Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αρης - Ολυμπια Λ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Warrior
Αυριο στις 7.15μμ. απο το supersport..
Mπορει και να κανουμε αρνητικο ρεκορ εισητηριων..αν δεν ηταν ο τελικος θα καναμε
σιγουρα.

Σχορτσιανιτης και Μεσεριακου αντιμετωπιζουν προβληματακια και καλο θα ηταν να
προστατευτουν..
Εκτος και αν μας ειναι απαραιτητοι για να κερδισουμε την Λαρισα blink.gif ,ξερω και
εγω τι αλλο θα δουν τα ματακια μας..

Τωρα κατι αλλο..(απο sportime.gr)

"Σε συμβούλιο που εγινε στην ΚΑΕ Άρης συζητήθηκαν οι αντιδράσεις αλλά και η προετοιμασία της ομάδας σε οργανωτικό επίπεδο, ενόψει του τελικού κυπέλλου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο.

Στον Άρη δεν κρύβουν ότι υπάρχει φόβος πως το Σάββατο στο Λίντο θα μπουν σε ένα καταπράσινο γήπεδο αφού θα έχουν μοιραστεί πολύ άδικα οι προσκλήσεις του αγώνα, ενώ υπήρξε και μία μείωση σε αυτές που δικαιούταν η ομάδα.

Ποιο ήταν το συμπέρασμα του συμβουλίου; Η υποβολή εξωδίκου εις βάρος της Ομοσπονδίας για την κακή διαχείριση των εισιτηρίων, ενώ έγινε πρόταση η ομάδα να μην κατέβει στον τελικό του κυπέλλου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. "

Μαλιστα..
Μου αρεσε αυτο!!

Παντα νωρις νωρις αντιδραμε..Απο τον Σεπτεμβρη ξερουμε που θα γινει ο τελικος και
τωρα το θυμηθηκαμε.Τοσο καιρο αν αντιδρουσαμε σοβαρα μπορει να πετυχαιναμε και
κατι..
Τωρα προς τι ολα αυτα??
Εκτος και αν ειναι το θεμα οι 50 λιγοτερες προσκλησεις που θα παρουμε επειδη θα
γινει τελικα στο Λιντο..

Λοιπον αφηστε τις λαλακιες και κοιταξτε να φερετε το κυπελλο..
IraTmac
Δεν υποτιμώ τη Λάρισα του Αλεξανδρή. μπορεί να παλέψει οποιονδήποτε.
Warrior
Δεν την υποτιμω την Λαρισα.
Αλλα αν ειναι να μην κερδισουμε ουτε και αυτη..αντε να μην πω τωρα!!

Γενικα δεν σηκωνει το κλιμα αλλη εντος εδρα ηττα.
Απο οποιον και να ειναι αυτη.
emperor
Από contra.gr

Tην 9η νίκη του του στο πρωτάθλημα της Α1 πέτυχε την Τετάρτη ο Αρης επικρατώντας με 86-66 της Ολύμπια στο Αλεξάνδρειο. Οι κίτρινοι έτσι έκαναν την καλύτερη δυνατή πρόβα εν όψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Η νίκη του Αρη ήρθε σχετικά εύκολα αφού αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Τσαρλς Μπάρτον επέβαλλε το δικό της ρυθμό περιορίζοντας την Ολύμπια σε παθητικό ρόλο. Από τη στιγμή που ο Μεσεριάκου πήρε μπροστά και άρχισε να φορτώνει με πόντους το καλάθι των φιλοξενούμενων η μηχανή του Αρη δούλεψε στο φουλ και το 24-20 έγινε 44-33.

Oταν μάλιστα ο Πόντιους μπήκε στο χορό του σκορίσματος ο νικητής κρίθηκε οριστικά. Στο τέλος της τρίτης περιόδου ο Αρης προηγήθηκε με 60-48 και έτσι κατά τη διάρκεια του τετάρτου δεκαλέπτου το θέαμα βρέθηκε σε ημερήσια διάταξη. Ραϊσεβιτς, Μεσεριάκου και σία έδωσαν στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν εν όψει του τελικού.
Tην ίδια ώρα η Ολίμπια με 16 λάθη (14 στην τρίτη περίοδο δεν μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο σκορ.

Tα δεκάλεπτα: 24-20, 44-33, 60-48, 86-66

ΑΡΗΣ: Κόλινς 12 (1), Κάστλ 9 (2), Ραϊσεβιτς 9 (1), Τζόνσον 4, Ασημακόπουλος, Μεσεριάκου 20 (1), Πάντιους 19 (2), Καραποστόλου 5 (1), Στακ 2, Σχορτσιανίτης 6.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαβασιλείου 3 (1), Μπάρκλεϊ 10 (2), Λιάκος, Λάππας 5, Γκραντ 14, Κακλαμάνος 3 (1), Μπένερμαν 4, Νάκιτς 13 (3), Χαρισμίδης, Παπακώστας 1, Τζόνσεν 13 (3).
emperor
Αναμενόμενο αποτέλεσμα.Τώρα κοιτάμε τον αγώνα του Σαββάτου
IraTmac
ο Μπάρκλει πράγματι ήρθε στο Περιστέρι πέρσι. έπαιξε ένα αγώνα και πιάστηκε ντοπέ. και μάλιστα ο 1 αγώνας ήταν εναντίον του αρη.

το διασταύρωσα tongue.gif
Warrior
Nα λοιπον που βγηκε και ο Ραισεβιτς απο την "ναφθαλινη". biggrin.gif
Και προλαβε να πετυχει 9π. σε 3 λεπτα με απολυτα ποσοστα και να ξεσηκωσει τον
κοσμο με καρφωματα.. rolleyes.gif
IraTmac
είναι γελοίο να μη χρησιμοποιείς τέτοιο παίκτη. πιστεύω οτι θα αποδώσει αν παίζει μέχρι και 20 λεπτά ανά αγώνα. κι ο Καραποστόλου πρέπει να χρησιμοποιηθεί, είναι πολύ εύστοχος από μακριά και μπορεί να ξεκουράζει τους βασικούς.

αν τόσο πια τους αντιπαθεί, ας τους ξεφορτωθεί να πάρει κάποιον καλό που θέλει. τουλάχιστον οι μισές ομάδες της Α1 θα ήθελαν τον Ραίσεβιτς αν τον έδιναν πολύ φτηνά. έτσι θα πάρεις ένα μικρό ποσό, θα γλιτώσεις και το συμβόλαιό του κι αν έχεις κάποια έλλειψη σε μια θέση θα την καλύψεις.

είχε ο Πάο πριν 4-5 χρόνια τον Σάσα Χούπμαν, μόνο και μόνο για να τον έχει για σάκο του μποξ ο Ράτζα κι ο Ρέμπρατσα στις προπονήσεις. αλλά ο Πάο μπορεί να πληρώσει όσους παίκτες θέλει, όχι ο Αρης κι άλλωστε ο Ραίσεβιτς είναι πολύ καλός για να γιαλύζει πάγκο στον αρη...
Warrior
QUOTE
είναι γελοίο να μη χρησιμοποιείς τέτοιο παίκτη. πιστεύω οτι θα αποδώσει αν παίζει μέχρι και 20 λεπτά ανά αγώνα.


Ειδικα αν δεν εχεις τριαρι..
Αν και δεν ειναι και αυτος καθαρο τριαρι βεβαια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.