Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Άρης - Playoffs 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2017

3η Φάση (Ημιτελικοί) - 3ος Αγώνας

Τετάρτη, 25/5/2017, 19:00
(cosmotesport4HD "live")

Ολυμπιακός - Άρης

Συνέχεια ημιτελικών με το 3ο παιχνίδι της σειράς να διεξάγεται σήμερα, σε δύο ώρες. Ο Ολυμπιακός μετά την συμμετοχή του στον τελικό του Final Four και την αδυναμία κατάκτησης ενός ακόμη σπουδαίου τίτλου, στρέφει το ενδιαφέρον του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με στόχο να προκριθεί στους τελικούς όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

QUOTE(www.pressaris.gr - 25/5/2017)
Τρίτος ημιτελικός σήμερα στο ΣΕΦ, με το μυαλό στην… ΑΕΚ (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης θα δώσει μόλις τον πέμπτο αγώνα του σε διάστημα 43 ημερών, παίζοντας σήμερα (19:00) στο ΣΕΦ τον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και για τον Δημήτρη Πρίφτη αυτή η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού είναι σήμερα το πιο μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του.

Τα προβλήματα συντροφεύουν τον Άρη από την προετοιμασία φέτος. Η παράδοση δεν σπάει ούτε στα πλέι οφ. Οι κίτρινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζάστιν Τζάκσον, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή για τον σημερινό αγώνα λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα.

Την θέση του πήρε ο Βασίλης Χρηστίδης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τζάκσον δεν θα προλάβει ούτε τον επόμενο αγώνα των κίτρινων, κατά πάσα πιθανότητα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών, εκτός κι αν σήμερα γίνει κάποιο μπασκετικό… θαύμα και ο Άρης κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ.

Οι κίτρινοι θέλουν να παρουσιάσουν το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχαν στον δεύτερο ημιτελικό, στο Αλεξάνδρειο, και να ξεχάσουν την απογοητευτική εμφάνισή τους στον πρώτο αγώνα της σειράς στο ΣΕΦ.

Ο Πρίφτης ενδεχομένως να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, διότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ακολουθεί σε 72 ώρες ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και θα θέλει να έχει ετοιμοπόλεμη την ομάδα του.
back2back
Για τους φίλους του Άρη

Σχόλιο Βλαχόπουλου: Σε ότι αφορά το πλάνο του Λάσκαρη, έχει δεσμευτεί να δώσει συνέντευξη Τύπου στο τέλος της χρονιάς. Απ' όσο γνωρίζω δεν σκοπεύει να κάνει μπάτζετ (αγωνιστικό) μεγαλύτερο από 1,2 εκατομμύρια ευρώ και σαν πρώτη σκέψη (όπως και πέρυσι) είναι να προωθηθούν και οι νεαροί. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως και από την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης που έχει με έναν πρώην συνεργάτη του.
frenchman7
Σχόλια από γήπεδο χθες.

1. Περίμενα περισσότερο κόσμο για να χειροκροτήσει την ομάδα
2. Ο Τολιόπουλος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής (δανεικός?), όταν κάθισε στον πάγκο έφαγε γερό μπινελίκι από Σφαιρό
3. Ο Πρίντεζης έχει σκάσει επικίνδυνα, πάλι έδειχνε από το 1ο ημίχρονο σαν να είχε παίξει 40 λεπτά
4. Μπαίνοντας στην φυσούνα ο Πρι κοίταζε την εξέδρα με ενοχικό ύφος και σηκώνοντας το χέρι σαν να ζητουσε συγνώμη για την εμφάνισή του στον τελικό... Είναι στεναχωρημένος και κομπλαρισμένος και φάνηκε και στην αρχή του παιχνιδιού.

ΥΓ: Που πήγαν οι τσιρλίντερ ΟΕΟ?
SteelGandalf
1η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 22-13

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Ολυμπιακός - Άρης : 39-25

3η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 65-49

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Ολυμπιακός - Άρης : 79-65

Δεν έχω εικόνα του αγώνα. Δεν τον παρακολούθησα. Ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο και ολοκλήρωσε τη σειρά με "σκούπα".

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 25/5/2017)
Πάλεψε στο ΣΕΦ, δεν έκανε αγγαρεία, αλλά έχασε (79-65)

Ο Άρης έπαιξε τον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όχι κάνοντας αγγαρεία, αλλά για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του να τον κερδίσει. Πάλεψε με μεγάλη ένταση, έβαλε δύσκολα στον φιναλίστ της Ευρωλίγκας, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 79-65.


Το μεγάλο πρόβλημα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν το αμυντικό ριμπάουντ, το οποίο προστέθηκε στις απουσίες των Ζάρα, Τζάκσον, τον τραυματισμό του Ντραγκίσεβιτς στα μέσα της πρώτης περιόδου και τα δύο γρήγορα φάουλ που χρεώθηκε ο Κάμινγκς.

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε επτά φορές την επίθεσή του στο πρώτο μέρος, σκοράροντας 8 πόντους, πήρε και 8 πόντους από αιφνιδιασμό εκμεταλλευόμενος τις αργές επιστροφές των παικτών του Πρίφτη και δικαίως είχε το προβάδισμα.

Ο Άρης παρότι πάλεψε στην άμυνα πέντε εναντίον πέντε, δεν μπόρεσε να κόψει το τρανζίσιον των ερυθρόλευκων, από τη στιγμή που έχασε και τα ριμπάουντ μοιραία βρέθηκε πίσω με 15-7 (6’), 19-10 (8’) και 22-13 (10’).

Προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά και το κατάφερε εν μέρει (24-18 στο 12’, 28-21 στο 14’), όμως έμεινε χωρίς σκορ για τρία λεπτά προς το τέλος της δεύτερης περιόδου, στοιχείο που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν με 39-23, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με καλάθι του Κάμινγκς (39-25).

Οι κίτρινοι μπήκαν με νωθρότητα στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά το πλήρωσαν. Ο Μάντζαρης με 2/2 τρίποντα και ο Πρίντεζης με εύκολα καλάθια από ασίστ του Σπανούλη διαμόρφωσαν το 49-27 (23’), αναγκάζοντας τον Πρίφτη να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ. Οι κίτρινοι αντέδρασαν, μείωσαν σε 52-36 (25’), αλλά αδράνησαν και πάλι στο ριμπάουντ και ο Ολυμπιακός πολύ εύκολα ξέφυγε και πάλι (57-36 στο 26’).

Οι παίκτες του Πρίφτη το πάλεψαν, ο Κάμινγκς είχε 12 πόντους στην τρίτη περίοδο και η διαφορά έπεσε στους 14 πόντους (63-49 στο 29’) με τον Άρη να έχει 24 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο (65-49), έναν λιγότερο από όσους σε όλο το πρώτο μέρος!

Με τρίποντο του Κάμινγκς και ραβέρσα του Χρηστίδη ο Άρης μείωσε στους 11 πόντους (65-54) στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και μέσα από την άμυνά του κατάφερε να μειώσει και κάτω από τους 10 πόντους (67-58 στο 36’, 69-60 στο 37’), όμως τότε εμφανίστηκε ο Παπαπέτρου και συνεχόμενους πόντους έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στον Ολυμπιακό (74-62 στο 38’) και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι…

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 39-25, 65-49, 79-65.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.