Koμπλεξ εναντι κανενος ποδοσφιαρου..Εγω λοιπον χαιρομαι για την ηττα γιατι εχασε μια ομαδα που προσφερει ως θεαμα κατι το εμετικο και τουλαχιστον αστειο απναντι σε μια ομαδα που ηρθε εδω για να κανει το παιχνιδι της και αν της βγουν και 4 γκολακια να τα ριξει..Και το κανε και μαγκια της..Δε καταλαβα γιατι ολοι πρεπει να βγαζουμε τα πατριωτικα μας για μια ομαδα με την οποια γελαει ολος ο κοσμος..Εγω λοιπον χαρηκα την ηττα και δεηλωνω για να προλαβω ενδεχομενη ερωτηση οτι δεν πανηγυρησα το συγκυριακο γιουρο
Και τωρα που το θυμηθηκα εσυ ρε μορφη δεν ησουν με την αμερικη στον περιφημο ημιτελικο;;Γιατι σε ενοχλει που καποιος αλλος απλα δεν ειναι με την Ελλαδα;;
Και τωρα που το θυμηθηκα εσυ ρε μορφη δεν ησουν με την αμερικη στον περιφημο ημιτελικο;;Γιατι σε ενοχλει που καποιος αλλος απλα δεν ειναι με την Ελλαδα;;
Δεν πατε καλα μου φαινεται... Μακαρι να κερδιζουμε σε ολα τα σπορ, Αγγλιες Ισπανιες Αμερικες και ειδικα τις εθνικα πιο μισητες Τουρκιες και Αλβανιες. Κι αν χανουμε δεν τρεχει και τιποτα, παμε μετα για κανα καφε ή για καμια γκομενα... και η ζωη συνεχιζεται αλλιως! Τωρα αν οι ανεγκεφαλοι πετανε οτι τους κατεβει στον αντιπαλο, ε πολυ ευκολα αυτοι οι ανεγκεφαλοι μετακομιζουν απο το ποδοσφαιρο στο μπασκετ, στο βολλευ, στο γυναικειο πολο... Κι αυτοι που γουσταρουν το ποδοσφαιρο μακαρι να περνανε καλα με το θεαμα που βλεπουνε για να μην ερχονται με μουτρα στην δουλεια και μας τα πρηζουν καθε πρωι, κι εμεις που αγαπαμε οποιο σπορ αγαπαμε μακαρι να περναμε καλα με αυτο που βλεπουμε για να μην το ριξουμε στο θεατρο και στο "dream show". Μην ξεχνατε τι γινοταν στο ΟΑΚΑ με τον εθνικο υμνο της Γιουγκοσλαβιας. Και φυσικα μην ξεχνατε χτες το ιπποτικο χειροκροτημα που φαγανε και ανταποδωσανε οι Τουρκοι στο τελος του αγωνα.
βλέπω έχει τεθεί ζήτημα για το αν πρέπει να υποστηρίζουμε την εθνική….νομίζω ότι αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και δεν υπάρχει λόγος κανείς να απολογείται γι' αυτό σε κανέναν είτε την υποστηρίζει είτε όχι. Εγώ για τους δικούς μου λόγους (προς θεού όχι εθνικιστικούς) συνήθως υποστηρίζω τις εθνικές Ελλάδος αλλά και αρκετούς από τους έλληνες αθλητές –σε ατομικά- όταν συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις.
ενώ για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους αθλητές των χωρών με τις οποίες έχουμε διαταραγμένες διπλωματικές σχέσεις γνώμη μου είναι και δεν το συζητώ αυτό…εννοείτε με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο για τους ευνόητους λόγους αλλά και γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι να μας χωρίσει και επιτέλους πρέπει να τουλάχιστον να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε. Φυσικά αναφέρομαι στον κόσμο που μπορεί να σκεφτεί και όχι σε άρρωστους εθνικιστές που τους έχει ξεπεράσει η εποχή και δεν υπάρχει γυρισμός γι’ αυτούς...εξάλλου οι άρρωστοι χρήζουν ιατρικής περίθαλψης και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις.
Επίσης με ικανοποίησαν οι δηλώσεις ενός μέλους της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που ανέφερε ότι θα υποδεχτούμε στην ρεβάνς την ελληνική ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Και να πουμε και μια γενικη αληθεια. Εναν νομο της φυσης που απο σημερα ανακηρυσσεται ως αληθης:
Το αθροισμα των ηλιθιοτητων που εχουν πει ολοι για την εθνικη Ελλαδος απο τη στιγμη που ανελαβε ο Ρεχαγκελ, ειναι μικροτερο απο τις ηλιθιοτητες που ειπε ο Γ.Γιακουματος σημερα στο βραδυνο δελτιο ειδησεων του MEGA!
Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος! Δημοκρατια μεν αλλα οχι και να λες τοσες βλακειες. Καλο θα ηταν τα ΜΜΕ να μην τον ξανακαλεσουν ΠΟΤΕ καθως και να μην ξαναβγει βουλευτης διοτι ειναι επικινδυνα επικινδυνος!
Το αθροισμα των ηλιθιοτητων που εχουν πει ολοι για την εθνικη Ελλαδος απο τη στιγμη που ανελαβε ο Ρεχαγκελ, ειναι μικροτερο απο τις ηλιθιοτητες που ειπε ο Γ.Γιακουματος σημερα στο βραδυνο δελτιο ειδησεων του MEGA!
Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος! Δημοκρατια μεν αλλα οχι και να λες τοσες βλακειες. Καλο θα ηταν τα ΜΜΕ να μην τον ξανακαλεσουν ΠΟΤΕ καθως και να μην ξαναβγει βουλευτης διοτι ειναι επικινδυνα επικινδυνος!
Το συγκεκριμένο που τσακώθηκε με τον Σωτηρακόπουλο και τον Σαργκάνη το είδα και εγώ… όμως φυσικά δεν φταιει ο Γιακουμάτος αλλά αυτοί που τον καλούν στην τηλεόραση αφού τον γνωρίζουν και αυτόν και τις απόψεις του εδώ και πολλά χρόνια…νομίζω ότι μοναδικός στόχος των παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων είναι να γίνεται ντόρος και να ανεβαίνει η θεαματικότητα και κατά συνέπεια η τηλεθέαση, μάλιστα στον ΑΝΤ1 είχαν καλεσμένους τον Αλέφαντο και τον Κούγια να μιλήσουν για το παιχνίδι, οπότε τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά…
σε αλλο θέμα αυτό για την εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, κατά την γνώμη μου, όπως άλλωστε και σχεδόν όλες οι ομάδες σήμερα στον κόσμο.. είναι μία αμυντικογενής ομάδα με λίγοστό πλέον ταλέντο που στηρίζεται στο πάθος και την ομοιογένεια, για τον λόγο αυτό εξάλλου –την ομοιογένεια- αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο που ανέφερε ο anaz πιο πάνω πιστεύω ότι ο Όττο Ρεχάγκελ δεν προχωρά εύκολα σε ριζικές αλλαγές, ακόμη νομίζω ότι αν θέλει να προχωρήσει η ομάδα –όσο υπερβολή και να φαίνεται αυτό- πρέπει να ξεχάσουμε όλοι ότι είναι η πρωταθλήτρια ευρώπης, να το δούμε σαν κάτι που δεν έγινε ποτέ… αγωνιστικά να θεωρούμε ότι η εθνική είναι εκεί που βρισκόταν και πριν το γιούρο και ξεκινάμε από το σημείο μηδέν, γιατί δυστυχώς είναι φανερό ότι δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο βάρος και αυτό δεν φάνηκε μόνο προχθές αφού στα προκριματικά του μουντιάλ αλλά και στα 3 προηγούμενα παιχνίδια, ακόμη και σε αυτό με τους Βόσνιους που κέρδισε 4-0 δεν ήταν καθόλου καλή
ειδικότερα για το παιχνίδι με την Τουρκία, ενώ ξεκίνησε πολύ καλά, ξαφνικά χωρίς να φανεί ξεκάθαρα ο λόγος σταμάτησαν να τρέχουν (ειδικά στο κέντρο, ενώ και οι επιθετικοί ήταν σαν να μην υπήρχαν στο γήπεδο) εδώ νομίζω φάνηκε η απουσία ενός ηγέτη όπως ήταν ο Ζαγοράκης έστω και αν αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει είχε το πλεονέκτημα ότι ενέπνεε τους άλλους… και όταν επιχειρήθηκε η αντεπίθεση υπήρχε μεγάλη ατυχία στις τελικές προσπάθειες και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά διότι οι Τούρκοι είχαν τρομερή αυτοπεποίθηση ενώ οι Έλληνες έπαιζαν με κομμένα σχεδόν τα πόδια