Help - Search - Members - Calendar
Full Version: all star game 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
giannis_
QUOTE(NBAer @ Apr 14 2008, 00:02 ) *
Τι σχεση εχει ο Γουντς με τα "σκυλια" με ή χωρις εισαγωγικα?
Γιατι πολυ το ακουω αυτο και δεν καταλαβαινω τιποτα. ohmy.gif
Μα ειναι δικαιωμα του!

Θα του υπαγορευσεις εσυ και εμεις και αυτοι, το να κανει δηλωσεις οπωσδηποτε? Οχι βεβαια.....
"Σιγα μην πεσουν" τα μικρα παιδια.... biggrin.gif
Μια χαρα συμπεριφορα ειχε, και οσον αφορα τα μικρα παιδια: άλλες ειναι οι συμπεριφορες που καταστρεφουν τα μικρα παιδια και οχι τετοιες που ακομα και αν υπηρχαν αποτελουν ψυγματα....

Αν δεν κανω λαθος για τις κυνομαχιες που εστηνε στην αμερικη το ελεγαν!

οσο για το αλλο συμφωνω απολυτα αλλοι κανουν αλλα κ αλλα μεσα στο παρκε το τι κανει κ τι δεν κανει ο γιασικεβιτσιους στις συνεντευξεις ειναι το κακο παραδειγμα
rchos
Μα ειναι δικαιωμα του!

Θα του υπαγορευσεις εσυ και εμεις και αυτοι, το να κανει δηλωσεις οπωσδηποτε? Οχι βεβαια.....

ειναι δικαιωμα του φυσικα.προφανως δεν πρεπει και να τιμωρηθει για κατι τετοιο.ειναι ομως και δικαιωμα του καθενος να κριτικαρει αυτη του την σταση.δικαιωμα του ειναι να ην απανταει ποτε (και οχι μονο για το all star game) στους δημοσιογραφους της ερτ ειναι ομως αγενεστατο και ειναι δικαιωμα του οποιουδηπτε να το καταδηξει αυτο!
nikefalin
αφού καταφέρνουμε να εντάξουμε μέσα στη "μάχη απόψεων-εντυπώσεων" το χρωματικό πλαίσιο του "πρασινοκοκκινιστάν" και το all star...συγχαρητήρια 77.gif 41.gif 41.gif
Consultant
Ο καθενας εχει τις αποψεις του φιλε Nbaer..Και φυσικα θα διαφωνω μαζι σου για παντα σε αυτο το θεμα.Ειδες ποτε τον Michael Jordan να ειναι τοσο ακοινωνητος και αντι-επαγγελματιας,και λεω για αυτον γιατι ειναι το απολυτο προτυπο.Ψυγματα λοιπον,μαλλον πρωτα πρεπει να καταλαβεις ποσο μεγαλη ευθυνη εχουν ολοι οι μεγαλες παιχτες μου φαινεται..
NBAer
QUOTE(apkat @ Apr 14 2008, 00:06 ) *
Η σχεση του Γουντς με τα σκυλια ΝΒΑερ εχει να κανει με το γεγονος οτι εχει συλληφθει στην Αμερικη για συμμετοχη σε κυνομαχιες..

Oh. ohmy.gif
Καλο και αυτο. icon_drunk.gif

QUOTE(Consultant @ Apr 14 2008, 00:08 ) *
Ο καθενας εχει τις αποψεις του φιλε Nbaer..Και φυσικα θα διαφωνω μαζι σου για παντα σε αυτο το θεμα.Ειδες ποτε τον Michael Jordan να ειναι τοσο ακοινωνητος και αντι-επαγγελματιας,και λεω για αυτον γιατι ειναι το απολυτο προτυπο.Ψυγματα λοιπον,μαλλον πρωτα πρεπει να καταλαβεις ποσο μεγαλη ευθυνη εχουν ολοι οι μεγαλες παιχτες μου φαινεται..

Δεν με νοιαζει τι εκανε ο Τζορνταν.
Εγω απλα λεω οτι αν ερθει ενας δημοσιογραφος να σε ρωτησει κατι, ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να αρνηθεις να απαντησεις! Εσυ λεγε το αντιθετο, no problemo dude.....

QUOTE(rchos7 @ Apr 14 2008, 00:07 ) *
ειναι δικαιωμα του φυσικα.προφανως δεν πρεπει και να τιμωρηθει για κατι τετοιο.ειναι ομως και δικαιωμα του καθενος να κριτικαρει αυτη του την σταση.

Συμφωνω. smile.gif Ειπα εγω κατι αντιθετο?

δικαιωμα του ειναι να ην απανταει ποτε (και οχι μονο για το all star game) στους δημοσιογραφους της ερτ ειναι ομως αγενεστατο και ειναι δικαιωμα του οποιουδηπτε να το καταδηξει αυτο!

Εδω διαφωνω. Τι θα πει αγενεστατο? Επειδη δεν κανει ο,τι ΕΜΕΙΣ θελουμε? (Να απαντησει δηλαδη.)
Τελοσπαντων δεν εχουν και τοσο πολυ νοημα ολα αυτα.....

Oops ξεχασα να απαντησω σε αυτο:
QUOTE(Consultant @ Apr 14 2008, 00:08 ) *
Ψυγματα λοιπον,μαλλον πρωτα πρεπει να καταλαβεις ποσο μεγαλη ευθυνη εχουν ολοι οι μεγαλες παιχτες μου φαινεται..

Προφανως αναφερεσαι στο οτι ειναι προτυπα για μικρα παιδια, κλπ....
Well η ευθυνη τους δεν ειναι πανω απο το δικαιωμα τους να εκφερουν ή οχι τις αποψεις τους.
rchos
Συμφωνω. Ειπα εγω κατι αντιθετο?

οχι αλλα ουτε εγω ισχυριστικα πως ειπες. tongue.gif

Εδω διαφωνω. Τι θα πει αγενεστατο? Επειδη δεν κανει ο,τι ΕΜΕΙΣ θελουμε? (Να απαντησει δηλαδη.)
Τελοσπαντων δεν εχουν και τοσο πολυ νοημα ολα αυτα.....

αν εχεις σαν σταση ζωης στην καριερα σου να μην απαντας σε δημοσιογραφους η αν εχεις σαν σταση ζωης να μην απαντας σε κρατικα καναλια η αν εχεις σαν σταση ζωης να μην απαντας σε μεσα που ξεκινανε απο εψιλον η σε μεσα που τελειωνουν σε ταφ η...η...η...η τοτε δεν ειναι αγενεστατο.αν ομως σου καρφωθηκε στο μυαλο για οποιονδδηποτε λογο οτι στα μεσα μιας συγκεκριμενης χωρας η ενος καναλιου δεν απαντας τοτε ναι ειναι αγενεια.ειναι ομως φυσικα και δικαιωμα σου.
Consultant
QUOTE(NBAer @ Apr 13 2008, 22:16 ) *
Δεν με νοιαζει τι εκανε ο Τζορνταν.
Εγω απλα λεω οτι αν ερθει ενας δημοσιογραφος να σε ρωτησει κατι, ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να αρνηθεις να απαντησεις! Εσυ λεγε το αντιθετο, no problemo dude.....

Ε,αυτο σου λεω αλλα δεν το καταλαβαινεις.Δεν ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του Σαρας να αρνηθει.Ουσιαστικα,''ηθικα'' δεν εχει δικαιωμα να αρνηθει να μιλησει.Πραγματικα πρεπει να εισαι κουρασμενος,διαφορετικα δεν μπορω να καταλαβω απο ποιο υποβαθρο παιρνεις αυτες τις αποψεις αυτη τη στιγμη και επισης δεν καταλαβαινω γιατι συγκρινεις εμενα με το Σαρας.Ειμαστε συγκρισιμα μεγεθη οσον αφορα τις υποχρωσεις μας με τα media;Αν και την απαντηση στην αποψη σου τη παιρνεις απο την κορυφαια λιγκα του κοσμου,το Nba.Σε περιπτωση που καποιος παιχτης χρησιμοποιησει αυτο το ''αναφαιρετο'' δικαιωμα τιμωρειται με πολυ βαρυ χρηματικο προστιμο.
NBAer
QUOTE(Consultant @ Apr 14 2008, 00:28 ) *
Ε,αυτο σου λεω αλλα δεν το καταλαβαινεις.Δεν ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του Σαρας να αρνηθει.Ουσιαστικα,''ηθικα'' δεν εχει δικαιωμα να αρνηθει να μιλησει.

Βρε ασε τα ηθικα και ξεηθικα. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ εχει ή οχι? Του αναγνωριζεις το δημοκρατικο δικαιωμα να μην δηλωσει τιποτα?

Πραγματικα πρεπει να εισαι κουρασμενος,διαφορετικα δεν μπορω να καταλαβω απο ποιο υποβαθρο παιρνεις αυτες τις αποψεις αυτη τη στιγμη και επισης δεν καταλαβαινω γιατι συγκρινεις εμενα με το Σαρας.Ειμαστε συγκρισιμα μεγεθη οσον αφορα τις υποχρωσεις μας με τα media;

Υποχρεωση στα media? blink.gif Σιγα μην ειναι κανεις υποχρεωμενος να κανει δηλωσεις οποτε θελουν αυτοι! shot.gif
Την καθιερωμενη συνεντευξη τυπου μονο και απο εκει και περα ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, και τα media να πανε να πνιγουν.....

Αν και την απαντηση στην αποψη σου τη παιρνεις απο την κορυφαια λιγκα του κοσμου,το Nba.Σε περιπτωση που καποιος παιχτης χρησιμοποιησει αυτο το ''αναφαιρετο'' δικαιωμα τιμωρειται με πολυ βαρυ χρηματικο προστιμο.

Εσυ μιλησες για τον Τζορνταν και ποσο κοινωνικος και επαγγελματιας ηταν. Τωρα με αυτο το καταρριπτεις λεγοντας οτι αναγκαζοταν μαλλον ο Τζορνταν να το κανει για να μην φαει ποινη....
Pierce
QUOTE(Consultant @ Apr 14 2008, 00:28 ) *
Ε,αυτο σου λεω αλλα δεν το καταλαβαινεις.Δεν ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του Σαρας να αρνηθει.Ουσιαστικα,''ηθικα'' δεν εχει δικαιωμα να αρνηθει να μιλησει.Πραγματικα πρεπει να εισαι κουρασμενος,διαφορετικα δεν μπορω να καταλαβω απο ποιο υποβαθρο παιρνεις αυτες τις αποψεις αυτη τη στιγμη και επισης δεν καταλαβαινω γιατι συγκρινεις εμενα με το Σαρας.Ειμαστε συγκρισιμα μεγεθη οσον αφορα τις υποχρωσεις μας με τα media;Αν και την απαντηση στην αποψη σου τη παιρνεις απο την κορυφαια λιγκα του κοσμου,το Nba.Σε περιπτωση που καποιος παιχτης χρησιμοποιησει αυτο το ''αναφαιρετο'' δικαιωμα τιμωρειται με πολυ βαρυ χρηματικο προστιμο.

δημοκρατια εχουμε, ο καθενας μιλαει οπου γουσταρει. Εχει υπογραψει κανενα συμβολαιο ο σαρουνας με την ΕΡΤ οτι πρεπει να κανει δηλωσεις ; Δεν νομιζω. Στο ΝΒΑ πολυ πιθανο να ειναι και ορος στο συμβολαιο τους να ειναι υποχρεωμένοι να απαντουν σε οτι τους ρωτανε οι δημοσιογραφοι, αλλα και παλι εχεις καποιο παραδειγμα παιχτη που αρνηθηκε να μιλησει σε δημοσιογραφο στην Αμερικη και πηρε προστιμο απο την Λιγκα;
Consultant
QUOTE(pierce21 @ Apr 13 2008, 22:40 ) *
δημοκρατια εχουμε, ο καθενας μιλαει οπου γουσταρει. Εχει υπογραψει κανενα συμβολαιο ο σαρουνας με την ΕΡΤ οτι πρεπει να κανει δηλωσεις ; Δεν νομιζω. Στο ΝΒΑ πολυ πιθανο να ειναι και ορος στο συμβολαιο τους να ειναι υποχρεωμένοι να απαντουν σε οτι τους ρωτανε οι δημοσιογραφοι, αλλα και παλι εχεις καποιο παραδειγμα παιχτη που αρνηθηκε να μιλησει σε δημοσιογραφο στην Αμερικη και πηρε προστιμο απο την Λιγκα;

Ας παρουμε τις αντιστοιχες συνθηκες.All star game στην Αμερικη,ο αμερικανος ρεπορτερ του espn παιρνει το λογο για να κανει μια ερωτηση σε εναν παιχτη και αυτος του αρνειται να απαντησει.Εσυ τι λες,θα τον τιμωρησουν ναι η οχι;Και bottom line,εδω περα δεν προσπαθω να εξετασω την νομιμοτητα της πραξεως του αλλα την ''επιδραση'' που εχει αυτη η πραξη στο target group που απευθυνεται ο αθλητισμος μεσω του μπασκετ.Ασφαλως λοιπον και ειναι δικαιωμα του να ειναι το αρνητικο παραδειγμα.Αυτο λεω τοση ωρα,οτι ειναι το αρνητικο παραδειγμα του ''αναφαιρετου'' δικαιωματος.
Pierce
πιθανως και να τον τιμωρησουν, ωστοσο δεν υπαρχει καποιο χειροπιαστο παραδειγμα για να συζητησουμε.
Στο θεμα του σαρας δεν νομιζω η αντιδραση του να αλλαξει την αποψη καποιου που ασχολειται με το μπασκετ και δεν τον βλεπει πρωτη φορα. Μπλαζε ηταν, μπλαζε ειναι , μπλαζε θα παραμεινει. Δεν επεσα απο τα συννεφα, τουναντιον αν μου ελεγες οτι καποιος αρνηθηκε να μιλησει σε δημοσιογραφο , θα σου ελεγα με την μια οτι το εκανε ο λιθουανος...
rchos
παντως περα απο τα λοιπα σημερα αποψη μου το ρεπορταζ που εγινε εντος γηπεδου μου αρεσε πολυ!πολυ ωραιο κλιμα με εξαιρεση αυτο με τον σαρας.μπραβο.τουλαχιστον εδειξαν αυτοι που ηταν στο παρκε οτι δεν βαριουνται.παιχτες και δημοσιογραφοι.

Υ.Γ. ειδικα ο μελαγιες κλασικα πολυ καλος.κορυφαιο το σκηνικο με μπουρουση.ελπιζω να μην εχει προβλημα με το προσωπο ο μπουρουσακα!
melayess
Σας χαιρετώ για πρώτη φορά στο topic για δύο μόνο λόγους ως πρωταγωνίστης των τελευταίων σχολίων.1. Εγώ ήμουν που πλησίασα τον Γιασικεβίτσιους και αρνήθηκε να μου μιλήσει και όχι ο Ασπρούλιας. Το παιδί δε φταίει σε κάτι και εγώ έκανα το σχόλιο .
2. Το ALL STAR είανι ένας αγώνας χαλάρωσης, διασκέδασης με κύριο ακροατήριο παιδιά και μπασκετόφιλους που θέλουν να δουν τα ινδάλματά τους να αγωνίζονται για ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο με διαφορετική νοοτροπία. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που είναι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη Γη (και καλά κάνει αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα) ήταν ο πλέον χαλαρός και πλάκες έκανε για το πουκάμισό του και μέσα στην τρελλή χαρά. Όλοι είχαν διάθεση να αστειευτούν. ¨οταν πλησίασα τον Σαρας δε θα τον ρςτούσα αν θα συνέχιζε στον ΠΑΟ ή κάτι αντίστοιχο. Κάτι σε πλάκα σκεφτόμουν. Είναι απαράδεκτο να αρνείται να μιλήσει σε ένα ματς γιορτή!!! Σίγουρα είναι δικαίωμά του αλλά και δικαίωμά μου να τον κατακρίνω δημόσια. Ισως αν ήμουν ρεπόρτερ της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα να μου μίλαγε ...ποιος ξέρει.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα κάποιους (και τηλεοπτικα). Δεν είναι δυνατόν όλοι να είναι ικανοποιημένοι και να έχουν την ίδια αντίληψη του χιούμορ.
giannis_
QUOTE(rchos7 @ Apr 14 2008, 01:01 ) *
.κορυφαιο το σκηνικο με μπουρουση.ελπιζω να μην εχει προβλημα με το προσωπο ο μπουρουσακα!

Tι να μην εχει προβλημα τον καψανε τον ανθρωπο σε πανελληνια τηλεοπτικη μεταδοση δυσκολα τα πραγματα στο σπιτιtorture.gif
Consultant
QUOTE(melayess @ Apr 13 2008, 23:07 ) *
Σας χαιρετώ για πρώτη φορά στο topic για δύο μόνο λόγους ως πρωταγωνίστης των τελευταίων σχολίων.1. Εγώ ήμουν που πλησίασα τον Γιασικεβίτσιους και αρνήθηκε να μου μιλήσει και όχι ο Ασπρούλιας. Το παιδί δε φταίει σε κάτι και εγώ έκανα το σχόλιο .
2. Το ALL STAR είανι ένας αγώνας χαλάρωσης, διασκέδασης με κύριο ακροατήριο παιδιά και μπασκετόφιλους που θέλουν να δουν τα ινδάλματά τους να αγωνίζονται για ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο με διαφορετική νοοτροπία. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που είναι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη Γη (και καλά κάνει αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα) ήταν ο πλέον χαλαρός και πλάκες έκανε για το πουκάμισό του και μέσα στην τρελλή χαρά. Όλοι είχαν διάθεση να αστειευτούν. ¨οταν πλησίασα τον Σαρας δε θα τον ρςτούσα αν θα συνέχιζε στον ΠΑΟ ή κάτι αντίστοιχο. Κάτι σε πλάκα σκεφτόμουν. Είναι απαράδεκτο να αρνείται να μιλήσει σε ένα ματς γιορτή!!! Σίγουρα είναι δικαίωμά του αλλά και δικαίωμά μου να τον κατακρίνω δημόσια. Ισως αν ήμουν ρεπόρτερ της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα να μου μίλαγε ...ποιος ξέρει.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα κάποιους (και τηλεοπτικα). Δεν είναι δυνατόν όλοι να είναι ικανοποιημένοι και να έχουν την ίδια αντίληψη του χιούμορ.

Ακριβως,μιλαμε για ενα ματς γιορτη,ενα παιχνιδι το οποιο εχεις ως target group τα παιδια εκεινα τα οποια θα ονειρευτουν να γινουν μια μερα οι καινουριοι ''Γιασικεβιτισιους''.Σε αυτο λοιπον το κομματι Κυριε Μελαγιες πιστευω οτι δεν ειχε ''ηθικα'' το δικαιωμα να εχει αυτη τη συμπεριφορα.Τετοιες συμπεριφορες φερνουν πισω το ελληνικο πρωταθλημα απο αποψη κυρους..Δεν τις χρειαζομαστε.
rchos

προφανως συμφωνω με τα λεγομενα του παθοντα.τα εγραψα και πιο πριν.απλα εχω μια απορια.ο σαρας δεν μιλα μονο στην ερτ η γενικα στην ελλαδα?και αν εχει αναφερει τον λογο που το κανει αυτο.
NBAer
QUOTE(melayess @ Apr 14 2008, 01:07 ) *
2. Το ALL STAR είανι ένας αγώνας χαλάρωσης, διασκέδασης με κύριο ακροατήριο παιδιά και μπασκετόφιλους που θέλουν να δουν τα ινδάλματά τους να αγωνίζονται για ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο με διαφορετική νοοτροπία. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που είναι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη Γη (και καλά κάνει αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα) ήταν ο πλέον χαλαρός και πλάκες έκανε για το πουκάμισό του και μέσα στην τρελλή χαρά.

Και τι πουκαμισο! Πραγματικα ηταν ΦΟΒΕΡΟ και το λεω αυτο εγω που δεν ασχολουμαι και τοσο με ενδυματα....

Όλοι είχαν διάθεση να αστειευτούν. ¨οταν πλησίασα τον Σαρας δε θα τον ρςτούσα αν θα συνέχιζε στον ΠΑΟ ή κάτι αντίστοιχο. Κάτι σε πλάκα σκεφτόμουν. Είναι απαράδεκτο να αρνείται να μιλήσει σε ένα ματς γιορτή!!! Σίγουρα είναι δικαίωμά του αλλά και δικαίωμά μου να τον κατακρίνω δημόσια. Ισως αν ήμουν ρεπόρτερ της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα να μου μίλαγε ...ποιος ξέρει.

Α εκει το πατε ολοι σας(rchos7 πιο πανω επισης). Δεν το εξελαβα ετσι αρχικα.
Δηλαδη υποστηριζετε(ολοι εσεις) οτι στους Ισπανους θα απαντουσε ενω στους Ελληνες οχι! Τωρα βγαζω καποια ακρη.
Ναι αλλα γιατι?

Επισης αν ειναι αληθεια αυτο τοτε σειρα μου να τον κατακρινω για αυτη την μεροληψια και επιλογη(και οχι για την μη απαντηση) αλλα και παλι το δικαιωμα της επιλογης του ειναι σεβαστο.....
Και ξαναρωτω(εσας ολους που το πιστευετε αυτο): Γιατι πιστευετε οτι θα απαντουσε σε Ισπανους δημοσιογραφους?

Το εχω σκεφτει το θεμα και σε προηγουμενα αλλ-σταρ-game και δεν βρισκω κατι πολυ καλυτερο που θα μπορουσαν να κανουν οι δημοσιογραφοι απο πλευρας χιουμορ. Επειδη ομως εγω βαριεμαι με τετοιου ειδους χιουμορ ΟΤΑΝ γινεται συνεχεια και χιλιαδες φορες, θα προτιμουσα καποια αλλαγη φιλοσοφιας.....

QUOTE(Consultant @ Apr 14 2008, 01:17 ) *
Ακριβως,μιλαμε για ενα ματς γιορτη,ενα παιχνιδι το οποιο εχεις ως target group τα παιδια εκεινα τα οποια θα ονειρευτουν να γινουν μια μερα οι καινουριοι ''Γιασικεβιτισιους''.Σε αυτο λοιπον το κομματι Κυριε Μελαγιες πιστευω οτι δεν ειχε ''ηθικα'' το δικαιωμα να εχει αυτη τη συμπεριφορα.Τετοιες συμπεριφορες φερνουν πισω το ελληνικο πρωταθλημα απο αποψη κυρους..Δεν τις χρειαζομαστε.

Αν αυτο που λες περι Γιασικεβιτσιους φερνει πισω το Ελληνικο πρωταθλημα κατα 5 "μοναδες" απο αποψη κυρους τοτε η ολη οργανωση και κυριως η ολη οργανωση(ή να πω ανοργανωση?) του διαγωνισμου καρφωματων ποσο το φερνει πισω? 8.000.000 "μοναδες"?
Και πιστεψε με, τα μικρα παιδια σε αυτη την εποχη που ζουμε ειναι παρα πολυ εξυπνα και δεν θα επηρεαστουν ουτε στο ελαχιστο απο το οτι δεν εκανε ο Γιασικεβιτσιους δηλωσεις.....
Και να μην ηταν πολυ εξυπνα βεβαια, παλι δεν θα επηρεαζονταν. Πως να επηρεαστουν δηλαδη? Να δουνε τον Γιασικεβιτσιους να μην κανει δηλωσεις σε ενα αλλ-σταρ και οταν μεγαλωσουν θα λενε "οχι δεν μιλαω ποτε σε δημοσιογραφους!" Αστεια πραγματα.....
melayess
Το εχω σκεφτει το θεμα και σε προηγουμενα αλλ-σταρ-game και δεν βρισκω κατι πολυ καλυτερο που θα μπορουσαν να κανουν οι δημοσιογραφοι απο πλευρας χιουμορ. Επειδη ομως εγω βαριεμαι με τετοιου ειδους χιουμορ ΟΤΑΝ γινεται συνεχεια και χιλιαδες φορες, θα προτιμουσα καποια αλλαγη φιλοσοφιας.....
melayess
Για αυτό και ζήτησα συγνώμη. Από σενα και από όλους όσοι έχουν την ίδια άποψη. Ειλικρινά το λές ...
Είναι αναμφίβολο ότι ο Σαρας περνάει καλύτερα στην Βαρκελώνη από οτι στην Αθήνα. Το έχει δηλώσει ο ίδιος ΄πολλές φορές
giannis_
Δεν μπορω να ξερω αν ο σαρας προτιμα να κανει δηλωσεις σε λιθουανους ισπανους ή ελληνες και γιατι το κανει αυτο! κατανοω οτι οι ελληνες δημοσιογραφοι νιωθουν οτι τους σνομπαρει ή κατι τετοιο,απλα θεωρω οτι τα συγκεκριμενα σχολια του στυλ εαν αυτος δεν θελει μια εμεις δεν θελουμε δεκα ηταν αστοχα!οπως επισης δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη με την οποια οι περισσοτεροι κρινουν σαν χαρακτηρα τον γιασικεβιτσιους απο το αν δινει συνεντευξεις ή οχι κ οτι επηρεαζει τα παιδακια που τον εχουν σαν προτυπο,και πηγαινει το ελληνικο πρωταθλημα πισω ενω αλλοι εχουν κανει πολυ χειροτερα πραγματα εντος παρκε κ κανεις μα κανεις δεν ασχολειται με αυτα!τελος ειναι κριμα απο ολοκληρο all star να ασχολουμαστε με αυτο το περιστατικο και να κανουμε αναλυσεις επι αναλυσεων
apkat
Πως ημουν βεβαιος οτι το σχολιο εγινε απο τον Ασπρουλια;; sad.gif sad.gif

Λαθος μου.Τεσπα εξακολουθω να πιστευω οτι αφου οι δημοσιογραφοι της Νετ εχουν δει οτι ο σαρας εχει αυτην την σταση δεν εχει κανενα νοημα να πηγαινουν και να ψαχνουν μια δηλωση του.Ο ανθρωπος ειναι αθεραπευτα μπλαζε και ετσι θα μεινει.Παρολαυτα ομως πολυ πιο ουσιωδες θα ταν αυτη η αποψη(αν δεν θελει να μιλησει αυτος μια δεν θελουμε εμεις 10) να γινεται στην πραξη και οχι στα λογια.Οποτε καλυτερα θα ταν να μην ασχοληθουν καν οι ρεπορτερς μαζι του.

Παντως επουσιωδες το θεμα για να ασχοληθουμε τοσο πολυ.Αντε ας ελπισουμε οτι το επομενο all-star θα ειναι ακομα καλυτερο απο πλευρας οργανωσης και τουλαχιστον θα κρατησει αυτα τα επιπεδα θεαματος.
Anaz
Mια διευκρινηση:Ο Μελαγιες ηταν αυτος που πλησιασε τον Σαρας και εκανε και το σχολιο μετα, αλλα λιγο αργοτερα αναφερθηκε απο καποιον απο τους 3 ρεπορτερ που καλυπταν την μεταδοση το περιστατικο στον Ασπρουλια και του ειπαν να παει αυτος, και απαντησε και αυτος με καποια φανερη δοση πικριας-εκνευρισμου πως ειναι γνωστο οτι ο Σαρας αποφευγει τους Ελληνες ρεπορτερ και δεν κανει ποτε δηλωσεις.Νομιζω μαλιστα οτι η "περιφημη" δηλωση "αν δεν θελει αυτος μια,εμεις δεν θελουμε 10" ανηκει σε αυτον.

Απο'κει και περα.. Καλο θεαμα στον αγωνα, αλλα τι να το κανεις.. Γενικα εχουμε μπερδεψει κατι οσων αφορα τον θεσμο.. Αλλο η χαλαροτητα και ο χαβαλες..και αλλο το καφενειο!!Δυστηχως η διοργανωση θυμιζει καφενειο,και δεν βγαζει καμμια απολυτως αισθηση αιγλης,οπως θα επρεπε αφου μαζευει τα κορυφαια αστερια του μπασκετ στην Ελλαδα! Και στο ΝΒΑ υπαρχει αυτη η χαλαροτητα-χαβαλες,αλλα οχι ετσι.. Εμεις τον εχουμε παρει τοσο χαλαρα τον θεσμο που ως αποτελεσμα εχουμε..

-Τραγικη διαφημιση!Μολις χτες εμαθα οτι ειχαμε All star game και μπηκα σημερα στο σπορ24 να δω τι ωρα ηταν η καλυψη και...ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΝ!Προφανως το ξεχασαν!Πρωτοσελιδο δεν εγινε πουθενα ούτε για 1 λεπτο,εκτος απο τα αμιγως μπασκετικα σαιτ.

-Κακιστη τηλεοπτικη καλυψη!Ειναι δυνατον να βλεπουμε τα καρφωματα στον διαγωνισμο σε ριπλευ?Και οχι μια φορα..Τουλαχιστον 3-4 εγινε αυτο.Το πλεον εκνευριστικο δε ηταν αυτο με τα διαφημιστικα ταιμ αουτ καθε 5 λεπτα!Εχασα το μισο ματς επειδη το αλλαζα καθε τρεις και λιγο αφου μου'σπασαν τα νευρα με τις διαφημισεις την ωρα του αγωνα.Η μεταδοση προσωπικα μου αρεσε.Οι δημοσιογραφοι δεν τα πηγαν ασχημα!

-Παιχτες να βαριουνται να παιξουν. Ιδιαιτερα στον διαγωνισμο καρφωματων τα τελευταια χρονια βλεπουμε παιχτες που "το'χουν" το καρφωμα να μην ασχολουνται ιδιαιτερα και το θεαμα καταληγει μετριο και χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ φαντασια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων!Και πως να τους κατηγορησει κανεις οταν υπαρχει..

-Αθλια οργανωση!Περιττο να αναφερω περισσοτερα..Εχουν ηδη αναφερθει..
Ενδεικτικο παντως αυτου που λεω περι καφενειακης λογικης ειναι κ ο τροπος που βαθμολογουσαν οι παιχτες..Ο βασιλο εβαζε 10 στον Πριντεζη επειδη ειναι συμπαιχτες.. Σορυ,καλη η χαλαροτητα-πλακα αλλα οχι εις βαρος του θεσμου. ετσι χανει την αξια του ο διαγωνισμος!

Την απονομη του MVP δεν την ειδα,καθως θεωρουσα βεβαιο οτι θα το επαιρνε ο Γουντς!Κι ομως ανακαλυψα τωρα απ'το φορουμ οτι το πηρε ο Μασευ.. ohmy.gif Απο'κει να καταλαβεις..

Ξαναλεω..Αλλο η χαλαροτητα και ο χαβαλες..και αλλο το καφενειο!Η διοργανωση πρεπει να εχει και καποια στοιχεια αιγλης και σοβαρης οργανωσης,αλλιως χανει παρα πολυ και σε θεαμα.Χανει την "μαγεια" της..
hagi
QUOTE(Consultant @ Apr 13 2008, 23:51 ) *
Εγω προσωπικα ολα αυτα τα σχολια για τους σχολιαστες της Ερτ τα εκλαμβανω ως σχολια για να κανουμε σε καποιον κριτικη.Μια χαρα σχολιαστες ειναι,δεν τους πληρωνουν για να καθονται και να μη βγαζουν κιχ.Τη δουλεια τους κανουν και μεσα απο αυτην προσπαθουν να δημιουργησουν καταστασεις γελιου που καποιες φορες οντως ειναι αποτυχημενες.Πραγματικα διαφωνω με την αποψη οτι ''καλα κανει και δεν μιλαει ο Γιασικεβιτσιους,δικαιωμα του ειναι''..Ειναι οτι πιο λανθασμενο μηνυμα θα μπορουσε να δοθει απο το φετινο all star.Αυτος ο παιχτης αποτελει παραδειγμα για τα μικρα παιδια οποτε αυριο μεθαυριο αυτα τα παιδια θα αναπαραγουν αυτη την αθλια συμπεριφορα που επιδυκνειει το ινδαλμα τους.

υ.γ. Πολυ σωστα επραξε ο Ασπρουλιας και εθιξε αυτη την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα του παιχτη.Με αυτη τη συμπεριφορα θα επρεπε να παει σπιτι του,αλλα μετα τα 4,2 εκατ εχει πολλα σπιτια και δεν τον νοιαζει.

Δεν θέλω να μπω και γω στην παραπάνω λογική αλλά πιστεύω ότι μια χαρά ήταν οι σχολιαστές και γενικά φέτος μπορώ να πω ότι το All Star ήταν πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές από άποψη θεάματος.
Όσον αφορά τον Γιασικεβίτσιους συμφωνώ ότι δεν είναι σωστή συμπεριφορά.Προσωπικά δεν τον συμπαθώ γιατί βγάζει μια αντιπάθεια.

Όμως νομίζω ότι πολύ το κουράσαμε όλοι το θέμα με τον Γιασικεβίτσιους.Από θέμα οργάνωσης όντως υπήρχαν προβλήματα και πρέπει επιτέλους κάποτε στην Ελλάδα να υπάρξουν άνθρωποι που να ξέρουν να διοργανώνουν τέτοιου είδους γιορτές του μπάσκετ.Εντάξει όμως η προσπάθεια μετράει.
Το χειρότερο κομμάτι για μένα πάντως ήταν η τηλεοπτική κάλυψη.
Γενικά όμως όλα καλά και ελπίζω του χρόνου να είναι καλύτερα.

QUOTE(melayess @ Apr 14 2008, 01:29 ) *
Για αυτό και ζήτησα συγνώμη. Από σενα και από όλους όσοι έχουν την ίδια άποψη. Ειλικρινά το λές ...
Είναι αναμφίβολο ότι ο Σαρας περνάει καλύτερα στην Βαρκελώνη από οτι στην Αθήνα. Το έχει δηλώσει ο ίδιος ΄πολλές φορές

Κωνσταντίνε δε νομίζω ότι πρέπει να ζητήσεις καμία συγνώμη και για τίποτα.Μια χαρά τα πας και μια χαρά είσαι.
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να προσπαθείς μαζί με τους συναδέλφους σου να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε να φαίνεται το μπάσκετ μας και τίποτε άλλο..
penetration
QUOTE(penetration @ Apr 14 2008, 09:17 ) *
ΙΣΩΣ ΑΣΧΕΤΟ για το καφενείο αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει. Ρε παιδιά είναι η πρώτη φορά που έκλεισα τη τηλεόραση πριν καν γίνει ημίχρονο στο "ολσταρ". Καλά το χαλαρό του πράγματος. καλά η καρακαρακιτσέ πλύνε βάλε διοργάνωση με λαχανι φωτορυθμικά και καραφωτέ ελαφροσκυλέ τραγούδια σε γιορτή του μπάσκετ,εντάξει και καλά γούστα είναι αυτά. ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΗΜΑΡΤΟΝ.ηΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΊΑ για έναν που αγαπάει το μπάσκετ είναι ότι όλοι οι παιχταράδες της κρατικής τηλεόρασης ΜΕΤΕΔΙΔΑΝΝ ΜΙΛΑΓΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ. Υπάρχει χειρότερη τιμωρία για φίλαθλο του μπάσκετ.?
Το γράφω στο καφενείο αλλά φοβάμαι ότι θα χαλάσω το υψηλό χαλαρό επίπεδο του τοπικ. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει. κάθα εβδομάδα καθε εβδομάδα η κατασταση για τα νευρα μας εχει φτασει στο απροχωρητο .Χθες ηλθε το τελειωτικο χτυπημα- η ολοκληρωση του ερωτα-ο ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ .
Μήπως είμαι παράλογος ή υπερβολικός ? μήπως απλά εγω προσωπικα τους αντιπαθω και μεροληπτω εναντιον τους. Αυτοι οι ημιμαθεις ξερολες εχουν ξεφυγει τελειως . Μηπως να ξεκινησουμε κατι απο εδω¨?
ή παλι απλα να μη ξαναδω μπασκετ στη κρατικη τηλεοραση?
ΒΟΗΘΕΙΑ.

αυτό το έβαλα σε άλλο τοπικ γιατί δεν είχα δει αυτό το τοπικ/
ενταξει όλα υποκειμενικά είναι και την άποψη μας λέμε εδώ αλλά επειδή κραταει χρονια αυτη η κολωνια με τους μπασκετικους δημοσιογραφους της κρατικης μας τηλεορασης (δεν γραφουμε εξαιρεσεις ) , για να θιξω γενικα τη φιλοσοφια μεταδοσης-αναλυσης ενος αγωνα (ειρωνια-αλλαζονεια-χαλαροτητα-ετσιθελισμος-χαβαλες-ημιμαθεια-διαφημιση και προωθηση ημετερων-τεχνικα λαθη αναλυσης απαραδεκτα για τη θεση αυτων που τα κανουν και αλλα πολλα) με αφορμη την υπερβολη σε ολα ΑΥΤΆ στο ALL STAR εγραψα τα παραπανω πιο πολυ για να δω μηπως η αντιπαθεια μου για αυτούς τους δημοσιογραφους αλλα και γενικωτερα αυτες μου οι αποψεις ειναι υπερβολικες.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΛΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?
daniela#6
οσον αφορα το γιασικεβιτσιους ηταν πραγματικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !! δεν ειναι δυνατον ενα παιχτης αυτου του επιπεδου να εχει υφος και να βεντετιζει σε δημοσιογραφους της κρατικης τηλεορασης της χωρας που τον φιλοξενει ! αν οντως δεν θελει να μιλαει ας βγει μια φορα να το δηλωσει δημοσια,να πει και τους λογους υπευθυνα και να σταματησουν να τον "ενοχλουν" οι δημοσιογραφοι.. 68.gif 68.gif

για τη δηλωση του ΑΣΠΡΟΥΛΙΑ (+το τονιζω γιατι εκεινος την εκανε,κυριε μελαγιες,και νομιζω το ακουσαμε ολοι μας) διαφωνω..οσο ενοχλητικη και αν ηταν η σταση του λιθουανου οι δημοσιογραφοι οφειλουν να ειναι λιγο πιο προσεχτικοι στην κριτικη τους καθως αν μη τι αλλο ειναι ενος επιπεδου ανωτερου μορφωτικα
και δημιουργουν εντυπωσεις ετσι..και χανουν και το δικιο τους.. blink.gif

γενικοτερα το all star game φετος προσωπικα το θεωρω αποτυχημενο..πρωτη φορα με πηρε ο υπνος σε αγωνα!!και νομιζω πως φταινε οι παιχτες περισσοτερο που το εκαναν λιγο "παιδικη χαρα"..σιγουρα δεν υπαρχει ανταγωνισμος και αγχος για την νικη αλλα γ αυτο το λογο επρεπε να προσφερουν περισσοτερη ποιοτητα και 8εαμα,κα8ως αφορουσε εναν ιερο σκοπο φετος και δω8ηκε και η ευκαιρια σε ατομα που ζουν στην περιφερια να παρακολου8ησουν εναν...αλλο αγωνα,σιγουρα διαφορετικο απο αυτον που ειδαν..οι παιχτες επρεπε να ειναι λιγο πιο σοβαροι,οπως και οι προπονητες.. 68.gif

στους δημοσιογραφους της ερτ δεν εχω να προσαψω κατι καθως νομιζω οτι παρασυρ8ηκαν απο το γενικοτερο κλιμα χαλαρωσης που επικρατουσε στον αγωνιστικο χωρο..συμφωνω ομως απολυτα για τους cameramen οι οποιοι μαλλον παρακολου8ουσαν και οι ιδιοι τα καρφωματα και καπου....3εχασαν την καμερα.. tongue.gif το ιδιο και για τους παρουσιαστες της διοργανωσης οι οποιοι δεν ηταν και οι πλεον καταλληλοι για την παρουσιαση all star game basket.. 68.gif

καλο ειναι του χρονου η ερτ και ο εσακε να συνεργαστουν λιγο καλυτερα για να δουμε ενα 8εαμα πιο εντυπωσιακο και πραγματικο μπασκετ επιπεδου all star εφοσον παιζουν κα8ε χρονο οι stars του ελληνικου πρωτα8ληματος,που θετει τις βασεις για να γινει απο τα καλυτερα πρωτα8ληματα στην ευρωπη νομιζω.. bball.gif bball.gif

τελος μπορω να πω πως χαρηκα πολυ περισσοτερο το all star game των rookies..τα παιδια εβγαλαν ενεργεια και ταλεντο στο γηπεδο και μας εδωσαν μια γευση απο το τι 8α βλεπουμε σε λιγα χρονια στα ελληνικα γηπεδα..και ενας διαγωνισμος καρφωματων στους μικρους ισως να ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον τελικα!! 41.gif 41.gif tongue.gif

smiley.gif smiley.gif icon_wave.gif blove.gif
Pierce34
Χαιρετω σας!
Μηπως ξερει κανεις αν γινεται να κατεβασω το παιχνιδι απο καπου?????????
Οχι τιποτα αλλο να ακουσω και ποιανου ηταν η δηλωση για το Γιασικεβιτσιους!!!!!!
giannis_
Ειμαι 99.9% σιγουρος οτι το σχολιο το εκανε ο ασπρουλιας ο μελαγιες απλα ανεφερε οτι δεν ηθελε να κανει δηλωσεις!
PanosIlio
Να πω και γω λίγο για το all star game.

Καταρχάς ήταν πέρα των προσδοκιών μου. Δεν ξέρω τι περιμένατε να δείτε οι περισσότεροι αλλά ήταν όντως το πιο οργανωμένο και το πιο θεαματικό παιχνίδι all star που έχω παρακολουθήσει.

Σε σχέση με παλαιότερα παίρνει άριστα. Οι δημοσιογράφοι ήταν οι γνωστοί, ήξερα μόλις είδα ποιοι κάνουν την περιγραφή τι θα ακούσω οπότε δεν έδωσα και πολύ σημασία και μάλιστα τα πήγαν και καλά αν αναλογιστούμε το χαλαρό κλίμα που επικρατούσε σε όλα τα επίπεδα.

Η σκηνοθεσία ήταν χάλια, περισσότερο από άλλες χρονιές αλλά και πάλι δεν με χάλασε.

Διασκέδασα και αυτό έχει σημασία και νομίζω πως διασκέδασαν και όσοι ήταν στο γήπεδο.

Ο μόνος που δεν διασκέδασε, και φαινόταν κιόλας, ήταν ο Σάρας. Άγνωστο γιατί το παιδί δεν μπορεί να χαλαρώσει καθόλου, τόσο πολύ δεν του αρέσει εδώ πια? Τέσπα.

Όσο για το περιβόητο σχόλιο, προσωπική μου άποψη, καλά έκανε ο Ασπρούλιας και το είπε. Ο Γιασικεβίτσιους ήταν λαλίλαστος όταν έκανε δηλώσεις στην Ευρωλίγκα (ακόμα και στο ΣΚΑΙ) ενώ στην κρατική αρνείται να μιλήσει. Μαγκιά του, αφού δεν είμαστε ΝΒΑ εδώ που οι δηλώσεις είναι υποχρεωτικές, αλλά μαγκιά και του Ασπρούλια που το είπε wink.gif
giannis_
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Apr 15 2008, 12:31 ) *
Ο μόνος που δεν διασκέδασε, και φαινόταν κιόλας, ήταν ο Σάρας. Άγνωστο γιατί το παιδί δεν μπορεί να χαλαρώσει καθόλου, τόσο πολύ δεν του αρέσει εδώ πια? Τέσπα.

Όσο για το περιβόητο σχόλιο, προσωπική μου άποψη, καλά έκανε ο Ασπρούλιας και το είπε. Ο Γιασικεβίτσιους ήταν λαλίλαστος όταν έκανε δηλώσεις στην Ευρωλίγκα (ακόμα και στο ΣΚΑΙ) ενώ στην κρατική αρνείται να μιλήσει. Μαγκιά του, αφού δεν είμαστε ΝΒΑ εδώ που οι δηλώσεις είναι υποχρεωτικές, αλλά μαγκιά και του Ασπρούλια που το είπε wink.gif

Γιατι σου φανηκε οτι δεν το διασκεδασε καθολου?εγω καταλαβα το αντιθετο ειδικα απο μερικα πλανα του με διαμαντιδη!Δεν θα ελεγα μαγκια του που δε μιλησε αλλα δεν θα τον λιθοβολισουμε κιολας,κ για τον ασπρουλια μαγκια του θα ηταν αν πηγαινε κ το ελεγε σε αυτον κ οχι ετσι!
PanosIlio
Ε εσύ κατάλαβες αυτό εγώ κατάλαβα κάτι άλλο, υποκειμενικό είναι smile.gif

Τώρα όσον αφορά τον Ασπρούλια και το περιβόητο σχόλιο, για να φτάσει ο Ασπρούλιας να πει κάτι τέτοιο και μάλιστα για παίχτη του Παναθηναϊκού σημαίνει πολλά. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
giannis_
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Apr 15 2008, 13:58 ) *
Τώρα όσον αφορά τον Ασπρούλια και το περιβόητο σχόλιο, για να φτάσει ο Ασπρούλιας να πει κάτι τέτοιο και μάλιστα για παίχτη του Παναθηναϊκού σημαίνει πολλά. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Καλα ετσι οπως το λες εχεις δικιο!
Αλλα οσο κ αν εκτιμω τον ασπρουλια για το ρεπορταζ που κανει κατα την διαρκεια του αγωνα και γενικα τη δουλεια του θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο επιεικης στο σχολιο του!Αλλα τεσπα οπως ειπες κ πριν ειναι αναλογα πως το καταλαβαινει ο καθενας!
Jabar
Να πάτε στον διάολο
Του Γιώργου Κογκαλίδη
15/04/2008 (14:00)

Όλοι εσείς οι επιτήδειοι, που βρήκατε τρόπο να βγάλετε χρήματα στην πλάτη των παιδιών που αγαπούν το άθλημα, να πάτε στον διάολο. Μαζί σας και όσοι δεν προστάτευσαν τη... λαχτάρα των παιδιών και επέτρεψαν να φτάσουν στα χέρια σας και να γίνουν εμπορεύσιμο προϊόν οι προσκλήσεις του All Star Game.

Η παρακάτω ηλεκτρονική συνομιλία έγινε στο facebook και δείχνει από τη μια ότι υπάρχει κόσμος που ΛΑΤΡΕΥΕΙ το μπάσκετ, και από την άλλη πως αυτός ο κόσμος είναι εκτεθειμένος στους ΑΛΗΤΕΣ που αισχροκερδούν.

Το πρώτο μήνυμα έφτασε σε φίλο του basketblog.gr, που ήταν στην Αμαλιάδα, από μια κοπέλα που λέγεται Ιωάννα:
"Είμαι μια φανατική φίλαθλος του μπάσκετ και θα ήθελα όσο τίποτα να μπορούσα να πάω στο All Star Game. Βέβαια, αν και ποσώς με απασχόλησε η απόσταση (μένω στην Αθήνα), απορώ πως υποτίθεται ότι μπορεί κανείς να μπει στο γήπεδο, όταν η είσοδος έγινε αποκλειστικά με την επίδειξη προσκλήσεων, οι οποίες φυσικά είχαν γίνει από νωρίς ανάρπαστες!

Τι μου φταις κι εσύ θα μου πεις, αλλά μια και αναφέρεσαι στο θέμα, είπα να σου εκφράσω τον καημό μου. Ίσως με καταλάβει και κάποιος, γιατί από αλλού ανταπόκριση και ενδιαφέρον δεν έχω βρει. Είχα αποφασίσει να πάω στην Αμαλιάδα και να... κλαφτώ φτάνοντας στο γυμναστήριο, μπας και με λυπηθεί κανείς και τα καταφέρω να τρυπώσω, διαφορετικά... καλή διασκέδαση. Όσο για μένα: Να ήταν η ζήλια ψώρα… Σνιφ, κλαψ".

Η απάντηση, δόθηκε χθες (στις 20:40), αφότου επιστρέψαμε όλοι (και ο φίλο) στην Αθήνα: "Αισθάνομαι τρομερά άσχημα, καθώς οι ελλείψεις του Grecotel Hotel, του κατά τα άλλα πέντε αστέρων, αλλά χωρίς παροχή Ίντερνετ ξενοδοχείου, μου στέρησαν την ευκαιρία να δω τα mail μου και να σου απαντήσω ότι ευχαρίστως θα σε εξυπηρετούσα. Ελπίζω να είδες το ματς και να πέρασες καλά. Απλά πες μου, γιατί οι τύψεις με έχουν "καταλάβει" ήδη και πρέπει να... ξεφύγω.

Η Ιωάννα ανταπάντησε σήμερα, στις 10:50 και τα λόγια της είναι μαχαίρια στην καρδιά του μπάσκετ:
"Είμαι πανευτυχής που μου απάντησες, έστω και ετεροχρονισμένα. Είμαι τρελή με τον Σπανούλη και πήγα στην Αμαλιάδα. Δεν ξέρω αν έχεις κάποιο πάθος στη ζωή σου γενικότερα, αλλά αν έχει θα γνωρίζεις ότι "money is not an object", όταν θέλεις να κάνεις την τρέλα σου, καβάλα σε ένα όνειρο, που ίσως να μοιάζει περισσότερο σαν χίμαιρα.
Έτσι, λοιπόν, δίνοντας στους αλογοκλέφτες μαυραγορίτες της Αμαλιάδας το εξωφρενικό ποσό των 150 ευρώ, αγόρασα μια πρόσκληση και μπήκα στο γήπεδο. Πέρασα υπέροχα. Μην νιώθεις τύψεις, λοιπόν…".

Κοπέλα μου, τώρα νιώθουμε όλοι τύψεις. Όλοι εκτός από αυτούς που θα έπρεπε… Γιατί τα όνειρα δεν κοστολογούνται. Κι εσύ μπορεί να τα ζεις, αλλά για μας γίνονται εφιάλτης, καθώς το μπάσκετ δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι τρόπος εύκολου και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ κέρδους για κάποιους ΑΛΗΤΕΣ.

Το λιγότερο που ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει ο ΕΣΑΚΕ (έστω και αν δεν έχει την παραμικρή ΕΥΘΥΝΗ) είναι να καλέσει την κοπέλα και να της επιστρέψει τα 150 ευρώ. Να της δείξουμε, τουλάχιστον, πως ως χώρος του μπάσκετ δεν έχουμε σχέση με τα ΚΑΘΙΚΙΑ που εμπορεύονται όνειρα.
PanosIlio
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Κογκαλίδη, καλά κάνει και τα λέει αν κάτι τέτοιο ισχύει είναι κατακριτέο, απλά διαφωνώ σε αυτό:

Το λιγότερο που ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει ο ΕΣΑΚΕ (έστω και αν δεν έχει την παραμικρή ΕΥΘΥΝΗ) είναι να καλέσει την κοπέλα και να της επιστρέψει τα 150 ευρώ.

Ο ΕΣΑΚΕ έχει και παραέχει ευθύνη. Ποιος έβγαλε τις προσκλήσεις? Ποιος τις μοίρασε? Οι διοργανωτές έχουν 100% ευθύνη.

Και η κοπέλα με τη σειρά της έχει μερίδιο ευθύνης που δεν το κατήγγειλε επί τόπου το γεγονός. Βέβαια αυτή τρελαμένη θα ήταν να μπει μέσα να δει τον αγώνα, τέσπα...

ΥΓ: Να κάνω μια χαζή ερώτηση, το παιχνίδι έγινε με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πυρόπληκτους, το γήπεδο ήταν γεμάτο με ανθρώπους που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο, δεν μπορούσαν να βάλουν τουλάχιστον 5 ευρώ στου ενήλικους να αυξηθεί λίγο το ποσό? Μπααααααααααααα
NBAer
QUOTE(Jabar @ Apr 15 2008, 15:32 ) *
Το λιγότερο που ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει ο ΕΣΑΚΕ (έστω και αν δεν έχει την παραμικρή ΕΥΘΥΝΗ) είναι να καλέσει την κοπέλα και να της επιστρέψει τα 150 ευρώ. Να της δείξουμε, τουλάχιστον, πως ως χώρος του μπάσκετ δεν έχουμε σχέση με τα ΚΑΘΙΚΙΑ που εμπορεύονται όνειρα.

Δεν συμφωνω.
Μπορει αυτοι που πηραν τα 150€ ή οι "αλλοι", που δεν φροντισαν ωστε πολλοι που αγαπανε το μπασκετ σαν αυτη την Ιωαννα να ειναι μεσα, να ειναι αλητες ή οποιοσηδποτε αλλος κακος χαρακτηρισμος, αλλα αν αυτη κανει μια βλακεια, θελωντας την να την κανει, υπο απολυτη γνωσιν της δηλαδη, τοτε και σε αυτην ανηκει ενας χαρακτηρισμος: Βλακας. rolleyes.gif

Σιγα μην πληρωσω 150€ σε "μαυραγοριτη" για ενα εισιτηριο για all-star ελληνικο. Αμα το κανω, δεν μου φταιει κανεις παρα μονο ο εαυτος μου..... Αν δεν αγοραζε κανεις απο αυτους τοτε δεν θα υπηρχαν, απλα!

"Αλητες" λοιπον οι μεν, βλακες ομως οι δε.... biggrin.gif
penetration
QUOTE(Jabar @ Apr 15 2008, 15:32 ) *
Να πάτε στον διάολο
Του Γιώργου Κογκαλίδη
15/04/2008 (14:00)

Η Ιωάννα ανταπάντησε σήμερα, στις 10:50 και τα λόγια της είναι μαχαίρια στην καρδιά του μπάσκετ:
"Είμαι πανευτυχής που μου απάντησες, έστω και ετεροχρονισμένα. Είμαι τρελή με τον Σπανούλη και πήγα στην Αμαλιάδα. Δεν ξέρω αν έχεις κάποιο πάθος στη ζωή σου γενικότερα, αλλά αν έχει θα γνωρίζεις ότι "money is not an object", όταν θέλεις να κάνεις την τρέλα σου, καβάλα σε ένα όνειρο, που ίσως να μοιάζει περισσότερο σαν χίμαιρα.

Εμένα παντως δεν μου καθεται αυτό το "τρελλη με το σπανουλη", ρε συ τωρα τα ειδα όλα.
ρε που παει το μπασκετ ρε?
και γω είμαι καψουρα με τον ασπρούλια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.