QUOTE(TRAVELLER @ Feb 5 2010, 00:20 )
Προσωπικά πιστεύω ότι η Ευρώπη μας τελείωσε και δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία του φίλου PARISINOS, όχι γιατί δε μπορούμε αλλά επειδή δεν προλαβαίνουμε. Μακάρι να κάνω λάθος.
ΛΟιπον τωρα που ηρεμησαν οι περισσοτεροι, ας κανουμε και μια αναλυση του αγωνα και της καταστασης γενικα.
Καταρχας δεν ειμαι αισιοδοξος. Δυστηχως μετα το σημερινο ( και σε συνδυασμο με τη χθεσινη νικη της παρτιζαν που τελικα ΔΕΝ δειχνει να μας ευνοιει) , οφειλω να ομολογησω οτι η κατασταση δυσκολεψε απιστευτα σε σημειο να κρεμεται απο μια κλωστη.
Δεν εχω χασει ελπιδα βεβαια , γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω , ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στο επομενο παιχνιδι με μπαρτσα. Κερδιζεις και γυριζεις κυριολεκτικα ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ τουμπα. Αν κερδισουμε στην βαρκελωνη , πραγματικα ολοι θα ειμαστε εδω και θα γραφουμε υμνους για το πως η σερβικη μαφια πεταξε εξω τη μπαρτσα, για το ποσο γατα ειναι τελικα ο ζοτς, για το οτι η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται και γενικα η προκριση δεν θα χανεται με τιποτα.
ΟΛΑ λοιπον κρινονται απο ενα ματς και σε ενα ματς ΟΛΑ γινονται, αφου υλικο ΕΧΟΥΜΕ και μαλιστα καλο. Σιγουρα δεν θα ειναι ευκολα, σιογυρα δεν ειμαστε το φαβορι , αλλα ετσι και κατσει το ματς, ο ΠΑΟ μπορει να κερδισει παντου.
Ολα λοιπον κρινονται απο ενα ματς. Θα δειξει τι θα γινει.
Οσο για το σημερινο ματς, εγω θεωρω -οσο και αν ακουστει παραδοξο - οτι πραγματικα δεν παιξαμε ασχημα. Μητσος, φωτσης, πεκο και μαικ παιξανε αρκετα καλα, και συνηθως με αυτους και καλη αμυνα φτανει για να κερδιοσυμε τα ματς. Δυστηχως πεσαμε πανω στο εκπληκτικο κις , που τα εβαζε κυριολεκτικα απο παντου. Αν το δειτε αντικειμενικα, ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ απο αυτα τα 4 που εβαλε σε νεκρο χρονο και με παιχτη πανω του να εχανε, και το μαρουσσι θα εχανε. Και ομως τα εβαλε ΟΛΑ.
Αυτο ομως που κραταω απο το σημερινο ματς ειναι ομως αλλο. Οτι για το ματς στη βαρκελωνη στηριζομαστε σε 6 παιχτες , δηλαδη μητσο, σπαν, μαικ, πεκο, φωτση και ντρου. Αυτοι λογικα θα παιξουν απο 30 λεπτα ο καθενας . Αν ειναι σε καλη βραδυα, ειναι τετοια η ποιοτητα τους, που μπορουμε να κερδισουμε παντου. Δυστηως ομως πρεπει να ειναι σχεδον ολοι σε καλη βραδυα , μιας και μαλλον δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτα βραχυπροθεσμα απο σαρας, μαρκους, τσαρτσαρη, καλαθη, σερμα και περπε, για διαφορετικους λογους ο καθενας.
Τελος παντων, εμενα ο ΠΑΟ με εχει μαθει οτι οταν υπαρχει μαθηματικη εστω ελπιδα, ολα γινονται. Για μενα ο ΠΑΟ εχει τοση δυναμικη , που στα ματια μου ξεκιναει ΟΛΑ τα ματς με πολλες πιθανοτητες νικης. Το ματς στην βαρκελωνη δεν αποτελει λοιπον εξαιρεση. Απο μας εξαρταται.