QUOTE(6-0 @ Mar 28 2008, 15:18 )

Μάλλον τον μπέρδεψες με τον Χατζηβρέτα.
Επειδη απ οτι καταλαβα μερικοι φιλοι του ΟΣΦΠ μαλλον παλι θα ενοχληθουν, σπευδω να διευκρινησω τα γραπτα μου.
Σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να μειωσω τον παιχτη. Ο βασιλοπουλος ειναι πολυ καλος παιχτης, και μαλιστα ακομα εχει και πολλα περιθωρια βελτιωσης.
Ωστοσο τι περιμενατε να πω, οτι ο βασιλοπουλος θα ειναι βασικος στον ΠΑΟ? Γιατι να ειναι ? Ειναι δηλαδη στον ΟΣΦΠ και δεν το καταλαβα. Ενας παιχτης που παιζει 17 λεπτα Μ.Ο ειναι στον ΟΣΦΠ, δηλαδη ενας ρολιστας,
και μαλιστα σε μια ομαδα που τον εχει απολυτη αναγκη μιας και δεν εχει πολλους καλους περιφερειακους αμυντικους.
Τι θελετε να ειναι δηλαδη στον ΠΑΟ? Να παιζει βασικος και αναντικαταταστατος?
Στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ βασικοι παιζουν παιχτες ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ τυπου σαρας, ματσας, διαμαντιδη, σχορτσιανιτη...
Αυτοι ειναι οι παιχτες που ειναι βασικοι και αυτοι ειναι που ειναι πρωτεραιοτητα.
οχι θα ταν ο καθε βασιλοπουλος.
Χαλαρωσε λοιπον φιλε μου. Δεν προσπαθησε κανενας να σου θιξει τον παιχτη.
Εν τελη δεν εχω καταλαβει τι θελουν μερικοι. Αμα ασχολουμαστε με τον βασιλο, ειμαστε αλλαζονες και προσπαθουμε να την πουμε στους Ολυμπιακους, αμα βγει καποιος και πει , παιδια μην ασχολειστε , αλλα θεματα ειναι πιο σημαντικα, μας κατηγορουνε οτι τους σνομπαρουμε τον παιχτη