QUOTE(melayess @ Apr 14 2008, 01:07 )
2. Το ALL STAR είανι ένας αγώνας χαλάρωσης, διασκέδασης με κύριο ακροατήριο παιδιά και μπασκετόφιλους που θέλουν να δουν τα ινδάλματά τους να αγωνίζονται για ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο με διαφορετική νοοτροπία. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που είναι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη Γη (και καλά κάνει αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα) ήταν ο πλέον χαλαρός και πλάκες έκανε για το πουκάμισό του και μέσα στην τρελλή χαρά.
Και τι πουκαμισο! Πραγματικα ηταν ΦΟΒΕΡΟ και το λεω αυτο εγω που δεν ασχολουμαι και τοσο με ενδυματα....
Όλοι είχαν διάθεση να αστειευτούν. ¨οταν πλησίασα τον Σαρας δε θα τον ρςτούσα αν θα συνέχιζε στον ΠΑΟ ή κάτι αντίστοιχο. Κάτι σε πλάκα σκεφτόμουν. Είναι απαράδεκτο να αρνείται να μιλήσει σε ένα ματς γιορτή!!! Σίγουρα είναι δικαίωμά του αλλά και δικαίωμά μου να τον κατακρίνω δημόσια. Ισως αν ήμουν ρεπόρτερ της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα να μου μίλαγε ...ποιος ξέρει.
Α εκει το πατε ολοι σας(rchos7 πιο πανω επισης). Δεν το εξελαβα ετσι αρχικα.
Δηλαδη υποστηριζετε(ολοι εσεις) οτι στους Ισπανους θα απαντουσε ενω στους Ελληνες οχι! Τωρα βγαζω καποια ακρη.
Ναι αλλα γιατι?
Επισης αν ειναι αληθεια αυτο τοτε σειρα μου να τον κατακρινω για αυτη την μεροληψια και επιλογη(και οχι για την μη απαντηση) αλλα και παλι το δικαιωμα της επιλογης του ειναι σεβαστο.....
Και ξαναρωτω(εσας ολους που το πιστευετε αυτο): Γιατι πιστευετε οτι θα απαντουσε σε Ισπανους δημοσιογραφους?
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα κάποιους (και τηλεοπτικα). Δεν είναι δυνατόν όλοι να είναι ικανοποιημένοι και να έχουν την ίδια αντίληψη του χιούμορ.
Το εχω σκεφτει το θεμα και σε προηγουμενα αλλ-σταρ-game και δεν βρισκω κατι πολυ καλυτερο που θα μπορουσαν να κανουν οι δημοσιογραφοι απο πλευρας χιουμορ. Επειδη ομως εγω βαριεμαι με τετοιου ειδους χιουμορ ΟΤΑΝ γινεται συνεχεια και χιλιαδες φορες, θα προτιμουσα καποια αλλαγη φιλοσοφιας.....
QUOTE(Consultant @ Apr 14 2008, 01:17 )
Ακριβως,μιλαμε για ενα ματς γιορτη,ενα παιχνιδι το οποιο εχεις ως target group τα παιδια εκεινα τα οποια θα ονειρευτουν να γινουν μια μερα οι καινουριοι ''Γιασικεβιτισιους''.Σε αυτο λοιπον το κομματι Κυριε Μελαγιες πιστευω οτι δεν ειχε ''ηθικα'' το δικαιωμα να εχει αυτη τη συμπεριφορα.Τετοιες συμπεριφορες φερνουν πισω το ελληνικο πρωταθλημα απο αποψη κυρους..Δεν τις χρειαζομαστε.
Αν αυτο που λες περι Γιασικεβιτσιους φερνει πισω το Ελληνικο πρωταθλημα κατα 5 "μοναδες" απο αποψη κυρους τοτε η ολη οργανωση και κυριως η ολη οργανωση(ή να πω ανοργανωση?) του διαγωνισμου καρφωματων ποσο το φερνει πισω? 8.000.000 "μοναδες"?
Και πιστεψε με, τα μικρα παιδια σε αυτη την εποχη που ζουμε ειναι παρα πολυ εξυπνα και δεν θα επηρεαστουν ουτε στο ελαχιστο απο το οτι δεν εκανε ο Γιασικεβιτσιους δηλωσεις.....
Και να μην ηταν πολυ εξυπνα βεβαια, παλι δεν θα επηρεαζονταν. Πως να επηρεαστουν δηλαδη? Να δουνε τον Γιασικεβιτσιους να μην κανει δηλωσεις σε ενα αλλ-σταρ και οταν μεγαλωσουν θα λενε "οχι δεν μιλαω ποτε σε δημοσιογραφους!" Αστεια πραγματα.....