Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Zoys
vs

Ο Daniel Hackett συναντά την παλιά του ομάδα...
rankin
Για την ωρα ειμαστε καλοί αλλά ασόβαροι.
Σαν να μας κοουτσάρει ο Πίνι ο Γκέρσον ενα πραγμα
RipCity
Το γεγονός πως θέλουμε να τρέξουμε είναι λογικό να βγάζει τέτοιες ανορθογραφίες, όπως το κοουτσάρισμα. Παρότι είναι επιλογή του Σφαιρόπουλου δεν έχει συνηθίσει ούτε ο ίδιος σε τέτοιο τέμπο.

Πάντως μόνο το W μετράει αυτή τη στιγμή μέχρι να συνηθίσει πλήρως η ομάδα το νέο ρυθμό. Green, Lojo αυτή τη στιγμή δεν πολυταιριάζουν να παίζουν μαζί με τον Χάκετ στο 2nd unit. Νομίζω πως εκεί θα κόλλαγε καλύτερα ο Μάντζαρης που ξέρει να οργανώσει λίγο καλύτερα, παρότι αυτό δεν εκφράζεται με τελικές πάσες. Είμασταν λίγο τουρλουμπούκι με αυτούς τους 3 στο παρκέ.
rahxephon13
Πολύ κάλο μπάσκετ από την αρμανι η οποία αποτελεί την (μικρή) έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής και δεν βγάζει την αφέλεια περασμένων χρόνων, λέτε να βρήκε ο ρεπεσα την χρυσή τομή στο επιθετικό παιχνίδι που παίζει συνήθως?
kotzito
Ο Γιάνγκ αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται σήμερα. Ειδικά στην επίθεση κάθε φορά που παίρνει μπάλα είναι σαν να κρατάει χειροβομβίδα.
D-Wade
Δεν κάνει πάρα πολλά στο παιχνίδι αλλά το σουτ είναι πολύ εύκολο για τον Green wos_sport3.gif
RipCity
O Young δύο φορές ένα μέτρο από την μπασκέτα ούτε που κοίταξε να σουτάρει, το έκανε κι ο Milutinov πιο μετά. Τραγικά πράγματα.
Ο Παπανικολάου έτσι για ξεκάρφωμα ας βάλει κανά τρίποντο.

Σπουδαίο πράγμα μετά τον Ματ να έχουμε και δεύτερο παίκτη (Green) που όταν είναι ελεύθερος ξέρεις ότι θα γράψει.
rahxephon13
Δείχνει να το καθαρίζει το ματς κυρίως με τα επιθετικά ριμπάουντ και το ξέσπασμα γκριν στο τέλος της τρίτης περιόδου ο οποίος φαίνεται να προσαρμόζεται σιγά σιγά και δείχνει να είναι αυτό που σας έλειψε πέρσι όταν ο σπανουλης δεν ήταν στα καλά του, γενικά πάντως φαίνεται να είστε σε φόρμα αυτή την περίοδο.
Coach Periklis
Από το '12 και μετά, όταν ο ΟΣΦΠ ήταν πολύ φορμαρισμένος τόσο νωρίς, πατώσαμε όταν έπρεπε

Ακόμα να χωνέψω ότι η ομάδα σκοράρει αρκετά, είναι σχετικά εύστοχη στο τρίποντο και όταν κερδίζει παίρνει καλές έως μεγάλες διαφορές

Αλλά πολύ τρίποντο ρε παιδιά, τίποτα πιο δουλεμένο επιθετικά
Reggie Miller #31
Έχουμε νικήσει πολλές φορές έχοντας λιγότερες ασίστ και περισσότερα λάθη από τον αντίπαλο;;;
Μπας και ξέρει ο TWISM;;;

Τελικώς ο Γιανγκ έπαιξε 10 λεπτάκια,νομίζω ότι έμπαινε πιο δυνατά στις φάσεις,αλλά 2 φορές θα μπορούσε να είχε τελειώσει φάσεις από κα΄τω και έβγαλε έξω...

Ο Γκριν συνεχίζει να σκοράει από έξω,αλλά είχε και 0/5 δίποντα,που απ' ότι θυμάμαι είναι φάσεις 1 με 1,αποδεικνύοντας ότι είναι αρκετά αδύναμος στα τζατζαρίσματα....

Καλή νίκη και συνεχίζουμε...
rankin
Ας σημειωθεί απο τώρα οτι ο ψηλός που θα πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο πέρας της διετίας του στην ομάδα, θα είναι ο Μπιρτς.
Θα παρει παραπανω απο οσα πήραν Ντανστον, Χαντερ, Χάινς. Είναι πιο μικρός και είναι τίγκα στο potential.
Ο Γιανγκ απο την άλλη, αν δεν πατήσει ξανα γερά, σε 2-3 χρόνια θα παίζει στον Ολυμπιακό Λεμεσού

Καλή νίκη.
Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να έβλεπα παραπάνω Χάκετ και παραπάνω Παπαπετρου.
Εχουμε και παιχνίδι παλι σε 2 μερες. Δε χρειαζόταν να παιξει ο Σπανουλης 20 λεπτά και ο Πρίντεζης 26

Σωστή η παρατήρηση του Ρετζι για τον Γκριν. Πρεπει να χτιστεί λιγο ακόμα για να προχωρήσει ακομα παραπάνω. (Επίσης να δουλεψει και στο court vision όπου ειναι σχεδόν στο μηδεν αυτη τη στιγμή)
mixalisgate7
Σημαντική νίκη την οποία πήρεα σβηστά λόγω οτι έχουμε αγώνα σε δυο ημέρες που είναι δύσκολος. Πολύ σημαντικό η άμεση προσαρμογή του Γκριν. Θετικός και πάλι ο Μπιρτς. Η Μιλάνο δείχνει να είναι πιο σοβαρή φέτος. Μπορεί να κάνει ζημιές.
nikolas12
QUOTE(Coach Periklis @ Oct 25 2016, 22:44 ) *
Αλλά πολύ τρίποντο ρε παιδιά, τίποτα πιο δουλεμένο επιθετικά


Έλα ρε συ, πέρυσι παραπονιόμασταν ότι χτίζαμε, φέτος που μας πάει το τρίποντο, καλά κάνουμε και το δοκιμάζουμε λίγο παραπάνω και οι αυτοματισμοί για προσπάθειες πιο κοντά στο καλάθι θα βγουν.
Γενικά πολύ σημαντική νίκη, κρίμα που μας μείωσαν και την καλή διαφορά που είχαμε πάρει στο τέλος. Πολύ καλή ομάδα η Armani, θα τερματίσουμε κοντά στη βαθμολογία, ελπίζω πιο πάνω εμείς. Ο Πρίντεζης δε μάτσαρε καλά με τα 4άρια τους, ίσως έπρεπε να είχαμε λίγο παραπάνω Παπαπέτρου να δούμε τι θα έκανε. Τρομερός ο Green και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί, όποτε κολλάγαμε, ερχόταν να μας ξεφρακάρει (κάτι που έλειψε πέρυσι και το κάνει και ο Lojeski) και γενικότερα είχαμε μεγάλη συγκομιδή στην επίθεση για άλλο ένα ματς. Δυστυχώς πάλι φάγαμε πολλούς πόντους πίσω και έχουμε θέμα με καλά επιθετικά 5άρια σαν τον Raduljica. Μακάρι να βρει ρυθμό στην επίθεση ο Παπανικολάου και επιτέλους να ξυπνήσει ο Young, βλέπει παιχνίδια με τη Limoges και την Armani πέρυσι και τον βλέπεις φέτος και σε πιάνει θλίψη. Πάλι καλά που βελτιώθηκε ο Milutinov και προσαρμόστηκε γρήγορα ο Birch.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.