Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Marciulionis
Εγώ πάλι νομίζω ότι δε παίξαμε κακά. Μέτρια θα το έλεγα. Το Μαρούσι ήταν πάρα πολύ καλό και εξαιρετικά εύστοχο. Φάγαμε 15 πόντους από υπό πίεση τρίποντα, κάτι που πάντα είναι καλή αμυντική επιλογή. Αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε 23 λάθη, κλέψαμε μπάλες, αλλά....

Το Μαρούσι ήταν στη μέρα του.
Και είμασταν πάρα πολύ στατικοί, άτολμοι και προβλέψιμοι στην επίθεση.

Κατά τα άλλα δείξαμε σημάδια ανάκαμψης σήμερα, ελέγξαμε σε μεγάλο βαθμό τα ριμπάουντ και είναι θέμα χρόνου να ωρεί η ομάδα το δρόμο της αγωνιστικά. Δυστυχώς ο χρόνος αυτός για την Ευρωλίγκα νομίζω ότι εξαντλήθηκε και το χάσαμε το τρένο... Άντε να νικήσουμε μέσα έξω τη Μπάρτσα, να περάσει η Παρτίζαν και το Μαρουσάκι...

Είχαμε κάποιες ατυχίες, κάποιες ατυχείς επιλογές και φτάσαμε ως εδώ.

Ο Σπανούλης σε κάτι κοντινά μου φάνηκε πολύ χλωμός κι έτοιμος να παραδώσει πνεύμα. Τραγικός και σήμερα και αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα. Μοιάζει να έχει να κοιμηθεί μέρες... Μάλλον είναι ζόρικο το μικρό...
babs
QUOTE(TRAVELLER @ Feb 5 2010, 01:20 ) *
+1 σε Consultan, Parisinos και Αir που υπερασπίζονται την κοινή λογική.

Αυτές τις κραυγές περί Ομπράντοβιτς και "ανίκανων" παιχτών δε μπορώ να τις καταλάβω. Εάν κάποιοι νομίζουν ότι "επειδή είμαστε Παναθηναϊκός" θα παίρνουμε κάθε χρόνο την Ευρωλίγκα , να το πάρουν αλλιώς γιατί θα βρουν.

Παίχτης Σάρας δεν υπάρχει φέτος. Τέλος.

Όσοι είναι κοντά στην ομάδα και κυρίως οι προπονητές ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να την κρατήσουν αξιόμαχη. Και αξιόμαχη δε σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα τα σαρώνουμε όλα.

Και σίγουρα η λύση δεν είναι να ...φύγουν όλοι και να έρθουν κάποιοι άλλοι. Βουγιόσεβιτς??? Γιατί όχι ο Σούλης?? Επιτυχημένος είναι, για ένα λει απ δε βγήκε πρόπερσι το Μαρούσι Ευρωλίγκα και το πήρε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πετυχημένος είναι. Σούλης λοιπόν.

Μεσσίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ του 2010 δεν υπάρχουν . Δεν είμαστε στην εποχή του Γκάλη. Όσοι περίμεναν τον Χάισλιπ για μεσσία , αντί του "κουλού" Κωστάκη , να το ξαναδούν λίγο το πράμα.
Πάρτι έκανε το Μαρούσι στο 1ο ημίχρονο στα πνρ. Θέλει χρόνο. Θα αποδώσει γιατί είναι καλός παίχτης αλλά δε μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη και ούτε και είναι η απάντηση στη φετινή μας κακή απόδοση.

Προσωπικά πιστεύω ότι η Ευρώπη μας τελείωσε και δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία του φίλου PARISINOS, όχι γιατί δε μπορούμε αλλά επειδή δεν προλαβαίνουμε. Μακάρι να κάνω λάθος.

Προχωράμε.

+1 σε όλα. Μπορεί αρκετοί (σίγουρα και γω) να απογοητευτήκαμε αλλά έλεος ρε παιδιά! Είναι δυνατόν να βγαίνουν άνθρωποι και να ναι έτοιμοι να ρίξουν το ανάθεμα στον Ομπράντοβιτς; Να φύγει και να ρθει ποιος; Ο Σουμποτιτς ή ο Κατσικάρης μήπως; Τι να πω. Και καλά να τα λένε 17χρονα αλλά και 50άρηδες;
belalik
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2010, 02:27 ) *
Αυτη η αλλαζονεια σας εχει καταστρεψει... Γιατι τι εχει το Μαρουσι; Χολερα; Κλεινει σπιτια αβερτα και ειναι στις καλυτερες  16 ομαδες της Ευρωπης. Λιγο σεβας για αυτη την ομαδα που φετος εχει αναγκαστει να παιξει δυο φορες την προκριση της στους ομιλους και συνεχιζει να κανει κηδειες...

+1000

edit: Ακούγεται κλισέ, αλλά δεν έχασε μονο ο Παναθηναικός, κέρδισε το Μαρουσι. Μια πραγματικα πολυ καλη ομαδα, μην ξεχνατε οτι την αντιμετωπισατε στο top-16 και οχι στο πρωταθλημα, ειναι ομαδα στους top-16 της ευρωπης. Μαλιστα σταθηκε πολυ καλα απεναντι και στη Μπαρτσα στην Ισπανια.

Ειναι πολη καλη ομαδα το μαρουσι, εδειξε ψυχολογια οταν εμεινε πισω, ηταν και τυχερη, βγηκαν καποια απιστευτα σουτ. Σε αμυνες που ο παναθηναικος επαιξε καλα..

Μην φερνετε την καταστροφη, χασατε απο μια καλη ομαδα, γινονται αυτα.. Δε σημαινει αυτοματα οτι ολοι ειναι για τα μπαζα, και μη ψαχνετε 100 δικαιολογιες... Και οι αλλοι μπασκετ παιζουν, μπορει να παρουν ματς.. Αμα ηταν ετσι, θα τελειωναν απο πριν τα παιχνιδια, στα χαρτια... Εδω κερδισαμε το 06 τους NBAers και χασαμε με κατεβασμενα χερια απο τους ισπανους χωρις τον Γκασολ.. Εχει εκπληξεις ο αθλητισμος...
nikefalin
QUOTE(Nik Tepits @ Feb 5 2010, 01:20 ) *
5. Απογοητευση κυριε Ομπραντοβιτς, θα κριθεις στο τελος της χρονιας για τα φετινα αποτελεσματα και οχι για αλλες χρονιες. Μην απορειτε που ο κοσμος δεν παει στο γηπεδο...
Mπραβο στο Μαρουσι.
Ειμαι 54 χρονων και νιωθω απιστευτα τσαντισμενος οπως ο φιλος 17χρονος. Πανω απο ολα ο Παναθηναικος. Θελω να βλεπω την ομαδα να παιζει με ολα της τα οπλα και οχι να μπαινουν προσωπικα στη μεση. Ελεος!

πάνω από όλα είναι το καλό μπάσκετ ( όχι για όλους βέβαια). Και ως τώρα δεν έχει παίξει. Αιτίες ....ένα κάρο...

Οι κουμανταδόροι της ομάδας μέσα στο παρκέ έχουν προβλήματα

Διαμαντίδης, ξεκούραστος μεν, με τραυματισμούς πλέον και στα 30 του δεν μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά στην επίθεση.
Σπανούλης, ένα κορμί χειμώνα, καλοκαίρι ...λογικό είναι να μην βρίσκεται σε τοπ φόρμα.
Σάρας, τραυματισμοί, τσαντίλες....ετών 34...
Καλάθης, Είναι σε χρονιά μαθητείας...

αυτό σημαίνει οτί όταν οι άσσοι σου δεν είναι καλά θα πονά η ομάδα σε άμυνα κι επίθεση, εκτός αν υπάρχουν καταλυτικές προσωπικότητες σε άλλες θέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδι, φάσεις. Τέτοιος είναι ο Χάισλιπ , αλλά μόλις ήρθε, ίσως τον δούμε να λειτουργεί έτσι αργότερα.

+ τραυματισμοί, μια ο Μπατίστ, 2 ο Τσαρτσαρής..., ελλειματική φρόντ λάιν με έντονο το πρόβλημα στο ρημπάουντ.

Τελικά καλό θα ήταν να είχε χάσει π.χ. τον αγώνα με τον Πάοκ μπας και χτυπούσε η καμπάνα νωρίτερα.

Πάντως η εμπειρία των ανθρώπων της ομάδας είναι τεράστια για να καταφέρουν να ξαναπαίξουν ποιοτικό μπάσκετ απέναντι σε καλούς αντιπάλους και όχι μόνο απέναντι στους πληβείους της Α1.
AZ1980
QUOTE(Marciulionis @ Feb 4 2010, 23:29 ) *
Άντε να νικήσουμε μέσα έξω τη Μπάρτσα, να περάσει η Παρτίζαν και το Μαρουσάκι...

Aνα κερδίσουμε Μπάρτσα μέσα - έξω εγώ βάζω στοίχημα πως θα βγούμε και πρώτοι.

Δύσκολο αρκετά, αλλά όχι απίθανο.

bball.gif
traveller
QUOTE(Nik Tepits @ Feb 4 2010, 23:20 ) *
1. Κι ας βγηκε και ξενυχτησε ο Σαρας, δικαιολογηται να μη τον βαζεις ουτε δευτερολεπτο? Eσυ δεν ελεγες πανω απο ολα η ομαδα? Δεν φαινεται ετσι ομως, ο εαυτουλης σου και ο εγωισμος σου πανω απ ολα. Επαληθευομαι οτι κατι αλλο συμβαινει με Σαρας..μαλλον μαλωσανε και μας πουλαει παραμυθι οτι χρειαζομασταν ψηλους.

2 )Μην απορειτε που ο κοσμος δεν παει στο γηπεδο...

Δεν πουλάει κανένα παραμύθι. Όλοι μας βλέπουμε ότι χρειαζόμαστε ψηλούς και μάλιστα επειγόντως.
Όποιος βγαίνει και ξενυχτάει δε μπορεί να είναι αξιόμαχος και καλά κάνει και σκουπίζει τον πάγκο. Και όταν είναι και 33 χρονών και με σοβαρό τραυματισμό καλό είναι να μένει στα σκυλάδικα και να μη ντύνεται καθόλου.Είμαστε ομάδα και όχι μπ*****λο. Και όταν έχει βάλει ο ίδιος πλάτη για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο (σύμφωνα με τα γραφόμενα του καλοκαιριού) έχει ένα παραπάνω λόγο.Ο προπονητής είναι το αφεντικό της ομάδας, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη στελέχωσή της. "My way or the highway" που έλεγε και ο Riley

2) Kαλά έκανες και το έθιξες. Είναι ντροπή η σημερινή εικόνα του ΟΑΚΑ. Ποτέ δεν πήγαινε κόσμος στο γήπεδο ακόμα και όταν παίζαμε κορυφαίο μπάσκετ. Δεν τους φταίει η φετινή εικόνα της ομάδας. Πόσες και πόσες φορές δεν έχει κάνει λόγο ο κοόυτς για τις άδειες κερκίδες.
Επί τη ευκαιρία να τελειώνουμε και με ένα άλλο παραμυθάκι. Δεν έχουμε μπασκετικό κόσμο.Εάν είχαμε θα ήταν γεμάτο σήμερα το στάδιο. Εάν υπάρχουν τέτοιοι τους έχει μόνο η Σαλονίκη. Και ας έχουμε τη μεγαλύτερη ιστορία σα σύλλογος στο μπάσκετ. Μεταφερόμενοι του ποδοσφαίρου είναι που πάνε να βγάλουνε τα απωθημένα τους όποτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό.
PARISINOS
QUOTE(TRAVELLER @ Feb 5 2010, 00:20 ) *
Προσωπικά πιστεύω ότι η Ευρώπη μας τελείωσε και δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία του φίλου PARISINOS, όχι γιατί δε μπορούμε αλλά επειδή δεν προλαβαίνουμε. Μακάρι να κάνω λάθος.

ΛΟιπον τωρα που ηρεμησαν οι περισσοτεροι, ας κανουμε και μια αναλυση του αγωνα και της καταστασης γενικα.

Καταρχας δεν ειμαι αισιοδοξος. Δυστηχως μετα το σημερινο ( και σε συνδυασμο με τη χθεσινη νικη της παρτιζαν που τελικα ΔΕΝ δειχνει να μας ευνοιει) , οφειλω να ομολογησω οτι η κατασταση δυσκολεψε απιστευτα σε σημειο να κρεμεται απο μια κλωστη.

Δεν εχω χασει ελπιδα βεβαια , γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω , ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στο επομενο παιχνιδι με μπαρτσα. Κερδιζεις και γυριζεις κυριολεκτικα ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ τουμπα. Αν κερδισουμε στην βαρκελωνη , πραγματικα ολοι θα ειμαστε εδω και θα γραφουμε υμνους για το πως η σερβικη μαφια πεταξε εξω τη μπαρτσα, για το ποσο γατα ειναι τελικα ο ζοτς, για το οτι η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται και γενικα η προκριση δεν θα χανεται με τιποτα.

ΟΛΑ λοιπον κρινονται απο ενα ματς και σε ενα ματς ΟΛΑ γινονται, αφου υλικο ΕΧΟΥΜΕ και μαλιστα καλο. Σιγουρα δεν θα ειναι ευκολα, σιογυρα δεν ειμαστε το φαβορι , αλλα ετσι και κατσει το ματς, ο ΠΑΟ μπορει να κερδισει παντου.

Ολα λοιπον κρινονται απο ενα ματς. Θα δειξει τι θα γινει.

Οσο για το σημερινο ματς, εγω θεωρω -οσο και αν ακουστει παραδοξο - οτι πραγματικα δεν παιξαμε ασχημα. Μητσος, φωτσης, πεκο και μαικ παιξανε αρκετα καλα, και συνηθως με αυτους και καλη αμυνα φτανει για να κερδιοσυμε τα ματς. Δυστηχως πεσαμε πανω στο εκπληκτικο κις , που τα εβαζε κυριολεκτικα απο παντου. Αν το δειτε αντικειμενικα, ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ απο αυτα τα 4 που εβαλε σε νεκρο χρονο και με παιχτη πανω του να εχανε, και το μαρουσσι θα εχανε. Και ομως τα εβαλε ΟΛΑ.

Αυτο ομως που κραταω απο το σημερινο ματς ειναι ομως αλλο. Οτι για το ματς στη βαρκελωνη στηριζομαστε σε 6 παιχτες , δηλαδη μητσο, σπαν, μαικ, πεκο, φωτση και ντρου. Αυτοι λογικα θα παιξουν απο 30 λεπτα ο καθενας . Αν ειναι σε καλη βραδυα, ειναι τετοια η ποιοτητα τους, που μπορουμε να κερδισουμε παντου. Δυστηως ομως πρεπει να ειναι σχεδον ολοι σε καλη βραδυα , μιας και μαλλον δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτα βραχυπροθεσμα απο σαρας, μαρκους, τσαρτσαρη, καλαθη, σερμα και περπε, για διαφορετικους λογους ο καθενας.

Τελος παντων, εμενα ο ΠΑΟ με εχει μαθει οτι οταν υπαρχει μαθηματικη εστω ελπιδα, ολα γινονται. Για μενα ο ΠΑΟ εχει τοση δυναμικη , που στα ματια μου ξεκιναει ΟΛΑ τα ματς με πολλες πιθανοτητες νικης. Το ματς στην βαρκελωνη δεν αποτελει λοιπον εξαιρεση. Απο μας εξαρταται.
babs
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2010, 01:27 ) *
Αυτη η αλλαζονεια σας εχει καταστρεψει... Γιατι τι εχει το Μαρουσι; Χολερα; Κλεινει σπιτια αβερτα και ειναι στις καλυτερες  16 ομαδες της Ευρωπης. Λιγο σεβας για αυτη την ομαδα που φετος εχει αναγκαστει να παιξει δυο φορες την προκριση της στους ομιλους και συνεχιζει να κανει κηδειες...

Μπράβο, έβαλες στη θέση του τον 17χρονο!!! Επίσης, το να πιάνεσαι από λέξεις ενός νευριασμένου πιτσιρικά για να αποδίδεις αλαζονεία σε οπαδούς ομάδων είναι εντελώς άκυρο.
Pierce
QUOTE (babs @ Feb 5 2010, 01:37 ) *
Μπράβο, έβαλες στη θέση του τον 17χρονο!!! Επίσης, το να πιάνεσαι από λέξεις ενός νευριασμένου πιτσιρικά για να αποδίδεις αλαζονεία σε οπαδούς ομάδων είναι εντελώς άκυρο.

Αν εσυ καταλαβες οτι το σχολιο μου , πηγαινει μονο στον 17 χρονο , πλανασαι πλανην οικτρα... Η αλλαζονεια των οπαδων του Παναθηναικου ειναι εκδηλη ακομα και μεσα σε αυτο το φορουμ και οχι μονο σημερα...
piratiko
Δηλωσεις Ζοτς:

http://prasinanea.gr/html/ent/020/ent.12020.asp

AZ1980
QUOTE(PARISINOS @ Feb 5 2010, 00:36 ) *
ΛΟιπον τωρα που ηρεμησαν οι περισσοτεροι, ας κανουμε και μια αναλυση του αγωνα και της καταστασης γενικα.

Καταρχας δεν ειμαι αισιοδοξος. Δυστηχως μετα το σημερινο ( και σε συνδυασμο με τη χθεσινη νικη της παρτιζαν που τελικα ΔΕΝ δειχνει να μας ευνοιει) , οφειλω να ομολογησω οτι η κατασταση δυσκολεψε απιστευτα σε σημειο να κρεμεται απο μια κλωστη.

Δεν εχω χασει ελπιδα βεβαια , γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω , ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στο επομενο παιχνιδι με μπαρτσα. Κερδιζεις και γυριζεις κυριολεκτικα ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ τουμπα. Αν κερδισουμε στην βαρκελωνη , πραγματικα ολοι θα ειμαστε εδω και θα γραφουμε υμνους για το πως η σερβικη μαφια πεταξε εξω τη μπαρτσα, για το ποσο γατα ειναι τελικα ο ζοτς, για το οτι η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται και γενικα η προκριση δεν θα χανεται με τιποτα.

ΟΛΑ λοιπον κρινονται απο ενα ματς και σε ενα ματς ΟΛΑ γινονται, αφου υλικο ΕΧΟΥΜΕ και μαλιστα καλο. Σιγουρα δεν θα ειναι ευκολα, σιογυρα δεν ειμαστε το φαβορι , αλλα ετσι και κατσει το ματς, ο ΠΑΟ μπορει να κερδισει παντου.

Ολα λοιπον κρινονται απο ενα ματς. Θα δειξει τι θα γινει.

Οσο για το σημερινο ματς, εγω θεωρω -οσο και αν ακουστει παραδοξο - οτι πραγματικα δεν παιξαμε ασχημα. Μητσος, φωτσης, πεκο και μαικ παιξανε αρκετα καλα, και συνηθως με αυτους και καλη αμυνα φτανει για να κερδιοσυμε τα ματς. Δυστηχως πεσαμε πανω στο εκπληκτικο κις , που τα εβαζε κυριολεκτικα απο παντου. Αν το δειτε αντικειμενικα, ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ απο αυτα τα 4 που εβαλε σε νεκρο χρονο και με παιχτη πανω του να εχανε, και το μαρουσσι θα εχανε. Και ομως τα εβαλε ΟΛΑ.

Αυτο ομως που κραταω απο το σημερινο ματς ειναι ομως αλλο. Οτι για το ματς στη βαρκελωνη στηριζομαστε σε 6 παιχτες , δηλαδη μητσο, σπαν, μαικ, πεκο, φωτση και ντρου. Αυτοι λογικα θα παιξουν απο 30 λεπτα ο καθενας . Αν ειναι σε καλη βραδυα, ειναι τετοια η ποιοτητα τους, που μπορουμε να κερδισουμε παντου. Δυστηως ομως πρεπει να ειναι σχεδον ολοι σε καλη βραδυα , μιας και μαλλον δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτα βραχυπροθεσμα απο σαρας, μαρκους, τσαρτσαρη, καλαθη, σερμα και περπε, για διαφορετικους λογους ο καθενας.

Τελος παντων, εμενα ο ΠΑΟ με εχει μαθει οτι οταν υπαρχει μαθηματικη εστω ελπιδα, ολα γινονται. Για μενα ο ΠΑΟ εχει τοση δυναμικη , που στα ματια μου ξεκιναει ΟΛΑ τα ματς με πολλες πιθανοτητες νικης. Το ματς στην βαρκελωνη δεν αποτελει λοιπον εξαιρεση. Απο μας εξαρταται.

+1

Oύτε εγώ πιστεύω πως παίξαμε άσχημα. Με λίγο πιο "βαθυ" ροτέισον θα είχαμε περισσότερη ενέργεια στο τέλος και θα το παίρναμε το ματσάκι. Γι' αυτό τσαντίζομαι με την επιλογή του Ζοτς να αφήσει έξω κόντρα στο Μαρούσι Καλάθη -Σάρας - Σέρμα, και να "ξεχάσει" για τεράστια κομμάτια έξω Πέκοβιτς και Χάισλιπ.

Θα το παίρναμε το ματς γαμώτο μου, είμαι σίγουρος.

Nα πω και τα συγχαρητήριά μου (για πολλοστή φορά φέτος) στο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Μαρούσι! Μπράβο σε όλους σε αυτή την απίστευτη ομάδα.

bball.gif
Alexandris Eleftherios
Ε όχι και αλαζονεία ρε παιδιά είπαμε...
Που ειναι η αλαζονεία?

Επειδή έχουμε μάθει να ειμαστε πρώτοι? Και οι ΑΕΚτζήδες έχουν μάθει να μην απαιτουν τίποτα απο την ομάδα τους. Έτσι και εμείς έχουμε μάθει να απαιτούμε πρωταθλήματα. Δεν είναι κακό. Ειδικά όταν η κριτική που ασκούμε είναι σωστή και σε λογικά πλαίσια. Όταν τουλάχιστον δικαιολογούμε και ξετυλίγουμε τις σκέψεις μας και δεν πετάμε ένα απλά ΄΄ας φυγει ο Ομπράντοβιτς΄΄

Είναι λογικό να έχουμε ποτιστεί ως ένα βαθμό με ένα πάθος για νίκες και επιτυχίες ακόμα και όταν αυτές δεν λείπουν απο την ομάδα μας.
Το θέμα είναι πως βλέπω πως όλοι συμφωνούμε και οχι φυσικά στο να φύγει ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης, αλλα στο οτι η ομάδα έκανε λάθη τυπου ΤΕΠΙΤΣ ΠΕΡΠΕ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΚΑΛΑΘΗΣ κτλ. Παίκτες δηλ που δεν μπορουν να πρωταγωνιστήσουν σε τέτοιο επίπεδο. Τουλάχιστον για τους νέους ΚΑΛΑΘΗ και ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΗ όχι ακόμα. Ίσως στο μέλλον.

Αν και όπως ειπαν ολοι οι φίλοι δεν φταίνε μονο αυτοι οι παίκτες. Όλη η ομάδα ειναι ντεφορμέ. Θα διορθωθούμε και θα ειμαστε καλύτεροι του χρόνου παντα με τον Ομπραντοβιτς στο πάγκο γιατι απλώς δεν υπάρχει άλλος καλύτερος.
Του έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη.
mrproedros
Euroleague 2010 - Top 16 - Week 2 : Mαρούσι - Παναθηναϊκός 80-78 (4-2-10) highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
kosts123
Πρέπει να χαλαρώσουν μερικοί, δεν γίνεται στη ζωή να τα θέλουμε όλα δικά μας...

Και το σημαντικότερο, πρέπει να μάθουμε πια στην Ελλάδα να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου:
"Δεν έχασε ο ΠΑΟ, αλλά κέρδισε το Μαρούσι"

Μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα παίζει ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας (Καϊμακόγλου)
Και το Μαρούσι παίζει το πιο ορθολογικό μπάσκετ στην Α1 (αήττητη για αρκετές αγωνιστικές) και ο ΟΣΦΠ το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη.

Συγχαρητήρια στο Μαρούσι, κέρδισε ΠΑΝΑΞΙΑ και του αξίζει κάτι παραπάνω.. Αν όχι η πρόκριση, λίγος σεβασμός!!

Όσον αφορά τον ΠΑΟ, φαίνεται ότι δεν είναι η χρονιά του φέτος. Και ο λόγος, λείπει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.....
Flash
QUOTE(pierce21 @ Feb 4 2010, 23:42 ) *
Αν εσυ καταλαβες οτι το σχολιο μου , πηγαινει μονο στον 17 χρονο , πλανασαι πλανην οικτρα... Η αλλαζονεια των οπαδων του Παναθηναικου ειναι εκδηλη ακομα και μεσα σε αυτο το φορουμ και οχι μονο σημερα...

Ε τώρα όμως γενικεύεις και θα αντιδράσω εγώ tongue.gif

Σοβαρά, ναι έχουν υπάρξει τέτοια δείγματα αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τέτοια γενίκευση.

AZ1980
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2010, 00:42 ) *

Kι εγώ θεωρώ τη γενίκευσή σου άστοχη.

bball.gif
fanis#10
Περί Ομπράντοβιτς, καλύτερα όσοι "ονειρεύονται" απομάκρυνσή του να παρατείνουν τα όνειρά τους. Εγώ πιστέυω ότι σημαντικό ρόλο στις αναιμικές εμφανίσεις της ομάδας παίζει η αγωνιστική κοιλιά του - είτε το θέλουμε είτε όχι - ηγέτη της ομάδας από πέρυσι (Σπανούλη εννοώ για όσους δεν κατάλαβαν)... Και θα συμφωνήσω με πολλούς που υοστηρίζουν ότι χρειαζόμαστε επιτέλους ένα ψηλό και αθλητικό τριάρι (2.05). Παρ' ότι δεν πληροί το κριτήριο του ύψους, προσωπική αδυναμία και διακαής μου πόθος για τον ΠΑΟ είναι ο Σάτο της Σιένα.
Pierce
QUOTE (Alexandris Eleftherios @ Feb 5 2010, 01:50 ) *
Ε όχι και αλαζονεία ρε παιδιά είπαμε...
Που ειναι η αλαζονεία?

Επειδή έχουμε μάθει να ειμαστε πρώτοι? Και οι ΑΕΚτζήδες έχουν μάθει να μην απαιτουν τίποτα απο την ομάδα τους. Έτσι και εμείς έχουμε μάθει να απαιτούμε πρωταθλήματα. Δεν είναι κακό. 

αλαζονεια , ειναι οταν δεν δεχεσαι την ηττα , απο μια αλλη ομαδα. Υποτιμηθηκε η Παρτιζαν, χαθηκε το παιχνιδι . Η πλειοψηφια θεωρησατε οτι θα εχετε ενα ευκολο βραδακι σημερα, (συμπερασμα που δεν ξερω απο που εβγαινε γιατι το Μαρουσι ειναι μια πολυ καλη ομαδα και ο Παναθηναικος δεν ειναι σε ιδιαιτερη φορμα).  Τα σχολια του στυλ Μαρουσακι, ε οχι απο το Μαρουσι, μετα απο ηττα δεν δειχνει αλαζονεια δηλαδη; 

Το σχολιο για  την ΑΕΚ δεν βλεπω, πως εχει εφαρμογη εδω περα παντως, ακυρο ασκοπο και μαλλον δειχνει αλλα πραγματα και μαλλον επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου...

babs
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2010, 01:42 ) *
Αν εσυ καταλαβες οτι το σχολιο μου , πηγαινει μονο στον 17 χρονο , πλανασαι πλανην οικτρα... Η αλλαζονεια των οπαδων του Παναθηναικου ειναι εκδηλη ακομα και μεσα σε αυτο το φορουμ...

Γι' αυτο έκανα έντονα το "σας". Το κατάλαβα. Οι ίδιοι αλαζόνες ζητούν να σταυρώσουμε τον Ζοτς. Απλώς, γενικεύσεις τέτοιες είναι τουλάχιστον άτυχες.
Όσοι δεν έχουν καεί από τον οπαδισμό καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟ δεν είναι στα πάνω του, ότι το Μαρούσι είναι τη τελευταία 5ετία στις 4 καλύτερες ελληνικές ομάδες και φέτος στο τοπ16. Έχει πολύ καλό υλικό (3 παίκτες σε εθνικές-προεθνικές, αξιόλογοι ξένοι, εξαιρετικό προπονητικό σταφ, ...) οπότε δεν είναι απίθανη η σημερινή έκβαση του αγώνα. Όπως είπες και παραπάνω έχει κάνει μπόλικες κηδείες φέτος (και θα κάνει και άλλες, λέω εγώ). Κάποιους που εκπλήσσονται και φερνουν τη συντέλεια του κόσμου, μπορείς να τους αγνοείς ή να τους ξεφωνίζεις προσωπικά και όχι να τσουβαλιάζεις όλο το κόσμο. Αλαζονεία μπορεί να διακρίνει κανείς στο φορουμ όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΟ αλλά και αλλού. Τέσπα, κακώς το τράβηξα τόσο πολύ. Συγγνώμη αν φάνηκα επιθετικός. Ο Περπέρογλου φταίει smile.gif
Hooligan7
QUOTE(pou_pws_pote @ Feb 5 2010, 01:04 ) *
o καλαθης ειναι ο δευτερος..

ο μπόγρης είναι και ο κογκαλίδης το έκλεψε απο το greekhoopz. για να ξέρουμε τι λέμε. κλασσικός κογκαλίδης.
Pierce
QUOTE (AZ1980 @ Feb 5 2010, 01:55 ) *
Kι εγώ θεωρώ τη γενίκευσή σου άστοχη.

bball.gif

δικαιωμα σας, την αποψη μου διατυπωνω που βγαινει απο την ατμοσφαιρα που επικρατει... smile.gif

QUOTE (babs @ Feb 5 2010, 02:02 ) *
Γι' αυτο έκανα έντονα το "σας". Το κατάλαβα. Οι ίδιοι αλαζόνες ζητούν να σταυρώσουμε τον Ζοτς. Απλώς, γενικεύσεις τέτοιες είναι τουλάχιστον άτυχες.
Όσοι δεν έχουν καεί από τον οπαδισμό καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟ δεν είναι στα πάνω του, ότι το Μαρούσι είναι τη τελευταία 5ετία στις 4 καλύτερες ελληνικές ομάδες και φέτος στο τοπ16. Έχει πολύ καλό υλικό (3 παίκτες σε εθνικές-προεθνικές, αξιόλογοι ξένοι, εξαιρετικό προπονητικό σταφ, ...) οπότε δεν είναι απίθανη η σημερινή έκβαση του αγώνα. Όπως είπες και παραπάνω έχει κάνει μπόλικες κηδείες φέτος (και θα κάνει και άλλες, λέω εγώ). Κάποιους που εκπλήσσονται και φερνουν τη συντέλεια του κόσμου, μπορείς να τους αγνοείς ή να τους ξεφωνίζεις προσωπικά και όχι να τσουβαλιάζεις όλο το κόσμο. Αλαζονεία μπορεί να διακρίνει κανείς στο φορουμ όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΟ αλλά και αλλού. Τέσπα, κακώς το τράβηξα τόσο πολύ. Συγγνώμη αν φάνηκα επιθετικός. Ο Περπέρογλου φταίει smile.gif

No prob. Αλιμονο , αν χαλουσαμε τις καρδιες μας για τετοια θεματα. 
cryptic
Το γήπεδο ήταν αρκετά άδειο, τα μπλέ καθίσματα ήταν μισογεμάτα μόνο και λίγο απο οργανωμένους. Πραγματικά είχα την εντύπωση ότι η ομάδα είχε πέσει για ύπνο και τους ξύπνησαν μισή ώρα πριν τον αγώνα, πολύ στατική και χωρίς καθόλου νεύρο. Οι απορίες μου είναι οι ίδιες με των περισσότερων:
* Ο Σπανούλης φαινόταν ότι είχε κλατάρει, σε κάποια φάση ο Τζοτς τον έβγαλε για 2 λεπτά και μετά τον έριξε πάλι μέσα wink.gif Ας προσλάβουν οι αδελφοί μια βοηθό για το μωρό γρήγορα.
* Ο Καλάθης γιατί δεν μπορεί να παίξει και να ξεκουράσει το Σπανούλη;
* Απίστευτη ευστοχία απο το Μαρούσι αλλά και πάρα πολλά pick n roll που τα τελείωναν υποδειγματικά.
* Μάλλον κάτι παίζει με το Σάρας.
* Η ομάδα συνεχίζει και είναι δεμένη, φαινόταν σε πολλές φάσεις αλλά επίσης φαινόταν ότι είχαν άγχος, ιδιαίτερα ο Μήτσος το έβγαζε αυτό.

Δεν τελείωσε κάτι αλλά η εικόνα δεν είναι καλή. Ελπίζω πάντα σε μία αντεπίθεση στυλ περσινών παιχνιδιών με Σιένα.
AZ1980
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2010, 00:01 ) *
αλαζονεια , ειναι οταν δεν δεχεσαι την ηττα , απο μια αλλη ομαδα. Υποτιμηθηκε η Παρτιζαν, χαθηκε το παιχνιδι . Η πλειοψηφια θεωρησατε οτι θα εχετε ενα ευκολο βραδακι σημερα, (συμπερασμα που δεν ξερω απο που εβγαινε γιατι το Μαρουσι ειναι μια πολυ καλη ομαδα και ο Παναθηναικος δεν ειναι σε ιδιαιτερη φορμα).  Τα σχολια του στυλ Μαρουσακι, ε οχι απο το Μαρουσι, μετα απο ηττα δεν δειχνει αλαζονεια δηλαδη; 

Mε τη δική σου λογική, επειδή ο DON δεν αποδέχεται κανέναν από τους αναρίθμητους τίτλους του ΠΑΟ ως άξια κατακτημένο τρόπαιο, θα πρέπει να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Φόρουμ πάσχουν συνολικά από κακής ποιότητας επαφή με την πραγματικότητα.

Δεν είναι σωστές αυτές οι γενικεύσεις, από όποιον και αν γίνονται.

Just my two cents.

bball.gif
a bullet for your head
QUOTE(piratiko @ Feb 5 2010, 01:45 ) *

Ο Ζοτς εκανε λογο για το σημειο που απωλεσαμε τη διαφορα των 10π στη 3η περιοδο....κατι που τονισα μερικα ποστ πιο πανω...
Μετα το ταιμ-αουτ που πηρε ο Μπαρτζωκας,το Μαρουσι σε λιγοτερο απο 30'' ''μαζεψε'' τη διαφορα στους 5π...& καταφερε παρα πολυ γρηγορα & ισορροπησε το ματς...
Και αν θυμαστε,μετα απ'αυτη τη ταχυτατη αντιδραση-ανακαμψη του Αμαρουσιου,ο ΠΑΟ εκανε 4(αν δεν κανω λαθος),λαθη,μεχρι να ολοκληρωθει η περιοδος...
Ηταν κομβικο σημειο....διοτι αν ο ΠΑΟ ''κλειδωνε'' αυτη τη διαφορα,εκτιμω πως θα απελευθερωνοταν & αυτος εχοντας ενα ''μαξιλαρακι'' & θα διευρυνε ακομη τη διαφορα στη συνεχεια...
Αντ'αυτου...η 3η περιοδος τελειωσε με τις 2 ομαδες να ειναι πολυ κοντα στο σκορ...γεγονος που αγχωσε ακομη περισσοτερο τους παικτες του ΠΑΟ,διοτι τα ''φαντασματα'' με την Παρτιζαν δεν απεχουν & πολυ χρονικα...& εκανε τους παικτες του Αμαρουσιου να πιστεψουν ακομη περισσοτερο στη νικη...

Νομιζω οτι πολυ σωστα αναλαμβανει ολη την ευθυνη...κατι που εκλαμβανω ως ''απορροφηση των κραδασμων'',μιας & διεκρινε οτι οι παικτες του ειναι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση,μετα απ την ομολογουμενως πολυ καλη προσπαθεια που εκαναν....
Και το επαναλαμβανω ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ομως το Μαρουσι ειχε μοναδικο επιθετικο οιστρο....& θα ηταν αδιανοητο με τετοια ποσοστα(69% 2ποντα,65% 3ποντα),να χασουν αυτο το ματσακι,ακομη & αν υποπεσαν σε πολλα λαθη...
Alexandris Eleftherios
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2010, 02:01 ) *

Το σχολιο για  την ΑΕΚ δεν βλεπω, πως εχει εφαρμογη εδω περα παντως, ακυρο ασκοπο και μαλλον δειχνει αλλα πραγματα και μαλλον επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου...

Καμία σχέση. Γιατι να μην δεχθούμε την ήττα απο Παρτιζάν και Μαρούσι απο την στιγμή που έπαιξαν πιο μυαλομένα? Δεν έχασε ο ΠΑΟ. Το Μαρούσι κέρδισε. Απλό είναι.
Το σχόλιο για την ΑΕΚ απλό ήταν. Όταν και εσείς φτάσατε τελικό ευρωλίγκας και πήρατε τοτε και το πρωταθλημα, θέλατε να το επαναλαβετε και την επομενη χρονιά. Και όπως τώρα που έχουν έτσι τα πράγματα και δεν έχετε ομάδα, δεν περιμένετε τίποτα και δεν απαιτείτε τίποτα, έτσι και οι Παναθηναικοί που έχουν ομάδα απαιτούν.
Ο καθε ένας απαιτεί σύμφωνα με αυτα που μπορεί να επιτύχει. Χωρίς καμια δόση ειρωνίας. Ειναι απλό. Μην σου κάνει εντύπωση που επειδή έτυχε ο ΠΑΟ να κάνει μια δεκαετία καλής πορείας και κατάκτησης πρωταθλημάτων στην Ευρώπη ποτέ δεν έπαψε να θέλει και άλλα.

Αν ποτέ είχε πάψει να υπάρχει αυτη η αλαζονεία που περιγράφεις μπορεί και να ειχε σταματήσει ο ΠΑΟ στο ένα η στα δύο πρωταθλήματα. Δεν βρίσκω κακό που απαιτούμε και θέλουμε η ομάδα να είναι παρών σε όλα τα final four. Όταν το απαιτείς αυτό (που δεν ειναι δυνατον να συμβει το ξερουμε.) τότε έχεις περισσότερες ελπίδες να παραυρεθείς σε περισσότερα.

Η δίψα για διάκριση δεν είναι δύσκολο.
Η δίψα για διάκριση όμως όταν είσαι ήδη ξεδιψασμένος, εκεί ειναι το δύσκολο. Στο να την κρατήσεις. Ο ΠΑΟ δεν την κράτησε φέτος και φάνηκε στο παιχνίδι του. Πιστέυω ειναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ απλό !!!
misa
ZΕΛΙΚΟ μου εχεις προσφερει αναρυθμητες ευχαριστες στιγμες.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εβρισκες λυσεις και παλι μονος σου θα βρεις.Αλιμονο αν η ζωη ηταν μονο χαρες και πανηγυρια!!!!!ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ!!!!!
enypnio
εγώ νομίζω οτί το πρόβλημα του παναθηναϊκού είναι αποκλειστικά και μόνο φυσικής κατάστασης όλοι οι παίκτες είναι ένα κλίκ πιο αργοί από τα στανταρ τους

με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν οι αυτοματισμοί τα συστήματα και οι άμυνες ... και γενικά το σύστημα του ΠΑΟ απαιτεί πολύ τρέξιμο που δεν το έχουν οι παίχτες λόγω τραυματισμών ηλικίας δεν ξέρω τι άλλο
panos75
Δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε στον pierce. Όποιος δεν αναγνωρίζει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (όπως και του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο) ξεχειλίζουν από αλαζονεία μάλλον εθελοτυφλεί.

Εδώ είχαμε περίπτωση που πριν μερικά χρόνια βγήκε κάποιος εξ'αυτών και είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι οι ομάδες που αδικούνται από τη διαιτησία δεν πρέπει να διαμαρτύρονται γιατί ο Παναθηναϊκός θα τις κέρδιζε ούτως ή άλλως, και ότι εν πάση περιπτώσει τους κάνει και χάρη που καταδέχεται να τις αντιμετωπίσει.
lightday
αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως από τις δηλώσεις είναι
"Το πρώτο που είπα στους παίκτες όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια αφορούσε στον Νίκολας διότι δεν ήταν σημαντική η τελευταία κατοχή όπου έκανε λάθος. Είχαμε 40 λεπτά να παίξουμε καλύτερα και αυτό θέλουμε να κάνουμε. "
contra.gr
nicolicius
Προσωπικά θεωρώ πως αν ο Ζότς δεν είχε κολλήματα με τις δυνατότητες που του παρέχουν οι Γιαννακόπουλοι θα είχαμε πολύ περισσότερα αστέρια στην φανέλα..

Οσο για το παρκάρισμα του Σάρας στον πάγκο το θεωρώ μεγάλο λάθος...
Οταν μια ομάδα δεν πάει καλά οι μεγάλες προσωπικότητες χρειάζονται για να την ξεκολλάνε.
Πόσο χειρότερα θα τα πήγαινε απ τον Σπανούλη??

traveller
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 5 2010, 00:09 ) *
................................................

από εκεί που τα έβαζε ο Keys άλλαζε ο ταχυδρομικός κώδικας, δε μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά . Άλλωστε τα έβαζε και με την άμυνα , πάνω του.

Εάν κάπου έχω παράπονο είναι ότι (συγγνώμη για τη φρασεολογία μου) από καιρού εις καιρό , ανασταίνουμε και κάποιους πεθαμένους. Καλάθης + Πελεκάνος μας έβαλαν πέντε τρίποντα και κράτησαν το Μαρούσι . Ένα άστοχο έκανε ο Καλάθης και έτρεξε και μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ. Από τρίποντο 42.gif 42.gif
Ενώ μερικές φορές έκοβε και μερικές βόλτες ο Λούκας στη ρακέτα μας. Γενικώς η περιφερειακή μας άμυνα ήταν λίγο μπάτε σκύλοι αλέστε .

τε σπα
Pierce
QUOTE (AZ1980 @ Feb 5 2010, 02:06 ) *
Mε τη δική σου λογική, επειδή ο DON δεν αποδέχεται κανέναν από τους αναρίθμητους τίτλους του ΠΑΟ ως άξια κατακτημένο τρόπαιο, θα πρέπει να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Φόρουμ πάσχουν συνολικά από κακής ποιότητας επαφή με την πραγματικότητα.

Δεν είναι σωστές αυτές οι γενικεύσεις, από όποιον και αν γίνονται.

Just my two cents.

bball.gif

τωρα ο DON, που κολλαει; Καλο θα ηταν να μην αναφερεστε σε ατομα που δεν μπορουν να σας απαντησουν (για τους φχψ λογους). 

Και εγω τα δικα μου δυο σεντ εριξα στην συζητηση. Εχω παρατηρησει , γενικως φαινομενα υποβαθμισης του αντιπαλου πριν απο παιχνιδια, και οχι μονο την φετινη χρονια. Τα ποστ υπαρχουν . Αφορμη για αυτη μου την παρατηρηση ηταν εκεινο το ποστ του bakariου. Η αισθηση  μου, ειναι αυτη ειτε σωστη ειτε λανθασμενη , δεν βλεπω τον λογο που εχετε πεσει να με φατε ... 

PARISINOS
QUOTE(nicolicius @ Feb 5 2010, 01:13 ) *
Προσωπικά θεωρώ πως αν ο Ζότς δεν είχε κολλήματα με τις δυνατότητες που του παρέχουν οι Γιαννακόπουλοι θα είχαμε πολύ περισσότερα αστέρια στην φανέλα..

Οσο για το παρκάρισμα του Σάρας στον πάγκο το θεωρώ μεγάλο λάθος...
Οταν μια ομάδα δεν πάει καλά οι μεγάλες προσωπικότητες χρειάζονται για να την ξεκολλάνε.
Πόσο χειρότερα θα τα πήγαινε απ τον Σπανούλη??

Δηλαδη ΠΟΣΑ θα ηταν δηλαδη blink.gif blink.gif

Να θυμισω οτι ο ζοτς πηρε 4 σε αυτη τη δεκαετια, ενω για 3 χρονια απλα δεν μπορουσε να το παρει με το μπαντζετ που ειχε (2003-2005). Οι μεν παιζανε με 5αδα ντεγιαν, σαρας, ναβαρο φουτσκα, οι δε με σαρας, παρκερ, μπαστον , βουισιστς και εμεις με ηγετη τους παπανικολαου και χατζηβρεττα και παιχτες στο ροστερ σαν τον κουβαρη, τον μουγεζινοβιτς και τον ζουζα.

Ο ζοτς ουσιαστικα εχει 4/7. Αν εσυ θεωρεις οτι μπορουσε να παρει παραπανω , εγω παω πασο. Δεν παιζουμε μονοι μας μπασκετ, παιζουν και αλλοι ( η ΤΣΣΚΑ πχ ειχε ΣΥΝΕΧΕΙΑ υψηλοτερο μπαντζετ απο μας).
Alexandris Eleftherios
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2010, 02:18 ) *
τωρα ο DON, που κολλαει; Καλο θα ηταν να μην αναφερεστε σε ατομα που δεν μπορουν να σας απαντησουν (για τους φχψ λογους). 

Και εγω τα δικα μου δυο σεντ εριξα στην συζητηση. Εχω παρατηρησει , γενικως φαινομενα υποβαθμισης του αντιπαλου πριν απο παιχνιδια, και οχι μονο την φετινη χρονια. Τα ποστ υπαρχουν . Αφορμη για αυτη μου την παρατηρηση ηταν εκεινο το ποστ του bakariου. Η αισθηση  μου, ειναι αυτη ειτε σωστη ειτε λανθασμενη , δεν βλεπω τον λογο που εχετε πεσει να με φατε ... 

Σιγα που θέλουμε να σε φάμε. Άσε που δεν ταιριάζεις μετά απο ΤσικνοΠέμπτη! smiley.gif

Απλώς ΜΗΝ σας κάνει εντύπωση η όποια αλαζονεία, μικρή η μεγάλη, στους φίλους Παναθηναικούς. Είναι λογικό. Όταν μια ομάδα ποτίζεται με τίτλους τέτοια παθαίνει και το βρίσκω και ωραίο.
Είπαμε. Όταν είσαι πρώτος πρέπει να έχεις την ίδια δίψα για να παραμείνεις πρώτος. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ. Δεν τον είχαμε φέτος. Απλά...

Μπράβο στο Μαρούσι.
Φαντάζεστε να κερδίσει μεσα έξω την Παρτιζαν και να περάσει στους 8? Ε ρε γλέντια !!!
enypnio
θέμα δεύτερον πάντα ο ζοτς περιορίζει το ροτέισον στην περίοδο αυτή κάθε χρόνο απλά τώρα είναι σε κακή φυσική κατάσταση οι παίχτες και δεν αντέχουν την πρακτική αυτή

AZ1980
QUOTE(enypnio @ Feb 5 2010, 00:12 ) *
εγώ νομίζω οτί το πρόβλημα του παναθηναϊκού είναι αποκλειστικά και μόνο φυσικής κατάστασης όλοι οι παίκτες είναι ένα κλίκ πιο αργοί από τα στανταρ τους

Εννοείται!!! Είναι ολοφάνερο αυτό που επισημαίνεις, γι' αυτό και επιμένω πως το "ρηχό" ροτέισον στη δεδομένη συγκυρία και απέναντι στους συγκεκριμένους αντιπάλους ήταν μια απερίγραπτα κακή επιλογή απο πλευράς προπονητικού τιμ.

Θα μπορούσε να "κρυφτεί" για λίγο το πρόβλημα.

Με την τακτική που ακολουθήθηκε βγήκε στην επιφάνεια εμφατικά και έκρινε ουσιαστικά τα αποτελέσματα.

Το ξέρω πως πάντα έτσι κάνει. Περιορίζει το ροτέισον απ' το Φλέβάρη, και το ξανανοίγει λίγο μετά τον Απρίλη. Φέτος όμως δεν έπρεπε να το κάνει. Έπρεπε να προσαρμοστεί. Επέλεξε την τυφλή εμπιστοσύνη σε μια πεπατημένη που στα μάτια κάθε λογικού ανθρώπου απλά δεν έβγαινε. Ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο το ότι δεν προσαρμόστηκε. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο.

(Αν και, εδώ που τα λέμε, έχει ξαναγίνει να "κολλήσει" ο Κόουτς σε πεπατημένες και να έχουμε δράματα)

bball.gif
babs
QUOTE(panos75 @ Feb 5 2010, 02:13 ) *
Δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε στον pierce. Όποιος δεν αναγνωρίζει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (όπως και του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο) ξεχειλίζουν από αλαζονεία μάλλον εθελοτυφλεί.

Εδώ είχαμε περίπτωση που πριν μερικά χρόνια βγήκε κάποιος εξ'αυτών και είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι οι ομάδες που αδικούνται από τη διαιτησία δεν πρέπει να διαμαρτύρονται γιατί ο Παναθηναϊκός θα τις κέρδιζε ούτως ή άλλως, και ότι εν πάση περιπτώσει τους κάνει και χάρη που καταδέχεται να τις αντιμετωπίσει.

Ευτυχώς, έβαλες τη παρένθεση και ... "ζήτω η αντικειμενικότητα"! Ε ρε τσουβάλιασμα ...
PARISINOS
QUOTE(AZ1980 @ Feb 5 2010, 01:24 ) *
Εννοείται!!! Είναι ολοφάνερο αυτό που επισημαίνεις, γι' αυτό και επιμένω πως το "ρηχό" ροτέισον στη δεδομένη συγκυρία και απέναντι στους συγκεκριμένους αντιπάλους ήταν μια απερίγραπτα κακή επιλογή απο πλευράς προπονητικού τιμ.

Θα μπορούσε να "κρυφτεί" για λίγο το πρόβλημα.

Με την τακτική που ακολουθήθηκε βγήκε στην επιφάνεια εμφατικά και έκρινε ουσιαστικά τα αποτελέσματα.

bball.gif

ενω συμφωνω για οσα λετε, θεωρω οτι πρωτιστως το προβλημα του ΠΑΟ ειναι ψυχολογικο.

Εγω προσωπικα σημερα ηξερα οτι θα χασουμε απο το 35 οταν το μαρουσι περασε μπροστα με εκεινα τα τριποντα μαχαιριες και εμεις καναμε το ενα λαθος μετα το αλλο.
Οταν χανεται η ψυχολογια ενος αγωνα κανει μπαμ απο μακρια.

Το προβλημα λοιπον του ΠΑΟ λυνεται μονο με μια ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ ψυχολογικη ενεση, που θα ειναι ικανη να αντιστρεψει ολο το κλιμα. Και τετοια ειναι μια νικη μεσα στην μπαρτσα. Αν κερδισουμε εκει μεσα, ολα θα ξαναπαρουν το δρομο τους.
Για να δουμε ομως αν θα μπορεσουμε να κερδισουμε.
nicolicius
QUOTE(PARISINOS @ Feb 5 2010, 02:19 ) *
Δηλαδη ΠΟΣΑ θα ηταν δηλαδη blink.gif blink.gif

Καλά ίσως να ξέφυγα λίγο με το πολύ περισσότερα! smiley.gif

Μ αυτό που θα χάσει λογικά φέτος πάει στα 4/8! rolleyes.gif

Τεσπα το κακό είναι οτι δεν πάμε κάν F-4 οπως και πρόπερσι!

Τίνει να γίνει κατάρα αυτό το πράγμα!
panos75
QUOTE(babs @ Feb 5 2010, 02:25 ) *
Ευτυχώς, έβαλες τη παρένθεση και ... "ζήτω η αντικειμενικότητα"! Ε ρε τσουβάλιασμα ...

Ναι, συγγνώμη αν πρόσβαλα τους Τσουκαλοδημητράκηδες και των δύο πλευρών.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι όλη μου η έννοια είναι να περάσω το τεστ αντικειμενικότητας των πρασινοκόκκινων οπαδών που ποστάρουν στο φόρουμ.
rolleyes.gif
AZ1980
QUOTE(panos75 @ Feb 5 2010, 00:13 ) *

Κάποιος. Όχι όλοι.

Κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟ ξεχειλίζουν από αλαζονεία. Κάποιοι άλλοι όχι. Άρα η φράση σου "Όποιος δεν αναγνωρίζει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (όπως και του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο) ξεχειλίζουν από αλαζονεία μάλλον εθελοτυφλεί" είναι εξ' ορισμού λανθασμένα διατυπωμένη.

Τώρα αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε όλους στο ίδιο τσουβάλι, μιας και χάσαμε και "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται", είστε ελεύθεροι να το κάνετε.

Εγώ απλά δήλωσα πως διαφωνώ κάθετα με αυτή την τακτική, απ' όπου και αν χρησιμοποιείται.

bball.gif
saou
Πολλά συγχαρητήρια στο Μαρούσι, το οποίο αποδυκνείει σε κάθε αγώνα ότι είναι ομαδάρα. Την Κυριακή θα έχουμε πολλούς μπελάδες στον Άγιο Θωμά.

Κατά τα λοιπά ο ΠΑΟ σήμερα δεν ήταν τόσο κακός, αλλά μερικοί του παίχτες θύμιζαν ώρες ώρες παλαίμαχους μέσα στο παρκέ. Πολλή κούραση και λίγα κουράγια.

Η πρόκριση περνάει από τη Βαρκελώνη πλέον. Δύσκολο έως απίθανο να σκαρώσει διπλό εκεί μέσα μια ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ. Πάντως οι επόμενες 2 αγωνιστικές στον όμιλο αυτό αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον. Και το ζευγάρι Παρτιζάν-Μαρούσι θα είναι συναρπαστικό καθώς οι 2 ομάδες μοιάζουν αρκετά. Αν δεν είχε την καυτή έδρα η Παρτίζαν θα έλεγα ότι το Μαρούσι θα μπορούσε να πάει για 2 νίκες. Αλλά αν το σενάριο πάει ανάποδα, με 2 νίκες των Σέρβων, πάλι δε θα εκπλαγώ.
a bullet for your head
QUOTE(TRAVELLER @ Feb 5 2010, 02:16 ) *
από εκεί που τα έβαζε ο Keys άλλαζε ο ταχυδρομικός κώδικας, δε μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά . Άλλωστε τα έβαζε και με την άμυνα , πάνω του.

Το τονισα οτι η αμυνα ηταν πραγματικα παρα μα παρα πολυ καλη...
Ομως οταν βλεπουμε οτι ο συγκεκριμενος παικτης οπως & ο Πατ Καλαθης,ειναι καυτοι & αλλαζουν το μομεντουμ...δεν προσπαθουμε να κανουμε το 4ο ομαδικο φαουλ 21'' πριν τη ληξη,μετα το χαμενο αμυντικο ρημπαουντ(τοτε δεν συμπληρωσαμε τα ομαδικα μας φαουλ?)...αλλα αυτα τα φαουλ τα ''δινουμε'' νωριτερα προκειμενου να ανακοψουμε τον ρυθμο τους...
Συνυπολογιζοντας & το οτι ακομα & αν αποκτουσε το Μαρουσι πολυ προωρα το δικαιωμα του να πηγαινει στη γραμμη των βολων,εκει,δεν σουταρε οπως στα 2ποντα η' στα 3ποντα....

Δεν λεω οτι επιλεχθηκε μια ''λανθασμενη οδος''....ακομα & αν το αποτελεσμα ηταν αρνητικο...ομως, ισως το ''ενστικτο της στιγμης'' να υποδεικνυε ως προτιμοτερη αντιδραση,τη παραπανω που ανεφερα.
panos75
QUOTE(AZ1980 @ Feb 5 2010, 02:34 ) *
Κάποιος. Όχι όλοι.

Κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟ ξεχειλίζουν από αλαζονεία. Κάποιοι άλλοι όχι. Άρα η φράση σου "Όποιος δεν αναγνωρίζει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (όπως και του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο) ξεχειλίζουν από αλαζονεία μάλλον εθελοτυφλεί" είναι εξ' ορισμού λανθασμένα διατυπωμένη.

Τώρα αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε όλους στο ίδιο τσουβάλι, μιας και χάσαμε και "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται", είστε ελεύθεροι να το κάνετε.

Εγώ απλά δήλωσα πως διαφωνώ κάθετα με αυτή την τακτική, απ' όπου και αν χρησιμοποιείται.

bball.gif

Και οι υπόλοιποι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε αυτό το φόρουμ έσπευσαν να τον υπερασπιστούν.

Με τη δική σου λογική όποιος βγαίνει και αποκαλεί τους δημόσιους υπάλληλους τεμπέληδες ή τους πολιτικούς ψεύτες επίσης γενικεύει. Δυστυχώς ή ευτυχώς η θορυβώδης μειοψηφία(; ) είναι αυτή που καθορίζει τις εντυπώσεις.
AZ1980
QUOTE(PARISINOS @ Feb 5 2010, 00:29 ) *
ενω συμφωνω για οσα λετε, θεωρω οτι πρωτιστως το προβλημα του ΠΑΟ ειναι ψυχολογικο.

Εγω προσωπικα σημερα ηξερα οτι θα χασουμε απο το 35 οταν το μαρουσι περασε μπροστα με εκεινα τα τριποντα μαχαιριες και εμεις καναμε το ενα λαθος μετα το αλλο.
Οταν χανεται η ψυχολογια ενος αγωνα κανει μπαμ απο μακρια.

Το προβλημα λοιπον του ΠΑΟ λυνεται μονο με μια ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ ψυχολογικη ενεση, που θα ειναι ικανη να αντιστρεψει ολο το κλιμα. Και τετοια ειναι μια νικη μεσα στην μπαρτσα. Αν κερδισουμε εκει μεσα, ολα θα ξαναπαρουν το δρομο τους.
Για να δουμε ομως αν θα μπορεσουμε να κερδισουμε.

Είναι αλληλένδετα αυτά PARISINE. Κάποιες φορές όταν νιώθει κανείς τα πόδια του να μην τον ακολουθούν, και είναι ταυτόχρονα και φορτωμένος με το γνώριμο "άγχος της αποτυχίας" που τόσες φορές τα τελευταία χρόνια μας έχει παραλύσει, τότε απλά λυγίζει, και δίνει με σαφή τρόπο την αίσθηση που περιγράφεις, και που την πήρα κι εγώ βλέποντας τα τελευταία λεπτά, την αίσθηση πως "δεν πρόκειται να κερδίσει".

Είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ. Έτσι όπως τα κανε ο Ζοτς μόνος τρόπος για να εμφανιστεί με κάποια ψυχική συνοχή αυτή η ομάδα είναι η χρησιμοποίηση του ίδιου πάνω κάτω ροτέισον.

Οπότε, όπως είπες, μένει να ελπίσουμε πως η δύναμη της απελπισίας θα ωθήσει αυτούς τους 6-7 (+ίσως τον Σάρας) σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Για να δούμε.

Θέλω να δω πόλεμο, κι ας χάσουμε.

Και αυτό πιστεύω πως θα γίνει, πόλεμος.

bball.gif

traveller
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 5 2010, 00:38 ) *
Το τονισα οτι η αμυνα ηταν πραγματικα παρα μα παρα πολυ καλη...
Ομως οταν βλεπουμε οτι ο συγκεκριμενος παικτης οπως & ο Πατ Καλαθης,ειναι καυτοι & αλλαζουν το μομεντουμ...δεν προσπαθουμε να κανουμε το 4ο ομαδικο φαουλ 21'' πριν τη ληξη,μετα το χαμενο αμυντικο ρημπαουντ(τοτε δεν συμπληρωσαμε τα ομαδικα μας φαουλ?)...αλλα αυτα τα φαουλ τα ''δινουμε'' νωριτερα προκειμενου να ανακοψουμε τον ρυθμο τους...
Συνυπολογιζοντας & το οτι ακομα & αν αποκτουσε το Μαρουσι πολυ προωρα το δικαιωμα του να πηγαινει στη γραμμη των βολων,εκει,δεν σουταρε οπως στα 2ποντα η' στα 3ποντα....

Δεν λεω οτι επιλεχθηκε μια ''λανθασμενη οδος''....ακομα & αν το αποτελεσμα ηταν αρνητικο...ομως, ισως το ''ενστικτο της στιγμης'' να υποδεικνυε ως προτιμοτερη αντιδραση,τη παραπανω που ανεφερα.

συμφωνώ , άλλωστε κι εγώ χτυπιόμουν σε αυτό το φάουλ

QUOTE(panos75 @ Feb 5 2010, 00:39 ) *
Και οι υπόλοιποι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε αυτό το φόρουμ έσπευσαν να τον υπερασπιστούν.

αν πω πέντε "πάτερ ημών" και δέκα "αβε μαρία" θα με συγχωρείσετε Pontifex Maximus που είμαι Παναθηναϊκός???
AZ1980
QUOTE(panos75 @ Feb 5 2010, 00:39 ) *

Κάποιοι. Όχι όλοι.

Επιμένεις στις άστοχες κατά τη γνώμη μου γενικεύσεις. Περίεργο πραγματικά μου φαίνεται.

Η "διάκριση" είναι σπουδαία αρετή, και πιστεύω πως όλοι την διαθέτετε. Ίσως καιρός να λειτουργήσουμε όλοι με βάση αυτήν. Το προτείνω. Θα ήταν ένα πραγματικό πρώτο χτύπημα κατά του κοπαδισμού και της τυφλής επικοινωνιακής ή φυσικής βίας μεταξύ αντιμαχόμενων οχλομάδων.

bball.gif
babs
QUOTE(panos75 @ Feb 5 2010, 02:39 ) *

Με τη δική σου λογική όποιος βγαίνει και αποκαλεί τους δημόσιους υπάλληλους τεμπέληδες ή τους πολιτικούς ψεύτες επίσης γενικεύει. Δυστυχώς ή ευτυχώς η θορυβώδης μειοψηφία(; ) είναι αυτή που καθορίζει τις εντυπώσεις.

Μα ποιοι όλοι;;; Το τσουβάλιασμα παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας ...
Hooligan7
QUOTE(AZ1980 @ Feb 5 2010, 02:06 ) *
Mε τη δική σου λογική, επειδή ο DON δ

το έχω ξαναπεί πως δεν είναι σωστό και μαγκιά να μιλάτε για άτομο που δεν είναι εδώ και ειδικά λέγοντας ανακρίβειες. τυγχάνει να το γνώρισα και προσωπικά το παιδί και μου είπε σε κουβέντα μας πως ο παναθηναικός του 2005-06 έπαιξε το πιο όμορφο μπάσκετ ελληνικής ομάδας την δεκαετία. Δεν απορρίπτει όλους τους τίτλους του ΠΑΟ. Αυτούς που θεωρεί κλεμμένους απορρίπτει και το μαρούσι του έδωσε μεγάλο πάτημα σήμερα να συνεχίσει να το λέει. ο παναθηναικός σε 14 ματς με ελληνικές ομάδες στην ευρώπη έχει 8 ήττες-6 νίκες. Αυτό κάτι λέει για τον αυτοκράτορα. αυτά απο μένα. μην γράφετε για κάποιον που δεν μπορεί να απαντήσει. δεν είναι αντρίκειο και δεν είμαι η γκόμενα του ούτε ο δικηγόρος του αλλά δεν είναι αντρίκια αυτά.
AZ1980
QUOTE(panos75 @ Feb 5 2010, 00:30 ) *
Ναι, συγγνώμη αν πρόσβαλα τους Τσουκαλοδημητράκηδες και των δύο πλευρών.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι όλη μου η έννοια είναι να περάσω το τεστ αντικειμενικότητας των πρασινοκόκκινων οπαδών που ποστάρουν στο φόρουμ.
rolleyes.gif

Επίσης θα ήθελα να σου πω πως το παραπάνω σχόλιό σου ακούγεται πολύ αλαζονικό. Μάλιστα σε καταδεικνύει ως αλαζόνα όχι ως οπαδό του Ολυμπιακού, αλλά ως άνθρωπο.

Είμαι σίγουρος βέβαια πως δεν είναι έτσι, πρόκειται μάλλον για μια κακή σου στιγμή, σαν αυτές που είχε μπόλικες ο Ζοτς σήμερα, θα ήταν άστοχη γενίκευση να χαρακτηριστείτε και οι δυο από τέτου είδους κακές περιπτώσης εξαίρεσης στον κανόνα.

bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.