Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ταού - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Prague 2006
dizzy_fingers
Εδώ θα γράφουμε ό,τι αφορά την Ταού, από συνεντεύξεις παιχτών και προπονητών, μέχρι τραυματισμούς και αποτελέσματα...και θα συζητάμε γενικά για την ομάδα.

Ήττα λοιπόν, όχι μόνο για την αντίπαλό της, Μακάμπι, στο πρωτάθλημα, αλλά και για την Ταού, από την Ricoh Manresa με 104-92 και έχασαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Οι σκόρερ:
Ricoh Manresa: Oliver (25), Laviña (13), White (28), Ricci (8), Maravic (8), Rafa Martinez (10), Bader (6), Llull (3), Diego Sanchez (3).

Ceramic TAU: Scola (20), Prigioni (12), Hansen (18), Splitter (12), Jacobsen (3), initial equipment -, Vidal (5), Ukic (4), Erdogan (10), Drobnjak, Kornel (8).
Warrior
Η Ταουγκρες εκμεταλευτηκε το στραβοπατημα της Μπαρτσελονα...και την
επιασε στην κορυφη του ισπανικου πρωταθληματος...μετα την νικη της με
88-75 επι της Μπιλμπαο.

Ο Ερντογαν με 21π.(4/4τρ.) ηταν πρωτος σκορερ και ακολουθηθηκε απο
τους Σπλιτερ με 18π. και Πριτζιονι με 13π. και 6ασ.!
dizzy_fingers
...την έπιασε για μία αγωνιστική μόνο γιατί έχασε από την 10η στη βαθμολογία Fuenlabrada με 81-73.

Μέχρι το 34ο λεπτό η Ταού ήταν μπροστά στο σκορ αλλά από εκεί έχασε τον έλεγχο του αγώνα με αποτέλεσμα να φτάσει στην ήττα που την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι σκόρερ: Priogini (4), Hansen (15), Jacobsen (17), Scola (13), Splitter (12), Erdogan (8), Drobnjak (2) και David (2).
thrylos7
betsmart.gr
QUOTE
Αλλάζουν όλα το καλοκαίρι στην Ταού Κεράμικα. Ο πρόεδρος της ομάδας ο περίφημος κ. Κεχερέτα, φέρεται ενοχλημένος και απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην Πράγα στο Φάιναλ Φορ της ευρωλίγκας και στο ματς με την Μακάμπι. Ο ζάμπλουτος πρόεδρος των βάσκων μάλιστα συμφωνά με πληροφορίες έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να ξεκινήσουν το χτίσιμο μιας νέας ομάδας. «Ο κύκλος αυτής της Ταού έκλεισε και αυτός που απήγαμε να ανοίξουμε φέτος απέτυχε» έλεγαν τα στελέχη των βάσκων αναφερόμενοι στην μετά Ιβάνοβιτς εποχή. Η πρόσληψη όμως του Μαρτίνεζ στον πάγκο απέτυχε και επίσης ανεπαρκής κρίνεται και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς που διαδέχθηκε τον Μαρτίνεζ.

Συνεπώς το καλοκαίρι η Ταού αλλάζει προπονητή και από εκεί και πέρα παρελθόν θα είναι ο Σκόλα που θα πάει στο ΝΒΑ, ο Νταβίντ, ο Ντρόμπνιακ που αναδείχθηκε στην μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία της χρονιάς, ο Γιάκομπσεν που δεν έκανε την διαφορά και ο Τσάλμερς.


Λίγο άκυρο μιας και σαν νέο δεν αφορά στο final4 ωστόσο δεν παύει να είναι κάτι ενδιαφέρον...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.