Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιος coach θα απολυθεί/αποχωρήσει πρώτος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Air Kef
Βλέπω τους Νετς και Νικς να ρημάζουν και μου δημιουργήθηκε απορία αν και άλλοι βλέπουν το βασικό φαβορί από το Μεγάλο Μήλο
geo82
Kidd ή Woodson
Pierce
Νομίζω ότι εξαρχής ο Προκχόροφ, αφού πήρε τον Kidd (αλλά και τους Βοστωνέζους) , υπολόγιζε ότι θα πάρει χρόνο η προσπάθεια, οπότε φαντάζομαι ο Jason θα πάρει πίστωση χρόνου. Από την άλλη ο Woodson οριακά θα κάνει Thanksgiving.
Tobias Funke
Νομίζω πάει προς Wizards ή Raptors. Στη μεν Washington ηθελαν άμεσα αποτελέσματα κι έχουν έναν ιδιοκτήτη που θέλει οπωσδήποτε να μπει play-offs, ενώ στο Toronto ο Ujiri βρήκε εκεί τον Casey και δεν ήταν επιλογή του κι απ' ότι ακούγεται δεν πολυταιριάζουν κιόλας. Δεν πάνε και πουθενά έτσι όπως είναι ούτε έχουν χώρο στο cap για κινήσεις, οπότε βρωμάει rebuilding mode.
sacarame
QUOTE(Pierce @ Nov 19 2013, 19:07 ) *
Νομίζω ότι εξαρχής ο Προκχόροφ, αφού πήρε τον Kidd (αλλά και τους Βοστωνέζους) , υπολόγιζε ότι θα πάρει χρόνο η προσπάθεια, οπότε φαντάζομαι ο Jason θα πάρει πίστωση χρόνου. Από την άλλη ο Woodson οριακά θα κάνει Thanksgiving.


Ο Kidd ένας λόγος που δεν φεύγει επίσης είναι ότι όπου να ναι θα βάλει σορτσάκι και θα δίνει ενα ποιοτικό 20λεπτο ξεκουράζοντας τον Λίβινγκστον.... smiley.gif
aegeansheed
QUOTE(Tobias Funke @ Nov 19 2013, 19:12 ) *
στο Toronto ο Ujiri βρήκε εκεί τον Casey και δεν ήταν επιλογή του κι απ' ότι ακούγεται δεν πολυταιριάζουν κιόλας. Δεν πάνε και πουθενά έτσι όπως είναι ούτε έχουν χώρο στο cap για κινήσεις, οπότε βρωμάει rebuilding mode.



Εννοείται ότι δεν είναι επιλογή Massai! Είναι δυνατόν να πηγαίνει το παιχνίδι παράταση (Blazers), να μην έχεις παίξει καθόλου τον Jonas στην παράταση και να τον βάζεις στα 20 δευτερόλεπτα!!! πριν τελειώσει ο χρόνος, με το παιχνίδι να έχει κριθεί ήδη (νίκη Blazers), επειδή...βγήκε με 6 foul ο Αμίρ.....Αν είναι δυνατόν με αυτή την ασυλία του ως τώρα! Εγκλήματα γίνονται στο Toronto...

your days are numbered...

p.s. Ετοιμάσου εσύ για παρουσίαση νέου παίκτου (#GiveItAshot)
T.W.Is.M.
Βλεπω τον κοουτς Mike Woodstock να αφηνει τα παρκε και να πηγαινει για συναυλια...
sacarame
Jason Kidd's job as head coach of the franchise is not in danger

Για την ώρα...
Air Kef
Πάω για Γούντσον κι εγώ τελικά, δεν στρίβει το καράβι.
aegeansheed
Lionell Hollins

Έρχεται ο Γιώργος Παράσχος!!!
Pierce
Ταμάμ για Νίκς.
geo82
Ακριβώς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.