Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sacramento Kings
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger
Sacramento Kings






Το μεγάλο στοίχημα


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 29-53

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: DeMarcus Cousins 24.1
Ριμπάουντ: DeMarcus Cousins 12.7
Ασίστ: Darren Collison 5.6
Κλεψίματα: DeMarcus Cousins 1.5
Κοψίματα: DeMarcus Cousins 1.7
Ευστοχία %: Omri Casspi 48.9 %
Χρόνος συμμετοχής: Rudy Gay 35.4

Πιθανή 5άδα:
Rondo McLemore Gay Cauley-Stein Cousins


Πάγκος:
PG: Darren Collison
SG: Marco Belinelli, James Anderson, Seth Curry
SF: Omri Casspi, Caron Butler
PF: Quincy Acy, Eric Moreland, Duje Dukan
C: Kosta Koufos

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Willie Cauley-Stein (#6, πρώτος γύρος)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Rajon Rondo (FA), Omri Casspi (FA), Marco Belinelli (FA), Seth Curry (FA), Caron Butler (FA), Duje Dukan (FA), Ben McLemore (ανανέωση), Kosta Koufos (FA), Quincy Acy (FA) James Anderson (FA)

Έφυγαν: Reggie Evans (FA), Carl Landry (ανταλλαγή σε Sixers), Ray McCallum (ανταλλαγή σε Spurs), Jason Thompson (ανταλλαγή σε Sixers), Nik Stauskas (ανταλλαγή σε Sixers), Andre Miller (FA), Derrick Williams (FA)

Παρουσίαση ομάδας
Μυστήρια ομάδα οι Kings... Αν δεν πλακωθούν μεταξύ τους μπορούν να κάνουν ζημιές, ακόμα και να μπουν Play-off. Αποκτήθηκε ο Cauley-Stein στο draft, ένας παίχτης άγουρος, αλλά με πολύ ταλέντο: καλός αμυντικός και κυρίως ικανός να ρίχνει ξύλο (κάτι το οποίο θα κληθεί να κάνει και ο Κουφός) και στις δύο ρακέτες, ώστε να μένει ανενόχλητος ο Cousins. Από εκεί και πέρα οι Kings ήταν ιδιαίτερα ενεργοί την μέρα του draft αφού ξεφορτώθηκαν πολλά συμβόλαια με σκοπό να χτυπήσουν ελεύθερους παίχτες. Αφού τους 'έφτυσαν' αρκετοί, μεταξύ αυτών οι Matthews και Ellis, κατέληξαν στον Rondo με συμβόλαιο ενός χρόνου. Και εδώ είναι το στοίχημα. Ο βασικός κορμός υπάρχει, ο Cousins είναι τρομακτικός, ο Gay έχει ωριμάσει, μένει να δούμε πως θα κολλήσει ο Rondo στην ομάδα, αφού αν γίνει αυτό τότε όπως προανέφερα είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Ρεαλιστικά οι Kings θα κάνουν μια αρκετά καλή χρονιά, καλύτερη από την περσινή αλλά δύσκολα θα μπουν στα play-off σε αυτή τη Δύση. Βέβαια υπάρχει και το αισιόδοξο σενάριο, ο Rondo να θυμηθεί εποχές Βοστώνης, ο McLemore να σταθεροποιήσει το σουτ και την απόδοση του και η ομάδα να κλέψει μια από τις τελευταίες θέσεις της Δύσης.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Rajon Rondo. Πολλά ερωτηματικά εδώ. Ο Rondo έχει την ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του μετά το τραγικό πέρασμα από το Dallas, και να διεκδικήσει ένα καλό συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι. Μπορεί να συνεργαστεί με τον Karl? Τα πρώτα σημάδια δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αφού σε συνέντευξη του ανέφερε πως οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις για να βγει μετά να πει ότι αστειευόταν. Όπως και να έχει πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του αφού έχει τη δυνατότητα να δώσει το κάτι παραπάνω σε αυτήν την ομάδα.

Προπονητής
George Karl. Σίγουρα για έναν coach με προβλήματα υγείας οι Kings δεν είναι ο καλύτερος προορισμός. Αφού ξεπέρασε τα προβλήματα του όμως μπορεί να κάνει και τους Kings ομάδα. Ξεκουράστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν και επανήλθε για να τελειώσει τη χρονιά στο Sacramento. Προπονητής που επιβάλει την πειθαρχία και θέλει τάξη στα αποδυτήρια, πρέπει αρχικά να τα βρει με τους σταρ της ομάδας. Όλο το καλοκαίρι υπήρχαν φήμες ότι ζήτησε να δοθεί ο Cousins με ανταλλαγή κάτι που αργότερα διέψευσαν και οι 2. Μετά ήρθε η σειρά του Rondo να πει τη γνώμη του. Όπως και να έχει, σίγουρα το έργο του είναι δύσκολο. Αναμφισβήτητα πολύ καλός προπονητής, αν καταφέρει να βάλει σε τάξη μια τέτοια ομάδα αξίζει συγχαρητήρια.

Θέλω να ρωτήσω τον... DeMarcus Cousins
... Πολύ ήρεμος μου φάνηκες πέρσι, δεν είσαι εσύ αυτός. Τώρα με Rondo και Karl στην ίδια ομάδα έχεις ευκαιρία να επανέλθεις.

Πρόβλεψη νικών: 35-47
Conference rank: 10
Division rank: 4

Teaser
jasonick
http://www.sactownroyalty.com/2015/11/11/9...g-apart-already

QUOTE
After Sacramento was hammered at home by San Antonio Monday night, the Kings' star, DeMarcus Cousins, stormed into the locker room and cursed out head coach George Karl with a torrent of obscenities, a person close to the situation told The Big Lead.

After Cousins unleashed the F-bombs on Karl, all the head coach - who publicly feuded with the Kings best player last summer - could do was walk away, a source tells The Big Lead. Afterward, Cousins felt some remorse for his actions, asking a couple of teammates if he came down too hard on the coach. They calmly told him, "you can't scream and curse like that at your coach in front of everyone."
Rated: (en)joy
6-11 or taller 3p/G >= 3 and 3p>40% by ascending efg% bkref

Φυσικά και πρωτιά για Cousins. Το ποσοστό στα 3p παραμένει υψηλότερο απ'τα 2p αλλά παρόλα αυτά το μάτι δεν πάει καν πρώτα εκεί. 6-11 με 270 lbs κάτω απ'τη ρακέτα 47.6%, 3p 44.8% blink.gif To usage κοντεύει περσινό Westbrook.
aegeansheed
QUOTE(Rated: (en)joy @ Nov 19 2015, 00:52 ) *
6-11 or taller 3p/G >= 3 and 3p>40% by ascending efg% bkref

Φυσικά και πρωτιά για Cousins. Το ποσοστό στα 3p παραμένει υψηλότερο απ'τα 2p αλλά παρόλα αυτά το μάτι δεν πάει καν πρώτα εκεί. 6-11 με 270 lbs κάτω απ'τη ρακέτα 47.6%, 3p 44.8% blink.gif To usage κοντεύει περσινό Westbrook.


Ήθελα να το σχολιάσω κι εγώ. Είναι εντυπωσιακό, όπως και το shooting stroke του. Δεν το λες άσχημο, φαίνεται να έχει καλό παλμό. Δεν περιμένω να το διατηρήσει τόσο ψηλά, μιας και το δείγμα των 8, πρώτων μάλιστα, παιχνιδιών δεν είναι αντιπροσωπευτικό ούτε κατά το ελάχιστο, αλλά worths to watch σίγουρα. Αγαπάμε DMC πάντα.
Rated: (en)joy
QUOTE (aegeansheed @ Nov 19 2015, 11:48 ) *


Ήταν ήδη αρκετά εντυπωσιακό ότι τους πρώτους του 7 αγώνες ένας ψηλός είχε -περίπου- ίδια ποσοστά κάτω απ'το καλάθι με αυτά πίσω απ'τη γραμμη του τριποντου-με πάνω απο 4 προσπάθειες ανά αγώνα κιόλας. Προφανώς και δεν περιμένω να συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο όλη η σεζόν. Δεν ξέρω αν αγαπάμε Boogie αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι το φετινό Σακραμέντο είναι μια απ'τις ομάδες όπου αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά, έστω σαν αντικείμενο παρατήρησης. laugh.gif
Το δε ντουετάκι Rondo-Cousins (με Rondo να υστερεί σε 3-10, 10-16 feet, 3p και φυσικά βολές, αλλά να υπερτερεί μακράν του DMC στο 0-3) αν συνεχίσει έτσι νομίζω βάζει υποψηφιότητα σαν ένα απ'τα πιο αξιοπερίεργα δίδυμα pg-center (ok ναι φέτος βλέπουμε και σχήματα είτε Cousins-Κουφός είτε Cousins-Stein οπότε ας περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσει η χρονιά) στην ιστορία του nba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.