναι.Από τότε στην Α1 μέχρι τώρα διαρκώς συναχωμένος είσαι.
Φιλική συμβουλή χαλαρώστε όλοι το μπάσκετ αγαπάμε.
ανεβηκα σε μια τριανταφυλλια να κοψω ενα λεμονι και η μανταρινια εσπασε και εχασα το τρενο,και η κορη μου λεει οταν δεν καταλαβενει ααααα τσικι τσικι κουκου
Olympos
Nov 24 2008, 19:04
QUOTE(Augmon @ Nov 24 2008, 15:29 )
Άστο φίλε μην ασχολείσε.Άλλωστε τι να ασχοληθείς με άνθρωπο που η αγαπημένη του θάση είναι center και αγαπημένος παίκτης ο chris paul
Διαβάστε και αυτό.Υπάρχει στον Αέρα site του Εσπέρου ΑΟΠΑ το οποίο ενημερωνόταν μέχρι τη στιγμή που ο Έσπερος κέρδιζε απτν 5η αγωνιστική και μετά έχει μείνει ως έχει, δεν ξέρω γιατί μήπως ξέρει κανείς????
χααχαχ...αυτο π κανεις και φτιαχνεις 2 λογαριασμους για ξεκαρφωμα κυριε augmon ομολογω οτι ειναι πολυ εξυπνο....αλλα δυστυχως δεν μπορεις να με μπερδευσεις..λοιπον ηρεμησε λιγο και ασχολεισου και με καμια αλλη ομαδα,εκτος απο το να θαβεις τον εσπερο!!!!
Indiana
Nov 24 2008, 19:55
Καλησπέρα παιδιά! Βλέπω ότι η συζήτηση για την Α1 ΕΣΚΑ-Η έχει φουντώσει για τα καλά. Εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη ότι η ΕΑΠ μπορεί να έχει το ψυχολογικό αβαντάζ αυτή την στιγμή, όμως ο Εσπερος/ΑΟΠΑ παραμένει το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μπορώ να σας αναλύσω τους λόγους αν μου το ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή.
Καλησπέρα παιδιά! Βλέπω ότι η συζήτηση για την Α1 ΕΣΚΑ-Η έχει φουντώσει για τα καλά. Εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη ότι η ΕΑΠ μπορεί να έχει το ψυχολογικό αβαντάζ αυτή την στιγμή, όμως ο Εσπερος/ΑΟΠΑ παραμένει το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μπορώ να σας αναλύσω τους λόγους αν μου το ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή.
STOCTON
Nov 25 2008, 00:13
γεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ - μπαμ και κάτω και η ΓΕΠ/ΙΦΙΤΟΣ
ΜΕ 3,5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ Α1 Ο ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ Α1
ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ
Η ΕΑΠ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ/ΑΟΠΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ (ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ)
STOCTON
Nov 25 2008, 00:48
κενταυρος - ΕΑΠ 59-94
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ - γεπ/ιφιτος 62-56
ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ- ακράτα 79-50
απολλωνιάδα-ΑΧΑΓΙΑ 60-70
παναχαικη-ΓΛΑΥΚΟΣ 69-71 στην παράταση
πατρέας-ΑΧΑΙΟΣ 73(????)-78
και ερμης-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 60-65
Καλό διπλό του Σαράντη στην Περιβόλα , δικαιώνει την προσπάθεια της ομάδας του, στην Απολλωνιάδα δεν φτάνει το ταλέντο των νέων παιχτών της
Πάρα πολούς πόντους από τον Πατρέα (73) μια ομάδα που δεν δικαιούται να υπάρχει στην κατηγορία, άρα έκπληξη με πολλά θετικά πρόσημα
Η Ανδραβίδα αρχίζει να καθαρίζει την κατηγορία και με την σημερινή νίκη της μικραίνει την Γεπ/Ιφιτος που φυσικά θα ήταν παράλογο να είχε υψηλές απαιτήσεις γιατί δεν το έδειξε στα προγούμενα 6 "εύκολα παιχνίδια", άλλωστε από την επόμενη Δευτέρα αρχίζει το μαρτύριό της
Καλό διπλό της Ζακύνθου που ρεφάρισε την εντός ήττα από Κένταυρο
Η Παναχαική ήταν λίγη από την αρχή και το επιβεβαιώνει κάθε Δευτέρα
Ο Γλαύκος σταθερή ομάδα για 4άδα
Τα άλλα παιχνίδια ως αναμένονταν , εύκολα η ΕΑΠ και ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ θα πορεύονται μόνοι τους
Olympos
Nov 25 2008, 01:19
QUOTE(STOCTON @ Nov 25 2008, 00:48 )
κενταυρος - ΕΑΠ 59-94
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ - γεπ/ιφιτος 62-56
ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ- ακράτα 79-50
απολλωνιάδα-ΑΧΑΓΙΑ 60-70
παναχαικη-ΓΛΑΥΚΟΣ 69-71 στην παράταση
πατρέας-ΑΧΑΙΟΣ 73(????)-78
και ερμης-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 60-65
Καλό διπλό του Σαράντη στην Περιβόλα , δικαιώνει την προσπάθεια της ομάδας του, στην Απολλωνιάδα δεν φτάνει το ταλέντο των νέων παιχτών της
Πάρα πολούς πόντους από τον Πατρέα (73) μια ομάδα που δεν δικαιούται να υπάρχει στην κατηγορία, άρα έκπληξη με πολλά θετικά πρόσημα
Η Ανδραβίδα αρχίζει να καθαρίζει την κατηγορία και με την σημερινή νίκη της μικραίνει την Γεπ/Ιφιτος που φυσικά θα ήταν παράλογο να είχε υψηλές απαιτήσεις γιατί δεν το έδειξε στα προγούμενα 6 "εύκολα παιχνίδια", άλλωστε από την επόμενη Δευτέρα αρχίζει το μαρτύριό της
Καλό διπλό της Ζακύνθου που ρεφάρισε την εντός ήττα από Κένταυρο
Η Παναχαική ήταν λίγη από την αρχή και το επιβεβαιώνει κάθε Δευτέρα
Ο Γλαύκος σταθερή ομάδα για 4άδα
Τα άλλα παιχνίδια ως αναμένονταν , εύκολα η ΕΑΠ και ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ θα πορεύονται μόνοι τους
Η πιο επεισοδιακη αγωνιστικη...ειδικα οι ηττες απολλωνιαδας και ιφιτου....Τουλαχιστοντο πρωταθλημα θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον!!!!
QUOTE(Indiana @ Nov 24 2008, 19:55 )
συμφωνω μαζι σου φιλε αλλα θα ελεγα να αναλυσεις τουσ λογουσ αν δεν σ ειναι δυσκολο.......οχι και τπτ αλλα για να το καταλαβουν μερικοι αντιεσπερικοι!!!!
basket11
Nov 25 2008, 01:41
QUOTE(STOCTON @ Nov 25 2008, 00:13 )
γεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ - μπαμ και κάτω και η ΓΕΠ/ΙΦΙΤΟΣ
ΜΕ 3,5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ Α1 Ο ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ Α1
ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ
Η ΕΑΠ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ/ΑΟΠΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ (ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ)
Φίλε τα περί πρωταθλήματος από τη ΓΕΠ τα γράφουν μερικοί δημοσιογράφοι στον Πύργο που δεν ξέρουν τι είναι το μπρος-πισω. Καμία ισορροπία δεν αποκαταστάθηκε. Η ΓΕΠ δεν είχε τις δυνατοτητες για πρωτάθλημα και το ξέρουν οι παράγοντές της. Και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις ομάδες της Ηλείας στην ησυχία τους. Προτροπές του στυλ "Διώχτε τον προπονητή από τον Κόροιβο" να τις κάνεις στην ομάδα σου. Λέγε τη γνώμη σου χωρίς να δημιουργείς προβλήματα ώστε να μην κατηγορηθείς ότι το κάνεις εσκεμμένα.
STOCTON
Nov 25 2008, 02:18
Φιλε , ποτε δεν είπα να διώξουν κανένα προπονητή, πολύ περισσότερο από τον Κόροιβο για τον οποίο άλλωστε δεν συζητάμε εδώ.
Συμφωνώ ότι πριν παίξεις ντέρμπυ και φανεί τι κάνεις σε συνδυασμό με την σοβαρότητα που δείχνεις στη διάρκεια των αγώνων σε καθιστούν φαβορί ή όχι, άρα λογικά η ΓΕΠ/ΙΦΙΤΟΣ δεν είναι στην κατηγορία αυτή.
Γι αυτό και η αναφορά μου για"πρωταθλήτρια " των 6 πρώτων αγωνιστικών.
Augmon
Nov 25 2008, 10:30
QUOTE(Olympos @ Nov 24 2008, 19:04 )
χααχαχ...αυτο π κανεις και φτιαχνεις 2 λογαριασμους για ξεκαρφωμα κυριε augmon ομολογω οτι ειναι πολυ εξυπνο....αλλα δυστυχως δεν μπορεις να με μπερδευσεις..λοιπον ηρεμησε λιγο και ασχολεισου και με καμια αλλη ομαδα,εκτος απο το να θαβεις τον εσπερο!!!!
Καλά κρασιά!!!
Κάτσε τώρα δεύτερος και κέρδα τον Κένταυρο και τον Πατρέα με 40 π΄΄οντους για να σε πιστέψουνε
Augmon
Nov 25 2008, 10:48
QUOTE(basket11 @ Nov 25 2008, 01:41 )
Φίλε τα περί πρωταθλήματος από τη ΓΕΠ τα γράφουν μερικοί δημοσιογράφοι στον Πύργο που δεν ξέρουν τι είναι το μπρος-πισω. Καμία ισορροπία δεν αποκαταστάθηκε. Η ΓΕΠ δεν είχε τις δυνατοτητες για πρωτάθλημα και το ξέρουν οι παράγοντές της. Και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις ομάδες της Ηλείας στην ησυχία τους. Προτροπές του στυλ "Διώχτε τον προπονητή από τον Κόροιβο" να τις κάνεις στην ομάδα σου. Λέγε τη γνώμη σου χωρίς να δημιουργείς προβλήματα ώστε να μην κατηγορηθείς ότι το κάνεις εσκεμμένα.
Φίλε δεν καταλαβαίνουν όλοι το πως αναφέρεις μερικά πράγματα και τα παρεξηγούν.Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου για το σχόλιο σου για τη διαιτησία του μικρού διατητή,πραγματικά επειδή ήμουν μέσα το γήπεδο επί ενάμιση 10λεπτο έβραζε με λάθη εκατέρωθεν.Έμεινα μέχρι και το 33-34 όπου οι ομάδες συμβάδιζαν.Αυτό που μου έκανε εντύπωση από τον Πύργο ήταν ότι επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ήταν όλοι σε κάποιες φάσεις σαν αποσβολωμένοι και περιμένανε να δώσει λύσεις ο Παπαδόπουλος.Εν τω μεταξύ και ο πάγκος δεν έκανε τίποτα στο κάτι σαν ζώνη που εφάρμοσε η Ανδραβίδα κάποιες στιγμές και επήλθε βραχυκύκλωμα.Ακόμα θέλω να σου πω ότι αυτά που έλεγα στην αρχή για Κόροιβο είναι ένα βήμα πριν βγουν αληθινά και αποδεικνύεται ότι δεν μίλαγα με μένος αλλά με σωστές πληροφορίες
Indiana
Nov 25 2008, 11:23
1ον και βασικότερο: Εχει ξυπνήσει η διοίκηση!
2ος και βασικότερο: Η διοίκηση είναι απάνω κατά πάνω από την ομάδα!
3ον: Η διοίκηση δεν θα αφήσει κανέναν να κάνει παιχνίδιας είς βάρος της ομάδας!
4ον: Εχει το καλύτερο υλικό.
5ον: Η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έρθουν στην ομάδα Εκινέ, Καποτάς, προπονητής, Κ. Πετρόπουλος κλπ΄
6ον: Την διοίκηση της ΕΑΠ δεν την ενδιαφέρει το μπάσκετ, αλλά το βόλεϊ.
Αυτά φτάνουν και περισσεύουν...
Augmon
Nov 25 2008, 12:10
QUOTE(Indiana @ Nov 25 2008, 11:23 )
5ον: Η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έρθουν στην ομάδα Εκινέ, Καποτάς, προπονητής, Κ. Πετρόπουλος κλπ΄
Η διοίκηση της ΕΑΠ που ενδιαφέρεται για το Βόλεϋ έβαλε περισσότερα λεφτά φέτος.Φαντάσου να την ενδιέφερε το μπάσκετ.Ο Πετρόπουλος δεν νομίζω ότι είναι προπονητής
STOCTON
Nov 25 2008, 12:10
αριστα ολα αυτά για την οργάνωση του ΕΣΠΕΡΟΥ/ΑΟΠΑ ( όποιος αγαπάει τν αθλητισμό έτσι πρέπει να δουλεύει μια ομάδα που διαχειρίζεται) ΟΜΩΣ
1.2. η διοίκηση δεν παίζει (εκτός αν παίζει "ξύπνια" εκτός γηπέδου )
3.παιχνίδια σε βάρος της ομάδας του κανένας δεν επιτρέπει , φαντάζομαι
4. το καλύτερο υλικό αποδεικνύει την αξία του στο γήπεδο , όχι στο "χρηματιστήριο"
5.ο Κ. Πετρόπουλος είναι το χρυσάφι του μπάσκετ της πόλης μας και στα πολλά συν του Εσπερου/ΑΟΠΑ είναι ότι μετέχει στην ομάδα (με όποιο ρόλο)
5α. Εκινέ -Καποτάς πρέπει να δείξουν τις όποιες δυνατότητές τους σε 2-3 παιχνίδια (για να ελπίζεις σε τίτλο)
και όχι με ομάδες που άνετα και με τους μικρούς μπορείς να κερδίζεις
6.Το τι ενδιαφέρει ή όχι την ΕΑΠ, θεωρώ ότι είναι προσωπική σου κρίση, αλλά μπορώ να τονίσω ότι η προσωπικότητα των αθλητών της ομάδας μπάσκετ και την διάθεσή τους για διάκριση (τίτλο) δεν μπορεί να ανακοπεί από "περισσότερο ενδιαφέρον" της διοίκησης για το volley, κάτι που δεν προκύπτει ούτε από το υλικό της ομάδας.
τώτα για το τι φτάνει και τι περισσεύει ο χρόνος πάντα αποδεικνύει τα πάντα - πάντως μέχρι τώρα η ΕΑΠ έχει αποδείξει ότι μπορεί περισσότερο από άλλους.
Indiana
Nov 25 2008, 12:35
Εγώ θα ξαναπώ κάτι και θα δείτε ότι θα δικαιώθω: Ο Εσπερος/ΑΟΠΑ θα πάρει το πρωτάθλημα
kaukasios
Nov 25 2008, 13:33
eγω αν εχεις παρακολουθησεις ειμαι με τον εσπερο αλλα πολλα απο αυτα που αναφερεις δεν τα καταλαβαινω.λες δεν θα αφησει η διοικηση να γινουν παιχνιδια σε βαρος της ομαδας.γιατι ποτε εγιναν παιχνιδια?εχει το καλυτερο υλικο.και εδω παλι λαθος εισαι.η εαπ πιστευω οτι εχει πιο πληρες ροστερ και πολυ πιο εμπειρο και αυτο φανηκε στο μεταξυ μας παιχνιδι δυστυχως.οσο για το αν η διοικηση της εαπ ενδιαφερετε μονο για το βολευ αυτο δεν νομιζω να ισχυει.η εαπ εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας και δεν νομιζω καποιος να βαζει τοσα λεφτα χωρις να ενδιαφερεται.
QUOTE(Augmon @ Nov 25 2008, 11:48 )
Φίλε δεν καταλαβαίνουν όλοι το πως αναφέρεις μερικά πράγματα και τα παρεξηγούν.Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου για το σχόλιο σου για τη διαιτησία του μικρού διατητή,πραγματικά επειδή ήμουν μέσα το γήπεδο επί ενάμιση 10λεπτο έβραζε με λάθη εκατέρωθεν.Έμεινα μέχρι και το 33-34 όπου οι ομάδες συμβάδιζαν.Αυτό που μου έκανε εντύπωση από τον Πύργο ήταν ότι επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ήταν όλοι σε κάποιες φάσεις σαν αποσβολωμένοι και περιμένανε να δώσει λύσεις ο Παπαδόπουλος.Εν τω μεταξύ και ο πάγκος δεν έκανε τίποτα στο κάτι σαν ζώνη που εφάρμοσε η Ανδραβίδα κάποιες στιγμές και επήλθε βραχυκύκλωμα.Ακόμα θέλω να σου πω ότι αυτά που έλεγα στην αρχή για Κόροιβο είναι ένα βήμα πριν βγουν αληθινά και αποδεικνύεται ότι δεν μίλαγα με μένος αλλά με σωστές πληροφορίες
Λοιπόν φίλε εξακολουθείς να βγάζεις μία "κακία" για τον Κόροιβο και να πουλάς μια εξυπνάδα,χωρίς να
έχεις στοιχεία και αποδείξεις.Περιμένω με αγωνία "προφήτη" να μου πείς τις περικοπές του Κοροίβου τόσο
σε έμψυχο υλικό όσο και σε χρήματα και πού.Αυτά που λες δεν είναι πληροφορίες αλλά κακοήθειες που
λέγοντε χωρίς λόγω και αφορμή από τον Σεπτέμβριο μήνα την στιγμή που οι πάντες είναι πληρωμένοι στην
Αμαλιάδα μέχρι και τον Οκτώβριο.Αυτή είναι η πραγματικότητα και το γνωρίζουν όλοι στην περιοχή.Οι δε
παροχές στους παίκτες είναι απίστευτες!!!!!Όσο για πρωτάθλημα που λες και τέτοια, ο Κόροιβος ουδέποτε είπε
ότι πάει για πρωτάθλημα γιαυτό σου είχα πεί ότι σίγουρα δεν θα κινδυνεύσει και θα είναι ρυθμιστής πολλών
καταστάσεων.Εαν δείς το πρόγραμμα των πρώτων 7 αγωνιστικών θα καταλάβεις περισσότερα.Σίγουρα 1 ομάδα
που παίζει κολλητά και χάνει και τα 4 ντέρμπι με τις 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος στον πόντο είτε μέσα είτε έξω(δεν επικαλούμε άλλους παράγοντες) χαίρει εκτίμησης.Ο Κόροιβος δεν ηττήθηκε πουθενά με διαφορά και να διασυρθεί.
Απο εδώ και πέρα θα βρεί τον δρόμο του μια και έρχοντε πιο εύκολοι αγώνες.Γιαυτό φίλε μου μην βασανίζεσαι τσάμπα,
δεν πρόκειτε να διαλυθούμε θα μας φάς για πολλά χρόνια στην μάπα..........Α!κάτι τελευταίο μην ψάχνεις να βρεις ποιος είμαι,
θα δυσκολευτείς διότι εκτός από τα επίσημα μέλη της διοίκησης, διοίκηση στον Κόροιβο κάνουν και καμμια 50 άτομα απ'έξω ακόμα και αυτή είναι η επιτυχία και η δύναμη!!
kaukasios
Nov 25 2008, 14:11
QUOTE(Augmon @ Nov 25 2008, 10:30 )
στην αρχη υποστηριζες εσπερο,τωρα γιατι μου τα χαλας?
Augmon
Nov 25 2008, 14:37
QUOTE(kaukasios @ Nov 25 2008, 14:11 )
στην αρχη υποστηριζες εσπερο,τωρα γιατι μου τα χαλας?
Μα είναι απίθανος ο τύπος ρε φίλε και φαντασιόπληκτος ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα πουλάει και τρέλα(ξέριες ποιος είμαι εγώ, αν μάθαινες ποιος είμαι κλπ)χωρίς να ξέρει ποιος είναι απέναντι του μήπως και φοβηθούμε.Τώρα θα αλλάξω και θα υποστηρίζω Κόροιβο μέχρι να διαλυθεί γιατί κοντά είναι
kaukasios
Nov 25 2008, 15:26
QUOTE(ilida @ Nov 25 2008, 14:02 )
Λοιπόν φίλε εξακολουθείς να βγάζεις μία "κακία" για τον Κόροιβο και να πουλάς μια εξυπνάδα,χωρίς να
έχεις στοιχεία και αποδείξεις.Περιμένω με αγωνία "προφήτη" να μου πείς τις περικοπές του Κοροίβου τόσο
σε έμψυχο υλικό όσο και σε χρήματα και πού.Αυτά που λες δεν είναι πληροφορίες αλλά κακοήθειες που
λέγοντε χωρίς λόγω και αφορμή από τον Σεπτέμβριο μήνα την στιγμή που οι πάντες είναι πληρωμένοι στην
Αμαλιάδα μέχρι και τον Οκτώβριο.Αυτή είναι η πραγματικότητα και το γνωρίζουν όλοι στην περιοχή.Οι δε
παροχές στους παίκτες είναι απίστευτες!!!!!Όσο για πρωτάθλημα που λες και τέτοια, ο Κόροιβος ουδέποτε είπε
ότι πάει για πρωτάθλημα γιαυτό σου είχα πεί ότι σίγουρα δεν θα κινδυνεύσει και θα είναι ρυθμιστής πολλών
καταστάσεων.Εαν δείς το πρόγραμμα των πρώτων 7 αγωνιστικών θα καταλάβεις περισσότερα.Σίγουρα 1 ομάδα
που παίζει κολλητά και χάνει και τα 4 ντέρμπι με τις 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος στον πόντο είτε μέσα είτε έξω(δεν επικαλούμε άλλους παράγοντες) χαίρει εκτίμησης.Ο Κόροιβος δεν ηττήθηκε πουθενά με διαφορά και να διασυρθεί.
Απο εδώ και πέρα θα βρεί τον δρόμο του μια και έρχοντε πιο εύκολοι αγώνες.Γιαυτό φίλε μου μην βασανίζεσαι τσάμπα,
δεν πρόκειτε να διαλυθούμε θα μας φάς για πολλά χρόνια στην μάπα..........Α!κάτι τελευταίο μην ψάχνεις να βρεις ποιος είμαι,
θα δυσκολευτείς διότι εκτός από τα επίσημα μέλη της διοίκησης, διοίκηση στον Κόροιβο κάνουν και καμμια 50 άτομα απ'έξω ακόμα και αυτή είναι η επιτυχία και η δύναμη!!
αν εισαι τοσο κοντα στην ομαδα θα ξερεις οτι ο γκατζος μιλησε στους παικτες για πληρωμες αναλογα με την αποδοση τους και για περικοπες.βεβαια αυτο ειναι φυσιολογικο μετα απο αυτα τα αρνητικα αποτελεσματα γιατι υπαρχουν παικτες που εχουν πολυ μεγαλα συμβολαια και η προσφορα τους ειναι ανυπαρκτη.
kaukasios
Nov 25 2008, 15:53
η μεγαλυτερη εκπληξη για μενα ηταν η ηττα της απολλωνιαδας και οχι του πυργου.την περιμενα καλυτερη.την ειδα με την εαπ και με απογοητευσε.καθε χρονο και χειροτερη.
kostas66
Nov 25 2008, 15:55
QUOTE(Augmon @ Nov 25 2008, 09:48 )
παντως ακουω συνεχεια αυτο με την διαιτησια και τρελλενομαι,η διαιτησια λεβεντες ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου, που δεν μπορεις να το ακουμπησεις και ετσι δεν ασχολεισαι καθολου με αυτο ητε ειναι καλη διαιτησια ητε κακη πρεπει να μαθεις να παιζεισ με αυτην,και καθε αναφορα σε διαιτησια ειναι καθαρα καραμελα για να δικαιολογηθει μια ηττα ,ολη ηδουλεια που γινετε την εβδομαδα αυτη κρινει το αποτελεσμα και κανενας διαιτητης.και σε μια ηττα ποτε κανενας παιχτηε δεν φταιει,ολη την ευθυνη την εχει ο προπονητης, γιατι οι παιχτες παιζουν οτι τους εδειξε ο προπονητης ολη την εβδομαδα , και αν χανεις συμαινει οτι αυτα που τους εδειξε ηταν παπαριες
profitisilias9
Nov 25 2008, 16:21
Olympos
Nov 25 2008, 16:25
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 25 2008, 16:21 )
Indiana
Nov 25 2008, 16:42
Απλά θυμίσου τα παιχνίδια Εσπερος/ΑΟΠΑ - Κεφαλλονιά όταν ανέβηκε η Κεφαλλονιά στην Γ΄ Εθνική...
Η διοίκηση του Εσπερου/ΑΟΠΑ όμως ξύπνησε....
Δεν νομίζω στην ΕΑΠ να θέλουν να ανέβουν. Το βόλεϊ κοιτάνε και τη ΝΕΠ στο πόλο.
Ο Εσπερος/ΑΟΠΑ όπως διαβάζω και στον Τύπο είναι το Νο 1 φαβορί στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!
Το απόλυτο φαβορί!!!
Το υπεραπόλυτο φαβορί!!!!
Α, και ο Κ. Πετρόπουλος είναι η δόξα του πατραϊκού μπάσκετ.
Αυτός είναι ο "σταρ", οι άλλοι όλοι είναι δεύτεροι και τρίτοι...
Augmon
Nov 25 2008, 17:05
QUOTE(Indiana @ Nov 25 2008, 16:42 )
Απλά θυμίσου τα παιχνίδια Εσπερος/ΑΟΠΑ - Κεφαλλονιά όταν ανέβηκε η Κεφαλλονιά στην Γ΄ Εθνική...
Το απόλυτο φαβορί!!!
Πόσα του δίνει ο Έσπερος ρε παιδιά και έβγαλε το λιβανιστήρι?Άκου το υπεραπόλυτο την 7η αγωνιστική και με την πιο σημαντική ήττα
Angelimir
Nov 25 2008, 17:48
QUOTE(Indiana @ Nov 25 2008, 16:42 )
Το απόλυτο φαβορί!!!
πετροπουλος η δοξα του πατραϊκού μπάσκετ αλλα πλεον περισσοτερο το γιο του το πιτσιρικα σκεφτεται παρα την ομαδα!!απλα μεσω του εσπερου θελει να προωθησει το γιο του γιατι αυτη τη στιγμη εχει τις καλυτερες υποδομες στην πατρα!φαινομενο το οποιο παρατηρειται τα τελευταια χρονια κ που φυσικα θα συνεχιζει να υφισταται με ενα σωρο αρνητικες επιπτωσεις για το πατραικο μπασκετ..
οσο για την κουπα αν κερδισει η εαπ τον εσπερο κ κανει το 2-0 τοτε δεν χρειαζεται καν να γινουν play-offs!
αν ο εσπερος ισοφαρισει ετοιμαστειτε για τα καλυτερα play-offs ολων των εποχων!!
οι υπολοιπες ομαδες απλα συλλεγουν εμπειριες..
Olympos
Nov 25 2008, 18:31
QUOTE(Augmon @ Nov 25 2008, 17:05 )
ειναι η πρωτη φορα π συμφωνω με τον augmon....ρε φιλε ηρεμησε.και εγω εσπερος ειμαι αλλαδεν κανω ετσι!!!!λες και σε πληρωνει κανενας.
εχει πολυ δρομο ακομα.......
STOCTON
Nov 25 2008, 19:10
μαθετε να συζητατε με επιχειρηματα .
η ΕΑΠ έχει τον πρώτο λόγο μέχρι στιγμής.
Την πρωταθλήτρια δεν την βγάζει η "Πελοπόννησος" και οι περίεργοι του Ράδιο Γάμμα , αλλά στους αγωνιστικούς χώρους οι αθλητές των ομάδων.
Τώρα τα περί "ξύπνιας" διοίκησης άστω καλύτερα γιατί παραπέμπει εκτός αγωνιστικών χώρων και ερασιτεχνικού αθλητισμού.
7η αγωνιστική είμαστε ακόμη , έχει πολύ δρόμο ακόμη , αλλά απλά οι ΕΑΠ και ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ έχουν μόνο αυτές την πιθανότητα να τερματίσουν πρώτες.
Στή διαδρομή θα φανεί η "αντοχή" τους και αν δεν στραβώσει κάποιος απρόοπτα , τότε ραντεβού στον Αη Διονύση που θα ξαναφανούν ή όχι τα πάντα.
Υλικό καλό έχουν και οι δύο .
Περιφέρεια για μεγαλύτερες κατηγορίες η ΕΑΠ (Πετρόπουλος, Γκόβας,Μοσχοβάκης,) με αρκετούς επίσης (Λιούρδης,Τσίμης,Γιαννουκάκης, Αναγνωστόπουλος ,Σαμώλης. Τερζής) που είναι πολυεργαλεία
Με βάρος στην ρακέτα ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ (Θωνιάτης , Εκινέ, Αγγελόπουλος) πολύ καλούς all around παίχτες (Φασουλής, Καποτάς) εξαιρετικούς αλλά όμως άπειρους συγκριτικά περιφερειακούς , κάτι που φάνηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Στην ρακέττα θα κριθεί το επόμενο και καθοριστικό, δηλ. αν μπορέσει η ΕΑΠ να αντιμετωπίσει τα σέντερ του Εσπερου/ΑΟΠΑ, γιατί για την περιφέρεια δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουν.
αυτά έχουμε δεί , αυτά λέμε τώρα.
Αργότερα (α)πιθανά άλλα
kostas66
Nov 25 2008, 19:38
QUOTE(STOCTON @ Nov 25 2008, 18:10 )
μαθετε να συζητατε με επιχειρηματα .
η ΕΑΠ έχει τον πρώτο λόγο μέχρι στιγμής.
Την πρωταθλήτρια δεν την βγάζει η "Πελοπόννησος" και οι περίεργοι του Ράδιο Γάμμα , αλλά στους αγωνιστικούς χώρους οι αθλητές των ομάδων.
Τώρα τα περί "ξύπνιας" διοίκησης άστω καλύτερα γιατί παραπέμπει εκτός αγωνιστικών χώρων και ερασιτεχνικού αθλητισμού.
7η αγωνιστική είμαστε ακόμη , έχει πολύ δρόμο ακόμη , αλλά απλά οι ΕΑΠ και ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ έχουν μόνο αυτές την πιθανότητα να τερματίσουν πρώτες.
Στή διαδρομή θα φανεί η "αντοχή" τους και αν δεν στραβώσει κάποιος απρόοπτα , τότε ραντεβού στον Αη Διονύση που θα ξαναφανούν ή όχι τα πάντα.
Υλικό καλό έχουν και οι δύο .
Περιφέρεια για μεγαλύτερες κατηγορίες η ΕΑΠ (Πετρόπουλος, Γκόβας,Μοσχοβάκης,) με αρκετούς επίσης (Λιούρδης,Τσίμης,Γιαννουκάκης, Αναγνωστόπουλος ,Σαμώλης. Τερζής) που είναι πολυεργαλεία
Με βάρος στην ρακέτα ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ (Θωνιάτης , Εκινέ, Αγγελόπουλος) πολύ καλούς all around παίχτες (Φασουλής, Καποτάς) εξαιρετικούς αλλά όμως άπειρους συγκριτικά περιφερειακούς , κάτι που φάνηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Στην ρακέττα θα κριθεί το επόμενο και καθοριστικό, δηλ. αν μπορέσει η ΕΑΠ να αντιμετωπίσει τα σέντερ του Εσπερου/ΑΟΠΑ, γιατί για την περιφέρεια δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουν.
αυτά έχουμε δεί , αυτά λέμε τώρα.
Αργότερα (α)πιθανά άλλα
εκανες μια πολυ σωστη αναλυση το τι εχει καθε ομαδα,μι;α αναλυση που δικαιωνει οσους λενε οτι δεν εχει κριθει τιποτα για το ποιις θα ειναι πρωταθλητης γιατι οπως γραφεις πολυ σωστα προκειτε για 2 ισοδθναμες σχεδον ομαδες με μικρες διαφορες διναμικοτητος ,αλλος ειναι λιγο καλυτερος στην περιφερεια ο αλλος στην ρακετα 2 πολυ καλους προπονητες πολυ καλες διοικησεις και με το δεδομενο οπως πιστευω εγω οτι δεν υπαρχουν εδρες στο τοπικο ολα ειναι ανοιχτα μεχρι τηντελευταια αγωνιστικη,απλως η εαπ εχει ενα μικρο προβαδισμα αυτη την συγκεκριμενη στιγμη
Indiana
Nov 25 2008, 19:42
Πάρτε το πίσω αυτό για τον Κ. Πετρόπουλο, κάνετε μεγάλο λάθος, για οποιονδήποτε άλλον πείτε τα, όχι όμως για τον Νουρέγιεφ!!!
Για άλλους μπαμπάδες που βάζουν τα παιδιά τους ναι, όχι όμως για τον Πετρόπουλο!
Indiana
Nov 25 2008, 20:05
Και δεν είμαι Εσπερος. Είμαι ρεαλιστής!!!
kostas66
Nov 25 2008, 20:15
QUOTE(Indiana @ Nov 25 2008, 19:05 )
Και δεν είμαι Εσπερος. Είμαι ρεαλιστής!!!
για θυμισε μου σε ποια κατηγορια παιζει αυτη η ομαδα?
Indiana
Nov 25 2008, 20:21
Παίζει στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και είναι το Νο 1 φαβορί
Patrinos
Nov 25 2008, 20:23
kostas66
Nov 25 2008, 20:32
QUOTE(Indiana @ Nov 25 2008, 19:21 )
Παίζει στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και είναι το Νο 1 φαβορί
παντως οτι γραφεις για τον πετροπουλο συμφωνω απολυτα μαζι σου γιατι για μας που ειμαστε μιας μιας καποιασ ηλικιας και μεγαλωσαμε μαζι του και αγαπησαμε το μπασκετ απο αυτον, δεν ειναι σωστο τετοιες προσωπικοτητες να μπαινουν στην κριτικη που κανουμε και να τον μπερδευουμε στις σωματειακες μας προτιμησεις
Indiana
Nov 26 2008, 11:20
και στο κάτω κάτω ο Πετρόπουλος και έπαιξε στην Α1 και υπήρξε προπονητής στην Α1 για 20 χρόνια και έφτασε προπονητής στην Εθνική ομάδα, ανεξάρτητα αν απέτυχε εκεί. Για αυτό σεβασμός. Βέβαια δεν αρκεί στον Εσπερο/ΑΟΠΑ ένας Πετρόπουλος για να φτάσει στην άνοδο. Αλλιώς θα το πάρει, με την στήριξη της διοίκησης και τους καλούς παίκτες. καλός είναι και ο προπονητής, αλλά είναι λίγο ασταθής πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη ενός αγώνα, ειδικά όταν χάνει του φταίνε όλοι, είναι γνωστά αυτά στους γνωρίζοντες
Augmon
Nov 26 2008, 13:21
QUOTE(Indiana @ Nov 26 2008, 11:20 )
και στο κάτω κάτω ο Πετρόπουλος και έπαιξε στην Α1 και υπήρξε προπονητής στην Α1 για 20 χρόνια και έφτασε προπονητής στην Εθνική ομάδα, ανεξάρτητα αν απέτυχε εκεί. Για αυτό σεβασμός. Βέβαια δεν αρκεί στον Εσπερο/ΑΟΠΑ ένας Πετρόπουλος για να φτάσει στην άνοδο. Αλλιώς θα το πάρει, με την στήριξη της διοίκησης και τους καλούς παίκτες. καλός είναι και ο προπονητής, αλλά είναι λίγο ασταθής πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη ενός αγώνα, ειδικά όταν χάνει του φταίνε όλοι, είναι γνωστά αυτά στους γνωρίζοντες
Παιδιά ο τύπος όχι μόνο είναι Έσπερος αλλά με αυτά που γράφει μπορεί να είναι και μέσα στον Έσπερο λέω εγώ τώρα
Olympos
Nov 26 2008, 14:42
QUOTE(Augmon @ Nov 26 2008, 13:21 )
Παιδιά ο τύπος όχι μόνο είναι Έσπερος αλλά με αυτά που γράφει μπορεί να είναι και μέσα στον Έσπερο λέω εγώ τώρα
ο τυπος εχει καταντισει γραφικος και απο οτι βλεπω δεν ειναι με τον εσπερο αλλα με τον πετροπουλο........ξεκινησε δηθεν με τον εσπερο και εφτασε τωρα να πλεκει το εγκωμιο του νουρεγιεφ!!!ελεος ρεεεεεεεε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.