Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
basket is life
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1(λογω απωλειας του πλευ)
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 2
basket is life
γνωριζετε αν συμβαινει κατι με το κορωπι γιατι δυσκολευομαι να εξηγησω τις δυο τελευταιες ηττες.ελπιζω να μη φαινεται ειρωνικος ο τονος μου,απλα ρωταω για να μαθω! bball.gif
soouza
QUOTE(basket is life @ Nov 4 2008, 16:51 ) *
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1(λογω απωλειας του πλευ)
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1

+1 bball.gif
VAGELIS N
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1 ωραιο ματς λογικα

ntimat
QUOTE(VAGELIS N @ Nov 4 2008, 22:42 ) *
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1 ωραιο ματς λογικα

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ενδιαφερον ματς,δυσκολα 1
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1 ωραιο ματς λογικα....θα το παρακολουθησω!!!
ntimat
QUOTE(ntimat @ Nov 5 2008, 12:16 ) *
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ενδιαφερον ματς,δυσκολα 1
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1 ωραιο ματς λογικα....θα το παρακολουθησω!!!

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 58-55
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 30-55
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 39-37
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 84-33
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 95-35
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 44-53
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 28-63
Οπως ειχα προβλεψει δυσκολα η Παλατιανη το Μαρουσι (ξερει καποιος κατι περισσοτερο?).Κακο ματς στη μεταμορφωση με τις κουκουβαουνες να εχουν 3 παιχτριες αλλης κλασης σε σχεση με την κατηγορια,το κορωπι να μην υπαρχει στο γηπεδο και εγω να χασω το απογευμα μου.Προβλεψη...οι κουκουβαουνες θα ανεβουν κατηγορια αηττητες και αν κρατησουν το ιδιο υλικο? θα πρωταγωνιστησουν στη Β ΕΣΚΑ.Ειναι με διαφορα καλλιτερες απο αρκετες ομαδες τις Β ΕΣΚΑ.

ntimat

ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1

ξερει να μας πει καποιος γιατι η εστια φιλιας παει τοσο ασχημα φετος?συμβαινει κατι στην ομαδα?δεν μας ειχε συνηθισει ετσι.
soouza
QUOTE(ntimat @ Nov 10 2008, 19:23 ) *
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1

ξερει να μας πει καποιος γιατι η εστια φιλιας παει τοσο ασχημα φετος?συμβαινει κατι στην ομαδα?δεν μας ειχε συνηθισει ετσι.

Καλησπέρα.Να απαντήσω εγώ. smiley.gif

Την έχω δει την Έστια δύο φορές φέτος.Έχει ανανεωθεί λίγο το ρόστερ,ειναι πιο νεανικό.Είναι γεγονός πως έχασε από Αχιλλέα και Μωραίτη.Πλην όμως δουλεύουν το ευχαριστιούνται και τους αρέσει.Το τελευταίο πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό. bball.gif
ntimat
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1-2
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ 1
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 1
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
basket is life
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 1
BASKETBALL#6
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2
ntimat
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Nov 13 2008, 23:42 ) *
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2 ??????? μαλλον απιθανο.....πανω απο 10 ποντους το μαρουσι και ανετα....!!!!!!
BASKETBALL#6
QUOTE(ntimat @ Nov 14 2008, 10:22 ) *
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2 ??????? μαλλον απιθανο.....πανω απο 10 ποντους το μαρουσι και ανετα....!!!!!!

Μπα? Τι λες? Και πως το ξέρεις? Θα το δούμε αύριο...μη βιάζεσαι! bball.gif
soouza
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Nov 15 2008, 14:28 ) *

Καλησπέρα.Κι εγώ νομίζω πως το Μαρούσι θα κερδίσει τη Νήαρ Ηστ.Αναμένουμε. bball.gif
no_way
8η Αγωνιστική

ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 38-49
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 36-41
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ 62-58
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 0-0
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 72-42
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 70-42
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 58-27

Βαθμολογία

Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 16 8 8 0 0 502 277 225
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 13 8 5 3 0 416 361 55
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 13 8 5 3 0 386 353 33
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 12 6 6 0 0 361 198 163
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 12 7 5 2 0 384 287 97
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 11 8 3 5 0 441 396 45
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 11 7 4 3 0 350 380 -30
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 11 6 5 1 0 339 195 144
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ 11 7 4 3 0 368 356 12
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 11 8 3 5 0 396 378 18
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 9 7 2 5 0 255 302 -47
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 9 7 2 5 0 252 334 -82
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 9 7 2 5 0 279 308 -29
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 9 8 1 7 0 257 501 -244
ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 8 8 0 8 0 287 647 -360

eska.gr
ntimat
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Nov 15 2008, 15:28 ) *

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 72-42 οπως ακριβως το ειχα προβλεψει.Το μαρουσι εχει πολυ δυνατη ομαδα,το ειχα επισημανει οταν το ειδα με την πευκη.Απειρη μεν αλλα πολυ δυνατη.Θα κανει αρκετες ζημιες.

ξερει καποιος κατι για το παιχνιδι Εστια φιλιας-πευκης?
BASKETBALL#6
QUOTE(ntimat @ Nov 17 2008, 11:39 ) *
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 72-42 οπως ακριβως το ειχα προβλεψει.Το μαρουσι εχει πολυ δυνατη ομαδα,το ειχα επισημανει οταν το ειδα με την πευκη.Απειρη μεν αλλα πολυ δυνατη.Θα κανει αρκετες ζημιες.

ξερει καποιος κατι για το παιχνιδι Εστια φιλιας-πευκης?

Το Μαρούσι χθες άξιζε τη νίκη απέναντι σε αυτή τη Νηαρ αλλα δε νομίζω οτι είναι τόσο δυνατή ομάδα όπως λες...μόλις πιεστούν λίγο δεν ξέρουν τι να κάνουν και επίσεις δεν έχουν πάγκο! Όσο για την Πεύκη δεν είναι και καμια σούπερ ομάδα γιατί έχει πολλά προβλήματα...σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες στην κατηγορία και δεν είναι κατόρθομα οτι την κέρδισε το Μαρούσι! bball.gif
ntimat
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Nov 17 2008, 17:14 ) *
Το Μαρούσι χθες άξιζε τη νίκη απέναντι σε αυτή τη Νηαρ αλλα δε νομίζω οτι είναι τόσο δυνατή ομάδα όπως λες...μόλις πιεστούν λίγο δεν ξέρουν τι να κάνουν και επίσεις δεν έχουν πάγκο! Όσο για την Πεύκη δεν είναι και καμια σούπερ ομάδα γιατί έχει πολλά προβλήματα...σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες στην κατηγορία και δεν είναι κατόρθομα οτι την κέρδισε το Μαρούσι! bball.gif

καταρχας κερδισε η πευκη το μαρουσι....και ξαναλεω πως ειναι πολυ καλη ομαδα το μαρουσι,μπασκετικη ομαδα.Στο συγκεκριμενο αγωνα που ετυχε να δω ,το παιχνιδι το κερδισε ο κοουτς της πευκης...τα εχω γραψει αυτα πριν καιρο.Ακομα περιμενω να μας πει καποιος το ονομα του κοουτς της πευκης αν το γνωριζει.
nikefalin
QUOTE(ntimat @ Nov 17 2008, 17:03 ) *
καταρχας κερδισε η πευκη το μαρουσι....και ξαναλεω πως ειναι πολυ καλη ομαδα το μαρουσι,μπασκετικη ομαδα.Στο συγκεκριμενο αγωνα που ετυχε να δω ,το παιχνιδι το κερδισε ο κοουτς της πευκης...τα εχω γραψει αυτα πριν καιρο.Ακομα περιμενω να μας πει καποιος το ονομα του κοουτς της πευκης αν το γνωριζει.

Μπουλαξής νομίζω λέγεται
ntimat
QUOTE(nikefalin @ Nov 17 2008, 18:51 ) *
Μπουλαξής νομίζω λέγεται

σε ευχαριστω πολυ.
basket is life
γιατι εχουν αναβληθει τοσα παιχνιδια των κουκουβαουνων?
ntimat
χθες το απογευμα εμαθα οτι στο παιχνιδι εατια φιλιας-πευκη η διαιτησια εκανε οργια και για τις δυο ομαδες ,ξερει καποιος κατι παραπανω?ειδε κανεις το ματς να μας πει?γεγονος ειναι πως στα περισσοτερα παιχνιδια σφυριζουν παιδακια που λιγα γνωριζουν για το αθλημα,αλλο ενα προβλημα μεγαλο και αυτο για την αναπτυξη του αθληματος.
ntimat
QUOTE(basket is life @ Nov 17 2008, 22:28 ) *
γιατι εχουν αναβληθει τοσα παιχνιδια των κουκουβαουνων?

καλη ερωτηση γιατι και περυσι το ιδιο εκαναν...ξερει καποιος να απαντησει?
nikefalin
QUOTE(ntimat @ Nov 18 2008, 10:38 ) *
χθες το απογευμα εμαθα οτι στο παιχνιδι εατια φιλιας-πευκη η διαιτησια εκανε οργια και για τις δυο ομαδες ,ξερει καποιος κατι παραπανω?ειδε κανεις το ματς να μας πει?γεγονος ειναι πως στα περισσοτερα παιχνιδια σφυριζουν παιδακια που λιγα γνωριζουν για το αθλημα,αλλο ενα προβλημα μεγαλο και αυτο για την αναπτυξη του αθληματος.

κοπέλες και παλικάρια, έχω βαρεθεί να διαβάζω για " παιδακια που σφυριζουν και λιγα γνωριζουν για το αθλημα".

Είναι μέρος του παιχνιδιού, δεχτείτε το, δεν είναι οι πρωταγωνιστές.Είναι άνθρωποι, ερασιτέχνες, με πολλά παιχνίδια την ίδια μέρα (τα σαβατοκύριακα) που δεν πληρώνονται (παρά στην καλύτερη μετά από έναν χρόνο) καθόλου καλά (τα οδοιπορικά για τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ είναι ισχνά, ένας καφές και μια τυρόπιτα στο ορθάδικο της γειτονιάς).

Όποια, όποιος νομίζει οτί το άθλημα το ξέρει καλύτερα και έχει και τη δυνατότητα και τη θέληση ας δοκιμάσει στο κάτω κάτω.

υγ. : Δεν είμαι διατητής ούτε έχω συγγενικό ή πολύ φιλικό πρόσωπο που να είναι
ntimat
QUOTE(nikefalin @ Nov 18 2008, 14:32 ) *
κοπέλες και παλικάρια, έχω βαρεθεί να διαβάζω για " παιδακια που σφυριζουν και λιγα γνωριζουν για το αθλημα".

Είναι μέρος του παιχνιδιού, δεχτείτε το, δεν είναι οι πρωταγωνιστές.Είναι άνθρωποι, ερασιτέχνες, με πολλά παιχνίδια την ίδια μέρα (τα σαβατοκύριακα) που δεν πληρώνονται (παρά στην καλύτερη μετά από έναν χρόνο) καθόλου καλά (τα οδοιπορικά για τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ είναι ισχνά, ένας καφές και μια τυρόπιτα στο ορθάδικο της γειτονιάς).

Όποια, όποιος νομίζει οτί το άθλημα το ξέρει καλύτερα και έχει και τη δυνατότητα και τη θέληση ας δοκιμάσει στο κάτω κάτω.

υγ. : Δεν είμαι διατητής ούτε έχω συγγενικό ή πολύ φιλικό πρόσωπο που να είναι

συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες.το οτι δεν πληρωνονται καλα,το οτι παιζουν πολλα παιχνιδια τα σαβ/κα και οσα αλλα...ομως σε καμμια περιπτωση δεν επιτρεπεται να αγνοουν κανονισμους η να κανουν πως τους αγνοουν και οταν μετα το περας του παιχνιδιου τους ρωτας για τη συγκεκριμενη φαση να επιμενουν πως εχουν δικιο....σιγουρα θα πρεπει να μαθαινουν σωστα τουλαχιστον τους κανονισμους.(αυτο δεν ισχυει για ολους φυσικα,εχω δει και εξαιρετους διαιτητες!!) αφου διαλεξαν να υπηρετησουν το αθλημα απο αυτο το ποστο.Αυτα και δεν θα επανελθω σε θεματα σχετικα με τη διαιτησια.
alwaysloveit
QUOTE(ntimat @ Nov 18 2008, 12:42 ) *
καλη ερωτηση γιατι και περυσι το ιδιο εκαναν...ξερει καποιος να απαντησει?

δεν ειναι θεμα τακτικης,γνωριζω τν ομαδα..εχουν αναβληθει δυο παιχνιδια.ενα με τν αχιλλεα λογω του ατυχους συμβαντος τοτε με τν παικτρια και ενα με τν αιολο ταυρου,επειτα απο παρακληση του αιολου.παρεπειπτοντως,αχιλλεας-κουκουβαουνες,37-73.ο αγωνας εγινε τν περασμενη τεταρτη.
ΑΡΧΗΓΟΣ
QUOTE(ntimat @ Nov 18 2008, 14:03 ) *
συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες.το οτι δεν πληρωνονται καλα,το οτι παιζουν πολλα παιχνιδια τα σαβ/κα και οσα αλλα...ομως σε καμμια περιπτωση δεν επιτρεπεται να αγνοουν κανονισμους η να κανουν πως τους αγνοουν και οταν μετα το περας του παιχνιδιου τους ρωτας για τη συγκεκριμενη φαση να επιμενουν πως εχουν δικιο....σιγουρα θα πρεπει να μαθαινουν σωστα τουλαχιστον τους κανονισμους.(αυτο δεν ισχυει για ολους φυσικα,εχω δει και εξαιρετους διαιτητες!!) αφου διαλεξαν να υπηρετησουν το αθλημα απο αυτο το ποστο.Αυτα και δεν θα επανελθω σε θεματα σχετικα με τη διαιτησια.

Συμφωνώ με nikefalin,διαφωνώ με ntimat.Το ότι είναι ερασιτέχνες,δηλαδη απλοί άμθρωποι που το κάνουν απο χόμπυ, αυτό ακριβώς συνεπάγεται!Οτι θα κάνουν λάθη!Πρέπει να το περιμένουμε,και πολύ περισσότερο απο τη στιγμή που μιλάμε για την τελευταία κατηγορία!Είναι λογικό να σφυρίζουν οι αρχάριοι και οι άπειροι,αποκλείεται να έχεις δει σε αυτην την κατηγορία εξαίρετους διαιτητές...Και πολύ λογικά δεν συζητάνε μετα το παιχνίδι τις φάσεις με κανέναν,φαντάζεσαι τι μπάχαλο θα γινότανε αν ανοίγανε συζήτηση?Σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος των διαιτητών,εξάλλου και εγώ όπως άπειροι αθλητές έχω υποστεί τα απίστευτα-πολλές φορές-σφυρίγματά τους,όμως θεωρώ ότι μόνο σε παιχνίδια που έχουν κριθεί στον πόντο μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι οι διαιτητές διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.Οι αδικίες είναι για όλους...Σήμερα για μένα,αυριο για σένα.
basket is life
9η αγωνιστικη
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 2
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 2
soouza
QUOTE(basket is life @ Nov 19 2008, 21:11 ) *
9η αγωνιστικη
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 1
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1

Kαλησπέρα.Διαφώνω ολίγο από Πεύκη.Επίσης κάτι μου λέει πως στον Ταύρο θα γίνει μάχη. bball.gif
basket is life
QUOTE(soouza @ Nov 19 2008, 21:16 ) *
Kαλησπέρα.Διαφώνω ολίγο από Πεύκη.Επίσης κάτι μου λέει πως στον Ταύρο θα γίνει μάχη. bball.gif

για πευκη δε ξερω παντως η μεν και εγω πιστευω πως θα το κανει ντερμπι και θα διεκδικησει το παιχνιδι! smile.gif
ntimat
9η αγωνιστικη
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ......δυνατο ματς και αμφιρροπο....οποιος αντεξει.
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ....ισως το καλλιτερο της αγωνιστικης,βλεπω τον αιολο πιθανο νικητη αλλα η μεν δεν παραδινεται ευκολα (ενεκα Μιμης Δελωτη) οποτε θα εχει ενδιαφερον.
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ .......ολα μπορει να συμβουν...
ntimat
QUOTE(ntimat @ Nov 20 2008, 13:06 ) *
9η αγωνιστικη
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ......δυνατο ματς και αμφιρροπο....οποιος αντεξει.
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ....ισως το καλλιτερο της αγωνιστικης,βλεπω τον αιολο πιθανο νικητη αλλα η μεν δεν παραδινεται ευκολα (ενεκα Μιμης Δελωτη) οποτε θα εχει ενδιαφερον.
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ .......ολα μπορει να συμβουν...

ΦΙΛΟΘΕΗ-ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 24-40
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 40-37
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 47-69
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 62-47
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 72-64
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 26-80
ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 50-46

η ηττα του τριτωνα απο το γραμματικο ηταν το παραξενο της αγωνιστικης,οπως επισης και η ηττα της ΜΕΝ απο τον Αιολο με αυτη την μεγαλη διαφορα.Οπως ειχα προβλεψει μαχη εγινε στη πευκη με νικητρια την ομαδα της πευκης.Αν καποιος εχει δει καποιο ματς ας μας ενημερωσει σχετικα.

BASKETBALL#6
QUOTE(ntimat @ Nov 24 2008, 12:18 ) *

η ηττα του τριτωνα απο το γραμματικο ηταν το παραξενο της αγωνιστικης,οπως επισης και η ηττα της ΜΕΝ απο τον Αιολο με αυτη την μεγαλη διαφορα.Οπως ειχα προβλεψει μαχη εγινε στη πευκη με νικητρια την ομαδα της πευκης.Αν καποιος εχει δει καποιο ματς ας μας ενημερωσει σχετικα.

Όντως πολύ παράξενη η ήττα του Τρίτωνα απο το Γραμματικό!!! huh.gif Είδε κανείς το παιχνίδι για να μας πει τι έγινε? blink.gif

bball.gif Βαθμολογία bball.gif
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 16 8 8 0 0 502 277 225
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 14 7 7 0 0 501 281 220
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 14 9 5 4 0 463 423 40
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 14 9 5 4 0 432 403 29
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 14 8 6 2 0 424 324 100
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 13 9 4 5 0 521 422 99
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 13 7 6 1 0 401 242 159
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 13 9 4 5 0 468 442 26
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 12 8 4 4 0 387 420 -33
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ 12 8 4 4 0 415 425 -10
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 11 8 3 5 0 319 332 -13
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 10 8 2 6 0 276 374 -98
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 10 9 1 8 0 283 581 -298
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 10 8 2 6 0 355 445 -90
ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 10 9 1 8 0 337 693 -356
soouza
Kαλησπέρα. smiley.gif

Ρώτησα εγώ λοιπόν για την ήττα του Τρίτωνα κι έμαθα από εκεί που μπορούσα.Οι αθλήτριες της ομάδας ήταν άστοχες εξ επαφής ενώ ήταν εμφανής η έλλειψη διάθεσης.Από κει και πέρα δε θέλει και πολύ να γυρίσει τούμπα ένα ματς.

Να συμπηρώσω πως είναι έκπληξη μία ομάδα κορασίδων να κερδίζει μία ομάδα γυναικών,στην ουσία.Ο Τρίτων διαθέτει 7-8 αθλήτριες μεγάλες σε σχέση με αυτή του Γραμματικού.Αυτό το τελευταίο είναι το αντικείμενο συζήτησης αλλά αυτή η ήττα δε νομίζω πως είναι σημαντική. bball.gif
ntimat
QUOTE(soouza @ Nov 24 2008, 20:58 ) *
Kαλησπέρα. smiley.gif

Ρώτησα εγώ λοιπόν για την ήττα του Τρίτωνα κι έμαθα από εκεί που μπορούσα.Οι αθλήτριες της ομάδας ήταν άστοχες εξ επαφής ενώ ήταν εμφανής η έλλειψη διάθεσης.Από κει και πέρα δε θέλει και πολύ να γυρίσει τούμπα ένα ματς.

Να συμπηρώσω πως είναι έκπληξη μία ομάδα κορασίδων να κερδίζει μία ομάδα γυναικών,στην ουσία.Ο Τρίτων διαθέτει 7-8 αθλήτριες μεγάλες σε σχέση με αυτή του Γραμματικού.Αυτό το τελευταίο είναι το αντικείμενο συζήτησης αλλά αυτή η ήττα δε νομίζω πως είναι σημαντική. bball.gif

μπραβο στα κοριτσια του γραμματικου λοιπον που εκαναν μια νικη επι ενος δυσκολου αντιπαλου,πρεπει να γινεται καλη δουλεια εκει στο γραμματικο.εχει καποιος αποψη για τις κορασιδες του γραμματικου?
basket is life
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 1
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 1
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ??
soouza
QUOTE(basket is life @ Nov 25 2008, 16:52 ) *
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ??

+1 bball.gif

clark
QUOTE(ntimat @ Nov 24 2008, 10:18 ) *

η ηττα τις ΜΕΝ οφειλετε στην ελλειψη 3 παιχτριων τις για αυτο το λογο και η διαφορα που δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα!
alwaysloveit
QUOTE(ntimat @ Nov 25 2008, 12:43 ) *
μπραβο στα κοριτσια του γραμματικου λοιπον που εκαναν μια νικη επι ενος δυσκολου αντιπαλου,πρεπει να γινεται καλη δουλεια εκει στο γραμματικο.εχει καποιος αποψη για τις κορασιδες του γραμματικου?

οι κορασίδες του γραμματικού δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο.βρίσκονται στην β εσκα στον όγδοο όμιλο.εκτός από 2 κορίτσια το νούμερο 5 και 10,που είναι φανερό ότι έχουν ταλέντο,οι υπόλοιπες είναι μικρές και δεν παρουσιάζουν το κάτι ιδιαίτερο.είναι μια αρκετά καλή ομάδα,έχοντας υπόψιν το επίπεδο.

BASKETBALL#6
QUOTE(clark @ Nov 27 2008, 19:37 ) *
η ηττα τις ΜΕΝ οφειλετε στην ελλειψη 3 παιχτριων τις για αυτο το λογο και η διαφορα που δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα!

Η ήττα της ΜΕΝ οφείλεται στο γεγονός οτι ο Ταύρος έχει σαφώς καλύτερη ομάδα! wink.gif
ntimat
QUOTE(basket is life @ Nov 25 2008, 17:52 ) *
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ??

ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2 (δυσκολα αλλα 2)
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1(τοπικο ντερμπυ με ολα τα στοιχεια να ειναι υπερ των γηπαδουχων που λογικα θα κερδισουν ευκολα η δυσκολα)
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ (αν παιξει η Δελωτη ολα αλλαζουν,αν οχι.....θα δουμε)
alwaysloveit
QUOTE(ntimat @ Nov 28 2008, 10:31 ) *
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2 (δυσκολα αλλα 2)
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1(τοπικο ντερμπυ με ολα τα στοιχεια να ειναι υπερ των γηπαδουχων που λογικα θα κερδισουν ευκολα η δυσκολα)
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ (αν παιξει η Δελωτη ολα αλλαζουν,αν οχι.....θα δουμε)

η παλατιανή πιστεύω πως θα πάρει πολύ εύκολα το παιχνιδι.επίσης ο αγώνας κουκουβάουνες-πεύκη δεν μου φαίνεται για ντέπμπυ έχοντας υπόψιν την υπεροχή των κουκου αλλά και την σχετικά άσχημη φετινή κατάσταση της πεύκης.μάλλον εύκολα 1 λοιπόν.
ισχύει ότι φέτος ανεβαίνουν 2 στην β?
ntimat
QUOTE(alwaysloveit @ Nov 28 2008, 13:46 ) *
η παλατιανή πιστεύω πως θα πάρει πολύ εύκολα το παιχνιδι.επίσης ο αγώνας κουκουβάουνες-πεύκη δεν μου φαίνεται για ντέπμπυ έχοντας υπόψιν την υπεροχή των κουκου αλλά και την σχετικά άσχημη φετινή κατάσταση της πεύκης.μάλλον εύκολα 1 λοιπόν.
ισχύει ότι φέτος ανεβαίνουν 2 στην β?

εχω κανει σχετικο σχολιο για το ποσες ομαδες ανεβαινουν στην Β κλπ στο σχετικο με την Β ΕΣΚΑ θεμα.Αν θες διαβασε τα σχολια εκει...εχει ενδιαφερον!!!
soouza
Η προκύρηξη είναι σαφής.Από τη Γ κατηγορία ανεβαίνει μόνο ο ένας. bball.gif
ntimat
QUOTE(soouza @ Nov 28 2008, 16:18 ) *
Η προκύρηξη είναι σαφής.Από τη Γ κατηγορία ανεβαίνει μόνο ο ένας. bball.gif

καθε χρονο σαφεστατη ειναι και καθε χρονο αλλα γινονται...ειναι πολυπλοκο το θεμα τελικα,αναλογα με το ποιες ομαδες κατεβαινουν κλπ.Παντως η φετινη προκυρηξη ειναι προβληματικη κα απορω πως οι υπευθυνοι των ομαδων δεν εχουν ξεσηκωθει....απορω πραγματικα!!!!σε καμμια περιπτωση δεν βγαινουν τα νουμερα που λενε...αντε να βγαλεις ακρη!!!
alwaysloveit
QUOTE(ntimat @ Nov 28 2008, 16:13 ) *
καθε χρονο σαφεστατη ειναι και καθε χρονο αλλα γινονται...ειναι πολυπλοκο το θεμα τελικα,αναλογα με το ποιες ομαδες κατεβαινουν κλπ.Παντως η φετινη προκυρηξη ειναι προβληματικη κα απορω πως οι υπευθυνοι των ομαδων δεν εχουν ξεσηκωθει....απορω πραγματικα!!!!σε καμμια περιπτωση δεν βγαινουν τα νουμερα που λενε...αντε να βγαλεις ακρη!!!

πες τα βρε ntimat!μ-π-α-χ-α-λ-ο!!ρωτησα γιατι άκουσα ότι ίσως ανέβουν 2.
clark
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Nov 27 2008, 20:24 ) *
Η ήττα της ΜΕΝ οφείλεται στο γεγονός οτι ο Ταύρος έχει σαφώς καλύτερη ομάδα! wink.gif

θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλω γιαυτο....η μεν κατεβηκε σχεδον με ροστερ κορασιδων και κοντραρε τον αιολο σχεδον σ'ολο το ματς.δεδομενου τον απωλειων που ειχε πιστευω οτι ο ταυρος δεν εχει καλυτερη ομαδα απλα ηταν τυχερος λογο συγκυριων.
psinakis 3
o aiolos exei tin kaliteri omada meta tin palatiani.Den pisteuw oti mporei na tin kontrarei kamia omada.Exei ena poli kalo roster kai poli kalo proponiti.Kai den antimetwpise kamia diskolia apenanti stin ment iliou.
sch
QUOTE(psinakis 3 @ Nov 29 2008, 21:35 ) *
o aiolos exei tin kaliteri omada meta tin palatiani.Den pisteuw oti mporei na tin kontrarei kamia omada.Exei ena poli kalo roster kai poli kalo proponiti.Kai den antimetwpise kamia diskolia apenanti stin ment iliou.

Καλως ηρθες στο φορουμ, psinaki 3.
Να σου υπενθυμίσω ότι απαγορεύονται τα greeklish...
Καλές συζητήσεις bball.gif
alwaysloveit
QUOTE(psinakis 3 @ Nov 29 2008, 21:35 ) *

και οι κουκουβάουνες αποτι ξέρω εντάσσονται στις καλύτερες ομάδες.ξερει κανεις αν παίζει κάποια σαντιάννα στον αίολο?δεν ξέρω επίθετο.επίσης έχει νεάνιδες ο αίολος?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.