Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αμαρε vs Μπος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Μιας & εχει μια ''ψιλο-απνοια'',ειπα να ανοιξω ενα poll..
Αμαρε η' Μπος?
Ποιον θεωρειτε καλυτερο παικτη & γιατι?
Καταθεστε & μια επιχειρηματολογια.. bball.gif

http://www.youtube.com/watch?v=xST703cXFRw...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=DlT9w6OHokg
a bullet for your head
Την ψηφο μου την εριξα στον Κρις Μπος..
Νομιζω οτι διαθετει ολα αυτα τα στοιχεια που πρεπει να εχει ενα συγχρονο PF.

-Υψος
-Τεχνικη καταρτιση
-Αθλητικοτητα
-Μπασκετικο IQ

Ειναι 2.08μ,αριστεροχειρας,με εξαιρετικο κορμι,αθλητικος,που ξερει μπασκετ,μπορει να παιξει & με πλατη & με με μετωπο,σουταρει & ντριμπλαρει πολυ καλα,δουλευει τις προσποιησεις και νομιζω οτι μπορει να ανταπεξελθει & σε σετ παιχνιδι,αλλα & ανοικτου γηπεδου.
Ισως η μετριοτητα των Ραπτορς να του εχει ριξει καπως το κινητρο για επιπλεον προσπαθεια,πιστευω ωστοσο,οτι αν δει οτι η ομαδα του μπορει να γινει ανταγωνιστικη,τοτε θα πρεπει να περιμενουμε πολυ περισσοτερα απ'αυτον.
Φαινεται οτι οι συνθηκες που θελει & επιθυμει,αρχιζουν να διαμορφωνονται σιγα-σιγα στο Τοροντο..
red pyramid88
Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο Bosh είναι παικτούρα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, δεν έχει ανάγκη να πάρει τις άπειρες προσπάθειες για να βάλει αρκετούς πόντους και αν βρεθεί στη κατάλληλη ομάδα θα θερίσει. Ο Amare απο την άλλη, απέτυχε πολλές σερί χρονιές με τους ήλιους, έκανε ο ίδιος τραγικά λάθη σε αγώνες, ανύπαρκτος πολλές φορές στην άμυνα (απαράδεκτο αν σκεφτούμε τα προσόντα του) και θαρρώ πέφτει σιγά σιγά στην εκτίμηση όλων. Καλός παίκτης αλλά με τίποτα δε θα φτάσει το επίπεδο του Bosh, και είναι και μεγαλύτερος.
Air and King
Το ολο θεμα ειναι οτι ο Αμαρε ειναι ασταθης δεν παιζει αμυνα και γενικα εχει προβληματα με την υγεια του(πολλες εγχειρησεις).
Ο Αμαρε θεωρω οτι ειχε μεγαλυτερες προδιαγραφες απο τον Μπος.Ναι μεν ο Μπος εχει καλυτερη τεχνικη αλλα ο Αμαρε ειναι θαυμα της φυσης που ομως δεν εξελιχθηκε οσο επρεπε.
Στο Μπος αναγνωριζω και εγω αυτα που προανεφερε ο bullet αλλα ειναι soft και το 4αρι για μενα πρεπει να εχει δυναμη.Ακομα και ο Γκαρνετ που ειναι light η ο Ντανκαν που δεν ειναι και ο πρωτος αθλητης ειναι δυνατοι παιχτες και μπορουν να σπρωξουν.


Θεωρω οτι το καλυτερο πακετο του επομενου μεγαλου PF το εχει ο Γκριφιν.Διαθετει την "πρωτη υλη" κα με δουλεια θα αφησει εποχη!Κατι σε Μπαρκλει τον βλεπω να βγαινει!Μακαρι!
SG3ptshooter
Ο Μπος έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι πιο έξυπνος. Θεωρώ ότι έχει μια πολύ σοφτ προσέγγιση με βάση το ύψος και τη σωματοδομή του. Δεν είμαι φαν. Ο Αμάρε είναι επιβλητικός αλλά ούτε για την τεχνική του διακρίνεται ούτε για το ότι μιλά στα κρίσιμα ούτε για το χαρακτήρα του ούτε για την εξυπνάδα του. Τραυματίζεται και εύκολα. Αλλα είναι πολύ πιο καλός στις μάχες στο ζωγραφιστό, πιο δυνατός, πιο τολμηρός, πιο καλός ριμπάουντερ.

Δεν είμαι καθαρά υπέρ του ενός ή του άλλου, γι' αυτό θα ψηφίσω με βάση το ποιον θα εμπιστευόμουν στην ομάδα μου υποθετικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα επέλεγα το Μπος.
sn3
αμαρε γενικα καλυτερος.ο μπος φαινεται κ ειναι πιο σοφτ στο παιχνιδι του.και οι δυο παντως ανηκουν στους καλυτερους pf της δεκαετειας
perinick12
προσωπικά πιστευω πως ο αμαρε είναι καλυτερος παίχτης λόγω του πιο δυναμικού στιλ παιχνιδιού που διαθέτει... παρόλα αυτά και ο μπος είναι εξαιρετικός παίχτης και έχει περισσότερη ποικιλία στο παιχνίδι του...
Αν και δύσκολη η επιλογή, τηα προτιμήσω τον αμαρε... bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.