Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BIG3 basketball league
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
benchwarmer
Ξέρω ότι πάνω στα πλέι-οφ είναι ίσως αδιάφορη η είδηση, ΑΛΛΑ:

(και ίσως έχει συζητηθεί αλλού στο φόρουμ, δεν έχω ψάξει)

Φέτος τον Ιούνιο θα ξεκινήσει η πρώτη "επίσημη" λίγκα 3οn3 με πρώην παίχτες του ΝΒΑ. Λεπτομέρειες κλπ προσεχώς, πάντως αυτή τη στιγμή τα ρόστερ, μετά και το draft(!) που έγινε έχουν ως εξής:

3's Company: Allen Iverson (παίκτης/προπονητής), DerMarr Johnson, Andre Owens, Michael Sweetney, Ruben Patterson.
Killer 3’s: Chauncey Billups, Stephen Jackson, Reggie Evans, Larry Hughes, Brian Cook, Charles Oakley (παίκτης/προπονητής).
Tri-State: Jermaine O’Neal, Bonzi Wells, Xavier Silas, Lee Nailon, Mike James, Julius Erving (προπονητής).
3 Headed Monsters: Rashard Lewis, Jason Williams, Kwame Brown, Eddie Basden, Mahmoud Abdul-Rauf, Gary Payton (προπονητής).
Trilogy: Kenyon Martin, Al Harrington, Rashad McCants, James White, Dion Glover, Rick Mahorn (προπονητής).
Ghost Ballers: Mike Bibby, Ricky Davis, Mo Evans, Marcus Banks, Ivan Johnson, George Gervin (προπονητής).
Ball Hogs: Brian Scalabrine, Josh Childress, Derrick Byars, Rasual Butler, Dominic McGuire, Rick Barry (προπονητής).
Power: Corey Maggette, Cuttino Mobley, Jerome Williams, DeShawn Stevenson, Moochie Norris, Clyde Drexler (προπονητής).


Το πώς θα καταλήξει το όλο εγχείρημα άγνωστο, σίγουρα φαίνεται να έχει ενδιαφέρον πάντως.
jasonick

Rauf. bball.gif
(Ημι)προβοκατόρικη ερώτηση. Σε game 7 σειράς που παιζόταν σήμερα θα θέλατε Trae Young ή τον Abdul Rauf; tongue.gif
Woods έχει γκριζάρει πιο πολύ και από τον Dr. J και έχει πιο flat jump shot και από τον Πάρσονα.
Κλασικός Reggie Evans, παίρνει ριμπάουντ και στον ύπνο του.
Γενικά ωραία ομάδα -και η αγαπημένη μου*- τα τρικέφαλα τέρατα (sic). Χθες δεν έπαιξε ο Lewis, ο οποίος τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αν είναι καλά λογικά είναι το φαβορί για κούπα.

*Θα ήμασταν με Baron αλλά δεν με ψήνουν οι δίπλα του.
SG3ptshooter
HATEPOST




Στη θεωρία έχει φάση, χαλαρά ψαρώνεις με τα ονόματα αλλά το χω βάλει δύο φορές στο fox και δε μπορώ να το δω σε δέκα λεπτά θέλω να πεθάνω. Είναι γελοίο. Αρχηγός Scalabrine να κάνει δηλώσεις με την persona του goat με έκανε να μου πέσει το πιάτο. Ντρέπομαι για τους "προπονητές" πρώην superstars που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, ο Rapoport μάλλον δεν έχει να φάει -λογικό tbh- για να κάνει το sideline reporter και η όλη εικόνα του μισού γηπέδου και οι slo-mo με φανελίτσες είναι τραγική. Βέβαια όλοι λένε πως στο μέλλον μας σα σπορ περιλαμβάνεται περισσότερο το 3on3, τι να πω.

Ο Amare είναι αλλαγή σ' αυτό αλλά ονειρευόταν πρόσφατα NBA comeback. rolleyes.gif Ο Ryan Hollins εκτός από κάκιστος NBA analyst στα ρεπά των άλλων στο ESPN είναι και κάκιστος rim protector καλού roster σε αυτό εδώ το επίπεδο και σε αυτές τις ταχύτητες -εξηγεί το μόνιμα 50κάτι ovrl τόσα χρόνια σε NBA live/2k-, oι Ball Hogs δεν κερδίζουν ομάδα τοπικού, απορώ πως υπάρχει ομάδα από κάτω τους.

Θα ήθελα να στηρίξω κάπως Baron προφανώς και εξίσου Mobley αλλά σιχαίνομαι και τα δύο rosters. Οι μεν είναι λες και διάλεξε κάποιος επίτηδες ένα set από πουθενάδες να σουτάρει μόνο ο Baron, μάλλον ο ίδιος, οι δε Power είναι κάτι σαν μεικτή τραγικών Clippers 00s. Νίκο άμα κάνει κανά τρελό εις εκ των δύο στείλτο μου πριβέ.


Hey κούνησα το thread προκάλεσα ενδιαφέρον γι' αυτή τη βλακεία. Koντριμπούσιω
yorgos
Α νόμιζα ότι μόνο εγώ το έβλεπα αυτό το έκτρωμα. Ο Τσίλντρες με χειρότερο μαλλί και καλύτερη απόδοση απ' ό,τι όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, ο Αρτέστ πιο βαρύς κι από μπετονιέρα, Σκαλαμπρίνι τρολιά με πόδια και οι θεατές (πολλοί!) πραγματικοί ήρωες τζάνκηδες του μπάσκετ που δεν αντέχουν άλλους 3 μήνες χωρίς μπασκετική δράση και πλήρωσαν κι εισιτήριο να δουν τη χαρά του playground. Βασικά κερδίζει όποια ομάδα δε βαράει από το γάμα του καραγκιόζη, no science there.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.