Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Draft 2018 & Κολεγιακό Πρωτάθλημα 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
aegeansheed
QUOTE(drunk guy @ Jun 21 2018, 23:38 ) *
παντως οι bucks μπορουν να παρουν πολυ καλο παικτη στο 17. ειδα ενα mock draft που εδινε στο 17 τον robert williams μια εξαιρετικη περιπτωση που τους λυνει εν μερει το προβλημα στο center.ακομα και να μην πεσει μεχρι το 17 ομως υπαρχουν κι αλλοι παικτες σ αυτες τις θεσεις που ειναι πραγματικα πολυ χρησιμοι edit:Sources: Phoenix (Arizona’s DeAndre Ayton) and Sacramento (Duke’s Marvin Bagley III) have locked in on the NBA Draft’s Nos. 1 and 2 picks. https://twitter.com/ShamsCharania/status/1009895847448989701

Δεν με πείθουν οι Bucks ότι έχουν πλάνο να καλύψουν θέσεις μέσω του φετινού ντραφτ. Επιβεβαιωνεται εν μέρει και από το σενάριο του Παν. Καλή φάση να πας στο #25 και να ξεφορτωθείς το συμβόλαιο αυτό. Δεν έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το #17. Κυρίως δεν πιστεύω ότι οι Bucks έχουν κάνει τέτοιο scouting για να πάρουν στο 17 παίκτη που είναι για νο10.
drunk guy
QUOTE(RipCity @ Jun 21 2018, 23:44 ) *
Drunk guy μου χεις καταστρέψει το browsing από κινητό με τη φωτό σου tongue.gif Μου χει αλλάξει τα πάντα.

χαχαχα fixed smiley.gif
Απο pc φαινονταν ολα κομπλε rolleyes.gif
pan24
Αυτο που συμβαινει τωρα ειναι η επιτομη του γελοιου
Συμφωνησαν λεει την ωρα του draft οι δημοσιογραφοι των μεγαλων δικτυων να μην δημοσιευουν τα picks πριν ανακοινωθουν επισημα
Οκ θα το κανουν αυτο αλλα οπως το πανε θα εχουν διαρρευσει ολη την πρωτη 10αδα πριν καν ξεκινησει το draft
drunk guy
QUOTE(aegeansheed @ Jun 21 2018, 23:46 ) *
Δεν με πείθουν οι Bucks ότι έχουν πλάνο να καλύψουν θέσεις μέσω του φετινού ντραφτ. Επιβεβαιωνεται εν μέρει και από το σενάριο του Παν. Καλή φάση να πας στο #25 και να ξεφορτωθείς το συμβόλαιο αυτό. Δεν έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το #17. Κυρίως δεν πιστεύω ότι οι Bucks έχουν κάνει τέτοιο scouting για να πάρουν στο 17 παίκτη που είναι για νο10.

καλα ναι ισχυει εφοσον δεν εχουν τη δυνατοτητα να αξιοποιησουν το #17(που θα ειναι καλο βεβαια) ας το χρησιμοποιησουν τουλαχιστον για να ξεφορτωθουν κανα συμβολαιο
RipCity
QUOTE (drunk guy @ Jun 21 2018, 22:46 ) *
χαχαχα fixed smiley.gif
Απο pc φαινονταν ολα κομπλε rolleyes.gif

Μια σταλιά άνθρωπος ο Θανάσης, αλλά είδες κάνει ζημιες tongue.gif
Thanks

Όντως pan24 αστείο αυτό που έγινε. Ο άλλος έβγαλε ήδη λίστα με τα πρώτα 6 πικς...

Οι Hawks νομίζω είναι τρομερά τυχεροί.
jasonick
Ντεθ, τάξιζ και οι Κινγκς να διαλέγουν ψηλό στο ντραφτ. rolleyes.gif
RipCity
Αιωρείται μια φήμη ότι θα γίνει ανταλλαγή μεταξύ Dallas και Hawks για να πάρουν οι Mavs τον Doncic, ενώ οι Hawks θέλουν τον Young+future picks. Epic fail για Hawks αν γίνει.
drunk guy
QUOTE(RipCity @ Jun 22 2018, 00:20 ) *
Αιωρείται μια φήμη ότι θα γίνει ανταλλαγή μεταξύ Dallas και Hawks για να πάρουν οι Mavs τον Doncic, ενώ οι Hawks θέλουν τον Young+future picks. Epic fail για Hawks αν γίνει.

το ειδα κι εγω καλα κλαιω πανω που σκεφτομουν για τους Χωκς "κοιτα να δεις ποσο καλα τους εκατσε" ουτε οι ιδιοι δε θελουν το καλο τους.εν τω μεταξυ το dallas πηγαινε καρφωτο για Bamba να δουμε που θα παει αυτος τωρα
aegeansheed
QUOTE(RipCity @ Jun 22 2018, 00:20 ) *

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι η ομάδα του ΝΒΑ που υπάρχει για να βολεύει όλες τις άλλες. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια που διαλύουν συθέμελα το μαγαζί. Ξαναμίλησα για Hawks...
SG3ptshooter
Δεν έχω δει αρκετά για να μιλήσω σοβαρά. To theme είναι προφανές, πολλά περιθώρια για busts σημαίνει πως είναι απ' τα drafts που θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον κοιτώντας τα προς τα πίσω 3 ή 5 χρόνια από απόψε.

Αγαπημένος μου παίκτης στη διαδικασία είναι ο Doncic. Η κλάση του δε χωρά αμφιβολία και τα όποια ερωτηματικά προφανή, ο καθένας ποντάρει ανάλογα με την οπτική του γωνία.

Αν φτιάξεις ένα πεντάλεπτο video με τα highs του Ayton μοιάζει All-NBA. Δεν μπορώ να τον βάλω πάνω από κανέναν άλλο prospectικά "top" ψηλό των 10s γιατί όσο κι αν μπορεί θεωρητικά να κάνει -τώρα ή στο απώτερο μέλλον- τα πάντα, τίποτα δεν το κάνει τόσο καλά/συστηματικά/ fluidly στο μάτι (?) που να νιώθω πως το ξέρει και στον ύπνο του. Παράλληλα είναι καθαρά πάνω από οποιονδήποτε άλλο που δε χωρά στο προαναφερθέν πάνω ράφι.

Ο Bagley δεν ξέρω γιατί δεν ξέρει κι ο ίδιος τι θα βάλει στο παιχνίδι του, δεν εμπιστεύομαι Blue Devils συχνά tbh, βλέπε Winslow, Jabari ή αντίστροφα Tatum.

Δεν μπορείς να ξέρεις για Porter jr, ομολογώ με ενδιέφερε πολύ το φθινόπωρο, τόσο που ο τραυματισμός του με έβγαλε off όσο λίγα συμβάντα στη γενικά κακή μου σχέση με το σπορ φέτος. Απ' τα accolades LeBronικών ποσοτήτων στο HS και τις συγκρίσεις με KD στο να μην ξέρεις αν θα επιλεγείς στη δεκάδα είναι άσχημος δρόμος, τεράστιο βάρος για ένα franchise η επιλογή του.

Αντίστοιχα αλλά για διαφορετικούς λόγους, πως δε χάνεις την καρέκλα του GM αν πάρεις τον Trae Young και δε βγει top15 παίκτης στη λίγκα επιθετικά;

Δεν έχω επαρκή εικόνα για Jackson the Spartan αλλά μοιάζει φυσικό fit σε συνθήκες ΝΒΑ, χωρίς να δω αγώνες δε μπορώ να εικάσω ταβάνι.

Μπαίνοντας στη σεζόν ήθελα να δω κάτι JRίστικο αφού μ' άρεσε ο Lonnie Walker αλλά κάπου μπλέχτηκε σε κυκλοφοριακό στην περιφέρεια των Harry_Kanes. Δεν μπορώ να άρω τη στήριξή μου τελείως όπως και να χει, είχε flashes. Αγαπημένος μου senior o Jevon Carter από καιρό, under the radar δεν έχω δει πολλά πράγματα, μ' άρεσε ο Τουλανός ο Frazier. Μου έλειψε που δεν ακολούθησα αρκετά το ανέβα/κατέβα των μετοχών όλων αυτών των δευτερότριτων tiers, χάνω σε φόρα για τα αποψινά.
aegeansheed
Marc Stein

Επαληθευμένος λογαριασμός

@TheSteinLine
Ακολουθείτε Ακολουθείτε τον χρήστη @TheSteinLine
Περισσότερα
The Hawks and Mavericks are still talking, according to league sources, but Dallas is unwilling to trade No. 5 and Wes Matthews for No. 3 and Kent Bazemore. Such a move is essentially paying $19.3 million to move up two spots in tonight's draft
jasonick
Marc Stein
@TheSteinLine
The Hawks and Mavericks are still talking, according to league sources, but Dallas is unwilling to trade No. 5 and Wes Matthews for No. 3 and Kent Bazemore. Such a move is essentially paying $19.3 million to move up two spots in tonight's draft

Ναι έχουμε θέμα να πάρουμε τα έξτρα λεφτά του Bazemore γιατί μας παρακάλαγαν τόσα χρόνια οι πρωτοκλασάτοι free agents και πλέον δεν θα έχουμε cap για να πάρουμε τους τωρινούς...
Αφήστε τις μλκίες και πάρτε τον Λούκα.
jvalin
Tον Stein τον πληρώνουν για να γράφει τέτοιες παπάτζες? Ποια 19 μύρια? Υπάρχει cap floor. Θες δε θες, πρέπει να δίνεις ένα μίνιμουμ ποσό για μισθούς. Απ τη σκοπιά του Ντάλας, το κάνεις με κλειστά μάτια το trade. Μιλάμε για κλοπή. Εκτός βέβαια αν υπάρχουν κι άλλα pieces που δεν αναφέρονται στο τουίτ.

Γενικά κυκλοφορεί απίστευτη παπαρολογία. Ειλικρινά βαρέθηκα με τα σενάρια. Άντε σε μισή ώρα αρχίζει το draft να δούμε επιτέλους τι θα γίνει.
yorgos
Πόσο καλό είναι για το ΝΤόνσιτς να πάει στην Ατλάντα λέτε;
drunk guy
Το Dallas ειναι σοβαρος οργανισμος σχεδον το αποκλειω να ειπαν οχι σε τετοια προταση . επιπλεον δυσκολευομαι να πιστεψω τοσο σμαντικη πληροφορια εκτος κι αν το εχει πει ο Woj η ο Shams Charania
yorgos
Ορίστε ο Woj λέει πως ο Ντόνσιτς πάει στο Ντάλλας.

Αυτά είναι!!!!!! Να πηγαίνουμε κι εμείς να τον βλέπουμε τον παιχταρά.
jasonick
#3 συν μελλοντικό πικ 1ου γύρου για το #5 (Young).
Τελευταία χρονιά ( ; ) του Dirk ξεκινάει όπως η πρώτη του. Με το μεγαλύτερο κλέψιμο του αιώνα. thumbsup.gif
drunk guy
θελω να γραψω τοσα πραγματα για τους χοκς (μαζι με kings ειναι πλεον οι ομαδες "not even feel sorry for them") αλλα θα αρκεστω σε ενα πραγμα
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
mixalisgate7
QUOTE(Shams Charania)
Sources: Philadelphia is trading Mikal Bridges to Phoenix for Zhaire Smith.

ΠΗΓΗ

QUOTE(Adrian Wojnarowski)
Suns are acquiring Mikal Bridges in a deal that will send Smith to Sixers, league source tells ESPN. Suns will send 2021 first-round pick via Miami in deal too.

ΠΗΓΗ
drunk guy
πω πω τι πηγε και εκανε η φιλαδελφια εντελως αψυχολογητο

DiVinzenzo στους bucks νομιζω ειναι η χειροτερη επιλογη που θα μπορουσαν να κανουν αν αναλογιστουμε του διαθεσιμους παικτες.μπορουσαν να λυσουν το προβλημα στο center με τον Robert Williams
j-kidd13
Δεν ξέρω αν εκαναν καλα οι Bulls επιλεγοντας τον Carter.Απο τη στιγμη που εφυγε ο Bamba που θα ηταν ιδανικο fit διπλα στον Markkanen ,για μένα θα έπρεπε να παρουν το ρισκο και να επιλεξουν τον Porter. Μπορει να εχουμε καει με τους τραυματισμους (βλεπε Rose) αλλά ειναι τετοιο το potential του Porter που θα αξιζε το ρισκο,και μαλιστα σε μια θεση που διαχρονικα ποναει η ομαδα.Kαλός παικτης φαινεται ο Carter,μετρημενος,και μου αρεσει-αν ημασταν πιο χαμηλα πχ στο 9-10 και ειχε φυγει ο Porter,θα μουν και ευχαριστημενος μπορω να πω-,αλλα προσωπικα θα πηγαινα ξεκαθαρα με το τεραστιο potential του Porter,ο οποιος αν ολα πανε καλα με τη μεση του,μπορει βγει τοπ παικτης της λιγκας σε λιγα χρονια,σε αντιθεση με τον Carter που δεν ξερω αν μπορει να φτασει εστω σε επιπεδο all-star.

yorgos
Παιχραράδες πήραν οι Μπακς και οι Σπερς στο 17 και το 18. Ειδικά για τους Σπερς είναι κι εξαιρετικό φιτ (και ως χαρακτήρας και με τον Πόποβιτς θα βγάλει μάτια). Οι Μπακς μάλλον ήθελαν rim protector αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν βρίσκεις τον DiVincenzo σε τέτοιο νούμερο, δεν τον αφήνεις με τίποτε.

Σε κάποια χρόνια θα κοιτάμε την τράμπα Γιανγκ-Ντόνσιτς και τι θα λέμε; Μεγάλο ρίσκο ο Γιανγκ για μένα. Τρομερά fun to watch αλλά αν ήμουν GM και παιζόταν το κεφάλι μου, δε θα τον έπαιρνα με τίποτε. Το σώμα του δε βελτιώνεται, είναι πολύ πιο κοντός από τον Κάρι, αμφιβάλλω αν έχει διάθεση να βελτιωθεί στην άμυνα και με το bullying και το ξύλο που θα φάει παίζει να γίνει μηχανή λαθών και να καταλήξει ως ένας συμπαθητικός έκτος παίκτης που θα μπαίνει να ξεκολλάει την ομάδα.

Έκπληξη για μένα ο Ζαϊρ Σμιθ τόσο ψηλά και νομίζω ότι κοτσάνα κάνανε και οι Νικς, μπορούσαν κάτι πάρα πολύ καλύτερο και που θα τους ταίριαζε και πολύ καλύτερα (π.χ. οι επιλογές των Μπακς και Σπερς).
pan24
QUOTE (drunk guy @ Jun 22 2018, 04:19 ) *
πω πω τι πηγε και εκανε η φιλαδελφια εντελως αψυχολογητο

DiVinzenzo στους bucks νομιζω ειναι η χειροτερη επιλογη που θα μπορουσαν να κανουν αν αναλογιστουμε του διαθεσιμους παικτες.μπορουσαν να λυσουν το προβλημα στο center με τον Robert Williams

Πραγματι αυτο της Φιλαδελφεια αψυχολογητο
Οι Bucks εκτος απο ψηλο χρειαζονταν και καποιον καλο στο φτερο με τριποντο
Ο DiVicenzo μπορει να γινει ο Korver τους

Επισης συνεβη αυτο
Undrafted UNLV center Brandon McCoy has agreed to join the Milwaukee Bucks, league sources tell Yahoo.

Υποθετω αυτος που ηθελαν δευτερο γυρο και αν εβλεπαν οτι θα τον επελεγε καποιος θα αγοραζαν pick για να τον παρουν
Να πω την αληθεια βλεποντας τα στατιστικα του και το ολοκληρωμενο βιντεο(και λαθη και χαμενες προσπαθειες οχι μονο highlights) απο το παιχνιδι του με το Arizona του Ayton δεν καταλαβα γιατι εμεινε undrafted
Αγουρος ειναι αλλα εχει υψος(2,16),μικρος ειναι(του 98) και δειχνει οτι εχει potential και για μεσα στην ρακετα και για το σουτακι
drunk guy
QUOTE(pan24 @ Jun 22 2018, 14:02 ) *
Πραγματι αυτο της Φιλαδελφεια αψυχολογητο
Οι Bucks εκτος απο ψηλο χρειαζονταν και καποιον καλο στο φτερο με τριποντο
Ο DiVicenzo μπορει να γινει ο Korver τους

ναι ενταξει καλος παικτης ειναι ο DiVincenzo απλά η κύρια ένστασή μου είναι ότι όταν έχεις διαθέσιμο τον Robert Williams που πηγαινε για lottery pick και με δεδομενο το μεγαλο προβλημα που εχεις στους ψηλούς τον παιρνεις χωρις δευτερη σκεψη. Τελος παντων ουτε ο DiVincenzo θα τους σωσει ουτε ο Williams , οι bucks πρέπει να απαλλαχθούν απο κανά συμβόλαιο γιατί πρόπερσυ έδιναν λεφτά αβέρτα
RipCity
Πάντως μου κάνει εντύπωση που έπεσε εκεί κάτω ο Okobo. 20χρονος με τριποντάρα, μακρύς και έριξε 44 πόντους στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Βασικά έχει ξαναυπάρξει 20χρονος να βάλει 44 σε τέτοιο επίπεδο στην Ευρώπη? Νομίζω έκαναν ντραφτάρα οι Suns.
geo82
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 22 2018, 10:13 ) *
Δεν ξέρω αν εκαναν καλα οι Bulls επιλεγοντας τον Carter.Απο τη στιγμη που εφυγε ο Bamba που θα ηταν ιδανικο fit διπλα στον Markkanen ,για μένα θα έπρεπε να παρουν το ρισκο και να επιλεξουν τον Porter. Μπορει να εχουμε καει με τους τραυματισμους (βλεπε Rose) αλλά ειναι τετοιο το potential του Porter που θα αξιζε το ρισκο,και μαλιστα σε μια θεση που διαχρονικα ποναει η ομαδα.Kαλός παικτης φαινεται ο Carter,μετρημενος,και μου αρεσει-αν ημασταν πιο χαμηλα πχ στο 9-10 και ειχε φυγει ο Porter,θα μουν και ευχαριστημενος μπορω να πω-,αλλα προσωπικα θα πηγαινα ξεκαθαρα με το τεραστιο potential του Porter,ο οποιος αν ολα πανε καλα με τη μεση του,μπορει βγει τοπ παικτης της λιγκας σε λιγα χρονια,σε αντιθεση με τον Carter που δεν ξερω αν μπορει να φτασει εστω σε επιπεδο all-star.

Με αφορμή το σχόλιό σου, μπήκα και είδα ένα βίντεο για τον Carter. Δεν είναι καθόλου κακός παίχτης και, αν εξελιχθεί σωστά, μπορεί να είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα για τον Φιλανδό. Σίγουρα δεν έχει την αθλητικότητα και τις διαστάσεις του Bamba, αλλά πρόκειται για έναν καλό επιθετικά παίχτη. Έχεις δίκιο για τον Porter, αλλά οι Bulls θεωρώ ότι είναι η τελευταία ομάδα του ΝΒΑ που δε θα δώσει σημασία στον ιατρικό φάκελο μ' αυτά που τους έχουν συμβεί.
Εμένα η ομάδα που μου προκαλεί περιέργεια είναι το Ορλάντο. Με την επιλογή του Bamba έχει πλέον στις γραμμές των ψηλών τους Vucevic, Biyombo, Bamba και Birch. Σαφέστατα, πρόκειται για "αεράμυνα", αλλά πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί στο ρόστερ;
Andre Miller
Αυτός ο Τράε Γιάνγκ μου θυμίζει τον δικό μας τον Ταϊους με αρκέτα καλύτερο σουτ. Αν και ο Ταϊους δεν είναι soft.
RipCity
QUOTE (geo82 @ Jun 22 2018, 15:10 ) *
Εμένα η ομάδα που μου προκαλεί περιέργεια είναι το Ορλάντο. Με την επιλογή του Bamba έχει πλέον στις γραμμές των ψηλών τους Vucevic, Biyombo, Bamba και Birch. Σαφέστατα, πρόκειται για "αεράμυνα", αλλά πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί στο ρόστερ;

Νομίζω τον Bamba εκεί δεν τον προσπερνάς, πας για best player available όταν είσαι τόσο κακή ομάδα. Βirch, Biyombo δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και αν καταφέρουν να πάρουν κάτι αξιοπρεπές για Vooch θα ναι οκ.
reignman
ελα ρε geo κοροιδευομαστε? safe ΚΑΚΟ pick για μενα. Μιλαμε για παιχτη που στο best case scenario θα σου βγει al horford ... και παρατας τον porter που στο best case scenario μπορει να σου βγει durant like? HIGH RISK HIGH REWARD ειναι η κατασταση με τον MPJ. οποιος φοβαται ομως πεφτει και κοιμαται... και με αυτο το διδυμο garpax εχουμε δειξει εδω και πολλα χρονια πως κοιμομαστε και οπως φαινεται θα συνεχισουμε να κοιμομαστε για καμποσα ακομα. απο την μια βλεπεις αυτο το πικ απο την αλλη βλεπεις να παιρνουμε παικτες επειδη τους το εχουμε υποσχεθει...
geo82
QUOTE (RipCity @ Jun 22 2018, 16:19 ) *
Νομίζω τον Bamba εκεί δεν τον προσπερνάς, πας για best player available όταν είσαι τόσο κακή ομάδα. Βirch, Biyombo δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και αν καταφέρουν να πάρουν κάτι αξιοπρεπές για Vooch θα ναι οκ.

Σαφώς και δεν προσπερνάς τέτοιο πρόσπεκτ. Πιστεύω ότι θα ψαχτούν για ανταλλαγή το καλοκαίρι, με πιο πιθανό τον Vucevic. Το ιδανικό θα ήταν να έδιωχναν τον Biyombo, αλλά μ' αυτό το συμβόλαιο, ποιος θα τον φορτωθεί;

QUOTE (reignman @ Jun 22 2018, 16:23 ) *
ελα ρε geo κοροιδευομαστε? safe ΚΑΚΟ pick για μενα. Μιλαμε για παιχτη που στο best case scenario θα σου βγει al horford ... και παρατας τον porter που στο best case scenario μπορει να σου βγει durant like? HIGH RISK HIGH REWARD ειναι η κατασταση με τον MPJ. οποιος φοβαται ομως πεφτει και κοιμαται... και με αυτο το διδυμο garpax εχουμε δειξει εδω και πολλα χρονια πως κοιμομαστε και οπως φαινεται θα συνεχισουμε να κοιμομαστε για καμποσα ακομα. απο την μια βλεπεις αυτο το πικ απο την αλλη βλεπεις να παιρνουμε παικτες επειδη τους το εχουμε υποσχεθει...

Σε καταλαβαίνω, αλλά πιθανόν να φοβήθηκαν το θέμα με τη μέση. Το θέμα με τον Rose πιστεύω ότι τους επηρέασε πολύ σε αυτή τους την απόφαση.Είναι λογικό να μην έχεις εμπιστοσύνη στο front office της ομάδας σου, αφού οι επιλογές τους δεν είναι και οι καλύτερες. Θα δείξει το μέλλον αν έπραξαν σωστά ή όχι.
pan24
QUOTE (reignman @ Jun 22 2018, 16:23 ) *

Η κατασταση υγειας του Porter ομως απ'οτι λενε κανει τον Embiid να δειχνει ταυρος ιατρικα
Ηδη ακουγεται οτι ισως χρειαστει να μεινει εξω ολη την rookie σεζον του και ειναι αμφιβολο το μετα
SteveNashidis
Για να ξεκινήσω με Φοίνιξ την ανάλυση μου.
suns1-sm.gif
bball.gif Προσωπικά πιστεύω το Φοίνιξ ήταν η ομάδα που παίρνει το καλύτερο βαθμό στην αξιολόγηση των επιλογών της.
Ασφαλής και εύκολη επιλογή το #1 με τον Ayton, ανέλπιστη κίνηση με τον Bridges στο #10, μακροπρόθεσμη λύση στον 1 με τον Okobo της Ορτέζ στο #31 και τέλος ο αδιάφορος Κing στο #59, που μάλλον οδεύει στην D-League.

Payton,Booker,Bridges,Jackson,Ayton
Knight,Daniels,Warren,Bender,Big Sauce Williams
Okobo,Reed,Dudley,Peters,Len

Εξαιρετική πεντάδα που έχει δυνατότητα να αλλάξει μόνο προς το καλύτερο, με το να έρθουν all star παίκτες.

Σημείωση: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος του καταστροφικου τρέιντ με τους Μπακς και την Φίλα (εκείνο που αγοράσαμε τον Knight). To #10 των Λέικερς,που στο χθεσινό draft πήραμε από 76ερς, ήταν δικό μας. Oπότε η τραγικότητα αυτή ολοκληρώνεται, αγοράζοντας το πικ που δώσαμε για τον Knight , με τα 2 πικ του Μιαμι ( 2018+2021) που πήραμε, όταν διώξαμε τον Dragic. TΡΕΛΑ ΛΕΜΕ.

Λέγεται ότι μας πλησιάσαν οι Σάρλοτ με το #11 αλλά εμείς δεν ενδώσαμε στις απαιτήσεις τους. Έπειτα όσο προχωρούσε η διαδικασία, είχαμε κλειδώσει τον Ντεβιτζένζο στο #16, μέχρι που χτύπησε τελευταια στιγμή το τηλέφωνο, από τους Σίξερς παρακαλώ. Για μένα το τρέιντ είναι ξεκάθαρη νίκη για Σανς. Ο Βridges στο 10 είναι Κ Λ Ε Ψ Ι Μ Ο και η ομάδα μπαίνει σε άμεσο win-mode.
Οπότε μικρή σημασία έχει το 1st round pick του 2021 από το Μιαμι, που ενδέχεται να είναι εντελώς άθλιο εκεινη τη χρονιά, άρα ίσως και να δικαιολογεί την απόφαση για τρέιντ και από πλευράς Σίξερς.

Στο #31 διαλέξαμε τον Γάλλο. Δεν είναι κακή επιλογή. Ήθελα τον Brunson, o oποίος είναι έτοιμος παίκτης. Θεώρησαν όμως ότι ίσως έχει μικρό ταβάνι, οπότε επιλέξαμε έναν ελπιδοφόρο παίκτη σε ένα πλάνο 5ετίας. Δεκτόν.
Στο #59 είναι κακή επιλογή ο King (θέλουμε και Βασιλιά τρομάρα μας). Undrafted ήταν οι Duval, Malik Newman, Alonzo Trier ακόμα και ο Κώστας κούμπο. Κακή επιλογή να πάρουμε ακόμα έναν παίκτη στα φτερά, αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Σανς είμαστε χαχα.

ΒΑΘΜΟΣ: Α
---------------------------
76ers-sm.gif
bball.gif Οι σίξερς δεν ήθελαν κάποιο τριάρι. Πέρα από το γεγονός ότι γλυτώνουν 1,5 μύριο περίπου από το συμβόλαιο του #16 σε σχέση με αυτό του #10, κοιτάνε να αποκτήσουν κάποιο έτοιμο 3αρι (Λεμπρον,Λεοναρντ??).
Στο #26 ο Σάμετ είναι καλός για ρολίστας και τα υπόλοιπα 2nd round pick πάνε άκλαφτα ( #38,#39 και #56,#59 που έφυγαν στο Νταλας)
ΒΑΘΜΟΣ: Β-

------------------------------
dall2-sm.gif
bball.gif Το Ντάλας είναι η δεύτερη ομάδα που τα πήγε πολύ καλά στην αξιολόγηση των επιλογών της . Για τη δύσκολη θέση που είχε δε θα διαφωνούσα με κάποιον (τον Jasonick tongue.gif ) ότι ήταν η πιο κερδισμένη ομάδα του Draft.
Dallas acquired Atlanta's first round pick (No. 3 - Luka Dončić)
Atlanta acquired Dallas' first round pick (No. 5 - Trae Young) and a protected 2019 first round selection

Eξαιρετικό τρέιντ. Αντάλλαξε το υπερβολικό hype του Young, για τον καλύτερο Ευρωπαίο των τελευταίων 10-15 ετών. Πήρε τον έμπειρο Brunson (που αδικείται στο #33) και νομίζω δεν θα χάσει με την επιλογή του Κούμπο στο πακετάκι από σίξερς.

Για μένα δεν θα είχαν πράξει άσχημα εάν διάλεγαν τον Μάμπα στο #5, αλλά προφανώς δεν ήταν σίγουροι με την επιλογή του Μέμφις. Τι θα διαλέγατε ως ιδανική πεντάδα για Ντάλαs?
Doncic, Smith, Barnes, Dirk, Powell ή
Smith, Matthews, Barnes, Dirk, Mamba.

BAΘΜΟΣ: Α (+)
---------------------------------------
kings1-sm.gif
bball.gif Σακραμέντο. Καλή επιλογή και ασφαλής ο Bagley. Ο Ντίβατς φημολογείται ότι γέμισε το δωμάτιο με τον καπνό από τα τσιγάρα του σε βαθμό 98% icon_drunk.gif . Σίγουρα τον προβλημάτιζε η επιλογή του Λούκα. Δεν έκανε κάποιο τρέιντ και μάλλον θα ακούσει τα λίγοτερα από τους οπαδούς του, χωρίς βέβαια να πάρει και κάποια "μπράβο".

ΒΑΘΜΟΣ: Β+

---------------------------------------
hawks1-sm.gif
bball.gif Ατλαντα. Δύο όψεις και απόψεις για αυτήν ομάδα. Θέλει τον Young και αντί να τον πάρει στο #3, της δίνουν και ένα 1st round pick για το 2019. Not bad.....but....
Ποιος πιστεύει ότι ο Young αξίζει να βρεθεί στο #3, αξίζει να συγκριθεί με τον Κάρι, αξίζει να ηγηθεί μιας ομάδας..κλπ κλπ.
Δεν έχω γνώμη για #19 (Huerter) και #30(Spellman). Aς το πει κάποιος διαβασμένος.
Για μένα είναι αρκετά χαμένοι αλλά αν τους αξιολογήσουμε με βάση την επιθυμία τους, σίγουρα δεν θα έχουν τύψεις.

Βαθμος: C

--------------------------------------
memp1-sm.gif
bball.gif Memphis. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Μας έπρηξαν με τα ενδεχόμενα τρέιντ τους και τελικά όχι μόνο άργησαν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, αιφνιδιάστηκαν από Νταλας και Ατλάντα και προδόθηκαν στο γεγονός ότι εξέφρασαν δυσαρέσκεια για μια ενδεχόμενη επιλογή του Σλοβένου. Άρα ξέμειναν με τον Μάμπα και τον Jaren Jackson. Δεν πήραν κακό παίκτη αλλά σίγουρα μπορούσαν να χειριστούν διαφορετικά το #4 μιας και δεν ήταν ψημμένοι για πολλούς από τους παίκτες που είχαν στο εύρος 1-6.
ΒΑΘΜΟΣ: C+

--------------------------------------
magic1-sm.gif
bball.gif Orlando. Kλασσικό, βαρετό και ανάλατο Ορλάντο. Τους έπεσε στο #6 ο Μάμπα και τον πήραν. Δεν νομίζω να ξέρουν πως να τον αξιοποίησουν αυτόν και όλους τους άλλους ψηλούς, μαζί με την απουσία ικανού πασαδόρου. Καλή επιλογή στο #37 ο Frazier, αλλά είναι ένας ακόμα forward. Kαι τώρα τι θα παίζουν;;; Κάτι ανάποδο του smallball;;; 69.gif

Bαθμός: Β
------------------------------------------
bulls1-sm.gif cavs1-sm.gif knicks-sm.gif
bball.gif Chicago, Knicks, Cleveland.
Oμαδοποιώ τις τρεις τελευταίες ομάδες της δεκάδας καθώς έκαναν καλή επιλογή για τη θέση τους παρά τις όποιες γιούχες (Νικς) ή εύλογες αντιδράσεις από μέλη της κοινότητας "Σικαγο Φανς" του Φόρουμ (Σικαγο). Και οι 3 παίκτες έχουν hype, θέλουν όμως καλύτερο υποστηρικτικό πλαίσιο από προπονητική άποψη, γιατί μέχρι τώρα τα επιτελεία τους είναι μέτρια.

Βαθμός και για τους 3. Β+

Τα υπόλοιπα 10 πικ , το βραδάκι. smiley.gif
geo82
Ωραία ανάλυση φίλε, μπράβο σου. rolleyes.gif
BasketZilla
Πόσο χειρότερος παίκτης είναι ο Λονις ο Ουοκερ από τον Τραε τον Γιανγκ ?

Παίρνεις και τον Chimezie Metu στο 49, που έπαιζε πέρσι για 1ο γύρο, και business as usual tongue.gif

Πλην των συνήθως ύποπτων Spurs, Dallas-Phoenix-Milwaukee έκαναν σούπερ draft, το Denver επέλεξε το μεγάλο στοίχημα του φετινού draft (στο Americas U18 που τον είχα δει μαζί με Bamba-Fultz, ο Porter ήταν σαν την Βραζιλία του 82) ενώ Ατλάντα-Νέα Υόρκη-Κλίβελαντ έκαναν μια τρύπα στο νερό.

Trae Young και ειδικά ο Sexton είναι 2 ball dominant νταμπαντούμπες για κάνα ματσάκι στο ανοικτό του Τρίτωνα ή στην Ακαδημία Πλάτωνα (εκεί που μου έμεινε άχτι να παίξω είναι στο γηπεδάκι δίπλα στο σταθμό του μετρό στην 2η πατρίδα μου τους Αμπελόκηπους).

Ειδικά τον Sexton τον μισώ angry_red.gif

Τανκινγκ τώρα για να δούμε ποιος θα πάρει τον RJ Barrett του χρόνου και θα γίνει δυναστεία. Εγώ πραγματικά πιστεύω ότι τούτος έχει το potential να φτάσει σε επίπεδο Kobe.
pan24
Ο GM των Hawks ομολογει κυνικα οτι βασιστηκε στις διαρροες των δημοσιογραφων

Schlenk was talking about how leaks to the media make his job more difficult, but he said that a leaked report worked to his advantage during the draft.

"Last night, for instance, we had the 19th pick, and we're coming down and we're actually talking to Milwaukee on the 17th pick, talking about trading up to get a guy we like," Schlenk said. "There's were a couple of guys we felt really good about on the 19th pick, obviously Kevin [Huerter] was one of them, and it leaked who Milwaukee was going to take.

"So, all of a sudden, we were able to pull back out of that deal and keep the draft pick instead of packaging picks to move up because we knew that, two guys on the board we felt really good about and only one team in between us, so that was beneficial to us last night."

Φυσικα καλα κανει,κι αλλοι το ιδιο κανουν,οι ομαδες φταινε καποιος απο μεσα τα δινει στους δημοσιογραφους

Βλεποντας ποια picks ειχαν καταλαβαινεις οτι μαλλον θα εδιναν το 19 και ενα εκ των 30 η 34 για να παρουν το 17
Στους Bucks πρεπει να τραβανε τα μαλλια τους που αφησαν να διαρρευσει ποιον ηθελαν,ο DiVincenzo θα ηταν διαθεσιμος και στο 19 αλλα θα ειχαν παρει αλλο ενα pick
yorgos
Πόσο χειρότερος παίκτης είναι ο Λονις ο Ουοκερ από τον Τραε τον Γιανγκ ?

Έχει πολύ μα πολύ μεγαλύτερο ταβάνι. Καλύτερος αθλητής, καλύτερος αμυντικός, καλύτερος συμπαίκτης και στα χέρια του Πόποβιτς θα κάνει πάρα πολλά, αν είναι υγιής γιατί έχει κάτι θεματάκια. Σε άλλο ντραφτ και πλήρως υγιής θα ήταν τοπ-5, εγώ τον πιστεύω πάρα πολύ και πήγε στην κατάλληλη ομάδα.
yorgos
Όπως παίξαμε πέρυσι με τον Τεόντοσιτς, τι προβλέψεις κάνετε για τη ρούκι σαιζόν του Ντόνσιτς στο ΝΤάλας;
pan24
QUOTE (yorgos @ Jul 21 2018, 21:51 ) *
Όπως παίξαμε πέρυσι με τον Τεόντοσιτς, τι προβλέψεις κάνετε για τη ρούκι σαιζόν του Ντόνσιτς στο ΝΤάλας;

Πιστευω κατι κοντα στην φετινη χρονια του Μπογκντανοβιτς
Ειχε 11,8/2,9/3,3 με 39% τριποντο σε 27,9'

Ο Ντοντσιτς περιμενω οτι θα εχει περισσοτερα ριμπαουντ,μικροτερο ποσοστο στο τριποντο και περισσοτερους ποντους γιατι πιστευω θα παιζει γυρω στα 35'

Αρα κατι σαν 15/5/3,5 με 35% τριποντο
Rated: (en)joy
Μακάρι!!! Θα εκπλαγώ πολύ αν κατορθώσει να πιάσει ως μέσο όρο στην rookie χρονιά του το 35λεπτο (αλήθεια το'χει καταφέρει ποτέ κάποιος Ευρωπαίος ή έστω κάποιος λευκός μη Αμερικάνος πέραν του Pau;;). Για το ψυχολογικό όριο του 35% πάλι θεωρώ οτι είναι πιο εφικτό αν και επίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι οι μέσοι όροι του σε ευρωλίγκα ή έστω ευρωλίγκα και acb combined έχουν πιάσει αυτό το νούμερο..όταν βλέπω παίκτες όπως οι Bog-Bog και Teodosic να σουτάρουν με τα ίδια ή με λίγο χειρότερα ποσοστά από αυτα που σουταραν τις τελευταιες 2-3 χρονιές τους στην ευρωλίγκα τότε το θεωρώ κάπως δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο απ'τον Doncic..
yorgos
Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι θα πάρει πολύ χρόνο και πολλές προσπάθειες, ότι θα είναι άστοχος αλλά θα είναι ΟΚ σε ασίστ, θα αναγκαστεί να μοιράζει πολλές μπάλες, θα έχει μεγάλη δυσκολία να φτάνει στο καλάθι.

Η ρποσφορά μου λοιπόν είναι 13π, 5ρ, 4,5 ασ. 1,1κλ με 32% τρίποντο (έχει και την τάση να κάνει όλα τα σουτ πίσω από τη σέντρα που άλλοι φυλάγονται, μιλάμε για 20-25 σουτ τη σαιζόν που του διαλύουν τη στατιστική) και πολλά χάιλάιτς. Επίσης πιστεύω ότι στις βολές θα είναι κακός, ας πούμε 69%. Είμαι σίγουρος πως ήδη από φέτος θα τον δούμε να γίνετια πιο ντούκι (το σηκώνει άλλωστε το frame του την μαρτσουλιονισοποίηση) και σιγά-σιγά προς το τέλος της σαιζόν να βελτιώνεται, αλλά το πρώτο τρίμηνο θα έχει πολύ struggle.
RipCity
Πρόβλεψη 30 λεπτά με 16/6/5 και κάπου στο 43% fg.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.