Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
C05
QUOTE(tsops @ Oct 17 2007, 10:43 ) *
Συμφωνούμε. Το πρωτάθλημα φέτος σαφώς είναι πιο ανταγωνιστικό, τα μπάτζετ τα υψηλότερα των τελευταίων δεκαετιών τουλάχιστον και καλώς ή κακώς, οι απαιτήσεις πολλές. Να συμπληρώσω εδώ και την πάντα επικίνδυνη έδρα της Siemens, τον φιλόδοξο Αθηναϊκό (ασχέτως ξεκινήματος), Σπόρτιγκ και ΠΑΟ που με τη "βαριά" φανέλα τους μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και τις εκπλήξεις που σαφώς θα μας γοητεύσουν.

Ήμουν χθες σε μία συζήτηση μεταξύ προπονητών και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι (επιτέλους) έχει αρχίσει να συζητιέται πάλι η γυναικεία αγωνιστική. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια ερωτήσεις του στυλ "τι έγινε χθες ρε στον αγώνα?"....απάντηση "πολλά με λίγα" ή "πως το βλέπεις το πρωτάθλημα?"....απάντηση "τι εννοείς? πως βλέπω το Σπόρτιγκ δηλαδή?"

Νομίζω, και πάντα θέλω να είμαι αισιόδοξος με το πρωτάθλημα, ότι φέτος θα έχουμε πρωτάθλημα που δεν θα κριθεί στη μία ήττα (και προς τα πάνω και προς τα κάτω). Θα δούμε όμως smile.gif

Ας ελπίσουμε οτι έτσι θα είναι φέτος το πρωτάθλημα. Το πιστεύω κι εγώ οτι φέτος έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από τις περισσότερες (αν οχι όλες) ομάδες.

Καλό θα ήταν να προσθέσουμε και τις δύσκολες έδρες της Καστοριάς και του Απόλλωνα Πτ. Τουλάχιστον πέρσι ήταν επικίνδυνες ομάδες.
tsops
QUOTE(C05 @ Oct 17 2007, 07:59 ) *
Καλό θα ήταν να προσθέσουμε και τις δύσκολες έδρες της Καστοριάς και του Απόλλωνα Πτ. Τουλάχιστον πέρσι ήταν επικύνδυνες ομάδες.

+1
TSAKITSAN4
1. η Νένα θα έπρεπε να παλεύει περισσότερο και να προσέχει τον εαυτό της περοσσότερο γιατί είναι καλή παίκτρια και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟ...τώρα αν πονάει και όλα αυτά,,πάντα μια Νενα κάπου πονάει...ε..και τι??έτσι θα το πάει δηλαδη???
δε ξέρω.....εσείς ξέρετε που είναι και φίλη σας!!!
ασ προσπαθήσει λίγο η κοπέλα..κρίμα είναι!!!
2. λυπάμαι που θα το ξαναπώ αλλα το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι εσπερίδες...εκτός ότι έχουν από τις καλύτερες παίκτριες σε όλες τις θέσεις...είναι και η πιο καλοδουλεμένη ομάδα!!!
και ποια ομάδα ρε παιδιά θα μπορέσει να την κοντράρει???
ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ??? με ποιες παίκτριες ρε παιδιά?? με τι μεταγραφές??
με την Δασκαλοπούλου μήπως...??? η με ...δεν ξέρω και εγώ ποια!!!
μόνο η Κοσμά είναι μια αξιοπρεπείς παίκτρια...!!!κατατ'άλλα...ΕΛΕΟΣ..να βάλεις την ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ να παίξει άμυνα....το μόνο που θα κάνει είναι να πάρει ένα ρόπαλο και να σε χτυπάει επειδή δε θα μπορεί να χαμηλώσει!!!
και άλλες πολλές!!!
η ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...με την ΓΙαννακοπούλου...ε...ρε παιδιά δείτε το έξυπνα...ποια παίκτρια θα μπορέσει να νικήσει τις παίκτριες των ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ??και φυσικά δε μιλάω για όλες έτσι??
δεν λέω υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες!!!
ΑΥΤΑ...με φιλική ΑΓΑΠΗ ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ - ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!!!! καλημερα σε όλους!!!!!
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 17 2007, 08:07 ) *
1. η Νένα θα έπρεπε να παλεύει περισσότερο και να προσέχει τον εαυτό της περοσσότερο γιατί είναι καλή παίκτρια και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟ...τώρα αν πονάει και όλα αυτά,,πάντα μια Νενα κάπου πονάει...ε..και τι??έτσι θα το πάει δηλαδη???
2. λυπάμαι που θα το ξαναπώ αλλα το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι εσπερίδες...εκτός ότι έχουν από τις καλύτερες παίκτριες σε όλες τις θέσεις...είναι και η πιο καλοδουλεμένη ομάδα!!!
και ποια ομάδα ρε παιδιά θα μπορέσει να την κοντράρει???
ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ??? με ποιες παίκτριες ρε παιδιά?? με τι μεταγραφές??
με την Δασκαλοπούλου μήπως...??? η με ...δεν ξέρω και εγώ ποια!!!
μόνο η Κοσμά είναι μια αξιοπρεπείς παίκτρια...!!!κατατ'άλλα...ΕΛΕΟΣ..να βάλεις την ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ να παίξει άμυνα....το μόνο που θα κάνει είναι να πάρει ένα ρόπαλο και να σε χτυπάει επειδή δε θα μπορεί να χαμηλώσει!!!
και άλλες πολλές!!!
η ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...με την ΓΙαννακοπούλου...ε...ρε παιδιά δείτε το έξυπνα...ποια παίκτρια θα μπορέσει να νικήσει τις παίκτριες των ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ??και φυσικά δε μιλάω για όλες έτσι??
δεν λέω υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες!!!
ΑΥΤΑ...με φιλική ΑΓΑΠΗ ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ - ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!!!! καλημερα σε όλους!!!!!

Σαφώς και αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Καλά τα λες!
Το θέμα είναι όμως, ότι το να λέμε με σιγουριά από την αρχή του πρωταθλήματος για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Συμφωνώ ότι έχει ένα πολύ καλό τιμ και έναν επίσης πολύ καλό προπονητή. Θεωρώ ότι ο Αρβανίτης είναι από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν στο γυναικείο χώρο. Πρέπει να γνωρίζουμε όμως, ότι η πολύ σιγουριά φέρνει καμιά φορά αντίθετα αποτελέσματα! υπάρχουν ομάδες καλές και εξίσου αξιόμαχες και πολλές φορές κάποια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ας μην προδικάζουμε λοιπόν τη τύχη του πρωταθλήματος από τώρα. Αν μη τι άλλο είναι άδικο για τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν! smile.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Oct 17 2007, 08:18 ) *
Το θέμα είναι όμως, ότι το να λέμε με σιγουριά από την αρχή του πρωταθλήματος για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Συμφωνώ ότι έχει ένα πολύ καλό τιμ και έναν επίσης πολύ καλό προπονητή. Θεωρώ ότι ο Αρβανίτης είναι από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν στο γυναικείο χώρο. Πρέπει να γνωρίζουμε όμως, ότι η πολύ σιγουριά φέρνει καμιά φορά αντίθετα αποτελέσματα! υπάρχουν ομάδες καλές και εξίσου αξιόμαχες και πολλές φορές κάποια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ας μην προδικάζουμε λοιπόν τη τύχη του πρωταθλήματος από τώρα. Αν μη τι άλλο είναι άδικο για τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν! smile.gif

Συμφωνώ bball.gif

Και μη ξεχνάμε ότι πολλές ομάδες θα παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο (θεωρώ καλύτερο), οπότε τα "κίτρινα φύλλα" θα κρίνουν φέτος, όχι τα ροζ.
s13
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ...ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ..ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ... ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΝΗ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Oct 17 2007, 09:18 ) *

άκου να δεις...δεν παινέυω το σπίτι μου γιατι δεν είναι οι Εσπερίδες το σπίτι μου!!
εγώ λέω την αλήθεια...δεν υποτιμώ τις άλλες ομάδες ίσα ίσα...και όυτε νόμιζω επειδή εγώ έχω αυτή την γνώμη...
ότι και η ίδια η ομάδα θα έχει σίγουρο το πρωτάθλημα..και να σου πω και την αλήθεια ούτε και ξέρω και καμιά κοπέλα από εκεί!!!
απλά θαυμάζω..μαθαίνω...και λέω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά σε σχέση με άλλες ομάδες..!!!
και ούτε είμαι και καμιά άσχετη ώστε να μην ξέρω τι συμβαίνει!!!
και φυσικά μίλησα για παίκτριες και σύγκρινα...!!!
είναι τόσο μα τόσο απλό!!!
οι έδρες θα παίξουν ρόλο...και εκεί θα φανεί και η διαφορά των ομάδων...!!!ευχαριοστώ πολύ!!!
TSAKITSAN4
QUOTE(s13 @ Oct 17 2007, 09:41 ) *
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ...ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ..ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ... ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΝΗ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

μην μου τραιλένεσαι...όλα θα πάνε καλά και θα δείς ότι η Μπονη και όχι Μπονι...θα πάρει το χρόνο της..!!
δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο κάθε προπονητής!!!μην κρίνουμε λοιπόν..μπορεί να έχεις και δίκιο...αλλά βρε αγαπημένη μη φωναζεις και μην τα παίρνεις στο κρανίο...!!θα πάθεις τίποτα και που θα το καταλάβουμε..δεν έχουμε και κάμερα...είναι και πρωί...!!!
θα πάρω το 166 περίμενε για να είμαι έτοιμη..έλα πλάκα κάνω...!!!
ρε με την ΜΠΟΝΗ τι πάθαμε τούτες τις μέρες!!!!
μάλλον ξεχνάς σε ποια ομάδα παίζει και τι έχει από μπροστά της!!!
μόνο η γνώση και οι εμεπιρίες που παίρνει θα είναι αρκετά για να φανεί η διαφορά της όταν θα έρθει η ώρα!!!
αυτα..../φιλαράκι.....ουφ.....
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 17 2007, 08:43 ) *
άκου να δεις...δεν παινέυω το σπίτι μου γιατι δεν είναι οι Εσπερίδες το σπίτι μου!!
εγώ λέω την αλήθεια...δεν υποτιμώ τις άλλες ομάδες ίσα ίσα...και όυτε νόμιζω επειδή εγώ έχω αυτή την γνώμη...
ότι και η ίδια η ομάδα θα έχει σίγουρο το πρωτάθλημα..και να σου πω και την αλήθεια ούτε και ξέρω και καμιά κοπέλα από εκεί!!!
απλά θαυμάζω..μαθαίνω...και λέω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά σε σχέση με άλλες ομάδες..!!!
και ούτε είμαι και καμιά άσχετη ώστε να μην ξέρω τι συμβαίνει!!!
και φυσικά μίλησα για παίκτριες και σύγκρινα...!!!
είναι τόσο μα τόσο απλό!!!
οι έδρες θα παίξουν ρόλο...και εκεί θα φανεί και η διαφορά των ομάδων...!!!ευχαριοστώ πολύ!!!

Κοίτα….
Κατ αρχήν, δεν υπάρχει λόγος να νευριάζεις και ν αρπάζεσαι. blink.gif
Άλλωστε μόνη σου είχες πει ότι είχες φίλες στις εσπερίδες σε προηγούμενα ποστ, αλλά δεν έχει σημασία! blove.gif

¨Όπως είπες κι εσύ κι εγώ, πράγματι κάνουν πολύ καλή δουλειά εκεί. Από κει και πέρα όπως είπε και ο Τσοπς που κάτι ξέρει παρά πάνω για τις Εσπερίδες τα πάντα θα κριθούν από τα κίτρινα χαρτιά και όχι από τα ροζ! rolleyes.gif smile.gif

ΥΓ. έχεις κάθε δικαίωμα να λες τη γνώμη σου, όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά καλό είναι να χρησιμοποιείς smiles για να μη δείχνει ότι μιλάς επιθετικά! smile.gif icon_wave.gif
s13
ΤΣΟΠΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ...Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΖΕΤ ΛΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ...ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ Κ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ...
tsops
QUOTE(s13 @ Oct 17 2007, 08:58 ) *
ΤΣΟΠΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ...Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΖΕΤ ΛΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ...ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ Κ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ...

Σε παρακαλώ να γράφεις πεζά...TSAKITSAN, σε παρακαλώ βρείτε τα με προσωπικά μηνύματα. Όχι στο τόπικ. Ευχαριστώ
Live strong
QUOTE(s13 @ Oct 17 2007, 08:41 ) *

Κατ αρχήν θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις μικρά γράμματα γιατί φαίνεται ότι φωνάζεις!

Κατά δεύτερον θα ήθελα να σου πω το εξής για το θέμα της Μπόνη. Να ξέρεις ένα πράγμα, ότι ο Αρβανίτης είναι από τους λίγους προπονητές που δεν κοιτάζουν ηλικίες και δίνουν πραγματικά ευκαιρίες στις μικρές ηλικιακά παίχτριες.
Να σου πω χαρακτηριστικά ότι σε παιχνίδι πολύ σημαντικό κάποια φορά, ενώ έχανε με δυο πόντους έβαλε 16χρονη παίχτρια στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού γιατί εμπιστευόταν το σουτ της! Έχεις δει πολλούς να το κάνουν αυτό; Δε νομίζω…
Άρα, αν πραγματικά αξίζει το κορίτσι να είσαι σίγουρη ότι θα παίξει. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά, κάπου είδα γραμμένο και το όνομα της Πάνου που είναι 16 χρονών..αρα…???? rolleyes.gif smile.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Oct 17 2007, 09:57 ) *
Κοίτα….
Κατ αρχήν, δεν υπάρχει λόγος να νευριάζεις και ν αρπάζεσαι. blink.gif
Άλλωστε μόνη σου είχες πει ότι είχες φίλες στις εσπερίδες σε προηγούμενα ποστ, αλλά δεν έχει σημασία! blove.gif

¨Όπως είπες κι εσύ κι εγώ, πράγματι κάνουν πολύ καλή δουλειά εκεί. Από κει και πέρα όπως είπε και ο Τσοπς που κάτι ξέρει παρά πάνω για τις Εσπερίδες τα πάντα θα κριθούν από τα κίτρινα χαρτιά και όχι από τα ροζ! rolleyes.gif smile.gif

ΥΓ. έχεις κάθε δικαίωμα να λες τη γνώμη σου, όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά καλό είναι να χρησιμοποιείς smiles για να μη δείχνει ότι μιλάς επιθετικά! smile.gif icon_wave.gif

1.δεν έχω φίλες...απλά γνωρίζω φατσικά...και λέω ένα γεια τυπικά καιαν...!!!
το να θαυμάζω...δε σημαίνει ότι τις έχω και φίλες...δεν είμαι άρρωστη??
όσο για τα χαμογελάκια πολύ θα ήθελα να βάλω..αλλά το Pc στο οποίο γράφω έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να βάλω...αλλιώς πίστεψε με μεσα στο χαμόγελο θα ήμουνα!!
εντάξει??όλα καλά τώρα?? :-))))
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 17 2007, 09:12 ) *
1.δεν έχω φίλες...απλά γνωρίζω φατσικά...και λέω ένα γεια τυπικά καιαν...!!!
το να θαυμάζω...δε σημαίνει ότι τις έχω και φίλες...δεν είμαι άρρωστη??
όσο για τα χαμογελάκια πολύ θα ήθελα να βάλω..αλλά το Pc στο οποίο γράφω έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να βάλω...αλλιώς πίστεψε με μεσα στο χαμόγελο θα ήμουνα!!
εντάξει??όλα καλά τώρα?? :-))))

peace.gif smile.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(s13 @ Oct 17 2007, 09:58 ) *

να σου πω κάτι??χαχαχα..πολύ γελάω...!!!
είσαι απίστευτη...τι καλά σου γράφω τα παίρνεις...τι λέω την αλήθεια πάλι τα παίρνεις!!!
εγώ μαζί σου είμαι....ζήτω η Μπόνη...ολεεεεε!!!
έχει δίκιο η live.....!!!
tsops...νομίζω ότι γράφω πεζά και επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κορίτσι από την απέναντι πλευρά!!!
ολά καλά όπως λέει και μια ψυχή...ο Σάκης ο Ρουβάς!!!
ας σοβαρευτούμε όμως....δεν ειρωνεύομαι....απλά αστειεύομαι για να είναι η ατμόσφαιρα πιο γλυκιά αν θες!!
οκ???? s13??? ευχαριστώ για την κατανόηση!!!
και εγώ ένα μυαλό το έχω η κακομοίρα!!!!
:-))) (αυτο το χαμόγελο αφιερωμένο) Τσακιτσαν!!!!!
αααα...ο Τζετ λι ποιος είναι αν επιτρέπεται??καρατερίστας είναι!!!καλος???
TSAKITSAN4
μπορώ να αφήσω ένα μήνυμα?? ευχαριστώ..ρε...μην μου λες ότι δεν προσέχω...γιατί δεν ισχύει και νευριάζω...
καλά καλά...θα δεις...αντε τώρα...!!!στο Φιλαράκι μου...ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ....!!!
κανένα άλλο νέο παιδιά....τι θα γίνει...νέκρα έπεσε....
tsops
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 17 2007, 11:14 ) *
μπορώ να αφήσω ένα μήνυμα?? ευχαριστώ..ρε...μην μου λες ότι δεν προσέχω...γιατί δεν ισχύει και νευριάζω...
καλά καλά...θα δεις...αντε τώρα...!!!στο Φιλαράκι μου...ΤΣΑΚΙΤΣΑΝ....!!!
κανένα άλλο νέο παιδιά....τι θα γίνει...νέκρα έπεσε....

Η απάντηση είναι "δεν μπορείς να αφήσεις μηνύματα γιατί δεν είναι ο σκοπός του τόπικ τέτοιος". Σε παρακαλώ λοιπόν μην ποστάρεις τέτοιου είδους μηνύματα χωρίς λόγο. Είσαι offtopic.gif
maimou
evilmonkey.gif bball.gif
γειά σας παιδια!ειμαι καινουργια στην παρεα ευχομαι να με συμπαθησετε γιατι εχω πολλεσ ομορφεσ κ ενδιαφερουσεσ αποψεισ!! biggrin.gif
maimou
QUOTE(tsops @ Oct 17 2007, 14:20 ) *
Η απάντηση είναι "δεν μπορείς να αφήσεις μηνύματα γιατί δεν είναι ο σκοπός του τόπικ τέτοιος". Σε παρακαλώ λοιπόν μην ποστάρεις τέτοιου είδους μηνύματα χωρίς λόγο. Είσαι offtopic.gif

ειμαι φαν του τσακι τσαν
τα βρισκω πολυ ευστοχα αυτα που λεει 19.gif 77.gif
maimou
μπαινω δυναμικα!!οι εσπεριδεσ θα παρουνε σιγουρα το πρωταθλημα ειναι καταπληκτικη ομαδα με φοβερα αξιολογεσ παιχτριεσ 41.gif tongue.gif
sch
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων σωματείων ο αγώνας Παγχιακός – Πανιώνιος της 21/10/2007 για το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αντί ώρας 12.00 θα ξεκινήσει στις 13.00.

...απο basket.gr
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Oct 17 2007, 10:43 ) *
Μα συγγνώμη, υπάρχει καλύτερος ανταποκριτής του ΠΑΟ από εσένα? Ο Γερεουδάκης εσένα παίρνει τηλέφωνο για να μάθει αν όλες του οι παίκτριες είναι υγιείς laugh.gif

Αν είναι έτσι ελπίζω να μην χρειαστεί να με ξαναπάρει κανένας τηλέφωνο και για κανέναν τραυματισμό στον ΠΑΟ...

QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 17 2007, 11:07 ) *

Καλά που έχει και εσένα η Νικολαίδου να της λες από το φόρουμ τι πρέπει να κάνει. Ας της τα εκτυπώσει και κάποιος για να της τα πάει να είμαστε σίγουροι ότι τα διάβασε. Φαντάζομαι εσένα συμβουλεύεται από τα 18 της που είναι στον Παναθηναικό και έχει φτάσει να είναι αρχηγός έχοντας πανηγυρίσει και τίτλους παρά τα προβλήματα του τμήματος. Πάντως, όποτε θελήσει δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να ξεφτιλήσει οποιαδήποτε άμυνα ακόμα και με μισό πόδι.
Είδαμε και που έβγαλε μια χαρά προετοιμασία το καλοκαίρι πόσο την εμπιστεύτηκαν στην εθνική.
Και καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτή η κουβέντα, δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε. Άσε που έτσι όπως μελετάς εσύ τους τραυματισμούς θα την ματιάσεις...
Και τα ειρωνικά "είναι κρίμα η κοπέλα" ας τα κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Όπως επίσης δεν είναι φίλη μου και την υποστηρίζω επειδή απλά αξίζει.
Αλήθεια δεν μας είπες όμως... Εσύ που δίνεις συμβουλές φαντάζομαι είσαι η κυρία τέλεια. Τι ακριβώς έχεις πετύχει..;

Υ/Γ Όποιος είδε τον αγώνα στην Τάφο σήμερα θα κατάλαβε γιατί παρακινώ όσους επιμένουν να την φωνάζουν Νένα, να την λένε Νεναir! cool.gif biggrin.gif Φανταστείτε να άκουγε και τις συμβουλές της τσάκι τσάν. Θα κάρφωνε από το τρίπονο.
E basket4 ή όποιος άλλος ήταν στο γήπεδο;

QUOTE(maimou @ Oct 17 2007, 15:56 ) *
evilmonkey.gif bball.gif
γειά σας παιδια!ειμαι καινουργια στην παρεα ευχομαι να με συμπαθησετε γιατι εχω πολλεσ ομορφεσ κ ενδιαφερουσεσ αποψεισ!! biggrin.gif

Πολύ καλή εισαγωγή αλλά παρακάτω μας τα χαλάς...
QUOTE(maimou @ Oct 17 2007, 15:59 ) *
ειμαι φαν του τσακι τσαν
τα βρισκω πολυ ευστοχα αυτα που λεει 19.gif 77.gif

QUOTE(maimou @ Oct 17 2007, 16:03 ) *
μπαινω δυναμικα!!οι εσπεριδεσ θα παρουνε σιγουρα το πρωταθλημα ειναι καταπληκτικη ομαδα με φοβερα αξιολογεσ παιχτριεσ 41.gif tongue.gif
trefoil 13
QUOTE(sch @ Oct 17 2007, 18:06 ) *
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων σωματείων ο αγώνας Παγχιακός – Πανιώνιος της 21/10/2007 για το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αντί ώρας 12.00 θα ξεκινήσει στις 13.00.

...απο basket.gr

Δεν αλλάζουν και του Παναθηναικού να πάω φροντιστήριο να γράψω το τεστάκι μου μην τρέχω άλλη μέρα...; tongue.gif
basket4
να πω κατι για τη Νικολαιδου που ακουσα στο γηπεδο.
καποιος-α γυρισε και ειπε οτι το πατημα της ετσι οπως παει να σηκωθει δηλαδη φαινεται λες και παει να καρφωσει... tongue.gif tongue.gif blink.gif rolleyes.gif ohmy.gif laugh.gif icon_drunk.gif ..... peace.gif smiley.gif
trefoil 13
QUOTE(basket4 @ Oct 17 2007, 23:37 ) *
καποιος-α γυρισε και ειπε οτι το πατημα της ετσι οπως παει να σηκωθει δηλαδη φαινεται λες και παει να καρφωσει... tongue.gif tongue.gif blink.gif rolleyes.gif ohmy.gif laugh.gif icon_drunk.gif ..... peace.gif smiley.gif

Πες όμως ότι δεν ήμουν εγώ αφού καθόμουν μακριά!!! rolleyes.gif
Ποιος το είπε;;;
Πάντως δεν είχε άδικο... Και εγώ αυτό σκέφτηκα! φοβερή φάση. Να έμπαινε κι όλας..! Δεν πειράζει, ολόκληρο χειμώνα έχουμε μπροστά μας για αυτό! biggrin.gif
alexako
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 17 2007, 20:42 ) *
Ποιος το είπε;;;
Πάντως δεν είχε άδικο... Και εγώ αυτό σκέφτηκα! φοβερή φάση. Να έμπαινε κι όλας..! Δεν πειράζει, ολόκληρο χειμώνα έχουμε μπροστά μας για αυτό! biggrin.gif

Τί έγινε ρε παιδιά ??όλοι το ίδιο είπαν? με το που πήρε την μπάλα φωνάζω κάρφωσε κ το χάνει.......!μήπως δεν έπρεπε να το πώ??? smiley.gif
trefoil 13
QUOTE(alexako @ Oct 17 2007, 23:47 ) *
Τί έγινε ρε παιδιά ??όλοι το ίδιο είπαν? με το που πήρε την μπάλα φωνάζω κάρφωσε κ το χάνει.......!μήπως δεν έπρεπε να το πώ??? smiley.gif

Δεν νομίζω να φταίει αυτό... tongue.gif
Αλλά είπα, δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Άλλωστε φέτος προβλέπω να έχουμε παρόμοιες προσπάθειες σε κάθε αγώνα! Το κάνει και στο ζέσταμα αρκετές φορές! Θα πετάει φέτος..!

Η πλάκα είναι ότι ένα τέτοιο καλάθι είχε πετύχει πέρσι, σε αγώνα με το σπόρτιγκ, που ήταν πάλι Τετάρτη...! Η αγωνιστική που είχε γίνει πριν τα Χριστούγεννα (20 Δεκεμβρίου). Τότε ήταν από πάσα της Γιαλιτάκη από το κέντρο, δεύτερο δεκάλεπτο... Φυσικά και τότε είχαμε κερδίσει με δική της μάλιστα τάπα... smile.gif
basket4
οχι δεν το ειπε η Trefoil..αλλος το ειπε.
F A N of TSAKI TSAN
HELLO κι απο εμενα. Είμαι φανατικός της μαιμους αλλά κυρίως της TSAKI TSAN. Μ'αρέσει ο τρόπος που τα λεεεεεει! (Αααασε που έχω δει όλες τις ταινίες ). Απο μαιμου περιμενω ακομα περισσοτερα.
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(s13 @ Oct 17 2007, 11:41 ) *

ΑΜΑΝ, μα γιατι κανεις δεν της λεει οτι πολυ απλά η Μπονι δεν έπαιξε και ούτε προκειται να παιζει πολυ γιατι πηρε και θα παιρνει τον χρονο της μια πολυ καλύτερη παιχτρια και ακομα μεγαλυτερο ταλέντο, η Μπουγιούκου!
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 17 2007, 23:42 ) *
καποιος-α γυρισε και ειπε οτι το πατημα της ετσι οπως παει να σηκωθει δηλαδη φαινεται λες και παει να καρφωσει...
Ποιος το είπε;;;

smiley.gif τελκα ρε παιδια τι έγινε;;;; smiley.gif
smiley.gif Κάρφωσε η Νικολαίδου;;;; smiley.gif
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 17 2007, 20:56 ) *
Πάντως, όποτε θελήσει δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να ξεφτιλήσει οποιαδήποτε άμυνα ακόμα και με μισό πόδι.

Δικιο έχεις, την ξεφτύλισε την καυμενη την SIEMENS

Είδαμε και που έβγαλε μια χαρά προετοιμασία το καλοκαίρι πόσο την εμπιστεύτηκαν στην εθνική.

Ο μοναδικός που την κάλεσε και την έβαλε και έπαιξε, ηταν φετος ο Μισας. Και τον δικαιωσε απόλυτα. 0/3 είχε η εθνικη στο πανευρωπαικο και βοήθησε ταμάλα η Νενα, και απο οτι μαθευτηκε εφαγε τα ταπίδια της ζωης της.

Δεν κατάλαβα... απαγορευεις στην TSAKI TSAN μας να εκφραζεται μεσω του forum; Μα φυσικά ειναι κριμα για την κοπελα, τετοιο ταλέντο και το χαραμισε ολα αυτα τα χρονια με τις "ανάποδες" δίαιτες, με επακολουθο να τραυματιζεται συχνα και να μην γινει αυτο που επρεπε να γινει. Γνωμη μου.....
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(sofo4 @ Oct 12 2007, 11:38 ) *
... . Η είδηση είναι ότι πριν αποφοιτήσει η Σιλντς έπαιξε αγώνα οκτώ μηνών έγκυος ! Και δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς ούτε ο προπονητής της . Τώρα έρχεται στην Ελλάδα με ένα παιδί δύο ετών !
οκτώ μηνών και δεν φαινόταν η κοιλιά της? ειναι δυνατόν να μην το πρόσεξε κανείς?

τελικά έπειτα απο πολήμερες αναζητησεις (κυρίως εσωτερικές) ανακαλύψαμε μαζι με τον TSAKI TSAN και την ΜΑΙΜΟΥ, οτι η όλη ιστορία΄είναι αληθινή, με την διαφορά οτι ήταν ανεμογκάστρι. (LOL)
miyaki
καλημερα
εγω φωναξα να καρφωσει....
trefoil καθομουν μια σειρα πιο πανω...
ξερεις εκει στα επισημα... biggrin.gif
tsops
QUOTE(maimou @ Oct 17 2007, 12:56 ) *
evilmonkey.gif bball.gif

Καλώς ήλθες και καλές συζητήσεις smile.gif
TSAKITSAN4
69.gif
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 17 2007, 18:56 ) *
Αν είναι έτσι ελπίζω να μην χρειαστεί να με ξαναπάρει κανένας τηλέφωνο και για κανέναν τραυματισμό στον ΠΑΟ...
Καλά που έχει και εσένα η Νικολαίδου να της λες από το φόρουμ τι πρέπει να κάνει. Ας της τα εκτυπώσει και κάποιος για να της τα πάει να είμαστε σίγουροι ότι τα διάβασε. Φαντάζομαι εσένα συμβουλεύεται από τα 18 της που είναι στον Παναθηναικό και έχει φτάσει να είναι αρχηγός έχοντας πανηγυρίσει και τίτλους παρά τα προβλήματα του τμήματος. Πάντως, όποτε θελήσει δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να ξεφτιλήσει οποιαδήποτε άμυνα ακόμα και με μισό πόδι.
Και καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτή η κουβέντα, δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε. Άσε που έτσι όπως μελετάς εσύ τους τραυματισμούς θα την ματιάσεις...
Όπως επίσης δεν είναι φίλη μου και την υποστηρίζω επειδή απλά αξίζει.
Αλήθεια δεν μας είπες όμως... Εσύ που δίνεις συμβουλές φαντάζομαι είσαι η κυρία τέλεια. Τι ακριβώς έχεις πετύχει..;

Υ/Γ Όποιος είδε τον αγώνα στην Τάφο σήμερα θα κατάλαβε γιατί παρακινώ όσους επιμένουν να την φωνάζουν Νένα, να την λένε Νεναir! cool.gif biggrin.gif Φανταστείτε να άκουγε και τις συμβουλές της τσάκι τσάν. Θα κάρφωνε από το τρίπονο.
E basket4 ή όποιος άλλος ήταν στο γήπεδο;
Πολύ καλή εισαγωγή αλλά παρακάτω μας τα χαλάς...

άκου να δεις trefoil 13 δεν σκοπεύω να κάτσω να τσακωθώ μαζί σου και αν διάβασεσ καλά και αν δεν είσαι τόσο πορωμένη με την Νένα θα καταλάβαινες τι εννοούσα!!!αλλα... 77.gif Νένα!!!
δεν δίνω συμβουλέσ και μη μιλάσ για το τι έκανε στην εθνική αν δεν ξέρεις..λοιπόν!!!
μπορεί να παίξει είναι πολύ καλή ψηλή με απίστευτες κινήσεις...που μπορεί να μην έχει καμία ψηλή στην Έλλάδα...αλλά βαριέται και δεν προσπαθεί!!
τώρα εσύ τι μου λες για συμβουλές και τέτοια τα αγνοώ...και όσο για το τι έχω κάνει εγώ..άστο δεν υπάρχει λόγος να τα πούμε...και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τα πω σε σένα... 69.gif 77.gif
γνώμη σου γνώμη μου...μόνο που εγώ μιλάω λίγο καλύτερα από εσένα και λίγο πιο ουσιαστικά και όχι τόσο πορωμένα!!!
41.gif 41.gif αυτά....αν έχω και κάτι άλλο θα σου πω...
TSAKITSAN4
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 17 2007, 23:41 ) *
HELLO κι απο εμενα. Είμαι φανατικός της μαιμους αλλά κυρίως της TSAKI TSAN. Μ'αρέσει ο τρόπος που τα λεεεεεει! (Αααασε που έχω δει όλες τις ταινίες ). Απο μαιμου περιμενω ακομα περισσοτερα.

icon_wave.gif icon_wave.gif καλως ήρθες fan μου αν και δεν ξέρω ποιος ή ποιά είσαι...πάντως τα γράφεισ πολύ καλά... 41.gif 41.gif ...να συνεχίσεις έτσι με ήθος...και με εύστοχες συζητήσεις.. tongue.gif tongue.gif
smiley.gif smiley.gif τελικά λες να κάρφωσε η Νένα...??
και ήθελα να πάω να δω τον Παο χθες..αλλά έπρεπε να κάνω προπόνηση με την ταπινή μου ομάδα 69.gif 69.gif

άσχετο..αλλά πωσ μπορώ να βάλω φοτο??
tsops
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 18 2007, 08:56 ) *
...πάντως τα γράφεισ πολύ καλά... 41.gif 41.gif ...να συνεχίσεις έτσι με ήθος...και με εύστοχες συζητήσεις.. tongue.gif tongue.gif

Έτσι μπράβο wink.gif

άσχετο..αλλά πωσ μπορώ να βάλω φοτο??

My Controls -> Edit Avatar Settings -> Upload a New Image from your Computer -> Update Avatar smile.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(tsops @ Oct 18 2007, 10:13 ) *
Έτσι μπράβο wink.gif
My Controls -> Edit Avatar Settings -> Upload a New Image from your Computer -> Update Avatar smile.gif

δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.. 68.gif rolleyes.gif αλλά ευχαριστώ
smile.gif smile.gif
[size=2][size=3]
tsops
Παιδιά, θέλουμε τη συνδρομή σας σε κάτι : κάνουμε μία προσπάθεια στο φόρουμ να δημιουργήσουμε ένα χώρο για τις ξένες αθλήτριες που παίζουν στις ομάδες μας. Είναι όμορφο να έχουν και εκείνες ένα χώρο συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων και είναι σίγουρα καλό για όλους να έχουμε και εκείνες στις συζητήσεις μας.

Παρακαλούμε λοιπόν, όσοι από εσάς ανήκετε σε ομάδες Α1 ή γνωρίζετε τις ξένες τους (και θέλετε φυσικά), ενημερώστε τις ότι έχουμε φτιάξει ειδικό τόπικ για εκείνες
εδώ

Ευχόμαστε να έχει επιτυχία γιατί υπάρχουν διάφορες σκέψεις να το αναπτύξουμε και άλλο. Ελπίζουμε στη βοήθειά σας smile.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(tsops @ Oct 18 2007, 10:28 ) *
Παιδιά, θέλουμε τη συνδρομή σας σε κάτι : κάνουμε μία προσπάθεια στο φόρουμ να δημιουργήσουμε ένα χώρο για τις ξένες αθλήτριες που παίζουν στις ομάδες μας. Είναι όμορφο να έχουν και εκείνες ένα χώρο συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων και είναι σίγουρα καλό για όλους να έχουμε και εκείνες στις συζητήσεις μας.

Παρακαλούμε λοιπόν, όσοι από εσάς ανήκετε σε ομάδες Α1 ή γνωρίζετε τις ξένες τους (και θέλετε φυσικά), ενημερώστε τις ότι έχουμε φτιάξει ειδικό τόπικ για εκείνες εδώ

Ευχόμαστε να έχει επιτυχία γιατί υπάρχουν διάφορες σκέψεις να το αναπτύξουμε και άλλο. Ελπίζουμε στη βοήθειά σας smile.gif

smile.gif smile.gif πολύ καλή ιδέα...ειλικρινά θα έκανα το οτιδήποτε αν μπορούσα να μιλήσω και αγγλικά...μήπωσ θα έπρεπε κάποια στιγμή και οι ξένες μασ να μάθουν να μιλάνε ελληνικά..επιτέλους??? blink.gif blink.gif
βαρέθηκα να κυκλοφορώ μένα λεξικούλι μίνι στην τσέπη...my names is....how old are you...μέχρι εκέί...εντάξει πλάκα κάνω...είμαι υπερβολική..ξέρω και άλλα πράγματα rolleyes.gif rolleyes.gif
καλή ιδέα πάντος.... smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif blove.gif blove.gif blove.gif
TSAKITSAN4
bball.gif bball.gif
θα μιλήσουμε καθόλου για μπάσκετ....ποια θα μου πει μια παίκτρια..η οποία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να χτυπάει γιατί μόνο έτσι μπορεί να παίξει και να αντέξει??
και βασικά αν συμφωνείται με αυτο το στυλ παιχνιδιού... 68.gif 68.gif ...γιατί εγώ το μισώ...και το θεωρώ πολύ αντιμπασκετικό.... 68.gif 68.gif
και τέτοιοι παίκτες θα έπρεπε να φεύγουν από το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει.... shot.gif shot.gif shot.gif
...έχει και συνέχεια....μην μιλάω μόνη μου!!!!! bball.gif bball.gif
blove.gif
Live strong
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 18 2007, 09:47 ) *
bball.gif bball.gif
θα μιλήσουμε καθόλου για μπάσκετ....ποια θα μου πει μια παίκτρια..η οποία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να χτυπάει γιατί μόνο έτσι μπορεί να παίξει και να αντέξει??
και βασικά αν συμφωνείται με αυτο το στυλ παιχνιδιού... 68.gif 68.gif ...γιατί εγώ το μισώ...και το θεωρώ πολύ αντιμπασκετικό.... 68.gif 68.gif
και τέτοιοι παίκτες θα έπρεπε να φεύγουν από το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει.... shot.gif shot.gif shot.gif
...έχει και συνέχεια....μην μιλάω μόνη μου!!!!! bball.gif bball.gif
blove.gif

Αγαπητή TSAKITSAN θα ήθελα να σε παρακαλέσω, επειδή αν συνεχίσεις να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις να βγαίνεις συνέχεια off topic, καλό θα ήταν αν θέλεις να κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο για παίχτριες κλπ μπορείς να το κάνεις εδώ smile.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(Live strong @ Oct 18 2007, 11:17 ) *
Αγαπητή TSAKITSAN θα ήθελα να σε παρακαλέσω, επειδή αν συνεχίσεις να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις να βγαίνεις συνέχεια off topic, καλό θα ήταν αν θέλεις να κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο για παίχτριες κλπ μπορείς να το κάνεις εδώ smile.gif

μάλιστα...και εδώ δηλαδή τι μπορώ να σχολιάζω??
αυτό δεν επιτρέπεται??
μαλλον όχι...!! οκ wink.gif
απλά νομίζω 'οτι εκεί που με έστειλεσ δεν πρέπει να μπαίνουν συχνά...οπότε θα γίνεται κουβέντα...δεν ξέρω..ίσωσ εσύ να ξέρεισ καλύτερα...!!!
TSAKITSAN4
icon_drunk.gif icon_drunk.gif
εντάξει ρε παιδιά και εγώ πεινάω...αλλά είπα να κάτσω να τα πούμε λίγο...!!
γιαυτό και εγώ θα φύγω..!!!
πάντως δείτε το λίγο...γιατί υποτίθεται πωσ όταν σχολιάζουμε κάτι που έχει να κάνει με την Α1...δεν είναι κακό να το λέμε εδώ...!!
και δεν νομίζω ότι είναι ποια και τόσο άσχετο θέμα...!!!
παρολ'αυτά καλός ο περίπατος των Εσπερίδων χθες....δε σχολιαζω γιατι η ομάδα ήταν εύκολη...να τις δούμε και στα δύσκολα...εγώ μαζί τους είμαι αλλά θέλω αποδείξεις...και πράξεις...!! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
wos_sport5.gif wos_sport3.gif
ώστε όταν έρθει η στιγμή να μπορέσω να wav.gif wav.gif wav.gif πάλι.....

πάω για icon_workout.gif icon_workout.gif
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 18 2007, 11:32 ) *
69.gif

άκου να δεις trefoil 13 δεν σκοπεύω να κάτσω να τσακωθώ μαζί σου και αν διάβασεσ καλά και αν δεν είσαι τόσο πορωμένη με την Νένα θα καταλάβαινες τι εννοούσα!!!αλλα... 77.gif Νένα!!!
δεν δίνω συμβουλέσ και μη μιλάσ για το τι έκανε στην εθνική αν δεν ξέρεις..λοιπόν!!!
μπορεί να παίξει είναι πολύ καλή ψηλή με απίστευτες κινήσεις...που μπορεί να μην έχει καμία ψηλή στην Έλλάδα...αλλά βαριέται και δεν προσπαθεί!!
τώρα εσύ τι μου λες για συμβουλές και τέτοια τα αγνοώ...και όσο για το τι έχω κάνει εγώ..άστο δεν υπάρχει λόγος να τα πούμε...και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τα πω σε σένα... 69.gif 77.gif
γνώμη σου γνώμη μου...μόνο που εγώ μιλάω λίγο καλύτερα από εσένα και λίγο πιο ουσιαστικά και όχι τόσο πορωμένα!!!
41.gif 41.gif αυτά....αν έχω και κάτι άλλο θα σου πω...

Α Π Ο Θ Ε Ω Σ Η !!!!
clap: 41.gif :: 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif wav.gif wav.gif thumbsup.gif thumbsup.gif : thumbsup.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Oct 18 2007, 12:42 ) *
Α Π Ο Θ Ε Ω Σ Η !!!!
clap: 41.gif :: 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif wav.gif wav.gif thumbsup.gif thumbsup.gif : thumbsup.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif

wos_sport4.gif παίζουμε μπασκετάκι και δεν σε ξέρω...κοίτα σε ευχαριστώ για την υποστίρηξη..αλλα?? torture.gif να τι παθαίνει όποιος μπλέξει μαζί μου....
όλοι στις 27 να αποθεώσουμε Εσπερίδεσ...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.... smiley.gif
kill.gif kill.gif kill.gif wav.gif
G_7
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Oct 18 2007, 14:46 ) *
wos_sport4.gif παίζουμε μπασκετάκι και δεν σε ξέρω...κοίτα σε ευχαριστώ για την υποστίρηξη..αλλα?? torture.gif να τι παθαίνει όποιος μπλέξει μαζί μου....
όλοι στις 27 να αποθεώσουμε Εσπερίδεσ...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.... smiley.gif
kill.gif kill.gif kill.gif wav.gif

Τα θαύμα έγινε μια φορά για τον Πανιώνιο... Φτάνει τώρα.... Και μην ξαχνάτε Η κούπα είναι ωραία και φέτος Καλλιθέα και διπλή ... Και τότε θα ήθελα να ήμουν κάπου εκεί να γω τα μούτρα της Γιαννακοπούλου που πιστεύει ότι πήρε και πρωτάθλημα...Δεν υπάρχουν αυτα πουθένα... ugly1.gif ugly_tocktock.gif ugly8.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Oct 18 2007, 12:53 ) *
Τα θαύμα έγινε μια φορά για τον Πανιώνιο... Φτάνει τώρα.... Και μην ξαχνάτε Η κούπα είναι ωραία και φέτος Καλλιθέα και διπλή ... Και τότε θα ήθελα να ήμουν κάπου εκεί να γω τα μούτρα της Γιαννακοπούλου που πιστεύει ότι πήρε και πρωτάθλημα...Δεν υπάρχουν αυτα πουθένα... ugly1.gif ugly_tocktock.gif ugly8.gif

θα συμφωνήσω μαζί σου...G_7 τα λεσ πολύ καλά ...μωρέ από που μασ ήρθεσ εσύ...θα νομίζουν ότι σασ
έχω βάλει και εγώ...!!
συμφωνώ για γιαννακοπούλου και για πολλέσ αλλεσ παίκτριες... ugly1.gif που είναι ύπο εξαφάνιση...!!
εγώ το είπα μια φορά έγινε αυτό...φέτοσ είμαι πιο σίγουρη από ποτέ...!!!
Γιαννακοπουλακια...και όλα τα άλλα τελειώσανε...είναι για άλλα πράματα..!!
τπάντων...βγαίνουμε εκτός θέματοσ και δεν κάνει...!!!
λεσ να πάω να αγοράσω και ένα κασκόλ των εσπερίδων??? smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif να το φοράω??
θα δω...αν με πληρώσουν...ίσωσ το κάνω..αλλιώσ ΟΧΙ!!! icon_headbang.gif icon_headbang.gif
tsops
Έλα, ηρεμήστε λίγο. Σας το είπε και η Live, βγαίνετε off topic. Υπάρχει ξεχωριστό τόπικ για να συζητήσετε την άποψή σας για πάικτριες, προπονητές, κλπ.

Δυστυχώς, με λυπεί το γεγονός ότι δεν έχω δει ακόμα, με εξαίρεση το ποστ του berry και 1-2 ακόμα, μία μπασκετική ανάλυση, τι σας άρεσε, τι δεν σας άρεσε.

Το να λέμε τα ίδια και τα ίδια, καταντά λίγο κουραστικό νομίζω, έτσι? wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.