bbplayer
Mar 11 2012, 20:16
QUOTE (il postino @ Mar 11 2012, 13:28 )
περισσοτερο τον εχασε ο οσφπ τον τελικο παρα τον κερδισε ο παο!!
το ασχημο για τον ολυμπιακο ηταν πως ο ηγετης του ηταν κακος απο το +13 μεχρι και το τελος του αγωνα!!οχι ανυπαρκτος αλλα κακος!!και επειδη παντα ο καλυτερος ειναι αυτος που δεν παιζει, πιστευω οτι αν επαιζε ο λοου ισως ο τελικος θα ταν κοκκινος.σιγουρα παντως η απουσια του λοου ηταν μεγαλη!!
Συγγνώμη αλλά τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός γύρισε το ματς από το -13. Τι άλλο έπρεπε να κάνει ? Να σταθεροποιήσει μια διαφορά +15 από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού? Δε γίνεται τέτοιο πράγμα, με τον Ολυμπιακό παίζει . Το κάνει δε για 2η φορά μετά το ματς στο ΣΕΦ και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη φυσική του κατάσταση. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που όλοι λένε ότι έχει πάρει για τα καλά μπροστά και δεν έχει καμια σχέση με την ομάδα που παρουσιαζόταν στην αρχή της χρονιάς.
Ο δε Σπανούλης ήταν κακός σε όλη τη διάρκεια του ματς και όχι από το +13 και μετά. Έβαλε 2 παλικαρίσια λέι απ και άλλα 2-3 επειδή έβοσκαν ο Λόγκαν και ο Σάρας.
Αντίθετα συμφωνώ στα περί Πρίντεζη. Ο άνθρωπος παίζει μπασκετάρα και είναι σε τοπ φόρμα. Πολλές φορές χαίρομαι να τον βλέπω κι ας μας τα χώνει
QUOTE(ALdaperan @ Mar 11 2012, 20:53 )
Είναι η ψυχολογία του ηττημένου που θέλει να ρίξει το φταίξιμο αλλού και να χρυσώσει το χάπι , να έχει ψευδαισθήσεις . Το ίδιο ισχύει και για τον ποδοσφαιρικό παναθηναικό
Είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και στην περίπτωση του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ το σπρώξιμο είναι καθαρό και αναμφισβήτητο από τους διαιτητές.
Τώρα, ο παράγοντας διαιτησία ασφαλώς και δεν αρκεί από μόνος του για να καλύψει τις ήττες και την απώλεια πρωταθλημάτων όμως ειδικά στο μπάσκετ (γιατί πλέον δεν βλέπω μπάλα από Ελλάδα) το σπρώξιμο αυτό σε βάθος χρόνου και τα αρκετά φάλτσα σφυρίγματα σε κρίσιμα σημεία των αγώνων που τα προηγούμενα χρόνια έκριναν παιχνίδια αρκεί για να αποτελέσει επιχείρημα για την απώλεια τίτλων του Ολυμπιακού (βλέπε non-call και 3ο τελικό 2010 ως highlights...)
Χθες πάντως, δεν ήταν μια από αυτές τις περιπτώσεις. Η διαιτησία έπαιξε ρόλο στη διάρκεια του ματς και ήταν υπέρ των πρασίνων (γνώμη μου) όμως σε καμία περίπτωση δεν έκρινε εκείνη το ματς. Το μπλακ-άουτ των παικτών του Ολυμπιακού και αντίστοιχα η επαναφορά του ΠΑΟ το έκρινε. Από 'κει και πέρα δεν πάυει να έχει δίκιο όποιος διαμαρτύρεται για κάποιες φάσεις δικαιολογημένα και άδικο όποιος προσκολλάται εκεί, θεωρεί τη διαιτησία πρωταρχικό και σημαντικότερο παράγοντα της ήττας και δεν βλέπει άλλα πιο ουσιαστικά πράγματα όπως το αγωνιστικό κομμάτι.
benchwarmer
Mar 11 2012, 21:11
Μετά τον 3ο τελικό του 09-10 δεν μπορώ να μπω σε οποιαδήποτε κουβέντα για διαιτησία, ούτε να βρω την όρεξη να γράψω πολλά πράγματα για αυτά τα ντέρμπι.. Καλά καλά δεν το είδα και ολόκληρο το ματς.
Αίσθησή μου πάντως είναι ότι καμία από τις 2 ομάδες δεν θα περάσει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και πως ο Ολυμπιακός θα πάρει (επιτέλους) το πρωτάθλημα. Σίγουρα πάντως είναι αρκετά καλύτερος από ότι τον περίμενα (και μαζί με εμένα και οι περισσότεροι, μην πω όλοι) στην αρχή της χρονιάς.
*Καλά εντάξει, έχω βαρεθεί να βλέπω τον ίδιο τελικό κυπέλλου τόσα χρόνια, με τις ίδιες άδειες εξέδρες..
damian
Mar 11 2012, 21:31
παιδιά για χα κάνουμε και λίγο πλάκα ( γι'αυτό δεν είναι και το μπασκετ πάνω-κάτω....? ) άμα τον πιάσει ο Τζόι τον Νικόλα τον βλέπω για πρόωρο τέλος καριέρας...
bbplayer
Mar 11 2012, 21:50
QUOTE (tzagasdog @ Mar 11 2012, 21:45 )
Δλδ τι αλλο εκτος απο ανακοινώσεις μπορούν να κάνουν να κυνηγούν κανένα με οπλα? να του καψουν το σπίτι ή το dvd ειναι καλύτερο?
na φορέσουν και οι δυο μπλουζάκια
Petran911
Mar 11 2012, 21:56
QUOTE(tzagasdog @ Mar 11 2012, 21:45 )
Δλδ τι αλλο εκτος απο ανακοινώσεις μπορούν να κάνουν να κυνηγούν κανένα με οπλα? να του καψουν το σπίτι ή το dvd ειναι καλύτερο?
Για την οδηγία του Ζοτς με την προσποίηση για επιθετικό τι έχετε να πείτε;
Anubis
Mar 11 2012, 21:57
QUOTE(Petran911 @ Mar 11 2012, 21:56 )
Oτι ειναι ντροπη και αισχος και ονειδος της προπονητικης μιας και δεν το εχει πει κανενας αλλος προπονητης.
bbplayer
Mar 11 2012, 22:00
QUOTE (Petran911 @ Mar 11 2012, 21:56 )
ότι είσαι αντικειμενικός και μέχρι το 2007 γούσταρες τρελά το βάζελο αλλά σου την έσπασε με τα κακομαθημένα και τώρα είσαι....πιο αντικειμενικός
Nuntius
Mar 11 2012, 22:01
QUOTE (Petran911 @ Mar 11 2012, 21:56 )
Κοίτα με τι πράγματα μπορεί να κολλήσει κάποιος :/
j.browning
Mar 11 2012, 23:07
ρε παιδια ειναι δυνατον να συζητατε για την διαιτησια?οταν τα τελευταια 8 λεπτα εχεις σκοραρει μονο τεσσερις ποντους και απο αυτους οι 2 ειναι απο βολες φταις εσυ και μονο εσυ.
οσο αντιθετα και να σε παιζει η διαιτησια μπορεις να σκοραρεις τουλαχιστον 6 που θα σου εδιναν την νικη.
αν δεν το κανεις καλα να παθεις που εχασες και δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο εσενα.
υ.γ. εννοειται οτι δεν πιστευω οτι ευνοηθηκε ο παο απο την διαιτησια.λαθη εγιναν και για τις 2 πλευρες οπως παντα.
tzagasdog
Mar 11 2012, 23:38
η επισημη διαμαρτυρία για το χθεσινό χαμένο τελικό κυπέλλου εκφράστηκε μάλλον στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.....
ο καθένας με τα όπλα του απ΄ ότι φαίνεται....
vastravoud
Mar 11 2012, 23:41
Δηλαδή;
Petran911
Mar 12 2012, 01:08
QUOTE(bbplayer @ Mar 11 2012, 22:00 )
Βεβαίως, αντί να είσαι είρων, θα μπορούσες να μου πεις που διαφωνείς. Και μην ξεχνάς ότι εγώ θεωρώ ότι όταν μια ομάδα δεν σκοράρει για 6-7 λεπτά, προφανώς και ευθύνεται εκείνη για την ήττα. Αλλά αυτό κοστίζει x πόντους, ένα y το διαμόρφωσαν χθες λάθος σφυρίγματα.
Το 2009 με την ΤΣΣΚΑ και το 2ο ημίχρονο το θυμάσαι; Έφταιγε ο ΠΑΟ βεβαίως, αλλά υπήρχαν και άλλοι παράγοντες.
Σχετικα με τα του ματς τωρα, πιστευω οτι ο Ολυμπιακος εβγαλε τα ματια του. Πιστευω οτι ο καλος φετινος Ολυμπιακος , ο Ολυμπιακος δηλαδη απο τον Δεκεμβρη και μετά, δεν μπορει να χασει απο το φετινο παναθηναικο ακομα και με 60-40 διαιτησια εναντιον του. Ειμαστε τοσο καλυτεροι φετος . Η αποψη αυτη ειναι απο οσα εχω δει στο γηπεδο φετος και απο τις 2 ομαδες και φετος εχω δει και αρκετα παναθηναικο. Αυτος ο Παναθηναικος , παλι μιλωντας απο το Δεκεμβρη και μετα, δεν μπορει να μας κερδισει οταν ειμαστε σοβαροι για 40 λεπτά ακόμα και αν γυριζει στα γηπεδα ο Ζαβλανός...
Γιατι το ματς προχθες το χασαμε, κατα κυριο λογο, απο λαθη του παγκου μας. Ειναι πολλα, ειναι μαζεμενα και παλι στο 4ο δεκαλεπτο.
Σχετικα με τον Ζοτς τωρα και την εντολη που συμφωνα με τον ρεπορτερ εδωσε καθως και για την διαιτησια δεν πρεπει να εκπλησει κανενα . Προσωπικα δεν με εκπλησει ουτε το ενα ουτε το αλλο. Εγω μια διαμορφωμενη αποψη και για τα δυο και δεν προκειται να με πεισει κανεις για το αντιθετο. Χωρις να θελω να μπω σε αντιπαραθεση με κανενα εδω μέσα.... Επισης στον Ολυμπιακό ολα αυτά θα επρεπε τοσα χρονια να τα ξερουν και να εχουν μαθει να ζουν με αυτά. Δεν προκειται να αλλαξουν ποτε αυτα. Υπάρχουν εκατονταδες χιλιαδες λογοι που δεν προκειται να αλλαξουν αυτά....
Δεν δεχομαι την ανθρωποφαγια και ειδικα των παικτων. Ολοι προσπαθησαν , ολοι παλεψαν να δωσουν οτι καλυτερο ειχαν. Επίσης σε οσους νοσταλγησαν τα παληκαρι με τα ρουβλια να πώ οτι πιθανον αν επαιζε να κερδιζαμε. Επίσης αν επαιζε ο Εντι Τζονσον αντι του Γκετσε ή ο Φασουλας αντι του Χαινς ή ο Ταρλατς αντι του Αντιτς , ή ο Σιγαλας αντι του Πελεκανου ή ο Γκορντον αντι του Σλουκα ή ο Τζακσον αντι του Ιβκοβιτς ναι θα κερδιζαμε. Επίσης και η γιαγια μου αν ειχε γεννηθει στο Κολωνακι αντι σε ενα χωριο της Αιτ/νιας, δεν θα μαζευε ξυλα μεχρι τα 90 αλλα θα τα μαζευανε αλλοι για αυτήν....
bbplayer
Mar 12 2012, 13:15
α lamar καλά που πόσταρες και σε θυμήθηκα!
Μου έστειλε χθες ένας φορουμάς το λινκ με το ματς. Έκατσα και το ξαναδα. Ο Ντόρσεϊ πρέπει να έπαιξε κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά συνολικά. Ο χαρακτηρισμός μου περί σούμο, είναι πολύ τραβηγμένος, έως άκυρος. Μάλλον παίζει ρόλο ότι δεν τον χωνεύω σαν παρουσία, είχε τελειώσει και πρόσφατα το ματς και ήμουν στην τσίτα. Όχι ότι είναι καμια παρθένα βέβαια. Έκανε μερικά χαζά φάουλ, πάει και πέφτει σαν το κριάρι πάνω στους δικούς μας αλλά τε σπα δεν είχα δίκιο γι αυτο που έγραψα. Από την άλλη βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκούζει και μελάει για έλλειψη σεβασμού από τους δικούς μας.
Αυτά
sacarame
Mar 12 2012, 22:43
Πραγματικά το τόπικ έχει ξεχειλώσει από παντού...Προσπαθώ να το μαζέψω εδώ και κάμποση ώρα και δεν μπορώ να βρω ποιο είναι το κατάλληλο τόπικ να μεταφερθούν τα ποστ,καθώς μπλέκονται ποδοσφαιρα/μπάσκετ/διαιτησίες/παράγκες/ευρωπαϊκά...
Επειδή δεν θέλω να καταφύγω στην λύση να κλειδώσω το τόπικ μέχρι να βρω άκρη, προσπαθήστε όσο γίνεται τα επόμενα ποστς να είναι εντός θέματος του τόπικ...
Εντιτ : Τα ποστ μεταφέρθηκαν στο Οff topic διαιτησίας, επειδή με αυτή την αφορμή γράφτηκε ό,τι γράφτηκε...
Nuntius
Mar 12 2012, 22:49
QUOTE (sacarame @ Mar 12 2012, 22:43 )
Πραγματικά το τόπικ έχει ξεχειλώσει από παντού...Προσπαθώ να το μαζέψω εδώ και κάμποση ώρα και δεν μπορώ να βρω ποιο είναι το κατάλληλο τόπικ να μεταφερθούν τα ποστ,καθώς μπλέκονται ποδοσφαιρα/μπάσκετ/διαιτησίες/παράγκες/ευρωπαϊκά...
Επειδή δεν θέλω να καταφύγω στην λύση να κλειδώσω το τόπικ μέχρι να βρω άκρη, προσπαθήστε όσο γίνεται τα επόμενα ποστς να είναι εντός θέματος του τόπικ...
Συγγνώμη, λιθουανέ μοδεράτορα. Και μιας και αρκετό μερίδιο για το off-topic πέφτει και σε μένα θα προσπαθήσω να με συγκρατήσω.
PARISINOS
Mar 13 2012, 00:34
QUOTE(sacarame @ Mar 12 2012, 21:43 )
Εντιτ : Τα ποστ μεταφέρθηκαν στο Οff topic διαιτησίας, επειδή με αυτή την αφορμή γράφτηκε ό,τι γράφτηκε...
ναι σορρυ και απο μενα. απλα επειδη γενικα ηταν ενδιαφερουσα και κοσμια συζητηση, τη συνεχισα και εγω αρκετα.
YΓ1: Τώρα στη ΝΕΤ προσπαθούν να "μαζέψουν" την ατάκα του ρεπόρτερ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν... θέατρο, ώστε να κερδίσουν φάουλ από τους διαιτητές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, άκουσε και είδε!
τωρα το ειδα ετσι το ποσταρω -παντως εμενα δεν με χαλασε που χασαμε αφου για μενα φαιναλ 4 κ πρωταθλημα ειναι ο στοχος αν κ το φαιναλ πολυ δυσκολο
ALdaperan
Mar 13 2012, 12:14
QUOTE (pete7 @ Mar 13 2012, 12:06 )
YΓ1: Τώρα στη ΝΕΤ προσπαθούν να "μαζέψουν" την ατάκα του ρεπόρτερ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν... θέατρο, ώστε να κερδίσουν φάουλ από τους διαιτητές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, άκουσε και είδε!
Ποιός είπε να κάνουν θέατρο ;
Προσποίηση είπε να κάνουν (έτσι τουλάχιστον είπε ο δημοσιογράφος) . Από πότε η προσποίηση δεν είναι fairplay ;
Πόσες φορές εχουμε δει παίκτες να κάνουν προσποιήσεις στο 3ποντο για να πάρουν καλάθι+ φάουλ
Πραγματικά απορώ γιατί τόσος ντόρος γι αυτό το πράγμα
QUOTE (ALdaperan @ Mar 13 2012, 12:14 )
Προσποίηση είπε να κάνουν (έτσι τουλάχιστον είπε ο δημοσιογράφος) . Από πότε η προσποίηση δεν είναι fairplay ;
Πόσες φορές εχουμε δει παίκτες να κάνουν προσποιήσεις στο 3ποντο για να πάρουν καλάθι+ φάουλ
να προσποιηθουν στην αμυνα για να παρουν επιθετικο φαουλ ειπε, οχι να κανουν προσποιηση στην επιθεση.
το δευτερο ειναι μερος του παιχνιδιου, το πρωτο ειναι θεατρο
εγω απορω πως οι ιδιοι που κατηγορουσαν τον τεοντοσιτς για θεατρινο και οτι κανει συνεχεια φλοπινγκ τωρα λενε οτι δε βρισκουν κατι το κακο στο να δωθει τετοια οδηγια απο τον προπονητη.
kobaksev
Mar 13 2012, 13:25
Μετέδωσε κάτι ο Νάτου και ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική.
Ακόμη κι αν έδωσε τέτοια οδηγία ο Ζοτς, φλόπαρε κανείς στην τελευταία άμυνα του 2ου δεκαλέπτου; από την άλλη, ο Σλούκας παίρνει οδηγίες για να φλοπάρει; όχι, άρα δεν είναι κατακριτέο αν το κάνει.
Τόσες σελίδες και αυτό που μένει είναι ο βρώμικος Ζοτς, ο αντιαθλητικός Καλάθης, ο φλόπερ 3Δ και η πράσινη παράγκα.
20+ σελίδες διαιτησία για τον τελικό, 2-3 μετά το σέφ, 1-2 μετά το οακα.
Οι δε θιγμένοι από τα κόλπα του πρωταθλητισμού δεν είδαν τον (λεκτικό) τραμπουκισμό του Σπανούλη για το φάουλ στον Ντόρσεϊ που ήταν η αφορμή του "καυγά" με τον Σάρας.
Keep it going.
PAKMAN
Mar 13 2012, 13:30
QUOTE(rakos @ Mar 13 2012, 13:38 )
να προσποιηθουν στην αμυνα για να παρουν επιθετικο φαουλ ειπε, οχι να κανουν προσποιηση στην επιθεση.
εγω απορω πως οι ιδιοι που κατηγορουσαν τον τεοντοσιτς για θεατρινο και οτι κανει συνεχεια φλοπινγκ τωρα λενε οτι δε βρισκουν κατι το κακο στο να δωθει τετοια οδηγια απο τον προπονητη.
Rakos μάλλον δεν έχεις παίξει μπάσκετ. Η λέξη fake μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 10 ενέργειες. Άν θέλεις μπορώ να στις πω αν και μάλλον θα ξεχάσω μερικές.
1) Fake skreen...Κάνεις δεξιό και ξαφνικά πάς αριστερά
2) Fake shoot
3) Fake zone defence... ξεκινάς man to man και γυρνας ζώνη στην πρώτη πάσα
4) Fake mtm...Tο ανάποδο
5) fake double team... αιτό που έκανε ο ΔΔ στον Σπανούλη με Μπατίστ και μετά ο Μπατιστ γύρισε στην Ζώνη
6) fake zone press... και γυρνάς στην ζώνη
7) fake overcharge...Υπερφόρτωση αριστερά ή δεξιά με ανάποδο κόψιμο στην Weak-side
κλπ.
Ο καραγκιόζης ξερώλας παρουσιαστής πρέπει να μάθει πως το αμυντικό floaping σε όλα τα συστήματα το λένε έτσι.Η τουλαχιστον charging. Όσο για το επιθετικό του Ντόρσευ στον Σάρας εκτώς του ότι κινείται καθαρά τον σπρώχνει και με τα δύο χέρια. Όσο για το τρίποντο του Παπ από τα 8 μέτρα με πίεση Μπατίστ, εεε όποιος ξέρει μπάσκετ ας κρίνει.
bbplayer
Mar 13 2012, 13:35
QUOTE (PAKMAN @ Mar 13 2012, 13:30 )
Rakos μάλλον δεν έχεις παίξει μπάσκετ. Η λέξη fake μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 10 ενέργειες. Άν θέλεις μπορώ να στις πω αν και μάλλον θα ξεχάσω μερικές.
αυτό το λένε και surprise screen
σοβαρά
PAKMAN
Mar 13 2012, 13:44
http://www.youtube.com/watch?v=j2q_Ct0xPRsΤο σπρώξιμο με φόρα του Ντόρσευ που δεν ήταν καν σκριν στο 1.47'.02" που ηλιθιωδώς πέφτει πάνω στον Σάρας. Αν αυτό δεν το βλέπεις φάουλ τότε συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Άν δε οι διαιτητές θέλαν να το πάρει ο Παο δεν θα σφυρίζαν φάουλ του Μπατίστ στον Πρίντεζη. Επίσης δες στην τελευταία φάση που στον Σπανούλη πέφτουν 3 βοήθειες.
Fake screen μπορείς να κάνεις και προσποιούμενος ότι πας για σκριν να φλοτάρεις μέσα αφήνοντας τον παίκτη σου ψηλά στην βοήθεια. Με ΔΔ που πασάρει από ψηλά το κάνει πολύ συχνά με Μπατίστ.
Σε λίγο θα ζητηθεί να απαγορευτούν τα FAKE στο μπάσκετ. Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου...
Zephyr
Mar 13 2012, 13:46
QUOTE(ALdaperan @ Mar 13 2012, 12:14 )
QUOTE(rakos @ Mar 13 2012, 12:38 )
Να 'χαμε να λέγαμε.
Ξέρετε κάτι? Όλοι κάνουν θέατρο για να κερδίζουν. ΟΛΟΙ!
Απλά κανείς δεν επιλέγει να το παραδεχθεί γιατί θα τον κράξουν που δεν παίζει δίκαια. Παρ' όλ' αυτά βλέπουμε μεγάλους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να εκμαιεύσουν πέναλτι και κάρτες και μεγάλους μπασκετμπολίστες αντίστοιχα να εκμαιεύουν φάουλ.
Μπορεί να μην αρέσει σε κανέναν, όμως είναι γεγονός ότι όταν το κάνει κάποιος δικός μας, το κάνουμε γαργάρα, όταν όμως το κάνει ο αντίπαλος τον κράζουμε.
Που το περίεργο να ζήτησε ο Ομπράντοβιτς θέατρο από τους παίχτες του? Να κερδίσει δεν ήθελε? Που το περίεργο στα "τινάγματα" του Μίλος (που δεν τα κάνει μόνο αυτός, απλά μόνο αυτόν επιλέγουν κάποιοι να βλέπουν)?
Άλλο το αν μας αρέσει αυτό και άλλο το αν συμβαίνει η όχι.
baskethood
Mar 13 2012, 14:20
QUOTE (PAKMAN @ Mar 13 2012, 13:44 )
Fake screen μπορείς να κάνεις και προσποιούμενος ότι πας για σκριν να φλοτάρεις μέσα αφήνοντας τον παίκτη σου ψηλά στην βοήθεια. Με ΔΔ που πασάρει από ψηλά το κάνει πολύ συχνά με Μπατίστ.
Και ο Millsap το έκανε χθες. Με αυξημένο επίπεδο δυσκολίας μάλιστα, καθώς αυτή η απότομη αλλαγή κατεύθυνσης και το σταμάτημα/γύρισμα/γρήγορο πρώτο βήμα στην αντίθετη μεριά είναι μία από τις δυσκολότερες κινήσεις που μπορεί να κάνει ψηλός στο μπάσκετ.
off topic αλλά αξίζει τέτοιο κάρφωμα.
PAKMAN
Mar 13 2012, 14:58
Και η κίνηση είναι πολύ δουλεμένη γιατί αν ανέβει ένα βήμα περισσότερο θα προλάβει να γίνει αλλαγή ενώ εκει δεν κλείνει η άμυνα στο backrun... Πολύ σωστό.
Επίσης η ασυλία του Άντιτς στα σπρωξίματα γιά θέση μου έχει κάνει εντύπωση. Σφυρίζονται το πολύ τα μισά από όσα κάνει.
QUOTE (PAKMAN @ Mar 13 2012, 13:30 )
2) Fake shoot
3) Fake zone defence... ξεκινάς man to man και γυρνας ζώνη στην πρώτη πάσα
4) Fake mtm...Tο ανάποδο
5) fake double team... αιτό που έκανε ο ΔΔ στον Σπανούλη με Μπατίστ και μετά ο Μπατιστ γύρισε στην Ζώνη
6) fake zone press... και γυρνάς στην ζώνη
7) fake overcharge...Υπερφόρτωση αριστερά ή δεξιά με ανάποδο κόψιμο στην Weak-side
κλπ.
Ο καραγκιόζης ξερώλας παρουσιαστής πρέπει να μάθει πως το αμυντικό floaping σε όλα τα συστήματα το λένε έτσι.Η τουλαχιστον charging. Όσο για το επιθετικό του Ντόρσευ στον Σάρας εκτώς του ότι κινείται καθαρά τον σπρώχνει και με τα δύο χέρια. Όσο για το τρίποντο του Παπ από τα 8 μέτρα με πίεση Μπατίστ, εεε όποιος ξέρει μπάσκετ ας κρίνει.
συγγνωμη αλλα το fake double team, η fake zone defence και ολα τ αλλα ποσες πιθανοτητες εχουν να καταληξουν σε επιθετικο φαουλ;; Ο ρεπορτερ ηταν ξεκαθαρος "να προσποιηθουν
για να κερδισουν επιθετικο φαουλ"
αμα παιξεις δηλαδη fake man to man θα παρεις επιθετικο φαουλ;
να ειμαστε σοβαροι παρακαλω
QUOTE (PAKMAN @ Mar 13 2012, 13:44 )
http://www.youtube.com/watch?v=j2q_Ct0xPRsΤο σπρώξιμο με φόρα του Ντόρσευ που δεν ήταν καν σκριν στο 1.47'.02" που ηλιθιωδώς πέφτει πάνω στον Σάρας. Αν αυτό δεν το βλέπεις φάουλ τότε συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Άν δε οι διαιτητές θέλαν να το πάρει ο Παο δεν θα σφυρίζαν φάουλ του Μπατίστ στον Πρίντεζη. Επίσης δες στην τελευταία φάση που στον Σπανούλη πέφτουν 3 βοήθειες.
Σε λίγο θα ζητηθεί να απαγορευτούν τα FAKE στο μπάσκετ. Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου...
κοιτα το σκριν που κανει ο Μπατιστ στο 3.12 αυτου του βιντεο και μετα ελα πες μου για το σπρωξιμο του Ντορσευ.
http://www.youtube.com/watch?v=_OQpKY6sYJ4Αν ειναι δυνατον ρε παιδες, η ομαδα σας εχει αναγαγει σε βασικο επιθετικο συστημα το κινητο σκριν και θα μου πεις τωρα για τα σκριν του Ντορσευ; θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα;;
QUOTE (PAKMAN @ Mar 13 2012, 14:58 )
Επίσης η ασυλία του Άντιτς στα σπρωξίματα γιά θέση μου έχει κάνει εντύπωση. Σφυρίζονται το πολύ τα μισά από όσα κάνει.
εχεις απολυτο δικιο. και προς επιρωση των οσων λες παραθετω και καποιες χαρακτηριστικες στιγμες απο ενα προσφατο βιντεο οπου βλεπουμε τον Αντιτς να σπρωχνει διαδοχικα Περπερογλου, Βουγιουκα Σατο και Μπατιστ
5.00, 5.25, 7.17, 8.33
http://www.youtube.com/watch?v=TiRPQZv6wyM
PAKMAN
Mar 13 2012, 16:03
Ο Ομπράντοβιτς μπορεί να είπε fake. Η μετάφραση του τηλεσχολιαστή είναι η γελοία. Το ξεκαθάρισε και ο Ιτούδης.
δηλαδη απο ενα fake ο Νατου εβγαλε ολοκληρη φραση "να προσποιηθουν για να παρουν επιθετικο φαουλ"
οκ, ουτε το google translate δεν τα κανει αυτα
PAKMAN
Mar 13 2012, 16:28
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=128982639Τα λόγια είναι περιττά... fake defence ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ (στο μπάσκετ)!!!
QUOTE (PAKMAN @ Mar 13 2012, 16:28 )
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=128982639Τα λόγια είναι περιττά... fake defence ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ (στο μπάσκετ)!!!
τωρα αυτο το αρθρο το εβαλες υποτιθεται για να μου δειξεις οτι κανω λαθος;;
Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί διαρκώς τη «fake defense» (σ.σ.: ψεύτικη άμυνα), όταν θέλει να πιέσει έναν συγκεκριμένο παίκτη, με σκοπό αυτός να πασάρει και όχι να εκδηλώσει επίθεση. Μία από τις βασικές οδηγίες, λοιπόν, του Παναθηναϊκού για την αντιμετώπιση του Σπανούλη ήταν η «fake defense», που σκοπό είχε να απομακρύνει την μπάλα από τα χέρια του διεθνούς γκαρντ.
με σκοπό αυτός να πασάρει και όχι να εκδηλώσει επίθεση. Λεει πουθενα οτι παιζουν αυτη τη fake defense για να κερδισουν επιθετικο φαουλ; ΟΧΙ, λεει οτι τη χρησιμοποιουν
για να πασαρειειπε ο Νατου "να προσποιηθουν για να κερδισουν επιθετικο φαουλ;" ΝΑΙ
αρα αυτα που γραφει ο λαουδης ειναι αρες μαρες κουκουναρες
ξεστραβωσου λοιπον και εσυ και ο Λαουδης των πρασινων νεων που μου τον ποσταρεις και για αντικειμενικη πηγη
Ενταξει το συγκεκριμενο αρθρο κανει μπαμ οτι ειναι επι τουτου για να δικαιολογησει τα πραγματα. Ηξερε ο αρθρογραφος την ακριβη οδηγια με λεπτομερειες , την δεδομενη στιγμη, και εβαλε μεχρι και βιντεο προς αποδειξη αυτης της "fake defence"..
gimme a break..
Οπως κ να'χει παντως, ειτε υπηρξε τετοια οδηγια, ειτε παρερμηνευτηκε απο τον σχολιαστη.. Πολυ κακο για το τιποτα..!
baskethood
Mar 13 2012, 16:49
Ερώτηση. Έχουμε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις μπασκετικές γνώσεις, στα Αγγλικά και γενικότερα στην ικανότητα να μεταφέρει τα "ιδιαίτερα" λόγια ενός προπονητή, του Γιάννη Νάτου; Δεν μπορεί δηλαδή να κατάλαβε λάθος, να παρανόησε, να μην ήξερε τέλος πάντων τι είναι αυτό και μέσα στην πίεση του χρόνου να μετέφερε κάτι διαφορετικό;
QUOTE(PAKMAN @ Mar 13 2012, 17:28 )
Δηλαδη εδωσε εντολη ο Ζοτς για fake defence
στο τελος του αγωνα και δημοσιογράφος το άκουσε και το μετεφερε
πριν την ληξη του ημιχρονου ????
Πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μπροστα βλεπεις στα ματς ρε Ζοτς, πεσμου πόσο....
QUOTE(baskethood @ Mar 13 2012, 17:49 )
Ερώτηση. Έχουμε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις μπασκετικές γνώσεις, στα Αγγλικά και γενικότερα στην ικανότητα να μεταφέρει τα "ιδιαίτερα" λόγια ενός προπονητή, του Γιάννη Νάτου; Δεν μπορεί δηλαδή να κατάλαβε λάθος, να παρανόησε, να μην ήξερε τέλος πάντων τι είναι αυτό και μέσα στην πίεση του χρόνου να μετέφερε κάτι διαφορετικό;
Μπορει να σχολιασε την μεταφραση του Ιτουδη
Nuntius
Mar 13 2012, 17:14
QUOTE (rakos @ Mar 13 2012, 12:38 )
Ώπα, εδώ είσαι φάουλ. Πρώτα από όλα, μπήκες στο φόρουμ 14 Φεβρουαρίου του 12. Ο Τεόντοσιτς δεν έπαιζε τότε στον Ολυμπιακό. Πως ξέρεις το ποιος έλεγε θεατρίνο τον Τεόντοσιτς και ποιος όχι?
Γιατί ή βάζεις όλους τους οπαδούς του ΠΑΟ στο ίδιο τσουβάλι ή είσαι account κάποιου παλιού.
Για την ιστορία από όσο θυμάμαι από συζητήσεις (μιας και ούτε εγώ ήμουν εδώ τότε) ο χρήστης που είπε πως δεν βρίσκει κάτι κακό στο να δοθεί τέτοια οδηγία δεν έχει καν πρόβλημα με τον Ναβάρρο οπότε δεν νομίζω πως ποτέ του κατηγόρησε τον Τεόντοσιτς ως θεατρίνο.
QUOTE (kobaksev @ Mar 13 2012, 13:25 )
20+ σελίδες διαιτησία για τον τελικό
Το off topic διαιτησίας για τον τελικό ξεκινά στην σελίδα 47 και έχει φθάσει ως την σελίδα 61. Άρα, 14 σελίδες. Όχι 20+. Μην δημιουργείς εντυπώσεις.
baskethood
Mar 13 2012, 17:15
QUOTE (LFO @ Mar 13 2012, 17:06 )
Μπορει να σχολιασε την μεταφραση του Ιτουδη
Μπορεί. Αλλά διαβάζω σε αυτό το τόπικ ότι ό,τι μετέφερε ο Νάτου είναι και ό,τι έγινε. Άλλο μπορεί και άλλο σίγουρα. Καμία επιφύλαξη, έστω ένα "μάλλον", "ίσως", "έχω την εντύπωση" κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Θεωρούμε δεδομένο αυτό που είπε ο ρεπόρτερ, άρα έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν; Ποιος είναι τέλος πάντων;
Έβγαλε ανακοίνωση ολόκληρη ΚΑΕ Ολυμπιακός στηριζόμενη στα λόγια ενός ρεπόρτερ, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαίτερες περιστάσεις (μερικές ανέφερα πριν);
Και εντάξει, εγώ, εσύ και ο κάθε συμφορουμίτης γράφουμε ό,τι μας κατέβει. Αλλά και η ΚΑΕ Ολυμπιακός;
Είμαστε βέβαιοι ότι η οδηγία του προπονητού του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες του να προσποιηθούν (!) για να πάρουν επιθετικό φάουλ έγινε με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια. Είναι δε άσχετη με τα σφυρίγματα συγκεκριμένου διαιτητή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα για τον οποίο κάναμε ειδική επισήμανση στην ΚΕΔ πριν από την έναρξη του αγώνα, η οποία δυστυχώς βγήκε αληθινή
QUOTE(baskethood @ Mar 13 2012, 18:15 )
Έβγαλε ανακοίνωση ολόκληρη ΚΑΕ Ολυμπιακός στηριζόμενη στα λόγια ενός ρεπόρτερ, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαίτερες περιστάσεις (μερικές ανέφερα πριν);
Και σε ποιανου τα λογια επρεπε να στηριχτεί? Στου σεκιουριτα πισω απο τον πάγκο? Αυτός το ακουσε, η δουλεια του ειναι να ακουει και να μεταφερει, αυτός το ειπε.
Αλλη φορά να προτεινει η ΚΑΕ ΠΑΟ καποιον δημοσιογραφο με proficiency & με την ψυχραιμια του Βουδα να καθεται πισω απο τον παγκο της....
Υ.Γ και να ξερει και πολυ καλο μπασκετ ωστε να καταλαβαινει και να μην παρανοει.
baskethood
Mar 13 2012, 17:21
QUOTE (LFO @ Mar 13 2012, 17:20 )
Αλλη φορά να προτεινει η ΚΑΕ ΠΑΟ καποιον δημοσιογραφο με proficiency & με την ψυχραιμια του Βουδα να καθεται πισω απο τον παγκο της....
Καλά εντάξει. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....
Nuntius
Mar 13 2012, 17:25
QUOTE (Zephyr @ Mar 13 2012, 13:46 )
Να 'χαμε να λέγαμε.
Ξέρετε κάτι? Όλοι κάνουν θέατρο για να κερδίζουν. ΟΛΟΙ!
Απλά κανείς δεν επιλέγει να το παραδεχθεί γιατί θα τον κράξουν που δεν παίζει δίκαια. Παρ' όλ' αυτά βλέπουμε μεγάλους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να εκμαιεύσουν πέναλτι και κάρτες και μεγάλους μπασκετμπολίστες αντίστοιχα να εκμαιεύουν φάουλ.
Μπορεί να μην αρέσει σε κανέναν, όμως είναι γεγονός ότι όταν το κάνει κάποιος δικός μας, το κάνουμε γαργάρα, όταν όμως το κάνει ο αντίπαλος τον κράζουμε.
Που το περίεργο να ζήτησε ο Ομπράντοβιτς θέατρο από τους παίχτες του? Να κερδίσει δεν ήθελε? Που το περίεργο στα "τινάγματα" του Μίλος (που δεν τα κάνει μόνο αυτός, απλά μόνο αυτόν επιλέγουν κάποιοι να βλέπουν)?
Άλλο το αν μας αρέσει αυτό και άλλο το αν συμβαίνει η όχι.
Πες τα άνθρωπε μου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως υπάρχει έλλειψη consistency. Ευτυχώς, αυτό δεν ισχύει για όλους
Teo 13
Mar 13 2012, 17:26
Ακόμα και εντολή για να κερδίζουν φάουλ οι παίχτες να έδωσε ο Ζότς, που είναι από μόνο του παράλογο κάθως 13 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει πότε, πως είναι δυνατόν να διαμαρτύρεται η ομάδα που είχε Τεόντοσιτς και που έχει Σπανούλη και Σλούκα???
Η εντολή(που ειναι 100% σίγουρο πως δεν ήταν τέτοια) σας πείραξε δηλαδή?
Οτάν τους δικούς σας τους τίναζε και τους τινάζει ηλεκτρικο ρεύμα είναι όλα καλά???
Πως είναι δυνατόν κάθε φορά που χάνετε με λιγότερους από 10 πόντους να φταίει η διαιτησία???
Με μοναδική εξαίρεση(από τα ματς που θυμάμαι) το πρώτο ματς της κανονικής περιόδου φέτος, όλα τα υπόλοιπα ματς των τελευταίων χρόνων στα οποία έχετε χάσει με λιγότερους από 10, ή έστω με μια διαφορά που να σηκώνει διαμαρτυρίες, τα έχετε ρίξει στους διαιτητές(των οποίων έχετε μάθει απ'έξω κι ανακατοτά τα ονόματα--ΕΛΕΟΣ).
Και δεδομένου πως όταν νικάτε η διαιτησία ειναι 50-50(ή πάλι υπερ του ΠΑΟ) σας ρωτάω:
Θέλετε να μας πείτε πως ο ΟΣΦΠ έπρεπε τα τελευταία χρόνια να έχει κερδίσει το 90% των ντέρμπυ???
Σιγά ρε 'σείς, χαλαρώστε λιγάκι.
Αν είχατε εμάς τόσο εύκολα, τότε θα είχατε πάρει τουλαχιστον 2 Ευρωπαϊκά τα τελευταία χρόνια.
Ή μήπως δεν σαν νοιάζει η Ευρώπη, βλέπε ποδόσφαιρο???
Να ξέρετε πάντως ότι -τους περισσότερους τουλάχιστον- Παναθηναϊκούς, δεν μας νοιάζει καθόλου τι γνώμη έχετε εσείς(Ολυμπιακοί) για την ομάδα μας. Όλη η Ευρώπη μας ξέρει και μας αναγνωρίζει. Μας είναι υπερ-αρκετό!
j-kidd13
Mar 13 2012, 17:27
Ειναι και ο Νατου απο τους αξιοπιστοτατους ρεπορτερ,και δεν πεταει ποτε μαργαριταρια στις μεταδοσεις αγωνω που καλυπτει.....
QUOTE(baskethood @ Mar 13 2012, 18:21 )
Καλά εντάξει. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....
Καλα , μην τρελαθουμε κιολας, μια fake προταση εκανα....
QUOTE(Teo 13 @ Mar 13 2012, 18:26 )
Αν είχατε εμάς τόσο εύκολα, τότε θα είχατε πάρει τουλαχιστον 2 Ευρωπαϊκά τα τελευταία χρόνια.
Ή μήπως δεν σαν νοιάζει η Ευρώπη, βλέπε ποδόσφαιρο???
Να ξέρετε πάντως ότι -τους περισσότερους τουλάχιστον- Παναθηναϊκούς, δεν μας νοιάζει καθόλου τι γνώμη έχετε εσείς(Ολυμπιακοί) για την ομάδα μας. Όλη η Ευρώπη μας κέρει και μας αναγνωρίζει. Μας είναι υπερ-αρκετό! Αντε και ανησυχησα....τοση ωρα μιλαμε και δεν ειχε ερθει η Ευρωπη στην κουβέντα μας...
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 13 2012, 18:27 )
Ειναι και ο Νατου απο τους αξιοπιστοτατους ρεπορτερ,και δεν πεταει ποτε μαργαριταρια στις μεταδοσεις αγωνω που καλυπτει.....
Δηλαδη ο,τι λεει ειναι αναξιοπιστο?
baskethood
Mar 13 2012, 17:39
QUOTE (LFO @ Mar 13 2012, 17:36 )
Καλα , μην τρελαθουμε κιολας, μια fake προταση εκανα....
Ποιος χέστηκε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όμως;
Ποιος μίλησε γι' αυτήν; Νόμιζα ότι μιλούσαμε οι 2 μας.
Οποιαδήποτε μ#%%α πετάξει ένας ρεπόρτερ για κάποιον, μια ΠΑΕ/ΚΑΕ μπορεί να την υιοθετήσει; Χωρίς καμία απόδειξη, με απόλυτο τρόπο και χωρίς καμία επιφύλαξη;
Ό,τι πει είναι δεδομένο;
Σαφώς και όχι.
Αν υπάρχει το αντίστοιχο βίντεο με την ομιλία τότε η ΚΑΕ βεβαίως και πρέπει να βγάλει ανακοίνωση. Αλλα το να στηρίζομαι στα λόγια ενός ρεπόρτερ για μία προπονητική οδηγία είναι σαν να στηρίζομαι στην γνώμη του περιπτερά για την οικονομική ανέλιξη της χώρας...
Προσωπικά δεν είπα ότι είναι αναξιόπιστος. Είναι απλό αυτό που είπα.
j-kidd13
Mar 13 2012, 17:44
QUOTE(LFO @ Mar 13 2012, 17:36 )
Aντιθετα,εχοντας "βεβαρημενο" παρελθον,ο,τι λεει ειναι σωστο και ανταποκρινεται στην αληθεια?
Απλα ειναι μια ακομα ευκαιρια να κατηγορησουμε τον Ομπραντοβιτς ολο αυτο.
Αν ακουστει ο ΙΔΙΟΣ ο Ομπραντοβιτς να δινει τετοια οδηγια.,ουτε εμενα θα μου αρεσει και θα το σχολιασω αρνητικα.
Το να το λεει ενας ρεπορτερ,με τετοια φασαρια που επικρατουσε στο γηπεδο-που ο προπονητης πρεπει να ουρλιαζει για να τον ακουνε οι παικτες που ειναι σκυμμενοι διπλα του-ε για μενα δεν ειναι κριτηριο ωστε να σταυρωσουμε τον "υποκριτη" και και και Ομπραντοβιτς.
QUOTE(baskethood @ Mar 13 2012, 18:39 )
Ποιος χέστηκε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όμως;
Ποιος μίλησε γι' αυτήν; Νόμιζα ότι μιλούσαμε οι 2 μας.
Οποιαδήποτε μ#%%α πετάξει ένας ρεπόρτερ για κάποιον, μια ΠΑΕ/ΚΑΕ μπορεί να την υιοθετήσει; Χωρίς καμία απόδειξη, με απόλυτο τρόπο και χωρίς καμία επιφύλαξη;
Ό,τι πει είναι δεδομένο;
Σαφώς και όχι.
Προσωπικά δεν είπα ότι είναι αναξιόπιστος. Είναι απλό αυτό που είπα.
φιλε μου οπως ζητας να δικαιολογησω κατι που ειπε/εγραψε η ΚΑΕ , ετσι σε ρωταω και εγω αντιστοιχα.
Το να μιλαμε για το ρεπορτερ ειναι σαν να κοιταμε το δενδρο και να χανουμε το δασος.
Για το αναξιοπιστος ρωτησα τον Kidd...
baskethood
Mar 13 2012, 17:50
QUOTE (LFO @ Mar 13 2012, 17:44 )
Το να μιλαμε για το ρεπορτερ ειναι σαν να κοιταμε το δενδρο και να χανουμε το δασος.
Ακριβώς λοιπόν για την ουσία είπα τη γνώμη μου στο τόπικ της διαιτησίας, χθες νομίζω. Είναι πάνω κάτω παρόμοια με αυτήν του Zephyr λίγο πιο πάνω.
Teo 13
Mar 13 2012, 18:00
QUOTE(LFO @ Mar 13 2012, 17:36 )
Αντε και ανησυχησα....τοση ωρα μιλαμε και δεν ειχε ερθει η Ευρωπη στην κουβέντα μας...
Δεν απαντάς σε κάτι όμως...
desdenova13
Mar 13 2012, 18:01
Αγαπητοί συμφορουμίτες γεια σας.
Είμαι καιρό σιωπηλός παρατηρητής της παρέας και σε αυτή τη φάση θέλησα να διατυπώσω τη γνώμη μου.
Οι ΦΙΛΟΙ ολυμπιακοί κοιτάζουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Ο Ολυμπιακός είναι κατά τα φαινόμενα πιο κοντά από ποτέ να σπάσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Αν η ομάδα τους και οι ίδιοι αποπροσανατολίζονται με τη διαιτησία, τότε θέτουν σε κίνδυνο μία προσπάθεια η οποία είναι πιο κοντά από ποτέ να ευοδωθεί.
Όσον αφορά τη διαιτησία του τελικού, πιστεύω πως ήταν αρκετά καλή, με λάθη εκατέρωθεν και αν πρέπει να πω πως κάποιος ευνοήθηκε θα έλεγα στα σημείο πως ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός. Σε 2ο και 3ο δεκάλεπτο. Όσον αφορά το ζήτημα με την οδηγία του Ζοτς, πιστεύω πως οι φίλοι του Ολυμπιακού πήραν αφορμή να κατηγορούσουν τον Ζοτς άδικα. Δε νομίζω πως δίνεται τέτοια οδηγία. Όχι για λόγους fair play, αλλά επειδή μία τέτοια οδηγία δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης στα συστήματα της ομάδας από τον ίδιο τον προπονητή. Φαντάζομαι ειδικά ο Ζοτς δεν έχει και πολλές αμφιβολίες για το πως θα αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο, οπότε δε χρειάζεται να προσφύγει σε τέτοια "φθηνά" (αλλά θεμιτά για το κέρδος της ομάδας) τεχνάσματα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.