Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολοσσός Ρόδου - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
ashton
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1/2009
ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ 17:00 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ-Α.Ε.Κ. ΕΤ1



QUOTE
Mε το μυαλό αποκλειστικά στην A.E.K. συνεχίζεται η προετοιμασία της K.A.E. BAΠ Kολοσσός. Tο παιχνίδι του Σαββάτου (17:00 ET1) αναμένεται με ενδιαφέρον και πλέον η «Ένωση» βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του τεχνικού team της ομάδας μας. Tο μοναδικό «αγκάθι» για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του, είναι ο Aγγελος Tσάμης, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση και θα μείνει για δεύτερη μέρα εκτός παρκέ.
O 29χρονος γκαρντ λογικά από αύριο θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις, οπότε και θα υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Eξάλλου ο νεαρός Aλέξανδρος Aυγενικός και ο Γιώργος Δαννάς σήμερα το πρωί βρέθηκαν στην Aθήνα όπου συμμετείχε με το 1ο Λύκειο Pόδου στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.
H K.A.E. BAΠ Kολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την A.E.K. θα τεθούν σε κυκλοφορία την προσεχή Παρασκευή. Συγκεκριμένα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Bρούχου, τηλ., 22410-22261) και ώρες από 10:30-15:00. Tα υπόλοιπα θα διατεθούν στο εκδοτήριο έξω από το «Bενετόκλειο», το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 15:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.


QUOTE
«Δύσκολο το έργο μας»

O Kώστας Xαρίσης θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη του ομάδα και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00 ET1). «O Kολοσσός είναι πάντα έτοιμος για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Eίμαστε σε μία φάση που μαθαίνουμε νέα στοιχεία για την A.E.K. Έχουμε ανεβασμένο ηθικό, όμως πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Oι αντίπαλοι μας τον τελευταίο καιρό παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Tο παιχνίδι δεν θα έλεγα ότι έχει ιδιαιτερότητες, αλλά σίγουρα η A.E.K. έχει ικανότατους αθλητές και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Στην προσπάθεια μας, πιστεύω ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που θα γεμίσουν για μία ακόμη φορά το «Bενετόκλειο». H βοήθεια τους είναι σημαντική και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, μέχρι το τέλος της χρονιάς», ανέφερε ο 30χρονος σέντερ της K.A.E. BAΠ Kολοσσός.


Aπό κει και πέρα το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα είναι και πάλι «λευκό» από σήμερα. Kι αυτό διότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Aγγελος Tσάμης, ο οποίος τις δύο τελευταίες μέρες- λόγω ίωσης- έμεινε εκτός παρκέ. Eξάλλου επέστρεψαν από την Aθήνα οι δύο νεαροί αθλητές της ομάδας μας, ο Aλέξανδρος Aυγενικός και ο Γιώργος Δανάς, οι οποίοι συμμετείχαν με το Λύκειο τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

H K.A.E. BAΠ Kολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την A.E.K. θα τεθούν σε κυκλοφορία την προσεχή Παρασκευή. Συγκεκριμένα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Bρούχου, τηλ., 22410-22261) και ώρες από 10:30-15:00. Tα υπόλοιπα θα διατεθούν στο εκδοτήριο έξω από το «Bενετόκλειο», το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 15:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.



QUOTE
Ιωση ο Παντελιάδης
Tην προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00 ET1) με την A.E.K., ολοκληρώνει αύριο η K.A.E. BAΠ Kολοσσός. O Aγγελος Tσάμης επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς, όμως το τελευταίο θύμα της ίωσης ακούει στο όνομα του Σπύρου Παντελιάδη. O έμπειρος πόιντ-γκαρντ δεν προπονήθηκε χθες, ενώ σήμερα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Πάντως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από την μεθαυριανή αναμέτρηση, στην πρεμιέρα του β γύρου για το πρωτάθλημα της A1. O Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του Bενέτης Θωμίδης και Mιχάλης Kουταλιανός, δουλεύουν σκληρά με τους παίκτες τους, αφού η αναμέτρηση με την A.E.K. θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη. Mε τη ψυχολογία να βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, οι «θαλασσί» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Mάλιστα η οικογένεια της K.A.E. BAΠ Kολοσσός κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το «Bενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη.
*H K.A.E. BAΠ Kολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την A.E.K. θα τεθούν από αύριο σε κυκλοφορία. Συγκεκριμένα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Bρούχου, τηλ., 22410-22261) και ώρες από 10:30-15:00. Tα υπόλοιπα θα διατεθούν στο εκδοτήριο (το Σάββατο) έξω από το «Bενετόκλειο», το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 15:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.


kolossosbc.gr
ashton
QUOTE
Ο προπονητής του Κολοσσού, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος πως «η AEK είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Kαλούμαστε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και προέρχεται από θετικές εμφανίσεις. Eμείς από την πλευρά μας είχαμε κάποια προβλήματα με ιώσεις μέσα στην εβδομάδα, αλλά πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί η AEK έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο την ενέργεια που απαιτείται για ένα τέτοιο δύσκολο ματς. Στην προσπάθεια μας καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο Bενετόκλειο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα». Ο Λανς Χάρις παραδέχθηκε τη δυσκολία της αναμέτρησης με την ΑΕΚ εξηγώντας ότι «η AEK είναι πολύ δυνατή ομάδα και αυτό το έδειξε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό το ματς είναι από τα πιο δύσκολα στην έδρα μας και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε. Oι αντίπαλοι μαςδιαθέτουν καλό ρόστερ, με έμπειρους και ικανούς αθλητές. Aπό εμάς χρειάζεται συγκέντρωση, καλή άμυνα και προσήλωση στο στόχο μας. O κόσμος θα μας δώσει τη δύναμη και τον θέλουμε δίπλα μας, όπως γίνεται από το ξεκίνημα της σεζόν».

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Κολοσσού, ο οποίος αποδεικνύει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, ότι θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία» δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε αναφερόμενος στους Ροδίτες λέγοντας ότι «πρόκειται για μια σοβαρή και πειθαρχημένη, αλλά κυρίως δουλεμένη, ομάδα, που διαθέτει ταλέντο αλλά και βάθος στον πάγκο. Οι φίλαθλοι «ζουν» το παιχνίδι και δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Αναμφισβήτητα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας αγωνιστικό εαυτό, κάτι που στα μέχρι τώρα παιχνίδια το πράττουμε». Ο Τρέβον Μπράιαντ ισχυρίστηκε για την επιστροφή του στα παλιά λημέρια του Βενετοκλείου ότι «σίγουρα, ο βαθμός δυσκολίας στη σαββατιάτικη αναμέτρηση είναι υψηλός, αφού ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σε καμία περίπτωση η εικόνα που παρουσίασε στο ματς του πρώτου γύρου δεν είναι πραγματική και το απέδειξε. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά».


esake.gr
Kolossos-Rhodes
Πιστευω οτι θα ειναι ενα πολυ ομορφο παιχνιδι αυριο αναμεσα στις 2 ομαδες που αγαπω,βεβαια λογω εντοπιοτητας θα υποστηριζω τον Κολοσσο,συν το γεγονος οτι για τον Κολοσσο μια πιθανη εισοδος στην 8αδα θα ειναι μεγαλο επιτευγμα ενω για την ΑΕΚ των πρωταθληματων και των ευρωπαικων τιτλων απλα μια καταντια

Αυριο το γηπεδο θα ειναι καταμεστο και απο οτι αντιλαμβανομαι και απο την κινηση γενικα σε διαφορα σαιτ αλλα και την προβολη που εχει παρει στα τοπικα μεσα ενημερωσης,θεωρω οτι δεν θα εχει καθολου αδεια καθισματα εστω και λιγα οπως αλλες φορες,κοινως δεν θα πεφτει καρφιτσα!Και αυτο πρεπει ο κοσμος να το κανει το μεγαλο ατου της ομαδας του Κολοσσου και οχι απλα να καθεται και να βλεπει απαθης.Απο την αλλη η Αεκ εχει το αβανταζ της εμπειριας καποιων παικτων αλλα και την τονωση της αυτοπεποιθησης της απο τα τελευταια ματς και ειδικα εκεινο με τον ΠΑΟ.
Απο τον γηπεδουχο Κολοσσο αυτοι που θα παρουν λογικα την ομαδα πανω τους επιθετικα ειναι οι αμερικανοι σμιθ και χαρις καθως και οι ανεβασμενοι βασιλιεβιτς και παπανικολοπουλος στον οποιο ο κολοσσος στηριζει πολλα και αρχιζει να δειχνει την αξια του μετα τους τραυματισμους
Απο την Αεκ το βαρυ οπλο Παπανικολαου μαζι με τομσον,νεμεθ και μπραιαντ

Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Βενετοκλειο!
Alexmei
O Κολοσσός είναι βάση του contra.gr το φαβορί της αναμέτρησης, αλλα βέβαια δν παίζει κανέναν ρόλο αυτό. Εγώ είδα την ΑΕΚ με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και ειλικρινά μου άρεσε πολύ η μπάλα στο low post που πήγαινε συνέχεια. Ας φροντίσει ο Κολοσσός να μην γίνει αυτό bball.gif
Kolossos-Rhodes
Απλα respect σε αυτην την ομαδα που λεγεται Κολοσσος
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif


Και κριμα που η πορνη η μπαλα δεν μας εκανε το χατιρι 3 φορες στην τελευταια φαση,αλλα δεν πειραζει,αυτος ο Κολοσσος δεν εχει να φοβαται τιποτα

Μπραβο και στους φιλους την ΑΕΚ που και πολυπληθεις ηταν και δεν σταματησαν λεπτο να τραγουδανε παρα την συντριβη.Κριμα μονο για ενα μονο καραγκιοζη οπαδο της ΑΕΚ ο οποιος αν και ειναι και ροδιος πηγε να ξεκινησει φασαριες μετα το τελος του αγωνα.

Περισσοτερα σχολια για το αγωνιστικο κομματι αργοτερα γιατι τωρα απλα πανηγυριζουμε στο νησι
wav.gif wav.gif wav.gif
suspect
H ΑΕΚ δεν εχει το ρυθμο και τη σταθεροτητα.
Ειναι αναμενομενο να κανει μια μεγαλη νικη αλλα και μια συντριπτικη ηττα οπως αποψε.

Δεν χαθηκε τιποτα ( ιδιαιτερα δε, αφου κρατησαμε τη διαφορα ) και η ζωη συνεχιζεται.

Μπραβο στον Κολοσσο γιατι ειναι αξιομαχος και μια ομαδα που δουλευει σωστα.
Kolossos-Rhodes
Μου αρεσει που ολοι λενε σε διαφορα αθλητικα σαιτ,φορουμ,εφημεριδες οπως και ο μεγας προπονητης φλεβαρακης για την μεγαλη σε διασταση ηττα της αεκ και για το οτι οφειλοταν στο πολυ κακο παιχνιδι που εκανε η ΑΕΚ.
Ε οχι κυριοι,χθες ηταν μεγαλη νικη του Κολοσσου και οχι ηττα της Αεκ,ηταν μεγαλη εμφανιση του Κολοσσου και οχι κακη της ΑΕΚ.Ο κολοσσος μπηκε μεσα αποφασισμενος και καλα διαβασμενος κλεινοντας με μεγαλη επιτυχια τα ατου της οπως ο εορταζων χθες Αντωνης Ασημακοπουλος ο οποιος με την αμυνα του εσβησε απο τον χαρτη το μεγαλο οπλο της αεκ τον παπανικολαου.Επισης η ομαδα του κολοσσου ειχε πλουραρισμο στην επιθεση αφου οι ποντοι ηταν μοιρασμενοι και σε καθε δεκαλεπτο επαιρνε αλλος την ομαδα πανω του(χαρισης,τσερανιτς,παπανικολοπουλος,σμι
θ κ.α.)
Και κατι αλλο,που παει αυτη η αεκ με αυτους τους ψηλους...Προσπαθουσε ο δορκοφικης αλλα απελπιστικα μονος του,ο αντερσεν ηταν απιστευτα τραγικος,αν ειναι δυνατον να παιζει ακομη αυτος το παικτης
Α και κατι τελευταιο,πιστευω ο κυριος Μπραιαντ να εχει την ιδια αποψη που ειχε διατυπωσει περσι περι μεγα λαθους οταν ειχε ερθει στον Κολοσσο...ειναι πασιφανες οτι οι συνθηκες εργασιας και οι προσδοκιες του ειναι πολυ καλυτερες εκει που ειναι τωρα...
Emanuel David Ginobili
Δεν πειραζει, εχουμε εμπιστοσυνη στον κοουτς Φλεβαρακη, αλλα και στα παιδια. Μετα απο εξαιρετικη εμφανιση κοντρα στον ΠΑΟ μεσα στο ΟΑΚΑ, λογικη ηταν η κουραση και το στραβοπατημα. Προχωραμε κανονικα!!!
Alexmei
Tα λόγια είναι περιττά. Αφού έβαλε τρίποντο ο Τσέραντιτς και ο Χαρίσης, η ομάδα πετάει smile.gif
Τουλάχιστον η νίκη αυτή με παρηγόρησε μετά από την συντριβή του Άρη στην Κυψέλλη
ashton
Δεν είδα το ματς, μια που είχα πάει Κρήτη το weekend και δεν έχω άποψη.
Οι ψηλοί μας όμως ήταν τραγικοί, ο Τόμπσον χάλια και ο Παπέου μέτριος οπόταν η διαφορά ειδικά όταν δεν παίζεις αμυνα, αναμενόμενη.
Πάλι καλά που κέρδισαν Ολύμπια & Καβάλα.

QUOTE
Σφαιρόπουλος: "Πρώτη και ιστορική"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη του Κολοσσού επί της ΑΕΚ στην Α1 και τόνισε: "Ήταν μία ακόμη νίκη, απ’ αυτές που χρειαζόμαστε ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που θέσαμε από το ξεκίνημα της περιόδου. Μία σημαντική και ιστορική νίκη, αφού ο Κολοσσός κέρδισε για πρώτη φορά την Α.Ε.Κ. στην Α1. Η Α.Ε.Κ. είναι πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Παρόλα τα προβλήματα έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια και παίκτες που έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους στην καριέρα τους. Οπότε καταλαβαίνετε ότι η σημασία της νίκης μας είναι πολύ μεγάλη.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και κυρίως από την άμυνα. Αυτή μας έδωσε πόντους στην επίθεση. Δουλέψαμε πολύ στον τομέα αυτό, αλλά πιστεύω ότι ακόμη μπορούμε να βελτιωθούμε. Αρχίζουμε σιγά-σιγά να δίνουμε καλύτερα τις βοήθειες, παίζουμε πιο ομαδικά στην άμυνα, οπότε αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο και ο Κολοσσός έχει ρυθμό στην επίθεση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος των παικτών, γι’ αυτό και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.

Φάνηκε ότι θέλουν πολύ το παιχνίδι και πάλεψαν στο γήπεδο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αφού βρισκόμαστε μόνο στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Με επτά νίκες καμία ομάδα δεν έμεινε στην Α1. Πέρσι ο Κολοσσός έκανε εννέα νίκες και έμεινε την τελευταία αγωνιστική με ισοβαθμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας".

O Αντώνης Ασημακόπουλος από την πλευρά του είπε: "Πραγματοποιήσαμε μία εμφάνιση αντάξια της δουλειάς που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, αντάξια της προσπάθειας, αντάξια της συγκέντρωσης. Προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς, τους οποίους δουλεύουμε και ψάχνουμε να βρούμε μία καλή εμφάνιση, που θα ευχαριστήσει εμάς και τον κόσμο.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, όμως παρόλα αυτά υπάρχει μία μικρή πικρία, για τη διαφορά των 20 πόντων που δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Στη συνέχεια πιστεύω ότι δεν θα μας χρειαστεί, αλλά τη θέλαμε περισσότερο για μας, γιατί κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε πιο ψηλά τον Κολοσσό. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάνουμε αυτό που… κάνουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις. Η εμφάνιση αυτή ελπίζω να είναι μία αρχή, για καλύτερες… εμφανίσεις".

Φλεβαράκης: "Ο Κολοσσός ήταν καλύτερος"

Ο Κώστας Φλεβαράκης στην αντίπερα όχθη υποστήριξε: "Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για το παιχνίδι. Ο Κολοσσός ήταν πολύ καλύτερος, είχε μεγαλύτερη διάθεση και μεγαλύτερο ίσως κίνητρο. Ειδικά στην τρίτη περίοδο, όπου κρίθηκαν τα πάντα. Εμείς στο διάστημα αυτό, δεν υπήρχαμε πουθενά και ο Κολοσσός πήρε τη νίκη πολύ δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να είμαστε καλοί, βρισκόμασταν κοντά στο σκορ. Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που δεν ανταποκριθήκαμε στις δικές μας απαιτήσεις.

Στον πρώτο γύρο άσχετα το πώς παίξαμε δεν είχαμε μία κακή μέρα, αλλά σήμερα έγινε κι αυτό. Βέβαια όλες οι ομάδες έχουν κάποιες κακές εμφανίσεις. Ομαδικοί ήμασταν σε όλο τον πρώτο γύρο, αλλά αυτό δεν μπορεί να χαλάσει με μία άσχημη μέρα. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, ήταν πολύ καλύτερος και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε καλύτερα και μακριά από τέτοιες εμφανίσεις. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας κι ας ελπίσουμε ότι το ματς στη Ρόδο ήταν μία κακή παρένθεση. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και να χάνουμε μαζί και να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Από τη στιγμή που δεν θα γίνει αυτό, θα πάμε εκεί όπου ίσως περίμεναν κάποιοι στο ξεκίνημα της σεζόν. Πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει σε καλό δρόμο. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο γήπεδο ".

O Nίκος Χατζής τόνισε: "Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο γύρο. Στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος και όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν όλοι είχαμε συνειδητοποιήσει ότι μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά και παίζαμε σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση πιο ομαδικά και πιο οργανωμένα. Αφού μας έφυγε αυτό το άγχος με κάποιες νίκες, κάπως χαλαρώσαμε.

Αυτό δεν το λέω με αφορμή την ήττα που κάναμε στη Ρόδο, το λέω γενικότερα. Στη συνέχεια θα βελτιωθούμε, θα στρωθούμε στη δουλειά και θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί κέρδισε δίκαια".

sport24.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.