Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παίχτες που συμπαθούμε!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
benchwarmer
Αντίστοιχα λοιπόν με το ήδη υπάρχον τόπικ με τους παίχτες που αντιπαθούμε, καλό θα είναι να υπάρχει και αυτό, με τους παίκτες (παλιούς ή τωρινούς) που για τον έναν ή τον άλλο λόγο συμπαθούμε... Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν/είναι απαραίτητα παικτικά "καλοί"..

*Καλό θα είναι να μην μείνουμε μόνο σε παίχτες της ομάδας μας...
Ginobili
Δεν χρειάζεται να μιλήσω φυσικά για Τζινόμπιλι..και για Ντάνκαν..για Αλβέρτη,Διαμαντίδη κτλ...... tongue.gif .
Λοιπόν παίκτες που συμπαθώ ιδιαίτερα: Bruce Bowen 77.gif 77.gif 77.gif (Ο παίκτης που όλοι λατρεύουν να μισούν,και όσο παίρνει δακτυλίδια...τους τσαντίζει ακόμη περισσότερο!!!!! ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΥΝΤΙΚΑΡΑ)
Robert Horry 77.gif (Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!!!Σε εξυψώνει στα ουράνια,και τους αντιπάλους στα ΤΑΡΤΑΡΑ!!!)

Marco Belineli(Φονικός σουτέρ,πολύ γρήγορος,αλτικός,αθλητικός,τρελλοιταλιάνο
....και φατσικά μοιάζει απίστευτα στον Σιλβέστερ Σταλλόνε)
Tony Parker (Ο Τρόπος που ντριπλάρει,και περνάει τους αντιπάλους σαν σταματημένους χάρης την τεχνική του,την ελαστικότητα του,την ευελιξία του και την ταχύτητα του.....Βάλσαμο!!!)
Paul Pierce ......(ΗΓΕΤΗΣ,μου το απέδειξε στους τελικούς.Το 4ο παιχνίδι στο LA θα μου μείνει αξέχαστο)

Παλιότερα συμπαθούσα ιδιαίτερα και τους Αντουαν Ριγκοντό(ο play maker του 2000...ψηλός..και με το κεφάλι να γέρνει....)(,και Ούγκο Σκονοκίνι(Το αγριογούρουνο-ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!)
benchwarmer
Χμμμ...

Ειχα στο μυαλο μου να κανω και ενα ιδιο τοπικ στο φορουμ του ΝΒΑ, αλλα μαλλον θα ειναι περιττο....

Αν μπορει καποιος μοντ να το μεταφερει καπου, οπου να μπορουμε να μιλαμε γενικα και να μην χρειαζομαστε δευτερο τοπικ?

**Εγω θα ποσταρω τους δικους μου αργοτερα, μια που ειναι πολλοι tongue.gif
benchwarmer
Θα τους μπερδεμενα απο Α1, Ευρωπη και ΝΒΑ τελικα...

Λοιπον.. Με τον κινδυνο να ξεχασω πολλους, εχουμε και λεμε.. (παικτικα παντα)

Παπαλουκας, Κακιουζης, Βασιλειαδης, Διαμαντοπουλος, Γιαννακης, Φασουλας, Οικονομου, Γιαννουλης, Μπουντουρης, Τομιτς, Μπερι, Πασπαλιε, Εντι Τζονσον, Σαμπονις, Ντιβατς, Στοκτον, Μαλοουν, Χορνασεκ, Ρετζι Μιλερ, Σαμ Περκινς, Μπερντ, Ματζικ, Πιπεν, Ολαζουον, Μουρνινγκ, Μουτομπο, Κιντ, Νας, Τζινομπιλι, Σκολα, Βολκοβισκι, Σαντσεθ, Τζεφερσον, Γκραντ Χιλ, Ματσιγιαουσκας, Στομπεργκας, Κουρτιναιτις, Κουντελιν, Αγιουσο, Νοβιτσκι, Καμερον, Φουτσκα, Γκαλαντα, Βουισιτς, Σειν Χιλ, Μουλαομεροβιτς, Μπρεντ Μπαρι, Ρασιντ Γουαλας, Μπαρκλει, Σρεμπφ

και σιγουρα ξεχναω παρα πολλους.....
Ginobili
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καμιά 10αριά από αυτούς???? βαριέμαι να τους διαβάζω όλους.... tongue.gif
j-kidd13
Θα βάλω μόνο τους πολύ εκλεκτούς μου(και μόνο τους εν ενεργεία γιατί αν πιάσω και τους παλαίμαχους θα απλώσω σεντονάκι και όχι ποστ!)...Kidd,Kobe,T Mac,Lebron,Iverson,Paul και απο τα δικά μας μέρη Διαμαντόπουλο,Βούισιτς,Μασιγιάουσκας, Γιασικεβίτσιους...
a bullet for your head
Απο ΝΒΑ ειναι οι Μπερντ,Ολαζουον,Μπαρκλει,Ροντμαν,Λαιμπιρ,Κ
βιν Τζονσον,Μουρνιγκ,Λαρι Τζονσον,Τονι Κουκοτς,Μπαρον Ντειβις,Αιβερσον,Πιρς,Λεμπρον,Ντερον Ουιλιαμς.Απο Ευρωπη τους Νικ Γκαλης,Στογιαν,Μπερι,Ντεγιαν,Κουντελιν,Ροτ
ερς,Οικονομου,Ρατζα,Σκολα,Ρουντι Φερναντεζ,Σισκα,Παπαλουκας
apkat
θα βαλω 5 απο Ευρωπη και 5 απο ΝΒΑ για να μην απλωσει πολυ που να αγωνιζονται ακομη.

Σοφοκλης(ειναι αυτη η αισθηση κυριαρχιας που σου δινει οταν ειναι καλα αλλα και το οτι απο την πρωτη φορα που τον ειχα δει στον Ηρακλη φυσιογνομικα τον ειχα συμπαθησει)

Ματσε(ισως να μην επρεπε να μπει στην λιστα ως πρωην παικτης αλλα εχω ακομα μια ελπιδα οτι θα ανακαμψει..Ο Ματσε της Ταου και του πρωτου τριμηνου περσυ ειναι απο τα κορυφαια 2ρια που εχουν περασει απο το Ευρωπαικο μπασκετ.Επισης ειναι και προσωπικη συμπαθεια μιας και ηταν ο πρωτος μεγαλος παικτης που ειχε παρει ο Ολυμπιακος μετα την ανακαμψη του)

Σισκα(Αν ειχα να διαλεξω εναν παικτη απο ολη την Ευρωπη για να εχω στην ομαδα μου αυτος θα ηταν ο Σισκα.Εκπλητικος εγκεφαλικος παικτης που ξερει απιστευτο μπασκετ σε μια θεση που υπαρχει φοβερη ελλειψη τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη)

Ρουντι(Ενας μαυρος σε σωμα λευκου.Αυτα που μπορει να κανει αυτο το παιδι ειναι απιστευτα και φτανει εστω και μια φορα να τον δεις για να τον αγαπησεις)

Σαρας(Φυσικα οχι ο παικτης που ειδαμε περσυ.ο μεγαλος σαρας ομως της Μακαμπι ειναι απο τους πιο θεαματικους και αποτελεσματικους παικτες που εχω δει ποτε.Εχει εμφανισεις τοσο σε διεθνες οσο και σε συλλογικο επιπεδο που κανει τα παντα..Εκτος απο την αμυνα αλλα χαλαλι του.. tongue.gif tongue.gif )

Απο ΝΒΑ πιο συνοπτικα.

Σακιλ(ισχυουν τα αντιστοιχα με τον Σοφοκλη στον υπερθετικο βαθμο.Dominant..)

Νας(φοβερα θεαματικος πλει μεικερ χωρις φοβερα σωματικα προσοντα αλλα με πολυ μυαλο..)

Πιρς(το παλευε χρονια στην ομαδα που αγπουσε και αυτο αρκει για να μου γινει συμπαθης..Ειναι ομως γενικα φοβερα συμπαθητικη φυσιογνομια και πολυ πολυ μεγαλος παικτης.)

Τζος Σμιθ(απιστευτα θεαμτικος και στις 2 ακρες γηπεδου με φοβερα αθλητικα προσοντα.Απο την πρωτη φορα που τον ειδα τον κατασυμπαθησα..)

Κρις Πολ(απιστευτη φετινη χρονια στην οποια τον παρακολουθησα και περισσοτερο..Φοβερα χαρησματικος πλει-μεικερ..)

Eντιτ:και ο Αιβερσον ηταν απο παλια απο τους αγαπημενους μου..Το στυλακι του το μπουκαδορικο με τρελαινει..
Alexmei
Αυτός που έχω στα αλήθεια αδυναμία (εν ενέργεια) είναι ο Tmac, ο πρώτος που μου ρχεται στο μυαλό.. για άλλους θα ποστάρω αργότερα smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.