Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ARIS BC - LE MANS SB (Πέμπτη 20/12/2008 21:30 ΣΚΑΙ)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Warrior
Μπροστα στην απειλη να μεινουμε χωρις τοπικ για τον αγωνα....το ανοιξα και ελπιζουμε ολοι η γκαντεμια
μου να λαβει επιτελους τελος! tongue.gif biggrin.gif

Μεσα στον γενικοτερο παροξυσμο που υπαρχει στις ταξεις των φιλαλθων της ομαδας για τον σημερινο αγωνα
του ποδοσφαιρικου τμηματος απεναντι στην Μπαγερν,ο Χερμπερτ και οι παικτες του ετοιμαζονται για τον
αυριανο κρισιμο αγωνα για τη Ευρωλιγκα απεναντι στην γαλλικη Λε Μαν!

Οι Γαλλοι ειναι "ο πιο αδυναμος κρικος" του ομιλου και αν θελουμε να παραμεινουμε σε τροχια προκρισης
πρεπει να νικησουμε αυριο.

Διαβασα οτι ο Μασει ειχε ενοχλησεις και δεν προπονηθηκε χθες,αλλα περισσοτερο προφυλαχθηκε και
πιθανοτατα θα αγωνιστει κανονικα.Ας ελπισουμε η ομαδα να παρουσιαση και παλι βελτιωμενη εικονα,
οπως στο παιχνιδι με Πανελληνιο(κυριως στον τομεα της αμυνας και των ριμπαουντ).
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: «Καίγεται» για νίκη επί της ΛεΜαν


Τι δηλώνουν Χέρμπερτ και παίκτες

Ο Β' Ομιλος του Αρη στην Ευρωλίγκα είναι τουλάχιστον απρόβλεπτος και για να μείνουν μακριά από... κακοτοπιές (βλέπε αποκλεισμός από τους «16», οι «κίτρινοι» πρέπει να προσαπίσουν αρχικά το πλεονέκτημα της έδρας τους. Γι' αυτόν το λόγο η νίκη στον αγώνα της Πέμπτης (21.30, ΣΚΑΪ) με τη ΛεΜαν είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ο προπονητής του Αρη είδε τον Τζέρεμι Μάσεϊ να μην προπονείται σήμερα (και χτες) λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στον αγώνα με τον Πανελλήνιο. Θέμα απουσίας του Αμερικανοσκοπιανού όμως δεν τίθεται.

«Μπροστά μας έχουμε μια πολύ επικίνδυνη αναμέτρηση», τόνισε ο Χέρμπερτ και συνέχισε: «Η Λε Μαν είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το μέχρι τώρα απολογισμό της στην Ευρωλίγκα. Έχασε με λίγους πόντους από τη Μακάμπι, όπως και από την Εφές στην Τουρκία, καθώς επίσης ηττήθηκε δύσκολα και μέσα στην έδρα της σε δύο αγώνες. Πιθανότατα είναι η καλύτερη από τις ομάδες που έχουν μηδέν νίκες και οκτώ ήττες στην ιστορία της Ευρωλίγκα. Έρχονται να «παλέψουν» για την ζωή τους. Βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει από την πλευρά μας να «παλέψουμε» και εμείς σκληρά».

ΤΕΡΕΛ ΚΑΣΛ: «Επικεντρωνόμαστε καθαρά στην δική μας ομάδα και δεν σκεφτόμαστε πόσα παιχνίδια έχει χάσει η Λε Μαν και πόσα έχει κερδίσει. Θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο ενωμένοι, να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του ελληνικού Πρωταθλήματος όπου είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες της Λε Μαν να πετύχουν εύκολα καλάθια και να προσέξουμε το τρανζίσιον παιχνίδι, διότι πρόκειται για μια πολύ γρήγορη ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε επίσης το τέμπο του αγώνα και να τους κρατήσουμε στο μισό γήπεδο, κάτι στο οποίο είμαστε καλοί».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Λε Μαν δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια επικίνδυνη ομάδα, η οποία ψάχνει παντού την πρώτη της νίκη και κάνει καλές εμφανίσεις. Δυσκόλεψε άλλωστε τη Μακάμπι πάρα πολύ στο τελευταίο παιχνίδι. Σίγουρα όμως εμείς είμαστε πολύ καλύτεροι ως ομάδα και συνάμα το φαβορί για τη νίκη. Θα πρέπει όμως να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, διότι έχει αποδειχθεί ότι η ομάδα δεν αποδίδει τόσο καλά όταν είναι το φαβορί στους αγώνες της Ευρωλίγκα. Επιβάλλεται να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, ενώ επίσης αντλούμε πάρα πολύ μεγάλη δύναμη από την έδρα μας και από την στιγμή που τα επόμενα παιχνίδια είναι με τη Λιέτουβος Ρίτας και τη Μακάμπι στο Αλεξάνδρειο, θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε την Πέμπτη. Έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας την ήττα από την Ολύμπια Μιλάνο και το πόσο μας πόνεσε, οπότε θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Στόχος του ΑΡΗ είναι να παλεύει και να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Από την στιγμή που εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους «16» της Ευρωλίγκα, σίγουρα θα κοιτάξουμε και για πιο ψηλά. Πρωταρχικός μας στόχος βέβαια είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, άσχετα με την θέση που θα τερματίσουμε στον όμιλο μας».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ: «Στα χαρτιά ο αγώνας μέσα στην έδρα μας με τη Λε Μαν φαντάζει ως ο πιο εύκολος από όσα έχουμε δώσει, αλλά συνήθως αυτά τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες. Υπάρχουν εξάλλου πολλά παραδείγματα από ομάδες που ήταν μεν τα φαβορί, αλλά είδαμε να συμβαίνουν τελικά οι μεγαλύτερες εκπλήξεις. Το παιχνίδι με τη Λε Μαν είναι δύσκολο, άσχετα αν η αντίπαλος μας δεν έχει καμία νίκη. Σε μερικές από τις αναμετρήσεις τους έπαιξαν πολύ καλά και έχασαν στον πόντο, οπότε θα έρθουν εδώ πέρα με σκοπό να κερδίσουν ειδικότερα από την στιγμή που θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Αντίθετα εμείς δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο ήττας, διότι σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνουμε πολύ πίσω στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και για μια ακόμη φορά κινηθούμε με βάση το πλάνο που θα καταρτίσουμε, τότε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ για να βρούμε την απαιτούμενη σταθερότητα ως ομάδα και να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα. Μέχρι στιγμής αυτό που συμβαίνει είναι να παίζουμε ένα καλό παιχνίδι στο Πρωτάθλημα και ένα κακό στην Ευρωλίγκα, ή το αντίστροφο. Οπότε θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλά και στα δύο παιχνίδια που δίνουμε την εβδομάδα και να συνεχίσουμε έτσι για αρκετό καιρό. Η εμφάνιση μας με τον Πανελλήνιο έδειξε ότι αρχίσαμε να παρουσιάζουμε σημάδια ανάκαμψης και νομίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί και την Πέμπτη. Ένας από τους λόγους που παρουσιαζόμαστε καλύτεροι στα τελευταία παιχνίδια είναι η απόδοση μας στην άμυνα, όπου είχαμε κάποια προβλήματα κατά καιρούς στον συγκεκριμένο τομέα. Τώρα όμως παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί και διαθέτουμε την καλύτερη άμυνα στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Το ζητούμενο είναι να βελτιωθούμε όμως και στην επίθεση. Όταν συμβεί αυτό θα παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

ΡΕΪΣΟΝ ΤΕΡΙ: «Είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο κόουτς για να βοηθήσω την ομάδα μου. Από την στιγμή που έχω το δικαίωμα συμμετοχής και στο ελληνικό Πρωτάθλημα κάθε αγώνας που συμμετέχω με βοηθάει να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μου και ο αγώνας με τον Πανελλήνιο ήταν μια καλή αρχή για να «χτίσω» πάνω σε αυτήν ενόψει της συνέχειας. Στον αγώνα με τη Λε Μαν θα πρέπει να πάρουμε ορισμένα από τα στοιχεία που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο κάνοντας αυτά που πρέπει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».
hagi
Πραγματικά ένας αγώνας που δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα.Και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε τραγικοί για να τον χάσουμε.Βέβαια αν δεν έχει και πολύ κόσμο το Παλέ και δεν υπάρχει η ανάλογη ατμόσφαιρα μπορεί να επιρρεάσει τους παίχτες αν δεν έχουν καλή απόδοση και να έχουμε πρόβλημα.Αν βέβαια πάει καλά από την αρχή δεν θα παίξει ρόλο και ο κόσμος αλλά η καυτή ατμόσφαιρα σίγουρα βοηθάει όπως και να έχει..

Κάτι μου λέει όμως ότι θα κερδίσουμε με καλή εμφάνιση biggrin.gif biggrin.gif Λέτε;;
celtic_pride
Πολύ παγωμάρα έπεσε στο φόρουμ...Να φανταστώ λόγω Μπάγερν? (κρίμα για εκεί sad.gif ) .Τελωσπάντων, καλή επιτυχία στην ομάδα, να πάρουμε σήμερα αυτή την πολή σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Θετικό βέβαια είναι και η καλή ψυχολογία απο το αγώνα με τον Πανελλήνιο...wink.gif

Καλή Επιτυχία Αρειανάρα!!!

P.S. Ερωτηματικό πιστεύω θα είναι και η προσελεύση του κόσμου. Ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου γυρνάει από το Μόναχο και έτσι δεν πιστεύω ο κόσμος σήμερα να είναι περισσότερος απο 2500. (Μακάρι να βγω ψεύτης.... rolleyes.gif )
valsam
Επιτελους μια ευκολη νικη!
Ενταξη δεν ειναι η le mans κρητηριο συγκρησης,πολυ λιγη ομαδα!
Ο Σεραπινας αφου δεν ελαμψε και σ'αυτο το ματς δεν προκειτε να λαμψει ποτε -αχρωμως-αγευστος-αοσμος.
Οσοι λενε για αλαγες των Τερυ και Ραιτ απλα δεν ξερουν μπασκετ, ο Τερυ εχει πολλες δυνατοτητες και ο Ραιτ εχε απο τα καλυτερα τζαμπ-σουτ που εχω δει!
Παλι θα πω για τον Σιμονας,τι τον κραταμε ρε παιδια?Παρτε εναν παικταρα στο 2-3 και η ομαδα θα γ@μαει!
klearxos
Αρκετα καλη εμφανιση! 41.gif
Ωραιο θεαμα, καλη αμυνα, η επιθεση στο 5-5 ετσι & ετσι αλλα η επιθετικη αμυνα ελυσε χερια.
Πολυ καλος ο Τερι, απιθανος στο πρωτο ημιχρονο ο Ραιτ.
Ελπιζω πως ο Τζερυ δεν εχει κατι το σοβαρο.

Κοσμος? 68.gif 68.gif 68.gif
Air Kef
Ποσο ειχε δλδ;
xaotiki_diastasi
Είδα μόνο το 2ο ημίχρονο. Μπράβο στην ομάδα και κυρίως στα αμερικανάκια που ανεβαίνουν. Συμφωνώ για τον Σεραπίνας. Δεν αξίζει να πιάνει θέση κοινοτικού. Καλή άμυνα σήμερα αλλά μέχρι εκεί. Καλύτερα να μπεί σιγά σιγά στο κλίμα ο Καραδολάμης. Κ αν πάει καλά και δείξει ότι μπορεί να προσφέρει ότι και ο Σερα, ας πάει στο καλό ο Σερα χωρίς να πάρουμε άλλο παίκτη. Κάτι πρέπει να γίνει με τους μικρούς. Θα καεί και αυτή η φουρνιά έτσι όπως πάμε.

Ο κόσμος απαράδεκτος αλλά απαιτεί μεταγραφές. Αστεία και χιλιοειπομένα πράγματα δηλαδή...
celtic_pride
Πολύ καλή εμφάνιση!!! biggrin.gif biggrin.gif Επιτέλους η ομάδα έδειξε τον πραγματικό της εαυτό και τις πραγματικές της δυνατότητες!!! Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες!! Ειδικότερα, πολλά μπράβο στους Τερι, Ραιτ, Καστλ..Οι ΒIG 3 σήμερα για τον Άρη... biggrin.gif . Ο Σιμόνας μου άρεσε σήμερα. Μπορεί στα 20 λεπτά που έπαιξε να είχε 1/3 3π και 0/2 2π, αλλά είχε 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο. Ήταν αποτελεσματικός αμυντικά...Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να βελτιωθεί...

Πιστεύω ότι έπρεπε να δοθεί και λίγο περισσότερος χρόνος στους αναπληρωματικούς...

Κόσμος? Περίπου 2000. Ας ελπίσουμε σήμερα οι Αρειανοί να απέκτησαν ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθουν στο γήπεδο......
thrylos7
Όταν το 1 γίνει μεγαλύτερο του 2 , τότε οι Γάλλοι (όλη αυτή η νέα φουρνιά) θα μάθουν μπάσκετ...

Όποιος είδε τον αγώνα καταλαβαίνει τι εννοώ... Περισσότερα, αν και δε νομίζω να χρειαστεί, αργότερα.

2000 το πολύ είχε Air.
weirdo1977
Ο σίμωνας ήταν εκπληκτικός σήμερα, αυτός που ήταν ΑΠΑΡAΔΕΚΤΟΣ και δεν αξίζει πλέον να πιάνει θέση κοινοτικού είναι ο kastl και ας έβαλε 16 πόντους και ας λέει ο herbert τα δικά του, ο kastl πολύ απλά ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ 68.gif εκπληκτικός και ο Terry που δείχνει να βρίσκει ρυθμό, αλήθεια ποσα rebound κατέβασε ? επίσης ανεξήγητος μου φαίνεται ο τόσο μεγάλος χρόνος συμμετοχής του ράιτ και ας ήταν καλός σήμερα... πολύ καλός και ο καλαϊτζής, είναι αυτό που λέμε play maker... αυτά από μενα


p.s. warrior 41.gif
celtic_pride
Φίλε weirdo, νομίζω ότι ο Καστλ σήμερα έκανε από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. Σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με τον περσινό, αλλά συγκριτικά με την αρχή της περιόδου ήταν σήμερα πολύ καλύτερος...
Ο Τερυ σήμερα έκανε πραγματικά πάρτυ. 14 ριμπάουντ (10 αμυντικά και 4 επιθετικά). Νομίζω έκανε και το χαιλάιτ το άγωνα. Εκπληκτικό κάρφωμα...!!
weirdo1977
δεν οργάνωσε σε καμια περίπτωση, δεν έσπρωξε καθόλου την ομάδα στο αιφνιδιασμό ενώ τις περισσότερες φορες υπήρχαν προϋποθέσεις, να μην πω για την άμυνα του... αυτό που μου γύρισε τα μυαλά ήταν όταν μόλις μπήκε από αλλαγή σπατάλησε 2 επιθέσεις με 2 ηλίθια τρίποντα, αναρωτιέμαι, γι αυτό μπήκε στο παιχνίδι ? αργούσε απίστευτα στις επιθέσεις, δεν έβλεπε γήπεδο, μπορώ να γράφω ως αύριο... στα ματια του κόσμου τον έσωσαν οι 16 πόντοι του [mαρέσει που χειροκροτάνε όταν παίρνει κάτι τραβηγμένες προσπάθειες k απλά βάζει τυχερά καλάθια.] , αλλα οι πόντοι δεν είναι επουδενί αυτό που περιμένω ΕΓΏ από έναν σοβαρό play maker.

πάω για ύπνο, έχω δύσκολη μέρα αύριο.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Χωρίς να έχω δει το πρώτο δεκάλεπτο.
Η ομάδα δείχνει να ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθηση της (πολύ καλό αυτό)
έτρεξε πολύ, δεν χαλάρωσε πολύ αμυντικά, έβγαλε μερικές ωραίες φάσεις... (κάτι τρελά καρφώματα του Τέρι... ο Μπατής τρελάθηκε... )smiley.gif

Στα θετικά:
bball.gif Η ομαδική προσπάθεια στην άμυνα...
bball.gif η πρώτη φορά που είδα στην επίθεση να εφαρμόζονται ομαδικά συστήματα... (περισσότερες από μία-δυό συνεχόμενες επιθέσεις)
bball.gif Καστλ... ο αρχηγός ανεβαίνει... και αμέσως παίρνει μπροστά η ομάδα
bball.gif Τέρι... το καλύτερο του παιχνίδι σε όλους τους τομείς... και το σημαντικότερο... ώριμότητα... ουσία και θέαμα... έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα... και σε μερικά σημεία φαινόταν σαν να έπαιζε σε ρελαντί... (αλήθεια τι απίθανα τα δύο καρφώματα του... και η τάπα)
bball.gif Ράιτ... κυρίως στο πρώτο ημίχρονο... αξιόπιστη λύση... στο δεύτερο ψιλοχαλάρωσε όμως αυτήν την φορά είχε καλύτερες κινήσεις στην επίθεση και δεν φαινόταν σαν χαμένος...
bball.gif Αγαθάκος όπως ακριβώς πρέπει να είναι για τα λεπτά που παίζει...
bball.gif Σεραπίνας... κυρίως στην άμυνα... δούλεψε πολύ... κυνήγησε μπάλα και αντίπαλο... αρκετές φορές μόνος στις γωνίες δεν πήρε μπάλα!!!
bball.gif Καλαϊτζής... μεγάλο παιχνίδι... αν και έπαιξε σχετικά λίγο... αρκετά καλή η κίνηση ΄του Χέρμπερτ στο τέταρτο δεκάλεπτο να παίξει με δύο πλέι... ξεκόλησε την ομάδα...
bball.gif Τσαλδάρης... έπαιξε λίγο άλλα (από ότι άκουσα) ήταν πολύ καλός στο πρώτο δεκάλεπτο

Στα αρνητικά:
bball.gif Δεν θα ξαναμιλήσω για τον κόσμο... απλώς το να βλέπει κανείς ένα τόσο άδειο Παλέ είναι μαχαιριά στην καρδιά... φανταστήτε μόνο και να μην ήμασταν μέσα σε όλους τους στόχους μας τι θα γινόταν...
πάντως αυτοί που ήταν εκεί δεν σταματήσαν να τραγουδάνε... 41.gif
bball.gif Μότολα... εκτός από ένα ωραίο καλάθι...
bball.gif ο τραυματισμός (ας ελπίσουμε όχι σοβαρός) του Μάσεϊ... που δεν ήταν και σε καλή μέρα...
bball.gif Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Ηλιάδη...

Συμπέρασμα: Αν και από τα δυό τελευταία παιχνίδια δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, η ομάδα φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό της μέσα από την πρόθεση όλων σχεδόν των παικτών να παίξουν άμυνα... Το πιο θετικό από τις δυο αυτές νίκες είναι η άνοδος της πεσμένης τελευταία ψυχολογίας και το τέλος της μουρμούρας για Ράιτ-Τέρι-Κάστλ...

Edit: Ουπς.. την μουρμούρα για τον Κάστλ δεν την περίμενα... σίγουρα δεν ήταν ο Πλέι... άλλα σε σχέση με τον Κάστλ τον πρώτων παιχνιδιών... καμμία σύγκριση...
Warrior
QUOTE(hagi @ Dec 19 2007, 18:23 ) *
Κάτι μου λέει όμως ότι θα κερδίσουμε με καλή εμφάνιση biggrin.gif biggrin.gif Λέτε;;


Λεμε...λεμε!! biggrin.gif

Απο τις καλυτερες φετινες μας εμφανισεις και το καλο ειναι οτι ερχεται σε συνεχεια της καλης εμφανισης
με Πανελληνιο.Σιγουρα οι αντιπαλοι δεν ηταν και οι πιο δυνατοι,αλλα ειναι εμφανης νομιζω η βελτιωση
σε ολους τους τομεις....

Ο Τερι αρχιζει και μπαινει στο κλιμα της ομαδας και αμεσως φαινονται τα αποτελεσματα.Αρχιζω και ηρεμω
με τις καλες του εμφανισεις,μιας και τους ειχα ικανους να τον διωξουνε(με ολα αυτα που ακουγονταν)!

Καλυφθηκα απο τον Kιτρινιαρη στα θετικα/αρνητικα,απλα να προσθεσω οτι ο Μοτολα για μενα ηταν
μακραν ο χειροτερος μας παικτης χθες!Οταν ηταν στο παρκε δεν σταυρωναμε ριμπαουντ ουτε για
δειγμα,ενω ωρες ωρες πιστευω...οτι ακομα και γω αμα τον παιξω κοντα στο καλαθι...δεν θα μπορσει
να με σταματησει!! rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(celtic_pride @ Dec 21 2007, 01:49 ) *
Πιστεύω ότι έπρεπε να δοθεί και λίγο περισσότερος χρόνος στους αναπληρωματικούς...


Συμφωνω.Το παιχνιδι ειχε καθαρισει απο νωρις...Ηλιαδης,Παντελιαδης και Τσαιρελης μπορουσαν να
παρουν χρονο συμμετοχης.Ειδικα ο "μικρος",μετα τον τραυματισμο του Μασει και τα 4 φαουλ του
Μοτολα,μπορουσε καλλιστα να παρει χρονο.


QUOTE(weirdo1977 @ Dec 21 2007, 02:30 ) *
p.s. warrior 41.gif


Μου φαινεται σαν ψεμα! laugh.gif

Βεβαια ειχα παραπλευρες απωλειες....Παρεδωσε πνευμα ο υπολογιστης μου μετα την νικη! 40.gif sad.gif

Τωρα νομιζω οτι εισαι λιγακι αυστηρος με τον Τερελ,οσον αφορα την χθεσινη εμφανιση.Ειχε ενα
κακο 5λεπτο(εκει με τα δυο συνεχομενα τραγικα,ως επιλογες και εκτελεση,τριποντα και κανα δυο
λαθακια),αλλα γενικοτερα δειχνει να βελτιωνεται και να πατα καλυτερο στο γηπεδο.Γενικα μας
λειπει και η επιθετικη του συνεισφορα φετος.Οργανωτικα ποτε δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο και
ουτε προκειται να γινει....

Υ.Γ:Τους 2000 που τους ειδατε ρε παιδια? 65.gif
68.gif 68.gif
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Dec 21 2007, 17:59 ) *
Μου φαινεται σαν ψεμα! laugh.gif

Βεβαια ειχα παραπλευρες απωλειες....Παρεδωσε πνευμα ο υπολογιστης μου μετα την νικη! 40.gif sad.gif


λες any έφταιγε το μηχάνημα σου 39.gif αν είναι έτσι χαλάλι του tongue.gif


QUOTE(Warrior @ Dec 21 2007, 17:59 ) *
Τωρα νομιζω οτι εισαι λιγακι αυστηρος με τον Τερελ,οσον αφορα την χθεσινη εμφανιση.Ειχε ενα
κακο 5λεπτο(εκει με τα δυο συνεχομενα τραγικα,ως επιλογες και εκτελεση,τριποντα και κανα δυο
λαθακια),αλλα γενικοτερα δειχνει να βελτιωνεται και να πατα καλυτερο στο γηπεδο.Γενικα μας
λειπει και η επιθετικη του συνεισφορα φετος.Οργανωτικα ποτε δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο και
ουτε προκειται να γινει....



ειλικρινά δεν μπορώ να το βλέπω άλλο... ίσως επειδή θεωρώ τόσο νευραλγική αυτήν την θέση αλλα ειλικρινά δεν τον αντέχω άλλο, ειδικά την στιγμή που ο καλαϊτζής είναι τόσο καλός και ο παντελιάδης δεν είναι ποτε αρνητικός, άλλωστε την διαφορα την πήραμε με τον kastl στον πάγκο.
PeTraN
41.gif http://www.youtube.com/watch?v=_9vUW3GWKtE 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.