Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ομοφυλοφιλία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3
thrylos7
Ξέρω για έναν τέτοιο τύπο... που έχει ...αλλάξει τις σεξουαλικές προτιμήσεις σε πολλούς (πρώην πλέον) φυσιολογικούς... Δε νομίζω ότι όλοι αυτοί να είχαν γενετική "προδιάθεση" και ο μεγάλος scouter να ανακάλυψε το "ταλέντο" τους...

Οι συγκεκριμένοι τύποι είναι αηδιαστικοί...

Για μένα πάντως, ανωμαλία δεν είναι το να είσαι γκέι (όχι ότι είμαι εντελώς άνετος μ' αυτό)... αυτοί που είναι σίγουρα κατακριτέοι είναι οι bisexual... είπαμε χαρά της ζωής αλλά όχι κι έτσι...

Αλήθεια, τί έχετε να πείτε γι' αυτούς που ...πειραματίζονται με σεξουαλικές εμπειρίες με φιλικά τους άτομα (κυρίως γυναίκες βέβαια);

Lebron, χαλάρωσε και μη μασάς! wink.gif
NBAer
Παντως για να βρουμε καποιο ενδεικτικο ποσοστο των ομοφυλοφιλων, μπορουμε να κανουμε ενα ονομαστικο poll στο basketforum και με αυτον τον τροπο θα βρουμε οτι το ποσοστο ειναι 0% tongue.gif
Εκτος και αν καποιος θελει να πει την αληθεια. biggrin.gif biggrin.gif
Αφου ολοι εδω περα ειμαστε ανοικτα μυαλα και οχι στενομυαλοι δεν θα εχετε προβλημα, οποτε μιληστε, πειτε μας ποιοι ειστε. Αντε πειτε! biggrin.gif
NBAer
QUOTE(thrylos7 @ Jul 3 2007, 03:22 AM) *
Ξέρω για έναν τέτοιο τύπο... που έχει ...αλλάξει τις σεξουαλικές προτιμήσεις σε πολλούς (πρώην πλέον) φυσιολογικούς... Δε νομίζω ότι όλοι αυτοί να είχαν γενετική "προδιάθεση" και ο μεγάλος scouter να ανακάλυψε το "ταλέντο" τους...

Υπαρχει και αυτη η περιπτωση αλλα μπορει να γινει συνηθως σε ατομα μικρης ηλικιας. Δηλαδη αν βιασουν ενα μικρο αγορι τοτε η πιθανοτητα απο οτι θυμαμαι να αποκτησει ομοφυλοφιλικες τασεις μεγαλωνει και οποτε και η πιθανοτητα να γινει ομοφυλοφιλος μεγαλωνει.
Για ατομα που εχουν περασει την εφηβεια δεν πιστευω οτι γινεται αυτο που λες..... Ή τελοσπαντων ισως γινεται(δεν θυμαμαι ακριβως την περιπτωση) αλλα πολυ δυσκολα....
thrylos7
Σου μιλάω μόνο για περιπτώσεις που έχουν περάσει την εφηβεία... συνομήλικούς του... 20-25... ohmy.gif
Anaz
Μην τη ψαχνεις..Το 90% των γκει εχουν αυτο το κομπλεξ,που τους εχει δημιουργηθει απ'την διαφορετικοτητα κ την ψυχικη καταπιεση που αυτη δημιουργει λογω της κοινωνιας. Αυτο ειναι που με χαλαει στους γκει κ δεν θα εκανα παρεα ουτε θα'θελα ο γιος μου ή ο κολλητος μου να κανει.. Ο προσυλιτισμος. Κατα τ'αλλα ας κανουν οτι θελουν..Δεν εχω προβλημα. Ουτε νοιωθω αβολα οταν γνωριζω καποιον.Αρκει να μην ειναι προκλητικος. Οσων αφορα το ασχημο θεαμα του να τους βλεπεις χερακι χερακι στο δρομο,ενταξει ειναι αποκρουστικο αλλα εχουμε δει πολυ χειροτερα απο straight ζευγαρια..
kobra
QUOTE(Anaz @ Jul 3 2007, 12:12 AM) *
Nαι κ εγω οποτε ακουω αυτο το 10% τσαντιζομαι!! Ακου 1/10..Αυτο το νουμερο ισως να'ναι αντιπροσωπευτικο (κ μικρο ακομα) για τον χωρο της show biz κ της τηλεορασης, αλλα επ'ουδενι για το συνολο της κοινωνιας!Αυτο ειναι κ κατι που πρεπει να μας προβληματιζει.. Γιατι απ'τα ατομα που προβαλλονται στην τηλεοραση υπαρχει ενα τοσο μεγαλο ποσοστο gay,πολυ μεγαλυτερο απο αυτο του κοινωνικου συνολου...?

Επισης οσων αφορα την υιοθεσια..Δεν ειναι λογικη "το μη χειρον βελτιστον" για να νομιμοποιήσουμε μια κατασταση!Πραγματικα εξοργιζομαι οταν ακουω επιχειρηματα Βαλιανάτου! Δηλαδη το φυσιολογικο συγκριτικο παραδειγμα ενος παιδιου με γκει γονεις ειναι αυτο ενος παιδιου που μεγαλωνει χωρις καθολου γονεις σε ορφανοτροφειο ή που στερειται ενος γονεα?Εχετε υπόψη σας πόσες "φυσιολογικες" οικογενειες υπαρχουν που ενδιαφερονται να υιοθετησουν παιδια?Εφοσον νομιμοποιειται η υιοθεσια απο γκει ζευγαρια ειναι προφανες οτι θα εχουν τα ιδια δικαιωματα στην υιοθεσια με ολα τα υπολοιπα..Αυτο σημαινει οτι ενα πλουσιο ζευγαρι γκει θα εχει προτεραιότητα ενος μεσου "φυσιολογικου" ζευγαριου..Το σωστο ερωτημα λοιπον που τιθεται ειναι..Καλυτερα να μεγαλωνεις σε μια μεση φυσιολογικη οικογενεια ή σε ενα (πλουσιο) ζευγαρι γκει..?
Αυτα τα "καλυτερα απ'το να μην εχεις καθολου γονεις" ειναι χαζα επιχειρηματα.. Ναι,ενταξει.. επισης καλυτερα να μεγαλωνεις με γκει γονεις απ'το να εχεις γονεις που θα σε δερνουν κ θα σε κακομεταχειριζονται..προφανως! η συγκριση ομως πρεπει να ειναι ισοτιμη κ να αφορα ενα μεσο φυσιολογικο ζευγαρι..
Εκτος των αλλων οι γκει ανθρωποι στην πλειοψηφια τους ειναι ατομα με ψυχολογικα προβληματα,ελλειψη αυτοπεποιθησης, αισθημα αδικιας απ'το κοινωνικο συνολο, και αλλα πολλα που βαριεμαι να αναλυσω εδω,προβληματα που εχουν δημιουργηθει απ'την δυσκολια ενταξης τους στο κοινωνικο συνολο κ την αντιμετωπιση αυτου απεναντι τους ολα αυτα τα χρονια.. Προβληματα που προφανως δεν εχουν μονο αυτοι,αλλα που ειναι δεδομενο γι'αυτους οτι τα'χουν κ ειναι παραγοντες που επηρρεαζουν αρνητικα την ανατροφη ενος παιδιου..

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Τα είπες όλα...
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Dominique
O morfi σημερα ηταν απολαυστικος μετα απο καιρο και οχι μονο σαυτο το τοπικ.

Και πανω που ειχα αρχισει να πιστευω οτι χανεις το touch σου

24.gif 24.gif 24.gif
Flash
Λοιπόν, αρχικά να σημειώσω ότι μόλις διάβασα ακατέβατες τις προηγούμενες σελίδες οπότε ας με συγχωρήσετε αν έχω "φορτώσει" και υπερβάλλω κάπως στη γραφή μου.
Αυτά που θέλω να σχολιάσω χωρίς συγκεκριμένη σειρά έιναι:

1) Είναι αδύνατον να χαρακτηρίσουμε κάτι ως ανωμαλία γιατί τότε θα πρέπει να ορίσουμε τι είναι αντίστοιχα ομαλό και σε ένα ζήτημα το οποίο δεν έχει μόνο "φυσική" αλλά και κοινωνική διάσταση αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.

2) Σχετικά με τα αίτια της ομοφυλοφιλίας το μόνο για το οποίο είναι σίγουροι οι επιστήμονες είναι ότι δεν είναι απολύτως σίγουροι για αυτά. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είναι σύνθετα και θεωρώ ότι αυτά που έγραψε ο ΝΒΑer είναι η επικρατούσα επιστημονική άποψη. Υπάρχουν βέβαια και επιστημονικές φρακτιές ακραίων ευγονιστών που θεωρούν ότι είναι μόνο γονιδιακό ζήτημα αλλά αυτοί είναι σχετικά λίγοι.

3) Τα περί "δημιουργίας" της ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα είναι φαιδρά. Εκεί η ομοφυλοφιλία είχε ΚΥΡΙΩΣ κοινωνικά αίτια και σκοπούς (δάσκαλος-μαθητής, συμπολεμιστές κλπ)

4) Αυτά που λέτε για υπερσυντηρητικής Ελλάδας και προοδευτικών και φιλελεύθερων άλλων κρατών είναι τουλάχιστον υπερβολικά σε επίπεδο κοινωνίας. Σε επίπεδο θεσμών έχουμε μείνει πίσω. Δηλαδή στο 50% της Αμερικής που είναι αγροτική μπορεί ο γιος να πάει στον πατέρα και να του πει "Ηey dad, I'm gay" και ο πατέρας θα του πει "oh, that's fine son" ; Απλά μας αρέσει να ξεσκίζουμε τις σάρκες μας και να λέμε ότι είμαστε πολύ οπισθοδρομικοί στην Ελλάδα (κοινωνικός μαζοχισμός). Από μια εργασία που έκανα για τις διακρίσεις στο Πανεπιστήμιο βρήκα πρόσφατες στατιστικές που επιβεβαιώνουν ότι ακόμα και στις Δυτικές φιλελεύθερες κοινωνίες τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ομοφυλόφιλος έχουν περίπου την ίδια έκταση παντού.

5) Σχετικά με το "γάμο" των ομοφυλοφίλων το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η χρήση της λέξης γάμος. Μια νομική κατοχύρωση κάποιων δικαιωμάτων δε βλέπω γιατί να μη γίνει.

6) Σχετικά με την υιοθεσία τώρα. Νομίζω ότι ο rchos ζήταγε επιχειρήματα. Λοιπόν θα αναφέρω δύο τα οποία τα έχει πει ο ίδιος ο Ασκητής : α)Εφόσον ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου μεγαλώνει παιδί τότε η κοινωνία γίνεται ασεξικη, το να είσαι άντρας ή γυναίκα χάνει το νόημα του σε μια από τις πιο δομικές σχέσεις της κοινωνίας: αυτή του γονέα με το παιδί. β) Το παιδί δεν παίρνει και τα δύο πρότυπα (πατρικό, μητρικό). Από εκεί και πέρα αν ρίξει κανείς μια ματιά στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που έχουν προβλήματα γονιμότητας και θέλουν να υιοθετήσουν νομίζω ότι το δίλημμα "ομοφυλόφιλοι γονείς ή καθόλου γονείς" γίνεται γελοίο (συμφωνώ και με Anaz).

7) Η λέξη ρατσισμός αναφέρεται στη διάκριση μεταξύ των φυλών και όχι στη διάκριση μεταξύ φύλων. Ο όρος που χρησιμοποιείται συνήθως είναι σεξισμός (γιατί διάβασα πάλι διάφορα για ρατσισμούς που πλέον είναι καραμέλα για οποιαδήποτε διάκριση)

8) Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με την άποψη κάποιων γκέυ για την "ανωτερότητα" της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας. Χατζηστεφάνου στο "Κώδικας ντα Μήτσι":
"και φυσικά είμαστε πολύ πιο ενδιαφέροντες και ιδιαίτεροι από εσάς γιατί εσάς σας καλαμάθαινε συνεχώς η μανούλα σας και γίνατε αυτοί που ήθελε εκείνη και όχι αυτοί που πραγματικά είσαστε" ,
"πέρα από τις βλακείες που σας μαθαίνουν στα σχολεία υπάρχει μια ολόκληρη gay ιστορία που κίνησε τα γρανάζια των εξελίξεων, ξέρεις τη δύναμη είχαν οι ευνούχοι στο βυζάντιο και στις ανατολικές αυτοκρατορίες; θα είχε φτάσει η τέχνη στο σημερινό της επίπεδο αν δεν υπήρχαν οι κορυφαίοι gay καλλιτέχνες;"
Και άλλα παρόμοια
geosider
QUOTE(Flash @ Jul 3 2007, 10:28 AM) *
8) Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με την άποψη κάποιων γκέυ για την "ανωτερότητα" της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας. Χατζηστεφάνου στο "Κώδικας ντα Μήτσι":
"και φυσικά είμαστε πολύ πιο ενδιαφέροντες και ιδιαίτεροι από εσάς γιατί εσάς σας καλαμάθαινε συνεχώς οι μανούλα σας και γίνατε αυτοί που ήθελε εκείνη και όχι αυτοί που πραγματικά είσαστε" ,
"πέρα από τις βλακείες που σας μαθαίνουν στα σχολεία υπάρχει μια ολόκληρη gay ιστορία που κίνησε τα γρανάζια των εξελίξεων, ξέρεις τη δύναμη είχαν οι ευνούχοι στο βυζάντιο και στις ανατολικές αυτοκρατορίες; θα είχε φτάσει η τέχνη στο σημερινό της επίπεδο αν δεν υπήρχαν οι κορυφαίοι gay καλλιτέχνες;"
Και άλλα παρόμοια

αυτά είναι τα επιχειρήματα του χατζηστεφάνου για να μας πει γιατί κατάντησε να τον παίρνει;
liolias
Ξυλο σε ολους τους γκει εξω απο δω πατε στη Ζιμπαμπουε.
morfi
QUOTE(rchos7 @ Jul 3 2007, 02:46 AM) *
λεβρον σε παρακαλω ηρεμησε!τωρα εισαι συναισθηματικα φορτισμενος και τα λες αυτα!προσπαθησε να ηρεμησεις και ξανασκεψου οσα λες!ξερω εισαι μικρος και πραττεις πολυ αυθορμητα!ηρεμησε λιγο δες την κατασταση πιο χαλαρα και θα κατατλαβεις οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα βλεπεις τωρα!παρε βαθειες ανασες και ξανασκεψου οσα ειπες!οκ?

Όχι έτσι όπως τα βλέπει είναι.

QUOTE(NBAer @ Jul 3 2007, 02:58 AM) *
Απλα καμια φορα η πλακα ξεφευγει λιγο οποτε πρεπει να γινεις και εσυ ποιο ανθεκτικος..... smile.gif

Μα δεν αστειευόμουνα. rolleyes.gif

QUOTE(NBAer @ Jul 3 2007, 02:58 AM) *
οποτε ισως σε παραξενευει η σταση του. Ομως δεν πρεπει. Κατι μπορεις να μαθεις απο αυτον.... cool.gif

Το "πως να τη λες στους άλλους". cool.gif

ΒΤW, NBAer με τιμάνε αυτά που λες για μένα.
losers can win
Χαιρομαι να βλεπω τοσο προοδευτικες αποψεις στο φορουμ icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Σιχαινεστε να βλεπετε δυο ομοφυλοφιλους χερι-χερι στο δρομο;
Αυτοι γιατι να μη σιχαινονται να σας δουν αγκαλια με τη γκομενα σας;

Α ξέχασα εμεις ειμαστε νορμαλ,straight και αντρακλες και μπαλαμουτιαζομαστε δημοσιως να 'ουμε.
morfi
QUOTE(losers can win @ Jul 3 2007, 02:04 PM) *
Χαιρομαι να βλεπω τοσο προοδευτικες αποψεις στο φορουμ icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Α ξέχασα εμεις ειμαστε νορμαλ,straight και αντρακλες και μπαλαμουτιαζομαστε δημοσιως να 'ουμε.

Ναι είμαστε.
liolias
Ναι εμεις ειμαστε αντρες και γουσταρουμε.Αν συχενονται να μας βλεπουν με τη γκομενα μας εδωσα τη λυση ποιο πανω. Ο Θεος εκανε τον Αδαμ και την Ευα οχι τον Αδαμ και το Μητσο.
dizzy_fingers
Μου αρέσουν πολύ τα ποστ του ΝΒΑer σε αυτό το τόπικ και με βρίσκουν σύμφωνο στα περισσότερα.

Στο θέμα της κοροϊδίας των υιοθετημένων (από ομοφυλόφυλους) παιδιών από συνομίληκά τους, αν είναι αυτός ο βασικός λόγος της απαγόρεψης υιοθεσίας...τότε καλό είναι επίσης να απαγορέψουμε στα ξένα, χωρισμένα, μη υγιή, και γενικά προβληματικά ζευγάρια να κάνουν παιδιά, γιατί το κόμπλεξ που μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα παιδί ομοφυλοφύλων μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα παιδί με κάποια σωματική δυσμορφία.
Μη μιλήσω για παιδιά αλβανών...
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την υιοθεσία ομοφυλοφύλων με αυτό το επιχείρημα, απλά απορρίπτω αυτό που εκφράστηκε παραπάνω.

Επίσης, στο επιχείρημα του προτύπου.
Πόσους ανθρώπους ξέρετε που να μεγάλωσαν αποκλειστικά με τη μητέρα τους (λόγω κάποιου θανάτου ή διαζυγίου) που τελικά να έγιναν ομοφυλόφιλοι?
Γιατί δηλαδή πιστεύετε πως ένα παιδί με ομόφυλους κηδεμόνες θα δημιουργούσε πρόβλημα, και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις (πόσοι από εσάς δε μεγάλωσαν με τη μαμά και τη γιαγιά σας?) δε θα υπήρχε?
Ούτως ή άλλως, δεδομένου πως πιστεύω στη θεωρία της ορμονικής "παρέκκλισης", το όλο επιχείρημα απορρίπτεται εκ των προτέρων.
Ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι, όσο και να προσπαθεί να "αλλάξει" το παιδί του, αν αυτό δεν έχει την ορμονική προδιάθεση, δε θα καταφέρουν τίποτα (εκτός από ψυχολογικά προβλήματα ασφαλώς).

Η θέση μου γενικά σε αυτό το θέμα, όπως σε άλλα σημαντικά, δεν είναι απόλυτη.
Ένα "homo" ζευγάρι μπορεί να είναι ικανό για την καλύτερη ή τη χειρότερη ανατροφή ενός παιδιού, όπως ακριβώς μπορεί να είναι ένα straight.
Πιστεύω πως το βασικό κριτήριο βάσει του οποίου θα έπρεπε να κρίνουμε αν κάποιος πρέπει ή όχι να έχει παιδί (λες και μας πέφτει λόγος...αλλά συζήτηση κάνουμε), είναι το κατά πόσο το αγαπάει κι αν ο ίδιος μπορεί να γίνει σωστό πρότυπο για τη μετέπειτα επιβίωσή του γόνου του στην κοινωνία.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά την τελευταία φορά που κοίταξα η αγάπη ήταν unisex και το αν κάποιος είναι σωστός-πετυχημένος άνθρωπος δεν εξαρτιόταν από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.
NBAer
QUOTE(liolias @ Jul 3 2007, 01:41 PM) *
Ξυλο σε ολους τους γκει εξω απο δω πατε στη Ζιμπαμπουε.

Θα ηθελα να συμφωνησω αλλα δεν συμφωνω για 3 λογους:
-Ως τωρα δεν με εχει ενοχλησει κανενας τους. Ετσι και αλλιως δεν εχω κανεναν φιλο απο αυτους(θελω να πιστευω biggrin.gif ).
-Δεν το κανουν συνηδειτα οποτε δεν φταινε. Κατηγορησε αν θες την φυση, αλλα οχι αυτους.
-Ειναι ευκολο να μιλας εξω απο το χορο, αλλα τι θα γινοταν πχ αν(δεν θα γινει αλλα λεμε ) ο αδερφος σου ηταν ομοφυλοφιλος? Θα τον εδιωχνες στην Ζιμπαμπουε? smile.gif

Εγω θα ελεγα: "Ξυλο σε ολους τους ομοφυλοφιλους που κανουν ή λενε ανοησιες. Εξω απο δω πατε στη Ζιμπαμπουε."
Πχ αυτοι που πανε να προσηλυτισουν/επηρεασουν αλλους.

Ναι εμεις ειμαστε αντρες και γουσταρουμε.Αν συχενονται να μας βλεπουν με τη γκομενα μας εδωσα τη λυση ποιο πανω. Ο Θεος εκανε τον Αδαμ και την Ευα οχι τον Αδαμ και το Μητσο.

Ειναι τωρα αυτο επιχειρημα? blink.gif smile.gif

QUOTE(losers can win @ Jul 3 2007, 02:04 PM) *

Ας σιχαινονται!
Το θεμα δεν ειναι αν σιχαινομαστε ή οχι να βλεπουμε αυτο που λες.
Το θεμα ειναι τι εντυπωσεις θα δημιουργηθουν στα μικρα παιδια βλεποντας τετοιο θεαμα. Θα δημιουργηθει πληρη συγχυση και καθως μεγαλωνουν οι συνεπειες δεν θα ειναι καλες....

Οσο για αυτα που λεει ο Χατζηστεφανου, δεν χρειαζεται καν να τα σχολιασουμε αφου ειναι γνωστος υπερκαραγκιοζης σε αυτα τα θεματα και γενικα.....
liolias
Πολλοι το κανουν συνειδητα διοτι ειναι της μοδας τωρα τελευταια η καθε κουνιστρα να βγαινει στις τηλεορασεις και να αποκτα δημοσιοτητα. Εγω αν ηταν ο αδερφος μου γκει θα τον εστελνα στη Ζιμπαμπουε που θα του αρεσε κιολας..
losers can win
Το παιδι κάποια στιγμή θα καταλάβει, μπορεί οχι στα πεντε του αλλά με σωστή καθοδήγηση απο το γονιο θα φτάσει σε μια ηλικία που θα αποδεχεται το διαφορετικο
Συμφωνω φυσικά οτι αν παιρνουμε ως παραδειγμα το χατζηστεφανου δεν θα καταλήξουμε πουθενά
Το θέμα με τη ζιμπαμπουε ισχύει και για τους στρειτ,
Τεσπα πιάσαμε οχτώ σελίδες τοπικ και κανείς δεν έχει βρεθει να μου αναλύσει το κοοινωνικο προβλημα που προκαλουν οι gay
liolias
Φυσικα και προκαλουν αν μπεις σε gay bar να δουμε πως θα βγεις.
apkat
Εγω θα ελεγα: "Ξυλο σε ολους τους ομοφυλοφιλους που κανουν ή λενε ανοησιες. Εξω απο δω πατε στη Ζιμπαμπουε."
Πχ αυτοι που πανε να προσηλυτισουν/επηρεασουν αλλους.

H Zιμπαμπουε θελω να πιστευω οτι ειναι τυχαιο παραδειγμα και δεν εχουμε κανενα προβλημα με τους συμπαθεις Ζιμπαμπουανους.. smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Τωρα ρε συ ΝΒΑερ δεν πιστευεις οτι θα ταν καλυτερο να ελεγες ξυλο σε ολους τους ανθρωπους που κανουν η λενε ανοησιες και κατευθειαν στη Ζιμπαμπουε.Δηλαδη δεχομαστε τους straight ηλιθιους και οχι τους ομοφυλοφιλους;;και αυτο δεν ειναι ρατσιστικη αντιμετωπιση;;

Τωρα για κατι σχολια τετοιου τυπου..

Τι να πω;;Θα μεγαλωσεις..

Κατα τα αλλα συμφωνω σχεδον σε ολα με Ντιζυ..Θαυμασιο ποστ..
mgg
QUOTE(NBAer @ Jul 3 2007, 03:34 PM) *

Τι λες ρε 'φιλε' ? Η Ζιμπαμπουε δηλαδη κατα τη γνωμη σου ειναι σε κατωτερο επιπεδο απο ποιον? απο σενα? απο τους Ελληνες? απο τι? Πλακα μας κανεις? Η εκει μαζευονται ολα τα 'αχρηστα' κατα την αποψη σου? Και το ξυλο ηταν τροπος για να επιβληθεις πριν πολλα χρονια. Τωρα ασ'το, λαθος στοχασμος κι εισαι και 24 χρονων
error
Στις άλλες χώρες οι άνθρωποι αποδέχονται τους ομοφυλόφιλους!Εδώ, έχετε ακούσει κανέναν να παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος?Όπως οι οροθετικοί δεν παραδέχονται ότι είναι οροθετικοί, έτσι κ οι ομοφυλόφιλοι δεν παραδέχονται ότι είναι ομοφυλόφιλοι.Χωρίς να εννοώ ότι όποιος πάει με το ίδιο φύλο, σημαίνει είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνον που έχει Aids!

Στο σχολείο, κυκλοφόρησαν φήμες για μένα ότι είμαι λεσβία.Γιατί?Γιατί απλά δεν σαλιάριζα με όποιον βλάκα έβρισκα όπως έκαναν οι άλλες.Κ έτσι θεώρησαν πως είμαι λεσβία!Δε με πείραξε που λέγαν κτ τέτοιο για μένα!Με πείραξε όμως που όποιος άκουγε αυτό απομακρυνόταν από εμένα...
Επίσης μου τη σπάει που αν ακούσουν οι άντρες(όχι όλοι απαραίτητα) ότι μια γυναίκα τα'χει με γυναίκα, θέλει να περάσουν από το κρεβάτι του!Κάτσε ρε!Τι λες?Με ποιο δικαίωμα?

Στο γάμο τον ομοφυλοφιλων, όχι, δε συμφωνώ!Στην υιοθεσία, ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ!Αν θέλουν να ολοκληρώσουν τον ερωτά τους 2 γυναίκες κ δε βρίσκουν σπερματοζωάριο γιατί να μην μεγαλώσουν ένα παιδί?βέβαια οκ...Θα το ρωτάνε το παιδί, τι κάνει η μητέρα σου κ θα απαντάει εκείνο...ποια από τις 2;..Anyway!Κατά τη γνώμη μου, ο πατέρας κ η μητέρα κατέχουν διαφορετικό ρόλο στη μόρφωση του παιδιου...Κ δε νομίζω ότι 2 πατέρες ή 2 μητέρες μπορούν να κάνουν ό,τι έκανε το κατ'εξοχην ζευγάρι...

Αυτά από εμένα! icon_wave.gif
NBAer
QUOTE(apkat @ Jul 3 2007, 04:06 PM) *
Τωρα ρε συ ΝΒΑερ δεν πιστευεις οτι θα ταν καλυτερο να ελεγες ξυλο σε ολους τους ανθρωπους που κανουν η λενε ανοησιες και κατευθειαν στη Ζιμπαμπουε.Δηλαδη δεχομαστε τους straight ηλιθιους και οχι τους ομοφυλοφιλους;;και αυτο δεν ειναι ρατσιστικη αντιμετωπιση;;

Οχι ουτε αυτους του δεχομαι.
Απλα δεν το ειπα.
Το οτι δεν το ειπα, δεν σημαινει οτι δεν το πιστευω.
Κλασικο λαθος λογικης. biggrin.gif

((((Πχ:
Ατομο-1: "Ολοι οι κλεφτες Αλβανοι πρεπει να μπουνε φυλακη ισοβια!"
Ατομο-2: "Και γιατι μονο οι Αλβανοι? Εισαι ρατσιστης ε?"
Το λαθος εδω του ατομου-2 οπως ειπα, ειναι οτιβγαζει λαθος συμπερασμα αφου το ατομο-1 δεν ειπε οτι ΜΟΝΟ οι κλεφτες Αλβανοι πρεπει να πανε φυλακη! Απλα ειπε οτι οσοι ειναι κλεφτες και Αλβανοι πρεπει να πανε φυλακη.
Οποτε δεν μπορουμε να συμπερανουμε τιποτα για τα πιστευω του ατομου-1 οσον αφορα τους κλεφτες μη-Αλβανους.))))

Ας το πω λοιπον: Ολοι οι γελιοι γενικα(ομοφυλοφιλοι και μη) πρεπει να φανε ξυλο. biggrin.gif
NBAer
QUOTE(mgg @ Jul 3 2007, 04:16 PM) *
Τι λες ρε 'φιλε' ? Η Ζιμπαμπουε δηλαδη κατα τη γνωμη σου ειναι σε κατωτερο επιπεδο απο ποιον? απο σενα? απο τους Ελληνες? απο τι? Πλακα μας κανεις? Η εκει μαζευονται ολα τα 'αχρηστα' κατα την αποψη σου? Και το ξυλο ηταν τροπος για να επιβληθεις πριν πολλα χρονια. Τωρα ασ'το, λαθος στοχασμος κι εισαι και 24 χρονων

Το "να πατε στην Ζιμπαμπουε" ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιειται στην Ελλαδα(informal), οπου σημαινει "να πατε σε χωρες που σας αξιζουν, υποαναπτυκτες και αθλιες."

Η Ζιμπαμπουε ΔΕΝ ειναι ολα αυτα. Αλλα εχει επικρατησει εμεις οι σουπερ πολιτισμενοι Ελληνες οταν θελουμε να εκφραστουμε με τροπο υποτιμητικο για καποιον να λεμε "καταντησατε την Ελλαδα Ζιμπαμπουε", "ουτε στην Ουγκαντα δεν γινονται αυτα", κλπ.....

Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν εννοουσα κατι υποτιμητικο για την Ζιμπαμπουε αλλα αφου το χρησιμοποιουμε το χρησιμοποιησα και εγω....
apkat
Κι ομως δεν ηταν κλασσικο λαθος λογικης.. tongue.gif Το ξερα οτι ετσι το εννοουσες.Ομως ηθελα να το πεις.. tongue.gif
Για να μη δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις..Οπως και για την ζιμπαμπουε καταλαβα πως το λεγες αλλα εκανα πλακιτσα.φαινεται και απο το εμοτικον νομιζω.. smiley.gif
Flash
Επίσης, στο επιχείρημα του προτύπου.
Πόσους ανθρώπους ξέρετε που να μεγάλωσαν αποκλειστικά με τη μητέρα τους (λόγω κάποιου θανάτου ή διαζυγίου) που τελικά να έγιναν ομοφυλόφιλοι?
Γιατί δηλαδή πιστεύετε πως ένα παιδί με ομόφυλους κηδεμόνες θα δημιουργούσε πρόβλημα, και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις (πόσοι από εσάς δε μεγάλωσαν με τη μαμά και τη γιαγιά σας?) δε θα υπήρχε?
Ούτως ή άλλως, δεδομένου πως πιστεύω στη θεωρία της ορμονικής "παρέκκλισης", το όλο επιχείρημα απορρίπτεται εκ των προτέρων.
Ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι, όσο και να προσπαθεί να "αλλάξει" το παιδί του, αν αυτό δεν έχει την ορμονική προδιάθεση, δε θα καταφέρουν τίποτα (εκτός από ψυχολογικά προβλήματα ασφαλώς).

Συγγνώμη dizzy αλλά άσχετο. Ούτε εγώ ούτε ο Anaz (ούτε ο Ασκητής tongue.gif ) είπαμε τέτοιο πράγμα. Αυτό είναι γελοίο γιατί τότε η ομοφυλοφιλία θα ήταν κάτι το κολλητικό σαν τη ρινοκερίτιδα του Ιονέσκο.Το θέμα των προτύπων είναι πολύ ευρύτερο από το αν θα γίνει το παιδί ή όχι ομοφυλόφιλος. Έχει σχέση με κοινωνικές δυσλειτουργίες (τις περιέγραψε ο Αnaz και δε θέλω να προσθέσω τίποτε γιατί συμφωνώ απόλυτα) που μπορεί να δημιουργηθούν στην προσωπική του ζωή (ακριβώς επειδή δεν είχε και τα δύο πρότυπα) αλλά και με το τι είδους κοινωνία θέλουμε (αυτό σχετίζεται και με την ασεξικότητα που έγραψα παραπάνω). Οπότε βάλλεις εναντίον ενός επιχειρήματος που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Αν τώρα θέλουμε να το ρίξουμε σε ουμανιστικά σλόγκαν για να πούμε κάτι τότε ας μου επιτραπεί να πω κι εγώ ότι αυτό είναι μάρκετινγκ ιδεών και όχι συζήτηση.
panos75
Πρέπει να πω ότι θλίβομαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους να μιλάνε με τόσο μίσος για συνανθρώπους τους που έτυχε να είναι διαφορετικοί. Το ότι προκαλούν ΚΑΠΟΙΟΙ ομοφυλόφιλοι δεν είναι δικαιολογία. Και μένα μου τη δίνει ο προσηλυτισμός και η υπερπροβολή τους από τα ΜΜΕ. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί επ'ουδενί το μίσος που εκδηλώνουν μερικοί.

Και πολλοί στρέιτ προκαλούν με τη στάση τους(είμαι ο γ... και δέρνω, ο ζεν πρεμιέ, προσκυνήστε με) αλλά δεν βλέπω καμία αντίδραση.
Και οι πολιτικοί μας προκαλούν κάθε μέρα με το να μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους και να μας λένε ψέματα. Γιατί δεν πάτε να τους πλακώσετε κι αυτούς στο ξύλο και να τους στείλετε στη Ζιμπάμπουε;

Ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο ο Χατζητστεφάνου και ο Βαλιανάτος. Ήταν και ο Χατζιδάκης και ο Τσαρούχης. Είναι και ο Παπαϊωάννου και ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν.
Όπως είπε άλλωστε και ο Καρατζαφέρης(!!!) ''καλύτερα ο γιός μου να είναι ο Τσαρούχης παρά ο Ρωχάμης''.
dizzy_fingers
Συγγνώμη dizzy αλλά άσχετο. Ούτε εγώ ούτε ο Anaz (ούτε ο Ασκητής tongue.gif) είπαμε τέτοιο πράγμα.

Τότε προφανώς δεν αναφερόμουν σε εσάς.
Αν μάλιστα έκανα λάθος από τη μεμιάς ανάγνωση των 8 σελίδων και κατάλαβα πράγματα που δε γράφτηκαν ποτέ, τότε προφανώς δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ μέσα.
Αν και πιστεύω πως δεν ισχύει αυτό, please μη με βάζεις να ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες για το ποιός είπε τί και ποιός όχι tongue.gif.

Στα τελευταία γραφόμενά σου καταλαβαίνω τί λες με αυτό:
Το θέμα των προτύπων είναι πολύ ευρύτερο από το αν θα γίνει το παιδί ή όχι ομοφυλόφιλος.

και συμφωνώ, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να εστιάζουμε στο δέντρο.
Διαφωνώ κι εγώ με την ισχύ των επιχειρημάτων του στυλ "αντί να πάει σε οικογένεια δολοφόνων ας πάει σε ομοφυλόφιλους", αλλά πρέπει να κατανοήσουμε πως - καλώς ή κακώς - ο τύπος των κοινωνικών προβλημάτων που συναντώνται σε ομοφυλόφιλους, πλέον συναντώνται και σε μία ευρύτερη κοινωνική γκάμα.
Κι αυτό γιατί τα αίτια αυτών των απωθημένων εντοπίζονται στον κοινωνικό αποκλεισμό, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα των ομοφυλόφιλων.
Ανέφερα τον ρατσισμό που στη χώρα μας είναι το δημοφιλέστερο παράδειγμα κοινωνικού αποκλεισμού. Μπορώ να σκεφτώ όμως και άπειρα μεμονωμένα πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα: μικρό-μεγάλο μέγεθος πέους-στήθους(άνθρωποι σκοτώνανε με το πρώτο), υπερβολικό βάρος, κάποιο πρόβλημα μέσα στην οικογένεια, κάποια ασθένεια την οποία ντρέπεται να βγάλει προς τα έξω....είναι χίλια δυο τα πράγματα που μπορώ να σκεφτώ.
Επομένως, με το να επικεντρώνουμε το πρόβλημα στην ομάδα των ομοφυλόφιλων απλά φοράμε παρωπίδες τις οποίες στηρίζουμε σε προκαταλήψεις.
Είναι σαν λέμε, πως η εγκληματικότητα είναι αποκλειστικό φαινόμενο των ξένων.
Ε, ο κοινωνικός αποκλεισμός-η έλλειψη αυτοπεποίθησης-το αίσθημα αδικίας από το κοινωνικό σύνολο δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ομοφυλόφιλων. wink.gif

Αν τώρα θέλουμε να το ρίξουμε σε ουμανιστικά σλόγκαν

That's hippies' stuff man hippy.gif.jpeg , μάθε να τα ξεχωρίζεις tongue.gif laugh.gif peace.gif.
eftychia
Νομιζω οτι ο Χατζηδακις ηταν αυτος που ειχε πει "Στην Ελλαδα για να πας μπροστα πρεπει να εισαι gay ή κουμουνιστης.Εγω δεν ειμαι κουμουνιστης!"
dizzy_fingers
Ξέχασα να γράψω για τη ασεξικότητα της κοινωνίας που λέει ο κύριος Ασκητής.
Εκτός κι αν το ποσοστό των ομοφυλόφιλων (και μάλιστα αυτών που υιοθετούν παιδιά) ξεπερνάει το 90%, δε βλέπω πως μπορεί αυτή η κοινωνική ομάδα να επηρρεάσει ολόκληρο το σύνολο.
Είπαμε παραπάνω πως το ποσοστό των ομοφυλοφίλων ανά τον κόσμο δεν ξεπερνάει το 1-1,5-3%.
Πως δύναται να ισχύει κάτι τέτοιο λοιπόν?

Μάλιστα, τέτοια τοποθέτηση δε σου θυμίζει ακροδεξιές λογικές που φοβούνται "αλλοίωση" της φυλής από τη μεγέθυνση ξένων μειονοτήτων?
Η μεταφορά δεν έχει να κάνει με το "καλό" και το "κακό", αλλά με τα λογικά άλματα που κάνει αυτός ο συλλογισμός.

Στο άλλο που αναφέρει, σχετικά με την έλλειψη του διπλού προτύπου παραπέμπω σε αυτό που έγραψα παραπάνω για τις οικογένειες που λόγω κάποιας τραγωδίας δεν είχαν την πολυτέλεια αυτού.
Τα παιδιά τους βγήκαν όλα "προβληματικά"?
Flash
Κι αυτό γιατί τα αίτια αυτών των απωθημένων εντοπίζονται στον κοινωνικό αποκλεισμό, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα των ομοφυλόφιλων.

Συμφωνώ. Αλλά είπα ότι πρέπει να υιοθετήσει παιδιά κάποιος που δεν είναι ομοφυλόφιλος και είναι (για λόγους που δεν εξετάζω) κοινωνικά αποκλεισμένος; Προφανώς όχι.

Αν και πιστεύω πως δεν ισχύει αυτό, please μη με βάζεις να ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες για το ποιός είπε τί και ποιός όχι

Κανονικά θα έπρεπε. Για το άτομο μου και τον Anaz πάντως είμια σίγουρος.

Ανέφερα τον ρατσισμό που στη χώρα μας είναι το δημοφιλέστερο παράδειγμα κοινωνικού αποκλεισμού

Ο ρατσισμός δεν είναι παράδειγμα κοινωνικού αποκλεισμου. Είναι μια (βλακώδης) ιδεολογία που οδηγεί στον κοινωνικό αποκλεισμό -το λιγότερο.

Μπορώ να σκεφτώ όμως και άπειρα μεμονωμένα πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα

Για αυτό ειδικοί ψυχολόγοι ξεψαχνίζουν τα ζευγάρια.

Με τα υπόλοιπα αυτού του ποστ εν γένει συμφωνώ. Αλλα

That's hippies' stuff man

αυτό δεν το έπιασα. Αν θες μου το εξηγείς. Εγώ έκανα κριτική σε αυτό που είχες γράψει περί unisex αγάπης (που αν το σκεφτείς το χρησιμοποίησες και κάπως άστοχα αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς).

Εκτός κι αν το ποσοστό των ομοφυλόφιλων (και μάλιστα αυτών που υιοθετούν παιδιά) ξεπερνάει το 90%, δε βλέπω πως μπορεί αυτή η κοινωνική ομάδα να επηρρεάσει ολόκληρο το σύνολο

Πάλι δε συννενοηθήκαμε. Δεν έχει βρε παιδί μου σχέση με το τι επηρρεάζει και τι όχι. Έχει σχέση με το τι προβάλεις (και όχι απλά τι αποδέχεσαι) ως καλό για μια κοινωνία. Δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα.

Στο άλλο που αναφέρει, σχετικά με την έλλειψη του διπλού προτύπου παραπέμπω σε αυτό που έγραψα παραπάνω για τις οικογένειες που λόγω κάποιας τραγωδίας δεν είχαν την πολυτέλεια αυτού.
Τα παιδιά τους βγήκαν όλα "προβληματικά"?

Δεν έχω πρόχειρη αυτή τη στιγμή στατιστική αλλά μάλλον ναι. Προβλήματα κοινωνικής προσαρμοστικότητας και δέσμευσης στα παιδιά μονογονεικών οικογενειών είναι σαφώς υψηλότερα από διγονεικών.

Και κατι τελευταίο για τον Πάνο75. Επειδή φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι και σε μένα, αυτό που έγραψα για τον Χατζηστεφάνου έιναι απάντηση σε αυτούς που ζήταγαν συγκεκριμένο πάράδειγμα για το ποιοι προκαλούνε. Δεν είναι γενική τοποθέτηση μου για τους ομοφυλόφιλους και αν ήθελα θα πρόσθετα τουλάχιστον άλλα 30 ονόματα ταλαντούχων ομοφυλοφίλων στη μίνι λίστα που έφτιαξες.
Anaz
καλώς ή κακώς - ο τύπος των κοινωνικών προβλημάτων που συναντώνται σε ομοφυλόφιλους, πλέον συναντώνται και σε μία ευρύτερη κοινωνική γκάμα.
Aν δεις στο ποστ μου γραφω οτι προφανως τετοια ψυχολογικα προβληματα δεν εχουν μονο οι ομοφυλοφιλοι,αλλα η διαφορα ειναι οτι σε περιπτωση ομοφυλοφιλικων ζευγαριων ειναι ex ante γνωστο.
Δεν γινεται να νομιμοποιησεις την υιοθεσια παιδιου σε ψυχολογικα διαταραγμενα ατομα που ειναι δεδομενο οτι οι gay ανθρωποι στην πλειοψηφια τους ειναι.
panos75
Και κατι τελευταίο για τον Πάνο75. Επειδή φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι και σε μένα, αυτό που έγραψα για τον Χατζηστεφάνου έιναι απάντηση σε αυτούς που ζήταγαν συγκεκριμένο πάράδειγμα για το ποιοι προκαλούνε. Δεν είναι γενική τοποθέτηση μου για τους ομοφυλόφιλους και αν ήθελα θα πρόσθετα τουλάχιστον άλλα 30 ονόματα ταλαντούχων ομοφυλοφίλων στη μίνι λίστα που έφτιαξες.

Δεν σε έψεξα για τίποτα, το ποστ σου ήταν μαζί με αυτό του ΝΒΑer το καλύτερο σε αυτό θρεντ. Απλώς πήρα αφορμή από το άτομο που ανέφερες.

Δε νομίζω πως είναι θέμα ταλέντου πάντως, αλλά διακριτικότητας. Όπως μας εκνευρίζει κάποιος άντρας που καυχιέται συνεχώς για τα κατορθώματα και τις κατακτήσεις του, έτσι προκαλούν και κάποιοι ομοφυλόφιλοι οι οποίοι διαφημίζουν συνεχώς την ιδιαιτερότητα τους στα κανάλια.
Η σεμνότητα και η ταπεινοφροσύνη εκτιμόνται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης.
dizzy_fingers
Αχ βρε flash, δεν απαντάς επί της ουσίας σε αυτά που γράφω και απλά κουοτάρεις συγκεκριμένα σημεία ώστε να εκφράσεις την αντίθεσή σου.
Όσο εκνευριστικό και να είναι αυτό για τους τρίτους χρήστες, πιθανότατα θα επανέλθω το βράδυ αφού γυρίσω από το μπάσκετ...εκτός κι αν μέχρι τότε κατανοήσεις πλήρως τη θέση μου, χωρίς να εστιάζεις σε συγκεκριμένα - πιθανώς λάθος - σημεία των ποστ μου.
Αν κάπου αναφέρομαι σε πράγματα που μπορεί να μην είπες εσύ, σχολίασέ τα ή άφησέ τα...ωστόσο έχε υπ'όψιν ότι δε χρειάζεται πάντα να στοχεύω ένα άτομο σε μία δημόσια συζήτησης της μορφής παράθεσης απόψεων σε forum smile.gif.

Μέχρι τότε ένα γρήγορο μόνο:
Έχει σχέση με το τι προβάλεις (και όχι απλά τι αποδέχεσαι) ως καλό για μια κοινωνία.

Εδώ ανοίγει μία άλλη μεγάλη υποσυζήτηση σχετικά με το τί είναι γενικά αποδεκτό στην κοινωνία μας (προβολή βίας, ιδεολογιών κλπ), ωστόσο τα ποστ μου δεν κινούνται σε αυτόν το χώρο.
Αν θες να συζητήσουμε περί τί είναι σωστό να προβάλλεται σε μία κοινωνία ας το κάνουμε σε άλλη συζήτηση. Εγώ με τα παραπάνω προσπαθούσα να αντικρούσω το επιχείρημα της δυσλειτουργικότητας μίας "ομοφυλοφιλικής" οικογένειας, υπό το πρόσχημα των κοινωνικών κόμπλεξ, στη συζήτηση της υιοθεσίας...το οποίο θεωρώ υποκρισία να θυμόμαστε μόνο κάθε φορά που έχει να κάνει με ομοφυλόφιλους γονείς.

Peace out.
Flash
Ρε Σπύρο προφανώς δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, συζήτηση κάνουμε. Αν δηλαδή έλεγα ότι έλεγα χωρίς το quotes θα άλλαζε κάτι ; Τέλος πάντων γράψε ότι θες και δε θα σχολιάσω απλά προτιμώ να μιλάω για συγκεκριμένα σημεία και επιχειρήματα παρά να γενικεύω. Αν τώρα πιστεύεις ότι εστιάζω σε λάθος σημεία δεν πειράζει γιατί ως πτωχός τω πνεύματι θα είμαι μακάριος.

Πάντα φιλικά,
Γιάννης
dizzy_fingers
Φεύγω για το μπάσκετ κρατώντας σου μούτρα. Αν δεν αποδώσω καλά μάντεψε ποιός θα φάει μπαν το βράδυ.... 19.gif

Κι ασφαλώς δεν παίζει προσωπικό θέμα. Τα παιδιά μου (τα ποστ μου δηλαδή) πληγώθηκαν, αλλά δεν πειράζει, θα τους πω ότι δε χρειάζεται να συμφωνούν πάντα τα άλλα παιδιά μαζί τους wink.gif.
αεκτζού
Για την ομοφυλοφιλία έχω μια πολύ παγιωμένη θέση η οποία εκφράζεται μέσα απο μια έκφραση που έλεγε η γιαγιά μου:Μακριά απο τον κ... μου κι ας είναι 10 πόντοι!Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του!Άσε που οι γκέυ άντρες είναι οι καλύτεροι για να πάρεις μαζί για ψώνια!
error
QUOTE(αεκτζού @ Jul 3 2007, 10:35 PM) *
[font=Comic]Μακριά απο τον κ... μου κι ας είναι 10 πόντοι!font]

Από τον κήπο της??? biggrin.gif
αεκτζού
QUOTE(error @ Jul 3 2007, 09:29 PM) *
Από τον κήπο της??? biggrin.gif

Nαι,ειδικά απο τις ζαρντινιέρες και τα παρτέρια με τις γλαδιόλες!
msg
QUOTE(Tatubasketfan @ Jul 2 2007, 06:33 PM) *
Έφη αυτά γίνονται στην Ελλάδα που οι άνθρωποι δεν είναι ανοιχτόμυαλοι....στην Αμερική τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν...και αν υπάρξουν είναι θέμα των ίδιων των γονέων να δώσουν στα παιδιά τους να καταλάβουν οτι ακόμα και αν έχουν πρόβλημα με τη διαφορετικότητα των άλλων, δεν πρέπει να το δείχνουν...

ναι η κοινωνία των πουριτανών είναι ανυχτόμυαλη...χαχαχαχα ας γελάσω... (no offence αλλά οι αμερικάνοι είναι κλασικό παράδειγμα πουριτανισμού)

ρε παιδιά τι ανυχτόμυαλοι λέτε;;;; εδώ ο άνθρωπος σας είπε για το δημοτικό και έχει δίκιο. αν δούνε τα παιδάκια γκέι συμμαθητή/τρια θα τον/την κοροϊδεύουν διαρκώς και γενικότερα για πραγματα που θα λέει (πχ έχω δύο μαμάδες και όχι μπαμπά και οι μαμάδες μου είναι ζευγάρι). είναι δυνατόν τα 8χρονα να έχουν την αντίληψη που έχουμε εμείς;;; σαφώς και θα έχουν πρόβλημα κοινωνικοποίησης.

όσο για το αν οι άνδρες το θεωρούν φυσιολογικό και μάλιστα τους κάθεται μια χαρά μόνο σε τσόντα το πιστεύω (2 γυναίκες μαζί εννοώ). από πού όμως προκύπτει το συμπέρασμά σας αυτό ρε παιδιά;;;
msg
σόρυ που δεν κάνω έντιτ στο ποστ μου αλλά δεν μου βγαίνει η αντίστοιχη ένδειξη. (φταίει το κουότ;;;)
το έντιτ μου θα ήταν το εξής: ντίζυ πιστεύω θα ξέρεις ότι ένα ζευγάρι με προβλήματα κάθε είδους (σοβαρά , πχ πότης πατέρας κλπ) δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδι αφού πρώτα έρχεται μια κοινωνική λειτουργός να ελέγξει την κατάσταση και μετα πηγαίνει ανά διαστήματα να ελέγχει αν η κατάσταση είναι η πρέπουσα. το αν κάνουν παιδί μεταξύ τους είναι άλλο πράγμα. άρα αν οι γκέι μπορούν να κάνουν παιδί ας κάνουν όμως δεν μπορούν. έτσι αυτό περί κοινωνικών προβλημάτων που λες αναιρείται από το γεγονός ότι ούτε οι γκέι ούτε τα ζευγάρια με προβλήματα μπορούν να υιοθετήσουν παιδί. όμως στην 2η περίπτωση υπάρχει η διαφορά ότι μπορούν να κάνουν παιδί με τον πατροπαράδοτο τρόπο.
dizzy_fingers
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 3 2007, 04:27 PM) *
Εγώ με τα παραπάνω προσπαθούσα να αντικρούσω το επιχείρημα της δυσλειτουργικότητας μίας "ομοφυλοφιλικής" οικογένειας, υπό το πρόσχημα των κοινωνικών κόμπλεξ, στη συζήτηση της υιοθεσίας...το οποίο θεωρώ υποκρισία να θυμόμαστε μόνο κάθε φορά που έχει να κάνει με ομοφυλόφιλους γονείς.

smile.gif

(για το edit έχουμε αφαιρέσει τη δυνατότητα λόγω κάποιων κακεντρεχών ατόμων στο παρελθόν που άλλαζαν τα γραφόμενά τους....δεν πειράζει να κάνουμε καμιά φορά back to back post wink.gif )
msg
αν και διάβαζα χθες με τις ώρες το τόπικ ομολογώ συτό δεν το πρόσεξα ή δεν το θυμόμουν. όπως και να έχει εγώ αναφέρθηκα σε αυτό που είπες περί τεκνοποίησης και όχι υιοθεσίας.

πάντως συμφωνούμε ,είναι υποκρισία! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.