Συμφωνούμε. Το πρωτάθλημα φέτος σαφώς είναι πιο ανταγωνιστικό, τα μπάτζετ τα υψηλότερα των τελευταίων δεκαετιών τουλάχιστον και καλώς ή κακώς, οι απαιτήσεις πολλές. Να συμπληρώσω εδώ και την πάντα επικίνδυνη έδρα της Siemens, τον φιλόδοξο Αθηναϊκό (ασχέτως ξεκινήματος), Σπόρτιγκ και ΠΑΟ που με τη "βαριά" φανέλα τους μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και τις εκπλήξεις που σαφώς θα μας γοητεύσουν.
Ήμουν χθες σε μία συζήτηση μεταξύ προπονητών και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι (επιτέλους) έχει αρχίσει να συζητιέται πάλι η γυναικεία αγωνιστική. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια ερωτήσεις του στυλ "τι έγινε χθες ρε στον αγώνα?"....απάντηση "πολλά με λίγα" ή "πως το βλέπεις το πρωτάθλημα?"....απάντηση "τι εννοείς? πως βλέπω το Σπόρτιγκ δηλαδή?"
Νομίζω, και πάντα θέλω να είμαι αισιόδοξος με το πρωτάθλημα, ότι φέτος θα έχουμε πρωτάθλημα που δεν θα κριθεί στη μία ήττα (και προς τα πάνω και προς τα κάτω). Θα δούμε όμως
Ήμουν χθες σε μία συζήτηση μεταξύ προπονητών και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι (επιτέλους) έχει αρχίσει να συζητιέται πάλι η γυναικεία αγωνιστική. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια ερωτήσεις του στυλ "τι έγινε χθες ρε στον αγώνα?"....απάντηση "πολλά με λίγα" ή "πως το βλέπεις το πρωτάθλημα?"....απάντηση "τι εννοείς? πως βλέπω το Σπόρτιγκ δηλαδή?"
Νομίζω, και πάντα θέλω να είμαι αισιόδοξος με το πρωτάθλημα, ότι φέτος θα έχουμε πρωτάθλημα που δεν θα κριθεί στη μία ήττα (και προς τα πάνω και προς τα κάτω). Θα δούμε όμως

Ας ελπίσουμε οτι έτσι θα είναι φέτος το πρωτάθλημα. Το πιστεύω κι εγώ οτι φέτος έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από τις περισσότερες (αν οχι όλες) ομάδες.
Καλό θα ήταν να προσθέσουμε και τις δύσκολες έδρες της Καστοριάς και του Απόλλωνα Πτ. Τουλάχιστον πέρσι ήταν επικίνδυνες ομάδες.