Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Euroleague 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Παλι τραγικοι στο α δεκαλεπτο.
Αντε ξανα τα ιδια παλι
kotzito
QUOTE(Air Kef @ Jan 8 2009, 22:17 ) *
Eχει καποιος κανα λινκ;

http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.r1...portsvssentratv
Ginobili
QUOTE(kojito @ Jan 8 2009, 20:24 ) *

Εμένα μου κολλάει πολύ γαμώτο.. sad.gif

edit:Αυτοί οι παλιοεβραίοι φώναξαν το κλασσικό δικό μας :"ΠΑΟ..ΟΛΕ ΟΛΕ..ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ" ή μου φάνηκε????? angry_red.gif
kotzito
Παρτε και διαλεξτε

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=...amp;part=sports

Και εμενα μου κολλαει αρκετα σε ολα τα λινκ.Αλλα τουλαχιστον δεν κολλαει ο ηχος.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Δηλαδη αν δεν ειχε μετρια ομαδα η Μακαμπι αλλα καλη
ποσους θα τρωγαμε στο ημιχρονο 60????

Παει το ματς στον ρυθμο του ο Πινι.
panagiotisTheDream
47-45 στο ημίχρονο με Παπαλουκά, Τσίλι, Μπουρού και Χαλπερίν να ξεζωρίζουν μέχρι στιγμής. Δυστυχώς αφήσαμε σε πολλά σημεία, τη Μακάμπι να κάνει το παιχνίδι της με το κλασικό run and gun του Πίνχα. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη σίγουρα. Θέλει πολλή καλή άμυνα αν και μπήκαν κάποια πολύ τραβηγμένα σουτ από Αρόγιο και Μπράουν στο α ημίχρονο. Ίδωμεν...
rankin
Κάποιοι ξέχασαν να μπουν στο γήπεδο στο Β ημίχρονο και δυστυχώς είμαστε εμείς...

Ετσι όπως το πάμε θα φάμε κατοστάρα απο τον Πίνι...
big_sofo7
Ευτυχως που με τον Γιαννακη θα παιζαμε αμυνα...
sacarame
Ενα κωλο-τάιμ αουτ πότε θα πάρει ?????????????????
big_sofo7
Πες τα ρε φιλε.... Ταιμ αουτ ρεεεεεεεεεε
kotzito
Επιμερους σκορ 3ου δεκαλεπτου 27-14 προς το παρον.Κριμα γιατι αν βελτιωναμε λιγο την αμυνα μας μπορουσαμε να κερδισουμε.Ας ελπισουμε τωρα μην μας καλυψουν την διαφορα
rankin
για την ώρα είναι το πιο κοντινό παιχνίδι που έχουμε κάνει με αυτό απέναντι στον παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα...
Να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για την τελευταία περίοδο;;; Μάλλον δύσκολο...

Και ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kotzito
Στοιχιζει πολυ η απουσια του Γκριρ.15 λεπτα εχει παιξει και ειναι αποντος.Μονο απο τον Τσιλι και τον Χαλπεριν τα περιμενουμε ολα.Και αυτος ο Γιαννακης,γιατι εχει βαλει τοσο λιγο τον Σοφο;Ημαρτον πια.Αφου φαινεται οτι μπορει να βοηθησει αλλα τωρα ειναι αργα.
rankin
QUOTE(kojito @ Jan 8 2009, 23:30 ) *
.. αλλα τωρα ειναι αργα.

Όχι μόνο είναι αργά, αλλά παρουσιάζουμε εικόνα διάλυσης..
kotzito
Τελικο σκορ: 96-83.Τουλαχιστον μεσα σε αυτο το χαλι του 2ου ημιχρονου μπορεσαμε και κρατησαμε την διαφορα.Για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε οτι ο Ολυμπιακος εχει συνηθησει να τα περιμενει ολα απο το ΣΕΦ και εκτος εδρας δεν βλεπεται η ομαδα.Ας ελπισουμε οτι στα νοκ-αουτ θα εχουμε πλεονεκτημα εδρας(αν περασουμε).Παντως με την μεχρι τωρα κατασταση,με νικη της Μαλαγα βγαινουμε 2οι,με νικη της Μακαμπι 1οι.
spysta
ΤΡΑΓΙΚΟ κοουτσαρισμα απο τον Δρακο σημερα .. αλλα ΤΡΑΓΙΚΟΙ και οι παικτες πλην Τσιλι Χαπλεριν!!!

Αποφασισα σημερα .. οτι δυστυχως ο Ερτσεγκ δεν μπορει να τα βγαλει περα ακομα σ αυτο το επιπεδο.Και ειναι ΚΑΙΡΙΑ θεση αυτη στο 4.Φαινεται να μην εχει καθολου τσαγανο .. παιζει φοβισμενα
Και πλεον αρχιζω να αμφιβαλλω και για τον Τεοντοσιτς σιγα σιγα .. οχι ακομα ομως!!Νομιζω οτι θα βελτιωθει στη συνεχεια .. αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα φθασει στον βαθμο που να πεις οτι μπορεις να στηριχτεις στα δυσκολα πανω του τουλαχιστον για φετος



Εχασε και η Τσιμπονα ... ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ????????????????//
Sokos
Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι στα ζόρικα δεν... 4 δύσκολα ματς εκτός έδρας, 4 ήττες. Δεν θα πάμε μπροστά ετσι. Δεν θα πάμε πουθενά βασικά... Δικαιώνουμε και τον ταβερνιάρη που μας ξεφτίλισε την άμυνα του Γιαννάκη πολύ εύκολα. Τον Fisher τον κάναμε Howard και τον Eliyahu Elton Brand... Ελπίζω να σοβαρευτεί σε κάποια φάση η ομάδα γιατί έτσι δεν θα πάρουμε τον οποιονδήποτε τίτλο ούτε του @$%(%&(&.

Υ.Γ. Γιατί πια τόσο σπρώξιμο αυτή η ομάδα ρε παιδιά? Ήμαρτον δηλαδή. Σε μας δίνανε βήματα ανα δίλεπτο και στην περίπτωση του Aroyo.... Δίνουν αντιαθλητικό στον παπαλουκά και όχι σε χειρότερη φάση πάνω στον Teodosic. Στο τέλος τα κραυγαλέα βήματα του Casspi... Το ανέκδοτο με την ανανέωση του χρόνου στο τέλος.... Και φυσικά ούτε ένα replay....

Το θέμα είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε και τους 8 κάποτε....

Εχασε και η Τσιμπονα ... ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ????????????????//

Ας ήμασταν σοβαροί να κερδίζαμε κι εμείς....
Και τώρα πάλι θέλουμε αποτέλεσμα. Και σήμερα αν παίζαμε λίγο άμυνα δεν θα περιμέναμε να χάσει η Μάλαγα στην έδρα της.
Consultant
Καταρχην χασαμε ουσιαστικα την πρωτη θεση,οποτε για αλλη μια χρονια εχουμε αποτυχει στην Ευρωλιγκα,τουλαχιστον απο πλευρας δυναμικης γιατι ακομα δεν εχει κριθει τιποτα για τον τιτλο.

Χωρις καθολου συγχυση+με μεγαλη ηρεμια εγω θελω να κανω καποιες παρατησεις προς συζητηση σε ολους[/b]:

α)Κακα τα ψεμματα,μας εχουν καταλαβει ολοι και στοχευουν τον Βουιτσιτς.Δεν ειναι εξυπνο να χρησιμοποιειται το πολυ 10-12 λεπτα;Tι πραγμα ειναι αυτο να κατεχει θεση βασικου και αναντικαταστατου;

β)Τον Τεοντοσιτς γιατι τον βαζει βασικο σε καθε παιχνιδι;Tην αδυναμια σου την προβαλεις με βασικο τροπο;Xμμ,καθολου καλη προπονητικη.Δεν ειμαι υπερ των σπασμοδικων κινησεων στα μεσα της χρονιας αλλα θεωρω οτι οποιον παιχτη τυπου κλασης Μπλακνει και πανω βρουμε πρεπει να τον παρουμε και να δωσουμε δανεικο τον μικρο..

γ)Τι θα γινει με τις αλλαγες ''χρονομετρο'' που κανει ο Γιαννακης;Eχει βαλει τον αυτοματο πιλοτο;Στον Σοφο δεν εσχυει η πιστωση χρονου oπως σε ολους τους αλλους;Ηταν καταπληκτικη η επιμονη του να κραταει μεσα τον Γκριρ αποδυκνειοντας τις αλλαγες ''αυτοματου πιλοτου'' που εχει εφαρμοσει.

δ)Και ερχομαστε τωρα στον Σοφο.Απο την αρχη ολοι βλεπουμε πως δουλευει παρα πολυ και εχει πλησιασει τα παλια στανταρ αποδοσης.Τοσο καιρο δεν μιλαει κανενας...Λεγαμε για τον Γκερσον αλλα ο Γιαννακης ειναι χειροτερος μαλλον.Αν ο Γκερσον ειχε τον Σοφοκλη σε αυτη τη κατασταση ειμαι σιγουρος οτι θα τον εβαζε πιο πολυ απο τον Γιαννακη.Γενικα βλεπω μια κατασταση να απαγιωνεται..Μεσα ο ''Μαρκ Τζακσον'' Βουιτσιτς με απεραντη πιστωση χρονου και στο 3λεπτο ο Σοφοκλης!Στο 3λεπτο ειπα;Aμα δεν ητανε ο αγαπημενος του κοινου μαλλον δεν θα τον εβαζε καθολου..Η μηπως δεν εκανε το ιδιο και στο μουντομπασκετ της Ιαπωνιας,που ηθελε να παρει τον Μαυροκεφαλιδη αντι για τον Σοφο και του το ξεκοψαν αλλοι..

Συμπερασματικα οπως ειπα εχουμε ηδη μια κατασταση χωρις βαρυγδουπα λογια.Με μετριας δυναμικοτητας ομαδες και παλι δεν καταφεραμε να βγουμε πρωτοι.Αυτο ηδη ειναι μια ηττα.Αυτη ηρθε για καποιους λογους,ε καλο ειναι ο Γιαννακης να σκεφτει καποια πραγματα γιατι εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης!
T.W.Is.M.
Να πω κατ αρχην οτι δεν ειμαι φαν του τροπου παιχνιδιου του Γιαννακη και γενικοτερα του αργου μπασκετ. Αρα η κριτικη μου απεναντι του ειναι πιο αυστηρη. Περσι τετοια εποχη(και λιγο νωριτερα πριν ξεκινησει η καταρρευση) θα με χαρακτηριζε κανεις ακομα και φαν του Γκερσον(ουτε αυτο ισχυει απολυτα, αν και μου αρεσει το μπασκετ της Μακαμπι). Ομως απο την αρχη της χρονιας βλεπω κι εγω να γινονται σοβαρα λαθη. Εκτος εδρας ειμαστε αρκετα αδυναμοι σε σχεση με το ΣΕΦ και χανουμε πιο ευκολα απο το αναμενομενο. Παιχτες-κλειδια απ τους οποιους περιμεναμε πολλα εξαφανιζονται σε κρισιμα ματς. Μερικες φορες δε χρησιμοποιουνται σωστα. Φτιαξαμε μια ομαδα με τεραστιο μπατζετ και περιμενουμε πολλα απο παιχτες που σε αυτη τη φαση δεν μπορουν να τα προσφερουν. Δε δοκιμαζονται αρκετα σχηματα και παιχτες οταν κατι δεν παει καλα. Το μοιρασμα του χρονου μοιαζει οντως με χρονομετρημενο μερικες φορες. Η επιθεση μας περιλαμβανει εναν παιχτη που κινειται με τη μπαλα, εναν που ενιοτε κινειται χωρις τη μπαλα και 3 που καθονται και κοιτανε. Η αγωνιστικη φιλοσοφια μας μοιαζει σαν "υπομονη, αμυνα και στην επιθεση...εχει ο θεος"! Σημερα δειχναμε απροετοιμαστοι για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Σαν να μην ξεραμε τι μας περιμενε/
Για μενα η πρωτη θεση δεν εχει τελειωσει οριστικα, αλλα δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξος πια.

edit: Ξεχασα να πω για το Σχορτσανιτη. Ειναι η δευτερη φορα που μενει εξω ολοκληρο το δευτερο ημιχρονο και ενω η υπολοιπη φροντλαιν δεν τραβαει. Στο ΟΑΚΑ θα εγραφα "ξεχαστηκε" μεσα σε εισαγωγικα, σημερα δε θα το γραψω ουτε αυτο. Φαινεται οτι ο προπονητης δεν τον εμπιστευεται οσο νομιζουμε.
benchwarmer
Το θεμα δεν ειναι η πρωτη θεση.. Αυτη αλλωστε δεν εχει χαθει ακομα. Το θεμα ειναι οτι η ομαδα δειχνει οτι δεν μπορει να κερδισει εκτος εδρας. Τοσο απλα.
Κατι που θα πρεπει να γινει παση θυσια στη δευτερη φαση, ωστε να εχουμε πλεονεκτημα εδρας στους 8. Ασχετο, αλλα ξερει κανεις τι ακριβως ισχυει με την κληρωση?
Και εκτος απο την Ευρωλιγκα, θα πρεπει να κερδισουμε σοβαρα παιχνιδια εκτος εδρας και στο ελληνικο πρωταθλημα (Μαρουσι, Αρη, Παοκ, Πανιωνιο, Πανελληνιο) αν θελουμε να παρουμε την πρωτη θεση στην κανονικη περιοδο..
Σιγουρα τα πραγματα κρινονται αργοτερα, αλλα θα πρεπει να φτιαξουμε την τυχη μας απο τωρα.
Αντε καλη συνεχεια.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Οπως σιγουρα θα δηλωσε και η μεγα κοουτσαρα, ΥΠΟΜΟΝΗ.

Υπομονη γιατι ο Ερτσεγκ ΘΑ γινει καποτε το καλυτερο 4αρι της Ευρωπης.
Υπομονη γιατι ο Τεοντισιτς ΘΑ γινει ο νεος Ματζικ.
Υπομονη γιατι ο Βουισιτς ΘΑ γινει ξαφνικα γρηγορος και δυνατος.
Υπομονη γιατι καποια στιγμη θα παιξουμε αμυνα.
Υπομονη γιατι καποια στιγμη θα παρουμε ταιμ-αουτ.

και τελος

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.
spysta
QUOTE(Consultant @ Jan 8 2009, 22:21 ) *
Καταρχην χασαμε ουσιαστικα την πρωτη θεση,οποτε για αλλη μια χρονια εχουμε αποτυχει στην Ευρωλιγκα,τουλαχιστον απο πλευρας δυναμικης γιατι ακομα δεν εχει κριθει τιποτα για τον τιτλο.

Χωρις καθολου συγχυση+με μεγαλη ηρεμια εγω θελω να κανω καποιες παρατησεις προς συζητηση σε ολους[/b]:

α)Κακα τα ψεμματα,μας εχουν καταλαβει ολοι και στοχευουν τον Βουιτσιτς.Δεν ειναι εξυπνο να χρησιμοποιειται το πολυ 10-12 λεπτα;Tι πραγμα ειναι αυτο να κατεχει θεση βασικου και αναντικαταστατου;

β)Τον Τεοντοσιτς γιατι τον βαζει βασικο σε καθε παιχνιδι;Tην αδυναμια σου την προβαλεις με βασικο τροπο;Xμμ,καθολου καλη προπονητικη.Δεν ειμαι υπερ των σπασμοδικων κινησεων στα μεσα της χρονιας αλλα θεωρω οτι οποιον παιχτη τυπου κλασης Μπλακνει και πανω βρουμε πρεπει να τον παρουμε και να δωσουμε δανεικο τον μικρο..

γ)Τι θα γινει με τις αλλαγες ''χρονομετρο'' που κανει ο Γιαννακης;Eχει βαλει τον αυτοματο πιλοτο;Στον Σοφο δεν εσχυει η πιστωση χρονου oπως σε ολους τους αλλους;Ηταν καταπληκτικη η επιμονη του να κραταει μεσα τον Γκριρ αποδυκνειοντας τις αλλαγες ''αυτοματου πιλοτου'' που εχει εφαρμοσει.

δ)Και ερχομαστε τωρα στον Σοφο.Απο την αρχη ολοι βλεπουμε πως δουλευει παρα πολυ και εχει πλησιασει τα παλια στανταρ αποδοσης.Τοσο καιρο δεν μιλαει κανενας...Λεγαμε για τον Γκερσον αλλα ο Γιαννακης ειναι χειροτερος μαλλον.Αν ο Γκερσον ειχε τον Σοφοκλη σε αυτη τη κατασταση ειμαι σιγουρος οτι θα τον εβαζε πιο πολυ απο τον Γιαννακη.Γενικα βλεπω μια κατασταση να απαγιωνεται..Μεσα ο ''Μαρκ Τζακσον'' Βουιτσιτς με απεραντη πιστωση χρονου και στο 3λεπτο ο Σοφοκλης!Στο 3λεπτο ειπα;Aμα δεν ητανε ο αγαπημενος του κοινου μαλλον δεν θα τον εβαζε καθολου..Η μηπως δεν εκανε το ιδιο και στο μουντομπασκετ της Ιαπωνιας,που ηθελε να παρει τον Μαυροκεφαλιδη αντι για τον Σοφο και του το ξεκοψαν αλλοι..

Συμπερασματικα οπως ειπα εχουμε ηδη μια κατασταση χωρις βαρυγδουπα λογια.Με μετριας δυναμικοτητας ομαδες και παλι δεν καταφεραμε να βγουμε πρωτοι.Αυτο ηδη ειναι μια ηττα.Αυτη ηρθε για καποιους λογους,ε καλο ειναι ο Γιαννακης να σκεφτει καποια πραγματα γιατι εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης!


α)Συμφωνω .. νομιζω ομως οτι ο Γιαννακης θελει να του δωσει χρονο συμμετοχης για να παρει παιχνιδια στα ποδια του .. με 10 λεπτα φορμα δεν θα βρει ποτε

β)Νομιζω οτι το κανει για να κραταει το δυνατο του οπλο τον Παπαλουκα για μετα το πρωτο 5-6λεπτο.Νομιζω οτι και ο Παπαλουκας αυτο θελει .. να διαβασει πρωτα το παιχνιδι των αντιπαλων και μετα να μπει!!Τωρα κατα ποσο ειναι σωστο να δωσουμε τον Τεοντοσιτς δανεικο δεν ξερω .. αντιθετως πιστευω οτι αν βρεθει καποια λυση κοινοτικου παικτη στο 4 ΙΣΩΣ να πρεπει να εξεταστει το ενδεχομενο να δοθει ο Ερτσεγκ δανεικος.Ο μικρος δεν ανταποκρινεται .. θελουμε ενα δυναμιτη εκει με καλο σουτ .. αλλα τεετοια εποχη δεν βρισκεις .. συν του γεγονοτος οτι ο Δρακος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κανει μια τετοια κινηση

γ)Συμφωνω .. ειναι οντως περιεργο και κατανταει κουραστικο

δ)ΘΕΛΩ να πιστευω οτι ο Γιαννακης δεν το χρησιμοποιει παραπανω απο 10 λεπτα γιατι το ιατρικο τιμ δεν του το επιτρεπει .. αλλιως θα απογοητευτω πολυ

Αυτο με την πρωτη ηττα που αναφερεις ειναι γεγονος .. ο ΟΣΦΠ ΟΦΕΙΛΕ να βγει πρωτος.Κια οντως ο Γιανακης φαινεται να εχει την μεγαλυτερη ευθυνη ...



ΔΕΝ μπορω να καταλανω γιατι ολες οι επιθεσεις πρεπει να γινονται τοσο αργα ..

Ελπιζω οτι απο ΤΩΡΑ θα ξεκινησουμε να τρεχουμε .. και το παιχιδι μας να γινει πιο γρηγορο .. να συνδιαστει το με κοντρολαρισμενο παιχνιδι.Ειναι κριμα αυτη η ομαδα ενω μπορει να μην δουλευει σε μια ταχητυτα παραπανω

Επισης θελω να δω τον Χαλπεριν στον ασσο .. αλλα μαλλον δεν θα το δω

Consultant
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 9 2009, 00:36 ) *
edit: Ξεχασα να πω για το Σχορτσανιτη. Ειναι η δευτερη φορα που μενει εξω ολοκληρο το δευτερο ημιχρονο και ενω η υπολοιπη φροντλαιν δεν τραβαει. Στο ΟΑΚΑ θα εγραφα "ξεχαστηκε" μεσα σε εισαγωγικα, σημερα δε θα το γραψω ουτε αυτο. Φαινεται οτι ο προπονητης δεν τον εμπιστευεται οσο νομιζουμε.


Yπαρχει κανενας που να πιστευει οτι σε αυτη την κατασταση δεν μπορει να βγαλει 20 λεπτα; A-N-E-T-A ;;;;

Μας κοροιδευει ο Γιαννακης.Δεν τον γουσταρει γιατι ειναι 158 κιλα και στρουθοκαμηλιζει περιμενοντας να αδυνατισει καμμια 40ρια κιλα ακομα για να τον βαλει περισσοτερο+να τον επιβραβευσει!!Στο τελος θα του δωσει και μια παστα για καθε 5 κιλα που χανει.

Ρε βαλτον εκει μεσα που ειναι ετοιμος να καταπιει ολους τους αντιπαλους!!!!Αφου ο Βουιτσιτς δεν μπορει ρε Γιαννακη,γιατι εισαι τοσο αφελης;Πρεπει να παιζει ο Βουιτσις τον χρονο που παιζει ο Σοφοκλης και ο Σοφοκλης τον χρονο του Βουιτσιτς.Ειναι απλη η λυση..Period

QUOTE(spysta @ Jan 9 2009, 01:10 ) *
Επισης θελω να δω τον Χαλπεριν στον ασσο .. αλλα μαλλον δεν θα το δω


Πλακα πλακα φιλε μου αυτη μαλλον ειναι η απολυτη λυση.Να αποσυρθει εντελως ο Χαλπεριν απο το γκαρντ και να γινει διδυμο με τον Παπαλουκα στον ασσο.Παπαλουκας-Χαλπεριν!!!Γιατι οχι;;Ας μου πει καποιος γιατι οχι!!!

Να βγει εκτος ροστερ απο εκει και περα ειτε ο Τεοντοσιτς ειτε ο Ετσεγκ!Μολις γινει αυτο να αγορασουμε εναν παιχταρα απο τις ομαδες που θα αποκλειστουν απο το TOP-16 η ακομα ακομα να δοκιμασουμε τουλαχιστον τον Ματσιγιαουσκας.Γιατι οχι;;;(και αυτο)
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Οπως σε καθε σοβαρο ματς που παιξαμε φετος, ετσι και σημερα παλι φαγαμε 90 ποντους.
Αν παιξουμε δηλαδη με την ΤΣΣΚΑ ή με την ΣΙΕΝΑ ή με την ΜΠΑΡΤΣΑ ποσους θα φαμε???

Το θεμα με τον Σοφο εχει καταντησει ανεκδοτο πλεον.

Πρεπει να βρουμε ενα 4αρι γιατι ετσι δεν παμε πουθενα.

Μα ειναι δυνατον να παιζουν στην ιδια πενταδα Βουισιτς, Ερτσεγκ,Τεοντοσιτς???

jimol34
Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο Λύκος: Είσαι 10 με 15 πόντους πίσω, το παιχνίδι βρίσκεται στο τέλος της τρίτης περιόδου και εσύ συνεχίζεις με ψηλούς Βούισιτς-Ερτσέγκ. Και έχεις και τον Μίλος που όποτε έπαιζε άμυνα ήταν στο όριο να κάνει φάουλ. Πως μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι αν δεν παίξεις σοβαρή άμυνα; Με τους τρεις παραπάνω να παίζουν μαζί, δεν υπάρχει περίπτωση να αμυνθείς σωστά.

Σε όσες σοβαρές έδρες έχουμε παίξει έχουμε χάσει. Με ΠΑΟ-Μακάμπι-Τσιμπόνα χάσαμε περίπατο. Σήμερα ήταν ίσως το αποκορύφωμα γιατί φάγαμε 96 πόντους στο κεφάλι από μια μέτρια Μακάμπι.

Ο Σοφοκλής έπρεπε να παίξει παραπάνω, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μπουρούσης παίζει με πόνους, ο Βούισιτς μοιάζει με 36άρη ενώ είναι μόλις 30 και ο Ερτσέγκ δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει σε τέτοια παιχνίδια.

Η άμυνα ήταν Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η. Πλάκα μας έκαναν. Ανύπαρκτες βοήθειες, χαμένα ριμπάουντ, οι 96 πόντοι τα λένε όλα.

Μέχρι στιγμής λοιπόν στο ΣΕΦ είμαστε αχτύπητοι (αν και δεν έχουμε παίξει με μια ομάδα επιπέδου ΠΑΟ, ΤΣΣΚΑ κλπ) ενώ εκτός έδρας μόλις αντιμετωπίζουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο χάνουμε, εμφανίζοντας ταυτόχρονα τις ίδιες αδυναμίες. Λογικά μπορεί να υπάρξει βελτίωση αλλά πόσο ακόμα υπομονή; Έχουμε φτάσει Ιανουάριο και δεν βλέπω στο παιχνίδι μας κάποια αλλαγή προς το καλύτερο.
spysta
QUOTE(jimol34 @ Jan 8 2009, 23:57 ) *
ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μπουρούσης παίζει με πόνους και ο Ερτσέγκ δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει σε τέτοια παιχνίδια.


Αυτοι οι δυο λογοι ειναι που με κανουν να πιστευω οτι ΜΑΛΛΟΝ πρεπει να δοθει δανεικος ο Ερτσεγκ και να παρουμε κατι βαρβατο στο 4.Εναν παικτη που θα καρφωσει δυνατα μετα την πασα των ΤΕΟ-Τεο απο το πικ εν ρολ,θα βαλει και τα σουτακια του ... το βρισκεις ομως αυτο στην αγορα τωρα ???Δυσκολο ποσο μαλλον οταν χρειαζομαστε και κοινοτικο παικτη .. και ο προπονητης μας δεν καταφευγει σε τεοιες λυσεις ..

jimol34
Έτσι και αλλιώς τον Ερτσέγκ τον πήραμε για το μέλλον. Θα μπορούσε να μην αποτελεί μείον αν ο Σόφο έπαιζε περισσότερο και ο Βούισιτς έπαιζε στο 65-70% του παλιού του εαυτού. Από τη στιγμή τίποτα από τα παραπάνω δεν γίνεται, ο Ερτσέγκ δεν μπορεί να προσφέρει σε τέτοια ματς. Δεν έχει δύναμη, δεν έχει παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο, ούτε αυτοπεποίθηση. Και φυσικά δεν φταίει το παιδί, δεν πληρώνεται για να βγάζει αυτός το κάστανα από τη φωτιά. Ίσως μέσα στη σεζόν να ανέβει αλλά αποκλείεται να δυναμώσει όσο χρειάζεται. Η καλύτερη λύση θα ήταν όντως να δωθεί δανεικός και να αντικατασταθεί από κάποιον που μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Για εμένα το βασικό πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το ότι η ομάδα δεν έχει χαρακτήρα. Όλοι ψάχνονται. Ο Παπαλουκάς ψάχνει πάρα πολλές φορές να βρει τον ελεύθερο συμπαίκτη και δεν τον βρίσκει. Ο Τσίλντρες προσπαθεί να προσαρμοστεί χωρίς όμως να τον βοηθάει ο προπονητής του. Ο Γκριρ έχει ευνουχιστεί (είπαμε να μην δρα ανεξέλεγκτα αλλά όχι και να προσπαθήσουμε ξαφνικά να του αλλάξουμε την νοοτροπία. Δεν έχει καμμιά σχέση με τον Γκριρ της περασμένης άνοιξης). Ούτε αμυντικά είμαστε καλοί αλλά και επιθετικά δεν είμαστε αυτοματοποιημένοι.

Στο χέρι του Γιαννάκη είναι να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά πρέπει και αυτός να βάλει λίγο νερό στο κρασί του όσο αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.
Air and King
Δυστηχως σημερα ο Ολυμπιακος "ξεγυμνωθηκε" ως ομαδα αλλα και ο Γιαννακης ηταν τραγηκος στο κοουτσαρησμα.Τα εχετε πει ολα παραπανω ολοι δεν εχω να προσθεσω κατι εκτος του οτι ειδηκα στο δευτερο ημηχρονο ο αγωνας εμιαζε ως Μακαμπι-Λοντον Ταουερς και οχι ως Μακαμπι-Ολυμπιακος.Ηταν αστειο το πως επαιρναν τα επηθετικα ριμπαουντ οι παιχτες της Μακαμπι και οι δικοι μας καθοντουσαν και κοιτουσαν λες και εβλεπαν "ταινια' στο Σινεμα.
Τελος παντων σημερα ο προπονητης του Ολυμπιακου καλειται να δωσει εξηγησεις ακομα και σε καποιους σαν εμενα που του εδηναν πιστωση χρονου.
Υ.Γ Μην προτρεξετε καποιοι και αρχηζετε και λετε για αλλαγη προπονητη και διαφορα τετοια,γιατι εκτος του οτι να ερθει ποιος(?) τετοια περιοδο δεν ειναι και οτι καλυτερο να αλλαζει προπονητη μια ομαδα μεσα στην σεζον κατα την αποψη μου.
spysta
Καλα αλαγη προπονητη δεν υφισταται .. οχι τουλαχιστον στα μεσα της χρονιας .. εκτος πια κι αν φθασουμε στα περσινα τρισαθλια δεδομενα επι Γκερσον.

Μια καλη προσθηκη παικτη ομως μπορει να γινει .. εδω η Μπαρτσα που παιζει το κατα τεκμηριο καλυτερο μπασκετ αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη .. τον Μπαρετ τον στελνει στην ευχη της Παναγιας και ψαχνει για μια ποιοτικη λυση ..
kseplenhs
επειδή δεν το έχω πιάσει το σύστημα των play offs φέτος

αν τερματίσουμε δευτεροι,έχουμε πλεονέκτημα έδρας στο top 16?και το πλεονέκτημα αυτό έχει πιθανότητα να διατηρηθεί και σε πιθανή πρόκριση στους 8??

αν ο παο τερματίσει ταυτόχρονα τρίτος παίζει να έχουμε παιχνίδι ολυμπιακού-παο στο τοπ 16?και με ποιανού πλεονέκτημα?

γιατί μπαμπά?(μου ήρθαν πολλές ερωτήσεις είναι η αλήθεια...)
Ginobili
QUOTE(kseplenhs @ Jan 9 2009, 02:27 ) *
επειδή δεν το έχω πιάσει το σύστημα των play offs φέτος

αν τερματίσουμε δευτεροι,έχουμε πλεονέκτημα έδρας στο top 16?και το πλεονέκτημα αυτό έχει πιθανότητα να διατηρηθεί και σε πιθανή πρόκριση στους 8??

αν ο παο τερματίσει ταυτόχρονα τρίτος παίζει να έχουμε παιχνίδι ολυμπιακού-παο στο τοπ 16?και με ποιανού πλεονέκτημα?

γιατί μπαμπά?(μου ήρθαν πολλές ερωτήσεις είναι η αλήθεια...)

Τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται...στο τοπ16,δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας.Παίζεις 3 παιχνίδια στην έδρα σου,και 3 στις έδρες των αντιπάλων.Υπάρχει όντως περίπτωση να συναντηθούν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο τοπ16....αρκεί να μην βγουν στην αρχή της κληρωτίδας...
rankin
Νομίζω ότι ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν θα μας πείραζε μια ήττα στο Τελ-Αβιβ από την Μακάμπι, εκτός από χθες, που δεν χάσαμε από όποια και όποια Μακάμπι, αλλά από την Μακάμπι του Γκέρσον! Αυτός ήταν και ο σπουδαιότερος λόγος για τον οποίο θα έπρεπε ο Γιαννάκης να είχε κάνει καλύτερο κοουτσάρισμα, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Πίνι πανηγύριζε σε κάθε καλάθι!

Αφενός λοιπόν, ο Πίνι είναι σκασμένος που κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού τον πλάκωσαν στα μπουκάλια και του έκοψαν τους αστακούς και τις βολτούλες στην Γλυφάδα πέρσι, και καλά κάνει να είναι σκασμένος, αφετέρου όμως και ο Γιαννάκης, που είναι και διάσημος "μαχητής", θα έπρεπε να έχει πάρει το παιχνίδι λίγο πιο πατριωτικά! Καλή η "υπομονή" και ως φιλοσοφία και ως φρασεολογία, καλή και η λογική του "μαθήματος" ("κάθε ήττα είναι μάθημα"), καιρός όμως είναι να δείξουμε πως έχουμε μάθει και κάτι από όλα αυτά τα μαθήματα.. δε μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν φιλικά που θα διδάξουν την ομάδα "για το μέλλον"! Καιρός είναι να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια και με την λογική μαχών που πρέπει να κερδηθούν πάση θυσία.
Φαντάζομαι όλοι σας θα έχετε διακρίνει πως ο Ολυμπιακός, χάσει-κερδίσει, έχει ένα χαλαρό στυλάκι. Κάπου θα πρέπει να δούμε περισσότερη μαχητικότητα από την ομάδα, όμοια με αυτήν που βλέπαμε πέρσι, όταν την πρωτοανέλαβε ο Γιαννάκης, και η μαχητικότητα ξεκινάει από τον πάγκο και είναι δουλειά του κόουτς..

Στις αγωνιστικές επιλογές τώρα, άλλον λέγαμε ότι δεν γουστάρει τα βαριά και δυνατά σέντερ (Ομπράντοβιτς) και τελικά άλλος μας βγήκε οπαδός των "φλώρων"..
-Ο Έρτσεγκ κάνει τον Πρίντεζη να μοιάζει ταύρος σε δύναμη και αναντικατάστατος και πλέον συμφωνώ, καλό θα ήταν να πάει κάπου δανεικός. Το παιδί δεν είναι έτοιμο για αυτό το επίπεδο.
-Επίσης, προσωπικά, τα έχω πει εδώ και καιρό, Ο Βούισιτς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βοηθήσει! Είναι βέβαιο πως θα τον φάμε στη μάπα μέχρι τέλους, αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Γιαννάκης δεν θα πρέπει να ξεπεράσει το "κόλλημα" του με τον αποκαλούμενο "σέντερ-πασέρ-πλέι μέικερ", διότι η ιδιότητα της πάσας για έναν σέντερ είναι καλή και άγια, δεν παύει όμως να είναι υπερτιμημένη και απέναντι σε δυνατά σέντερ καταντά μειονέκτημα, εκτός και αν πιστεύει κανείς πως ο εξαιρετικός Πέκοβιτς, είναι σπουδαίος πασέρ.. Όχι, δεν είναι και κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό! Η δουλειά του σέντερ είναι να βάζει τη μπάλα στο καλάθι, να παίζει άμυνα, να παίρνει ριμπάουντ! Εαν τα κάνει όλα αυτά και βγάζει και καλές πάσες, ακόμα καλύτερα. Όχι όμως να μην κάνει τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνο να βγάζει πάσες! Ο Ολυμπιακός έχει έναν σέντερ-κτήνος, που γεμίζει την ρακέτα και όμως ο Γιαννάκης δεν τον βάζει να παίξει.. Ο Σόφο τρώει σίδερα πλέον. Είναι θηρίο στο κλουβί! Αμόλα τον ρε κόουτς να τους φάει ζωντανούς! Ο παίχτης θέλει να βρει χρόνο συμμετοχής για να βρει και το ρυθμό του. Θέλει να νοιώσει ότι τον εμπιστεύονται.. Ας παίζει πεντάλεπτα ο Βούισιτς και ας πάρει 20λεπτα ο Σόφο επιτέλους! Και αυτό δεν είναι θέμα προσωπικής συμπάθειας στον Σόφο, αλλά θέμα λογικής.. Δε μπορεί να προτιμάς έναν γερασμένο σέντερ που μπορεί μόνο να πασάρει και δεν έχει και σπουδαίο κίνητρο, αντί να ρίχνεις στην μάχη το θηρίο που έχει δίψα για μπάσκετ! Δε γίνεται ρε κόουτς αυτό! Αρκετά πια με τον παλαίμαχο σέντερ! Ο κόσμος απαιτεί να δει τον Σόφο στο παρκέ, και γιατί όχι, το παραδεχόμαστε, θέλουμε να τον δούμε γιατί εκτός των άλλων είναι και το αγαπημένο μας παιδί, και ο κόσμος γουστάρει να βλέπει στο παρκέ τους παίχτες με τους οποίους έχει συναισθηματικό δέσιμο. Αυτό είναι νόμος για όλες τις ομάδες, σε όλα τα σπορ, παγκοσμίως!
-Τέλος, όσο και αν κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζί μου, χθες έλειψε ο Βασιλόπουλος.. Όσο και αν προσπαθούμε να πιέσουμε, χωρίς αυτόν στο παρκέ, δεν μπορούμε να πιέσουμε. Είναι αποδεδειγμένο αυτό και δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο..
ergis
ετοιμοι οι ομιλοι της επομενης φασης, σε περιπτωση που την τελευταια αγωνιστικη τα αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα πιθανα και βολικα για τη συγκροτηση ομιλων ισορροπιων για την ουλεμπ επιπλεον...
δλδ σε περιπτωση που περασει η εφες αντι της μιλανο (με νικη του πανιωνιου κ αναμενομενες νικες τσσκα κ ρεαλ), που κερδισει η σιενα, που παραμεινει 2η η ρομα (με ηττα ως κ 8 ποντους) κ που η μακαμπι κερδισει τη 2η θεση (με νικη με 7-25 ποντους), βγαζοντας 1ο τον Ολυμπιακο...

Ολυμπιακος-ρεαλ-ουλκερ-προκομ (πολυ βολικος ομιλος, εκτος αν με επιστροφη γκιριτσεκ γινει πολυ επικινδυνη η ουλκερ)
Μπαρτσελονα-ρομα-παρτιζαν-τσιμπονα
Τσσκα-σιενα-μαλαγα-αλμπα (τι το θελαν να περασουν οι γερμανοι?)
Ταου-μακαμπι-βασιλακοπουλιακος-εφες (οπου ολα μπορουν να συμβουν!)

ασφαλως υπαρχουν κ αλλοι πιθανοι συνδυασμοι, ενω δε μπορει κανεις να παραβλεψει τον παραγοντα τυχη (εντος παρκε κ κληρωτιδας), ομως με τους δεδομενους περιορισμους, η παραπανω συνθεση εχει μαλλον τις πιο πολλες πιθανοτητες.
και βλεποντας τα αποτελεσματα του 3ου ομιλου, οι ισορροπιες φαινεται να ειναι σεβαστες απο ολους...
panagiotisTheDream
Βασικά τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες....Η ομάδα δεν έχει δείξει ποτέ φέτος ότι μπορεί να γυρίσει ένα ματς σαν το χθεσινό και δυστυχώς "βοηθά" και ο κόουτς πολλές φορές σ 'αυτό με τις επιλογές του.

θα συμφωνήσω επίσης και με τον rankin στο παρακάτω...
QUOTE(rankin @ Jan 9 2009, 10:19 ) *
Τέλος, όσο και αν κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζί μου, χθες έλειψε ο Βασιλόπουλος.. Όσο και αν προσπαθούμε να πιέσουμε, χωρίς αυτόν στο παρκέ, δεν μπορούμε να πιέσουμε. Είναι αποδεδειγμένο αυτό και δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο..

lakersdynasty
QUOTE(ergis @ Jan 9 2009, 12:28 ) *
Ολυμπιακος-ρεαλ-ουλκερ-προκομ (πολυ βολικος ομιλος, εκτος αν με επιστροφη γκιριτσεκ γινει πολυ επικινδυνη η ουλκερ)
Μπαρτσελονα-ρομα-παρτιζαν-τσιμπονα
Τσσκα-σιενα-μαλαγα-αλμπα (τι το θελαν να περασουν οι γερμανοι?)
Ταου-μακαμπι-βασιλακοπουλιακος-εφες (οπου ολα μπορουν να συμβουν!)


ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ?

angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

apkat
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 9 2009, 12:59 ) *
ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ?

angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif


Mια βλακεια ενος που εχει 2 ποστ και δεν εχει καταλαβει προφανως το κλιμα του φορουμ..ΔΕν υπαρχει λογος να το παιρνεις στα σοβαρα και να το αναπαραγεις..
ergis
το κλιμα του φορουμ ειναι να χρησιμοποιουν οσοι δεν εχουν απαντησεις, εκφρασεις οπως "βλακεια" κλπ??
απο τον αριθμο των ποστ κρινεται τι?
κ δεν εχει χρησιμοποιηθει πουθενα η εκφραση "γαβρος", "βαζελος" κλπ περιπαιχτικα εδω μεσα?
που σημαινει πως μιλατε τοσοι (ασχετοι πολλοι κ λιγοι σχετικοι) για μπασκετ σαν επιστημονες κ οχι σαν παρεα??
η μηπως καποτε δεν πειραξες εσυ -που δεν λες τι ομαδα εισαι- τους γαβρους φιλους σου για το παλαι ποτε πεναλτι του παπουτσελη?? να συνεχισουμε την κουβεντα ή ξερεις μονο να βριζεις?...

για καποιον που οντως δεν καταλαβε, βασιλακοπουλιακος=η ομαδα του βασιλακοπουλου=παναθηναικος
apkat
QUOTE(ergis @ Jan 9 2009, 13:19 ) *
το κλιμα του φορουμ ειναι να χρησιμοποιουν οσοι δεν εχουν απαντησεις, εκφρασεις οπως "βλακεια" κλπ??
απο τον αριθμο των ποστ κρινεται τι?
κ δεν εχει χρησιμοποιηθει πουθενα η εκφραση "γαβρος", "βαζελος" κλπ περιπαιχτικα εδω μεσα?
που σημαινει πως μιλατε τοσοι (ασχετοι πολλοι κ λιγοι σχετικοι) για μπασκετ σαν επιστημονες κ οχι σαν παρεα??
η μηπως καποτε δεν πειραξες εσυ -που δεν λες τι ομαδα εισαι- τους γαβρους φιλους σου για το παλαι ποτε πεναλτι του παπουτσελη?? να συνεχισουμε την κουβεντα ή ξερεις μονο να βριζεις?...


Να εχω απαντηση σε τι;;Στο αν η εκφραση σου ηταν ευστοχη η οχι;; icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Το κλιμα του φορουμ ειναι να μην εκνευριζεις τους υπολοιπους με τετοιες εκφρασεις..Γενικα οι λεξεις γαυρος βαζελος κλπ αποφευγονται.Ο αριθμος των ποστ εχει να κανει με την εμπειρια που εχεις για αυτο το φορουμ και για το ποσο εχεις καταλαβει τι επιτρεπεται και τι οχι..Το δικο σου ας πουμε ηταν φαουλ..Εγω Ολυμπιακος ειμαι και αν ειχες διαβασει λιγο παραπανω το φορουμ θα το γνωριζες αφου εχω γραψει και εγω λιγες φορες.. rolleyes.gif Διαβασε να δεις αν σου αρεσει ο ττροπος που δουλευει το φορουμ και σε αυτην την περιπτωση θα καταλαβεις και ο ιδιος γιατι ο εκφραση σου ηταν περα για περα αστοχη..! smiley.gif

Υ.Γ:Μην το συνεχισεις γιατι οπως το πας το warn δεν θα αργησει..Φιλικα. tongue.gif
ergis
δεν ηταν ουτε υβριστικη, ουτε προσβλητικη, ουτε επιθετικη εκφραση (οπως καταλαβαινεις πως ηταν η απαντηση σου)...
αν ενοχληθηκε καποιος για την ομαδα του, μπορει να το εκφρασει κ να λυθει το (παραλογα τραβηγμενο) θεμα.
καμια αλλη ιδεα για καταταξη - κληρωση?
apkat
QUOTE(ergis @ Jan 9 2009, 13:40 ) *
δεν ηταν ουτε υβριστικη, ουτε προσβλητικη, ουτε επιθετικη εκφραση (οπως καταλαβαινεις πως ηταν η απαντηση σου)...
αν ενοχληθηκε καποιος για την ομαδα του, μπορει να το εκφρασει κ να λυθει το (παραλογα τραβηγμενο) θεμα.
καμια αλλη ιδεα για καταταξη - κληρωση?


Προσβλητικη και επιθετικη εκφραση για τους Παναθηναικους ειναι και ειναι μια απο τις κλασσικες περιτωσεις που μπορει να ξεκινησει μια ανουσια κοντρα χωρις λογο..Τι θεμα να λυσετε ρε συ Ergis;;Αν η εκφραση ειναι ευστοχη;;Δεν χρειαζεται επιχειρηματολογια..Ασε που θεματα διαιτησιας δεν επιτρεπεονται σε αυτο το τοπικ..Υπαρχει υποφορουμ παρασκηνιακα.Για την κληρωση ξαναγινε η κουβεντα προ ημερων πριν την τελευταια αγωνιστικη ομως εδω..
ergis
QUOTE(apkat @ Jan 9 2009, 13:47 ) *
Προσβλητικη και επιθετικη εκφραση για τους Παναθηναικους ειναι και ειναι μια απο τις κλασσικες περιτωσεις που μπορει να ξεκινησει μια ανουσια κοντρα χωρις λογο..Τι θεμα να λυσετε ρε συ Ergis;;Αν η εκφραση ειναι ευστοχη;;Δεν χρειαζεται επιχειρηματολογια..Ασε που θεματα διαιτησιας δεν επιτρεπεονται σε αυτο το τοπικ..Υπαρχει υποφορουμ παρασκηνιακα.Για την κληρωση ξαναγινε η κουβεντα προ ημερων πριν την τελευταια αγωνιστικη ομως εδω..



οκ... ειδα το λινκ σου κ καταλαβα γιατι στεκεσαι στην αστοχη εκφραση...
κ για να κλεινουμε, αν, χωρις εστω επιχειρηματολογια, καποιος που να τον αφορα εχει προσβληθει, θα του ζητησω συγγνωμη!
dizzy_fingers
O LakersDynasty ήταν ένας που πειράχτηκε, δεν είδα να του ζητάς συγνώμη tongue.gif.


Το ποστ σου ήταν φάουλ, δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις πως από τέτοια μικρά "πειραγματάκια" (σ.σ.: τους φίλους σου τους ξέρεις και τους βλέπεις φάτσα κάρτα όταν κάνεις πλάκα επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης, στο ίντερνετ είναι διαφορετικά τα πράγματα και τουλάχιστον όταν είσαι καινούριος σε μία παρέα και δε γνωρίζει κανείς ακόμα το ύφος και τρόπο γραφής σου καλό είναι να κρατάς τα προσχήματα) μπορεί να ανάψει φωτιά.
Ήδη για 5-6 ποστ συζητάτε για τη συγκεκριμένη κουβέντα.


Καλώς ήρθες κι επίσημα στην παρέα μας, καλά ποστ να έχεις.
Consultant
QUOTE(rankin @ Jan 9 2009, 10:19 ) *
Στις αγωνιστικές επιλογές τώρα, άλλον λέγαμε ότι δεν γουστάρει τα βαριά και δυνατά σέντερ (Ομπράντοβιτς) και τελικά άλλος μας βγήκε οπαδός των "φλώρων"..
-Ο Έρτσεγκ κάνει τον Πρίντεζη να μοιάζει ταύρος σε δύναμη και αναντικατάστατος και πλέον συμφωνώ, καλό θα ήταν να πάει κάπου δανεικός. Το παιδί δεν είναι έτοιμο για αυτό το επίπεδο.
-Επίσης, προσωπικά, τα έχω πει εδώ και καιρό, Ο Βούισιτς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βοηθήσει! Είναι βέβαιο πως θα τον φάμε στη μάπα μέχρι τέλους, αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Γιαννάκης δεν θα πρέπει να ξεπεράσει το "κόλλημα" του με τον αποκαλούμενο "σέντερ-πασέρ-πλέι μέικερ", διότι η ιδιότητα της πάσας για έναν σέντερ είναι καλή και άγια, δεν παύει όμως να είναι υπερτιμημένη και απέναντι σε δυνατά σέντερ καταντά μειονέκτημα, εκτός και αν πιστεύει κανείς πως ο εξαιρετικός Πέκοβιτς, είναι σπουδαίος πασέρ.. Όχι, δεν είναι και κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό! Η δουλειά του σέντερ είναι να βάζει τη μπάλα στο καλάθι, να παίζει άμυνα, να παίρνει ριμπάουντ! Εαν τα κάνει όλα αυτά και βγάζει και καλές πάσες, ακόμα καλύτερα. Όχι όμως να μην κάνει τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνο να βγάζει πάσες! Ο Ολυμπιακός έχει έναν σέντερ-κτήνος, που γεμίζει την ρακέτα και όμως ο Γιαννάκης δεν τον βάζει να παίξει.. Ο Σόφο τρώει σίδερα πλέον. Είναι θηρίο στο κλουβί! Αμόλα τον ρε κόουτς να τους φάει ζωντανούς! Ο παίχτης θέλει να βρει χρόνο συμμετοχής για να βρει και το ρυθμό του. Θέλει να νοιώσει ότι τον εμπιστεύονται.. Ας παίζει πεντάλεπτα ο Βούισιτς και ας πάρει 20λεπτα ο Σόφο επιτέλους! Και αυτό δεν είναι θέμα προσωπικής συμπάθειας στον Σόφο, αλλά θέμα λογικής.. Δε μπορεί να προτιμάς έναν γερασμένο σέντερ που μπορεί μόνο να πασάρει και δεν έχει και σπουδαίο κίνητρο, αντί να ρίχνεις στην μάχη το θηρίο που έχει δίψα για μπάσκετ! Δε γίνεται ρε κόουτς αυτό! Αρκετά πια με τον παλαίμαχο σέντερ! Ο κόσμος απαιτεί να δει τον Σόφο στο παρκέ, και γιατί όχι, το παραδεχόμαστε, θέλουμε να τον δούμε γιατί εκτός των άλλων είναι και το αγαπημένο μας παιδί, και ο κόσμος γουστάρει να βλέπει στο παρκέ τους παίχτες με τους οποίους έχει συναισθηματικό δέσιμο. Αυτό είναι νόμος για όλες τις ομάδες, σε όλα τα σπορ, παγκοσμίως!
-Τέλος, όσο και αν κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζί μου, χθες έλειψε ο Βασιλόπουλος.. Όσο και αν προσπαθούμε να πιέσουμε, χωρίς αυτόν στο παρκέ, δεν μπορούμε να πιέσουμε. Είναι αποδεδειγμένο αυτό και δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο..


Πραγματικα μια απο τις πιο ευστοχες ανυλυσεις που εχω δει ποτε!!!

1)Μη πως ο Γιαννακης ειναι θελει να γινει να γινει Wannabe Obradovic???Πολυ φτηνη απομιμηση του προς το παρων...

2)Και ο Ερτσεγκ και ο Τεοντοσιτς δεν κανουν για αυτο το επιπεδο!Αυτο προς γνωση και συμμορφωση.Δεν νομιζω οτι οι Αγγελοπουλοι κολλανε να δωσουν+ αλλα λεφτα για να διασωσουμε τη χρονια..Χρειαζομαστε ενα βαρβατο τεσσαρι και ενα πλει μεικερ επιπεδου Μπλακνει.Και για να μην ξεχνιομαστε κιολας υπαρχει και αυτη η ενναλακτικη:

ΧΑΛΠΕΡΙΝ+ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ = ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΙΜΕΚΕΙΡ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ

3)Για τον Βουισιτς Ρανκιν μου δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα...Ο Βουισιτς πλεον ειναι ενας Σεντερ των 10 λεπτων για ομαδες που θελουν να παρουν την Ευρωλιγκα!Με τιποτα παραπανω!!!Ακομα ακομα και 0 λεπτα αν ο Σοφο και ο Μπουρου εχουν υψηλη αποδοση.Δεν γινεται το μειονεκτημα μας να το χρησιμοποιουμε ως......wannabe πλεονεκτημα.

4)Δυστυχως στο θεμα του Σοφο γινοντε χοντρα λαθη!Τεραστια...Εχω αρχισει να ανησυχω παρα πολυ..Αυτο το παραμυθι οτι χρησιμοποιειτε ο Βουισιτς για να αποκτησει φορμα απο πιο ανεκδοτο ειναι;

Aν ο Βουισιτς,ο MVP,ο παιχταρας, ''το μυαλο'',ο ''ασσιστ machine'' θελει χρονο για να βρει τον ευατο του,ποσο παραπανω χρονο θελει ο Σοφοκλης που εχει να παιξει 2 χρονια μπασκετ,που εχει χαμηλο μπασκετικο iq και που ειναι καθαρα παιχτης ψυχολογιας;

Εγω δεν εμπιστευομαι τον Γιαννακη..Ποτε δεν του αρεσε ο Σοφο+δεν ηθελε να τον παρει ουτε στην Εθνικη..Αυτον που δεν εμπιστευομαι πιο πολυ ειναι ο Μανουσελης ο οποιος εχει γνωστο ιστορικο τσακωμων με τον Σοφο.Εχουν τις χειροτερες σχεσεις +πιστευω οτι υπαρχει συνδεση ολων αυτων.Αλλωστε ο Μανουσελης πρεπει να ειναι ο ''χρονομετρης'' των αλλαγων του Γιαννακη..Χοχο

Καημενε Σοφο...Αντι για να παιζει 20 λεπτα,να βαζει 15 ποντους μ.ο. για πλακα και να εχει φτιαξει ψυχολογια νικητη τον εχουν πεταξει στην ακρη του παγκου...τιμωρια...μεχρι να χασει αλλα 40 κιλα και να ....φαει + μια παστα δωρο!!!

spysta
QUOTE(Consultant @ Jan 9 2009, 13:05 ) *
2)Και ο Ερτσεγκ και ο Τεοντοσιτς δεν κανουν για αυτο το επιπεδο!Αυτο προς γνωση και συμμορφωση.Δεν νομιζω οτι οι Αγγελοπουλοι κολλανε να δωσουν+ αλλα λεφτα για να διασωσουμε τη χρονια..Χρειαζομαστε ενα βαρβατο τεσσαρι και ενα πλει μεικερ επιπεδου Μπλακνει.Και για να μην ξεχνιομαστε κιολας υπαρχει και αυτη η ενναλακτικη:

ΧΑΛΠΕΡΙΝ+ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ = ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΙΜΕΚΕΙΡ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ


Aν ο Βουισιτς,ο MVP,ο παιχταρας, ''το μυαλο'',ο ''ασσιστ machine'' θελει χρονο για να βρει τον ευατο του,ποσο παραπανω χρονο θελει ο Σοφοκλης που εχει να παιξει 2 χρονια μπασκετ,που εχει χαμηλο μπασκετικο iq και που ειναι καθαρα παιχτης ψυχολογιας;

Εγω δεν εμπιστευομαι τον Γιαννακη..Ποτε δεν του αρεσε ο Σοφο+δεν ηθελε να τον παρει ουτε στην Εθνικη..Αυτον που δεν εμπιστευομαι πιο πολυ ειναι ο Μανουσελης ο οποιος εχει γνωστο ιστορικο τσακωμων με τον Σοφο.Εχουν τις χειροτερες σχεσεις +πιστευω οτι υπαρχει συνδεση ολων αυτων.Αλλωστε ο Μανουσελης πρεπει να ειναι ο ''χρονομετρης'' των αλλαγων του Γιαννακη..Χοχο

Καημενε Σοφο...Αντι για να παιζει 20 λεπτα,να βαζει 15 ποντους μ.ο. για πλακα και να εχει φτιαξει ψυχολογια νικητη τον εχουν πεταξει στην ακρη του παγκου...τιμωρια...μεχρι να χασει αλλα 40 κιλα και να ....φαει + μια παστα δωρο!!!


Για τον Ερτσεγκ ειμαι και γω πλεον σιγουρος οτι για φετος ΔΕΝ μπορει να προσφερει ... εχει ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ και καλα σωματικα προσοντα αλλα του λειπει σε μεγαλο βαθμο το τσαγανο και το θαρρος .. παιζει φοβισμενα και αντιπαλοι τυπου Χαισλιπ Φαιζερ Λαβρινοβιτς Μασευ Σμοντις Μορις Τσαρτσαρης Φωτσης Χατσον κτλ θα του κανουν πλακα .. ΠΡΕΠΕΙ να παρουμε ΒΑΡΒΑΤΟ 4αρι και να δοθει ο μικρος δανεικος .. αλλα ΒΑΡΒΑΤΟ 4αρι ΤΩΡΑ δεν βρισκεις . Αν ημασταν σε περσινες εποχες δεν θα ειχα προβλημα να μεινει ο Σερβος . αλλα φετος με το μεγαλυτερο μπατζετ και με τις περισσοτερες πιθανοτητες απο ποτε για καποια κουπα προτιμω ενα παικτη σιγουρο για το τελευταιο 4-5μηνο.Επιλογες απο Ευρωπη δεν υπαρχουν καλες + του οτι πρεπει να ειναι κοινοτικος .. εκτος κι αν πας και δωσεις 2-3 μυρια στη Ρεαλ και παρεις τον Μασευ.

Για τον Μιλος δεν ειμαι σιγουρος .. εχει βελτιωθει σε ορισμενα σημεια αλλα φαινεται να μπλοκαρει στα δυσκολα

###### Χαλπεριν στο 1 ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασθει .. παικτης με τοσο καλη πασα ,master στο πικ εν ρολ με καλο σουτ και ηρεμια ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να μην μπορει να δωσει 10 λεπτα ποιτικης συμμετοχης το 1 .. εξαλλου και στην Εθνικη του επαιζε πολλες φορες στο 1 ########

ο Σοφο οντως χρειαζεται περισσοτερο χρονο συμμετοχης .. οπως και ο Βουισιτς .. ειδικα ομως ο Σοφο που απεχει εδω και καιρο

Θελω να πιστευω cons οτι εισαι υπερβολικος σ αυτα που αναφερεις για Γιαννακη Μανουσελη Σοφο .. το ευχομαι να εισαι υπερβολικος rolleyes.gif



BTW --> ΑΣΧΕΤΟ .. αλλα θεωρω οτι Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΖΗΣΗΣ
Consultant
QUOTE(spysta @ Jan 9 2009, 15:34 ) *
###### Χαλπεριν στο 1 ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασθει .. παικτης με τοσο καλη πασα ,master στο πικ εν ρολ με καλο σουτ και ηρεμια ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να μην μπορει να δωσει 10 λεπτα ποιτικης συμμετοχης το 1 .. εξαλλου και στην Εθνικη του επαιζε πολλες φορες στο 1 ########

ο Σοφο οντως χρειαζεται περισσοτερο χρονο συμμετοχης .. οπως και ο Βουισιτς .. ειδικα ομως ο Σοφο που απεχει εδω και καιρο

Θελω να πιστευω cons οτι εισαι υπερβολικος σ αυτα που αναφερεις για Γιαννακη Μανουσελη Σοφο .. το ευχομαι να εισαι υπερβολικος rolleyes.gif

Eιπαμε,ειναι φαουλ να εχεις τον Χαλπεριν + να παιζεις με βασικο πλει μεικερ τον Τεοντοσιτς.Πρεπει καποιος να παρει την αποφαση+να δωσει την αγουσα στον Τεοντοσιτς...Χαλπεριν στον ασσο και ξερο (ληγμενο) ψωμι!!!

Κοιταξε να δεις,οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.Δεν ειναι καθολου τυχαιο που ο Σοφο εχει γινει αχρηστος ενω θα επρεπε να ειναι μεσα στους καλυτερους παιχτες της Ευρωλιγκα.

Να σου θυμισω οτι ο Γιαννακης το 2006 επεμενε να παρει τον Μαυροκεφαλιδη αντι του Σοφο παροτι ολη η φιλαθλη Ελλαδα ειχε ξετρελαθει με τον Σοφο.Βγηκανε δελτια τυπου οτι ο Σοφοκλης αντιμετωπιζει προβλημα τραυματισμου για να μπορεσει ο Γιαννακης να μην τον παρει στην αποστολη της Σαιταμα.Ολα αυτα αλλαξαν στο τελευταιο φιλικο με τη Γαλλια στο τουρνουα Ακροπολης που ο Σοφο εβγαλε ματια και εβαλε 12 ποντους σε 5 λεπτα..Τοτε ο Γιαννακης δεν μπορουσε να κανει τιποτα..Θα τον περνανε με τις πετρες αμα επαιρνει τον Μαυροκεφαλιδη.Παρολα αυτα τον πηρε τον Μαυροκεφαλιδη στα φιλικα στην Κινα.Περιμενε να κανει μια μεγαλη εμφανιση στα φιλικα για να δικαιολογησει την αποφαση του να τον παρει στη θεση του Σοφο..Και να μην ξεχναμε οτι τον Σοφο δεν τον εβαζε καθολου στη Σαιταμα.Ωσπου τον εβαλε με την Τουρκια και εβγαλε ματια..Bottom line,o Γιαννακης δεν τον παει σαν στυλ παιχτη.Period

Για τον Μανουσελη δεν εχω να πω πολλα.Τον Σοφο τον εδιωξε απο την Εθνικη Εφηβων..Μαλλον εφταιγε ο Σοφο αλλα αυτο δεν αλλαζει τα δεδομενα,δεν αλλαζει το οτι δεν μιλαγανε καθολου και ειχαν ριξει μαυρη πετρα μεχρι να ερθει ο Μανουσελης στον Ολυμπιακο.
rankin
Ποιος φταίει; ο Γιαννάκης, ο Σόφο ή Μανουσέλης; Δεν μας νοιάζει! Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξει ο Σόφο. τελεία και παύλα. Είναι λαϊκή απαίτηση!
Ginobili
Είναι δυνατόν οι φίλαθλοι της ομάδας με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρώπη,να παραπονιούνται για το υλικό που έχουν,και να ζητάνε 4άρι και άσσο? Ο Γκέρσον αν είχε το υλικό που έχει τώρα ο Ολυμπιακός,θα έκανε θαύματα(όπως έχει ξανακάνει).Με Σόφο,Βούισιτς,Μπουρούση,Πρίντεζη και Βασιλόπουλο...κανένα 4άρι δεν χρειάζεστε.Έλεος δηλαδή....τι να πουν και οι άλλες οι ομάδες που έχουν υποτριπλάσιο μπάτζετ???? Βουλιμία και νεοπλουτισμό μου δείχνουν αυτά. Δεν είναι έτσι το μπάσκετ...Να παίρνω τους καλύτερους και ακριβότερους παίκτες σε όλες τις θέσεις.
Τα ίδια και εμείς....έχουμε υπερδιπλάσιο μπάτζετ από την Σιένα...και κάποιοι χαιρόμαστε,που παλέψαμε τον αγώνα ως το τέλος... icon_drunk.gif Δώσαμε τόσα λεφτά στον Νίκολας...να βάζει κανά τρίποντο....και ο Καραρέτο(δεν τον είχα ξανακούσει)..μας έκλεισε το σπίτι....
Οι προπονητές πρέπει να βρουν την άκρη.Αυτοί είναι υπεύθυνοι.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Υπομονηηηηηηηηηηηη....................

Στο θεμα του Βουισιτς καλο θα ειναι να υπολογιστει και η πιθανοτητα
να εχει ορο στο συμβολαιο του να παιζει πανω απο 20 λεπτα.

Το καλοκαιρι καλο θα ειναι
Γιαννακης, Τεοντοσιτς,Γκριρ,Τζος,Ερτσεγκ και Βουισιτς να μας κουνησουν το μαντηλι.

Αν και εγω θα ηθελα να φυγει τωρα αμεσως ο Γιαννακης
και να παρουμε τον προπονητη της εθνικης Ισπανιας.
Δεν εχει να δωσει κατι παραπανω ο Γιαννακης.
Ας παρουμε τον Ισπανο να τρεξει λιγο η ομαδα τουλαχιστον.

Να δωσουμε δανεικους Ερτσεγκ και Τεοντοσιτς και να παρουμε 2 ετοιμους παιχτες.
Παιχτες που μπορουν να βοηθησουν υπαρχουν.
ironman
ακομη και τωρα εγω πιστευω οτι υπαρχουν παικτες ειδικα στη θεση 4 που μπορουν να αντικαταστησουν τον ερτσεγκ και να μας ανεβσαουν ενα επιπεδο. το καλοκαιρι φωναζαμε οτι δε γινεται να χουμε σε ολες τις θεσεις απο εναν τουλαχιστον εμπειρο παικτη και στο 4 να χουμε τον ασταθη πριντεζη και το ταλεντο αλλα μεχρι προτινος αγνωστο ερτσεγκ.

στη ρωσια υπαρχουν παικτες που αν πληρωσουν οι αγγελο ερχονται, βλεπε λαβρινοβιτς,ναχμπαρ ακομη και ο μπατιστα θα βοηθουσε αν και ειναι περισσοτερο 5αρι. για να μην πω για τον ραντενοβιτς που αν πεσει το παραδακι στο κυριακου ερχεται με τα ποδια απο την κυψελη.

επισης ξεχασα τον γιανκουνας ο οποιος κανει πραματα και θαυματα με τη ζαλγκιρις και στην κατασταση που ναι τωρα η ζαλγκιρις τον δινει οσο οσο
Mamuwalde
συνεχίζω και στο νέο έτος το έργο του συνήγορου [του διαβόλου] ...

περί ψηλών πχ. μήπως παρατηρήσατε ότι το πρόβλημα ήταν τα ριμπάουντ και όχι η επίθεση ? τα ποσοστά μας τα είδατε ? το τραγικό είναι που χάσαμε με αυτά τα ποσοστά . το να έμπαινε ο σοφο θα έλυνε το αμυντικό πρόβλημα ? ή θα φάζαμε άλλος 20 πόντους για να κερδίσουμε ?

κι εγώ θέλω να παίζει παραπάνω ο σόφο αλλά μόλις πριν 8-9 μήνες έλεγε ο περισσότερος κόσμος ευτυχώς που ήρθε ο γιαννάκης μήπως και τον αναστήσει [γιατί ο γκέρσον τον είχε αποκάψει] . τώρα έχουμε βρει ότι το τεχνικό τιμ τον έχει στη μπούκα ... μάλιστα ... το ότι επί των ημερών του συγκεκριμένου τιμ ο σοφο ξανάγινε μπασκετμπολίστας δεν πάιζει κάποιο ρόλο να φανταστώ ?

για τον τεόντοσιτς θα συνεχίσω την κόντρα . θα είναι έγκλημα να τον περιθωριοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο [είτε με λιγότερα αγωνιστικά λεπτά είτε με δανεισμό [!!!!!!] που έχει γραφτεί, κλπ ,κλπ] . ξεχνάτε ποιος έβγαζε τα κάστανα από τη φωτιά πέρσι στα πλέυοφ ? και χωρίς το μεγάλο Τεο αλλά τον μπλάκνεϋ ... όσο για το χαλπερίν αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να του δίνουμε περισσότερες προσπάθειες κι όχι να τον κάνουμε άσσο . κι έχει και τα άντερα για παντός τύπου ματς , θυμηθείτε και το ντερμπι με τον παο .

επίσης το θέμα περί ριμπάουντ : δεν είχε γίνει πολύ παλιά εκείνο το ματς που θα κερδίζαμε πρωτάθλημα , εάν κάποιος είχε κατεβάσει εκείνο το ριμπάουντ και δεν το έβαζε ο τσαρτσαρής . όπως τότε δε σιχτηρίσαμε τον μπουρούση πχ έτσι και τώρα νομίζω ότι το ζήτημα είνια ομαδικό και όχι θέμα απλά προσώπων . το ότι ο ερτσέγκ δεν είναι έτοιμος για τέτοιο επίπεδο είναι γνωστό αλλά δεν μπορεί να μας φταίει αυτός . το ζήτημα είναι καθαρά ομαδικής δουλειάς . το να μην είσαι πρώτος στις ασίστ μπορείς να πρωταγωνιστήσεις. το να μην εχεις τα καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα δεν είναι απαγορευτικό για να πάρεις τίτλο αλλά χωρίς να κατεβάζεις ριμπάουντ , να βάζεις βολές κλπ. δεν έχεις καμία τύχη απολύτως ...

δε μου άρεσε η άμυνά μας προφανώς , αλλά πιστεύω ότι ήταν πολύ ειδικών συνθηκών το χθεσινό . και σε μια έδρα που χάνει μια φορά το χρόνο . από τη στιγμή που επιθετικά αρχίζουμε να ρολάρουμε [επαναλαμβάνω δείτε τα ποσοστά μας] έχουμε κάνει ένα βήμα συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες . όταν θα έχουμε και πλήρη την ομάδα , με τον κομβικό για την αμυντική λειτουργία βασιλόπουλο και τον μπουρούση σε φουλ ρυθμούς θα είμαστε καλύτεροι και στην άμυνα .

και τέλος είναι σίγουρο ότι λόγω πολλών πρωταγωνιστών δεν μπορούμε να περιμένουμε σε κάθε ματς και τους 6-7 πρωτοκλασσάτους να βάζουνε 15 πόντους . λίγη λογική . χώρια που θέλετε να έχουμε 9-10 πενταδάτους στην ομάδα . αν είναι δυνατόν rolleyes.gif . η χρυσή λέξη για τις πρωταθλήτριες ομάδες είναι ισορροπία . δεν την έχουμε ακόμα αλλά με τις ιδέες που ρίχνετε δε το βλέπω και πολύ πιθανό tongue.gif

άντε και καλή μας χρονιά biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.