Κι αυτό γιατί τα αίτια αυτών των απωθημένων εντοπίζονται στον κοινωνικό αποκλεισμό, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα των ομοφυλόφιλων.
Συμφωνώ. Αλλά είπα ότι πρέπει να υιοθετήσει παιδιά κάποιος που δεν είναι ομοφυλόφιλος και είναι (για λόγους που δεν εξετάζω) κοινωνικά αποκλεισμένος; Προφανώς όχι.
Αν και πιστεύω πως δεν ισχύει αυτό, please μη με βάζεις να ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες για το ποιός είπε τί και ποιός όχι
Κανονικά θα έπρεπε. Για το άτομο μου και τον Anaz πάντως είμια σίγουρος.
Ανέφερα τον ρατσισμό που στη χώρα μας είναι το δημοφιλέστερο παράδειγμα κοινωνικού αποκλεισμού
Ο ρατσισμός δεν
είναι παράδειγμα κοινωνικού αποκλεισμου. Είναι μια (βλακώδης) ιδεολογία που οδηγεί στον κοινωνικό αποκλεισμό -το λιγότερο.
Μπορώ να σκεφτώ όμως και άπειρα μεμονωμένα πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα
Για αυτό ειδικοί ψυχολόγοι ξεψαχνίζουν τα ζευγάρια.
Με τα υπόλοιπα αυτού του ποστ εν γένει συμφωνώ. Αλλα
That's hippies' stuff man
αυτό δεν το έπιασα. Αν θες μου το εξηγείς. Εγώ έκανα κριτική σε αυτό που είχες γράψει περί unisex αγάπης (που αν το σκεφτείς το χρησιμοποίησες και κάπως άστοχα αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς).
Εκτός κι αν το ποσοστό των ομοφυλόφιλων (και μάλιστα αυτών που υιοθετούν παιδιά) ξεπερνάει το 90%, δε βλέπω πως μπορεί αυτή η κοινωνική ομάδα να επηρρεάσει ολόκληρο το σύνολο
Πάλι δε συννενοηθήκαμε. Δεν έχει βρε παιδί μου σχέση με το τι επηρρεάζει και τι όχι. Έχει σχέση με το τι προβάλεις (
και όχι απλά τι αποδέχεσαι) ως καλό για μια κοινωνία. Δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα.
Στο άλλο που αναφέρει, σχετικά με την έλλειψη του διπλού προτύπου παραπέμπω σε αυτό που έγραψα παραπάνω για τις οικογένειες που λόγω κάποιας τραγωδίας δεν είχαν την πολυτέλεια αυτού.
Τα παιδιά τους βγήκαν όλα "προβληματικά"?
Δεν έχω πρόχειρη αυτή τη στιγμή στατιστική αλλά μάλλον ναι. Προβλήματα κοινωνικής προσαρμοστικότητας και δέσμευσης στα παιδιά μονογονεικών οικογενειών είναι σαφώς υψηλότερα από διγονεικών.
Και κατι τελευταίο για τον Πάνο75. Επειδή φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι και σε μένα, αυτό που έγραψα για τον Χατζηστεφάνου έιναι απάντηση σε αυτούς που ζήταγαν συγκεκριμένο πάράδειγμα για το ποιοι προκαλούνε. Δεν είναι γενική τοποθέτηση μου για τους ομοφυλόφιλους και αν ήθελα θα πρόσθετα τουλάχιστον άλλα 30 ονόματα ταλαντούχων ομοφυλοφίλων στη μίνι λίστα που έφτιαξες.